De beste munt om te mijnen – uw beste keuzes voor Altcoin-mijnbouw

Hallo en welkom bij deze gids met de beste munten voor mij. Allereerst moet ik erop wijzen dat cryptocurrency-mijnbouw een enorm onderwerp is en om het volledig te begrijpen zou een veel langer artikel duren dan dit artikel.

Dat gezegd hebbende, hoop ik dat dit zal dienen als de perfecte introductie tot het onderwerp. Ik hoop dat het je uiteindelijk zal helpen om de beste munt voor de mijne te kiezen.

Tijdens de gids zal ik veel verschillende aspecten van Bitcoin- en altcoin-mijnbouw behandelen. Samen kijken we naar:

 • Wat is een cryptocurrency-mijnbouw?
 • Hoe cryptomunten daadwerkelijk worden gedolven?
 • Wat bedoelen mensen met mijnbouwproblemen??
 • Enkele nuttige woorden die vaak naar voren komen als u leest over het minen van altcoins of Bitcoin
 • Hoe u kiest wat u wilt delven?
 • Ten slotte zal ik enkele van de voordelen bekijken van het mijnen van enkele van de beste crypto’s van vandaag?

Voordat we gaan kijken hoe we de beste munt voor de mijne kunnen kiezen, moet ik eerst uitleggen wat mijnbouw precies is, voor degenen die helemaal nieuw zijn met het onderwerp.

Houd er ook rekening mee dat er eenvoudigere manieren om altcoins te krijgen. Kies gewoon een betrouwbare crypto-uitwisseling en begin je reis! Het wordt ten zeerste aanbevolen om voor Coinbase en Binance te gaan.

Laten we beginnen!

Wat is Cryptocurrency Mining?

Mijnbouw is een essentieel kenmerk van veel cryptocurrencies. Simpel gezegd, het is het proces waarmee transacties worden gecontroleerd om te zien of ze voldoen aan bepaalde regels van het netwerk. Mijnwerkers worden aangemoedigd om de nodige controles en verificaties financieel uit te voeren.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Dit wordt gedaan met de vergoedingen die worden geïnd van gebruikers die betalen om hun transacties te verzenden, evenals een speciale beloning van nieuwe valuta die wordt vrijgegeven bij elk nieuw blok dat aan de keten wordt toegevoegd. Dit type betaling wordt de blokbeloning genoemd.

In de basis is alles wat je nodig hebt om cryptocurrency te minen een computer, internet en een speciaal stuk software. Je vindt deze software in de GitHub-repository van de cryptocurrency die je hebt gekozen om te minen. Als alternatief vindt u het misschien al ingebouwd in de portefeuillesoftware van de cryptocurrency. Dit is het geval met Monero en Electroneum.

Een uitsplitsing van cryptocurrency-mijnbouw

Laten we eens kijken naar wat een cryptocurrency-mijnbouweenheid eigenlijk doet om het netwerk te beveiligen en nieuwe munten vrij te geven. Voor de eenvoud zal ik verwijzen naar de valuta die wordt gedolven, zoals Bitcoin. Het proces is echter vrijwel hetzelfde voor alle cryptocurrencies die mijnbouw vereisen:

 • Eerst controleert de computer een lijst met wachtende transacties aan de hand van de blockchain. Ze zorgen ervoor dat geen van de munten twee keer is uitgegeven en dat elke rekening of portemonnee voldoende saldo heeft om de aangevraagde Bitcoin-transactie te verzenden.
 • Vervolgens bundelt de computer deze geverifieerde transacties in een blok.
 • Zodra een reeks transacties tot een blok is gevormd, moet de mijnwerker een soort puzzel oplossen om het blok op de ketting te publiceren. Deze puzzel is om de “hash” van het blok te raden.

Opmerking: een hash wordt gemaakt door een cryptografisch algoritme te gebruiken om de tekst die alle transactiebedragen voor dat blok vertegenwoordigt, evenals hun afzenders en ontvangers, om te zetten in een reeks tekens. Deze tekenreeks is volledig uniek en kan alleen verwijzen naar het blok dat probeert te worden gepubliceerd. Als je een detail van de informatie van het blok zou wijzigen, zou de hash ook volledig veranderen. Dit is erg belangrijk.


