Blockchain Wallet Review: een uitgebreide gids

Als je op zoek bent naar een goed, betrouwbare en veilige portemonnee om uw cryptocurrency op te slaan, staat de portemonnee van Blockchain mogelijk op uw lijst. Daarom zullen we er vandaag naar kijken – dit Blockchain-portemonnee beoordeling helpt u een uitgebreid begrip te krijgen van een van de meest populaire crypto-portefeuilles ter wereld.

Ik zal je vertellen over de geschiedenis, doeleinden en functies van de portemonnee. We zullen het hebben over waarom en hoe het de populariteitsniveaus heeft bereikt die het vandaag heeft, de cryptocurrencies bespreken die je erin kunt opslaan en een voor- en nadelen van een discussie hebben. Eindelijk zul je ontdekken of het net zo goed is als toonaangevende cryptocurrency-portefeuilles.

Voordelen

 • Lage transactiekosten
 • Ingebouwde crypto-handelsfuncties

Nadelen

 • Lage anonimiteit
 • Gecentraliseerd
 • Uw privésleutels worden op hun servers opgeslagen

Blockchain Wallet Review – Het bedrijf

Blockchain (het bedrijf) was gelanceerd in 2011. Het is een in Luxemburg gevestigde onderneming die gespecialiseerd is in alles wat met blockchain te maken heeft – het bedrijf biedt Bitcoin-gegevens, statistieken en andere statistieken, een portemonnee (de focus van de gids van vandaag) en blockchain-verkenningsdiensten.

Blockchain-verkenning”Is een term die wordt gebruikt om een ​​proces te definiëren waarbij u bepaalde delen van de blockchain (de blockchain van Bitcoin) kunt bekijken, observeren en analyseren, de transactiegegevens, portefeuilleadressen, enz. Kunt verkennen. Dit is erg handig wanneer u uw en analyseer de transacties van anderen.

Blockchain Wallet Review: een uitgebreide gids

Hoewel de primair doel van Blockchain is om bieden gebruikers blokverkenningsservices, het bedrijf is sindsdien enorm gegroeid en uitgebreid. Zo erg zelfs dat het in 2013 de meest bezochte Bitcoin-gerelateerde website ter wereld was.

Eind 2013 nam Blockchain een ander bedrijf over met de naam Zero Block LLC. Dit bedrijf was gespecialiseerd in mobiele apps, meer in het bijzonder – een mobiele Bitcoin-app die de meest populaire app was met betrekking tot Bitcoin in de app store. Het doel van Blockchain was om *de* toonaangevende Bitcoin-startup ter wereld.

Het bedrijf had zijn pieken en dalen (met als opvallender punt toen Apple hun app uit de iOS-winkel verwijderde. Ze hebben deze sindsdien echter hersteld), maar alles heeft ertoe geleid dat het een van de meest (zo niet de meest) bekende en gerespecteerde Bitcoin-bedrijven werd in de wereld.

Tabel: Algemene informatie over de Coinbase- en Blockchain-portefeuilles

Vanaf het allereerste begin was dat de man die het bedrijf leidde Peter Smith. Hij was de originele mede-oprichter van het bedrijf en is de huidige CEO.

De heer Smith benadrukte dat de belangrijkste omstandigheden die zijn bedrijf tot wereldwijd succes hebben geleid, geduld, een goed team en het bouwen van een product waren dat mensen graag zouden willen gebruiken. Hij merkt ook op dat je, wanneer je begint als een fintech-bedrijf, moet beginnen met het nemen van kleine stapjes en niet te ver over je hoofd gaat.

Met de informatie over het bedrijf in gedachten, gaan we verder met de beoordeling van de Blockchain-portemonnee.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Blockchain-portemonnee


Nu, de daadwerkelijke beoordeling van de Blockchain-portemonnee. Zoals ik eerder al zei, is een van de belangrijkste services die Blockchain biedt een cryptocurrency portemonnee. Maar niet zomaar een portemonnee – de portemonnee van het bedrijf wordt door velen beschouwd als de beste cryptocurrency-portemonnee ter wereld.

