Bitcoin is overal. De stijgende populariteit in het afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn geraakt in cryptocurrencies. Veel mensen weten echter nog steeds niet hoe ze Bitcoin moeten kopen of waar ze dat moeten doen.

Er zijn echter veel opties om uit te kiezen! Met zoveel websites die verschillende services aanbieden, is het moeilijk om te weten welke optie voor u geschikt is.

Daarom ben ik hier om te helpen!

In deze gids leg ik uit hoe je een Bitcoin koopt, waar je het beste Bitcoins kunt kopen en hoe je vandaag kunt beginnen met investeren! We zullen praten uitwisselingen, Geldautomaten, en alles daartussenin. Aan het einde van deze handleiding heeft u een duidelijk beeld van welke koopoptie het beste bij u past.

Hoe Bitcoin te kopen: wat is Bitcoin?

Simpel gezegd, Bitcoin is een digitale valuta die u kunt gebruiken om dingen te kopen en verkopen. Het is zeer verschillend aan fysiek geld, zoals het is volledig digitaal. Er is geen overheid of bank die Bitcoin opslaat of maakt.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Het kan worden gebruikt voor betalingen op internet, goedkope internationale overschrijvingen, en is het eerste betalingssysteem dat wordt niet gecontroleerd door de overheid.

In plaats daarvan wordt het opgeslagen in een beveiligde online database, ook wel bekend als de blockchain. In plaats van te worden afgedrukt, zoals traditioneel geld (USD, JPY, EUR enz.), Wordt het gemaakt door de computers die de database draaien. De computers verifiëren de Bitcoin-transacties en worden beloond met nieuwe Bitcoins! Het is een proces dat bekend staat als mijnbouw, en de computers staan ​​bekend als mijnwerkers.

Hoe Bitcoin te kopen: BTC-munten.

Zie voor meer informatie hierover deze gids.

Bitcoin is de afgelopen 7 jaar een geweldige manier geweest om geld te verdienen voor investeerders.

Dus je wilt Bitcoin kopen, maar je weet niet waar je moet beginnen en je blijft je afvragen ‘hoe je Bitcoin moet kopen?’ … Laten we het dan uitleggen!

Laten we dit duidelijk maken … Kunt u gedeeltelijke bitcoins kopen?

Kun je een halve bitcoin, een kwart bitcoin of zelfs een tiende bitcoin kopen??


Het simpele antwoord op al die vragen is … JA! U hoeft niet uw hele leven spaargeld uit te geven om een ​​volledige Bitcoin te kopen.

Je hebt de mogelijkheid om ofwel een halve Bitcoin of zelfs minder dan de helft te kopen. Elke eenheid van een Bitcoin wordt een Satoshi genoemd. Bitcoins kunnen worden opgesplitst in 100.000.000 stukken.

Stel je voor dat een Bitcoin er zo uitziet: 1.00000000

De helft van een Bitcoin ziet er als volgt uit: 0,50000000

Een kwart Bitcoin ziet er zo uit: 0.25000000

Een tiende van een bitcoin ziet er als volgt uit: 0.10000000

U kunt Bitcoin kopen met hoeveel (of weinig) geld u maar wilt. Eigenlijk, Coinbase staat je zelfs toe om $ 1 aan Bitcoin te kopen! Nu u de bedragen kent, gaan we aan de slag om daadwerkelijk uit te leggen hoe u Bitcoin kunt kopen.

Een snel feit: Satoshi komt van de naam “Satoshi Nakamoto”, Die de onbekende maker van Bitcoin is.

Waar kunt u Bitcoin kopen met een creditcard of betaalpas?

De beste manier om Bitcoins te kopen is door gebruik te maken van een Bitcoin-uitwisseling. Dit zijn websites waarmee u koop Bitcoin met uw bankkaart. De beste opties en degene die ik aanbeveel zijn Coinbase, Kraken, en Binance.

Al deze sites zijn compatibel met uw desktop en mobiel. Het is gemakkelijk om u aan te melden en ze maken het begin van uw Bitcoin-reis veel gemakkelijker dan andere opties.

