Deze gids is gemaakt met als doel u te helpen alles te begrijpen wat er te weten valt over het ETN cryptocurrency-portemonnee. Ik zal u kennis laten maken met verschillende soorten portefeuilles, hun voor- en nadelen, de app, beveiligingsmaatregelen en alle andere aspecten die belangrijk zijn bij het kiezen van de beste cryptocurrency-portemonnee voor uw behoeften.

Na dit Electroneum portemonnee beoordeling, u moet voldoende kennis hebben om te beslissen of de portemonnee geschikt is voor u, of dat u verder moet gaan en op zoek moet gaan naar betere en veiligere alternatieven.

Omdat we veel te bespreken hebben, laten we erop ingaan.

Voordelen

 • App beschikbaar op Android op iOS-apparaten
 • Snelle betalingen
 • Eenvoudige installatie voor kleine betalingen

Nadelen

 • App-portemonnee is niet beveiligd
 • Niet erg functioneel
 • Vereiste persoonlijke gegevens

Verschillende soorten crypto-portefeuilles

Voordat we direct naar Electroneum-beoordeling gaan, laten we eens kijken naar de verschillende soorten portemonnees beschikbaar.

Electroneum Wallet Review

Papieren portemonnees

Papieren portemonnees zijn de meest veilige type cryptocurrency-portemonnee. Ze zijn echter moeilijk op de juiste manier op te zetten. Om deze reden worden ze niet aanbevolen voor beginners. Ze zijn niets meer dan een sleutelpaar gemaakt op een volledig offline computer en opgeslagen op de veiligst mogelijke plek.

Er is een redelijk eenvoudige manier om een ​​papieren portemonnee te maken met Electroneum. Electroneum-papierportefeuilles die zijn gemaakt zonder complexe beveiligingsstappen te volgen, zullen echter niet zo veilig zijn als ze zouden moeten zijn.

Hardware portefeuilles

Hardware portemonnees zijn geweldig voor mensen die dat willen grote hoeveelheden cryptocurrency opslaan. Voorbeelden van hardwareportefeuilles zijn de Ledger Nano S en Trezor apparaat. Hoewel ze gebruikers een goede balans bieden tussen veiligheid en gemak, is er nog geen die Electroneum ondersteunt.

Online portefeuilles

Als je ooit hebt gekocht Bitcoin, Ether, Electroneum, of een andere cryptocurrency op een beurs zoals Coinbase of Kraken, u heeft al een online portemonnee gebruikt.

Tabel: algemene informatie over de Coinbase-portemonnee en Electroneum


Online portemonnees mag nooit worden beschouwd als opslag voor cryptocurrencies. Ze dienen een doel: u kunt geld storten in een online portemonnee en een service gebruiken waaraan deze is gekoppeld. Dit kan een casino, een online winkel of een beurs zijn, maar jij zou daar uw geld niet moeten storten.

Er is geen controle als het gaat om online portefeuilles. Als de uitwisseling verdwijnt, verdwijnt uw geld ook.

Softwareportefeuilles

Software portemonnees bieden gebruikers een evenwicht tussen veiligheid en gemak. Ze zijn niet zo veilig als een hardware-portemonnee, maar dat zijn ze wel handiger in gebruik. Er zijn tal van voorbeelden van softwareportefeuilles in de buurt. Sommige slaan slechts één type cryptocurrency op, andere slaan er veel op. De Electroneum-portemonnee waar we het vandaag het meest over hebben, is een soort softwareportefeuille.

Softwareportefeuilles zijn perfect om op te slaan kleine hoeveelheden cryptocurrency gebruikt voor dagelijkse uitgaven. Ze zijn niet zo goed voor het langdurig bewaren van grote hoeveelheden. Als u op zoek bent naar de meest aanbevolen softwareportefeuilles, moet u eens kijken Coinbase, Electrum en Exodus.

Softwareportefeuilles kunnen worden gebruikt op een computer of een mobiele telefoon. Hiermee kunnen gebruikers digitale munten en tokens verzenden en ontvangen met een klik op een knop. Ze kunnen echter worden gehackt met keyloggers en malware.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Wat is Electroneum Wallet?

