Ethereum Mining: de ultieme gids voor het mijnen van Ethereum

Als je geïnteresseerd bent in het delven van Ethereum, ben je hier aan het juiste adres. Door deze gids te volgen, leert u alles wat u moet weten over Ethereum-mijnbouw. Ik verwacht dat je al weet wat Ethereum is en hoe het werkt uit onze vorige gids over Wat is Ethereum. Laten we beginnen met te analyseren waarom we dit soort mijnbouw überhaupt nodig hebben.

Dus waar vindt al deze mijnbouw plaats en waar komt de ether vandaan? Welnu, uw computer lost wiskundige problemen op om ervoor te zorgen dat niemand transacties op het Ethereum-netwerk uitvoert die niet waar zijn. Als uw computer het probleem oplost, wordt u beloond. En dat heet mijnbouw. Iedereen heeft de kans om deze problemen op te lossen en beloningen te claimen.

Wat echter cruciaal is om te begrijpen, is dat Ethereum-mijnbouw niet zo’n eenvoudig proces is, dus als u besluit dat te doen koop in plaats daarvan deze cryptocurrency en begin met handelen, je zou de meest aanbevolen moeten bekijken crypto-handelsplatforms, inclusief Coinbase en Binance.

Als je nog steeds meer wilt weten over Ethereum-mijnbouw, lees dan verder!

Korte uitleg over Ethereum-mining

Het Ethereum-netwerk heeft zijn eigen blockchain. Alle transacties die met Ethereum worden gedaan, moeten worden goedgekeurd door de miners. Daarom duurt het even voordat de Ether die je stuurt hem bereikt. De transactie moet worden geverifieerd en in de Ethereum-blockchain worden geplaatst. Dit verificatieproces wordt bewijs van werk genoemd. Het is jouw taak als mijnwerker om ervoor te zorgen dat niemand vals speelt.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Om ervoor te zorgen dat de transacties geldig zijn, lossen mijnwerkers complexe wiskundige vergelijkingen op. Wanneer een mijnwerker deze vergelijking oplost, deelt hij dit mee aan alle andere mijnwerkers "Hé, ik heb het! Ik heb het nummer gevonden waar we al die tijd naar op zoek waren" met behulp van mooie computertaal.

Alle andere miners controleren of dit nummer klopt en of 51% het ermee eens is dat het klopt, dan wordt er een nieuw blok aan de blockchain toegevoegd. Dit nieuwe blok bevat alle transacties die nu zijn geverifieerd en de mijnwerker die het nummer heeft gevonden, wordt beloond! De miners beginnen dan met het oplossen van een nieuw wiskundig probleem om een ​​ander blok transacties te verifiëren.

Drie manieren om Ethereum te ontginnen

Ok, nu we dat uit de weg hebben geruimd, hoe begin je met het delven van Ethereum? Er zijn drie manieren waarop u kunt mijnen.

 • Pool mining (aanbevolen)
 • Alleen mijnbouw (niet aanbevolen)
 • Cloud mining-services gebruiken (niet aanbevolen)

Pool mijnbouw

Ethereum-mining in een pool is de gemakkelijkste en snelste manier om te beginnen. Je werkt samen met andere mensen. Alle mensen die binnen een enkele pool aan het minen zijn, zijn het erover eens dat als een van hen het geheime nummer vindt, ze de beloningen met iedereen zullen delen. Hoe vaak u blokken vindt en beloningen deelt, is afhankelijk van de grootte van het zwembad. Niet alle zwembaden zijn echter hetzelfde. Dit zijn de dingen die u moet overwegen voordat u lid wordt van een pool.

 • Zwembad grootte
 • Minimum uitbetaling
 • Zwembadtoeslag

Waarom is de grootte van de cryptocurrency mining pool belangrijk? Welnu, het korte antwoord is dat naarmate het aantal mensen dat de mijne toeneemt, de kans op beloningen ook toeneemt. Naarmate echter meer mensen deelnemen aan de pool, worden de beloningen tussen meer mensen gedeeld.


