U moet van Cardano hebben gehoord, want het heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen. Cardano werd vrij recent gelanceerd in september 2017 en heeft snel een plaats veroverd in de top 10 van cryptocurrencies met een marktkapitalisatie van $ 11 miljard.

Als je je afvraagt ​​hoe de toekomst van Cardano eruit ziet, dan ben je hier op de goede plek. In deze gids ga ik de beste Cardano-prijsvoorspelling met u delen. Ik zal je ook een overzicht geven van wat Cardano doet en wat het bijzonder maakt.

Cardano websites voorpagina

Aan het einde van deze gids heeft u een idee van Cardano’s historische investeringstrends en toekomstige voorspellingen. Met de informatie uit deze gids en het advies van een financieel adviseur zou u in staat moeten zijn om een ​​weloverwogen investeringsbeslissing te nemen.

Zoals met elke munt, moet u echt weten waarin u investeert. Laten we er dus een beetje over leren voordat we ingaan op de Cardano-voorspelling.

Notitie: Als je Cardano al kent en naar de voorspelling wilt gaan, ga dan naar het gedeelte Cardano Price Prediction 2021.

Een korte introductie tot Cardano

Cardano is, net als Ethereum, een platform voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten. Net zoals Ether het token / cryptocurrency is dat wordt gebruikt om transacties op het Ethereum-platform uit te voeren, is ADA de native cryptocurrency voor het Cardano-platform.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Maar daar houden de overeenkomsten op! Cardano biedt veel technologische verbeteringen ten opzichte van Ethereum en andere bestaande cryptocurrencies, aangezien het tot doel heeft een schaalbare, interoperabele blockchain van de 3e generatie te creëren..

Het zal je verbazen te weten dat het brein achter Cardano een van de medeoprichters van Ethereum is – Charles Hoskinson. Hoewel Cardano in 2015 werd geconceptualiseerd, werd het pas in 2017 gelanceerd.

U kunt deze Cardano-gids lezen voor meer informatie.

Laten we nu verder gaan met de voorspelling van de Cardano-prijs en kijken hoe goed de prijs heeft gepresteerd sinds de lancering.

Cardano (ADA) Beleggingsgeschiedenis

Cardano verschilt van andere munten omdat het niet meteen na de conceptvorming begon met promoties. In feite werd Cardano meer dan 2 jaar ontwikkeld voordat het team besloot het voor het publiek te lanceren.


Zoals je kunt zien in de onderstaande momentopname, werd Cardano in oktober 2017 voor de handel gelanceerd. Bittrex, een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen, was de eerste die Cardano lanceerde.

Cardano koersvoorspellingstabel

Cardano werd binnen een maand na de lancering behoorlijk populair en werd zeer snel genoteerd op de meeste van de beste cryptocurrency-uitwisselingen. De prijs van Cardano, die op het moment van lancering $ 0,021 was, bereikte op 4 januari 2018 een hoogste punt van $ 1,22..

Dat is een terugkeer van ongeveer 6.000% in slechts 3 maanden. In dezelfde periode groeide de marktkapitalisatie van $ 0,56 miljoen tot maar liefst $ 31 miljard.

Investeerders kochten Cardano vanwege de solide technologische verbeteringen die het biedt ten opzichte van andere cryptocurrencies, en omdat het team erachter buitengewoon geloofwaardig is.

Net als de meeste andere cryptocurrencies, kende ook de ADA-munt een crash in Q1 2018.

Cardano-prijsvoorspellingstabel

Daarna heeft het een opleving meegemaakt, aangezien de prijs in slechts 30 dagen bijna 3 keer is gestegen. In 2021 is de Cardano-prijs zelfs nog hoger, aangezien deze $ 0,35 bereikt.

Laten we nu verder gaan met de Cardano-prijsvoorspelling – de toekomst van Cardano!

Cardano Prijsvoorspelling 2021

Zoals u wellicht weet, kan de prijs van een cryptocurrency binnen enkele seconden enorm stijgen of dalen. Het is dus vrij moeilijk om de toekomst van cryptocurrencies met zekerheid te voorspellen.

Er zijn echter een paar fundamentele aspecten die van invloed kunnen zijn op de prijs. Op basis van deze aspecten kunnen analisten, experts en dagelijkse gebruikers (inclusief u!) Een ADA-muntprijsvoorspelling vormen.

Cardano-prijsvoorspelling met behulp van technische analyse

Bij technische analyse wordt de prijs voorspeld aan de hand van historische prijsontwikkelingen en trends in handelsvolumes. Dit soort analyse kan worden gedaan met behulp van software en door grafieken te bestuderen. Er wordt geen aandacht besteed aan tastbare factoren, zoals het team, techniek, etc.

