Bittrex vs Poloniex: wat is het betere alternatief?

Groeten aan jullie allemaal Bitcoin-beginners, crypto-fans en newbie-handelaren … Welkom bij deze Bittrex vs Poloniex-gids!

Het kopen en verkopen van cryptocurrencies heeft veel mensen veel geld opgeleverd. Meer dan 23 miljard De handel in cryptocurrency in US Dollars (USD) is de afgelopen 24 uur voltooid! De plaatsen waar al deze handel plaatsvindt, zijn op cryptocurrency-uitwisselingen.

Er zijn veel verschillende crypto-uitwisselingen om uit te kiezen. Als beginner moet u uw eerste crypto-uitwisseling zeer zorgvuldig kiezen. Je hebt een uitwisseling nodig die veilig en eenvoudig te gebruiken is. Als u de juiste beurs kiest, krijgt u de perfecte introductie tot cryptohandel. In deze gids zal ik twee crypto-uitwisselingen vergelijken: Bittrex versus Poloniex.

Ik ga je alles vertellen wat je moet weten over Bittrex vs Poloniex. U zult ontdekken wat voor soort uitwisselingen ze zijn, voor wie ze zijn ontworpen en welke diensten ze aanbieden. U zult ook zien hoeveel ze in rekening brengen voor hun services en hoe veilig ze in het gebruik zijn. Aan het einde van deze Bittrex vs Poloniex-gids kunt u beslissen welke van deze crypto-uitwisselingen het beste voor u is.

Het eerste dat u moet weten over Bittrex vs Poloniex, is wat voor soort uitwisseling het is. Om deze vraag te beantwoorden, moet je in mijn tijdmachine springen. We gaan helemaal terug naar 2014!

Oorsprong van Bittrex

Bittrex is een crypto-exchange die in 2014 is opgericht door Bill Shihara, Richie Lai en Rami Kawach en is gevestigd in Seattle, VS..

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Bittrex tegen Poloniex

Er gebeurt iets anders in 2014. ‘s Werelds grootste crypto-exchange, Mt. Gox, ging failliet. De centrale is verschillende keren gehackt voordat deze failliet ging. In de omgeving van 200.000 Bitcoins waren gestolen. De ineenstorting van zo’n grote beurs maakte crypto-investeerders bang.

De oprichters van Bittrex wisten dat cryptocurrency veiliger uitwisselingen nodig had. Ze wisten dit omdat ze allemaal als beveiligingsprofessionals bij Amazon en Microsoft hadden gewerkt! Shihara, Lai en Kawach waren het perfecte trio om een ​​crypto-uitwisseling op te bouwen die klanten konden vertrouwen.

In 2014 dachten mensen dat het handelen in cryptocurrencies riskant was. Cryptohandelaren werden als dapper of dwaas beschouwd. Beurzen zoals Bittrex hebben dat allemaal veranderd. Nu is cryptohandel voor iedereen. Dus, hoe zit het met Poloniex?

Fundamentals of Poloniex

Bittrex tegen Poloniex

Poloniex is een crypto-uitwisseling opgericht door Tristan D’Agosta in 2014 en is gevestigd in Delaware, VS..


D’Agosta is een ander soort zakenman dan de jongens bij Bittrex. Hij heeft als freelance componist gewerkt en is afgestudeerd in muziek aan de Rutgers University. Hij runde ooit een bedrijf genaamd Polonius Sheet Music! Dit bevestigt alleen maar dat crypto echt voor iedereen is!

In februari 2018 verkocht D’Agosta de beurs aan Circle Internet Financial Ltd.. Een cirkel wordt ondersteund door de Goldman Sachs-bank.

Bittrex heeft het meer ervaren team, maar Bittrex heeft waarschijnlijk een meer ervaren team dan de meeste crypto-startups! Beide platforms zijn enorm populair geworden in de vier jaar sinds ze werden gevormd. Maar welke is groter? Dat zoeken we uit…

Bittrex tegen Poloniex

Grootte

Je moet naar de cijfers kijken om de grootte van een crypto-uitwisseling te berekenen. Een van de belangrijkste cijfers voor een crypto-uitwisseling is hun 24-uurs handelsvolume.

