Digibyte-prijsvoorspelling 2021 en daarna: tendensen

Bent u momenteel in het bezit van Digibyte-munten en zoekt u naar Digibyte prijsvoorspellingen? Of misschien denkt u erover om een ​​investering te doen en wilt u erachter komen waar de prijs zou kunnen gaan in de nabije toekomst? Nou, je bent hier zeker aan het juiste adres!

In mijn Digibyte-prijsvoorspellingsgids ga ik je alles vertellen wat je moet weten. In de eerste secties zal ik kort ingaan wat het Digibyte-project is, gevolgd door een korte uitleg over het belang van voorzichtig omgaan met prijsvoorspellingen.

Daarna ga ik enkele huidige Digibyte-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna bespreken. Ten slotte zal ik u mijn mening geven over of ik Digibyte een goede investering vind gezien de voor- en nadelen.

Onthoud altijd dat het cruciaal is om uw valuta binnen te houden veilige portemonnees. Het wordt aanbevolen om te kiezen hardware portefeuilles Ledger Nano S en Trezor Model T) in plaats van online.

Dus waar wacht je op? We hebben veel om over te praten! Laten we beginnen met uit te zoeken wat de Digibyte-munt eigenlijk is!

(Als u al vertrouwd bent met uw Digibyte-kennis, ga dan gerust naar de volgende sectie!)

Wat is Digibyte?

Digibyte is gemaakt in 2014 door zijn hoofdontwikkelaar, Jared Tate. Het is een cryptocurrency-project dat zich richt op verhoogde transactiesnelheid, decentralisatie en beveiliging. De Digibyte-technologie presteert zelfs aanzienlijk beter dan de meeste andere cryptocurrencies.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Terwijl populaire blockchains zoals Bitcoin gemiddelde transactie tijden van 10 minuten, Digibyte doet het in slechts 15 seconden! Bovendien bereikten recente tests eind 2017 een maximale output van 560 transacties per seconde, waarbij het Digibyte-team ernaar streeft dit tegen het jaar 2035 te verhogen tot 280.000 per seconde.!

Anderzijds, Bitcoin is alleen in staat om 7 transacties per seconde beheren en Ethereum is ook niet veel beter, op slechts 15. Digibyte wordt ook wel DGB en in totaal zullen er zijn 21 miljard munten in omloop, die ook in het jaar 2035 wordt verwacht.

Interessant is dat het Digibyte-project de eerste blockchain ter wereld werd die iets genaamd SegWit (Gescheiden getuige). Dit betekent dat transactiebevestigingen zijn gescheiden van de informatie die in het blok is opgeslagen, waardoor snellere transacties mogelijk zijn.

Uiteindelijk hoopt het Digibyte-team dat zijn technologie zal kunnen fungeren als een wereldwijd betalingssysteem dat door mensen over de hele wereld wordt gebruikt..

Dus nu je weet wat het project eigenlijk is, gaat het volgende deel van mijn Digibyte-prijsvoorspellingsgids in het kort uitleggen waar je op moet letten bij het lezen prijsvoorspellingen voor cryptocurrency.

Prijsvoorspellingen van Digibyte


Het zou geweldig zijn als prijsvoorspellingen voor cryptocurrency altijd zouden uitkomen, maar in werkelijkheid is de meerderheid dat niet. De waarheid is dat niemand de toekomst kan voorspellen, vooral niet in een sector die zo vluchtig is als cryptocurrency.

Vergeet niet dat munten in één dag met 100% of meer kunnen stijgen en dalen! Deze gebeurtenissen zijn volkomen onvoorspelbaar, dus volg de hype nooit zonder zelf onafhankelijk onderzoek te doen.

Digibyte-prijsvoorspelling 2021 en daarna

Een goed voorbeeld van een onbetrouwbare bron voor prijsvoorspelling is die van John McAfee, die vaak tweets uitbrengt met zijn voorspellingen over cryptocurrency. Waarom? Omdat McAfee toegaf dat cryptoprojecten betaal hem meer dan $ 100.000 voor elke “voorspelling” die hij doet!