U moet verschillende pools uitproberen voordat u degene vindt die het beste werkt voor uw computer. Deelnemen aan grote cryptocurrency-miningpools is meestal een veiligere keuze. Je krijgt misschien minder beloningen per blok, maar je gaat in ieder geval geen dag of week zonder beloning.

Je moet ook naar de minimale uitbetaling kijken. Een minimale uitbetaling is de kleinste hoeveelheid Ether die je nodig hebt om te minen voordat het naar je portemonnee wordt gestuurd. Als de minimale uitbetaling 1 ETH is, moet u lang in dezelfde pool blijven voordat u uw cryptocurrency ontvangt.

Pools met hoge minimale uitbetalingen zijn niet voordelig voor u. U moet proberen om pools te vinden met een kleine minimale uitbetaling. U wilt zo vaak mogelijk worden uitbetaald, zonder dat u uw tijd te lang aan een enkele mijnbouwpool hoeft te besteden. De flexibiliteit hebben om te schakelen tussen verschillende cryptocurrency-miningpools is essentieel!

Aan elk zwembad is een vergoeding verbonden. U moet een klein bedrag betalen zodat u het zwembad kunt blijven gebruiken. Dit bedrag wordt automatisch uitbetaald, dus u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. De betalingen zijn% gebaseerd en worden berekend in de cryptocurrency die u aan het minen bent. Het bedrag dat u moet betalen, verschilt meestal van 1% tot 3%. U moet op zoek gaan naar een pool met ongeveer 1% fee, aangezien deze veel betrouwbaarder zijn dan 0% fee pools.

Het runnen van een mijnbouwpool is een fulltime baan en computer- en datacenterruimte is niet goedkoop. 0% fee-pools worden meestal ondersteund door donaties, ze zijn mogelijk minder stabiel dan pools met een vergoeding om de kosten te dekken. Als de pooltoeslag hoger is dan 3%, kunt u overwegen om een ​​andere pool te zoeken.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Alleen mijnbouw

Mijnbouw alleen lijkt misschien een geweldig idee. U hoeft geen beloningen te delen. Je zet gewoon je computer aan en laat het geld binnenstromen, toch? Fout. Als je alleen Ethereum-mining doet, concurreer je met andere mensen en krijg je alleen beloningen als je eerst de wiskundepuzzel oplost. Omdat je concurreert met een zeer groot netwerk van mensen en bedrijven die over veel middelen beschikken, zou je heel vaak heel veel geluk moeten hebben. Mijnbouw alleen is alleen winstgevend als je over veel middelen beschikt, we hebben het over meer dan 100 grafische kaarten. Het hebben van zoveel rekenkracht heeft zo zijn nadelen. U moet zich zorgen maken over:

 • Verwarmingsproblemen. Als uw apparatuur te heet wordt, kan deze breken. Zodra uw apparatuur kapot gaat, is het meestal niet de moeite waard om deze te repareren. U zou meer geld moeten uitgeven om uw mijnbouwinstallatie te vervangen en de verwarmingsproblemen op te lossen.
 • Ventilatie. Om alles correct te laten werken, zou je veel ventilatoren nodig hebben die de lucht heel snel verplaatsen. Zoals ik hierboven al zei, is verwarming een echt probleem.
 • Lawaai. Alle ventilatoren die uw apparatuur draaien en afkoelen, maken veel lawaai. Het zou heel hard worden, heel snel. Meestal heb je zoiets als een garage / magazijn of een afgelegen locatie nodig om alles te bewaren.
 • Elektriciteitskosten. Als zoveel apparatuur tegelijkertijd stroom gebruikt, zou veel elektriciteit worden verbruikt. Met slechts tien grafische kaarten zou u bijvoorbeeld ongeveer 3-4 dollar per dag aan elektriciteit besteden. Stel je voor dat je tot 100 kaarten verhoogt om concurrerend te blijven. De kosten om ze allemaal van stroom te voorzien, zouden oplopen tot 30-40 dollar per dag aan elektriciteitskosten alleen.
 • Ruimte. Een plek hebben om meer dan 100 Ethereum-mijnbouwinstallaties op te slaan, is niet iets dat voor de meeste mensen beschikbaar is.

