Handelen in cryptovaluta is een activiteit waaraan steeds meer mensen over de hele wereld deelnemen. Maar daarmee is er ook een toenemend aantal mensen die voor zichzelf op zoek zijn naar het beste cryptocurrency-uitwisselingsplatform. In deze Bittrex VS Binance Ter vergelijking, bespreken we twee van de industriereuzen.

Zowel Binance als Bittrex behoren tot de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingssites op internet. Ze hebben ook allebei grote reputaties, en zijn vertrouwd door de overgrote meerderheid van crypto-houders die er zijn.

Natuurlijk zullen de meeste mensen een van de twee willen kiezen – dit leidt tot discussies over de veiligheid en kwaliteit van de diensten die de platforms leveren. Of het nu de Binance VS Bittrex is vergoedingen, ondersteunde munten, of veiligheid, Maak je geen zorgen – alle essentiële zaken zullen in dit artikel worden besproken!

Bittrex VS Binance: vergelijkingscriteria

Als je aan het vergelijken bent sites voor het uitwisselen van cryptovaluta je hebt waarschijnlijk al een tijdje een aantal specifieke criteria waarmee je de platforms probeert te analyseren en te controleren welke van hen het beste bij uw beschrijving passen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Nou, dat is de juiste manier om het te doen – het is de methodologie die we ook zullen toepassen in deze Bittrex VS Binance-vergelijking.

Omdat er echter veel verschillende invalshoeken zijn waaruit we de twee crypto-handelssites kunnen evalueren, zullen we ons concentreren op vijf kernfunctiesveiligheid, makkelijk te gebruiken, vergoedingen, ondersteund aantal munten, en aantal gebruikers.

Hoewel er andere functies zijn die het zeker waard zijn om naar te kijken (zoals klantenondersteuning en mobiel handelen), worden de bovengenoemde vijf vaak gezien als enkele van de belangrijkste. Laten we ze allemaal eens nader bekijken, zullen we?

  • Veiligheid. Het hoeft waarschijnlijk niet te worden vermeld, maar beveiliging zou bovenaan uw prioriteitenlijst moeten staan bij het vergelijken van Bittrex VS Binance, of andere twee platforms die er zijn. Als een crypto-uitwisseling niet heeft juiste beveiligingsmaatregelen op zijn plaats kunt u het ergste verwachten, namelijk dat al uw activa worden gehackt en gestolen. Hoewel crypto-hacks een relatief zeldzame gebeurtenis zijn geworden, komen ze nog steeds voor – om wat gemoedsrust te krijgen, moet u altijd een platform gebruiken met de beste beveiligingsfuncties.!
  • Makkelijk te gebruiken. Hoewel het geen absoluut essentiële factor is, zal gebruiksgemak dat nog steeds zijn een heel belangrijk onderdeel van een geweldige cryptocurrency-uitwisselingssite. Denk er eens over na – als u zich aanmeldt voor een beurs of een makelaardij, zal dat waarschijnlijk ook zo zijn veel handelen, kopen, en verkopen. Om efficiënt te zijn met dergelijke processen, heb je het platform nodig eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te navigeren, en zonder enige verwarrende functies. Is Bittrex in dit opzicht beter dan Binance? We zullen zien!
  • Vergoedingen. Als je wilt worden een geweldige investeerder – zoals, echt geweldig -, een van de belangrijkste dingen die u in deze Bittrex VS Binance-vergelijking wilt uitzoeken, is het verschil in vergoedingen tussen de twee platforms. Zie je, enkele van de beste investeerders ter wereld houden hier rekening mee heel serieus – als de vergoedingen hoog zijn, resulteert dit in enig verlies van potentiële winst, en kan schadelijk zijn voor uw totale inkomsten. Uiteraard zijn de vergoedingen afhankelijk van veel verschillende factoren – daar komen we te zijner tijd op terug.
  • Ondersteunde munten. Als je een complete beginner in cryptocurrency-handel, meestal zul je je eraan willen houden enkele van de bekendste munten op de marktBitcoin, Ether, Litecoin, Tron, enzovoort. Maar na verloop van tijd zou je dat misschien willen diversifieer uw vermogen, en kijk in enkele andere altcoins en misschien zelfs crypto-tokens om in te investeren. Om dat te kunnen doen, heeft u uw crypto-uitwisseling nodig stelt u in staat om die minder bekende crypto-activa daadwerkelijk te kopen en verkopen! Natuurlijk zou je je altijd op een ander platform kunnen registreren, naast het gebruik van je hoofdplatform, maar als dat zo simpel was, zou je deze Bittrex VS Binance-vergelijking waarschijnlijk niet lezen, toch?
  • Aantal gebruikers. Op het eerste gezicht zou je kunnen zeggen – dit is nogal triviaal! Terwijl ik kan begrijpen waarom aantal gebruikers lijkt misschien niet het meest essentiële om naar te kijken bij het vergelijken van Bittrex versus Binance, ik moet zeggen – het is waarschijnlijk belangrijker dan je denkt! Als een platform heeft een groot aantal gebruikers, dit betekent dat er Een constante, gestage balans tussen vraag en aanbod gehandhaafd. Met andere woorden, u hoeft nooit te wachten om uw cryptocurrency te verkopen, of u hoeft nooit vertraging op te lopen of hoge kosten te betalen bij het kopen van nieuwe munten. Zeker een van de meer onderschatte factoren voor iedereen die probeert te beslissen: Bittrex of Binance?

