Betrouwbaar en opmerkelijk cryptocurrency-portefeuilles kan iets moeilijker te vinden blijken te zijn dan u zou verwachten. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen – ze passen niet allemaal bij iedereen! Vandaag, hierin Cex portemonnee recensie bespreken we een van de interessantere opties.

Wat maakt de Cex-portemonnee zo interessant? Een paar dingen eigenlijk, maar waarschijnlijk de meest opvallende daarvan zou het feit moeten zijn dat Cex is niet eens in de eerste plaats een portemonnee, in de eerste plaats!

Verward? Maak je geen zorgen – we zullen zo in de details ingaan. We zullen erover praten de Cex-app (de mobiele portemonnee van Cex.io, om specifieker te zijn), hoe u kunt benut de portemonnee ten volle, en enkele algemene kenmerken en voordelen.

Natuurlijk vertel ik je ook over de minder ideale dingen rondom de Cex-portemonnee, en laat ik het je zelfs zien hoe u het kunt gebruiken, te. Laten we er maar meteen op ingaan!

Voordelen

  • Ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit
  • Brede lijst met ondersteunde munten
  • Wereldwijd beschikbaar
  • Geweldige mobiele app

Nadelen

  • Strenge KYC-vereisten
  • Geen live klantenondersteuning

Cex Wallet Review: een populaire Exchange-portemonnee

Dus, om te beginnen, laten we beginnen met onze Cex portemonnee beoordeling door de basis te leggen van precies wat Cex is, en wat het niet is.

Een enkele zoekopdracht online zal u zeer snel laten zien dat het platform in kwestie is – Cex.io – is een cryptocurrency-uitwisseling. Met andere woorden, het is een plek waar je heen zou gaan om te komen verhandelen en uitwisselen van crypto-activa, of gewoon zelfs koop ze met een creditcard of betaalpas, ook (dat kan met Cex).

U bent echter misschien in de war – als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een Cex Bitcoin-portemonnee en u ziet dat het eigenlijk een uitwisselingssite is, bent u dan voor de gek gehouden??

Natuurlijk niet! Cex is gewoon wat bekend staat als eenexchange-portemonnee​.

Cex Wallet Review: over Cex.io

Exchange-wallets zijn een uniek type crypto-opslagoptie. Ze behoren ook tot de meest populaire, althans wat betreft de informele crypto hodlers en handelaren zijn bezorgd – terwijl die er zijn veel, veel veiligere alternatieven op de markt, veel mensen geven misschien niet genoeg om ze te bekijken, hebben niet de financiële steun om er een te kopen, of geven gewoon de voorkeur aan exchange-wallets.

Zelfs met betrekking tot op uitwisselingen gebaseerde opslag van crypto-activa, Cex is uniek – het is iets dat u waarschijnlijk ook zult zien als u deze Cex-portemonnee-recensie leest.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Cex Wallet Review: PROS

Nu we dat allemaal hebben vastgesteld, kunnen we ons nu richten op het actuele onderwerp – Cex-portefeuillekosten, bruikbaarheidsaspecten, veiligheids maatregelen, enzovoort. We beginnen met het belangrijkste aspect van allemaal – portemonnee beveiligingsfuncties.

Strenge beveiligingsmaatregelen op klantniveau


Veiligheid is iets dat u zou moeten nemen heel serieus, vooral als u op zoek bent naar een nieuwe crypto-portemonnee. Zo erg zelfs dat het zou moeten zijn uw nummer 1 prioriteit – geen enkel ander kenmerk is zo belangrijk als de veiligheid van uw bedrijfsmiddelen.

Dat gezegd hebbende, kan “veiligheid” een paar verschillende dingen betekenen. Het wordt vooral ingewikkeld bij het bespreken van uitwisselingsportefeuilles – terwijl veel online gevonden Cex-walletrecensies van gebruikers u dit niet vertellen, zijn er eigenlijk een paar soorten beveiligingsmaatregelen die betrokken zijn bij dit type portemonnee.

Cex wallet review: geschiedenis van het bedrijf.

