Weet je wat cryptocurrencies en het toenemende gebruik van mobiele telefoons gemeenschappelijk hebben? Dat klopt – uitsluitend mobiel gebaseerd crypto-portefeuilles. Het maakt niet uit of je wat aan het lezen was Edge portemonnee recensies of andere feedback van mobiele portemonnees, de huidige trends zijn onmiskenbaar.

Welke trends zijn dat? Hoewel het onderwerp cryptocurrencies elke dag populairder wordt, is het duidelijk dat mensen hun telefoon ook steeds vaker om meerdere redenen gebruiken – of het nu gaat om het bladeren door sociale media, het bekijken van video’s of zelfs het betalen van belasting en het maken van andere financiële acties.

Maar daarmee is er een toestroom van mobiele crypto-portefeuilles dat valt best op, te. Het kiezen van de juiste keuze voor jezelf kan een moeilijke keuze zijn! Welnu, als u momenteel aan het zoeken bent, lees dan deze Edge Wallet-recensie en bekijk het – misschien is dit de juiste portemonnee voor u.

TL; DR: De Edge-portemonnee wordt gezien als vrij eenvoudig te gebruiken en is een uitstekende keuze voor degenen die vaak in crypto’s handelen. Het ondersteunt meerdere verschillende altcoins en zelfs sommige ERC-20-tokens, en beschikt ook over behoorlijke beveiligingsmaatregelen.

Voordelen

  • Ondersteunt meerdere cryptocurrencies en crypto-activa
  • Gemakkelijk te gebruiken en erdoorheen te navigeren
  • Fatsoenlijke beveiligingsmaatregelen
  • Ingebouwde uitwisselingen

Nadelen

  • Portemonnee exclusief voor mobiel
  • Niet zo veilig als sommige andere opties voor koude opslag

Edge Wallet Review: PROS

Waar veel mensen misschien in verwarring raken als ze er voor het eerst naar zoeken Edge portemonnee beoordelingen is het feit dat de naam “Airbitz” vrij vaak voorkomt in gerelateerde zoekopdrachten.


Nou, dat is gewoon omdat zo heette de portemonnee, op een bepaald moment. Maar toen, het was een heel ander product, en – zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen – zijn er veel verschillende fijne kneepjes bijgekomen, zowel vanuit een productperspectief als vanuit dat van het bedrijf erachter.

Edge Wallet-recensie

Het volstaat te zeggen dat Airbitz dat was een Bitcoin-portemonnee, toen het nog ‘een ding’ was – daarom zijn er veel mensen die zoeken naar de ‘Edge Bitcoin-portemonnee’. De verbeterde en hernoemde versie van het product biedt nu echter ondersteuning voor meerdere cryptocurrency – het is niet langer een Bitcoin-een exclusief soort deal.

Maar laten we beginnen met een positieve noot, laten we de eerder genoemde olifant in de kamer bespreken – het feit dat Edge ondersteunt nu een hele reeks verschillende cryptocurrencies.

Ondersteuning voor meerdere cryptocurrency

Een van de meer genoemde kenmerken van een fatsoenlijke cryptocurrency-portemonnee moet zijn mogelijkheid om meerdere verschillende te ondersteunen altcoins. Dit is een sentiment dat ook geldt voor Edge Wallet-recensies van gebruikers.

Als je niet zo bekend bent met de crypto-terminologie, laat me het dan uitleggen – een ‘altcoin’ is eigenlijk elke cryptocurrency die geen Bitcoin is. Hoewel de definitie in de loop der jaren enkele wijzigingen heeft ondergaan en er veel crypto’s zijn die niets met Bitcoin te maken hebben (wat betekent dat ze geen “fork” van BTC zijn), is het algemene sentiment nog steeds hetzelfde.

Ik heb dit al benadrukt aan het begin van de Edge wallet review, maar met de toenemende populariteit van cryptocurrencies over de hele wereld beginnen mensen investeer in een grotere verscheidenheid aan munten, te. Maar daarmee komt de overlast van het moeten zoek een portemonnee die al die munten zou ondersteunen.