Als u een crypto-uitwisseling vindt die aan de door u gewenste vereisten voldoet, kunt u zich aanmelden!

Laten we u door de stappen leiden voor het opzetten van een Coinbase account en de eerste stappen zetten om Bitcoin te kopen:

1. Ga eerst naar Coinbase en klik op “Aanmelden​.

Hoe Bitcoin te kopen: Coinbase-voorpagina.

2. Je komt dan op het volgende scherm terecht:Hoe Bitcoin te kopen: hoe maak je een account aan op Coinbase.

3. Bevestig uw voornaam en achternaam.

4. Typ uw e-mailadres.

5. Maak een wachtwoord dat u gemakkelijk zult onthouden!

6. Klik om te bevestigen dat u geen robot bent.

7. Nu moet u inloggen op uw e-mailadres (het e-mailadres dat u in Coinbase hebt ingevoerd). U zou een e-mail van het platform moeten hebben – klik op de link in de e-mail om uw account te verifiëren.Hoe Bitcoin te kopen: e-mailverificatie van Coinbase.

8. Nadat u zich heeft aangemeld, moet u uw mobiele nummer bevestigen voor Authenticatie in twee stappen.

9. U ontvangt dan een sms-bericht op uw gsm met een 7-cijferige activeringscode.

10. Typ uw activeringscode in op Coinbase.

Hoe Bitcoin te kopen: Coinbase-telefoonverificatie.

11. Upload een identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of een ander identiteitsbewijs met foto).

Hoe Bitcoin te kopen: ID-afbeeldingen uploaden op Coinbase.

12. Voeg een betaalmethode toe.

Hoe Bitcoin te kopen: Betaalmethoden op Coinbase.

13. Verifieer uw betalingsmethode.

Nu bent u klaar om te gaan investeren!

Zodra u zich aanmeldt voor Coinbase, waar je toegang toe hebt een gebruiksvriendelijke portemonnee waarmee u veel verschillende cryptocurrencies kunt kopen.

Deze opties zijn enkele van de beste manieren om te antwoorden op het kopen van Bitcoins. Zodra u echter uw Bitcoin heeft gekocht, je moet het niet op Coinbase laten staan, want het is niet de veiligste plek om het te bewaren.

In plaats daarvan moet u uw Bitcoin overzetten naar een andere portemonnee – er zijn er veel. De Ledger Nano S wallet is een goed startpunt als u op zoek bent naar iets veiligs en gemakkelijk te gebruiken.

Zodra u uw Coinbase-account heeft ingesteld, is het volgende deel eenvoudig!

1. Klik op de startpagina van Coinbase op de optie om “Kopen verkopen​.

Hoe Bitcoin te kopen: startpagina van een Coinbase-account.

2. Zodra u zich op de Buy / Sell-pagina bevindt, bent u nu klaar om Bitcoin te kopen!

3. Selecteer de optie Bitcoin en voer het bedrag in dat u wilt uitgeven!

4. Het bedrag dat u invoert, wordt omgezet in de hoeveelheid Bitcoin die het waard is. Je kunt aan de afbeelding hierboven zien dat ik voor £ 100 aan Bitcoin ga kopen. £ 100 is 0,0117 BTC waard op het moment dat deze opname wordt gemaakt.

5. Klik op “Koop direct Bitcoin“En je bent klaar!

U kunt vervolgens op de “Accounts”Bovenaan en u zult zien dat uw Bitcoin nu in uw portemonnee zit!

U kunt hier ook andere cryptocurrencies kopen!

Behalve Bitcoin kunt u ook kopen Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash van Coinbase. Dus nu je weet hoe je Bitcoin moet kopen, zou je ook Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash moeten kunnen kopen!

Ethereum is de op één na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie (Bitcoin is de eerste), en u kunt meer lezen over hoe het zich verhoudt tot Bitcoin in onze Ethereum vs. Bitcoin-gids.

Marktkapitalisatie: de totale prijs van alle munten bij elkaar opgeteld. De marktkapitalisatie van Bitcoin is bijvoorbeeld de waarde van alle Bitcoins bij elkaar opgeteld.