Exchange-gebaseerde wallets moeten hun gebruikersactiva beschermen, zowel met betrekking tot transacties (sterke gegevenscodering, anonimiteit, indien van toepassing, veilige handelsomgeving), en ook de algemene staat van het uitwisselingsplatform, ook (wat betekent, veiligheid tegen hackpogingen van derden, enzovoort).

Voordat u op zoek gaat naar “hoe vind ik mijn wallet-adres met Cex?”, Moet u altijd uitzoeken of het platform dat wel heeft juiste beveiligingsmaatregelen in situ! dankbaar, Cex.io is in dit opzicht gouden – het wordt door velen beschouwd als te zijn een zeer veilige plek om uw cryptocurrency-activa op te slaan en te verhandelen.

Dit is iets dat duidelijk wordt wanneer u zich voor het eerst registreert en inlogt op het platform. Er zijn verificatiecontroles per e-mail EN mobiel, alleen om er zeker van te zijn dat u het echt bent die inlogt op het account.

Cex wallet review: de juridische documenten van Cex.

Cex maakt ook gebruik van zeer streng KYC-voorschriften. Hoewel dit als een slechte zaak kan worden aangevoerd (daar komen we later op terug), is het eigenlijk verbazingwekkend voor die personen die gegarandeerd willen zijn eerlijke handelsmogelijkheden, en de veiligheid van hun bezittingen.

Cex.io is eigenlijk officieel gereguleerd, te! Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat er een overkoepelende instelling is die ervoor zorgt dat alles eerlijk en legaal verloopt met zowel de Cex Bitcoin portemonnee, en ook de uitwisselingskant van het platform.

Vraag je je nog steeds af of Cex veilig is? Nou, ik heb het beste deel voor het laatst bewaard – de exchange-wallet slaat het merendeel van het geld van zijn gebruikers op in cold wallet-apparaten.

Tabel: de betalingsmethoden van de Coinbase Wallet en de Binance Wallet

Koude portemonnees zijn, voor een feit, de veiligste manier om cryptocurrencies op te slaan. Individuele hodlers kunnen speciale cold wallet-apparaten kopen en hun activa daarop bewaren – de Ledger Nano X of het Trezor Model T zijn twee goede voorbeelden.

Dat gezegd hebbende, enkele van de beste cryptocurrency-uitwisselingen (en, bij omvang, exchange-wallets) maken ook gebruik van koude opslag om ervoor te zorgen dat hun gebruikersactiva volledig veilig zijn en buiten het bereik van mogelijke potentiële klanten. malware of hackpogingen. Cex.io is zo’n platform.

Cex Wallet Review: Cold Wallet-uitleg.

Cex merkt op dat hoewel het grootste deel van de bovengenoemde activa offline wordt gehouden, er nog steeds genoeg geld op de hot wallets van het platform staat om daghandelactiviteiten. Fantastisch!

Dus, om het allemaal samen te vatten, als u naar deze Cex wallet review bent gekomen om erachter te komen of Cex veilig is, wees gerust – het is een exchange-wallet die maakt gebruik van alle beste beveiligingsfuncties, en is verplicht om uw cryptocurrency-activa veilig te houden (tot op zekere hoogte – als u de best mogelijke beveiliging wilt, blijft uw beste gok een hardwareportefeuille in particulier bezit​.

Een portemonnee ingebouwd in een Exchange

Je hebt deze waarschijnlijk zien aankomen, nietwaar?

Het is een punt dat wordt besproken wanneer iemand ruilportefeuilles noemt (ook om voor de hand liggende redenen), maar het is nog steeds cruciaal om vermeld te worden, vooral met betrekking tot deze Cex-portemonnee-beoordeling. Ik zal je zo vertellen waarom dat zo is.

Dus of u nu de Cex-app of de desktopversies (webbrowser) van het betreffende platform zou gebruiken, u zult merken dat de portemonnee is geïntegreerd in een cryptocurrency-uitwisseling.

Ja, ik weet het – voor de hand liggende dingen.

Cex wallet review: een vertrouwde uitwisseling.

Dit voor de hand liggende zijn mag echter niet wegnemen van het feit van rechtvaardigheid hoe geweldig het eigenlijk is!

Zie je, met de Cex Bitcoin portemonnee (of een andere altcoin-portemonnee, wat dat betreft), kunt u verhandel uw cryptomunten op een onmiddellijke manier, rechtstreeks uit uw portemonnee. Dit bespaart u zowel een enorme hoeveelheid tijd als ook wat kosten.