Blockchain Wallet Review: een uitgebreide gids

Tot op heden ondersteunt het echter alleen bitcoin (BTC), ether (ETH), bitcoin contant (BCH), stellair (XLM), algoritmen (ALGO), ketting (USDT) en USD Digitaal (USD-D).

Blockchain Wallet-voordelen

Zoals de officiële site blockchain.com van het bedrijf aangeeft, zijn er bijna 30 miljoen portemonnees gemaakt tot op heden. Het team achter Blockchain kondigt met trots aan dat ze niet alleen de meest populaire, maar ook de meest vertrouwde crypto-opslagportemonnee ter wereld zijn..

Blockchain laat je toe een back-up van uw geld maken en de manier waarop hun beveiliging werkt, is dat u een wachtwoord maakt, instelt tweefactorauthenticatie en schrijf een herstelzin op of onthoud deze. Daarna garanderen ze dat uw cryptocurrency bij hen veilig is.

Een ander kenmerk waar Blockchain erg bekend om staat, is zijn transactiekosten. Het bedrijf garandeert dat als u hun portemonnee gebruikt, u de laagste koop-, verkoop- en handelskosten in de branche ontvangt. Ze maken het ook mogelijk om crypto’s in andere crypto’s binnen de portemonnee zelf te verhandelen – dit maakt het proces veel soepeler, sneller en minder stressvol.

Blockchain Wallet Review: een uitgebreide gids

De Blockchain-portemonnee is beschikbaar in een online versie en zowel in Android als iOS. Het ondersteunt 22 fiat-valuta’s en kan in 25 verschillende talen worden gebruikt.

Blockchain Wallet Cons

De meeste problemen die mensen hebben met de Blockchain-portemonnee zijn vrij willekeurig.

Als u enkele van de online beoordelingen van Blockchain-portefeuilles leest, zou u opmerken dat veel van de meest voorkomende klachten die mensen uiten zeer tweezijdig.

Een van de meest voorkomende problemen die mensen met de portemonnee hebben, is bijvoorbeeld dat deze uw cryptocurrency-sleutel. Veel mensen vinden dit niet leuk omdat ze er de voorkeur aan geven de enige te zijn die hun sleutel hebben, zonder dat er een derde partij bij betrokken is (hoe vertrouwd deze ook zou zijn).

Er zijn nog twee van dergelijke klachten die veel mensen hebben als het gaat om beoordelingen van Blockchain-portefeuilles – centralisatie en anonimiteit.

Tabel: de connectiviteitsfuncties van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Centralisatie valt enigszins in de hele beproeving van het opslaan van sleutels. Een gecentraliseerde portemonnee is er een die exclusief wordt beheerd door een aangewezen bedrijf – meestal is het het bedrijf dat de portemonnee heeft gemaakt. Dit heeft op zichzelf voor- en nadelen.

Een gecentraliseerde portemonnee zal dat waarschijnlijk zijn beter geoptimaliseerd en bevatten meer functies dan een gedecentraliseerde. Het is echter een erg gladde helling – het hangt allemaal af van het bedrijf in kwestie.

Als het team achter de gecentraliseerde portemonnee echt is transparant & eerlijk en hard werken om hun doelen te bereiken en te bereiken, dan zal de portemonnee waarschijnlijk aan die norm voldoen. Veel mensen vertrouwen echter niet op gecentraliseerde portefeuilles, voornamelijk omdat ze GEEN ENKELE derde partij vertrouwen met hun cryptocurrencies.

Anonimiteit is ook een groot probleem. Blockchain biedt daar niet veel van – dit gaat terug op het hele centralisatieprobleem. Hoewel de bedrijf garandeert veiligheid, sommige mensen zijn nog steeds bang dat hun ID’s zullen lekken en al hun transactiegegevens zullen worden blootgesteld.

