De hele waarheid over Ontology Coin

U weet waarschijnlijk alles over de meest populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum, er zijn echter nieuwere, kleinere projecten zoals Ontology. Als u meer wilt weten over de Ontology-munt, bent u bij ons aan het juiste adres.

In deze complete Ontology-muntengids ga ik het je vertellen alles wat je moet weten over deze cryptocurrency: ins en outs van het project, de voor- en nadelen, en het team erachter.

Ten eerste ga ik je een overzicht geven van hoe Ontology begon en wat het doel is. Daarna ga ik op een heel eenvoudige manier uitleggen hoe de technologie werkt.

Ik ga ook zaken behandelen zoals het gebruik in de echte wereld, evenals de beveiligingsfuncties en platforms waar je het kunt kopen (zoals Binance). Bewaar zoals altijd uw cryptocurrencies veilige portemonnees. Als je niet weet welke je moet kiezen, bekijk dan Ledger Nano X of Trezor Model T.

Laten we beginnen met uit te zoeken wat het Ontology-token is!

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Onbegrensd potentieel
 • Uniek VBFT-consensusmodel
 • Geweldig voor bedrijven

Nadelen

 • Strikt land van herkomst

Ontology Coin: wat is ontologie?


Ontologie is een goed presterende, open-source blockchain dat gespecialiseerd is in gedecentraliseerde identiteit en data.

Ontology is opgericht door Li Jun. Het kreeg technische ondersteuning van een paar leden van het ontwikkelteam van Onchain tijdens de vroege ontwikkeling van het platform. Begrijp me echter niet verkeerd, deze platforms werken als volledig afzonderlijke projecten met verschillende doelen.

In wezen is Ontology gemaakt als een manier voor bedrijven van elke omvang om te installeren blockchain-technologie binnen hun bedrijf, zonder al hun huidige systemen volledig te hoeven veranderen.

Sterker nog, het team achter Ontology wilde er een heel, heel eenvoudig proces van maken, waardoor het perfect is voor bedrijven die geen kennis hebben van blockchain-technologie.

Een van de meest interessante dingen over de start van de Ontology-muntenreis is dat ze geen Ontology ICO hadden. In plaats daarvan Ontology gedropt (gratis overgedragen) hun munten naar een verscheidenheid aan mensen, waaronder NEO-munthouders en degenen die zich hebben geabonneerd op de Ontology e-mailnieuwsbrief! Zij ook ontvangen gelden van particuliere investeerders.

NEO ontologie munt officiële logo's

Notitie: Een ICO staat voor Initial Coin Offering en is een manier voor nieuwe cryptoprojecten om geld in te zamelen. Een van de grootste ICO’s aller tijden was de EOS-munt, die meer dan $ 4 miljard opbracht!

Wat belangrijk is om op te merken, is dat in juni 2018 Ontology lanceerde zijn eigen MainNet en het werkt momenteel los van de NEO-blockchain.

Dus nu u weet hoe het project begon, zal het volgende deel van deze Ontology-muntengids gericht zijn op het gebruik.

Hoe kan ontologie worden gebruikt?

Begrijpen waarvoor de Ontology-munt is gemaakt, kan een behoorlijk moeilijke taak zijn, dus ik dacht dat het het beste zou zijn om te beginnen met een voorbeeld uit de echte wereld. Denk aan uw eigen medische dossiers die worden bewaard bij de praktijk van uw plaatselijke arts.

Elke keer dat u een afspraak heeft, maakt de arts aantekeningen over uw ziekte en aanbevelingen (zoals voorgeschreven medicatie). Uw aantekeningen zullen ook informatie bevatten zoals eventuele allergieën die u heeft en eventuele reguliere medicatie die u gebruikt.

De hele waarheid over Ontology Coin

Maar wat gebeurt er als u naar een dokter in een andere stad, ziekenhuis of plaatselijke apotheek gaat? Deze individuele centra heeft mogelijk geen toegang tot uw gegevens zonder eerst toestemming te vragen aan uw arts. Waarom? Welnu, er zijn twee hoofdredenen.

Wetten op het gebied van gegevensbescherming sta niet toe dat uw privégegevens worden gedeeld met iemand die erom vraagt. Ten tweede zal elke individuele organisatie zijn eigen hebben gecentraliseerd systemen, waardoor het sowieso moeilijk is om informatie te delen.

Dit is echter waar de Ontologie-project kan deze problemen oplossen. Gebruikmakend van hetzelfde voorbeeld als hierboven, zouden uw medische dossiers kunnen zijn geplaatst op het Ontology-netwerk, dat dan verbindt hen naar andere blockchain-systemen. Hoewel alle organisaties binnen de toeleveringsketen kunnen worden aangesloten op dezelfde blockchain, kan elk van hen beslissen welke informatie ze willen delen.

