BRD Wallet-recensie

Heb je ooit gehoord van de “Bread cryptocurrency wallet”? Als u online kijkt, ziet u nu dat gebruikers schrijven BRD portemonnee beoordelingen – terwijl de naam is veranderd, en de portemonnee een ietwat andere naam heeft gekregen, het product als geheel, blijft hetzelfde.

Dat zegt echter weinig over de daadwerkelijke portemonnee – is het goed? Is het de moeite van het bekijken waard? Wat voor soort crypto-portemonnee is het eigenlijk?

Maak je geen zorgen, want al deze vragen (en meer!) Zullen in het onderstaande artikel worden beantwoord!

TL; DR: De BRD-portemonnee voor cryptocurrency is een portemonnee op basis van mobiele apps. Het kan meerdere verschillende cryptocurrencies bevatten (zoals Bitcoin en Ethereum) en heeft een redelijk goede reputatie binnen de cryptogemeenschap, vooral omdat de portemonnee open-source is..

Voordelen

  • Eenvoudige gebruikersinterface
  • Portemonnee op basis van mobiele apps
  • Klant PIN-codes beschikbaar
  • Kan Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ERC-20-tokens bevatten

Nadelen

  • Reacties van klantenondersteuning zijn naar verluidt soms traag
  • Ondersteunt enkele munten

BRD Wallet Review: PROS

BRD werd aanvankelijk helemaal terug opgericht in 2015. Twee jaar later veranderde het bedrijf. Toen heette de portemonnee nog steeds ‘de broodportemonnee’ – pakkende naam, maar blijkbaar paste hij niet helemaal bij het merk, en werd hij dus twee jaar later veranderd in ‘gewoon’BRD​.

Over het algemeen heeft het bedrijf een vrij wijdverbreid succes gezien – de ICO omdat zijn token (dezelfde naam – BRD) succesvol was, en de algemene reputatie die het merk hooghoudt, lijkt in feite te zijn nogal positief.

Zoals met elke andere cryptocurrency-portemonnee die er is, kunt u verwachten dat de BRD-crypto-portemonnee heeft zowel positieve als negatieve aspecten – dat is een gegeven. Laten we eerst eens kijken naar de positieve punten de cryptomunten die de portemonnee wel ondersteunt.

Ondersteunt Bitcoin en Etheruem

Als je er iets over hebt gehoord cryptovaluta, u weet waarschijnlijk dat de twee meest bekende cryptocurrencies die er zijn Bitcoin en Ethereum. Deze twee crypto’s staan ​​constant in het middelpunt van de belangstelling – waar u ook kijkt, u zult altijd nieuws over een van beide vinden.

Als gevolg daarvan kijkt natuurlijk een groot deel van de mensen die geïnteresseerd zijn in het investeren in cryptocurrencies naar Bitcoin en Ethereum als de twee belangrijkste kanshebbers. Dit maakt op zijn beurt ETH- en BTC-portefeuilles behoorlijk gewild.

Gebruikersbeoordelingen van BRD-portemonnee zullen u dat vertellen deze specifieke portemonnee doet, eigenlijk, ondersteunen beide cryptocurrencies.

BRD wallet review: geen accounts, geen login.

Dit is geweldig nieuws voor iedereen die BRD heeft geprobeerd uit te proberen! Naast Bitcoin en Ethereum ondersteunt BRD echter ook Bitcoin Cash en al de ERC-20-tokens. Geen van beide is te verrassend, om eerlijk te zijn – zowel Bitcoin Cash- als ERC-20-tokens zijn sterk verweven met de bovengenoemde cryptocurrencies..

Het feit dat u met de BRD-crypto-portemonnee ERC-20-tokens kunt opslaan, moet echter nog verder worden benadrukt – het is geweldig nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in dApps, slimme contracten, en ieder & alle investeringen in deze technologie.


Een open source portemonnee

Als u de beoordelingen van de BRD-portemonnee van gebruikers leest, kunt u er uiteindelijk een aantal tegenkomen die erop wijzen de open source aard van de portemonnee. Hoewel sommige gebruikers dit feit lijken te bekijken, zou dat niet het geval moeten zijn – het is eigenlijk een van de belangrijkste sterke punten van BRD.

Dat betekent per definitie dat een cryptocurrency-portemonnee open-source is iedereen heeft toegang tot de broncode, en op zoek gaan naar iets verdachts of zelfs kwetsbaars – als ze iets vinden dat niet juist lijkt, kunnen mensen dat dan wel wijzigingsvoorstellen doen, en als ze erdoorheen gaan, wordt de portemonnee dus verbeterd.

BRD wallet review: Bitcoin kopen.