Blockchain Wallet Review: een uitgebreide gids

Nu we de voor- en nadelen van de Blockchain-portemonnee hebben besproken, laten we een korte samenvatting geven. Dit zou tenslotte geen recensie van een Blockchain-portemonnee (of welke recensie dan ook) zijn zonder korte en duidelijk gedefinieerde punten.

Blockchain-portemonnee voors

 • Een van de meest populaire Bitcoin-portefeuilles ter wereld;
 • Lage transactiekosten (kopen, verkopen en verhandelen);
 • Heeft ingebouwde crypto-handelsfuncties.

Blockchain portemonnee nadelen

 • Gecentraliseerd;
 • Lage anonimiteit;
 • Slaat uw privésleutels op hun servers op.

Zoals je waarschijnlijk zelf kunt zien, is het enigszins moeilijk om te praten over de nadelen van de Blockchain-portemonnee – ze zijn typisch geval per geval scenario. Terwijl sommige mensen ze spelbrekend zullen vinden, zullen anderen er geen groot probleem van zien. Het is waarschijnlijk het beste dat u elk van de afzonderlijke punten zelf evalueert en vervolgens een besluit neemt.

Blockchain Wallet-app

Het is belangrijk om te onthouden dat er een Blockchain portemonnee-app – het wordt ondersteund door zowel Android als iOS.

De telefoonversie van de portemonnee is erg goed geoptimaliseerd en werkt prima. Met de app kun je overal waar je gaat cryptocurrency verzenden en ontvangen – je kunt gewoon iemands QR-code scannen en binnen enkele seconden een betaling sturen. Het heeft ook een geïntegreerd vingeraanraking ID voor maximale veiligheid.

Als u uw telefoon kwijtraakt of als deze wordt gestolen, wordt uw Blockchain-portemonnee-app beschermd door een Pincode. Zelfs als u de app zou verwijderen, worden al uw cryptomunten opgeslagen in een online database.

Bitcoin kopen op Blockchain

Dus je hebt het tot nu toe verzonnen in de Blockchain-portefeuillebeoordeling, weet alles voors en tegens van de portemonnee, kennis hebben van het bedrijf erachter en nu klaar zijn om het te gebruiken (ervan uitgaande dat je het leuk vond). Een van de belangrijkste dingen die u moet weten wanneer u de portemonnee gebruikt, is natuurlijk hoe u Bitcoin op Blockchain kunt kopen..

Het proces is vrij eenvoudig. Laten we het erover eens zijn drie eenvoudige stappen

 • Allereerst moet u zelf de daadwerkelijke portemonnee maken. Doe dat, registreer op de site en Controleer je email.
 • Nadat u klaar bent met het maken van de portemonnee, ziet u een knop met de tekst “Koop Bitcoin​Druk erop en er verschijnt een lijst met mogelijke uitwisselingspartners. Als u zo’n knop echter niet op uw scherm ziet, betekent dit dat de optie om Bitcoin op Blockchain te kopen nog niet helemaal is toegestaan ​​in uw land of regio..
 • Als u de bovengenoemd probleem, Vanaf dit punt kunt u echter beginnen met het kopen en verhandelen van Bitcoin. Alle uitwisselingspartners op de site zijn geverifieerd door Blockchain, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze legitiem zijn of niet.

Dat is het hele proces van het kopen van Bitcoin op Blockchain. Het is eenvoudig en duidelijk – zorg ervoor dat u alle beveiligingsmaatregelen op uw account heeft ingesteld voordat u koopt of handelt!

Vergelijk Blochchain-portemonnee zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Blochchain-portemonnee zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Overzicht

Laten we een korte samenvatting hebben van de beoordeling van de Blockchain-portemonnee.

Blockchain-portemonnee is waarschijnlijk de meest populaire Bitcoin-portemonnee ter wereld. Het kan momenteel drie cryptocurrencies opslaan, is beschikbaar in 25 talen en heeft enkele van de beste beveiligingsfuncties op de markt.

