Coinbase recensie

Hey, welkom bij mijn Coinbase beoordeling!

Met meer dan 13,3 miljoen actieve gebruikers, er zijn maar weinig beurzen die zo vertrouwd en betrouwbaar zijn als Coinbase.

Als u cryptocurrencies wilt kopen met uw fiatgeld (USD, EUR, etc.), kan Coinbase de beurs voor u zijn.

In deze Coinbase-recensie zal ik de basisprincipes van Coinbase behandelen, inclusief wat het is, hoe het werkt, zijn voor- en nadelen en of het goed voor u is.

Tegen de tijd dat u deze Coinbase-recensie hebt gelezen, heeft u een goed begrip van Coinbase en wat het te bieden heeft. Wat nog belangrijker is, u kunt beslissen of Coinbase de juiste beurs voor u is!

Dus laten we beginnen!

Voordelen

  • Fiat-valuta – geaccepteerd
  • Makkelijk te gebruiken
  • Accepteert alleen de meest betrouwbare cryptocurrencies
  • Heel veilig

Nadelen

  • Niet in alle landen verkrijgbaar
  • Sommige van de minder bekende munten worden niet ondersteund

Een korte samenvatting van Coinbase

Coinbase is een uitwisseling van digitale valuta-makelaars waar u kunt kopen en verhandelen Bitcoin en een paar andere crypto’s. Het verschilt van traditionele cryptocurrency-uitwisselingen omdat het u toestaat koop crypto met fiat valuta’s.

Coinbase wordt beschouwd als een van de grootste crypto-broker-uitwisselingen ter wereld!

Zij houden meer dan $ 20 miljard aan activa en meer dan $ 50 miljard aan cryptovaluta is verhandeld gebruikt zijn platform sinds de oprichting in 2012 in San Francisco, Californië.

Coinbase heeft eigenlijk twee kernproducten; een makelaarsuitwisseling en een professioneel handelsplatform genaamd GDAX. De twee kunnen echter onafhankelijk van elkaar worden gebruikt.

Is Coinbase een portemonnee?

Haar een uitwisseling, maar het heeft een ingebouwde portemonnee, Ja.

U kunt dus uw crypto op het Coinbase-platform houden, als u dat wilt. Echter, het wordt niet aanbevolen. Ik zou je zeker aanraden om je crypto van Coinbase te verplaatsen zodra je hem hebt gekocht, aangezien exchange wallets de minst veilige soorten wallets zijn..

Je zou moeten overwegen om te krijgen een hardware wallet in plaats daarvan – dit zijn de veiligste soorten crypto-portefeuilles!


Coinbase-recensie: Coinbase-voorpagina.

Lees mijn Trezor tegen Ledger gids om een ​​vergelijking te zien tussen de twee belangrijkste hardwareportefeuilles.

Is Coinbase Legit?

Er zijn veel uitwisselingen op de markt die niet zo betrouwbaar zijn als ze beweren te zijn, wat een van de redenen is waarom ik deze Coinbase-recensie schrijf – om u te laten zien hoe legitiem Coinbase is, onder andere.

Dus, is Coinbase legitiem? Nou, de waarheid is, Coinbase is waarschijnlijk zo legitiem als het kan.

Alleen al om in 30 staten van de VS te opereren meer dan 40 verschillende licenties. Dit zorgt ervoor dat hun praktijken legaal zijn en dat ze integer met uw geld omgaan.

Als u deze Coinbase-recensie leest, is het eerste dat u moet weten of u deze uitwisseling in uw regio kunt gebruiken..

Coinbase kan in veel landen worden gebruikt om transacties uit te voeren, zoals het verzenden, ontvangen of opslaan van geld. De koop- en verkoopfuncties van het platform zijn echter alleen beschikbaar in 32 ontwikkelde landen rond de wereld.

Zorg ervoor dat u controleert of u Coinbase vanuit uw land kunt gebruiken voordat u zich probeert aan te melden!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Kenmerken van Coinbase

Laten we snel enkele van de belangrijkste kenmerken van het crypto-uitwisselingsplatform in kwestie bespreken.

