Coinbase Wallet recensie

Als je binnen bent geweest de crypto-industrie misschien heb je de naam al een tijdje gehoord Coinbase verschijnen zo nu en dan. Dat is ook niet zonder reden: het is een van de beste crypto-uitwisselingsplatforms die er zijn! Dat gezegd hebbende, gaan we in dit artikel enkele klanten bespreken Coinbase portemonnee beoordelingen.

Wat is een Coinbase-portemonnee, vraagt ​​u zich misschien af? Nou, het is precies zoals het klinkt – een digitaal (heet) portemonnee waar gebruikers hun cryptocurrencies kunnen opslaan. Het belangrijkste kenmerk van deze portemonnees is veiligheid – terwijl u uw munten in een wisselkantoor kunt houden, wordt dat meestal niet geadviseerd, omdat er veel meer gevaar aan verbonden is.

Nu, genoeg over de algemene concepten – laten we naar de daadwerkelijke beoordeling van Coinbase-portefeuilles gaan.

TL; DR: De Coinbase-portemonnee staat bekend als een van de veiligste digitale valutaportefeuilles om uw crypto’s in op te slaan. Het is gebruiksvriendelijk, is redelijk goed ontworpen en beschermt uw munten met meerdere beveiligingsfuncties (zoals 2-FA). Dat gezegd hebbende, bevat Coinbase niet echt veel verschillende crypto’s.

Voordelen

  • Makkelijk te gebruiken
  • Gratis te registreren en cryptomunten te bewaren
  • Fatsoenlijke vergoedingen
  • Ondersteunt de meeste van de belangrijkste cryptocurrencies
  • Eersteklas beveiliging

Nadelen

  • Klein aantal ondersteunde cryptocurrencies
  • EEN "gehost" portemonnee – er wordt een constante verbinding met internet onderhouden

Coinbase Wallet Review: voors

We beginnen met praten over de gunstige aspecten en kenmerken van de Coinbase-portemonnee.

Het enige waar u vanaf het begin van op de hoogte moet zijn, is dat, Jaals u zoekt naar Coinbase, standaard, je gaat eindigen op de crypto-uitwisselingspagina. In de overgrote meerderheid van de gevallen associëren mensen deze merknaam met de uitwisseling – veel gebruikers weten niet eens dat zo’n portemonnee bestaat!

Als dat het geval is, ben ik hier om u te vertellen – dat zou niet zo moeten zijn! De Coinbase-portemonnee, zoals u zo zult zien, heeft veel verschillende voordelen – laten we het vanaf de top bekijken en het hebben over de meest bekende.

Een van de meest veilige cryptocurrency-portefeuilles

Het is geen geheim dat de term ‘cryptocurrency’ nog steeds vaak wordt geassocieerd met een aantal negatieve connotaties. Velen van hen komen voort uit het feit dat het is een zeer vluchtige bedrijfstak – de ene dag wordt u misschien rijk, en de volgende dag wordt u volledig van al uw financiën geveegd.

Hoewel ik het heb over de onzekerheid van de markt zelf, is er eigenlijk een andere manier waarop dit scenario zich zou kunnen presenteren – hackers.

Omdat het onderwerp crypto’s vrij ingewikkeld is, weten veel mensen die er op ingaan, niet zeker hoe ze hun Bitcoin of Ethereum (of een andere crypto) tegen mogelijke oplichting en hacks.

Dat is een soort van ‘hoogtepunt’ van deze Coinbase-portemonnee-recensie – met de portemonnee in kwestie, beveiliging is de naam van het spel.

Iedereen die zich afvraagt ​​of Coinbase-portemonnee veilig is, kan erop vertrouwen – er wordt vaak naar verwezen als een van de veiligste hot wallets in de huidige branche. Coinbase maakt gebruik van meerdere verschillende beveiligingsmaatregelen – tweefactorauthenticatie, meerdere handtekeningen, bevestiging verzoeken, enzovoort.

