Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke cryptocurrency-uitwisseling u moet gebruiken, aangezien er honderden zijn verschillende opties om uit te kiezen. Een van de meest populaire en favoriete uitwisselingen is echter Coinmama. Miljoenen mensen gebruiken het al.

Dus ik dacht dat ik er een kleine recensie over zou doen.

In deze Coinmama recensie, Ik ga je geven alle informatie die u nodig heeft voordat u begint. Ik zal je ook een stapsgewijze handleiding over hoe u een account aanmaakt, samen met enkele handige schermafbeeldingen.

Zodat u aan het einde van deze Coinmama-recensie klaar bent om zelf munten te gaan kopen!

Waar wacht je op? Laten we erin duiken!

Voordelen

  • Hoge mate van beveiliging
  • Handige klantenondersteuning
  • Gebruiksvriendelijk platform
  • Beschikbaar in 188 landen en de meeste Amerikaanse staten
  • Accepteert creditcards / betaalpassen

Nadelen

  • Het is niet mogelijk om de ondersteuning telefonisch te bellen
  • Beperkt aantal cryptocurrencies

Wat is Coinmama?


Coinmama is een cryptocurrency-makelaar / -uitwisseling dat is gevestigd in Israël. Oorspronkelijk opgericht in 2013, de website legt uit dat ze een snelle, veilige en leuke manier bieden om overal ter wereld digitale valuta te kopen.

In feite bedient het alle landen, behalve de landen die aan sancties zijn onderworpen, zoals Noord-Korea. Op dit moment echter alleen 43 Amerikaanse staten kunnen gebruik maken van hun diensten, die hieronder te vinden zijn:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californië, Colorado, Delaware, District of Columbia, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Virginia, Utah, Washington, West Virginia, Wisconsin en Wyoming.

Coinmama review: de gemakkelijkste manier om cryptocurrency te kopen en verkopen.

Notitie: Er is een klein verschil tussen een “exchange broker” zoals Coinmama en een “exchange marketplace” zoals Binance. Een beursmakelaar houdt de cryptocurrency vast en verkoopt cryptocurrency rechtstreeks naar u voor fiatgeld, terwijl een uitwisselingsmarktplaats overeenkomt twee onafhankelijke kopers en verkopers!

Interessant feit. Coinmama wordt gebruikt door meer dan 2.300.000 mensen in 188 landen sinds de lancering.

Laatste Coinmama-coupon gevonden:

Coinmama Review: voordelen

Laat me je eerst kennis laten maken met de voordelen van Coinmama.

✓ Dagelijkse betaalmethoden

Een van de meest frustrerende aspecten van het kopen van cryptocurrency is dat bij zoveel uitwisselingen kun je geen fiatgeld gebruiken. In plaats daarvan vragen ze u normaal gesproken om te storten met een andere cryptocurrency (zoals Ethereum) die je natuurlijk niet kunt doen als je er geen hebt! Dit is dus een positief aspect van deze Coinmama-recensie.

Met Coinmama kunt u uw bankpas of creditcard (met andere woorden – fiatgeld) om cryptocurrency rechtstreeks vanaf de website te kopen. Dit is net als het online bestellen van uw wekelijkse boodschappen, maar in plaats van eten te kopen, koopt u digitale activa!

Coinmama review: koop crypto met creditcard en fiatgeld.

Persoonlijk koop ik sowieso liever digitale middelen dan eten.

Bijna elke grote bank geeft debet- en creditcards uit met een back-up van Visa of MasterCard, dus u zou geen problemen moeten hebben om bij Coinmama te kopen, op voorwaarde dat u een bankrekening heeft!

✓ Ontvang uw munten onmiddellijk in uw persoonlijke portemonnee

Wanneer u uw kaartgegevens invoert en een aankoop doet bij Coinmama, je munten worden naar je privé gestuurd portemonnee zodra de betaling binnen is! Dit is een veel veiligere optie voor u, aangezien het bekend is dat portefeuilles van derden worden gehackt.

✓ Gebruiksvriendelijk platform

De meeste cryptocurrency-uitwisselingen kan heel eng zijn als je net begint. Er zijn altijd veel grafieken, diagrammen en statistieken, waardoor de zaken ingewikkeld lijken. Niet alleen dit, maar je hebt ook veel verschillende opties, zoals marktorders en kill-or-fill-orders. Een ander punt op de lijst met pro’s van Coinmama.

Coinmama review: kenmerken van Coinmama.

Gelukkig maakt Coinmama de koopproces heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is uw account openen en verifiëren, uw kaartgegevens invoeren en kiezen hoeveel munten u wilt kopen. Er is geen voorkennis van handelen vereist om cryptocurrency te kopen bij Coinmama.

✓ Echt behulpzaam ondersteuningsteam

Als je een probleem hebt met je account en hulp nodig hebt van het Coinmama-team dan heb je een paar ondersteuningsopties om uit te kiezen. De beste manier om contact met hen op te nemen is via livechat, maar dit is alleen beschikbaar tijdens kantooruren, die ik hieronder heb vermeld. Een enorm pluspunt voor deze positieve Coinmama-recensie.