Hoewel alle ziekenhuizen in uw thuisland volledige toegang hebben tot uw medische dossiers, heeft de apotheek er mogelijk alleen toegang toe basis informatie, zoals uw identiteit. In de blockchain-industrie wordt dit “Permission Access” genoemd.

Ontologiemunt: gebruik van ontologie.

Dit is compleet anders dan andere blockchains zoals Ethereum, omdat niet alleen informatie in het grootboek wordt gepost zodat iedereen ze kan zien, maar hun blockchain is ook open source. Dit zou uiteindelijk niet ideaal zijn voor bedrijven die bepaalde informatie privé moeten houden. Dit is waar Ontology voor is gemaakt.

Dus nu je het echte doel van het project kent, zal het volgende deel van mijn gids het Ontology-token in meer detail bekijken.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

De ontologie-munt in meer detail

Om de zaken nog ingewikkelder voor je te maken, moet ik je zeggen dat Ontologie dat uiteindelijk zal hebben twee verschillende cryptocurrencies. De belangrijkste munt is de Ontology-munt die kortweg ONT wordt genoemd.

Het totale bedrag van ONT is 1.000.000.000. Bijna 80% daarvan is momenteel echter in omloop.

De hele waarheid over Ontology Coin

Bron: coinmarketcap.com.

In juni 2018 lanceerde Ontology zijn MainNet. Het volgde op de lancering van Ontology 2.0 dat was ontworpen om Layer 2-schaalbaarheid en robuuste samenwerking tussen ketens te ondersteunen. Twee jaar later, in 2020, werd de nieuwe versie van ONTO gelanceerd. Het is de dataportefeuille van Ontology waarmee mensen controle hebben over hun eigen gegevens.

Hoe werken transacties?

De doel van het Ontology-raamwerk is dat het niet bedoeld is om als een enkele blockchain te functioneren. In plaats daarvan stelt de technologie bedrijven in staat om beide volledig te benutten privaat en openbare blockchain. Ik zal dit in meer detail uitleggen.

Een financiële instelling zal niet al hun gegevens op een openbare blockchain willen zetten, omdat dit hun concurrenten zal toestaan toegang tot al hun informatie. In die zin zullen ze de Ontology-blockchain installeren, een privé-blockchain die alleen toegankelijk is voor de financiële instelling of iemand anders met wie ze ervoor kiezen om toestemming te delen..

Er kan echter bepaalde informatie zijn die ze openbaar willen maken, zoals de mogelijkheid voor mensen om dat te doen hun identiteit verifiëren.

Dus als een nieuwe klant een rekening wil openen bij de financiële instelling en hij zijn identiteit wil verifiëren, dan is het openbare blockchain (zoals NEO) kan dan communiceren met de private blockchain (Ontology), waar de privé-informatie wordt opgeslagen.

Daarom fungeert Ontology als een brug tussen de digitale wereld en de echte wereld, allemaal in een omgeving zonder vertrouwen. Maar hoe weet u dat de informatie te vertrouwen is? Nou, net als alle andere blockchains, gebruikt het Ontology-netwerk een consensusmechanisme.

De hele waarheid over Ontology Coin

EEN consensusmechanisme is een manier voor blockchains om bevestigen en transacties verifiëren zonder een derde partij nodig te hebben. Met andere woorden, het is wat de blockchain gedecentraliseerd maakt. Er zijn veel verschillende consensusmechanismen die worden gebruikt door blockchains, waarvan de meest populaire Bewijs van werk en Bewijs van inzet.

Het Ontology-token gaat echter iets gebruiken dat het aanroept VBFT, die drie verschillende modellen combineert. Dit zijn proof-of-stake (PoS), Byzantijnse fout Tolerante (BFT) en verifieerbare willekeurige functie (VRF).

Laten we, om de zaken een beetje duidelijker te maken, eens kijken wat VBFT kan doen in vergelijking met andere blockchains zoals Bitcoin en Ethereum. Beide blockchains gebruiken het Proof-of-Work-model, dat in het geval van Bitcoin kan verifiëren tot 7 transacties per seconde en in Ethereum’s ongeveer 15.

Hoewel het nog in de kinderschoenen staat, wordt verwacht dat Ontology duizenden transacties per seconde zal kunnen bevestigen.

Notitie: Ethereum heeft plannen om te upgraden van Proof of Work naar Proof of Stake, samen met het introduceren van andere verbeteringen om hun schaalbaarheidsproblemen verder op te lossen.