 • Wanneer het mijncomputersysteem eindelijk de juiste combinatie van letters en cijfers van de hash raadt, kan het het blok aan het einde van de keten publiceren.
 • Omdat elk blok ook de hash van het vorige blok bevat, kan er niet met de ketting worden geknoeid. Als iemand zou proberen het aantal Bitcoin op een bepaald adres te wijzigen, zou elk blok in de ketting (na de sabotage) ongeldig worden.

Mijnbouw moeilijkheid

Een cryptocurrency-netwerk verandert automatisch de moeilijkheidsgraad van de problemen die moeten worden opgelost. Dit zorgt ervoor dat munten met een constante snelheid worden vrijgegeven. Als veel miners het netwerk minen, zal de moeilijkheidsgraad toenemen.

Als er maar heel weinig miners het netwerk beveiligen, is het relatief eenvoudig om de problemen op te lossen. De moeilijkheid van een munt heeft ook invloed op de winstgevendheid ervan voor de mijne. Als uw hardware beperkt is tot GPU-eenheden, heeft de beste munt voor de mijne een lagere moeilijkheidsgraad.

Verklarende woordenlijst van cryptocurrency-mijnbouwvoorwaarden

 • Hash-snelheid – hoeveel gissingen een miner kan maken bij de hash van een blok.
 • ASIC – toepassingsspecifieke geïntegreerde schakeling. Deze chips zijn speciaal ontworpen om cryptocurrency te minen. Ze zijn duur in aanschaf en hebben honger naar energie, maar zijn de beste op de markt voor mijnbouw.
 • Mijnbouwinstallatie – Een mijnbouwinstallatie is een verzameling CPU’s, GPU’s of ASIC-chips die samen werken om de hash-snelheid van de mijnwerker te verhogen.
 • GPU – Grafische verwerkingseenheid ontworpen om 3D-afbeeldingen weer te geven. Ze kunnen in dezelfde tijd meer gissingen naar een hash maken dan naar een CPU.
 • CPU – Centrale verwerkingseenheid. Een CPU is als het brein van uw computer. Het verwerkt de informatie die het door computerprogramma’s krijgt. CPU’s zijn ook de goedkoopste, meest gemakkelijk beschikbare manier om cryptocurrency te minen.
 • Bewijs van werk – het proces van het raden van de hash staat bekend als proof-of-work. Proof-of-work maakt het erg duur om een ​​cryptocurrency-netwerk te bedriegen. Het is een essentiële beveiligingsfunctie van de meeste blockchain-netwerken.

U weet nu dus hoe mijnbouw werkt, maar hoe kiest u de beste munt voor de mijne?

Waar u op moet letten bij het kiezen van een munt

Als je de beste munt voor de mijne wilt kiezen, is er veel om naar te kijken. Eerst moet u nadenken over wat u aan het delven van cryptocurrency wilt bereiken. Voor sommigen zal dit duidelijk zijn – onmiddellijke winst. Anderen zullen hun mijnbouw beschouwen als een hobby die hen op lange termijn zeer rijk zou kunnen maken.

Ten slotte zijn er mensen die cryptocurrency willen minen om een ​​netwerk te beveiligen. Dit is het geval bij veel Bitcoin-hobbyisten. Hoewel ze geen directe winst zullen maken, helpen ze het netwerk te decentraliseren. Voor hen is het minen van het netwerk als betalen voor antivirussoftware om uw computer te beveiligen – iedereen zou het moeten doen.

Voor de toepassing van dit artikel ga ik ervan uit dat u wilt profiteren van uw mijnactiviteiten.

Kort Teh P.flexibiliteit

Als u alleen op zoek bent naar winst op korte termijn, moet u op de hoogte blijven van veranderende mijnbouwomstandigheden voor verschillende projecten. Aangezien de moeilijkheidsgraad van elke munteenheid voortdurend verandert, heeft het geen zin om u te vertellen dat u uw hardware op één muntstuk moet richten en dat u uw hardware er gewoon aan moet laten werken. Wat vandaag winstgevend is, is misschien niet morgen!