Uiteindelijk is het belangrijkste dat de prijsbeweging van een munt beïnvloedt, gebeurtenissen in de echte wereld, zoals verbeterde technologie, regelgeving en nieuwe partnerschappen. Zorg er gewoon voor dat u investeer geen geld alleen op basis van prijsvoorspellingen. Doe zoveel mogelijk onderzoek en neem een ​​besluit op basis van alles wat je hebt gelezen!

Nu ik dat uit de weg heb geruimd, gaat het volgende deel van mijn Digibyte-prijsvoorspellingsgids kijken naar enkele van de belangrijkste prijsbewegingen in zijn geschiedenis!

Digibyte Vorige prijsveranderingen

Voordat ik enkele van de Digibyte-prijsvoorspellingen voor 2021 bekijk, dacht ik dat het een goed idee zou zijn om snel te kijken hoe de munt tot nu toe heeft gepresteerd..

Interessant is dat vanaf het jaar dat het was opgericht in 2014 tot mei 2017, de DGB-munt was praktisch waardeloos! Hoewel de technologie veel beter presteerde dan de meeste andere blockchain-projecten, bleek dat niemand wist ervan. De waarde van Digibyte is niet echt hoger dan $ 0,0002 per munt, met dagelijkse handelsvolumes zelden meer dan $ 100.000.

Digibyte-prijsvoorspelling: Digibyte-prijs.

Dan plotseling uit het niets, de waarde ervan verhoogd tot $ 0,056 in minder dan een paar weken. De exacte reden hiervoor blijft onbekend, maar de enige gebeurtenis die rond die tijd plaatsvond, was een simpele Tweet van de ontwikkelaars die beweerden dat ze van “Decentralized, Blockchain, CyberSecurity een zin en nog belangrijker een realiteit” zouden maken..

Dit is een goed voorbeeld van hoe vluchtig de cryptocurrency-markten kunnen zijn! In feite was de prijsbeweging zo belangrijk dat dat zo is marktkapitalisatie (Ik zal het later hebben over waarom dit belangrijk is) verhoogd van slechts $ 14 miljoen tot $ 500 miljoen!

Digibyte Prijsvoorspelling Twitter-bericht

Vooruitgaand ervoer Digibyte zijn meest succesvolle periode tussenin December 2017 en januari 2018, waar zijn waarde de hele weg ging tot $ 0,129 per munt, het bereiken van een marktkapitalisatie van meer dan $ 1,2 miljard!

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de meerderheid van de cryptocurrency-industrie ervaring heeft recordbrekende hoogtepunten in dezelfde periode en, net als Digibyte, verloren de meeste van hen hun uitstaande winsten begin 2018.

Een ander groot prijsevenement gebeurde in april 2018, waar de DGB-prijs naartoe ging van $ 0,017 tot $ 0,049, een stijging van meer dan 188% in slechts 4 weken. Daarna daalde de prijs naar $ 0,004 in 2020, en nu (januari 2021) is het $ 0,025 waard. Nogmaals, de prijs is aanzienlijk gestegen.

De belangrijkste reden voor deze plotselinge prijsstijging was te wijten aan Abra (een echt populaire digitale portemonnee-app) waarin ze aankondigden dat ze de DGB-munt zouden gaan accepteren. Dit was een belangrijke ontwikkeling, want de app stelt mensen in staat koop en verkoop meer dan 20 verschillende munten evenals fiat-valuta.

Dus nu u de geschiedenis van de belangrijkste prijsbewegingen kent, gaat het volgende deel van mijn Digibyte-prijsvoorspellingsgids kijken naar enkele populaire voorspellingen voor 2021.

Digibyte-prijsvoorspelling 2021 en daarna!

Wat is een betere manier om te beginnen dan door erachter te komen wat de oprichter, Jared Tates, denkt dat er zal gebeuren met de waarde van DGB? Volgens mensen binnen de Digibyte-gemeenschap, Tate gelooft dat de waarde uiteindelijk ergens tussen de $ 1 en $ 10 zal liggen. Er is echter een klein probleem met deze voorspelling.