Edge Wallet-recensie

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om verschillende cryptocurrencies in verschillende portefeuilles op te slaan – eerlijk gezegd is het op die manier misschien veiliger! Maar als je waarde hecht gemak, of zijn een actieve handelaar, u wilt waarschijnlijk een enkele portemonnee voor gemakkelijkere toegang en eenvoudiger (& sneller!) handelen.

Welnu, met dat alles het geval, zullen gebruikers Edge Wallet-beoordelingen u dat vertellen Jade Edge-portemonnee ondersteunt meerdere verschillende cryptocurrencies. Dit is waarschijnlijk een welkome verrassing voor iedereen die op zoek is naar een aantal Edge ‘Bitcoin’ portemonnee-recensies!

Tabel: de cryptocurrencies die worden ondersteund door de Coinbase Wallet en Edge

Op het moment van schrijven van dit artikel, de Edge-portemonnee ondersteunt meer dan 30 verschillende cryptocurrencies en hun activa, inclusief Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Rimpeling, en zelfs Monero!

Dit is natuurlijk een enorm voordeel voor alle Edge-gebruikers! Het gemak wordt zeer gewaardeerd en een uitgebreide lijst met ondersteunde munten zal zeker meer gebruikers naar de portemonnee trekken!

Ingebouwde uitwisselingen (meervoud!)

Ja, je hebt het goed gelezen – meerdere Edge-portemonnee-beoordelingen van gebruikers zullen je vertellen dat die er echt zijn een paar verschillende ingebouwde uitwisselingen die u zou kunnen gebruiken om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen binnen de Edge-portemonnee.

Dat is best goed!

De beurzen in kwestie omvatten enkele van de bekende industrienamen, zoals ShapeShift en Changelly, onder enkele anderen. Ook gebruikt de Edge-portemonnee Simplex als hun “tussenpersoon” – dit draagt ​​bij aan het veiligheidsaspect van de hele beproeving (daarover later meer).

Hoewel dergelijke ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit al een tijdje bestaat en voor de meeste crypto-houders tegenwoordig nauwelijks verrassend is, is het eigenlijk best gaaf dat er meerdere verschillende uitwisselingen zijn om uit te kiezen, wanneer je nadenkt over het kopen of verkopen van crypto..

Edge wallet review: ondersteunde uitwisselingen.

Als algemeen idee is de hele ‘ingebouwde uitwisseling’-deal echter geweldig omdat u hiermee alle bovengenoemde processen vanuit het comfort van uw portemonnee kunt uitvoeren, zonder dat u uw cryptogeld hoeft over te dragen naar een specifieke uitwisselen, de transacties uitvoeren en ze vervolgens weer overboeken.

Houd daar echter rekening mee sommige beurzen bieden mogelijk betere tarieven dan andere – dit is iets dat u altijd moet overwegen, aangezien het de moeite waard kan zijn om uw crypto’s daadwerkelijk handmatig op te nemen en over te dragen.

Eenvoudig en ongecompliceerd in gebruik

Dit is eigenlijk een punt dat ik nogal vaak noem, wanneer ik het heb over op mobiele apparaten gebaseerde crypto-portefeuilles – deze Edge-portemonnee-recensie is geen uitzondering. Zie je, in de cryptowereld is er tot op de dag van vandaag een stigma tegen mobiele opslag – een van de belangrijkste redenen waarom dat het geval is, is simpelweg omdat ze worden beschouwd als een van beide echt moeilijk te gebruiken, of gewoon niet intuïtief.

Portemonnees zoals Rand, Probeer echter dat stereotype te doorbreken.

Ik zal niet echt ingaan op de details van het gebruik van de portemonnee, aangezien dit iets is dat later in deze Edge Wallet-recensie zal worden behandeld. Dat gezegd hebbende, kan ik u dat wel zeggen de app zelf is erg intuïtief en eenvoudig om doorheen te navigeren.

Edge Wallet-recensie

De kenmerken en functies zijn op een aantal zeer handige gebieden rond de app geplaatst, en het ontwerp van de portemonnee is dat ook simplistisch, ook – u moet er niet op betrappen dat u probeert door de portemonnee te navigeren en het idee verliest hoe u dat moet doen.