Het team achter de portemonnee zijn professionals in wat ze doen, waardoor de Blockchain-portemonnee constant nieuwe klanten kan verzamelen en een goede reputatie kan blijven opbouwen in de cryptocurrency-wereld..

Blockchain Wallet Review: een uitgebreide gids

De portemonnee is verkrijgbaar in een online versie, en er is ook een Blockchain portemonnee-app voor Android en iOS. De opties voor het kopen, verkopen en verhandelen van Bitcoin zijn vrij eenvoudig gemaakt omdat ze allemaal in de portemonnee zelf zijn geïntegreerd. Dit is erg comfortabel en prettig vanuit een consumentenperspectief, maar het is ook geweldig voor de developers. Ze kunnen updates implementeren en de ontwikkelingsprocessen op een veel vloeiendere manier bevorderen.

Over het algemeen lijkt de Blockchain-portemonnee een goed alternatief voor mensen die hun portemonneegame willen verbeteren en hun crypto’s in handen willen geven van gecentraliseerde, gekwalificeerde en zeer gerenommeerde professionals. Het punt is echter dat het nooit zo veilig zal zijn als koude opslag, zoals Ledger Nano S en Trezor.

Gevolgtrekking

Er zijn veel Blockchain-portemonnee recensies online, en er zijn veel meer portemonnees om uit te kiezen, waaronder Ledger Nano S en Trezor. Het kan erg moeilijk worden om de juiste te kiezen, dus om deze Blockchain-portemonnee-recensie af te sluiten, zal ik je een goede vuistregel vertellen.

Altijd bij het kiezen van een portemonnee benadruk veiligheid boven al het andere. Een mooie portemonnee heeft geen zin als al uw geld in de tussentijd wordt gestolen. Dat gezegd hebbende, in plaats van een warme portemonnee te kiezen, zou je moeten kiezen koude opslag.

Veel verschillende cryptocurrency-portefeuilles adverteren verschillende dingen over zichzelf – ze kunnen esthetisch zijn, hebben een goede gebruikersinterface, worden gedecentraliseerd (of gecentraliseerd, als dat is wat u zoekt), garandeer dan absolute anonimiteit, enzovoort. Dit alles mislukt als de portemonnee ontbreekt op de beveiligingsafdeling.

De Blockchain-portemonnee lijkt een redelijk goede sweet spot te hebben gevonden – hij bezit de meeste functies waarnaar u op zoek zou zijn in een goede en goed geoptimaliseerde crypto-portemonnee terwijl hij ook trots beweert dat dit het geweldige beveiligingssysteem is.

Blockchain Wallet Review: een uitgebreide gids

Eerlijk gezegd zou het behoorlijk moeilijk zijn om een ​​beveiligingsklacht te vinden op online forums en andere Blockchain-portemonnee-beoordelingen. De feedback van deze afdeling is vrij neutraal.

Zelfs als het gaat om de werkelijke nadelen die deze portemonnee heeft die mensen naar voren brengen, wordt het enigszins gecompliceerd. De “nadelen” zijn niet per se nadelen – ze zijn sterk gebaseerd op wat de persoon zoekt in een portemonnee voor het opslaan van cryptocurrency.

Welnu, dit is het einde van de beoordeling van de Blockchain-portemonnee. Ik hoop dat je nu veel meer weet over Blockchain – zowel als bedrijf als als portemonnee. Vergeet het niet doe altijd je onderzoek – lees online forums, word lid van Facebook of andere groepen gerelateerd aan cryptocurrencies, stel vragen en doe onderzoek – mensen zijn meestal erg behulpzaam als het gaat om het verstrekken van informatie en het vertellen van hun mening over een bepaald product of dienst.

Als je na het lezen van Blockchain-portemonnee-beoordelingen en online chatten met andere mensen het gevoel hebt dat de Blockchain-portemonnee iets voor jou is, probeer het dan – hoe dan ook, ik wens je veel succes met je cryptocurrency-gerelateerde avonturen!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map