Dit komt omdat het zeer ongebruikelijk is dat de leider van een organisatie, zowel in de echte wereld als in de cryptocurrency-industrie, een voorspelling doet over de waarde van hun eigen project. Dit is zoals Mark Zuckerberg aankondigde dat hij gelooft dat de waarde van Facebook-aandelen zal stijgen tot $ 1.000 per aandeel!

De volgende Digibyte-prijsvoorspelling Ik wilde met u bespreken dat er een is uitgebracht door een platform genaamd “jiomobilephone1500”. Klinkt logisch? Dat zoeken we uit! Volgens de ‘analist’ voorspellen ze dat tegen het einde van 2021 de De DGB-prijs wordt verhoogd naar $ 9,20.

Digibyte-prijsvoorspelling 2021 en daarna

De reden dat dit erg onwaarschijnlijk klinkt, is te wijten aan de manier waarop marktkapitalisatie werkt. Dit is hoe u de totale waarde van een project berekent, wat u kunt doen door de huidige marktwaarde van de munt te vermenigvuldigen met het totale aantal beschikbare munten.

Als er bijvoorbeeld 10 miljoen munten zijn en de huidige marktwaarde van de munt $ 1 is, dan zou de totale marktkapitalisatie $ 10 miljoen zijn!

Dus als we teruggaan naar de bovenstaande prijsvoorspelling van $ 9,20 en een geschatte totale oplage van 11 miljard munten gebruiken, is dit zou het Digibyte-project waarderen op $ 101 miljard! Hoewel de cryptocurrency-markten volkomen onvoorspelbaar zijn, zou het misschien een wonder vergen voordat Digibyte zijn prijs in zo’n korte tijd zoveel zou verhogen..

Waarom? Ten eerste is het all-time high in januari 2018 bedroeg het nog maar onder $ 500 miljoen, wat betekent dat het zou moeten toenemen met meer dan 20.000%. Ten tweede zou dit betekenen dat Digibyte elke afzonderlijke cryptocurrency anders dan Bitcoin zou inhalen, wat opnieuw waarschijnlijk onwaarschijnlijk is.

Dus, welke andere Digibyte-prijsvoorspellingen voor 2021 zijn er? Welnu, de volgende die ik dacht te noemen, werd gepubliceerd door een analist genaamd “CoinFan”. De door CoinFan vrijgegeven prijsvoorspelling van Digibyte is minder optimistisch dan "jiomobilephone1500"!

De voorspelling kent een grote variatie tussen de minimum- en maximumprijzen, waardoor het moeilijk te analyseren is. Daarom kunt u het beste de minimale voorspelling als richtlijn nemen. Interessant is dat CoinFan gelooft dat de DGB-prijs in 2021 langzaam zal stijgen, eindigend op $ 0,242.

Dit geeft ons niet echt een betrouwbare voorspelling, want volgens de analyse is dat uw Digibyte-investering zou ook kunnen 1) afname met slechts 67% of 2) toename tot $ 138%!

Deze Digibyte-prijsvoorspelling 2021 is een goed voorbeeld van hoe onbetrouwbare voorspellingsdiensten kunnen worden. Het belangrijkste dat alle bovenstaande voorspellingen niet vermelden, is waarom. Er moet een reden zijn waarom een ​​prijs stijgt of daalt, maar als analisten niet zeggen hoe ze de voorspelling hebben gedaan, is het erg moeilijk om deze serieus te nemen!

UPDATE 2021De huidige prijs van DigiByte is $ 0,02. Onnodig te zeggen dat geen van de voorspellingen lijkt uit te komen.

Hoe dan ook, het volgende deel van mijn Digibyte-prijsvoorspellingsgids gaat verder dan 2021. Zullen we iets betrouwbaarder zien? Laten we eens kijken!

Digibyte-prijsvoorspelling na 2021!

De eerste Digibyte-prijsvoorspelling waar ik met je over wilde praten, was er een uitgebracht door Coinliker een paar jaar geleden. Zoals je op de onderstaande schermafbeelding kunt zien, denken ze dat de prijs van Digibyte in juni 2023 zal stijgen tot $ 3,5.