Toegegeven, deze processen zijn een beetje ingewikkelder dan dat, maar het algemene idee blijft niettemin hetzelfde. U kunt waarschijnlijk ook zien hoe dit alles gunstig zou zijn voor elke gebruiker van de BRD-cryptoportefeuille, toch?

Naast een aantal duidelijke, objectieve voordelen ten opzichte van sommige van de bewaarportefeuilles die er zijn, komt het feit dat BRD open-source is ook ten goede aan de crypto-portemonnee in kwestie vanuit een minder fysiek standpunt. Wat ik bedoel is gewoon dat mensen zijn meer bereid apps en platforms te vertrouwen die open-source zijn.

Met andere woorden, het betekent ‘transparantie’ en ‘betrouwbaarheid’ voor de meeste gebruikers van het product – om eerlijk te zijn, dat is eigenlijk hoe het zou moeten zijn, in de eerste plaats.

Fatsoenlijke beveiligingsmaatregelen

De BRD-portemonnee is een op mobiele apps gebaseerd type crypto-opslag. De meeste gebruikersrecensies van BRD-portemonnees die je tegenkomt, lijken dit feit te prijzen – inderdaad, in de wereld waar mobiele apparaten kleine, pocket-fit computers zijn geworden die we gebruiken voor alles wat denkbaar is, zou het logisch zijn!

Mobiel zijn heeft echter ook andere voordelen: het is eigenlijk een goede keuze voor iedereen die veiligheid waardeert.

Portefeuilles voor mobiele apps vallen in dezelfde categorie als portefeuilles voor softwarecrypto, veiligheidstechnisch. Dit maakt ze veiliger in vergelijking met bijvoorbeeld, online portemonnees – de reden hiervoor ligt daarin, met een online (op uitwisseling gebaseerd) portemonnee, uw munten zijn altijd op internet, terwijl u software gebruikt, hoeft u zich alleen maar zorgen te maken malware in uw apparaat.

BRD wallet review: eenvoud door ontwerp.

Als uw computer – of, met betrekking tot deze BRD-portefeuillebeoordeling, uw telefoon – er geen is virussen en keyloggers, je zou goed moeten zijn!

De BRD-crypto-portemonnee heeft ook een extra beveiligingslaag – bovenop u een herstelzin voor het geval u uw wachtwoorden vergeet, kunt u dat ook in de portefeuille doen maak een aangepaste pincode die u invoert bij het inloggen op uw portemonnee. Hoewel ik geen optie kon vinden om in te schakelen 2FA, aangepaste pincodes worden altijd zeer gewaardeerd!

Staat betalingen in Fiat-valuta toe (en aankopen in de portemonnee)

Tegenwoordig kunt u met veel portefeuilles met cryptocurrency (vooral online-gebaseerde – softwareportefeuilles zijn meestal ook hetzelfde) koop specifieke cryptomunten vanuit hun gebruikersinterface – u hoeft de portemonnee niet te verlaten en naar een uitwisselingsplatform van derden.

Als u de beoordelingen van de BRD-portemonnee van gebruikers leest, lijkt het erop dat BRD heeft deze functionaliteit ook. Bovendien kunt u dat ook betalingen doen in fiat valuta’s – met andere woorden, koop cryptomunten met uw creditcard.

Tabel: de betalingsmethoden van de Coinbase Wallet en BRD

Dit is de laatste tijd enigszins normaal geworden en zelfs verwacht – toch zijn er genoeg portemonnees die er zijn hebben geen geïntegreerde crypto-aankoopfunctionaliteit. Het kopen van crypto’s met fiat-valuta’s heeft meestal de voorkeur, vooral door investeerders op intro-niveau – het is eenvoudiger, probleemloos en kost weinig tijd.

Soepel, modern interface-ontwerp

Bruikbaarheid is een van de interessantere functies als het gaat om software-cryptocurrency-portefeuilles. Het is niet iets dat zo vaak naar voren komt in gebruikersbeoordelingen van BRD-portefeuilles, maar goede bruikbaarheid is nog steeds vrij cruciaal voor alle wallets die er zijn.

Gelukkig beschikt de BRD-crypto-portemonnee over een aantal fatsoenlijke bruikbaarheidsfuncties.

BRD Wallet Review: hoe u BRD-tokens kunt krijgen.

Alles, van het downloaden en installeren van de portemonnee tot het kopen van munten, is eenvoudig en duidelijk. Zelfs als u nog nooit een crypto-portemonnee heeft gebruikt, zou u geen problemen moeten ondervinden.