Het biedt alleen vertrouwde crypto’s

Coinbase wordt vaak gebruikt als een toegangspunt in de cryptomarkt. Daardoor kunt u koop Bitcoin, Litecoin, Ether en Bitcoin Cash. Deze vier digitale valuta’s zijn de enige die u bij Coinbase kunt kopen.

Dit komt omdat Coinbase alleen munten aanbiedt die dat wel zijn gegarandeerde valuta of grondstoffen, en het staat niet open voor tokens die mogelijk effecten of aandelen kunnen zijn. Het is zeer zeldzaam dat ze nieuwe munten toevoegen.

Dit is nog een reden waarom Coinbase als een vertrouwd en veilig platform wordt beschouwd.

Gebruiksvriendelijke interface

Coinbase heeft een heel gemakkelijk te gebruiken interface dat maakt het een geweldig hulpmiddel voor degenen die net zijn begonnen in de crypto-industrie. Het strakke ontwerp maakt het gemakkelijk om te navigeren en de tools die u nodig hebt, zijn binnen handbereik.

Coinbase-beoordeling: Coinbase-dashboard.

Het accepteert Fiat

In tegenstelling tot traditionele cryptocurrency-uitwisselingen, Coinbase accepteert verschillende soorten fiat in ruil voor de vier digitale valuta’s die het aanbiedt. De valuta die het accepteert zijn EUR, GBP en Amerikaanse Dollar.

Bovendien biedt Coinbase ook een grote verscheidenheid aan betaalmethoden om hun klanten te helpen hun fiatgeld op het platform te krijgen om crypto te kopen. Waaronder overschrijving, debet / creditcards, PayPal en zelfs SEPA transfers voor Europese burgers.

Directe uitwisseling

Voor wie dat zou willen stuur geld in Bitcoin maar wil transacties uitvoeren met fiat, Coinbase heeft een functie genaamd ‘Instant Exchange’. In plaats van alleen fiat te gebruiken om Bitcoin te kopen en het vervolgens naar uw ontvanger te sturen, kunt u deze functie gebruiken om het proces een naadloze, directe actie te maken.

U betaalt gewoon met fiat en de betaling wordt omgezet naar Bitcoin.

Er zijn geen extra kosten voor deze service en dat is een ander positief aspect waarmee deze Coinbase-recensie rekening houdt!

De Shift Card

Als u de Bitcoin in uw Coinbase-portemonnee wilt uitgeven, kunt u dat gemakkelijk doen met de Shift Card. Beschouwd als de Coinbase-betaalpas, is het eigenlijk een Visa-betaalpas waarmee Amerikaanse gebruikers in geselecteerde staten Bitcoin kunnen uitgeven vanuit hun Coinbase-portemonnee.

Het werkt net zo eenvoudig als elk ander Visa. Wanneer u transacties uitvoert met de kaart, wordt de equivalente waarde van Bitcoin van uw online portemonnee afgeschreven. Helaas is de kaart nog niet beschikbaar in alle staten waar Coinbase actief is in of enig ander land buiten de VS..

Upgrade gratis naar GDAX

Als u een frequente koper en verkoper van cryptovaluta bent en geïnteresseerd bent in handelen, kunt u eenvoudig overschakelen naar het zusterplatform van Coinbase GDAX (of Coinbase Pro).

Coinbase recensie

Via GDAX kan dat handel tussen crypto’s. In feite kunt u op GDAX een grotere selectie crypto’s vinden om tussen te handelen.

Het Coinbase-beleid inzake effecten en aandelen is echter nog steeds van kracht. GDAX behandelt alleen munten die als virtuele valuta worden beschouwd.

Uw geld is veilig

Hoewel het nooit 100% veilig is voor uw geld op een online uitwisseling, Coinbase is een van de veiligste webportefeuilles die u kunt gebruiken.

Coinbase bewaart bijna 99% van hun vermogen in een offline koude opslag die niet toegankelijk zijn – in koude opslag kunnen ze niet worden gehackt!

Slechts 1% van de activa op het platform is online beschikbaar in het hot wallet-systeem en deze activa zijn verzekerd in geval van verlies. Op die manier, als je geld ooit van Coinbase zou worden gestolen, zou je het terugkrijgen.

Best cool, toch?

Coinbase-recensie: juridische pagina van Coinbase.

Vergelijk Coinbase zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Coinbase zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Is Coinbase veilig?