Dus wat is er anders? Nou, de Bewijs van werk consensus model behoeften meer dan 50% van alle knooppunten op het netwerk om tot overeenstemming te komen dat de transactie authentiek is. Echter, VBFT enkel en alleen heeft 2/3 nodig, waardoor goedkopere en snellere transacties mogelijk zijn.

Vergeet niet dat het Ontology crypto-netwerk niet alleen zal worden gebruikt voor financiële transacties, maar voor alle soorten gegevens!

Dus nu je weet hoe de technologie werkt, gaat het volgende deel van mijn Ontology-muntengids kijken naar het potentieel ervan.

Potentieel van ontologie?

In termen van gebruik in de echte wereld, de potentieel van het Ontology-netwerk is praktisch onbeperkt. Dit komt omdat het blockchain-protocol alle bedrijfstypen ten goede zou komen – met name omdat het het mogelijk maakt gegevens op een veilige, transparante, snelle en goedkope manier over te dragen. Over het algemeen biedt Ontology bedrijven de flexibiliteit om een ​​blockchain te ontwerpen op basis van hun persoonlijke wensen en behoeften.

Niet alleen dit, maar Ontology zal er ook een platform voor kunnen bieden dApp en slimme contracten, die wordt ondersteund door de NEO-blockchain. In wezen opent dit de deuren voor volledige automatisering, wat betekent dat organisaties datatransacties kunnen uitvoeren zonder dat een derde partij deze hoeft te verifiëren.

Weet je nog hoe ik eerder heb uitgelegd dat de gezondheidszorg veel baat zou hebben bij Ontology? Nou, de slim contract functie zou alles gelijk maken efficiënter. Wat als een arts u een wekelijks recept gaf dat vervolgens op het Ontology-netwerk werd gepost??

Ontologiemunt: ontologiepotentieel.

U kunt het dan naar uw plaatselijke apotheek brengen en zodra u het ophaalt, wordt de transactie in uw medisch dossier geplaatst. Best cool, toch?!

De waarde van de Ontology-munt is extreem snel gegroeid sinds deze werd uitgebracht. Het bereikte in mei 2018 zelfs recordhoogtes van meer dan een miljard dollar, waardoor het een van de meest populaire cryptocurrency-projecten op de markt is. Het is echter potentieel om verder te groeien zal afhangen van de partnerschappen die het aangaat.

In feite zou één groot partnerschap alleen al in China de prijs van de Ontology-muntraket kunnen zien!

Aan de andere kant is Ontology actief in een van de strengste landen ter wereld als het gaat om cryptocurrency – China. Het is belangrijk om te onthouden dat de Chinese regering sindsdien een einde heeft gemaakt aan de handel in cryptocurrency en ICO’s en nu zelfs overweegt om mining aan die lijst toe te voegen..

Als ze vinden dat de Ontology-blockchain niet past bij de ideologie van de Chinese regering, zouden ze er ooit een einde aan kunnen maken.

Volgens de Ontology Twitter-pagina, OnChain was onlangs in vergaderingen met vertegenwoordigers van de Chinese regering, wat zeker een goed teken is!

Dus nu je het potentieel van de ontologie-munt kent, gaat het volgende deel van mijn gids kijken hoe veilig het netwerk is.

Is Ontology veilig?

Je zou al een redelijk goed begrip moeten hebben van wat het Ontology-project is, het doel ervan en hoe de technologie werkt. Echter, veiligheid behoudt te allen tijde de meest cruciale factor.

Als bedrijven het Ontology-netwerk binnen hun huidige systemen willen installeren, moeten ze moeten garanderen dat hun privégegevens niet in verkeerde handen terechtkomen.

Elke datatransactie is bevestigd in een gedecentraliseerd omgeving, wat betekent dat geen enkele persoon of autoriteit de controle over het netwerk kan overnemen.

Aangezien de verantwoordelijkheden voor bevestiging worden bevestigd door de Ontology-gemeenschap (die hun apparaat op het netwerk aansluit), zou een hacker de controle over meer dan de helft van de apparaten op het netwerk moeten overnemen om enig effect te hebben! Zelfs dan zou het voor de hacker zo duur zijn om zijn aanval uit te voeren dat deze waardeloos zou worden.

Dit is veel veiliger dan een gewoon, gecentraliseerd systeem. Net als in een gecentraliseerd systeem, zou een hack veel goedkoper zijn en veel minder inspanning vergen dan een gedecentraliseerd systeem zoals de Ontology-blockchain..