Hoewel ik later zal ingaan op het feitelijke ‘hoe’-aspect van de bruikbaarheid, is het voldoende om te zeggen dat het verfrissend en altijd gewaardeerd wordt om een ​​crypto-portemonnee tegen te komen die je niet overmeestert met technisch jargon en onnodige functies.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

BRD Wallet Review: CONS

Plechtig te oordelen naar de meer uitgesproken gebruikersbeoordelingen van BRD-portemonnee, kan het lijken alsof de portemonnee in kwestie bijna onberispelijk is – de meerderheid van de gebruikers vindt het een beetje leuk en kondigt alle voordelen met trots aan.

Maar zoals met al het andere in het leven, de broodportemonnee is niet perfect – Uiteraard zijn er enkele tekortkomingen die al dan niet duidelijk zijn wanneer u het product in kwestie voor het eerst tegenkomt.

Toegegeven, door mijn eigen ervaring met het platform te combineren met andere gebruikersrecensies van BRD-portemonnees, lijkt geen van de bovengenoemde “tekortkomingen” substantieel te zijn, laat staan ​​”game-breaking”. Toch moeten ze worden gedekt voordat u eropuit gaat en de BRD-cryptoportefeuille zelf uitprobeert.

Om te beginnen met de grootste klacht, lijkt het erop dat veel mensen niet tevreden zijn het gebrek aan ondersteuning voor munten.

Ondersteunt weinig munten

Eerder in de beoordeling van de BRD-portemonnee heb ik erop gewezen dat BRD de twee belangrijkste cryptocurrencies ondersteunt – Bitcoin en Etheruem -, en de bijbehorende crypto’s – Bitcoin Cash en ERC-20-tokens.

Hoewel het geweldig is dat de ondersteunde munten een veelvoud vormen, is het eigenlijk best triest dat er maar zo weinig zijn om uit te kiezen (tenminste gedecentraliseerd qua valuta).

Vandaag de dag, speciale portemonnees worden overschaduwd door degenen die meerdere verschillende cryptocurrencies ondersteunen – sommige zelfs in de honderden! Veel van de meer ervaren handelaren en investeerders die hebben meerdere verschillende cryptocurrencies in hun portefeuille, en wil ze misschien in een enkele portemonnee bewaren – dat is niet mogelijk met BRD.

BRD Wallet Review: voordelen van het houden van BRD-munten.

Dat gezegd hebbende, is het misschien niet zo’n goed idee om meerdere verschillende crypto’s op één plaats op te slaan, om eerlijk te zijn. Haar een veiligheidsrisico – als iemand uw portemonnee zou hacken, zouden ze al uw bezittingen kunnen stelen – als u ze echter op verschillende locaties zou bewaren, zou dit geen probleem zijn.

Hoe dan ook, het zou leuk zijn om te zien dat de Bread-portemonnee in de toekomst meer munten ondersteunt – zo niet enkele van de meer niches, dan tenminste Litecoin, NEO of Dash.

Klantenservice kan traag zijn

Als je de verschillende gebruikersrecensies van de BRD-portemonnee leest, is het duidelijk dat de app een redelijk goede reputatie heeft op zowel de iOS- als de Android-markt. geweldige gebruikersscores in de Play Store, en de toprecensies zijn heel positief, te.

Het enige dat echter als een behoorlijk controversieel onderwerp wordt gezien, is de klantenondersteuning.

Zie je, als je problemen zou ondervinden met de portemonnee (of deze nu technisch, kostengerelateerd of anderszins is), kun je ofwel controleer de kennisbank die beschikbaar is op de officiële website van het merk, of schrijf ze een e-mail. Een van de grootste klachten hier is dat er is geen live klantenondersteuning beschikbaar.

BRD Wallet-recensie

Nou, om eerlijk te zijn, dat is maar gedeeltelijk waar – je zou ze kunnen bellen, maar dat is alleen beschikbaar voor degenen die een bepaald aantal BRD-tokens in hun bezit hebben.

Bovendien beweren sommige gebruikers dat, terwijl de Bread-portemonnee geweldig is en zo, ondersteuningsreacties kunnen wat traag zijn. Als u te maken heeft met een ernstig technisch probleem, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, vooral als het om uw cryptocurrencies gaat..

Vergelijk BRD zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk BRD zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze wel NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Prijs

Het prijsaspect van de broodportemonnee is ook best interessant.

De BRD-portemonnee is volledig gratis te downloaden, installeren en gebruiken. Dat is geweldig – terwijl het een standaard is geworden als het gaat om de meeste online en app-gebaseerde crypto-opslagopties die er zijn, het is nog steeds fijn om te weten dat je dat ook echt kunt gebruik de portemonnee gratis.

Als het echter om toepasselijke vergoedingen gaat, liggen de zaken een beetje ingewikkelder.

