Cryptocurrencies krijgen steeds meer erkenning naarmate de tijd verstrijkt. Mensen beginnen veel nieuwe termen te gebruiken die verband houden met crypto’s. “Hashing”, “HODLing” en “mining pool” zijn er maar een paar te noemen – en de meeste draaien om het profiteren van cryptocurrencies. Tegenwoordig zijn we echter geïnteresseerd in slechts één specifieke term: Ethereum cloud mining.

In deze gids bespreken we alle Ethereum-cloudmining – wat het is, waarom mensen het doen en hoe het te doen. Ik zal je alles vertellen over de vele verschillende opties waaruit je kunt kiezen als je overweegt om lid te worden van de cloud mining-business. Verder zal ik je door het proces leiden van het opzetten van je eerste cloud mining-optreden en wat je daarna moet doen.

Ook als u een fan bent van Ethereum, kunt u een investering doen. Om dat te doen, moet u een betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling – Coinbase, Binance en Coinmama zijn geweldige opties.

Laten we nu naar cloud mining gaan.

Cloud Mining

Om het heel simpel te zeggen, cloud mining is een proces waarbij je iemand betaalt om hun cryptocurrency mining-apparaten, elektriciteit en – natuurlijk – de service van mining zelf te ‘verhuren’..

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Mensen (hoewel het vaker bedrijven zijn) die Ethereum-cloudminingdiensten aanbieden, hebben meestal enorme boerderijen tot hun beschikking. Een boerderij is gewoon een groot aantal mijnbouwplatforms die in één specifieke faciliteit werken. Deze faciliteit moet echter goed zijn uitgerust – de koeling moet in orde zijn, er moet veel ruimte zijn om alle mijnbouwplatforms op te slaan. De behoefte aan enorme hoeveelheden elektriciteit is ook een ding om rekening mee te houden.

Als u bijvoorbeeld wilt beginnen met cloud mining Ethereum, moet u eerst een host zoeken – iemand die bereid is u hun Ethereum cloud mining-services te verkopen. Daarna zou je gewoon een contract afspreken, de hand schudden (fysiek of via internet) en dat is alles!

Gastheren bieden gewoonlijk een breed scala aan beschikbare contracten aan, variërend van “kleine investering – kleine winst” tot “enorme investering – grote winst”. Mensen die nog nooit enige ervaring hebben gehad met cryptocurrencies, hebben de neiging om te beginnen met de lagere investeringsniveaus. Als u ziet dat de service echt legitiem is en u langzaam maar zeker winst maakt, kunt u uw contract op elk gewenst moment upgraden.

Als alternatief wilt u misschien een gratis Ethereum cloud mining-host vinden. Dit heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen, dus laten we de kwestie meteen aanpakken.

Gratis Ethereum Cloud Mining

Zoals ik eerder al zei, is een van de manieren waarop u kunt beginnen met cloud-mining, het vinden van een gratis Ethereum-cloud-mining-service. In deze context betekent ‘gratis’ dat u geen initiële kosten hoeft te betalen aan uw verhuurder, wat meestal het geval zou zijn. U kunt ervoor kiezen om uw abonnement te upgraden als u dat wilt. Als dat echter niet in aanmerking komt, is er geen eerste aanbetaling vereist.

Dus hoe profiteren deze cloud-mining-hosts dan? Ten eerste hebben mensen vaak de neiging om te upgraden naar plannen met een hogere winst. Dit levert betere resultaten op, maar heeft op zijn beurt een voldoende vergoeding. Als u niet wilt upgraden naar een beter abonnement, neemt de verhuurder aan het einde van elke maand gewoon een klein percentage van uw inkomsten als ‘huurgeld’..


Met dat gezegd zijnde, laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire gratis Ethereum cloud mining-serviceproviders. De lijst is niet in een bepaalde volgorde gerangschikt.

Swiss Gold Global

Swiss Gold Global (vanaf nu: SGG) is nu zo’n tien jaar actief. Ze hebben een reputatie opgebouwd als een professioneel, eerbaar en legitiem bedrijf en bieden een verscheidenheid aan munten – waaronder Ethereum – aan de mijne.

Ethereum cloud mining - Zwitsers goud wereldwijd

SGG biedt dagelijkse uitbetalingen en een veilig platform om van te minen. In totaal hebben ze vier verschillende niveaus van cloud mining (exclusief de gratis) die variëren van $ 249 tot $ 5000.

Het bedrijf heeft ook een partnerprogramma. Een van de beste functies van het programma voor mensen die geïnteresseerd zijn in cloud mining, is dat u uw aangesloten commissies kunt omzetten in levenslange (ja, LIFETIME) cloud mining-contracten. Dit is zo’n zeldzame eigenschap dat het bijna te mooi klinkt om waar te zijn.

