Een allround MyCelium Wallet-recensie

Een Bitcoin-portemonnee kiezen kan een zware uitdaging zijn – die zijn er zo veel verschillende portemonnees op de markt lijkt het bijna onmogelijk om er één te kiezen. Vandaag wil ik dat proces echter eenvoudiger voor u maken door een MyCelium-portemonnee-beoordeling te geven.

Waarom MyCelium? Welnu, dat is de vraag die ik in deze gids zal proberen te beantwoorden. We zullen het hebben over het begin van de portemonnee en de oorsprong van het bedrijf erachter, MyCelium portemonnee vergoedingen en behandel enkele van de beste MyCelium’s Kenmerken en ontdek de ergste nadelen.

Helemaal aan het einde, wanneer alles is gezegd en in steen is gezet (of pixels; hangt af van waar u dit leest), zullen we beslissen of deze portemonnee een waardige kanshebber is om te overwegen als het gaat om crypto-portefeuilles.

Voordelen

 • Betrouwbaar
 • Open source
 • Snelle en vloeiende verbindingen
 • Verscheidenheid aan accounts

Nadelen

 • Geen desktopversie
 • Kan moeilijk te navigeren zijn

MyCelium leren kennen

MyCelium, als bedrijf, was gemaakt in 2008. Het werd bedacht door een team van technisch onderlegde mensen die voornamelijk hardware-ingenieurs waren. Het oorspronkelijke doel van het bedrijf was om een ​​mesh-netwerkproject te ontwikkelen.

Na de release van Bitcoin in 2009 veranderden de dingen echter: het bedrijf had grote belangstelling voor de blockchain-technologie, en ze herkenden Bitcoin onmiddellijk als een veelbelovend concept. Na verloop van tijd leerden ze steeds meer over nieuwe technologie.

Tot op heden is MyCelium gelanceerd drie Bitcoin-gerelateerde projecten – dit laat alleen maar zien hoeveel ze in deze cryptocurrency geloven.

De projecten in kwestie zijn de MyCelium Wallet, Entropy en Gear.

Nu u een klein beetje over het bedrijf weet, gaan we eens kijken naar de portemonnee zelf.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

MyCelium Wallet Review

Laten we deze MyCelium-portemonnee-beoordeling vanaf het begin starten en praten over het ontstaan ​​van de portemonnee.

Inception

Waarschijnlijk een van de meest ambitieuze projecten – de MyCelium Bitcoin-portemonnee – is bedacht om een ​​allround functionele, maar toch gebruiksvriendelijke Bitcoin-portemonnee te creëren.

MyCelium wallet review: startpagina.

Het team achter de portemonnee bevond zich zeker in een geweldige positie – het feit dat ze hun bedrijf al hadden opgebouwd en opgericht een jaar voor de release van Bitcoin gaf hen een strategisch voordeel. Door de jaren heen konden ze ook groeien en evolueren samen met de cryptomunt in kwestie – dit gaf MyCelium het voordeel dat het de trends kon bijhouden in een steeds groter wordende competitieve omgeving.


Wallet-functies

De MyCelium-portemonnee wordt geadverteerd als een van de beste Bitcoin-portefeuilles die er zijn – ook al zeggen de makers dat misschien niet in die woorden, de lijst met beschikbare functies die de portemonnee biedt, is echt indrukwekkend. Laten we hier op ingaan MyCelium-beoordeling en ontdek waarom.

Om te beginnen is het waarschijnlijk de moeite waard om te vermelden dat de MyCelium-portemonnee dat is speciaal ontworpen voor Bitcoin – de portemonnee kan nog geen andere cryptocurrency bevatten.

Bovendien is de portemonnee ontworpen als een mobiele app voor beide Android en iOS – desktopgebruikers zullen helaas teleurgesteld moeten zijn. Vanaf het allereerste begin is de MyCelium Bitcoin-portemonnee echter ontworpen om zowel functioneel als mobiel te zijn – terwijl telefoons aan deze beschrijving voldoen, zijn desktopcomputers een ander verhaal.

Ik heb gemerkt dat sommige MyCelium-portemonnee-beoordelingen die online zijn gevonden, dit niet genoeg benadrukken, maar de portemonnee is dat ook compatibel met Trezor en Grootboek – dat betekent dat u deze portemonnee kunt hebben, zelfs als u een offline Bitcoin-opslagapparaat gebruikt!

MyCelium wallet review: integraties.

Als het gaat om de functies van de portemonnee zelf, zijn er drie opmerkelijke groepen die het waard zijn om over te praten – de marktplaats, de rekeningen, en integratie.

De marktplaats is geïntegreerd in de MyCelium Bitcoin-portemonnee zelf. Dit betekent dat wanneer u een transactie wilt doen (of het nu is om iets te kopen of verkopen), er iets is het is niet nodig om de Bitcoin- of fiat-valuta over te dragen van uw portemonnee naar de markt. Dit voegt toe extra beveiliging voor het hele proces.