Digibyte prijsvoorspelling

Is dit betrouwbaar? Nou ja, een prijs van $ 3,5 zou neerkomen op een totale marktkapitalisatie van ongeveer $ 100 miljard. Dit zou een behoorlijk significante toename zijn, aangezien Digibyte het top 10 ranglijst van cryptocurrency.

Misschien herinner je je nog hoe ik eerder zei dat Digibyte veel beter presteert dan de meeste andere cryptocurrencies, dus in werkelijkheid zou dit eigenlijk een redelijk wat er kan gebeuren. Bijvoorbeeld, Litecoin, die op het moment van schrijven de zesde meest waardevolle munt is, kan slechts transactiesnelheden van 2,5 minuten aan.

Waarom is het zoveel meer waard als Digibyte transacties in slechts 15 seconden kan verwerken? Als het team in staat is om echt goede marketing te doen en hun technologie te promoten, zou het niet onmogelijk zijn dat deze Coinliker-voorspelling uitkomt.

Dus, hoe zit het na 2021? Ik kwam een ​​Digibyte-prijsvoorspelling tegen door iemand die gebeld was Crypto Gunther. Hoewel hij geen bekende analist is, was zijn voorspellingsproces waarschijnlijk het best beschikbare.

Dit komt omdat hij gedetailleerd heeft uitgelegd hoe en waarom hij tot zijn voorspelling kwam, in plaats van alleen schattingen te publiceren zonder enige redenering..

Digibyte prijsvoorspelling

Volgens Crypto Gunter zal de prijs van Digibyte stijgen naar $ 20 in een paar jaar. Als dit zou gebeuren, zou de DGB-munt een totale marktkapitalisatie van $ 220 miljard krijgen, waardoor het de meest waardevolle cryptocurrency in de branche zou worden.

De aanname is echter gebaseerd op iets belangrijks. Crypto_Gunter stelt dat de ideale prijs van de DGB-munt zou moeten bedragen 1 / 1000ste van wat Bitcoin waard is. Als Bitcoin bijvoorbeeld $ 10.000 waard was, dan zou Digibyte $ 10 waard moeten zijn. Gebruikmakend van de theorie van de bovenstaande Digibyte-prijsvoorspelling, zou Bitcoin $ 20.000 moeten bereiken om de DGB-munt te laten stijgen tot $ 20.

Als u nog steeds niet zeker bent, gaat het volgende deel van mijn Digibyte-prijsvoorspellingsgids kijken naar hun plannen voor de toekomst, om te onderzoeken of er mogelijke gebeurtenissen zijn die de prijs kunnen helpen stijgen.!

De toekomst van Digibyte

Nu dan. Laten we de fundamentele toekomst van Digibyte: hun roadmap, partnerschappen en uitwisselingslijsten.

Roadmap-doelstellingen

Hoewel de ontwikkelaars van Digibyte geen echte roadmap hebben, hebben ze er wel verschillende ontwikkelingsideeën die ze overwegen. Ten eerste overwegen ze een mining algoritme swap. Op dit moment gebruikt de blockchain 5 verschillende versies, Het team denkt er echter over om een ​​ervan te veranderen om de mijnbouw nog meer gedecentraliseerd te maken.

Het grootste ontwikkelingsdoel is echter wat Digibyte noemt "Kern 4.1.3". Zodra het protocol is gebouwd, kunnen gebruikers de slimme contracten maken en aangaan. Dit zou enorm nieuws zijn voor Digibyte en hoogstwaarschijnlijk resulteren in een stijging van de prijs van zijn DGB-munt.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Partnerschappen

Het Digibyte-team beweert actief naar op zoek te zijn partnerschappen met bedrijfsorganisaties. Als een groot bedrijf de DGB-munt binnen zijn systemen zou gebruiken, zou dit een zeer positief effect kunnen hebben op de prijs.

In februari 2018 kondigde Digibyte aan dat ze zojuist de diensten van een PR-bureau, die hen zou helpen hun technologie op de markt te brengen en te promoten. Dit was een uitstekende zet en zal hen zeker helpen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Uitwisselingen

De Digibyte-munt wordt nu vermeld op veel verschillende cryptocurrency-uitwisselingen. Momenteel, de meest aanbevolen crypto-uitwisselingen die ondersteuning DGB-munt zijn Coinbase en Binance. Deze platforms zijn veilig, betrouwbaar, bieden zeer lage kosten en honderden verschillende cryptocurrencies om uit te kiezen.