Met dat alles gezegd, ben je je er nu van bewust de belangrijkste aspecten waar u op moet letten bij het kiezen van Bittrex VS Binance, of bij het uitkiezen elke andere crypto-uitwisseling, wat dat betreft.

Laten we nu geen tijd verspillen en verder gaan met de daadwerkelijke vergelijking die voorhanden is.

Bittrex VS Binance: de vergelijking

Om de zaken duidelijk en beknopt te houden, volgen we de bovenstaande lijst met functies en zien we hoe beide platforms in dit Bittrex VS Binance-debat zich verhouden en tegenover elkaar staan. Dit betekent dat we niet in de Binance VS Bittrex komen vergoedingen of aantal gebruikers nog maar, we beginnen liever met het beveiligingsaspect.

Veiligheid

Er zijn veel verschillende manieren waarop een cryptocurrency-uitwisselingssite kan de activa van zijn gebruikers beschermen. Verschillende platforms maken gebruik van verschillende beschermingsmaatregelen – hetzelfde geldt ook voor de Bittrex VS Binance-vergelijking.


Kortom, het maakt niet uit of u Binance of Bittrex kiest als uw go-to crypto-uitwisselingsplatform, u kunt erop vertrouwen – beide uitwisselingen maken gebruik van uitstekende beveiligingsfuncties.

Bittrex VS Binance: upgrade naar wereldwijde Bittrex.

Op beide sites is dat mogelijk inschakelen tweefactorauthenticatie – dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw cryptocurrency-activa.

Bovendien biedt Bittrex zijn gebruikers ook een zeer unieke functie – de uitwisseling bezit 80% – 90% van alle crypto-activa in koude opslag apparaten. Wat dit betekent is dat, virtueel, het zou bijna onmogelijk zijn voor hackers om uw cryptomunten te doorbreken en te stelen! Het is geen wonder dat Bittrex gewoonlijk wordt aangeduid als "de veiligste crypto-uitwisseling ter wereld".

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Makkelijk te gebruiken

De bruikbaarheidsfactor van een cryptocurrency-uitwisselingsplatform is afhankelijk van veel verschillende aspecten. Het is ook de moeite waard erop te wijzen dat datgene wat ‘gemakkelijk te gebruiken’ is een cryptohandelpro gaat nogal moeilijk worden voor een complete nieuweling!

Dat gezegd hebbende, het is niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken over deze Bittrex VS Binance-vergelijking – beide platforms in kwestie zijn heel eenvoudig te gebruiken, en vrij eenvoudig in hun ontwerpen.

Dit betekent met name niet dat Bittrex of Binance missen enige specifieke kenmerken. Alle essentiële functionaliteit die u nodig heeft een high-end crypto-handelssite zal aanwezig zijn op beide platforms – alle benodigde grafieken, knoppen en dergelijke.

De platforms zijn ook aanwezig enkele handige tips voor iedereen die net begint: u kunt elk van de functies doornemen en zien wat ze doen, en hoe ze u kunnen helpen bij het verhandelen, kopen en verkopen van cryptovaluta.

De registratieprocessen voor beide sites in kwestie zijn ook vrij eenvoudig en kunnen zeer snel worden voltooid. Al met al qua gebruiksgemak, beide platforms zullen u een grote bruikbaarheid bieden – zeker een goed punt om te weten voor iedereen die naar Binance VS Bittrex-vergelijkingen kijkt!

Vergoedingen

Nu, de Bittrex VS Binance vergoedingen zijn zeker een van de meest gewilde onderwerpen van degenen die willen beginnen met het verhandelen van crypto-activa.

Zoals eerder in het artikel aangegeven, als je dat wilt maak een soort van winst met crypto, dit is zeker een van de dingen waar u goed op moet letten! Het is natuurlijk niet de bepalende factor, maar denk er zelf over na – u zult waarschijnlijk uw cryptomunten verhandelen en uitwisselen meerdere keren per week.

Als de vergoedingen hoog zijn, zullen ze zeker een behoorlijk aanzienlijk bedrag opleveren!