Coinbase is een van de slechts 4 exchanges die een licentie hebben in New York onder het pilot BitLicense-programma. Als zodanig houdt het zich aan streng KYCKen uw klant) regels en blijft zo compliant mogelijk aan regels en regels.

Zoals ik eerder al zei, heeft het meer dan 40 licenties om alleen in de VS te opereren en heeft het een licentie om legaal te opereren in de andere 31 landen die op de lijst staan.

Bovendien houdt Coinbase zijn activa verzekerd, zodat u technisch gezien uw geld niet kunt verliezen door hacking en diefstal!

Een ander ding dat Coinbase zo veilig in gebruik maakt, is het feit dat het kan niet anoniem worden gebruikt. Vanwege de KYC-regels moeten gebruikers een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs indienen en, in sommige gevallen, adresverificatie om de platforms te gebruiken KOPEN en VERKOPEN Kenmerken. Zoals u waarschijnlijk kunt zien, is beveiliging nog een ander positief aspect van deze Coinbase-recensie.

Coinbase-recensie: een Coinbase-recensie van een gebruiker.

Dat maakt het platform zeer legitiem om te gebruiken voor eerlijke gebruikers, en iedereen die iets louche of oplichterij wil doen, kan er op deze uitwisseling niet mee wegkomen.

Het nadeel van het gebruik van Coinbase

Tot nu toe heb ik in deze Coinbase-recensie veel positieve dingen over Coinbase behandeld. Het is echter belangrijk dat u weet dat er voor sommige mensen ook enkele nadelen zijn.

Accountlimieten

Terwijl je met Coinbase fiat kunt inwisselen voor de cryptocurrency, het beperkt hoeveel u kunt uitgeven en hoe vaak u het kunt doen.

Volgens hun website ondersteuning forum, dit is “voor beveiliging, naleving van regelgeving en fraudepreventie”. De limieten zijn gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de betaalmethode die u heeft gebruikt, hoe oud uw account is, uw aankoopgeschiedenis, en meer. Deze limieten worden automatisch berekend.

Gelukkig zijn er een paar manieren waarop u uw accountlimieten kunt verhogen, maar sommige van deze stappen zijn al verplicht om de koop- en verkoopfuncties te gebruiken.

Jij kan voeg een telefoonnummer toe, geef meer persoonlijke details, dien een identiteitsbewijs met foto in en creëer een gevestigde aankoopgeschiedenis door te kopen en verkopen (handelen) met behulp van het Coinbase-platform.

Houd er rekening mee dat de limieten verschillend zijn voor elk account dat u aan uw Coinbase-portemonnee koppelt. Uw aankooplimiet voor uw creditcard is bijvoorbeeld anders en staat los van de aankooplimiet voor uw gekoppelde bankrekening.

Hoge vergoedingen

Coinbase voert transacties uit in veel verschillende valuta’s en biedt verschillende betaalmethoden. Hierdoor worden de servicekosten in rekening gebracht naar verhouding hoge vergoedingen in vergelijking met andere uitwisselingen. Hoge vergoedingen zijn een van de grootste negatieve aspecten van deze Coinbase-recensie.

Deze vergoedingen zijn in rekening gebracht per transactie en worden op twee manieren berekend. Voor transacties onder de $ 200 wordt een minimumtarief in rekening gebracht. Voor transacties van meer dan $ 200 wordt echter een percentage in rekening gebracht.

Als u bijvoorbeeld koopt of verkoopt met een Amerikaanse bankrekening, is de effectieve wisselkoers 1,49% voor transacties van meer dan $ 200. Is uw transactie echter lager dan $ 200, dan geldt een basistarief van 4%. Dit basistarief is specifiek voor de VS en verschilt per land en regio.

Coinbase review: betaalmethoden op Coinbase.

Gebrek aan anonimiteit

Hoewel het voor sommigen een van de functies is die Coinbase veilig maken om te gebruiken, het gebrek aan anonimiteit kan een probleem zijn. Ten eerste is Coinbase verplicht om de informatie van zijn gebruikers te rapporteren aan de bestuursorganen die het reguleren. Dit betekent dat wat u aan crypto-activa bezit, officieel wordt vastgelegd en dat u de crypto-belastingen betaalt die volgens de wetten van uw land vereist zijn..