Notitie: Het 24-uurs handelsvolume van een beurs is hoeveel cryptocurrency er in één dag op het platform wordt gekocht en verkocht. Het aantal wordt meestal berekend in Amerikaanse dollars.

Laten we eens kijken naar de handelsvolumes voor Bittrex vs Poloniex op 8 mei 2018:

Dat is veel handelen! Zoals u kunt zien, is er meer gehandeld op Bittrex. Gebruikers van Bittrex verhandelden ongeveer 30% meer cryptocurrency dan gebruikers van Poloniex. Hoe verhouden Bittrex en Poloniex zich echter tot de andere beurzen op de markt?

CoinMarketCap biedt informatie over meer dan 200 crypto-uitwisselingen. Het totale 24-uurs handelsvolume van al deze beurzen op 05/08/18 was 23.394.415.076 AMERIKAANSE DOLLAR. Dit betekent dat beide beurzen elk slechts ongeveer 2% van de markt uitmaken. Hoewel dit ervoor zorgt dat de uitwisselingen klein klinken, staan ​​ze allebei vrij hoog op de lijst van CoinMarketCap. Bittrex wordt beoordeeld als de 12e grootste beurs en Poloniex is nog maar net achter in 15e plaats.

Handelaren in Bittrex en Poloniex maken honderdduizenden van transacties elke dag.

Bittrex vs Poloniex grafiekvergelijking

Bron: cryptocoincharts

Poloniex is vandaag niet zo groot als Bittrex, maar je zult morgen opnieuw moeten kijken of dit nog steeds waar is. De cijfers kunnen snel veranderen in de wereld van crypto!

Nu je de cijfers hebt gezien, laten we eens kijken welke valuta’s Bittrex en Poloniex bieden …

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Valuta’s

Verschillende beurzen bieden verschillende valuta’s om te handelen. Het is een goed idee om erachter te komen welke valutahandel wordt aangeboden door een beurs voordat u zich aanmeldt. Bittrex en Poloniex bieden alleen handel in cryptocurrency aan. Dit betekent dat u geen fiat-valuta’s kunt gebruiken om cryptocurrencies te kopen en verkopen.

Notitie: Een fiat-valuta is een valuta die wettelijk wordt ondersteund door een nationale overheid. Het zijn de valuta van landen. Voorbeelden van fiat-valuta’s zijn de Amerikaanse dollar (USD), het Britse pond (GBP) en de Chinese yuan (CNY).

Met Bittrex kunnen gebruikers hun rekeningen financieren door middel van overboeking met Amerikaanse dollars. Bittrex biedt deze optie echter alleen aan gebruikers die hun account financieren met meer dan 100.000 Amerikaanse dollars. Dat zullen niet veel nieuwelingen doen!

Het dichtstbijzijnde dat beide platforms bieden voor fiat-valutahandel, is USD Tether. USDT is een cryptocurrency die wordt ondersteund door echte Amerikaanse dollars. Voor elke USDT is er een echte Amerikaanse dollar in reserve bij Tether.

Helaas lost Tether niet het probleem op van hoe u uw eerste cryptocurrency gaat kopen. Nieuwkomers doen bijna altijd hun eerste aankoop van cryptocurrency met fiat-valuta. Dit betekent dat u waarschijnlijk eerst een andere beurs moet bezoeken voordat u Bittrex of Poloniex gebruikt om cryptocurrency te kopen.

ik zou adviseren Coinbase voor beginners voor fiat-valuta-aankopen.