Dus nu je een aantal dingen hebt om op te letten, ga ik je in het volgende deel van mijn Digibyte-prijsvoorspellingsgids mijn mening geven over de vraag of ik denk dat het een goede investering is of niet.!

Is Digibyte een goede investering?

Voordat ik verder ga, dacht ik dat ik moest vermelden dat ik u geen financieel of investeringsadvies geef. Alles in deze prijsvoorspellingsgids voor Digibyte is mijn mening of de mening van andere analisten.

Als u besluit om te gaan investeren, je moet altijd a) doe eerder uw eigen onderzoek en b) investeer nooit alleen vanwege een prijsvoorspelling.

Hoe dan ook, ik denk eigenlijk dat het Digibyte-project een veelbelovende cryptocurrency is. Ik moet toegeven, ik ben heel erg verbaasd dat het niet beter heeft gepresteerd. Waarom? Zoals ik eerder al zei, is de Digibyte-blockchain veel sneller dan de meeste andere cryptocurrencies in de branche.

Digibyte-prijsvoorspelling 2021 en daarna

De eigenlijke technologie is een van de belangrijkste onderdelen van een cryptoproject, anders zouden mensen het nooit gebruiken. Daarom denk ik dat het Digibyte-team moet zich richten op marketing en promotie zodat steeds meer mensen kunnen ontdekken hoe goed hun blockchain is!

Dit zou niet alleen meer gebruikers naar Digibyte trekken, maar het zou ook helpen om het project nieuw te vormen partnerschappen met grote organisaties, dat is iets wat het team wil doen.

Ik hou ook van het geluid van de upgrade waar het team aan werkt, en als het lukt, kunnen mensen dat ook creëren slimme contracten bovenop het Digibyte-platform. Persoonlijk geloof ik dat als ze dit kunnen, de prijs van de DGB-munt erg snel zou kunnen stijgen!

Aan de andere kant is mijn grootste angst als de upgrade van Bitcoin naar de Lightning-netwerk succesvol is, kan dit van invloed zijn op andere cryptocurrencies, waaronder Digibyte. Dit komt omdat de upgrade ervoor kan zorgen dat Bitcoin nog snellere, goedkopere en beter schaalbare transacties kan uitvoeren. Als dit toch gebeurt, kunnen mensen besluiten om in plaats daarvan Bitcoin te gebruiken, aangezien dit de meest populaire cryptocurrency in de branche is.

Uiteindelijk zullen de komende 12 maanden erg interessant worden voor het Digibyte-muntenproject. Als ze nieuwe partnerschappen kunnen aangaan, upgrade dan hun technologie om slimme contracten mogelijk te maken en hun marketing te verbeteren, dingen zou heel goed kunnen zijn voor zijn prijs. Als de bovenstaande gebeurtenissen echter niet snel plaatsvinden, kan de prijs de andere kant op gaan.

Gevolgtrekking

En dat is het einde van mijn Digibyte prijsvoorspellingsgids. Ik hoop dat je het zowel interessant als leerzaam vond! Als je het van begin tot eind leest, zou je er nu een goed begrip van moeten hebben wat het project doet en wat ze in de toekomst hopen te bereiken.

Ik heb ook verschillende Digibyte besproken prijsvoorspelling 2021, evenals in 2021 en daarna. Wat vind je van de voorspellingen van bovenstaande analisten? Ben je het met een van hen eens? Zo ja, waarom??

Sommige voorspellingen waren redelijk, maar het is frustrerend als de analisten hun redenering niet toelichten!

Ten slotte heb ik je ook een lijst met dingen om op te letten die de prijs kunnen beïnvloeden van de Digibyte-munt en mijn eigen mening of ik denk dat het een goede investering is. Als u besluit om Digibyte-munten aan te schaffen, is het aan te raden om dat te doen via Coinbase of Binance – de meest betrouwbare crypto-uitwisselingen.

Laat me al je gedachten weten in de comments hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map