Cloud Mining

Wanneer u cloud mining gebruikt, betaalt u iemand anders om voor u te minen. De manier waarop dit werkt, is dat je mijntijd huurt van andere mensen en in ruil daarvoor geven ze je alle beloningen die ze kunnen mijnen. Cloud mining met cryptocurrency lijkt misschien een beetje dom.

 • Waarom zou iemand zijn uitrusting gebruiken om voor jou te mijnen als ze voor zichzelf kunnen mijnen?
 • Waarom zou u iemand anders betalen om voor u te mijnen als u het geld zelf in apparatuur en de mijne kunt investeren?
 • Waarom besteed je het geld niet aan het kopen van de cryptocurrency die je wilt, in plaats van iemand te betalen om het te minen??

En dit zijn allemaal geldige vragen. Het is niet beter of slechter dan al het werk zelf te doen. Laten we de voordelen en gevaren van Ethereum-cloudmining analyseren.

Voordelen:

 • U bent niet verantwoordelijk voor apparatuur die kapot gaat. Als je eenmaal iemand hebt betaald om voor je te mijnen, koop je een bepaalde hoeveelheid werk dat moet worden gedaan. En alle reparatiekosten zijn niet uw verantwoordelijkheid. Wees echter voorzichtig, sommige bedrijven zullen u laten betalen voor elektriciteit en reparatiekosten. Lees de contracten goed door en vermijd dit!
 • U hoeft geen noemenswaardige hoeveelheid lawaaierige apparatuur in uw huis of magazijn te bewaren.

Nadelen:

 • U betaalt het geld vooraf als de Ethereum-prijs daalt, u krijgt geen kans om uw geld terug te krijgen. En je zit vast met het mijnbouwwerk dat je hebt gekocht.
 • U kunt de mijnsoftware en -hardware die de cloud-mijnbouwprovider gebruikt, niet wijzigen.

Cloud mining is een veilige manier voor mijnbouwproviders om zichzelf winst te garanderen voor de apparatuur die ze hebben gekocht. De prijs van cryptovaluta heeft geen invloed op hen omdat u ze vooraf betaalt. Dus wanneer u cloud-mijnbouwdiensten koopt, hoeft u niet te maken met de problemen die gepaard gaan met het maken van uw ethereum-mijnbouwinstallatie. In een ideale situatie is cloud mining minder winstgevend dan zelf minen. In plaats van cloud mining-services te gebruiken, kunt u ook gewoon ethereum kopen.

Persoonlijke mening: probeer voorlopig weg te blijven van cloud mining-services. Als u wilt investeren in cloud-mining-services, gebruik dan het geld om in plaats daarvan uw gewenste cryptocurrency te kopen. U krijgt uw beloningen meteen en als er iets misgaat, heeft u de mogelijkheid om uw cryptocurrency te verkopen.

Hoe mijn Ethereum te poolen: zelfstudie

Dus je computer zal worden gebruikt om Ethereum te mijnen. Laten we de tools bespreken die uw computer nodig heeft om een ​​efficiënte mijnwerker te zijn. Hier is alles wat je nodig hebt om een ​​succesvolle Ethereum-mijnwerker te zijn:

 • Een Ethereum-portemonnee om al uw nieuw gevonden valuta te bewaren;
 • GPU-stuurprogramma’s;
 • Een mijntoepassing (Claymore-mijnwerker);
 • Een mijnpooladres als je binnen een mijnbouwpool gaat minen;
 • Een grafische kaart (GPU) met minimaal 3 GB RAM;
 • Een compatibel besturingssysteem (Windows 7 of 10 64-bits).