Het is eigenlijk het kernprobleem dat mensen ook lijken te hebben met cold wallets. Terwijl een koude portemonnee je zal voorzien beveiliging op het hoogste niveau, het zal ook behoorlijk vervelend zijn als u uw munten wilt verhandelen (in plaats daarvan zet u ze over naar een beurs om hiermee te beginnen).

Met Cex kunt u dus crypto’s opslaan en ze ook direct verhandelen. Super goed! Onthoud echter toen ik dat zei Cex.io is eigenlijk vrij uniek, zelfs in dit opzicht? Nou, dat komt omdat het platform het je echt toestaat uitbetalen!

Cex wallet review: koop crypto met een bankpas of creditcard.

Dat klopt – u zult het kunnen verkoop je crypto’s voor fiatgeld, en maak dat geld binnen enkele minuten over naar uw bankrekening of betaalpas!

Hoewel dat allemaal, toegegeven, beter is een Cex-uitwisselingsreview dan bij deze beoordeling van de Cex-portemonnee, is het nog steeds de moeite waard om op te merken dat je met Cex in principe de cirkel rond kunt gaan, van het storten van fiatgeld op het platform tot kopen, handelen en achteraf uitbetalen. Goed spul!

Geweldige mobiele app

Als u op zoek bent naar de mobiele portemonnee van Cex.io, hoort u dit graag.

Net als veel andere spraakmakende uitwisselingsportefeuilles, Cex.io heeft een mobiele app die u onderweg kunt gebruiken. Met andere woorden, u krijgt altijd en overal toegang tot uw fondsen en kunt deelnemen aan handels- en ruilactiviteiten.

Geweldig toch? Goed, Ja – maar er is nog iets ontzagwekkends met betrekking tot de mobiele portemonnee van Cex.io.

Cex Wallet Review: mobiele Cex-app.

De betreffende app is heel eenvoudig te gebruiken, en heel intuïtief. De beste eigenschap die het bezit, is het feit dat het het toelaat zowel beginnende als ervaren cryptohodlers en handelaren voelen zich welkom – er zijn aparte tabbladen die u kunt openen en die u een vereenvoudigde weergave van het platform of een expertgerichte weergave laten zien.

Wat betreft de beoordelingen van andere gebruikers Cex-portemonnee, het lijkt erop dat mensen het geweldig vinden dat ze dat kunnen toegang tot al hun holdings op één tabblad, en zelfs enkele lege portemonnees eruit filteren. De weergegeven visuele informatie is duidelijk en eenvoudig, en de algemene uitrusting van de app, terwijl deze wordt geleid rond het uitwisselingsgedeelte van de diensten van het merk, is nog steeds erg aantrekkelijk om te gebruiken en om naar te kijken.

Een grote lijst met ondersteunde cryptocurrencies

Met cryptocurrencies steeds meer mainstream worden, enthousiastelingen zijn begonnen diversifiëren hun portefeuilles door nogal wat. Dat is geweldig – het betekent dat mensen ook naar verschillende projecten zijn gaan kijken en zich vertakken met hun interesses!

Diverse portfolio’s betekenen ook dat die er zijn een toenemende behoefte aan veilige en betrouwbare crypto-opslag, wel. Veel cryptocurrencies (de meeste eigenlijk) hebben hun eigen, speciale portemonnee – Hoewel dat op zich prima is, kan het erg moeilijk worden om ze allemaal te beheren als u een brede selectie aan items bezit.

Gebruikersrecensies van Cex-portemonnee zullen u dat echter vertellen Cex lost dit probleem redelijk goed op.

Cex Wallet Review: cryptocurrency-vermeldingen.

De betreffende exchange-wallet ondersteunt ongeveer 80 verschillende cryptocurrencies. Dat is een behoorlijk aantal! U vindt alle belangrijke crypto’s die worden ondersteund door Cex, en ook een grote verscheidenheid aan andere altcoins, te.