Coinbase Wallet recensie


De portemonnee is ook nooit gehackt of anderszins geschonden op enigerlei wijze. Dit moet natuurlijk ook bijdragen aan de betrouwbaarheids- en betrouwbaarheidsfactoren van de tool!

Laat me echter precies zijn – er zijn weliswaar enkele Coinbase-walletrecensies van gebruikers online die vertellen dat hun accounts worden “gehackt”. Als je deze beoordelingen gewoon bekijkt zonder er veel over na te denken, mis je misschien het hele punt. Zie je, de meeste van de “hacks” die plaatsvinden zijn vanwege een zwak wachtwoord of een soortgelijk probleem.

Met andere woorden, het is niet de schuld van het platform, maar van de gebruiker.

Wat betreft de vraag “is Coinbase-portemonnee veilig om te gebruiken?” gaat, je kunt er zeker van zijn – het bedrijf heeft veel moeite gedaan om er een paar te creëren zeer sterke en veerkrachtige cryptobeveiligingstechnologieën.

Makkelijk te gebruiken, schoon interface-ontwerp

Zoals ik eerder in de Coinbase-portemonnee-review ben ontgaan, zijn veel mensen die de cryptocurrency-markt betreden niet echt experts in het veld – verre van dat. In plaats daarvan zullen de meeste gebruikers merken dat het vrij eenvoudig kan zijn om te verdwalen in al het jargon en technische details.

Wat heeft dit te maken met de Coinbase wallet review, vraagt ​​u zich misschien af? Welnu, meerdere mensen hebben erop gewezen dat de specifieke portemonnee in kwestie eigenlijk is een van de gemakkelijkere tools om in dit opzicht te gebruiken.

Het registratieproces is snel en eenvoudig – en ook generiek. Het is vrij gelijkaardig, zo niet hetzelfde, als bij elke andere crypto-portemonnee op de markt – het enige dat u hoeft te doen is download de app op uw Android- of iOS-apparaat (ja, de portemonnee is mobiel), en voer je informatie wanneer daarom wordt gevraagd.

Coinbase wallet review: de Coinbase-app in de Google Play Store.

Aan het einde ontvang je de startersinformatie en een sleutel. Wat sommige klantrecensies van Coinbase-portemonnee hier echter hebben opgemerkt, is dat u met Coinbase kunt toevoegen een extra beveiligingslaagde tweefactorauthenticatie (2-FA). Dit garandeert absoluut dat uw cryptomunten veilig en gezond zijn!

Een ander ding dat het vermelden waard is in dit deel van de Coinbase-portemonnee-recensie, is dat het interface-ontwerp van de tool dat ook is erg strak en schoon. Dit draagt ​​bij aan het eenvoudige aspect van de portemonnee – u moet niet in de war raken over waar de verschillende functies zijn, hoe u toegang kunt krijgen tot uw geld of iets daartussenin..

Een crypto-portemonnee + een eersteklas uitwisseling

Ik ben al “op dit punt naar huis gereden” in het inleidende deel van deze Coinbase-portemonnee-recensie, maar het is eigenlijk een behoorlijk groot probleem, dus sta me toe om het uit te leggen.

Omdat je al weet wat het is Coinbase portemonnee, je moet het niet verwarren met het cryptocurrency-uitwisselingsplatform met dezelfde naam. Dat gezegd hebbende, moet u echter ook weten dat deze twee tools vrij goed met elkaar samenwerken.

Tabel: de Coinbase-portemonnee en de Binance-portemonnee

Wat bedoel ik daarmee? Welnu, Coinbase-portemonnee-beoordelingen van meerdere gebruikers zullen u hiervan op de hoogte stellen, zodra u zelf een Coinbase-portemonnee hebt gemaakt, het gebruik van de diensten van de bovengenoemde uitwisseling wordt veel eenvoudiger en soepeler.