Walletinvestor.com is zo’n website die technische analyses geeft op korte en lange termijn voor verschillende cryptocurrencies. Volgens hen is de Cardano-prijsvoorspelling voor 2021 $ 0,46, wat betekent dat de prijs iets zou moeten stijgen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Cardano-prijsvoorspelling op basis van team, technologie en andere factoren

Op basis van factoren als technologie, team- en markttrends wordt een website gebeld smartereum.com heeft een ADA-muntprijsvoorspelling gevormd. Voor 2019 was hun Cardano-prijsvoorspelling $ 2,50 – dat zou enorm zijn! Helaas is dat niet gebeurd. Echter, smartereum.com voorspelt een goed jaar voor Cardano in 2021, ze geven echter geen specifieke prijs.

Ze baseerden hun voorspelling op de volgende factoren:

  • Sterk team
  • Superieure technologie
  • Open-sourceplatform

Oracletimes.com-auteur Pedro Bernardo heeft ook een Cardano-prijsvoorspelling gedeeld. Hij voorspelde dat de prijs eind 2019 rond de $ 1,50 zou zijn – weer een hoge en nog een voorspelling die niet uitkwam. Dit kan echter in 2021 werkelijkheid worden.

Als je je herinnert, was de vorige high die Cardano bereikte rond de $ 1,22. Ze verwachten onder meer dat Cardano dat merkteken zal overschrijden vanwege zijn plannen om ADA-geldautomaten in Japan te vestigen.

Volgens hen is Japan een van de “wereldleiders op het gebied van blockchain-acceptatie, waar ongeveer 84% van de bevolking over Bitcoin heeft gehoord”. Dus deze zet kan het spel voor Cardano echt veranderen.

Je kunt zien dat de Cardano-voorspelling voor 2021 er over het algemeen goed uitziet. Vraagt ​​u zich af hoe de voorspelling van de ADA-muntprijs er op de lange termijn uitziet??

Dat zoeken we uit!

Cardano Prijsvoorspelling op lange termijn

Het is altijd een goed idee om naar de langetermijnvooruitzichten van een investering te kijken. Laten we dus eens kijken naar enkele van de beste Cardano-voorspellingen voor de lange termijn.

Cardano-prijsvoorspelling op lange termijn met behulp van technische analyse

Een andere website die prijsvoorspellingen voor cryptocurrency geeft met behulp van technische analyse is longforecast.com.

Volgens hen is de Cardano-prijsvoorspelling voor december 2021 $ 0,45. Nogmaals, ik zou zeggen dat het niet zo hoog is als wat we zouden verwachten van een van de top 10 cryptocurrencies. De reden hiervoor kan zijn dat technische analyse geen rekening houdt met factoren zoals technologie en team, die beide erg sterk zijn in het geval van Cardano..

Hoe dan ook, het is een solide winst en een andere positieve voorspelling.

Cardano-prijsvoorspelling op lange termijn op basis van team, technologie en andere factoren

De 5-jarige ADA-muntprijsvoorspelling (gemaakt in 2018) door smartereum.com staat op $ 10. Zoals ik hierboven al zei, hebben ze hun voorspellingen gebaseerd op verschillende factoren, zoals het team, technologische verbeteringen, enz.

Ik geloof dat dit een realistische verwachting is, afhankelijk van hoe de algehele cryptomarkt presteert. Onthoud dat Cardano wordt geleid door een zeer sterk team, gedreven door de visie om een ​​cryptocurrency van de volgende generatie te ontwikkelen.

Cardano Prijsvoorspelling CEO CSO

De twee hierboven gedeelde langetermijnvoorspellingen lijken extreem te zijn. Ik heb het gevoel dat de toekomstige prijs van Cardano ergens tussenin ligt. Maar zoals u weet, is het buitengewoon moeilijk om ergens zeker van te zijn wat betreft cryptocurrencies.

(Daarom moet u nooit meer investeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen!)

Is Cardano dus een goede investering??

Zelfs de experts in de cryptocurrency-markt kunnen niet met zekerheid zeggen of Cardano een goede investering is of niet. In plaats daarvan moet u beslissen door in waarschijnlijkheid te geloven. Dat is de aard van cryptocurrencies. Het is moeilijk te voorspellen wat er in de toekomst zal gebeuren, in welke markt dan ook.

Op basis van de fundamenten van Cardano en de algemene markttrends wil ik echter mijn mening delen over waarom Cardano een goede (of slechte) investering is. Dit is geen financieel advies – het is gewoon iets waar u aan moet denken als u overweegt om in Cardano te investeren.

Waarom Cardano een goede investering zou kunnen zijn

Hoewel Cardano in 2017 werd gelanceerd, wordt er sinds 2015 gewerkt aan de ontwikkeling van het platform. Met een meedogenloos team erachter is het duidelijk dat Cardano hier is om te blijven.

Laten we eens kijken naar enkele van de factoren die in het voordeel van Cardano werken.