De Electroneum-portemonnee is een digitale valuta portemonnee ontworpen om de cryptocurrency van Electroneum op te slaan. Er zijn twee soorten ETN-portefeuilles: de Electroneum app-portemonnee en de Electroneum papieren portemonnee.

Beoordeling van Electroneum-portemonnee: startpagina.

Electroneum App-portemonnee

De portemonnee voor mobiele telefoons is ontworpen om ongelooflijk te zijn gebruikersvriendelijk. Als iets is ontworpen om handig te zijn, is het natuurlijk zelden veilig. Dit is het geval bij de applicatie. Malware kan gemakkelijk apparaten infecteren waarop de Electroneum-app-portemonnee wordt uitgevoerd.

Een van de beste aspecten van de Electroneum-app-portemonnee is dat je dat uiteindelijk kunt gebruik de verwerkingskracht van uw telefoon naar de mijne Electroneum. Dit kan uw apparaat vertragen en de levensduur van de batterij verkorten, maar het team achter Electroneum wilde het platform aantrekkelijk maken voor de miljoenen mensen die in ontwikkelingslanden wonen en toegang hebben tot smartphones..

De kleine hoeveelheid valuta die de portemonnee van de Electroneum-app kan ontginnen, zou de prijs van een telefoonrekening elke maand kunnen compenseren.

Papieren portemonnee

Papieren portemonnees kunnen moeilijk zijn in te stellen, maar als u weet wat u doet, kunt u de veiligste portemonnee hebben om uw munten op te slaan.

Het is echter cruciaal om te vermelden dat als u er per ongeluk een instelt met een machine, dat besmet met malware, uw portemonnee is helemaal niet veilig. Hoe ver u de veiligheidsmaatregelen wilt nemen, hangt af van hoeveel Electroneum u op de papieren portemonnee bewaart.

Vergelijk Electroneum Wallet zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Electroneum Wallet zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Hoe goed is de Electroneum-portemonnee?

Elke ETN-portemonnee wordt geleverd met verschillende eigenaardigheden en voordelen. Ik heb alle onderstaande informatie opgenomen.

Electroneum App-portemonnee

PROS Nadelen
 • Makkelijk te gebruiken.
 • Mijn een kleine hoeveelheid Electroneum met een zeer kleine setup.
 • Zeer handig. Betalingen kunnen worden gedaan vanuit de palm van uw hand.
 • Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.
 • Niet geschikt voor grote hoeveelheden Electroneum.
 • Omdat het een portemonnee voor mobiele telefoons is, is de portemonnee van de Electroneum-app kwetsbaar voor malware en andere soortgelijke bedreigingen.
 • Niet erg functioneel.
 • Als je de mining-functie gebruikt, zal je telefoon merkbaar langzamer gaan werken.
 • Bij het opzetten van de Electroneum-portemonnee is het vereist om persoonlijke gegevens op te geven, zoals uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres.

Electroneum papieren portemonnee

PROS Nadelen
 • Het kan ongelooflijk veilig zijn als het correct is ingesteld.
 • Geweldig voor het bewaren van grote hoeveelheden Electroneum.
 • U hoeft geen details op te geven om een ​​papieren portemonnee in te stellen.
 • Moeilijk om correct in te stellen.
 • Kan Electroneum niet minen met de papieren portemonnee van Electroneum.

Hoewel er een aantal goede aspecten zijn als het gaat om Electroneum-portefeuilles, zijn dit zeker niet de beste opties op de markt. Als u de veiligste wallets wilt vinden, moet u eens kijken Grootboek, Coinbase en Trezor, je zult niet teleurgesteld zijn.

Electroneum Wallet: Beveiligingsoverzicht

Electroneum portemonnees bieden verschillende beveiligingsniveaus. Over het algemeen is de Electroneum papieren portemonnee zal de hoogste beveiligingsniveau, echter, de Electroneum app portemonnee biedt een gemakkelijkere manier van het gebruik van Electroneum, maar aan dit gemak zijn kosten verbonden. Die prijs is zijn veiligheid.