Creëer een digitale portemonnee

Voordat u met Ethereum-mining begint, moet u een digitale portemonnee maken. Je hebt in het echt een portemonnee voor je fysieke geld.

Cryptocurrency werkt op dezelfde manier. U wilt een digitale portemonnee maken waarin u uw Ether kunt bewaren. U kunt hier een handleiding volgen voor het maken van een portemonnee.

Of kies gewoon de meest veilige en betrouwbare portemonnees op de markt – Ledger Nano X en Trezor Model T om uw Ethereum veilig te houden!

Ledger Wallet-deal nu actief:

De stuurprogramma’s voor uw grafische kaart installeren

Als uw digitale portemonnee is ingesteld en klaar is, is het tijd om de software op uw computer bij te werken. Het mijnbouwproces zal winstgevender zijn als uw hardware alle nieuwste updates uitvoert. Werk uw stuurprogramma’s dus nu bij.

Voor gebruikers van AMD grafische kaarten

Als je een grafische kaart van AMD hebt, kun je de nieuwste stuurprogramma’s voor je kaart meteen downloaden hier.

Gebruik deze als u van plan bent om andere dingen met uw computer te doen, zoals werken of gamen.

Of hier.

Gebruik deze als u van plan bent uw computer alleen voor Ethereum-mijnbouw te gebruiken. Deze zijn geoptimaliseerd voor mijnbouw en alleen mijnbouw. Dit betekent dat u niet veel meer met uw computer kunt doen.

Voor gebruikers van de Nvidia grafische kaart

Als u een grafische kaart van Nvidia heeft, kunt u de nieuwste stuurprogramma’s voor uw kaart meteen downloaden hier.

Download en installeer de stuurprogramma’s op basis van de grafische kaart die u gebruikt.

Ethereum-mijnsoftware installeren

 1. Ga naar https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0Claymore's Dual Ethereum-mijnwerker
 2. Download de nieuwste versie van Claymore dual miner. Door op een van de gemarkeerde links te klikken. Vanaf vandaag is de nieuwste versie 11.0. Deze tutorial gebruikte de 2e link van Megaupload.mega-upload
 3. Klik op de nieuwste versie voor Windows. Klik vervolgens op de download als zip-knop. Wacht tot het downloaden is voltooid. Sla het bestand op uw bureaublad op voor gemakkelijke toegang.download als zip
 4. Pak Claymore v11.0-bestanden uit naar een map op uw bureaublad voor gemakkelijke toegang.
 5. Open de map die u zojuist heeft uitgepakt om de bestanden te bekijken. Het zou er als volgt uit moeten zien.

  claymore geopend

 6. Klik met de rechtermuisknop op begin
 7. Klik BewerkBewerk
 8. Bewerk het Start.txt-bestand en voeg de volgende regels in:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool -ewal -epsw x

Kies uw zwembad uit een van deze aanbevolen Ethereum-mijnzwembaden.

Naam van zwembad Zwembadtoeslag Minimale uitbetaling (ETH) Zwembad adres Zwembad grootte
2 Miners 1,0% 0,01 eth.2miners.com:2020 Klein
Nanopool 1,0% 0,05 eth-eu1.nanopool.org:9999 Erg groot
Dwergpoel 1,0% 0,05 eth-eu.dwarfpool.com:8008 Medium
Ethermine 1,0% 0,05 eu1.ethermine.org:4444 Erg groot

Let op: deze pooladressen zijn voor de regio Europa. Als u in de VS of Azië woont, kunt u betere resultaten behalen met adressen die dichter bij uw regio liggen. Bezoek de poolsite en kijk of de pool uw regio ondersteunt.

In plaats van < Mining_Pool_Address> typ uw zwembadadres in.