Toegegeven, hoewel niet veel gebruikersrecensies van Edge-portemonnee je dit zullen vertellen, zijn er tal van verschillende mobiele portefeuilles die proberen het idee te elimineren dat mobiele opslag “omslachtig” en “verwarrend” is. Hoewel het niet de moeite waard is om vergelijkingen te maken, volstaat het om dat te zeggen Edge doet het in dit opzicht zeker goed.

Fatsoenlijke beveiligingsfuncties (2FA)

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, is het aspect van ‘veiligheid’Is altijd een omstreden onderwerp als het over opslag van cryptocurrency gaat.

Het maakt niet eens uit in wat voor soort portemonnee je kijkt – hardware, software, mobiel of anders. Het feit is dat mensen aan het eind van de dag erg gevoelig zijn als het gaat om het handhaven van de allerbeste beveiliging van hun crypto-activa..

En dat zouden ze moeten zijn! Als je je fiatgeld bij een bank zou je waarschijnlijk willen dat die bank het maximale bedrag aan zekerheid biedt, toch? Nou, hetzelfde geldt ook voor crypto-portefeuilles.

Hoewel mobiele portemonnees niet altijd de (citaat, niet-citaat) “beste” keuze zijn als het gaat om de kwestie van crypto-beveiliging, ze zijn in feite behoorlijk. Bovendien wijzen gebruikers Edge-portemonnee-beoordelingen erop dat de crypto-portemonnee in kwestie ook een reeks verschillende beveiligingsfuncties heeft.!

Edge wallet review: eenvoudig te kopen, verkopen en verhandelen in cryptocurrencies.

Voor starters, al uw privésleutels worden op uw eigen apparaat opgeslagen, en niet op de servers van het bedrijf. Dit betekent dat alleen u heeft toegang tot hen – Dit handhaaft niet alleen de oorspronkelijke filosofie achter cryptocurrencies (decentralisatie), maar het maakt het ook zo dat de veiligheid van uw vermogen heeft u strikt in eigen hand.

Edge ondersteunt ook 2FA – tweefactorauthenticatie. Nogmaals, hoewel het iets is dat tegenwoordig normaal MOET zijn, zou het je waarschijnlijk verbazen hoeveel portefeuilles deze beveiligingsmaatregel niet gebruiken.

Het is ook een behoorlijk groot probleem! 2FA is een van de meest effectieve manieren om uw cryptische activa te beschermen – beurzen zoals CEX.io zijn een goed voorbeeld van 2FA die correct wordt geïmplementeerd.

Hoe het ook zij, het is absoluut een overwinning voor Edge!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Edge Wallet Review: CONS

Dus nu we enkele van de meest lovende Edge Wallet-recensies van gebruikers hebben besproken, moeten we nog een aantal dingen noemen die misschien niet zo positief zijn, maar nog steeds cruciaal om te weten voor iedereen die erover denkt de portemonnee uit te proberen.

Portemonnee exclusief voor mobiel – Geen desktopondersteuning

Een van de grootste sterke punten van de portemonnee is, betwistbaar, ook de grootste zwakte.

Zoals u waarschijnlijk tijdens deze Edge ‘Bitcoin’-portemonnee-beoordeling hebt ontdekt, Edge is strikt een mobiele portemonnee – geen hardwareapparaten, geen desktopondersteuning, niets van dat alles.

Voor sommige cryptohouders, dit is geweldig – namelijk, de mensen die hier het meest enthousiast over zullen zijn, zijn degenen die actief handelen in hun cryptocurrencies, of hebben maar een klein aantal ervan om vast te houden.

Edge wallet review: de kenmerken van de Edge wallet.

Voor de meerderheid van de bevolking is dit waarschijnlijk niet zo ideaal. Zie je, alleen mobiele toegang betekent dat je bent gebonden aan één apparaat – u kunt niet echt naar uw bureaublad springen voor wat eenvoudiger (sneller) browsen en het uitvoeren van specifieke acties.

Het is ook vermeldenswaard dat, voor zover het cryptocurrency-portefeuilles betreft, mobiele opslag ook niet als de veiligste optie wordt beschouwd. Natuurlijk, als je een portemonnee voor een korte tijd nodig hebt, of een minimale hoeveelheid cryptocurrency hebt en gewoon aan het spelen bent, is het “geen biggie”.