Het is ook vrij duidelijk dat MyCelium erg begaan is met privacy en anonimiteit – het bedrijf versleutelt al uw gegevens van chats en transacties.

MyCelium garandeert maximale discretie door te stellen dat de enige informatie die ze van uw chats ontvangen, tijdstempels en gecodeerde tekst zijn. Als het om transacties gaat, ziet MyCelium alleen de algemene informatie – Bitcoin-adres, locatie, bijnaam, handelsgeschiedenis, enz.

Tabel: de kenmerken van de Electrum- en MyCelium-wallets

MyCelium heeft een vrij coole variant om te kiezen hoe u uw account wilt beheren.

Hoewel het bedrijf stelt dat authenticatie van oude wachtwoorden tot het verleden behoort, bieden ze wel een een aantal manieren waarop u uw account kunt beveiligen. Het open protocolsysteem dat in de portemonnee aanwezig is, zorgt er echter voor dat uw geld te allen tijde onder een beveiligde authenticatielaag staat..

Enkele van de soorten accounts die de MyCelium Bitcoin-portemonnee biedt, zijn onder meer ‘alleen bekijken’-accounts, accounts met één adres en hardwareaccounts. Nogmaals, de laatste is erg belangrijk – het betekent dat je een MyCelium-portemonnee kunt maken op een offline hardwareapparaat zoals een mijnbouwinstallatie of een ASIC!

Als het om integratie gaat, noemt MyCelium vijf verschillende namen uit de branche: Cashila, Coinapult, Glidera, Trezor, en Grootboek.

MyCelium wallet review: integraties.

Dit zijn inderdaad geweldige integraties – de eerste drie doen transacties en stortingen & opnames zijn een vrij vloeiend en eenvoudig proces, terwijl de laatste twee de grootste namen zijn in hardware voor het opslaan van cryptocurrency.

Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, biedt MyCelium-portemonnee veel verschillende en unieke eigenschappen terwijl ze ook samenwerkt met enkele van de grootste namen in de branche.

MyCelium vermeldt al deze geweldige functies en heeft ook een manier om er een back-up van te maken – in 2014 won het bedrijf de “Best Mobile App” -prijs van Blockchain.info. Dit is zeker best indrukwekkend en geeft het bedrijf zoveel meer krediet en legitimiteit.

Portemonnee nadelen

In deze MyCelium wallet review hebben we het al gehad over de bedrijfsgeschiedenis en de features van de wallet. Laten we eens kijken naar de meest opvallende MyCelium portemonnee nadelen.

Terwijl u probeert meer te weten te komen over de tekortkomingen van de MyCelium-portemonnee, kunt u een beetje een muur tegenkomen – er zijn niet teveel nadelen dat kon worden onderscheiden.

Een van de belangrijkste problemen met de portemonnee die het vermelden waard is in een MyCelium-recensie is er een waar we het al over hebben gehad – de niet-bestaan ​​van een desktopversie van de portemonnee.

Hoewel dit volkomen begrijpelijk is vanuit het perspectief van het bedrijf, is dat niet het geval vanuit de kant van de consument. Sommige mensen willen hun Bitcoin-portemonnee niet overal hebben en willen deze liever op een veilige plek bewaren, anderen waarderen een desktop gewoon meer vanwege de gebruikersinterface en de algemene esthetiek..

Hoe het ook zij, MyCelium verliest hierdoor wel wat klanten.

Een andere klacht die u kunt tegenkomen, is dat de portemonnee is niet geoptimaliseerd op iOS evenals op Android. Sommige gebruikers melden dat ze bepaalde functies missen, een tragere verwerkingstijd opmerken, enzovoort. Het is echter de moeite waard om te benadrukken dat de portemonnee zelf prima werkt – het is alleen dat deze langzamer is en niet zo goed geoptimaliseerd.

Wallet voors en tegens – Samenvatting

Nu we zowel de positieve als de negatieve kenmerken van de MyCelium-portemonnee hebben besproken, is de volgende stap in deze MyCelium-portemonnee-review een korte samenvatting.

PROS Nadelen
 • Super bekend en gevestigd;
 • Biedt een breed scala aan accounts om aan te maken;
 • Verbindingen zijn erg snel en vloeiend;
 • Open source;
 • Het is compatibel met de twee grote namen in de crypto-hardwareopslagindustrie – Trezor en Ledger.
 • Heeft geen desktopversie;
 • Optimalisatie niet geweldig op iOS-apparaten;
 • Het kan een beetje moeilijk zijn om ermee om te gaan als u nog nooit een Bitcoin-portemonnee heeft gebruikt.