Bittrex is een uitstekende keuze als het gaat om kleine vergoedingen. De uitwisseling brengt kosten in rekening een vast bedrag van 0,25% voor uw transacties. Natuurlijk, het is een beetje hoger dan bij sommige andere uitwisselingen, maar tegelijkertijd kan het, aangezien het is opgelost, op de lange termijn veel geld besparen.

Bittrex VS Binance: Binance-muntselectie.

Dat gezegd hebbende, daagt Binance Bittrex nogal onvermurwbaar uit!

Zie je, met Binance zul je het hebben een vergoeding van 0,1% op al uw transacties. Het is een van de laagste vergoedingen in de branche! Dit betreft echter niet de opnamekosten – alleen de kosten die te maken hebben met transacties.

Dus – voor zover Binance-vergoedingen VS Bittrex-kosten gaan, Binance is duidelijk superieur!

Aantal ondersteunde munten

Het maakt niet uit wat voor soort handelsplatform voor cryptovaluta het is dat je kiest, je kunt het bijna altijd verwachten ondersteunen alle belangrijke cryptomunten – wat betekent dat u altijd in staat zou moeten zijn om Bitcoin, Ether, Litecoin en soortgelijke te verhandelen en uit te wisselen. Als dat niet het geval is, ben je waarschijnlijk beter af met een andere uitwisseling.

Dat gezegd hebbende, terwijl je Bittrex versus Binance vergelijkt, ben je waarschijnlijk meer geïnteresseerd in het werkelijke aantal ondersteunde cryptocurrencies, in plaats van de vraag of de twee platforms al dan niet de belangrijkste crypto-activa ondersteunen. Ik bedoel, kom op – we hebben het hier over twee van de marktleiders!

Bittrex VS Binance: de beste muntenmarkten.

Welnu, wat het geval ook moge zijn, wees gerust – beide beurzen ondersteunen een vrij groot aantal cryptomunten.

Met Bittrex heb je meer dan 200 verschillende crypto-activa om uit te kiezen. Binance ondersteunt daarentegen minder munten – rond 150, om semi-exact te zijn.

Hoewel Bittrex meer munten ondersteunt en de “winnaar” is in dit deel van de Bittrex VS Binance-vergelijking, is het toch de moeite waard om te vermelden dat de meeste mensen zullen niet eens al deze handelsmogelijkheden benutten. Wanneer je in de honderden komt met ondersteunde munten, wordt het relevanter voor handelsprofessionals, in plaats van nieuwkomers in de branche.

Aantal gebruikers

Laten we tot slot praten over het aspect van aantal gebruikers – met andere woorden, het aantal actieve gebruikers op de twee platforms.

Telkens wanneer u het beste crypto-uitwisselingsplatform voor uzelf probeert te kiezen – of het nu gaat om het vergelijken van Bittrex VS Binance of een ander platform -, zal het aantal gebruikers het u allebei vertellen hoe goed het platform handelt, en ook wat is het algemene sentiment eromheen binnen de gemeenschap.

Als de centrale veel gebruikers heeft, zal dat in de meeste gevallen zo zijn betrouwbaar en betrouwbaar – klinkt logisch.

Bittrex heeft meer dan 500.000 actieve gebruikers – dat is niets om mee te spotten! Hoewel het zeker aan de onderkant van het spectrum zit in vergelijking met andere grote crypto-uitwisselingen, het is nog steeds redelijk goed.

Binance heeft daarentegen bijna 14 miljoen gebruikers. Ja – het verschil is behoorlijk groot.

Kortom, als u een langdurige carrière plant op het gebied van cryptocurrency-handel, wordt Binance het betere alternatief, tenzij Bittrex plotseling explodeert met gebruikers..

Conclusies

Nu dan – wat deze Binance VS Bittrex-vergelijking betreft, welke van de twee platforms wordt het betere alternatief?

Nou, zoals je misschien al hebt opgemerkt, terwijl beide uitwisselingen “daarboven” zijn met betrekking tot hun reputatie, Binance is duidelijk het betere alternatief (tenzij je absoluut paranoïde bent over het beveiligingsaspect van je cryptocurrency).

Bittrex VS Binance: Binance-functies.

Binance wordt geleverd met een absoluut enorm aantal gebruikers, is zeer veilig en betrouwbaar, en heeft ook enkele van de beste tarieven in de hele branche. Terwijl Bittrex biedt uitzonderlijke beveiligingsfuncties, maar schiet in de meeste andere aspecten een beetje tekort in vergelijking met Binance.

Tot slot, als u een liefhebber van cryptocurrency bent en op zoek bent naar de beste plek om te beginnen met het verhandelen van crypto-activa, Binance zal zeker een van de beste keuzes zijn. Veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me