In plaats van het adres van uw portemonnee in te voeren:

insitde-startbatAls je klaar bent, zou het er als volgt uit moeten zien:

portemonnee-type

KOPIEER NIET HET PORTEMONNEE-ADRES DAT JE IN DE FOTO ZIET, GEBRUIK JE EIGEN ADRES. ALS JE DIT PORTEMONNEE-ADRES KOPIËREN, GAAT ALLE ETHER VAN JE MIJN NAAR ONS, NIET JIJ. ALS U MYETHERWALLET GEBRUIKT, KUNT U UW WALLET-ADRES VINDEN DOOR NAAR https://www.myetherwallet.com/ TE GAAN EN ONDER ACCOUNTADRES TE CONTROLEREN

portemonnee-adres

 1. Sla Start.txt op met uw nieuwe waarden door naar het dossier -> opslaan als

  ethereum-mining-start

 2. Verander de bestandsnaam in start.batbegin
 3. Om als type op te slaan: kies Alle bestanden
 4. Klik op opslaan en klik op Ja, wanneer u wordt gevraagd of u het bestand wilt vervangenvervangen
 5. Dubbelklik Start.bat om te beginnen met mijnbouwbegin
 6. Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, zou je dit scherm moeten zien.succes

Dat is het! Uw computer is nu Ethereum aan het delven. Laat dit scherm open. Voor dit voorbeeld heb ik de 2miners zwembad en MyEtherWallet. Maar u kunt andere portefeuilles en andere mijnbouwpools gebruiken.

Hier is de lijst met andere aanbevolen mijnsoftware die u moet bekijken:

 • ccgmining.com
 • hashflare.io
 • minergate.com
 • nicehash.com

Hoe u kunt controleren hoeveel u heeft gedolven?

Elke pool heeft een andere interface, maar het principe blijft hetzelfde. U moet naar de website van uw pool gaan en uw openbare portefeuilleadres invoeren. Laten we de 2miners-pool als voorbeeld gebruiken.

U typt uw ​​openbare portemonnee-adres in de zoekbalk en u krijgt alle informatie over uw Ethereum-mijninspanningen te zien. In het geval van een 2miners-pool zodra uw saldo 0,01 ETH bereikt, wordt het naar uw wallet-adres gestuurd dat u eerder in het start.bat-bestand hebt getypt.

check-saldo

Hoe winst te berekenen

 • Open uw miner en controleer hoeveel megahashes per seconde uw hardware verzendt (Mh / s)
 • We kunnen zien dat onze ene GTX 1070 GPU 32,2 Mh / s kreeg.

  check-ethereum-mining

 • Open de mijnbouwcalculator beschikbaar Hier.
 • Typ uw Mh / s, de kosten van elektriciteit en stroomverbruik. U krijgt gemiddelde resultaten op basis van hoeveel 1 ETH op dat moment is.ethereum-mijnbouw

Tips en trucs

 • Als u van plan bent uw computer voor langere tijd te laten minen, zijn hier een aantal dingen die u misschien wilt doen om downtime te voorkomen.
 • Energie-instellingen van de computer: Als uw computer gedurende een lange periode inactief blijft, gaat hij standaard in de slaapstand. Zodra uw computer in slaap valt, stopt het met mijnen. Om dit te voorkomen, gaat u naar uw energie-instellingen en zorgt u ervoor dat uw computer nooit slaapt.

Nu kan uw computer de hele dag door mijnen zonder in slaap te vallen.

Afsluitende gedachten

Door een Ethereum-mijnwerker te zijn, help je het gedecentraliseerd te blijven en tijdens het proces beloond te worden. U moet Ethereum beschouwen als een waardevol bezit om aan te houden of te verhandelen. De blockchain-technologie en het Ethereum-netwerk hebben hun waarde al bewezen. Verschillende gedecentraliseerde applicaties hebben al succes gevonden. De reactie van de markt lijkt uitstekend. Naarmate meer mensen beginnen te bouwen op het platform dat Ethereum heeft gecreëerd, zouden we nog betere resultaten moeten zien.

Als je eenmaal Ethereum hebt ontgonnen, zorg er dan voor dat je het in een veilige hardware portemonnee, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T. U wilt uw vermogen immers niet kwijtraken!

Ledger Wallet-deal nu actief:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map