Om deze reden is het veel logischer voor mij om uit te leggen hoe ik zelf kan ontdekken wat ik moet delven. Op die manier weet u constant wat de beste munten zijn om te minen en kunt u overschakelen naar altcoins die op elk moment de meeste winst opleveren.!

Mijnbouw winstgevendheid rekenmachines

Een van de gemakkelijkste manieren om de winstgevendheid van elke cryptocurrency te controleren, is door een winstgevendheidscalculator voor mijnbouw te gebruiken. Er is veel om uit te kiezen.

Een die ik vooral graag gebruik, wordt geleverd door CryptoCompare. Het enige wat u hoeft te doen is enkele details in te voeren en de calculator zal u laten zien welke het meest winstgevend is uit BTC, XMR, DASH, ETH, ZEC, LTC, ETC en PASC. Andere rekenmachines zullen ook de winstgevendheid van andere munten laten zien.

Het is eenvoudig om erachter te komen wat u moet minen met behulp van de crypto-mining-calculator. Ik heb de onderstaande stappen gedetailleerd:

 • Voer de totale hash-kracht (hash-snelheid) van uw mining-rigs in. Elke GPU of CPU heeft een andere snelheid. U kunt ze controleren hier voor niet-gespecialiseerde eenheden (GPU’s en CPU’s), of hier voor ASIC-chips.
 • Voer het totale vermogen in dat uw rigs verbruiken in watt. Dit zal ergens op de specificatiepagina van een stuk mijnbouwhardware worden gedetailleerd, of op de twee links in het vorige opsommingsteken.

  Nvidia GPU-vergelijking

 • Voer de prijs van uw elektriciteit in. Dit is in kilowattuur (kWh). Deze kunt u opvragen bij uw elektriciteitsleverancier.
 • Voer indien nodig uw mijnbouwpoolvergoeding in.

De calculator toont u dan de winst die u per dag, per week, per maand en per jaar kunt verwachten. Hoe makkelijk is dat?

CryptoCompare-applicatie voor de beste munt om te mijnen

Potentieel op lange termijn van project

Een andere manier om te beslissen wat de beste munt is om te delven, is door te kijken naar het langetermijnpotentieel van het project. Het is misschien niet echt de meest winstgevende munt om vandaag te mijnen, maar uw mijnbouw zou een manier kunnen zijn om veel munten te verzamelen voordat de prijs stijgt met toekomstige acceptatie. Een munt als Ethereum zou een voorbeeld zijn van een project met een enorm langetermijnpotentieel dat vandaag misschien niet het meest winstgevende is.

Een ding om op te merken, als u overweegt deze benadering te volgen om te beslissen welke munt het beste is om te mijnen, is dat u zult moeten beslissen of uw mijnbouwinstallatie nuttiger zou zijn om een ​​andere munt te delven en vervolgens die munt te verhandelen voor de door u gekozen lange termijn. project. Dit zal wat meer werk voor u met zich meebrengen (feitelijk de munten verhandelen en constant controleren welke de meest winstgevende munt voor mij is), evenals enkele transactie- en handelskosten..

Nu je een idee hebt van Bitcoin- en altcoin-mijnbouw, en wat ideeën over hoe je kunt kiezen welke munt je wilt delven, zal ik je vandaag enkele van de meest populaire opties voor cryptocurrency-mijnbouw bespreken..

Beste munt om te mijnen: enkele voorbeelden

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Bitcoin

Bitcoin is momenteel de nummer één gerangschikte cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie. Helaas betekent dit niet dat dit de beste munt is om te delven in termen van winst. Dit komt omdat er al zoveel ASIC-mijnbouwplatforms op het netwerk mijnen. Voor een mijnwerker die niet bereid is letterlijk miljoenen dollars te investeren in hardware, is het niet de moeite waard om Bitcoin te delven.

