De wereld van cryptocurrency-portefeuilles is inderdaad een competitieve. Veel verschillende bedrijven streven ernaar om ‘the next best thing’ te creëren – wat geweldig is, vooral als u een gebruiker bent die dat nodig heeft goed crypto-opslagapparaat! Af en toe komt er echter een product dat de hele gemeenschap op zijn kop zet en mensen naar maandenlange discussies en vergelijkingen stuurt. In deze recensie zullen we het hebben over een dergelijk product – de CoolWallet S-portemonnee voor het opslaan van cryptocurrency.

Ik zal beginnen met het je te vertellen over het bedrijf – hoe het is ontstaan, wat het wil worden en alles daartussenin. Daarna gaan we verder met praten over het product zelf – ik zal je vertellen wat het is, hoe het werkt, hoe je het kunt instellen, welke munten de CoolWallet S ondersteunt, enzovoort.

Laten we geen tijd verspillen en er meteen in springen.

Voordelen

 • Unieke stijl en functionaliteit
 • Gecodeerde verbinding
 • Koele opslag – de meest veilige

Nadelen

 • De portemonnee is nog niet open-source

CoolWallet S – Over het bedrijf

Het zou nogal moeilijk zijn om over de CoolWallet S te praten zonder de context van het bedrijf erachter te kennen, vind je niet? Dat is de reden waarom we, voordat we verder gaan en beginnen met het onthullen van de portemonnee, dekking bieden CoolBitX – het bedrijf achter de ‘s werelds eerste mobiele hardware cryptocurrency portemonnee.

CoolWallet S recensie: product.


CoolBitX gelanceerd terug in 2014, in Taiwan. De oprichter en CEO, Michael Ou, ontdekte dat crypto-wallets voor mobiele hardware de toekomst zijn wanneer hackers erin slaagden in te breken Mt. Gox en kosmische geldbedragen stelen kort na de oprichting van het bedrijf van meneer Ou.

Een betrouwbaar, functioneel en gebruiksvriendelijk koude portemonnee was het doel voor CoolBitX. In 2015 slaagde het bedrijf erin om zijn eerste crypto-portemonnee – de CoolWallet. Deze campagne werd aangedreven en ondersteund door mensen die besloten om er een back-up van te maken op Indiegogo (een crowdfundingplatform).

Na de ervaringen van de eerste lancering (en veel ticket- en ondersteuningsvragen later), had CoolBitX genoeg gegevens om hun product en service te verbeteren. Dus ze lanceerde begin 2018 de CoolWallet S. Bij het schrijven van deze recensie wordt de portemonnee als een groot succes beschouwd.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Wat is het?

Dus nu je wat context hebt over de makers en ontwikkelaars van de CoolWallet S, kunnen we beginnen te praten over de portemonnee zelf.

De CoolWallet S is de “eerste portemonnee voor mobiele hardware ter wereld”. Maar wat betekent de verklaring precies??

Allereerst moet u weten wat een “koude portemonnee” is. Om niet te veel in detail te treden, cryptocurrencies worden opgeslagen in twee hoofdtypen portefeuilles – heet en verkoudheid degenen. Heet wallets zijn online interfaces en software – ze zijn altijd verbonden met internet. EEN koude portemonnee (precies wat meneer Ou wilde maken) is een hardwareapparaat dat uw cryptocurrency op de blockchain volgt – het ‘opslaat’ in de portemonnee. Koude portemonnees hebben geen internetverbinding nodig.

CoolWallet S review: kaart.

Dit is dus een recensie over de hardware-portemonnee. Maar waar komt het “mobiele” gedeelte dan om de hoek kijken? Nou, de CoolWallet S is gemakkelijk toegankelijk op je telefoon – alles wat je nodig hebt is een app. Hiermee kunt u alle noodzakelijke en optionele bewerkingen van de portemonnee uitvoeren.

Vergelijk CoolWallet S zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk CoolWallet S zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Specificaties

De CoolWallet S is de grootte van een standaard creditcard en heeft een ingebouwde metalen knop. Als u het “standaard” aantal transacties per dag uitvoert – dat wil zeggen 2 -, wordt de batterij zou ongeveer moeten vasthouden 2 weken op een enkele lading (het duurt 2 uur om volledig op te laden). Het heeft een ingebouwd lithium oplaadbare batterij (3 V, 15 mAh).

Als het gaat om de CoolWallet S Bitcoin-specificaties, ondersteunt de portemonnee het algoritme voor transactieondertekening ECDSA (elliptische curve – secp256k1). Het wordt aanbevolen om zaadgeneratie uit te voeren vanuit de CoolWallet S zelf. Dit wordt aanbevolen omdat als u dit doet vanuit de portemonnee, een hoger beveiligingsniveau dan het te doen vanuit de mobiele app.

Kenmerken

Met de CoolWallet S kunt u uw cryptocurrency-investeringen volgen, evenals verzenden en ontvangen cryptocurrencies op de snelste manieren.

De portemonnee biedt ook een functie van direct het wisselen van valuta. Dit is een geweldige optie voor handelaren – vooral degenen die deelnemen aan kortetermijnhandel in cryptocurrency.