SGG biedt ook volledige ondersteuning voor alle onderwerpen die verband houden met cloud mining. Bovendien hebben ze een functie waarmee u uw inkomsten kunt terugverkopen en het contract op elk gewenst moment kunt stopzetten als u dat alleen wilt.

Swiss Gold Global maakt echt deel uit van de leiders als het gaat om gratis Ethereum-cloudmining. Met bijna een decennium aan ervaring is dit bedrijf misschien de moeite van het bekijken waard als je geïnteresseerd bent in cloud mining in het algemeen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Nice-Mijnwerker

Nice-Miner is een ander alternatief als u op zoek bent naar een gratis Ethereum-cloudmining-service. Deze jongens laten je cloud-mining starten zonder dat je hardware nodig hebt.

Ethereum cloud mining - Waarom kiezen voor nice-miner?

Nice-Miner biedt een gratis registratiebonus en een snel reagerende ondersteuningsdienst. Ze hebben ook een aangesloten (verwijzings) programma, hetzelfde als Swiss Gold Global. De partnerbonus van Nice-Miner kan oplopen tot 15%.

Met Nice-Miner kunt u kiezen uit drie verschillende niveaus – 3 maanden, 5 jaar en een levenslang pakket. Deze niveaus variëren in kosten, maar zijn relatief betaalbaar in vergelijking met andere Ethereum-cloudminingdiensten in de branche.

Ethereum Miner (ethrun.net)

Ethereum Miner is een gebruiksvriendelijke en goed geoptimaliseerde Ethereum cloud mining-host. Ze bieden u een snelle installatie en een breed scala aan abonnementen om uit te kiezen als u geïnteresseerd bent.

Ethereum cloud mining - ETH-mijnwerkersplannen

De prijzen van Ethereum Miner voor abonnementen variëren van 0,5 ETH tot 10 ETH. Ze zijn transparant met hun diensten en geven zelfs suggesties over waar u een Ethereum-portemonnee kunt maken als u er geen heeft, en waar u Ethereum kunt kopen.

Volgens hun officiële site zou je tot 0,0035 ETH per dag kunnen verdienen als je ervoor kiest om geen van hun voorgestelde plannen te kopen en gewoon ETH gratis te minen. Als u bedenkt dat dit geen investering van uw kant vereist, is het niet zo’n slechte deal.

Betaalde cloudmining

Nu ik enkele van de meer populaire gratis Ethereum-cloudmining-sites en bedrijven heb besproken, kunnen we verder gaan en praten over hosts die een initiële vergoeding vragen voor hun cloud-mining-services.

Het is logisch dat gratis cloudmining veel aantrekkelijker is dan een die u uit uw zak moet betalen, maar het is niet alleen zwart-wit. Hoewel de hierboven genoemde sites een service aanbieden zonder een initiële vergoeding, zijn de mining- en hash-snelheden veel langzamer dan die van betaalde cloud-mining-hosts..

Naast snelheid geven gratis Ethereum-cloudmining-sites u zelden enige of enige controle over de kwestie, waar Ethereum-cloudminingbedrijven die een soort van vooruitbetaling vereisen, vaak een ander verhaal zijn. Deze hosts hebben bijvoorbeeld camera’s geïnstalleerd in hun boerderijen en laten de klanten op elk moment via internet afstemmen om te zien hoe het met hun boorplatforms gaat..

Nu kent u de voor- en nadelen van gratis en betaalde Ethereum-cloudminingdiensten. Laten we een lijst bekijken van enkele van de meer populaire en gevestigde hosts die bekend staan ​​om cloud mining Ethereum. Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde.

Genesis Mining

Het cryptocurrency-mijnbedrijf Genesis is waarschijnlijk een van de meest bekende en gerenommeerde cloud-mijnbouwserviceproviders die er zijn. Ze worden algemeen aanvaard als het grootste en best ontwikkelde bedrijf in de cryptominingwereld.

Ethereum cloud mining - Genesis mining

Genesis biedt zijn klanten ultramoderne mijnbouwinstallaties. Ze zijn ontworpen om Bitcoin en een verscheidenheid aan andere altcoins te minen. Het bedrijf stelt met trots dat ze een echt, realistisch team zijn van professionals en cryptoliefhebbers.

Genesis Mining biedt de klanten vier verschillende plannen om uit te kiezen als het gaat om Ethereum cloud mining, het vierde plan biedt de mogelijkheid om de tarieven aan te passen op een manier die het beste bij je past.

Ethereum cloud mining-prijzen

De prijzen voor Genesis-abonnementen variëren, maar het is veilig om te zeggen dat je krijgt waarvoor je betaald hebt.

Met ambitieuze toekomstige producten, kwaliteitsborging en een 24-uurs werkend team heeft Genesis Mining de reputatie opgebouwd van een betrouwbaar, prestatiegericht bedrijf. Als u van plan bent te investeren in Ethereum-cloudmining, zouden deze jongens op uw radar moeten verschijnen.