Zondag-donderdag

9: 00-18: 00 GMT + 3

Als u buiten deze uren contact met hen wilt opnemen, kunt u een e-mail, maak een supportticket aan of zelfs contact met hen op Facebook! Nadat ik echter dieper op hun website had gekeken, merkte ik dat de meeste veelvoorkomende problemen op hun FAQ pagina.

✓ Hoge beveiligingsniveaus

Het is echt jammer dat de meeste cryptocurrency-uitwisselingen niet worden gereguleerd door een overheidsinstantie, maar Coinmama is in feite geregistreerd bij FINCEN in de VS Dit toont aan dat de uitwisseling zeer betrouwbaar en dat alle frauduleuze activiteiten op hun site dienovereenkomstig zullen worden onderzocht.

Notitie: FINCEN staat voor Financial Crimes Enforcement Network, dat verantwoordelijk is voor het onderzoeken van financiële misdrijven zoals fraude, witwassen van geld en belastingontduiking. Het is echter redelijk om te vermelden dat Coinmama in 2019 een inbreuk op de beveiliging heeft meegemaakt.

Dus nu ik enkele voordelen heb opgesomd, laten we eens kijken naar enkele van de nadelen in deze Coinmama-recensie.

Vergelijk Coinmama zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Coinmama zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Coinmama Review: nadelen

Er zijn echter ook enkele nadelen waarmee u rekening moet houden.

✗ Creditcardkosten

Zoals ik eerder al zei in de voordelensectie van deze Coinmama-recensie, een van de beste eigenschappen is dat je dat gemakkelijk kunt gebruik uw bankpas of creditcard om cryptocurrency te kopen. U moet echter worden gewaarschuwd: de kosten zijn vrij duur!

Om uw kaart te gebruiken, moet u dit doen betaal een extra vergoeding van 5% bovenop het tarief dat Coinmama in rekening brengt. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat, ongeacht welke cryptocurrency-uitwisseling u gebruikt, als u met uw bankpas of creditcard wilt betalen, er altijd extra kosten zullen zijn..

✗ Coinmama-kosten

Bovenop de kosten die in rekening worden gebracht bij het gebruik van uw kaart, wordt er ook een gemiddelde vergoeding van 5,5% voor elke transactie die u doet! De exacte vergoeding is afhankelijk van het aantal munten dat u wilt kopen, en dit lijkt zonder voorafgaande kennisgeving te veranderen.

Dit kan erg duur worden als u cryptocurrencies in grote hoeveelheden of regelmatig koopt. U moet echter ook onthouden dat, ongeacht waar u cryptocurrency koopt, als u echt geld gebruikt (wat u moet doen als het uw eerste keer is), er altijd kosten aan verbonden zijn..

Dat gezegd hebbende, het is de moeite waard om dat op te merken Coinmama heeft geen opnamekosten!

✗ Slechts 10 munten om uit te kiezen

Met Coinmama kun je slechts 10 munten kopen, inclusief Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Wanneer je dit vergelijkt met andere beurzen, zoals Coinbase, Dat heeft meer dan 100 munten beschikbaar, dit is vrij slecht.

Coinmama recensie

Zoals ik eerder in mijn Coinmama-recensie heb uitgelegd, is Coinmama een makelaar uitwisseling wat betekent dat u eigenlijk rechtstreeks bij hen koopt met fiatgeld.

Dus hoewel u alleen de twee meest populaire cryptocurrencies kunt kopen, kunt u met zowel BTC als ETH handelen met alle kleinere, minder populaire crypto’s..

Coinmama Review: verificatie

Het verificatieproces is redelijk makkelijk aangezien u alleen uw persoonlijke gegevens hoeft te bevestigen en dan upload een of andere vorm van ID. U zult ook moeten maak een selfie van jezelf terwijl je het identiteitsbewijs vasthoudt, dat is om er zeker van te zijn dat je bent wie je zegt dat je bent.

Wat de verificatietijd van Coinmama betreft, worden accounts normaal gesproken binnen een paar uur geverifieerd, dus u hoeft alleen maar te wachten tot u een e-mail ontvangt. Zodra dit is gebeurd, kunt u dat echter doen koop tot $ 15.000 aan munten zonder dat u meer informatie hoeft te verstrekken.

In het volgende gedeelte van deze Coinmama-recensie zal ik u laten zien hoe u uw account kunt verifiëren.

Coinmama Review: stapsgewijze handleiding voor het kopen van munten

Nu je alle voor- en nadelen van het gebruik van Coinmama volledig begrijpt, ga ik je nu precies laten zien hoe je je eerste munten kunt kopen.!

1. Eerst moet u de officiële Coinmama-website bezoeken, wat dat kan zijn hier geraadpleegd.

2. De eenvoudigste manier om een ​​account te openen, is door het aantal cryptovaluta dat u wilt kopen te kiezen en in te voeren, en op Kopen. Coinmama ondersteunt Visa, MasterCard, ApplePay, SEPA, en nog wat meer betalingsmogelijkheden.