Team

Het wordt ontwikkeld door een sterk team van niet alleen ontwikkelaars, maar ook wetenschappers en ingenieurs van over de hele wereld. Cardano is de enige cryptocurrency die het concept van peer-review heeft geïntroduceerd van al het werk dat op het platform wordt gedaan.

Zoals ik al eerder zei, wordt Cardano ondersteund door drie capabele organisaties die veel expertise, ervaring en middelen bieden voor de ontwikkeling van Cardano.

Cardano-team van cryptocurrency-experts

Technologie

In tegenstelling tot Bitcoin en Litecoin, die slechts digitale valuta zijn, biedt Cardano een volledig platform voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten.

Niet alleen dat, maar het biedt ook veel technologische verbeteringen ten opzichte van anderen in de sector. Zoals ik al eerder zei, biedt het een oplossing voor de huidige schaalbaarheidsproblemen die mensen als Ethereum ondervinden.

Het wordt ook duurzamer.

Veiligheid

Veel blockchains zijn de ‘maar als we schaalbaar zijn, verliezen we de beveiliging’ tegengekomen. Dat is niet het geval met Cardano, omdat het tegelijkertijd beveiliging en schaalbaarheid kan bereiken met behulp van een protocol dat ze hebben gemaakt, genaamd Ouroboros..

Portemonnee

Cardano biedt zijn eigen beveiligde portemonnee aan genaamd Daedalus; hier kun je je ADA-munten bewaren.

Ze werken momenteel aan het verbeteren van het ontwerp van Daedalus en maken de integratie via API’s met derden veel eenvoudiger.

Zoals je in de onderstaande snapshot kunt zien, is het werken aan een solide en veilige portemonnee een belangrijk onderdeel van hun roadmap.

Daedalus-portemonnee-accounts

De bovenstaande punten zijn enkele van de belangrijkste redenen die Cardano tot een veelbelovende cryptocurrency maken. Dat gezegd hebbende, zijn er verschillende dingen die Cardano ook zouden kunnen tegenwerken.

Waarom Cardano een slechte investering zou kunnen zijn

Ik zal enkele belangrijke punten bespreken die u in gedachten moet houden voordat u een beslissing neemt of uw eigen Cardano-voorspelling.

Niet bewezen staat van dienst

Cardano bestaat nog maar 8 maanden en is daarmee een van de jongste cryptocurrencies in de top 10 munten (op basis van marktkapitalisatie). Er zijn niet genoeg gegevens voor de historische investeringspatronen van Cardano, waardoor het een risicovollere investering is.

Lopende werkzaamheden

Er is veel beloofd over wat Cardano te bieden heeft, maar het meeste is nog in ontwikkeling. Het succes van de ADA-munt is sterk afhankelijk van het al dan niet succesvol implementeren van deze functies.

Wedstrijd

De sector van slimme contractplatforms is nogal druk geworden. Cardano wordt niet alleen geconfronteerd met concurrentie van Ethereum, maar ook van anderen zoals NEO en EOS. Het lijkt moeilijk dat er zoveel topmunten die voor hetzelfde doel zijn bedoeld, naast elkaar kunnen bestaan.

Dus als er maar plaats is voor één of twee winnaars, dan moet Cardano ervoor zorgen dat hij doet wat nodig is om te presteren.

Het bovenstaande zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom de groei van Cardano niet zal verlopen zoals verwacht.

We kunnen zeggen dat Cardano op dit moment meer positieve dan negatieven heeft. Maar om positief te blijven, moet Cardano zijn beloften nakomen, en dat moet hij snel doen.

Omdat er bijna elke dag een nieuwe munt wordt gelanceerd, kunnen dingen snel veranderen op de markt voor cryptocurrency. Cardano moet sneller gaan als het zijn kansen wil vergroten om de investeerders voor zich te winnen.

Laatste woorden

U kent nu de beste Cardano-prijsvoorspelling voor zowel de korte als de lange termijn. U bent ook op de hoogte van de oorsprong, historische prijstrends en de belangrijkste kenmerken. Dit zijn enkele van de belangrijkste aspecten die u zouden moeten helpen een idee te krijgen van de mogelijke prijsveranderingen die Cardano de komende tijd zou kunnen tegenkomen..

Dus, wat is uw mening na het lezen van mijn Cardano-prijsvoorspellingsgids? Ben je bullish of bearish? Ik ben persoonlijk nogal bearish als je het niet al kon zeggen!

Laat me je meningen en voorspellingen weten – waar zie je Cardano stijgen of dalen tegen het einde van dit jaar? En hoe denk je dat het over 5 jaar zal zijn? Waarop baseert u uw mening? Vertrouw je meer op de mening van experts of op de verschillende website-algoritmen??

Notitie: Naast het gebruik van deze Cardano-voorspellingsgids, moet u zeker een financieel adviseur raadplegen voordat u een definitieve investeringsbeslissing neemt. Het wordt ook sterk aanbevolen dat u nooit investeer meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me