U krijgt toegang tot een crypto gewelf, en uw uitwisselingsprocessen zouden vrij naadloos moeten zijn. Eerlijk gezegd zijn er nogal wat gebruikers die zeggen dat Coinbase actief probeert je ‘naar binnen te zuigen’ in het uitwisselingsplatform – terwijl het vervelend kan zijn als je al een andere uitwisseling gebruikt, gezien de reputatie van dit specifieke merk, wees een goede zaak!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Coinbase Wallet Review: CONS

Nu alle belangrijke positieve aspecten van deze Coinbase-portefeuillebeoordeling zijn voltooid en uit de weg zijn gegaan, moeten we ook enkele van de meer negatieve aspecten van de tool bekijken..

De waarheid wordt verteld, aangezien we hebben besproken, is Coinbase-portemonnee veilig, en zijn we tot de conclusie gekomen dat het echt zo is Heel veilig, er zijn niet zoveel opmerkelijke nadelen om te bespreken! Toch vermelden sommige gebruikersrecensies van Coinbase-portemonnee een paar tekortkomingen van de portemonnee in kwestie – laten we deze eens nader bekijken.

Ondersteunt een klein aantal cryptocurrencies

Een van de meest voorkomende negatieve aspecten van de Coinbase-portemonnee is dat het ondersteunt maar een klein aantal cryptomunten.

Wat betekent “klein”, vraagt ​​u zich misschien af? Nou, vanaf het moment dat ik dit artikel schreef, zou dat zo zijn 8plus alle ERC-20 Munten, te.

Wanneer je net begint in de wereld van crypto, is dit misschien niet zo’n groot probleem. Dat komt simpelweg omdat de meeste beginnende handelaren en investeerders de neiging hebben om vast te houden aan enkele van de meer bekende munten, zoals Bitcoin of Ether – dat blijkt ook uit het lezen van Coinbase-portemonnee-beoordelingen van gebruikers.

Coinbase wallet review: Coinbase ondersteunde crypto's.

Dat gezegd hebbende, wil je na verloop van tijd misschien je portfolio uitbreiden en toevoegen wat kleiner, minder bekende munten. Tenzij er iets verandert, kan dat onmogelijk zijn met de Coinbase-portemonnee – u zou naar een andere portemonnee moeten zoeken en tussen de twee moeten wisselen.

De ernst van dit “probleem” hangt af van uw eigen, persoonlijke doelen als het gaat om cryptocurrencies. Als je er meer bent een traditionele handelaar, dan zeker – de belangrijkste, meest populaire crypto’s zullen misschien goed bij u passen. Als u echter van experimenteren houdt, kan dit een groter probleem zijn.

Een “hete” portemonnee – niet het veiligste alternatief

Ik ben al een paar keer op het idee gekomen dat de Coinbase-portemonnee een van de veiligste portefeuilles in de branche is – dat is helemaal waar. Dat wil zeggen, als u op zoek bent naar digitale crypto-opslag.

De waarheid is dat digitale portefeuilles, hoewel ze enigszins veilig zijn, verre van de veiligste manier zijn om uw Bitcoin of Ether op te slaan. Dat is simpelweg omdat uw crypto’s staan ​​nog steeds online – dit betekent dat ze op elk moment in de tijd kunnen worden gehackt en gestolen, in ieder geval theoretisch.

Tabel: de beveiligingsfuncties van de Coinbase Wallet en de Ledger Nano X

Hoe kun je zoiets vermijden, vraag je je misschien af? Eenvoudig – door te gebruiken een koude opslag apparaat.

Hardware cryptocurrency wallets zijn het veiligste alternatief – periode. Dat is omdat uw munten staan ​​offline, en niemand heeft er toegang toe als ze geen verbinding met internet hebben.

Coinbase wallet review: de functies van de Coinbase-app.

Het belangrijkste probleem ligt hier echter niet eens. Zie je, als je vraagt ​​”wat is Coinbase wallet?”, Zou je de term “gehost” kunnen tegenkomen. Dat is waar het kernprobleem met de tool in kwestie ligt.

Weet je, Coinbase is een gehoste portemonnee, wat betekent dat al je crypto’s worden opgeslagen samen met enkele andere gebruikersmunten en informatie, op een externe server die constant is verbonden met internet. Dat is niet ideaal.