Zodra u wat crypto van een andere beurs heeft gekocht, kunt u gaan handelen met Poloniex en Bittrex. Wat het platform mist bij fiat-handel, compenseren ze met hun selecties van cryptocurrencies. Laten we Poloniex en Bittrex vergelijken voor muntselectie …

Bittrex vs Poloniex muntselectie

Selectie van Bittrex-munten

Bittrex staat bekend om zijn enorme selectie aan cryptocurrencies. Er zijn zoveel munten beschikbaar op Bittrex dat ik ze hier niet allemaal kan vermelden. De beurs biedt aan om te handelen voor alle bekende munten zoals Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) en Ether (ETH). Bittrex biedt ook aan om te handelen met minder populaire munten zoals Polymath (POLY), eBoost (EBST), Siacoin (SC) en Factom (FCT).

Bittrex biedt 258 verschillende cryptocurrency-handelsparen.

Notitie: Handelsparen zijn de twee valuta’s waarvoor een wisselkoers wordt aangeboden. Zie het als naar het vliegveld gaan en Amerikaanse dollars inwisselen voor euro’s in het wisselkantoor.

Sommige critici van Bittrex denken dat al deze keuze een slechte zaak is. Beginners kunnen gemakkelijk in de war raken door het enorme aantal aangeboden munten. Niet alle munten op Bittrex zijn het waard om in te investeren.

Hoe verhoudt de muntselectie van Poloniex zich??

Selectie van Poloniex-munten

In tegenstelling tot Bittrex biedt Poloniex geen honderden munten, maar het biedt wel veel. Poloniex aanbiedingen 97

verschillende handelsparen. De meer populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Tether, hebben de meeste beschikbare handelsparen. Bitcoin heeft 43 unieke handelsparen op zichzelf. De selectie van beschikbare munten is groot genoeg voor nieuwkomers om mee te handelen, maar niet zo veel dat ze in de war raken.

Dit is een Bittrex vs Poloniex-gids voor beginners. Om deze reden denk ik dat Poloniex de beste selectie cryptocurrencies heeft omdat het een kleinere selectie heeft. De keuze aan valuta die beschikbaar is op Bittrex is indrukwekkend, maar te groot voor een beginner om mee om te gaan.

Laten we nu eens kijken wat elk platform zijn gebruikers in rekening brengt om cryptocurrency te kopen en verkopen …

Vergoedingen

Het is belangrijk voor nieuwe handelaren om te begrijpen wat een beurs in rekening brengt voor transacties en waarom. Ik zal je eerst vertellen over Bittrex-vergoedingen, daarna over Poloniex-vergoedingen.

Bittrex-vergoedingen

Het beste van Bittrex-vergoedingen is dat ze heel gemakkelijk te begrijpen zijn. Voor elke transactie wordt een vergoeding in rekening gebracht 0,25% van het handelsbedrag. Dit betekent dat voor grote of kleine transacties de vergoeding hetzelfde blijft. Gemakkelijk!

Bittrex vs Poloniex Bittrex-handelscommissievergoeding

Bittrex-vergoeding | Bron: bittrex

Poloniex-vergoedingen

Poloniex-vergoedingen werken op een andere manier dan Bittrex-vergoedingen. Dit komt omdat de vergoedingen voor Poloniex worden bepaald door de grootte van de transactie en of u een maker of een nemer bent. De vergoedingen die de meeste nieuwe handelaren zullen betalen, zijn echter nog steeds 0,25%. Dit is de vergoeding die nemers betalen als ze met minder dan handelen 600 BTC.

Notitie: Een nemer is iemand die cryptocurrency wil verhandelen voor een prijs die al op de beurs wordt aangeboden. Een maker is iemand die bereid is cryptocurrency te verhandelen voor een prijs die nog niet wordt aangeboden. De bestelling van een afnemer wordt onmiddellijk uitgevoerd. Een maker zal moeten wachten tot een nemer zijn prijs accepteert.

Dus als u niet wilt wachten tot uw bestelling is uitgevoerd of u handelt niet voor meer dan 5 miljoen dollar aan Bitcoin, dan betaalt u een vergoeding van 0,25%..