Dat gezegd hebbende, er is nog steeds een zeer goede reden om Bitcoin te minen – om de decentralisatie op het netwerk te vergroten. Veel Bitcoin-puristen geloven dat alleen Bitcoin het niveau van onveranderlijkheid en censuurweerstand biedt dat nodig is voor een echt gedecentraliseerde valuta. Voor hen zijn de kosten van het runnen van een kleine Bitcoin-mijnbouwinstallatie een kleine prijs die moet worden betaald om een ​​rol te spelen bij het beveiligen van de belangrijkste van alle cryptocurrencies..

Als het echter puur winst is die u zoekt, u leeft niet in een koud klimaat met goedkope stroom en u heeft geen miljoenen om te investeren, dan moet u waarschijnlijk op zoek gaan naar mogelijkheden met het delven van altcoins..

Als u Bitcoin wilt kopen en wilt beginnen met handelen, is het aan te raden om voor te gaan veilige crypto-uitwisselingen zoals Coinbase en Binance.

Ethereum

Ethereum is een project met een enorm potentieel op lange termijn. Een van de medeoprichters van Reddit, Alexis Ohanian, voorspelt zelfs dat elk Ether-token eind 2018 $ 15.000 zal bedragen. Hij gelooft dat het Bitcoin zal inhalen en het meest waardevolle bezit in de hele cryptocurrency-ruimte zal worden. Als dit uitkwam, zou het mijnen van Ethereum een ​​zeer goed langetermijnspel maken. Laten we het onderwerp verder bekijken om erachter te komen of Ethereum de beste munt voor de mijne zou kunnen zijn.

Ohanian en andere bullish commentatoren baseren hun voorspellingen op het feit dat applicaties bovenop het Ethereum-netwerk kunnen worden gebouwd. Er is sprake van gedecentraliseerde apps voor het delen van huizen, zoals Air Bnb of het equivalent van Uber’s ride-sharing-platforms die worden gemaakt op het Ethereum-netwerk. Als een van deze applicaties even succesvol blijkt te zijn als hun gecentraliseerde equivalenten, zou de waarde van Ether-tokens omhoogschieten.

Ook opmerkelijk is de Enterprise Ethereum Alliance. Deze groep van enkele van de grootste bedrijven ter wereld test momenteel blockchain-applicaties die worden ondersteund door het Ethereum-netwerk. Als je de onderstaande schermafbeelding van de website van de groep bekijkt, zul je zien dat er nogal indrukwekkende en opwindende namen zijn die geïnteresseerd zijn in Ethereum.

Ethereum-muntenpartnerschappen

Monero

Monero is een cryptocurrency met een zeer reële use-case die al in de echte wereld bestaat. Omdat het een van de meest succesvolle privacymunten is, zijn er allerlei redenen waarom mensen het zouden willen gebruiken. Laten we eens kijken in Monero is de beste munt voor de mijne.

Er zijn tal van Monero-gebruikers die momenteel dingen voor Monero kopen en verkopen op darkweb-marktplaatsen. Maar er zijn ook veel voorbeelden van op privacy gerichte munten die niet illegaal zijn.

Er zijn zelfs hele landen die geïnteresseerd zijn in Monero. Neem bijvoorbeeld Noord-Korea. De schurkenstaat heeft naar verluidt Monero gebruikt om economische sancties van het Westen te ontwijken.

Hoewel de illegale toepassingen van Monero sommige mensen ervan zouden kunnen weerhouden om het te delven, zouden de privacykenmerken van de munt het erg moeilijk maken om het gebruik van Monero aan te pakken. Hoe kun je tenslotte iets bewaken dat je niet kunt zien??

Een van de beste dingen aan het minen van Monero is dat je het nog steeds winstgevend kunt minen met CPU’s of GPU’s. Dit komt omdat het een ander hash-algoritme gebruikt dan Bitcoin en andere cryptocurrencies, dat CryptoNote wordt genoemd..

Het is ook heel eenvoudig om een ​​Monero-mijnbouwoperatie op te zetten. Het kan worden gedaan met behulp van de GUI-versie van de portefeuillesoftware. Dit maakt Monero een van de beste munten om te delven voor absolute beginners.