HashFlare

HashFlare is een andere herkenbare naam in de cryptocurrency-mijnwereld. Het standaardaanbod van de site is Bitcoin cloud mining, maar je kunt ook Litecoin, Dash, Zcash en – natuurlijk – Ethereum minen.

Ethereum Cloud Mining - Ethash-prijzen

Ze vereisen geen onderhoudskosten en gebruiken standaard GPU-mijnbouwinstallaties voor hun cloud-mijnbouwprocessen.

Het leuke van HashFlare is dat ze gedetailleerde statistische informatie op hun site aanbieden, zodat je niet alleen toegang hebt tot de informatie, maar ook kunt analyseren en je mening kunt vormen over de geldigheid van hun services. Bovendien laat het bedrijf u de mijnbouwpool kiezen die het beste bij uw behoeften past – dit is een geweldige functie, want het bevordert de vrijheid die u als klant heeft om het heft in eigen handen te nemen..

Vaste kosten, opties voor onmiddellijke opname, onmiddellijke verbinding – HashFlare heeft alles wat elk bedrijf nodig heeft voor cloud mining Ethereum. Als je op zoek bent naar een fatsoenlijke Ethereum-cloudmining-service, geef deze jongens dan een kans!

HashGains

Met een vergelijkbare naam als zijn concurrent, is HashGains ook een populaire keuze voor mensen die graag willen meedoen aan het cryptocurrency-mijnspel.

Ethereum cloud mining - Hashgains-prijzen

HashGains heeft vijf verschillende opties om uit te kiezen als het gaat om Ethereum cloud mining (de vijfde is een aangepaste keuze). Het leuke van deze serviceprovider is dat ze een leuke en interactieve interface hebben. Mensen lijken dat leuk te vinden.

HashGains roept ook trots uit dat ze beschikken over de allernieuwste hardware, uitzonderlijke prestatienormen en een altijd klaar back-upsysteem. De uitbetaling op hash-tarieven en concurrerende prijzen, dus zorg ervoor dat u ze bekijkt!

Ik heb mijn Ethereum – wat nu?

U hebt dus een serviceprovider voor cloudmining gekozen en bent al begonnen met het boeken van winst. Stoer! De volgende logische stap zou zijn om te verkopen wat je hebt verzameld.

Veel verschillende online verkopers hebben te maken met de verkoop van cryptocurrency. Het goede is dat je Ethereum probeert te verkopen – het is een enorme en populaire cryptovaluta, je zou geen problemen moeten ondervinden om iemand te vinden om het aan te verkopen.

Kies altijd een handelaar die een goede reputatie heeft, bekend is in de gemeenschap en veiligheid als hun eerste prioriteit heeft. Nadat u een keuze heeft gemaakt, controleert u voor de zekerheid online nog een keer. Als u besluit Ethereum op te slaan, moet u ervoor zorgen dat u een betrouwbare portemonnee. Hardware degenen, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T, zijn de meest aanbevolen.

Na dit punt ben je waarschijnlijk goed. Veel van de online crypto-handelssites hebben uitgebreide handleidingen voor het registreren en verhandelen van verschillende cryptocurrencies.

Gevolgtrekking

Als het gaat om Ethereum-cloudmining, kan het in het begin moeilijk zijn om een ​​beslissing te nemen. U moet beslissen of u een gratis of betaalde service wilt. Als het is betaald, hoeveel bent u dan bereid te betalen? Daarna moet u een gerenommeerde serviceprovider kiezen, alle tropen van de branche leren kennen, enz. Aan het eind van de dag, met de prijzen van cryptocurrency die zo volatiel zijn, is het zelfs de moeite waard om te investeren in cloud mining in het algemeen?

Als je hebt besloten om door te gaan en Ethereum cloud mining een kans te geven – goed! Controleer altijd de door u gekozen host om elke vorm van oplichting te voorkomen. U kunt dit doen door verschillende online forums en chatrooms te bezoeken.

Speel ten slotte altijd veilig als het gaat om investeringen in cryptocurrency (of andere soorten investeringen!). U hoeft zich niet te haasten – neem de tijd en doe onderzoek! En als je je huiswerk hebt gedaan en klaar bent om te pitchen, begin dan langzaam! U kunt uw abonnement altijd upgraden als u ziet dat uw cloud-mining-service werkt. Blijf niet bij een serviceprovider die u gaat haten. Het is het gewoon niet waard.

Over investeringen en veilige platforms gesproken, u moet zeker Coinbase, Binance en Coinmama bekijken. Deze cryptocurrency-uitwisselingen behoren tot de marktleiders en worden als zeer betrouwbaar beschouwd.

Coinbase-deal nu actief:

Dat gezegd hebbende, wens ik u veel succes in uw cloud-mining-onderneming!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me