De hele waarheid over Ontology Coin

Koop Ontology op Binance

In een gecentraliseerd systeem is er één toegangspunt voor een hacker, terwijl er in een gedecentraliseerd systeem talloze machines zijn (meestal verspreid over de hele wereld) die moeten worden gehackt.

Om dit in perspectief te plaatsen:

als jij raadde het wachtwoord naar een computer die heeft toegang tot een gecentraliseerde server, je zou dan de documenten op die server kunnen bewerken. Als u echter hetzelfde doet op een computer waarop een gedecentraliseerde server draait, kunt u kan de documenten niet bewerken. U moet meer dan de helft van het hele netwerk beheren, niet slechts één computer!

Bovendien is, net als alle andere blockchains, elke afzonderlijke datatransactie die plaatsvindt op de Ontology-blockchain onveranderlijk – ze kunnen niet worden verwijderd. Dit maakt het extra veilig omdat het een laag van transparantie voor het bedrijf dat het protocol installeert. Uiteindelijk is de Ontology-blockchain erg veilig.

Als u uw beveiliging nog meer wilt verbeteren, kiest u voor veilige hardwareportefeuilles om uw middelen op te slaan. De meest aanbevolen opties zijn Ledger Nano S en Trezor.

Hoe kan het worden misbruikt?

Zoals de ONT munt is geweest van onderop opgebouwd (wat betekent dat het niet is afgesplitst van een andere blockchain), heeft de technologie geen specifieke problemen waardoor het zou kunnen worden misbruikt. Er zijn echter enkele belangrijke dingen die u moet onthouden over cryptocurrencies in het algemeen.

Wanneer Bezig met verzenden of ontvangen de Ontology crypto (of een andere crypto), hoeft u uw echte identiteit niet te onthullen. In plaats daarvan kunt u met het blockchain-protocol munten verzenden en ontvangen anoniem. Hoewel dit voordelen heeft, kan het ook worden misbruikt door criminelen die anoniem misdrijven willen plegen.

Een voorbeeld hiervan is de donker web, waar websites illegale goederen verkopen in ruil voor cryptocurrencies. Een ander voorbeeld is dat cryptocurrencies ideaal kunnen zijn voor mensen die geld willen witwassen, omdat het erg moeilijk is om erachter te komen wie de echte eigenaar van het geld is..

Deze problemen houden echter niet alleen verband met het ONT-token.

Voor-en nadelen

Voordat ik mijn Ontology-muntengids afrondde, dacht ik dat het een goed idee zou zijn om alle voor- en nadelen die ik heb behandeld samen te vatten!

Voordelen:

 • Eenvoudige invoer voor bedrijven: Ontologie is ideaal voor bedrijven van elke omvang, aangezien er geen voorkennis van blockchain-technologie vereist is.
 • Geweldig team: Ontology heeft een team van professionals die aan hetzelfde doel werken.
 • Onbeperkt potentieel: Het aantal industriesectoren dat zou profiteren van de Ontology-munt is eindeloos.
 • Unieke consensus: Het VBFT-consensusmodel dat door Ontology wordt gebruikt, is uniek en combineert zowel snelheid als veiligheid. Er wordt gehoopt dat transacties in duizenden per seconde mogelijk zijn.
 • Een brug tussen echt en virtueel: Met de Ontology-blockchain kan de digitale economie verbinding maken met de reële economie, via meerdere blockchains.

Nadelen:

 • Strikt land van herkomst: Ontology is actief in een van de strengste landen voor crypto-regulering – China.

Vergelijk Ontology Coin Side by Side met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Ontology Coin Side by Side met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Gevolgtrekking

Dat is het einde van mijn Ontology-muntengids! Hoewel het begrijpen van crypto een uitdaging kan zijn, hoop ik in het algemeen dat ik alles voor je heb opgehelderd met betrekking tot het Ontology-project.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van ONT, moet u eens kijken Binance – een van de meest betrouwbare uitwisselingsplatforms voor cryptocurrency. Je kan ook volg deze eenvoudige stappen om uw ONT-munten veilig te kopen en op te slaan:

1. Koop Ledger Nano S of Trezor.

2. Meld u aan bij Binance.

3. Koop ONT-munt van Binance.

4. Stuur uw ONT-munten naar Ledger Nano S en Trezor.

Dit is het. Het proces is heel eenvoudig.

Dus, wat vind je van het Ontology cryptoproject? Denk je dat het een succes wordt? Ik denk dat het heeft potentieel en kan ideaal zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven die niet de expertise hebben om hun eigen blockchain te implementeren.

Wat denk je na het lezen van deze gids? Laat het me weten in de comments!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map