Coinmama review: koop- en verkoopfunctionaliteit.

3. Nu moet u uw volledige naam invoeren, kies een sterk wachtwoord en voer uw land van verblijf in.

Coinmama-beoordeling: e-mailadres, wachtwoord en land van verblijf.

4. Vergeet niet Bevestig je e-mailadres door op de link Coinmama te klikken, stuur naar uw e-mail! Als u dit nu niet doet, wordt u later gevraagd om de e-mail te bevestigen.Coinmama account bevestiging

5. Nadat u zich hebt aangemeld bij uw account, navigeert u naar het Kopen pagina en selecteer wat u wilt kopen – in dit geval ga ik ervan uit dat het Bitcoin is.

Coinmama review: selecteer de hoeveelheid BTC die u wilt kopen.

Je kan ook voer een aangepast aantal BTC in die u ook wilt kopen – de prijs wordt weergegeven in de valuta van uw keuze.

8. U zult zien dat u eerst uw account moet verifiëren. Klik op "verificatie".

Coinmama review: accountverificatie.

9. In de volgende vensters wordt u hierom gevraagd herbevestigen uw volledige naam en voer vervolgens uw geboortedatum, telefoonnummer, en volledig adres. Zorg ervoor dat dit overeenkomt met het adres op uw betaalkaart, anders wordt het geweigerd!

Coinmama review: accountverificatie.

10. Vervolgens moet u uw identificatiegegevens. Dit is uw paspoort of rijbewijs. Controleer nogmaals of je de juiste informatie hebt ingevoerd, anders kan het proces vertragen! Klik dan op De volgende.

11. U wordt vervolgens gevraagd om uw documenten te uploaden. U moet de voor- en achterkant van uw ID uploaden en vervolgens het volgende:

  • Een selfie van jou met je identiteitsbewijs.
  • Een afbeelding van jou die een vel papier vasthoudt met de tekst ‘Coinmama’ met de datum van vandaag.

Coinmama review: laatste verificatiestappen.

12. Zodra u op verzenden klikt, duurt het normaal gesproken slechts ongeveer 10 minuten voor Coinmama om uw ID te verifiëren. Zorg ervoor dat uw afbeeldingen duidelijk zijn, anders kunnen ze u vragen om ze opnieuw te maken.

13. Zodra dit is voltooid, ontvangt u een e-mail zodra uw account is geverifieerd. Gefeliciteerd, u kunt nu tot $ 15.000 aan cryptocurrency kopen!

14. Nu hoeft u alleen nog maar de voorgaande stappen te herhalen om uw aankoop te voltooien. In de laatste fase wordt u gevraagd om uw bankpas- of creditcardgegevens in te voeren, evenals uw Bitcoin- of Ethereum-portefeuilleadres.

Zodra de betaling is bevestigd, worden de munten direct naar uw portemonnee gestuurd!

Wie zou Coinmama moeten gebruiken?

Ervan uitgaande dat je deze gids tot nu toe volledig hebt gelezen, zou je nu moeten weten dat Coinmama echt een eenvoudige cryptocurrency-makelaar / -uitwisseling. Dat maakt het perfect voor nieuwe kopers!

Als u momenteel geen cryptocurrency bezit, kunt u deze het gemakkelijkst kopen door een debiteren of kredietkaart, wat bij Coinmama eenvoudig is gemaakt.

Zelfs als u een minder populaire munt wilt kopen, is de kans groot dat u deze toch moet verhandelen met een andere cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum, wat Coinmama een goede plek maakt om te beginnen.

Dus wat u zou moeten doen, is uw Bitcoin of Ethereum of een andere beschikbare cryptocurrency overbrengen naar een andere beurs die de gewenste munt vermeldt, en deze vervolgens inruilen voor die munt. Gemakkelijk!

Als u een cryptocurrency die u zoekt niet kunt vinden, moet u eens kijken Coinbase dat heeft meer opties om uit te kiezen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Conclusies

Ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen Coinmama beoordeling! Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je nu een heel goed begrip moeten hebben van hoe het werkt en van alle voordelen die het met zich meebrengt. Als u wilt uitchecken Coinbase, meer aanbevolen makelaarsuitwisseling dan bekijk deze volledige recensie.

Hoewel geen enkele uitwisseling perfect is, is Coinmama zeker aan de positieve kant. Hoewel sommige misschien goedkoper zijn als het gaat om transactiekosten, bieden ze mogelijk niet de mogelijkheid om uw bankpas of creditcard te gebruiken. Dus voor degenen onder u die voor het eerst Bitcoin, Ethereum of een andere cryptocurrency willen kopen, Coinmama is een geweldige plek om te beginnen.

Dus, heb je mijn stapsgewijze handleiding gevolgd en wat munten gekocht? Zo ja, voor welke heb je gekozen??

Hoe dan ook, ik wens u veel succes met uw investeringen. Vergeet niet om daarbuiten veilig te blijven en altijd uitgebreid onderzoek te doen voordat u uw geld in een cryptocurrency stort!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me