Laten we eerst eens kijken hoe dat moet verhoog de beveiliging van de Electroneum-portemonnee-app

 • Gebruik up-to-date malware en antivirus software op je telefoon.
 • Download nooit iets van onbekende softwareleveranciers. Sterker nog, download nooit iets.
 • Surf niet naar potentieel gevaarlijke websites – streamingwebsites of materiaal voor volwassenen is vaak geïnfecteerd met malware.
 • Bewaak alle back-upzinnen en kopieën van privésleutels zoals u een papieren portemonnee zou doen (met uw leven!).

De beveiliging van de Electroneum Paper Wallet verbeteren

 • Gebruik een computer met volledige luchtopening (nooit verbonden met internet) om de papieren portemonnee in te stellen.
 • Gebruik bij het toevoegen van de bestanden die nodig zijn om het paar cryptografische sleutels aan de luchtgapende computer te genereren een computer die onlangs volledig is gewist, behalve een up-to-date antivirussoftware.
 • Gebruik een eenmalig de enige vorm van gegevensoverdracht. Het is ideaal om de benodigde bestanden op een cd te branden.
 • De printer die u gebruikt om kopieën van uw papieren portefeuille te maken, mag geen eigen geheugen of een eigen draadloze verbinding hebben.
 • Houd er bij het opbergen van uw papieren portemonnee rekening mee dat vuur en water deze kunnen beschadigen. Onthoud ook dat iedereen die toegang heeft tot de portemonnee, ook toegang heeft tot het geld dat daar is opgeslagen. Gebruik daarom minimaal één safeloket.

Hoe de Electroneum-portemonnee in te stellen

Ik zal u een grondige gids geven die laat zien hoe u de Electroneum-portemonnee instelt.

De Electroneum-app instellen

 • Bezoek https://my.electroneum.com/
 • Klik op “Account aanmaken”

  Electroneum portemonnee-manager

 • Vul uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. Herhaal het wachtwoord, lees en vink het vakje “algemene voorwaarden” aan. Voltooi de Captcha. Klik op “account aanmaken”.

  Aanmelden voor Electroneum-portemonnee

 • Ga naar uw e-mailinbox en klik op het link in de e-mail.
 • Voltooi deze indien nodig bij de volgende Captcha-controle.
 • Voeg uw … toe Landcode en mobiel nummer. Dit moet uw echte nummer zijn, aangezien het wordt gebruikt om tweefactorauthenticatie in te stellen op uw Electroneum-account. Klik vervolgens op ‘SMS verzenden’.

  Mobiel nummer 2FA op Electroneum-portemonnee

 • Wanneer u een sms op uw telefoon ontvangt, voer de code in in de vereiste doos. Het is een zescijferige code. Mogelijk wordt u dan gevraagd om nog een Captcha in te vullen.
 • Vervolgens moet je stel een pincode in en een herstel-e-mailadres. Voer eerst een e-mailadres in dat niet het adres is dat u voor uw hoofdaccount heeft gebruikt. Ook hier wordt een e-mail met een link naar dit adres gestuurd. Klik op de link als je de e-mail hebt ontvangen.

  E-mail voor herstel van pincode instellen op Electroneum

 • Nu wordt u gevraagd om een vijfcijferige pincode. Maak het gedenkwaardig, maar niet gemakkelijk te raden. U moet het twee keer invoeren en indien nodig een Captcha invullen.

  Extra beveiliging op Electroneum-portemonnee

Gefeliciteerd, je hebt zojuist een account aangemaakt bij Electroneum. Dit kan worden gebruikt met de webgebaseerde browserportemonnee of de mobiele telefoontoepassing. Ga gewoon naar de Google Play Store en zoek naar “Electroneum”. Nadat u het bestand hebt gedownload en geopend, kunt u Inloggen en begin met het gebruiken van de Electroneum-portemonnee.

Makkelijk, he?