Bittrex vs Poloniex Poloniex-vergoedingen

Poloniex-vergoedingen | Bron: poloniex

Deze categorie is een kleine overwinning voor Bittrex. Beide platforms bieden nieuwkomers vergelijkbare vergoedingen, maar Bittrex-vergoedingen zijn gemakkelijker te begrijpen. Vervolgens wil ik het hebben over beveiliging. Is Poloniex veilig? Is Bittrex veilig? Er is maar één manier om erachter te komen! Laten we de beveiligingsmaatregelen van Bittrex en Poloniex vergelijken.

Veiligheid

Beveiliging is een van de eerste dingen waar nieuwe handelaren aan moeten denken wanneer ze een crypto-uitwisseling kiezen.

Is Bittrex veilig?

Bittrex is nooit gehackt. Het is een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen op de markt. Bittrex slaat 80-90% van alle valuta offline op. Dit wordt koude opslag genoemd. Bittrex biedt zijn gebruikers ook tweefactorauthenticatie om hun accounts te beveiligen.

Notitie: Bij tweefactorauthenticatie moet een gebruiker twee soorten informatie opgeven om toegang te krijgen tot zijn account. De twee soorten informatie zijn een wachtwoord en een code die naar de mobiele telefoon van de gebruiker wordt gestuurd.

Dus uw antwoord is Bittrex veilig? is ja.

Is Poloniex veilig?

In 2014 werd Poloniex gehackt. Hackers hebben gestolen 12,5% van de Bitcoins die op de beurs worden gehouden. Het Poloniex-team reageerde snel. Ze stopten de aanval en vergoedden gebruikers die geld hadden verloren. Sinds dit is gebeurd, heeft Poloniex heel hard gewerkt aan het verbeteren van de gebruikersveiligheid.

Net als Bittrex bewaart Poloniex het grootste deel van zijn geld in koude opslag en moedigt het gebruikers aan om tweefactorauthenticatie in te stellen.

Nogmaals, uw antwoord op is Poloniex veilig? is ja.

Wanneer u de beveiliging van Bittrex versus Poloniex vergelijkt, kunt u zien dat het beide veilige platforms zijn die vergelijkbare beveiligingsfuncties bieden. Het is echter erg belangrijk om te onthouden dat crypto-uitwisselingen geen banken zijn.

Bittrex en Poloniex zijn beide bekritiseerd omdat ze traag zijn om gebruikers met problemen te helpen. Geen van beide uitwisselingen krijgt zeer goede recensies voor klantenservice! Dit betekent dat alle handelaren ervoor moeten zorgen dat ze er alles aan doen om hun eigen accounts te beschermen.

Beide platforms bieden vergelijkbare beveiligingsfuncties. Het Bittrex-team bestaat echter allemaal uit beveiligingsprofessionals en het platform is niet gehackt. Om deze redenen is Bittrex een veiligere beurs.

Tot nu toe heb je geleerd welke services Bittrex en Poloniex bieden, hoeveel ze kosten en hoe veilig ze zijn. Vervolgens wil ik het hebben over gebruiksvriendelijkheid. Welke uitwisseling is gemakkelijker voor beginners om te gebruiken?

Gebruikers vriendelijkheid

Bittrex en Poloniex zijn beide ontworpen als professionele handelsplatforms. Dit betekent dat ze allebei services en functies bieden die misschien moeilijk te gebruiken zijn voor beginners.

Bittrex

Nieuwe gebruikers zullen het openen van een account bij Bittrex vrij eenvoudig vinden. Registratie en verificatie zijn eenvoudige processen en als u eenmaal heeft geverifieerd, bent u klaar om te handelen. Bittrex is gebouwd met elastische computers. Dit betekent dat transacties erg snel worden verwerkt, zelfs als de site bezet is. Als nieuweling wilt u dat uw eerste transacties zo soepel mogelijk verlopen!