Hoe Bitcoins anoniem met contant geld te kopen

Wanneer u voor het eerst over het kopen van Bitcoin nadenkt, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u dit anoniem kunt doen. De eenvoudigste manier om anoniem Bitcoins te kopen, is door gebruik te maken van LocalBitcoins.

Bitcoin kopen met LocalBitcoins

Er is geen verificatie nodig wanneer u zich aanmeldt bij LocalBitcoins, zoals het is een peer-to-peer-platform. Dit betekent dat u Bitcoins van andere mensen online koopt.

LocalBitcoins stelt u in staat om op de volgende manieren Bitcoin online te kopen:

 • U kunt Bitcoin met contant geld kopen door de verkopers bij u in de buurt te ontmoeten;
 • Kies ervoor om Bitcoin van andere mensen te kopen door een bankoverschrijving te verzenden;
 • U kunt geld storten op de bankrekening van de verkoper door naar een bank te gaan en geld op zijn / haar rekening te storten.

Voor bankoverschrijvingen kunnen sommige mensen die op LocalBitcoins verkopen, u vragen om uzelf te verifiëren voordat u bij hen koopt. Persoonlijk Bitcoin kopen is de meest gebruikelijke manier om Bitcoin te kopen zonder ID op LocalBitcoins. Dus nu weet u hoe u anoniem Bitcoin kunt kopen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

BTC kopen met een geldautomaat

Vervolgens heb je de Bitcoin geldautomaat optie. Nog een geweldige keuze als u Bitcoin wilt kopen zonder uw ID te gebruiken. Bij een Bitcoin-geldautomaat kunt u Bitcoin met contant geld of met een bankpas / creditcard kopen.

Hoe Bitcoin te kopen: Bitcoin-geldautomaten.Bron: qz

Bitcoin-geldautomaten zijn echter moeilijk te vinden en ze zijn beperkt tot alleen de landen die ze toestaan. Er zijn ook veel verschillende soorten Bitcoin-geldautomaten, maar de meeste volgen hetzelfde proces:

 1. Klik op de optie “Bitcoins kopen”.
 2. Typ uw mobiele nummer in de geldautomaat.
 3. Je ontvangt dan een sms met een verificatiecode.
 4. Typ de code in de geldautomaat.
 5. De geldautomaat zal u om uw Bitcoin-portefeuilleadres vragen.

Notitie: Als u geen Bitcoin-portemonnee heeft ingesteld, klikt u op de optie die zegt: “Ik heb geen bitcoin-portemonnee-adres”. De geldautomaat maakt vervolgens een nieuw Bitcoin-portefeuilleadres voor u aan, dat u kunt afdrukken. Op dit afgedrukte papier staan ​​de openbare en privésleutels van uw Bitcoin-portemonnee. Bewaar deze extra veilig!

 1. Voer het adres van uw Bitcoin-portemonnee in waarnaar u uw Bitcoins wilt laten gaan.
 2. Stop uw geld in de geldautomaat.
 3. Druk op “Verzenden” en Bitcoins worden onmiddellijk naar u verzonden.

En daar heb je het, een andere manier om Bitcoins met contant geld te kopen! Simpel, toch?

Uw Bitcoins veilig houden

Nu u weet hoe u Bitcoin moet kopen, is het belangrijk dat u het begrijpt hoe u uw Bitcoins veilig kunt houden.

Hardware portefeuilles

Er zijn veel manieren waarop u uw Bitcoins veilig kunt bewaren nadat u ze heeft gekocht. Dus nu u weet hoe u Bitcoin moet kopen, is het tijd om te weten hoe u ze veilig kunt houden. De veiligste manier en de manier die ik aanbeveel, is om uw Bitcoin op te slaan in een hardware wallet.

Hardware portemonnees komen met een prijs, maar ze zijn veel veiliger. Dus als u uw Bitcoin echt niet wilt verliezen, moet u overwegen om een ​​van deze te kopen:

Nano Ledger SMet de Nano Ledger S berg je op Bitcoin, Ethereum, en andere cryptocurrencies! Dit is een gebruiksvriendelijke hardwareportefeuille met veel meer beveiliging dan online portefeuilles en softwareportefeuilles. Je kunt de Ledger Nano S voor kopen ongeveer $ 95.