Als u echter serieus bent over crypto, moet u overwegen te investeren in een aantal veiligere alternatieven, namelijk, een high-end hardware wallet.

Niet genoeg cryptocurrency-variëteit voor sommige gebruikers

Nu, aan het begin van deze Edge wallet review, heb ik je verteld dat de wallet in kwestie ondersteunt meerdere verschillende cryptocurrencies.

Dat is waar. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop het aantal is nog steeds te laag voor sommige van zijn gebruikers.

Zie je, ook al heeft Edge meer dan 30 verschillende crypto-activa dat het ondersteunt, kunnen mensen een veel groter aantal cryptomunten bezitten. Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er meer dan 5000 verschillende cryptocurrencies in de wereld – door dat account, Edge kan slechts ongeveer 0,6% van alle cryptocurrencies die er zijn, vasthouden!

Tabel: de bedrijfsinformatie van de Electrum-portemonnee en Edge

Natuurlijk, zoals u zich kunt voorstellen, zal dit een aanzienlijk probleem worden voor degenen die daadwerkelijk crypto-activa bezitten die de portemonnee niet ondersteunt. Bij het lezen van alle gebruikersrecensies van Edge-portemonnee die online beschikbaar zijn, lijkt het erop dat deze groep mensen een minderheid is.

Toch is het zeker iets dat u in gedachten moet houden wanneer u overweegt om de Edge-portemonnee uit te proberen!

Vergelijk rand zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk rand zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Prijs

Prijsstelling is waarschijnlijk het meest eenvoudige deel van deze Edge-portemonnee-recensie.

De Edge mobiele cryptocurrency-portemonnee is volledig gratis te downloaden, installeren, instellen en gebruiken. Dat is best goed – het betekent dat iedereen het op elk moment kan uitproberen.

Wat de transactiekosten betreft, liggen de zaken een beetje anders. De portemonnee zelf neemt een korting van 1% van de transactie – dat is eerlijk. Maar daarbovenop, de uitwisseling zelf vraagt ​​ook een bepaalde vergoeding – hoewel het van veel verschillende factoren afhangt, vermelden de meeste gebruikersrecensies van Edge-portemonnee dat dit zo zou moeten zijn ongeveer 4% -6%.

Hoe de Edge Cryptocurrency Wallet te gebruiken?

Dus, als laatste punt in deze Edge Wallet-recensie, laten we het bespreken het daadwerkelijke gebruik van de betreffende portemonnee. Eerlijk gezegd zou dit u een redelijk goed idee moeten geven of dit de juiste crypto-opslagoptie voor u is.

De Edge Wallet installeren en instellen?

Eerste dingen eerst – de installatie- en instellingsprocessen.

Stap 1: Download en installeer de app vanuit de winkel van uw keuze. Ik gebruik een Android-apparaat, dus mijn voorbeeld omvat de Google Play Store.

Edge wallet review: de Edge wallet-app in de Play Store.

Stap 2: Nadat u het heeft geïnstalleerd en opgestart, krijgt u de mogelijkheid om een ​​account aan te maken. Druk op de knop om door te gaan.

Edge Wallet Review: scherm voor het maken van een account.

Stap 3: Hier, Rand legt uit hoe u wordt de plechtige eigenaar van uw gebruikersnaam en privésleutels, en hoe het dus uw volledige verantwoordelijkheid is om ze te onthouden. Notities maken!

Edge wallet review: informatie voordat u doorgaat met het aanmaken van een account.

Stap 4: Creëer een gebruikersnaam naar keuze, en ga verder.

Edge wallet review: gebruikersnaam aanmaken.

Stap 5: Maak een wachtwoord en bevestig het. Zorg ervoor dat u al deze informatie opschrijft en gebruik alleen een nieuw en nooit eerder gebruikt wachtwoord!

Edge wallet review: wachtwoord aanmaken.

Stap 6: Ten slotte wordt u gevraagd om maak een aangepaste pincode. Het is een extra beveiligingslaag – en een welkome ook!

Edge wallet review: aanmaken van een pincode.