Bittrex biedt zijn gebruikers veel verschillende handelsinformatie. Dit is geweldig voor ervaren handelaren, maar is te veel voor sommige beginners. Hier is een momentopname van een Bittrex-handelspagina:

Bittrex vs Poloniex Bittrex-handelspagina

Maakt u zich geen zorgen! Ik begrijp ook niet wat dat allemaal betekent! Laten we eens kijken of Poloniex gemakkelijker te gebruiken is …

Poloniex

Poloniex-registratie en verificatie zijn leuk en eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de vereiste informatie invullen en u bent binnen de kortste keren klaar om te handelen. Poloniex heeft ook een vrij eenvoudige lay-out. Het is voor de meeste handelaren eenvoudig genoeg om te gebruiken.

Poloniex biedt echter meer geavanceerde handelsfuncties dan Bittrex. Deze functies omvatten margehandel en de maker / taker-transacties die ik eerder noemde. Margehandel omvat het lenen van valuta om mee te handelen. De voordelen van dit soort handel kunnen erg hoog zijn, maar dat geldt ook voor de verliezen!

Ik zou margehandel niet aanbevelen aan nieuwkomers. Je bent gewaarschuwd! Als je me niet gelooft, kijk dan eens naar een margehandelpagina op Poloniex:

Bittrex vs Poloniex Ethereum margehandel

Best eng, toch? Dus nu weet je het. Wanneer we Poloniex met Bittrex vergelijken, kun je zien dat ze gemakkelijk genoeg zijn voor beginners om te gebruiken, maar veel functies en services hebben die niet zo gemakkelijk te gebruiken zijn. Ik denk dat de meeste gebruikers handelen op Bittrex en Poloniex een uitdaging zullen vinden. Beide beurzen zijn echter een bezoek waard als u meer handelservaring heeft. Poloniex heeft interessante handelsstijlen om uit te proberen en Bittrex heeft veel keuze en marktinformatie. Deze is een gelijkspel!

Nu wil ik enkele laatste aanbevelingen met u delen voordat u kiest welke uitwisseling het beste voor u is.

Poloniex vs Bittrex … en de winnaar is …

Aan het begin van deze gids vroeg ik; Bittrex vs Poloniex: wat is het betere alternatief? Het is een zeer spannende wedstrijd geweest. Beide platforms zijn goed ontworpen handelsbeurzen. Ze worden allebei gerespecteerd in de cryptogemeenschap. Beide beurzen zijn erg populair en bieden een grote selectie aan cryptocurrencies. Bittrex en Poloniex hebben een aantal goede eigenschappen gemeen. Ze delen ook enkele minder positieve kenmerken.

Bittrex en Poloniex staan ​​geen fiathandel toe. Dit is een probleem voor nieuwe handelaren die cryptocurrencies willen kopen met hun lokale fiatvaluta. De verscheidenheid aan munten, informatie en handelsstijlen op beide platforms zal veel beginners in verwarring brengen. Het is te veel, te vroeg. Nieuwkomers hebben eenvoudige platforms nodig, zoals Coinbase, wanneer ze cryptocurrencies gaan verhandelen.

Bittrex en Poloniex zijn beide goede handelsplatforms, maar ik zou het ook niet aanbevelen voor beginners. Als u echter klaar bent om meer geavanceerde transacties uit te voeren, zijn Bittrex en Poloniex geweldige plekken om te leren. Als u meer wilt weten over nieuwe muntenmarkten, dan is Bittrex de beurs voor u. Als u meer opwindende handelsstijlen wilt proberen, meld u dan aan bij Poloniex!

Nu weet je alles wat je moet weten over Bittrex vs Poloniex. Wat denk je? Heb ik het helemaal mis? Het zou niet de eerste keer zijn! Denk je dat Poloniex beter is dan Bittrex? Of is Bittrex de koning van uitwisselingen? Laat het me weten!

Als je meer informatie wilt over Bittrex, bekijk dan onze Wat is Bittrex? gids.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map