Wallet-kosten

Als je zo ver bent gekomen in de MyCelium-portemonnee-review, is de enige vraag die nu in je hoofd zit waarschijnlijk – “hoeveel?”. Laten we eens kijken naar de MyCelium-portefeuillekosten.

De portemonnee zelf is gratis te gebruiken. Jij kan toegang tot alle functies, aanpassen, enzovoort – dit alles is gratis.

Er zijn echter transactiekosten. Deze zijn afhankelijk van de grootte van de transactie – ze kunnen variëren van $ 0,25 tot ongeveer $ 7.

Anders dan dat, zijn er geen MyCelium-portefeuillekosten verbonden aan de portemonnee zelf.

Vergelijk MyCelium zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk MyCelium zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Hoe u een MyCelium-portemonnee maakt?

Laten we zeggen dat je de portemonnee leuk vond – alles wat je in deze MyCelium-portemonnee-recensie hebt gelezen, past perfect bij je en nu wil je er zo snel mogelijk een maken. Laten we eens kijken hoe u dat kunt doen.

Houd er allereerst rekening mee dat het niet voldoende is om simpelweg download de portemonnee, installeer het en dat is het. Er zijn veel extra stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat uw portemonnee correct werkt, en een van die stappen is beveiliging.

Dus wat u wilt, is naar de ambtenaar gaan MyCelium portemonnee-pagina (wallet.mycelium.com) en download de portemonnee zelf (zowel op iOS als Android). Nadat het downloadproces is voltooid, installeren en openen de portemonnee.

Ga nu naar het hoofdmenu en druk op de Back-up knop. Op je scherm verschijnen 12 woorden. Je kunt geen screenshots maken, dus schrijf ze op. Dit wordt de back-upsleutel voor uw portemonnee – bewaar hem en bewaar hem op een veilige plaats en uit het zicht.

MyCelium wallet review: MyCelium UX.

Het laatste dat u moet doen, is stel een geldige pincode in. Dit kan gedaan worden door naar de instellingen te gaan en ervoor te kiezen om de pincode in te stellen.

De pincode is vereist wanneer u de verschillende op Bitcoin gebaseerde transacties van en naar uw portemonnee uitvoert, dus onthoud hem of schrijf hem op.

MyCelium Wallet – Eindoordeel

Dit is dus bijna het einde van de MyCelium wallet review! Als je zover bent gekomen, is het nu tijd om alle informatie in deze gids te bekijken en een definitief oordeel te vellen over de MyCelium-portemonnee.

Waarschijnlijk de sterkste functie die de MyCelium-portemonnee heeft, is het bedrijf erachter. Als je een team hebt dat vanaf het allereerste begin aan verschillende Bitcoin-gerelateerde projecten heeft gewerkt, ontwikkel je een heel ander begrip en mentaliteit en ben je bijna vastbesloten om iets groots te creëren.

Het team heeft er heel hard aan gewerkt creëer de MyCelium-portemonnee – het is zeer goed geoptimaliseerd (de iOS-versie kan wat meer werk gebruiken) en volledig functioneel, wordt vertrouwd door bijna elke persoon die iets met cryptocurrencies te maken heeft en heeft een trackrecord van het aanbieden van enkele van de beste transactiesnelheden op de markt.

Al met al is de MyCelium-portemonnee een geweldig product en een vrucht van superhard werken – en het beste is dat hij beschikbaar is voor iedereen die hem wil uitproberen, omdat hij GRATIS is!

Gevolgtrekking

Er zijn veel verschillende cryptocurrency-portefeuilles op de markt, net zoals er veel verschillende portemonnee-beoordelingen zijn. Aan deze MyCelium wallet review is een einde gekomen, maar er zijn een aantal slotverklaringen die ik zou willen doen voordat ik afscheid neem.

In de meeste MyCelium portemonnee recensies die u online vindt (inclusief deze), de portemonnee wordt geprezen en heel gunstig bekeken. Waarom is dat?

Wat de MyCelium-portemonnee uniek en interessant maakt, is de combinatie van zijn reputatie & goed gevestigd met de gemeenschap en het team erachter.

Tabel: de voor- en nadelen van de MyCelium-portemonnee en de Ledger Nano X

Veel wallets online beweren superieur te zijn en bieden veel verschillende functies en aanpasbare opties voor hun gebruikers, maar MyCelium wallet heeft één ding dat het beter maakt dan veel andere wallets – ervaring. Zijn lange levensduur en de passie van het MyCelium-team erachter zorgen ervoor dat deze portemonnee opvalt als een van de beste cryptocurrency-portefeuilles die er zijn.

Nou, ik hoop dat je genoten hebt van deze MyCelium wallet review. Zoals ik eerder al zei, zijn er nogal wat MyCelium-portemonnee-beoordelingen online, maar veel ervan lijken niet diep genoeg te graven of noemen enkele van de belangrijkste functies achter de portemonnee zelf.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map