Stap 7: U krijgt een paar aanvullende bevestigingen – bekijk alles en ga verder.

Edge wallet review: overeenkomsten en algemene informatie.

Stap 8: Dat is alles – u hebt nu een Edge Wallet-account!

Edge wallet review: de voorpagina van de Edge wallet-app.

Hoewel het maken van deze portemonnee misschien langer heeft geduurd dan bij de meeste andere mobiele portemonnee-apps, is het nog lang geen gedoe.

Hoe u geld overmaakt naar de Edge Wallet?

Nu u een account heeft, gaan we eens kijken het daadwerkelijke overdrachtsproces van crypto-activa.

Stap 1: Ga op de startpagina van de Edge Wallet-app naar uw portemonnee – u kunt dit doen door een nieuwe, aangepaste portemonnee te maken of door een reeds bestaande portemonnee te gebruiken die voor u is gemaakt. Voor dit voorbeeld gebruik ik de Ethereum-portemonnee.

Stap 2: Hier zie je twee knoppen – “Verzoek“En”Sturen​Druk op de eerste.

Edge wallet review: Ether vragen aan uw Ethereum-portemonnee.

Stap 3: Op de pagina die verschijnt, ziet u uw gegenereerde portefeuilleadres, en een QR-code. Het enige dat u nu hoeft te doen, is dat adres kopiëren, het bedrag van ETH invoeren dat u gaat ontvangen en het adres naar de afzender sturen – dat is alles!

Edge Wallet Review: uw Ethereum-portemonnee.

Het overzetten (en ontvangen) van crypto-activa met de Edge-portemonnee is eigenlijk vrij eenvoudig. Het overdrachtsproces zou ook helemaal niet lang moeten duren!

Hoe u cryptocurrency kunt kopen met de Edge Wallet?

Laten we tot slot eens kijken het crypto-koopproces binnen de betreffende portemonnee.

Stap 1: Druk in het startscherm van de app op de knop “Kopen”Aan de onderkant van het scherm.

Stap 2: U wordt gevraagd uw land van verblijf te kiezen. Als u dit doet, krijgt u een aantal verschillende opties te zien waarmee u voor uw nieuwe cryptomunten kunt betalen. Voorbeelden zijn onder meer een bankoverschrijving, creditcards en betaalpassen en contante betalingen.

Edge wallet review: opties voor het kopen van cryptocurrency.

Stap 3: Als u een betaalmethode kiest, wordt ook automatisch de tussenpersoon bepaald die aan uw transactie zal deelnemen. In mijn geval, toen ik ervoor koos om ETH via een creditcard / betaalpas te kopen, is die middelste man Simplex. Na een paar bevestigingen wordt u gevraagd een bestemmingsportefeuille te kiezen en het aantal cryptomunten in te voeren dat u wilt kopen.

Edge wallet review: een hoeveelheid Ether kiezen om te kopen.

Stap 4: Nadat u alles dubbel heeft gecontroleerd, wordt u doorgestuurd naar Simplex, waar u al uw betalingsgegevens moet invoeren. Zodra dat is geregeld en u de betaling heeft uitgevoerd, bent u klaar – u hoeft alleen nog maar te wachten tot uw nieuwe cryptomunten in uw portemonnee arriveren!

Edge Wallet Review: een betaling uitvoeren.

Snel, eenvoudig en duidelijk!

Conclusies

Nu, dan – is de Edge portemonnee het proberen waard?

Alles bij elkaar genomen, en rekening houdend met alle gebruikersrecensies van Edge-portemonnee, zou ik dat zeggen Jade Edge-portemonnee is het bekijken waard, vooral als u van plan bent om te bezoeken crypto-uitwisselingen vrij vaak, en handel in munten dagelijks.

Hoewel de portemonnee niet echt een breed scala aan munten heeft die het zou ondersteunen, zou iedereen die niet naar de meer onbekende en niche-muntopties kijkt, dit geen probleem moeten vinden. De Edge-portemonnee is eenvoudig te gebruiken, accepteert fiat betalingen, en heeft enkele fatsoenlijke beveiligingsmaatregelen, te.

Absoluut een goede keuze!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of enige andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me