CoolWallet S review: functies.

De CoolWallet S wordt door beide ondersteund iOS en Android. Het biedt geweldige beveiliging, ondersteunt alle belangrijke cryptocurrencies en is zelfs waterdicht!

De CoolWallet S ondersteunde munten zijn als volgt: Bitcoin, Ethereum, ERC 20-tokens (Bitdegree’s BDG-token is een van hen!), Ripple, Litecoin en Bitcoin Cash.

De portemonnee zelf kost $ 99, maar er is ook een duo optie (twee portemonnees) voor $ 159, gemiddeld op ~ $ 80 per portemonnee. Kijkend naar enkele andere koude portemonnee-prijzen op de markt (ik kijk naar jou, Trezor), is het waarschijnlijk veilig om te zeggen dat $ 99 of $ 80, afhankelijk van of je een of twee portefeuilles koopt voor een koud crypto-opslagapparaat, een zeer redelijke, gemiddelde prijs.

Wat zit er in de doos?

Laten we tot slot eens kijken naar het doos zelf. Het zou tenslotte geen goede CoolWallet S-recensie zijn zonder het product daadwerkelijk te openen en het van dichtbij te bekijken.

CoolWallet S review: herstelkaart.

De portemonnee wordt geleverd in een strakke, trendy zwarte doos. Zodra u het opent, wordt u begroet door wat lekker eten tot nadenken door de maker en CEO van het bedrijf, Michael Ou.

CoolWallet S review: kaart in een doos.

In de doos vindt u de CoolWallet S herstelkaart, een sticker, de oplaadpad met een standaard USB-kabel en natuurlijk de CoolWallet S-apparaat zelf.

CoolWallet S review: uitpakken.

Al met al is het een vrij compacte opstelling – er is geen rommel of onnodige hoeveelheden papierwerk.

Over de app

De mobiele app zijn toegankelijk in zowel de Android app store en verder iOS.

Zodra u het opstart, zal het u vragen koppel uw apparaat ermee. Als je je CoolWallet aanzet door de knop erop ingedrukt te houden, zal de app je vragen om het apparaat te bevestigen. Zodra u het apparaat en de app heeft gekoppeld, bent u klaar om te gaan.

Tabel: De softwarefuncties van de CoolWallet S en de Ledger Nano S

De app biedt een grote verscheidenheid aan verschillende functies. U kunt uw activa controleren, uw crypto-investeringen volgen, cryptocurrencies uitwisselen, verhandelen, verzenden en ontvangen. De app is esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren – hij hindert je niet met een hoop onnodige informatie of pop-ups.

Hoe te installeren?

Nu, wat is een CoolWallet S-recensie zonder je te vertellen hoe je alles moet instellen??

Het proces is gemakkelijk en rechtdoorzee. Ik verdeel het in een paar eenvoudige stappen.

Stap 1. Schakel uw portemonnee in en ga naar het CoolWallet S-applicatie op je telefoon.

Stap 2. Uw app geeft een reeks letters en cijfers weer. Dat is jouw portemonnee-ID. druk op "Aansluiten".

CoolWallet S review: verbinden.

Stap 3. Zodra u wordt gevraagd om op de knop op de CoolWallet S te drukken, doet u dat. Je bent gekoppeld!

Stap 4. Druk op “Maken” in de app.

CoolWallet S recensie: CoolWallet S

Stap 5. Nu moet u het lengte van je zaad. Het wordt echter aanbevolen om uw snelheid in te stellen op de portemonnee zelf, om veiligheidsredenen in plaats van op de mobiele app.

Stap 6. U krijgt een willekeurige generatie woorden en cijfers. Schrijf ze op of sla ze op als afbeeldingsbestand.

CoolWallet S recensie: Seed.

Stap 7. Zodra dat is voltooid, hoeft u alleen nog maar op de knop “Wallet maken” te drukken en dat is alles! U bent nu de officiële eigenaar van een CoolWallet S!

CoolWallet S review: portemonnee maken.

Verzend / ontvang Crypto

Cryptomunten verzenden en ontvangen is een essentieel kenmerk van elke crypto-opslagportemonnee. Aangezien dit een hardware wallet review is, zullen we het hebben over de Cool Wallet Bitcoin verzend- en ontvangstfuncties.

Als u Bitcoins wilt verzenden, hoeft u alleen maar typ het adres van de portemonnee waarnaar u het wilt verzenden, stelt u het bedrag en de vergoeding in. Voltooi daarna alle bevestigingsprocessen (op de CoolWallet S zelf – druk op de knop) en dat is alles! De transactiesnelheden van de portemonnee zijn geweldig, dus het duurt niet lang voordat de ontvanger zijn of haar bedrag van je Cool Wallet Bitcoins ontvangt.

CoolWallet S review: verzenden.

Als u BTC wilt ontvangen, heeft u de opties aan gegeven scan een QR CoolWallet S-code of kopieer en plak het gewoon. Zo simpel is het!

CoolWallet S review: ontvangen.