Als er een beveiligingsprobleem was en de servers van Coinbase zijn geschonden, zou dit mogelijk leiden tot een enorme hack. Aan de andere kant, zoals ik eerder in deze Coinbase-portemonnee-recensie heb opgemerkt, neemt het bedrijf achter de portemonnee de beveiliging heel serieus, en heeft een aantal eersteklas maatregelen geïmplementeerd om te voorkomen dat dit zelfs gebeurt.

Vergelijk Coinbase-portemonnee zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Coinbase-portemonnee zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Prijzen en vergoedingen

Tot slot, om deze Coinbase-portemonnee-beoordeling af te ronden, laten we het eens hebben over enkele van de kosten van de Coinbase-portemonnee, en het prijsmodel.

Nou, als er een was, bedoel ik – de portemonnee in kwestie is volledig gratis te gebruiken!

Houd er echter rekening mee dat “gebruik” hier betekent dat u uw cryptomunten gratis kunt overboeken en bewaren in de portemonnee. De hele registratieprocedure is helemaal gratis, ook – u hoeft zich geen zorgen te maken dat u geld moet betalen om de app te downloaden of het account aan te maken.

Coinbase Wallet recensie

Omruilen en verdere overdrachtskosten zijn van toepassing, wel. Dit is volkomen normaal met alle crypto-wallets die er zijn – Coinbase is geen uitzondering. Vanaf het moment dat deze Coinbase-portemonnee-recensie wordt geschreven, kunnen de kosten dat wel doen bereik overal van 1,49% tot 3,99%, afhankelijk van een aantal verschillende factoren.

Wat de kosten betreft, is Coinbase heel behoorlijk. Het is niet ‘goedkoop’, in welke zin dan ook, maar het is ook verre van de duurste optie. Nogmaals, de werkelijke ‘betekenis’ van deze Coinbase-portefeuillekosten zal afhangen van wat u van plan bent te doen met de betreffende portemonnee..

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Conclusies

Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, is het onderwerp cryptocurrencies zeker een bloeiende – dat is de afgelopen jaren zo geweest.

Maar tot op de dag van vandaag zijn de mensen er nog steeds sceptisch over alles wat met crypto te maken heeft – inclusief munten.

Dat gezegd hebbende, echter met steeds meer betrouwbare en betrouwbare cryptogerelateerde services opduiken, dit kan eigenlijk ook een enorme pro zijn. Dergelijke services helpen de rest van de wereld te laten zien dat de cryptowereld eigenlijk een geweldige plek is met kansen en technologische innovatie, en niet alleen gevuld is met oplichters die bij elke beurt je munten willen stelen.

Maar zelfs als dat zo is, als je deze Coinbase-portemonnee-recensie hebt gelezen en hebt besloten de portemonnee in kwestie te gebruiken, kan ik alleen maar zeggen – veel succes hackers, want je zult het nodig hebben!

Coinbase Wallet Review: verdien beloningen.

Als u de Coinbase-portemonnee gebruikt, kunt u daar zeker van blijven uw geld wordt veilig en gezond gehouden. De app zelf is ook vrij eenvoudig te gebruiken, en er is geen ‘geavanceerde technologische knowhow’ voor nodig om het dienovereenkomstig te bedienen.

Terwijl Coinbase ondersteunt slechts een klein aantal munten op het moment van schrijven van deze recensie, de valuta’s die worden ondersteund omvatten Bitcoin, Litecoin en Ethereum – als u niet op zoek bent naar een aantal nichemunten, zou dit hoe dan ook geen groot probleem moeten blijken te zijn. De kosten van de Coinbase-portemonnee zijn ook behoorlijk!

Als Coinbase klinkt als jouw kopje cryptomunten, bekijk dan zeker de portemonnee! Als je echter meer een hardwarepersoon bent, ben je misschien geïnteresseerd in enkele van de beste koude portefeuilles op de markt, te.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map