Electroneum

Electroneum was gebaseerd op Monero. Dit betekent dat het net zo eenvoudig te mijnen is als Monero. Nogmaals, de portemonnee zelf heeft een zeer eenvoudig te gebruiken “mijn” -functie die Electroneum zal genereren met een klik op een knop.

De beslissing van het Electroneum-team om van hun munt een van de gemakkelijkste valuta’s te maken om te beginnen met mijnbouw, was opzettelijk. Electroneum heeft ook een aantal grote doelen. Het team erachter wil echt dat het de cryptocurrency wordt van de niet-bankiers.

Door het voor gebruikers van mobiele telefoons gemakkelijk te maken om de ingebouwde mijnsoftware te gebruiken die is verbonden met de standaard Electroneum-portemonnee, hopen ze dat deze zal evolueren naar de meest gedecentraliseerde cryptocurrency. Deze gemakkelijke manier om de valuta te delven zou al die gsm-bezitters in opkomende economieën de kans moeten geven om deel te nemen aan de digitale economie zonder traditionele bankdiensten nodig te hebben.

Zcash

Zcash is een andere op privacy gerichte cryptocurrency. Een van de dingen die het een populaire keuze maken onder cryptocurrency-mijnwerkers, is dat het ASIC-resistent is. Dit betekent dat het nog steeds erg winstgevend is om Zcash te minen met de veel goedkopere GPU-chips, dus dat is een enorm pluspunt bij het kiezen van je beste munt om te minen als je niet veel aan GPU wilt uitgeven..

Dankzij de privacymogelijkheden wordt Zcash ondersteund door mensen als Edward Snowden. Hij claims dat zijn “privacy-eigenschappen echt uniek zijn”. De voormalige NSA-agent is (natuurlijk) een expert in het beschermen van online gegevens. Mede dankzij zijn uiteenzettingen over de duistere praktijken van verschillende regeringen over de hele wereld kreeg online privacy zelfs de massale aandacht die het de afgelopen jaren heeft gekregen..

Er zijn Lots van andere munten!

Dit is natuurlijk geen volledige lijst van de cryptocurrencies die beschikbaar zijn om te minen. Er zijn honderden andere om uit te kiezen. De hierboven genoemde zijn slechts enkele van de meest populaire. Het kiezen van de beste munten om te mijnen hangt af van je doelen als mijnwerker.

Maar hopelijk zullen de tips die ik je gaf over hoe je moet kiezen wat je wilt minen voordat de specifieke voorbeelden je helpen om je keuzes voor jezelf te verfijnen..

Gevolgtrekking

Dat is onze gids voor Bitcoin- en altcoin-mijnbouw. Ik hoop dat je het zowel vermakelijk als, nog belangrijker, informatief vond.

Zoals je kunt zien, zijn er veel verschillende dingen waar je aan moet denken bij het delven van altcoins, het krijgen van een betrouwbare hardware wallet, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T is er een van. Er is onmiddellijke winstgevendheid, het succes van een project op de lange termijn en zelfs of u geld wilt delven om een ​​andere reden dan winst.

In deze gids hebben we veel behandeld, dus laten we het kort samenvatten.

 • Wat cryptocurrency-mijnbouw is.
 • Hoe het proces van cryptocurrency-mijnbouw werkt.
 • Wat we bedoelen met mijnbouwproblemen.
 • Enkele nuttige woorden die u misschien tegenkomt bij het verkennen van het leren over het minen van altcoins of Bitcoin.
 • Ik heb toen besproken hoe ik de beste munt voor de mijne kon kiezen. Dit hield in dat je naar je doelen als mijnwerker moest kijken.
 • Ten slotte sprak ik over de voordelen van het delven van enkele van de beste crypto’s van vandaag. Ik behandelde: Bitcoin, Ethereum, Monero, Electroneum en Zcash.

Als het om deze cryptocurrencies gaat, kun je ze kopen of verhandelen op Coinbase, Binance of Coinmama.

Nu we allemaal klaar zijn, wat denk je ervan? Heeft u een beter idee over hoe u verschillende munten voor de mijne kunt selecteren. We horen ook graag wat volgens jou de beste munt voor mij is! Laat het ons weten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map