Veiligheid

Dat is algemeen bekend en geaccepteerd veiligheid is de belangrijkste factor als het gaat om het kiezen van een cryptocurrency-opslagportemonnee. Zoals ik aan het begin van deze CoolWallet S-recensie al zei, is deze portemonnee immers geboren uit het idee van een superveilig en betrouwbaar crypto-opslagapparaat! Wat maakt het uit of je een fraai ogende portemonnee hebt met honderden functies en het meest gelikte ontwerp, zelfs als het niet lukt op de beveiligingsafdeling?

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Trezor One en de CoolWallet S

Geen van deze dingen doet er toe als al uw cryptomunten worden gestolen vanwege een bug of een simpele fout in de beveiligingsontwikkelingsprocedure. Met dat gezegd, laten we de CoolWallet Bitcoin-opslag- en bewakingsbeveiliging controleren.

Allereerst vereist de CoolWallet S dat u een Verificatie in drie stappen elke keer dat een transactie wordt uitgevoerd. Hoewel dit in het begin misschien vervelend lijkt, is het een geweldige functie om u te helpen uw geld op de lange termijn veilig te stellen.

Verder is de portemonnee beschermd door het zaad die u kiest om in te stellen. Het is een op herstelcodes gebaseerd systeem – u kunt het zo sterk maken als u wilt.

CoolWallet S review: CoolWallet S-prijzen.

Ten slotte wordt de portemonnee beschermd door iets dat bekend staat als de Beveiligd element – een microchip die ervoor zorgt dat al uw transacties en valuta’s versleuteld blijven zoals ze zouden moeten.

Al met al is het waarschijnlijk veilig om te zeggen dat de CoolWallet S dat wel is behoorlijk solide als het gaat om de veiligheid kant van de dingen. Het feit dat het een koude portemonnee is, is slechts een kers op de taart van een al geweldig beveiligingssysteem.

Voors en tegens

Met alles dat is gezegd en gedaan, zou het volgende slimme ding zijn om samen te vatten waar we het al over hebben gehad. Het zou tenslotte geen goede hardware-portemonnee-beoordeling zijn zonder een aangewezen pro en contra-sectie, toch?

PROS Nadelen
 • Unieke stijl en functionaliteit. De CoolWallet S vermijdt de immer populaire omvangrijke ontwerpopties die veel andere hardware-crypto-opslagportefeuilles kiezen om te gebruiken. In plaats daarvan is het een slanke, esthetisch aantrekkelijke, op creditcardmodellen gebaseerde cryptocurrency-portemonnee die een gecodeerde Bluetooth-verbinding gebruikt in plaats van een USB of WIFI.
 • Gecodeerde verbinding. Het feit dat de portemonnee een gecodeerde Bluetooth-verbinding gebruikt in plaats van WIFI of USB, is slechts een ander argument voor de beveiliging ervan. Vaak zult u geen veilige internetverbinding kunnen vinden, vooral niet als u op reis bent.
 • Geweldig pakket. De doos waarin de portemonnee wordt geleverd, is voor de eerste keer leuk om te openen – hij is overzichtelijk, heeft een papieren herstelkaart en sticker en de portemonnee zelf past in je fysieke portemonnee vanwege zijn eenvoud en slank ontwerp.
 • Eenvoudig te lezen. Het “e-paper display” is een uitstekende keuze als het gaat om het lezen van de informatie die op het scherm wordt weergegeven.
 • Gebruikersvriendelijk. Zowel de portemonnee als de app zijn super gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Het hele installatieproces is snel en vloeiend, zonder dat er problemen optreden.
 • De CoolWallet S is altijd offline. De informatie wordt vernieuwd zodra de app is bijgewerkt. Dit maakt het mogelijk om de beveiliging van de portemonnee maximaal te maximaliseren.
 • De portemonnee is niet open-source – NOG! Er zijn plannen om het binnenkort open-source te maken.

Zoals u kunt zien, zijn er weinig tot geen nadelen aan het gebruik van de CoolWallet S – alle mogelijke problemen waarmee u te maken kunt krijgen met het apparaat zullen waarschijnlijk in de toekomst worden opgelost (open-source en QR-portefeuilletransfers).

Conclusies

Zoals ik in het allereerste begin al zei, de wereld van opslagapparaten voor cryptomunten is moeilijk om in te concurreren. CoolWallet S lijkt het echter prima te doen.

Een van de belangrijkste dingen bij het kiezen van een cryptocurrency-portemonnee (behalve de functies van de portemonnee) is de visie van het bedrijf. Als een bedrijf hebzuchtig is en er “alleen voor het geld in zit”, is dat snel te zien aan zijn ontwerp- en beveiligingsafdelingen. Dit is echter niet het geval als het om CoolWallet S gaat.

Het is vrij duidelijk dat CoolBitX een duidelijke visie heeft die ze willen volgen. Ook al geven de meeste bedrijven het op nadat ze hun reputatie en geloofwaardigheid hebben verloren, CoolBitX, kwam terug met CoolWallet S, een van de meest succesvolle crypto-portefeuilles op de markt.

Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van andere aanbevolen en nog veiligere cryptocurrency-portefeuilles, moet u Ledger, Coinbase en Trezor eens bekijken..

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me