De complete gids over hoe u Bitcoin kunt kopen en waar u het kunt doen

Trezor portemonnee – De Trezor-portemonnee is een van de veiligste manieren om uw Bitcoins op te slaan. Het slaat de sleutels van uw portemonnee op een klein stukje hardware op, zoals een USB! Deze USB is echter anders: hij kan niet worden beïnvloed door virussen!

Je kunt een Trezor-portemonnee voor kopen ongeveer $ 99. In tegenstelling tot online wallets en software wallets zijn de Trezor en Nano Ledger S niet altijd verbonden met internet. Ze zijn alleen verbonden met internet wanneer u ze op uw computer aansluit. Dit maakt het voor hackers veel moeilijker om uw portemonnee aan te vallen!

SSL-certificaten

Wanneer u zich aanmeldt of inlogt op een website waarop u cryptocurrency koopt, verkoopt of opslaat, zou u dat moeten doen controleer altijd of de website heeft een SSL-certificaat.

Dit is de groene tekst en het slotbeeld links van het websiteadres. In de bovenstaande afbeelding kunt u zien dat het SSL-certificaat zegt “Veilig”- dit betekent dat we waarschijnlijk op de echte LocalBitcoins-website zijn.

Een SSL-certificaat is een type beveiliging dat wordt gebruikt bewaar uw informatie veilig. Het zorgt ervoor dat alle informatie die op de website wordt ingevoerd privé blijft – dit is erg belangrijk voor de veiligheid van uw informatie!

SSL-certificaten zijn er om uw privacy te beschermen en te voorkomen dat u een nep-Bitcoin-uitwisselingssite gebruikt, en het beschermt uw Bitcoin-portemonnee tegen hackers. Als de website geen SSL heeft, zal het niet erg handig zijn om te weten hoe je Bitcoin moet kopen, omdat je ze misschien kwijtraakt.

Een snelle tip: Als u regelmatig een cryptocurrency-website gaat gebruiken, zoals LocalBitcoins of Coinbase, moet u de echte website ‘bookmarken’ met het SSL-certificaat! Op deze manier kunt u gewoon op de ‘bladwijzer’ klikken als u die website wilt gebruiken – u weet altijd dat het de echte is, zonder dat u dit hoeft te controleren.

Tweestapsverificatie

Wanneer u uw uitwisselingsaccount heeft ingesteld (zoals Coinbase), wordt u gevraagd om tweestapsverificatie in te stellen. Dit houdt uw account veilig en ik raad u ten zeerste aan om het in te stellen.

Hoe Bitcoin te kopen: authenticatie in twee stappen op Coinbase.

U stelt het in met uw mobiele telefoon door de onderstaande stappen te volgen:

 1. Voer uw mobiele nummer in op de uitwisselingswebsite.
 2. De centrale stuurt dan een sms-bericht naar je gsm met een code.
 3. Voer de code in het vak op de website in.

Nu, elke keer dat u probeert in te loggen op uw account, ontvangt u een sms-code. U moet het invoeren op de website om uw login te voltooien.

Dit voegt extra beveiliging toe aan uw account; hackers hebben nu uw mobiele apparaat nodig, evenals uw gebruikersnaam en wachtwoord. Het is een veel veiligere manier om Bitcoin te kopen!

Dit werkt ook met e-mailadressen: sommige exchanges gebruiken een e-mail voor tweestapsverificatie in plaats van een sms / mobiele telefoon. Het werkt op dezelfde manier, maar het is minder veilig omdat het voor een hacker gemakkelijker is om uw e-mailwachtwoord te achterhalen dan uw mobiele apparaat.

Google tweestapsverificatie

Google tweestapsverificatie lijkt sterk op tweestapsverificatie via sms. Het enige verschil is dat de tweestapsverificatie van Google gebruikmaakt van een Google-app op je telefoon, in plaats van je gsm-nummer te gebruiken.