BRD Wallet-recensie

Het team achter de portemonnee geeft aan dat er er worden geen kosten in rekening gebracht wanneer u een transactie doet via BRD, althans van hun kant van de deal. Ze benadrukken echter ook dat de manier waarop het Bitcoin-netwerk werkt, dat is het zal een bepaald percentage verlaging van uw transactie vergen – dit wordt ook wel ‘transactiekosten’ genoemd.

De vergoeding varieert afhankelijk van het aantal Bitcoins dat u verzendt ontvangen. Als u met grote sommen geld handelt, wordt u natuurlijk meer in rekening gebracht voor de transactie – het is logisch.

Hoe de BRD-portemonnee te gebruiken?

Nu we beide hebben besproken positief en de minder positieve kanten van de broodportemonnee, de laatste stap van deze BRD-portemonnee-review is om te praten over de “hoe” – in het bijzonder, hoe u de portemonnee gebruikt, hoe je het instelt, hoe transacties te maken, enzovoort.

Hoe de BRD-portemonnee te installeren?

We beginnen vanaf het allereerste begin en praten erover het installatieproces van BRD.

Stap 1: Download de BRD-app uit de app store van uw keuze. Ik gebruik een Android-apparaat, dus mijn voorbeeld zal omvatten de Play Store.

BRD wallet review: de Play Store.

Stap 2: Start de app en druk op “Begin​.

BRD wallet review: aan de slag.

Stap 3: Na een korte intro wordt u gevraagd om te maken een aangepaste pincode. Vergeet het niet!

BRD Wallet Review: aangepaste pincodes.

Stap 4: U krijgt dan uw “papieren sleutel” – met andere woorden, uw Herstelzin van 12 woorden. Schrijf het op en bewaar het ergens op een veilige plek – het is uw enige hulpmiddel om uw portemonnee terug te krijgen, voor het geval u uw pincodes vergeet.

BRD Wallet Review: herstelzin van 12 woorden.

Stap 5: Eenmaal geregeld, wordt u doorgestuurd naar de startpagina van de app. Dat is het!

BRD wallet review: de voorpagina van de BRD-app.

Zoals u kunt zien, is het installeren en instellen van uw BRD-portemonnee supereenvoudig en ongecompliceerd!

Hoe u cryptocurrency kunt kopen in de BRD-portemonnee?

Laten we nu eens kijken het daadwerkelijke proces van het kopen van Ethereum (of Bitcoin) op de betreffende mobiele portemonnee.

Stap 1: Druk in het startscherm van de app op “Kopen​.

Stap 2: U wordt gevraagd kies uw woonland – doen.

BRD wallet review: kies uw land van verblijf.

Stap 3: Enter de valuta en bedragen waarmee u wilt betalen / ontvangen.

BRD wallet review: hoeveelheid Ether die u wilt kopen.

Stap 4: Kies jouw betalingsmiddel.

BRD wallet review: betaalmethode.

Stap 5: BRD biedt u de mogelijkheid om crypto’s te kopen met behulp van de diensten van Simplex – de levering is snel en de kosten zijn ook redelijk.

BRD wallet review: Simplex.

Stap 6: Nadat u uw betaling heeft bevestigd, hoeft u alleen nog maar te wachten!

BRD wallet review: orderbevestiging.

Gemakkelijk!

Hoe u cryptocurrencies verhandelt op de BRD-portemonnee?

Ten slotte heeft u ook de mogelijkheid om uw cryptocurrencies te verhandelen op de BRD-crypto-portemonnee.

Stap 1: Druk op “Handel”Onderaan het startscherm, in het midden.

Stap 2: Kies de valuta die u wilt betaal met, en de valuta die u wilt te ontvangen.

BRD wallet review: handelen in cryptocurrencies op BRD.

Stap 3: Als het saldo in uw portemonnee voldoende is, kunt u de transactie uitvoeren door de juiste portemonnee te kiezen – dat is alles!

Absoluut een probleemloze manier om crypto’s te verhandelen binnen de portemonnee zelf!

Conclusies

Dus dat is de BRD-portemonnee! Nu is het de moeite waard om te bekijken?

Ik zou het eens moeten zijn met de meerderheid van de BRD-portemonnee-beoordelingen van gebruikers – de portemonnee in kwestie is zeker het proberen waard.

Tabel: de bedrijfsinformatie van de Ledger Nano X en BRD

Hoewel het niet veel munten herbergt en u soms worstelt met de snelheid van de reacties van de klantenondersteuning, is de BRD-portemonnee dat wel een veilig en zeker alternatief voor al uw Bitcoin en Ethereum (en een paar andere crypto) behoeften.

Haar plezier en makkelijk te gebruiken, staat je toe maak aangepaste pincodes, ondersteunt in-wallet handelen en crypto-aankopen – absoluut een geweldig alternatief!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map