De papieren portemonnee van Electroneum opzetten

 • Bezoek de "Downloaden" sectie op de Electroneum website.
 • Klik op ‘browserversie’ of ‘ZIP downloaden’. Als u de browserversie gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u Google Chrome gebruikt. Voor deze handleiding gebruik ik de browserversie. Voor extra beveiliging moet de rest van de handleiding offline worden uitgevoerd of idealiter op een computer die nog nooit online is geweest.

  Electroneum mining pool-software

 • Lees de disclaimer over privésleutels op de volgende pagina. Als u begrijpt hoe belangrijk het is om uw sleutels geheim te houden, klikt u op ‘Laten we beginnen’.

  Electroneum papieren portemonnee-generator

 • Beweeg uw muis in het gewenste patroon op het volgende scherm. Dit is nodig om maak een echt willekeurige sleutelset.
 • Lees vervolgens de waarschuwing om ervoor te zorgen dat u de afgedrukte portefeuille veilig bewaart. Klik daarna op ‘Portemonnee opslaan als pdf’.
 • Open de pdf en druk de sleutelsets af.

Dat is het! U kunt nu wat Electroneum naar uw nieuwe papieren portemonnee sturen voor langdurige opslag.

Onthoud: dit is een korte en eenvoudige manier om een ​​papieren portemonnee te maken. Gebruik de bovengenoemde tips om de beveiliging te verbeteren. Bij een juiste instelling is een papieren portemonnee de veiligste manier om cryptocurrencies op te slaan.

Hoe de Electroneum-portemonnee te gebruiken

In dit deel van de Electroneum-recensie zal ik uitleggen hoe je Electroneum vanuit de app naar een andere portemonnee kunt sturen met zowel papieren als uitwisselingsportefeuilles. Daarna bekijken we hoe u betalingen kunt ontvangen met de app.

 • Log in op de Electroneum-portemonnee-app. Tik op “verzenden”.

  Electroneum portemonnee mobiele applicatie

 • Voer het adres in van de portemonnee waarnaar u de Electroneum wilt verzenden. Als alternatief kunt u scan de QR code met de camera van uw apparaat.
 • Vervolgens ziet u het scherm “Betalings-ID”. Negeer dit als u geld naar een papieren portemonnee stuurt. Als u Electroneum naar een adres stuurt dat veel verschillende stortingen van verschillende mensen zal ontvangen (een centrale), voert u de betalings-ID die ze je geven.

  Hoe de betalings-ID in de Electroneum-portemonnee-app in te voeren

 • Voer vervolgens het hoeveelheid ETN u wilt verzenden.
 • Controleer de adressen en het bedrag op het volgende scherm. Als de informatie correct is, klikt u op “verzenden”. U moet dan het vijfcijferige pincode je eerder hebt ingesteld.

Dat is het! U bent helemaal klaar. Uw Electroneum zou binnenkort moeten arriveren!

Om Electroneum te ontvangen met de Electroneum portemonnee-app, klikt u gewoon op “ontvangen” in plaats van “verzenden”, en u krijgt uw openbare sleutel te zien. Verschillende online wallets hebben verschillende instructies, maar ze zullen allemaal heel eenvoudig zijn.

Gevolgtrekking

Daarom, Electroneum aanbiedingen twee verschillende soorten portemonnees: software en papier. Ook al heeft het bedrijf een relatief goede reputatie, ik zou ze u niet aanraden.

Electroneum software portemonnee can is eenvoudig in te stellen en stelt u in staat om snel te betalen als het gaat om kleine hoeveelheden Electroneum, maar het mist ook functionaliteit, beveiliging en is simpelweg niet geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden Electroneum.

Tabel: de voor- en nadelen van de Ledger Nano X en Electroneum

Praten over Electroneum papieren portemonnee, het is erg veilig en geweldig voor het opslaan van grote hoeveelheden munten, maar het kan erg moeilijk zijn om correct in te stellen.

Als u uw veiligheid op prijs stelt en een betrouwbare cryptocurrency-portemonnee, je moet uitchecken Grootboek, Coinbase en Trezor. Ledger en Trezor zijn hardwareportefeuilles, terwijl Coinbase een softwareportefeuille is die door de jaren heen een geweldige reputatie heeft weten te behouden.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me