Het beste van de portemonnee in kwestie is het feit dat je het kunt sla al deze crypto’s op één platform op (dat is Cex). De portemonnees voor elk van de munten zullen zeker anders zijn, maar ze zullen worden gepresenteerd op dezelfde grafische gebruikersinterface (GUI).

Lage opnamekosten voor Crypto

Vergoedingen zijn iets waar we vaak aan denken bij het bespreken of overwegen van uitwisselingen. Zoals sommige gebruikersrecensies van Cex-portefeuilles u echter zullen vertellen, zijn ze ook van toepassing op portefeuilles met cryptocurrency.

Wat betreft Cex-portefeuillekosten, die zijn er alleen twee dingen je moet er naar kijken – stortings- en opnamekosten. Beide zijn natuurlijk van toepassing op cryptocurrencies – er zijn fiatgerelateerde vergoedingen, maar deze zullen worden gedekt de Cex-uitwisselingsreview.

Cex Wallet Review: vergoedingsschema.

Stortingen zijn eigenlijk een mysterie met het platform. Het lijkt erop dat u cryptocurrencies kunt storten (overboeken) naar Cex helemaal gratis – wat de standaard zou zijn -, maar er is geen informatie die dit zou bevestigen.

Wat de Cex-portefeuillekosten betreft, zijn de dingen dat eigenlijk wel geweldig – een Bitcoin-opname van Cex kost u rond 0,0005 BTC! Dit maakt Cex een van de beste uitwisselingsportefeuilles voor cryptocurrency-overdrachten, zowel binnen als buiten het platform.

SegWit-adresondersteuning (NIET bech32)

Bitcoin SegWit-adres ondersteuning zou tegenwoordig de norm moeten zijn. U zou echter verbaasd zijn over het aantal high-tier exchange-wallets dat NIET DOEN eigenlijk ondersteuning voor dit type adressen.

SegWit-adressen zijn een nieuw type BTC-exclusief adres dat de oude portemonnee-adressen van Bitcoin heeft vervangen. SegWit staat voor “Segregated Witness”, en dit soort adressen beginnen met een “3“Of een”bc1​De laatste adressen worden gebeld bech32, en zijn helaas niet ondersteund door Cex.

Cex wallet review: SegWit adresondersteuning.

Als u een SegWit Bitcoin-adres gebruikt, zijn uw transacties beide sneller, en ze zullen ook veel minder kosten om te presteren. Twee geweldige functies – geen reden om dit type adres niet te gebruiken!

Dit is vooral zo waar gezien het feit dat de Cex-app (en het hele platform zelf) SegWit-adressen ondersteunt, geen probleem! Goed nieuws voor elke BTC-liefhebber die er is!

Vergelijk Cex Wallet Side by Side met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Cex Wallet Side by Side met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Cex Wallet-beoordelingen: CONS

Alle van de meest opvallende kenmerken en voordelen hebben besproken die in een andere gebruiker zijn genoemd Cex portemonnee recensies, laten we eens kijken naar enkele van de klachten die klanten van deze dienst kunnen hebben. Toegegeven, er zijn niet veel van dergelijke kwesties om te behandelen, maar de problemen die er wel zijn, zijn nogal opmerkelijk.

Sterke KYC-handhaving

Eerder in de beoordeling van de Cex-portemonnee heb ik erop gewezen dat Cex beschikt over enkele vrij strikte KYC-voorschriften en verificatiecontroles. Dit werd genoemd als een nuttige functie, en voor de meeste mensen zal het dat zijn.

Het kan echter ook een negatieve blijken te zijn. Het hangt eigenlijk allemaal af van uw standpunt.

Als je er alleen naar op zoek bent handel in cryptocurrencies en bewaar ze in een veilige omgeving, u zult waarschijnlijk vrij tevreden zijn met de manier waarop Cex ervoor kiest om de KYC-regelgeving te benaderen. Dit zorgt er immers voor dat er iets is er gebeurt geen fraude of vals spel op het platform, en stijgt het algemene veiligheidsaspect van de portemonnee.

Maar aan de andere kant, als je niet echt vraagt ​​”is Cex veilig?”, En helemaal voor bent decentralisatie, dit kan in de weg zitten.

Cex wallet review: licenties en certificeringen.