Dit verslaat voor sommigen het doel van cryptocurrency, omdat het is ontworpen als een gedecentraliseerde en anonieme manier om rijkdom af te handelen.

Het andere probleem hiermee is dat Coinbase houdt ook bij hoe gebruikers hun munten uitgeven.

Ze kunnen ook uw Coinbase-portemonnee bevriezen als ze ontdekken dat u dubieuze transacties uitvoert, zoals het betalen of ontvangen van betalingen voor diensten voor volwassenen, gokken, het verkopen van illegale goederen of iets anders dat onduidelijk lijkt..

Als Coinbase was gedecentraliseerd, dit zou niet het geval zijn. Ze zouden uw account niet kunnen blokkeren omdat ze er geen controle over hebben.

Dus hier is een korte samenvatting van de voor- en nadelen in deze Coinbase-recensie:

duimen omhoog PROS

✓ Eenvoudig te gebruiken interface;

✓ Biedt alleen de 4 meest vertrouwde crypto’s: BTC, LTC, ETH & BCC;

✓ Accepteert fiat-transacties;

✓ Meerdere betaalmethoden en maakt eenvoudig verbinding met Amerikaanse bankrekeningen;

✓ Sterk gereguleerd om het platform veilig en legitiem te houden;

✓ Houdt zich aan het beleid dat het transparant en betrouwbaar maakt;

✓ Maakt verbinding met GDAX zodat u crypto’s kunt verhandelen;

✓ Coinbase-betaalpas bekend als de Shift Card voor Amerikaanse gebruikers.

duimen omlaag Nadelen

✗ Niet in alle landen beschikbaar;

✗ Beperkt hoeveel u kunt uitgeven of opnemen;

✗ hoger dan gemiddelde vergoedingen;

✗ Dankzij het strikte KYC-beleid kunnen transacties worden gecontroleerd en wordt anonimiteit voorkomen;

✗ Voldoet aan de belasting en deelt uw gegevens met de belastingdienst.

Voor wie is Coinbase bedoeld??

Beginners

Coinbase is een uitstekend platform voor beginnende investeerders!

Haar gemakkelijk te leren interface zal u helpen om de kneepjes van het gebruik van online uitwisselingen te leren. Hierdoor kunt u eenvoudig overschakelen naar GDAX om te handelen en transacties uit te voeren met nog meer valuta’s dan wat wordt aangeboden op Coinbase.

Iedereen die bij Fiat wil kopen

Coinbase is een makelaarsuitwisseling dat stelt u in staat koop crypto met uw fiatvaluta, zoals vermeld in deze Coinbase-recensie. Dit maakt het een uitstekende toegang tot de crypto-sector. In feite is een groot deel van het kapitaal dat naar de crypto-industrie stroomt, via Coinbase afkomstig van zijn gebruikers.

Kleinere bedrijven en investeerders

Voor kleinschalige bedrijven en investeerders die hun geld in crypto willen investeren, Coinbase is een uitstekende optie. Voor grotere bedrijven en investeerders die geïnteresseerd zijn in het investeren van grotere sommen geld, kunnen de kosten van Coinbase echter iets te hoog zijn..

Dit type belegger is misschien beter met een optie die goedkopere vergoedingen en betere privacybescherming van de klant biedt.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Conclusies

Als je zo ver in mijn Coinbase-recensie bent gekomen, gefeliciteerd – je weet nu of Coinbase wel of niet geschikt voor je is! U kent de voordelen, de nadelen en waarvoor u het het beste kunt gebruiken.

De waarheid is, Coinbase is een van de beste brokerbeurzen die momenteel beschikbaar zijn op het net. Het is zeer vertrouwd, goed verzekerd en heel gemakkelijk te leren en te gebruiken voor de beginhoek.

Ondanks de enkele nadelen is het verreweg de eenvoudigste manier om crypto te kopen. Dat gezegd hebbende, je zou je crypto niet op de Coinbase-website moeten laten staan. Draag het in plaats daarvan over naar een hardwareportefeuille als u het voor langere tijd vasthoudt.

Dus, wat denk je ervan? Is Coinbase iets voor jou? Gaat u het gebruiken om uw crypto te kopen, verkopen, verhandelen of op te slaan? Laat het me weten!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map