Niet alle sites bieden de tweefactorauthenticatie van Google, maar als dit het geval is, stelt u het als volgt in:

1. Ga naar uw accountinstellingen.

2. Klik op ‘Twee-factorenauthenticatie’.

3. Installeer de Google Authenticator-app op uw telefoon.

4. Voer de code van de centrale in of scan de streepjescode met de Google Authenticator-app.

Hoe Bitcoin te kopen: authenticatie in twee stappen op Coinbase.

5. Voer vervolgens de code in op de uitwisselingswebsite.

Gedaan!

Nu moet u elke keer dat u inlogt op uw uitwisselingsaccount de code invoeren die u van de Google Authenticator-app heeft gekregen. Deze code verandert echter altijd, dus u moet de Google Authenticator elke keer dat u inlogt openen, zodat u uw nieuwe code kunt ontvangen.

Wanneer u Bitcoin moet kopen?

Weten wanneer u Bitcoin moet kopen, is niet eenvoudig. Ik raad je aan om naar CoinMarketCap. Hier vindt u de Bitcoin-prijsgrafiek die u de huidige prijs van Bitcoin laat zien, evenals de prijsgeschiedenis.

Omdat u al weet hoe u Bitcoin moet kopen, laten we wat inzichten krijgen over het ‘wanneer’. De prijs van Bitcoin verandert voortdurend en het zou uw doel moeten zijn om Bitcoin te kopen tegen de laagst mogelijke prijs. Dit is om ervoor te zorgen dat u het beste rendement uit uw investering haalt.

Lees ons voor meer informatie hierover Bitcoin-prijsvoorspelling gids.

Wat is de beste manier om Bitcoin te kopen? Jij beslist.

Wanneer u Bitcoin met contant geld koopt, kunt u anoniem blijven door een Bitcoin-geldautomaat te gebruiken of privé te kopen van een persoon LocalBitcoins.

Deze opties kunnen echter veel tijd in beslag nemen. Als u een geldautomaat wilt gebruiken, moet u tijd besteden aan het reizen naar een geldautomaat. Of, als u Bitcoin met contant geld op LocalBitcoins koopt, moet u ofwel reizen om de verkoper te ontmoeten of naar een bank reizen om het geld over te maken..

Notitie: Als u contant geld verstuurt via een bank, heeft u uw identiteit nog steeds niet nodig. Dit is echter alleen beschikbaar in geselecteerde landen.

Dit zijn dus de beste manieren om bitcoin te kopen zonder uw identiteit te gebruiken. Als je echter op zoek bent naar snelheid, gebruik dan Coinbase, Kraken of Binance. Je zult wel moeten Verifieer uw identiteit, maar u kunt betalen met een pinpas / creditcard.

Hoe Bitcoin te kopen: een stapel cryptomunten.

Er blijft één ding over als het gaat om het beantwoorden van de vraag over hoe u Bitcoin kunt kopen: uw locatie. Als u in de VS bent gevestigd, kunt u uitwisselingen zoals CEX.io zijn waarschijnlijk niet de keuze voor jou. Dit is zo omdat het is alleen beschikbaar in een paar Amerikaanse staten! Kijk op hun website om erachter te komen welke.

Het grootste deel van Azië, Afrika en Zuid-Amerika kan Coinbase ook niet gebruiken. Er is echter goed nieuws – Coinmama is beschikbaar in elk land over de hele wereld!

Gevolgtrekking

Kies dus voor snelheid een uitwisseling zoals Coinbase, Binance of Kraken. Als u echter ergens woont waar Coinbase of CEX.io niet kan worden gebruikt, moet dat zo zijn Coinmama!

Wil je je identiteit niet gebruiken? Kiezen LocalBitcoins of een Bitcoin geldautomaat. Als u de extra beveiliging wilt die bij PayPal hoort, Coinbase is de enige optie die ik aanbeveel. Zoals u veel antwoorden weet op het kopen van Bitcoin, welke gaat u dan gebruiken? Laat ons weten hoe het gaat! Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me