Ziet u, terwijl de absolute meerderheid van de beste cryptocurrency-uitwisselingen (dus ook exchange-wallets) gebruiken KYC-voorschriften om de mensen die hun diensten gebruiken te screenen en te bevestigen, sommigen beweren dat dit een directe schending is van waar crypto voor zou moeten staan – decentralisatie en anonimiteit.

Dit is ongetwijfeld een overtuiging van de minderheid van individuen – cryptopuristen en traditionalisten. Als u de juiste KYC hebt geïnstalleerd, weet u wie er aan de andere kant van het scherm staat, en dat kunt u ook maak veilige fiat geldstortingen en opnames.

Dus hoewel dit voor de meeste mensen niet echt een prominent probleem is, zullen er nog steeds individuele cryptoliefhebbers zijn die misschien niet zo dol zijn op deze functie. Gewoon iets dat de moeite waard is om in gedachten te houden!

Geen live klantenondersteuning voor niet-geregistreerde gebruikers

Vreemd genoeg is dit iets dat je niet zo vaak zult zien worden genoemd bij verschillende Cex-portemonnee-beoordelingen van gebruikers. Ik zou zeggen – het zou moeten zijn!

Cex biedt haar klanten de mogelijkheid om vragen indienen via een klantenondersteuningssysteem op hun officiële website. Dat is prima – het feit dat u daadwerkelijk een ondersteuningsmedewerker kunt krijgen, is meer dan bij veel andere beurzen die er zijn (hoewel, om eerlijk te zijn, dit probleem vooral van invloed is op niet-bewaarplichtige uitwisselingsplatforms).

Dat gezegd te hebben, Met Cex kun je eigenlijk niet rechtstreeks contact opnemen met de ondersteuning via een livechattenminste als u geen geregistreerde gebruiker op de site bent. U moet een aanvraag indienen en vervolgens wachten op een antwoord per e-mail.

Cex wallet review: Cex-functies.

Om daar nog aan toe te voegen, vanwege een ongekende liquiditeit & prijsschommelingen die de hele cryptomarkt continu lijkt te ervaren, exchange-wallets (inclusief Cex) hebben hun handen vol – Het kan zijn dat u een aantal dagen moet wachten op een antwoord op uw vraag.

Over het algemeen is dit misschien niet zo’n groot probleem – veel cryptogerelateerde services hebben vergelijkbare ondersteuningssystemen. We hebben het hier echter over een platform dat te maken heeft met uw financiën – in een geval als dit wilt u waarschijnlijk dat uw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord.!

Natuurlijk zou je kunnen zeggen – waarom maakt het uit, als je niet geregistreerd bent op Cex? Simpel – het kan een geweldige manier zijn om te peilen hoe snel het bedrijf reageert, en of dat zo is alle serieuze onderzoeken voordat u besluit om u op de site te registreren of niet, is het nog belangrijker.

Hoe de Cex-portemonnee te gebruiken?

Dus nu we het hebben besproken alle belangrijke voor- en nadelen van de Cex cryptocurrency-portemonnee, u zou een redelijk goed idee moeten hebben van wat u van het betreffende platform kunt verwachten.

Stel dat u na het lezen van deze Cex-portemonnee-recensie hebt besloten dat Cex.io het proberen waard is. Voordat u met uw neus in de verschillende functies duikt die de site te bieden heeft, moet u dat eerst doen registreer en maak een account aan. Volg mee – ik zal je laten zien hoe je dat allemaal moet doen!

Hoe te registreren op Cex?

Het registratieproces van de Cex exchange-wallet is exact hetzelfde als wanneer u zich op Cex as zou registreren een zelfstandige uitwisseling.

Stap 1: Moet de officiële website van Cex.io.

Stap 2: In de rechterbovenhoek van het scherm ziet u een “Maak account”Knop. Klik Het.

Cex wallet review: startpagina van Cex.

Stap 3: Hier wordt u om gevraagd Vul je e-mailadres in, Maak een wachtwoord, en selecteer een land van verblijf. Standaard spullen.

Cex wallet review: maak uw account aan.

Stap 4: Volgende, e-mail bevestiging – ga naar het e-mailadres dat u hierboven heeft opgegeven en volg de instructies die daar worden gegeven.

Cex wallet review: bevestig uw e-mailadres.

Stap 5: Nadat u bent omgeleid naar de inlogpagina, moet u dit doen voer een aantal zeer basisgegevens in over jezelf. Dit omvat uw naam, achternaam en geboortedatum.

Cex Wallet Review: voltooi uw accountconfiguratie.

Stap 6: Nu krijgt u de kans om uw accountlimieten te verhogen door enkele KYC-verificatiecontroles te doorstaan, maar u kunt dit gedeelte overslaan en er later op terugkomen. Als je er eenmaal achter bent gekomen, is dat het – je bent binnen!

Cex wallet review: begin nu met de verificatie of sla deze over voor later.

Een opmerkelijk punt in deze Cex-portemonnee-recensie is het feit dat, hoewel Cex niet het snelste registratieproces heeft dat er is, het zeker nog steeds is heel eenvoudig! Het proces in kwestie duurt maar een paar minuten en u kunt voorlopig alle vervelende KYC-controles overslaan en ernaar terugkomen wanneer u er later om wordt gevraagd.

Hoe u cryptocurrencies kunt storten / opnemen van / naar Cex?

Nu u voor het eerst uw account heeft geopend, vraagt ​​u zich misschien af ​​”hoe vind ik mijn wallet-adres bij Cex?”, Of “hoe moet ik de eerste storting doen?”. Maak je geen zorgen, dat is precies wat we hierna gaan bekijken.

Stap 1: Navigeer op de pagina waarnaar u na registratie bent gestuurd (in feite de handelspagina) naar de rechterbovenhoek van uw scherm en u ziet twee knoppen: “Storting“En”Terugtrekken​Druk op de eerste.

Cex Wallet Review: stortings- en opnameknoppen.

Stap 2: Hier ziet u een brede lijst met opties waarmee u geld op uw account kunt storten. Echt waar – de methoden zijn nogal talrijk! Er zijn echter geen opties voor cryptofinanciering op het eerste gezicht – om deze opties te bekijken, moet u een geschikt crypto-activum kiezen in de rechterbovenhoek van het scherm (waar het vervolgkeuzemenu ‘USD’ is).

Cex Wallet Review: stortingsmethoden.

Stap 3: Voor dit voorbeeld gebruik ik Bitcoin. Als u uw account heeft geverifieerd, krijgt u te zien uw BTC-stortingsadres. Het enige dat u hoeft te doen, is het kopiëren en plakken op het platform waarvan u de opname doet. Dat is het!

Cex wallet review: stort BTC via adres of QR-code.

De snelheid van de transactie hangt af van de netwerkbelasting en een paar andere criteria, maar de transactie zou binnenkort moeten worden afgerond. Zodra dit het geval is, ziet u de BTC in uw Cex-portemonnee verschijnen en kunt u beginnen met handelen of gewoon hodelen.

Stap 4: Laten we nu verder gaan met opnames. Volg hetzelfde proces, kies alleen “Terugtrekken” in plaats van "Storting" deze keer. U wordt naar een pagina gestuurd die u hierom vraagt voer het BTC-portefeuilleadres van de ontvanger in – onthoud dat dit het portefeuilleadres is van de persoon die u bent BEZIG MET VERZENDEN het geld, en NIET uw eigen Cex Bitcoin-portemonnee-adres.

Cex wallet review: adres van de ontvanger.

Zoals u kunt zien, vraagt ​​Cex u ook om bech32-adressen niet te ondersteunen.

Stap 5: Nu moet u het aantal BTC invoeren dat u wilt verzenden, de details controleren en de transactie bevestigen. Dat is het eigenlijk!

Het opnameproces is zo simpel als de aanbetaling. Het duurt een paar minuten en Cex helpt je er echt goed doorheen.

Hoewel dit ook iets is dat vrij vaak wordt genoemd in gebruikersrecensies van Cex-portefeuilles, heb ik het gevoel dat het nog meer benadrukt moet worden – zoals je net zelf hebt gezien, Cex biedt een grote verscheidenheid aan methoden om cryptocurrencies te kopen met fiatgeld!

Inderdaad, het rechtstreeks vanuit uw portemonnee kopen van crypto-activa met fiat is geen vreemd concept, zelfs niet voor niet-uitwisselingsportefeuilles. Ik bedoel, kijk eens naar de Ledger Nano X – met behulp van de Ledger Live-gebruikersinterface kunt u crypto rechtstreeks op uw hardware wallet-apparaat kopen!

Het verschil hier is dat Ledger een externe omruilserviceCoinify -, terwijl de Cex-portemonnee gebruikmaakt van de diensten van zijn eigen, ingebouwde uitwisseling.

Overzicht

Toegegeven, zoals opgemerkt in het inleidende deel van deze Cex-portemonnee-recensie, kies je een betrouwbare en betrouwbare cryptocurrency portemonnee kan een kleine uitdaging blijken te zijn. Tegenwoordig is de belangrijkste uitdaging die zich aandient echter de verscheidenheid aan verschillende portemonnees die beschikbaar zijn om te gebruiken!

Ik wil je vandaag graag afscheid nemen met een laatste sentiment dat je beide vrij vaak zult vinden mijn andere exchange-wallet-recensies, en ook verschillende online cryptogerelateerde forums: u kunt het beste gebruikmaken van de diensten van twee afzonderlijke portefeuilles.

De manier waarop dit werkt is vrij eenvoudig – je hebt nodig een extreem veilige crypto-portemonnee, zoals een van de allerbeste hardware-opslagapparaten voor cryptocurrency. Daarnaast kunt u dan een andere, handigere optie kiezen, wat betreft de handel – aangezien dit een Cex-portemonnee-recensie is, kan de betreffende service redelijk goed bij u passen!

Cex wallet review: de Ledger Nano X en een paar fysieke cryptocurrencies.

Je zou houden de overgrote meerderheid van uw crypto-activa op een hardwareapparaat (koude opslag portemonnee), en alleen een klein deel van uw eigen crypto zou zich in een hot wallet bevinden (zoals Cex​.

Op deze manier kunt u beide gebruiken deelnemen aan daghandelactiviteiten, als je dat wilt, en blijf ook kalm dat het grootste deel van je crypto’s dat is bewaakt door de beste verdediging in de cryptocurrency-industrie!

Wat Cex betreft, kan het echt een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een manier om tegelijkertijd crypto-activa te verhandelen en op te slaan! Vanwege de functies die Cex biedt, zal de exchange-wallet dat wel doen geschikt voor zowel crypto-beginners als veteranen, gelijk.

Het regulerende karakter van de dienst in kwestie werkt ook als bewijs voor haar legitimiteit. Cex is beschikbaar om 24/7 te worden bereikt en gebruikt, over de hele wereld – zelfs Amerikaanse investeerders kunnen crypto’s verhandelen op het platform, wat, vanwege zaken als SEC-voorschriften, zijn vaak onmogelijk op enkele andere high-end uitwisselingen.

Conclusies

Nou, dan – dat is het! We hebben het einde van ons bereikt Cex portemonnee beoordeling!

Zou ik mezelf aanraden om Cex uit te proberen? Nou, voor zover ik weet, het is absoluut een geweldig platform, met veel voordelen voor haar klanten!

Of u geïnteresseerd bent in Cex als een cryptocurrency-uitwisseling, of wil je de mobiele portemonnee van Cex.io gebruiken, dat kun je verwachten veiligheidsmaatregelen van het hoogste niveau, vergezeld van wat handige functies en een schone reputatie. Hoewel je altijd je eigen onderzoek moet doen als het om deze dingen gaat, lijkt Cex echt behoorlijk behoorlijk te zijn!

Tabel: de prijsopties van de Ledger Nano X en het Trezor Model T

Als u echter het gevoel heeft dat Cex.io niet echt bij u past als alternatief voor een exchange-wallet, zijn er meer opties om te verkennen – u kunt altijd terecht bij portemonnees zoals de Ledger Nano X of het Trezor Model T! Hoewel deze apparaten een prijskaartje hebben, bieden ze ook de beste beveiliging die met geld te koop is!

Ten slotte doet u er goed aan om uit te checken de beste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms op de markt, te!

Met dit alles gezegd en gedaan, dank ik u voor het lezen en wens ik u veel succes bij het vinden van portemonnees en ruildiensten die het beste bij u passen! Proost!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me