Ethereum-prijsvoorspelling: zal Ethereum crashen?

De laatste tijd cryptocurrency is overal. Je hoort erover op het nieuws, op het werk, in de sportschool, en nu vraagt ​​zelfs je grootmoeder wat het is. Prijsvoorspellingen, vooral de Ethereum prijsvoorspelling, zijn momenteel het trending-onderwerp.

Vier vijf jaar geleden was het lang niet zo populair. Pas in 2017 begon cryptocurrency echt op te vallen. In december 2017 zijn de prijzen van cryptocurrencies echt gestegen, werkelijk hoog. De populariteit van cryptocurrencies is enorm toegenomen. Vandaag, in 2021, Ethereum-prijs opnieuw aanzienlijk toegenomen en bereikte meer dan $ 1.400 in het begin van het jaar.

De cryptocurrencies waarover het meest werd gesproken, waren Bitcoin en Ethereum. Prijsvoorspellingen voor Bitcoin en Ethereum waren in het nieuws elke dag. De toekomst van Ethereum en Bitcoin waren enkele van de grootste trends op Twitter, en dat zijn ze nog steeds.

In deze gids behandelen we de prijsvoorspelling van Ethereum. Als u geïnteresseerd bent in Bitcoin-voorspellingen, lees dan onze Prijsvoorspellingsgids voor Bitcoin. Als u echter wat Bitcoin of Ethereum wilt kopen of verkopen, moet u er ook naar kijken enkele van de beste crypto-uitwisselingen, te!

Nadat u dit heeft gelezen, zult u:

 • Heb een goed begrip van hoe Ethereum-voorspellingen werken
 • Weten wat de experts denken over de toekomst van Ethereum
 • Weet hoe de Ethereum-prijs is veranderd in het verleden
 • U kunt zelfs uw eigen Ethereum-prijsvoorspelling maken!

Voordat ik aan de slag ga, moet je echter iets over Ethereum weten.

Het belangrijkste punt van Ethereum

Hier zijn enkele belangrijke punten van Ethereum:

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

 • De op een na grootste cryptocurrency ter wereld
 • Het was de eerste cryptocurrency die werd gebruikt slimme contracten
 • Het werd in 2014 opgericht door Vitalik Buterin
 • De munteenheid heet ‘Ether’(ETH)

Simpel gezegd, Ethereum is een platform waarop u apps kunt bouwen de blockchain (zoals de blockchain die Bitcoin gebruikt). Denk aan Ethereum als een besturingssysteem, zoals Windows of Mac OS!

De slimme contracten die het gebruikt, zijn vergelijkbaar met facturen. Er is echter één groot verschil. Een factuur is betaald handmatig, dus de persoon die wacht op betaling, moet erop vertrouwen dat de factuur zal worden betaald. Met een slim contract hoeft u niemand te vertrouwen. Het wordt altijd betaald.

Dat is een heel erg, heel basisuitleg van Ethereum en zijn slimme contracten. Zoals u kunt zien, is het heel anders dan Bitcoin, dat is gewoon een digitale valuta. Lees ons voor meer informatie over Ethereum zelf en de verschillen met Bitcoin Ethereum versus Bitcoin-gids.

Hoe een Ethereum-prijsvoorspelling werkt

Nu je een beetje weet over Ethereum, kunnen we aan de slag! De eerste stap om te leren hoe u een Ethereum-prijsvoorspelling kunt doen, is begrijpen hoe en waarom de Ethereum-prijs verandert.

Als we dan verder gaan en enkele Ethereum-prijsvoorspellingen bekijken, zult u begrijpen hoe elke Ethereum-prijsvoorspelling werkt..

De markt


Als er één regel is die u moet onthouden, is het deze: de prijs van Ethereum is wat de markt zegt dat het is. Als ik ‘de markt’ zeg, bedoel ik de mensen die Ether kopen en verkopen.

Hoe dit werkt:

 1. John wil Ether kopen en de prijs is momenteel $ 800 voor 1 ETH;
 2. Hij probeert het voor $ 800 te kopen een online uitwisseling (een plek waar mensen cryptocurrencies aan elkaar kopen en verkopen);
 3. Niemand verkoopt zijn Ether momenteel voor $ 800, omdat ze Ether momenteel erg leuk vinden en denken dat het meer waard is dan $ 800;
 4. John werkelijk wil nu Ether kopen, dus hij zegt dat hij er $ 820 voor zal betalen;
 5. Iemand accepteert het aanbod van John en verkoopt 1 ETH aan John voor $ 820;
 6. Nu is de nieuwe marktprijs van 1 ETH $ 820;

Soms blijft dit gebeuren totdat de prijs van 1 ETH op één dag met $ 200 of meer stijgt. Dit komt allemaal door iets dat wordt genoemd vraag en aanbod.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Vraag en aanbod

Olie is een perfect voorbeeld van vraag en aanbod. Als er te veel aanbod (olie) is en niet genoeg vraag (mensen die olie willen kopen), wordt de prijs van het aanbod goedkoper. Dit is hetzelfde voor Ether en andere cryptocurrencies en het wordt weerspiegeld in de prijsvoorspellingen van Ethereum.

Een van de grootste redenen voor een grote verandering in vraag en aanbod is de media.

De media

Als er goed nieuws is over Ethereum of een expert een nieuwe Ethereum-prijsvoorspelling geeft die zegt dat de Ether-prijs gaat stijgen, luistert de markt! Veel mensen proberen Ether te kopen en de verkopers willen het niet verkopen. Dus, wat doen de kopers? Ze gaan een hogere prijs aanbieden om de Ether van de verkopers te kopen.

Ethereum-prijsvoorspelling: de media.

Wat denkt u dat er gebeurt als er slecht nieuws is over Ethereum? Dat klopt… veel mensen proberen hun Ether te verkopen. Maar er zijn nu niet genoeg kopers om alle ether te kopen die wordt verkocht. Dus, wat doen de verkopers? Ze gaan een lagere prijs aanbieden om hun Ether snel te verkopen aan de eerste persoon die Ether wil kopen.

Nu je weet waarom de prijs van Ether verandert, gaan we eens kijken naar enkele Ethereum-voorspellingen! Met uw nieuwe kennis zult u een veel beter begrip hebben van hoe elke expert zijn Ethereum-prijsvoorspelling heeft gedaan.

De toekomst van Ethereum

De vragen waarop iedereen de antwoorden wil – zal Ethereum stijgen? Zal Ethereum crashen? Het is altijd het beste om vraag een expert, dus hier zijn wat Ethereum-prijsvoorspellingen die ze hebben.

Blockchain-adviseur en ondernemer, Brian Schuster

De heer Schuster lijkt veel vertrouwen te hebben in Ethereum en cryptocurrency in het algemeen. Zijn Ethereum-prijsvoorspelling is dat de prijs van Ether zou tegen het einde van 2021 $ 100.000 kunnen zijn! Dat is groot!

Hij zegt dat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency zou kunnen komen $ 10 biljoen aan het eind van het jaar, en daarom denkt hij dat de Ether-prijs meer dan $ 100.000 zou kunnen bedragen.

Ethereum-prijsvoorspelling: blockchain-technologie.

Opmerking: Ethereum’s ‘marktkapitalisatie’Is de totale waarde van alle Ether samen. De ‘totale marktkapitalisatie van cryptovaluta’ is dus de totale waarde van alle cryptovaluta-munten samen. Dat betekent Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Rimpeling, en alle andere crypto’s samen.

Mede-maker van Ethereum, Steven Nerayoff

Een Ethereum-voorspelling van een van de oprichters van Ethereum. Interessant!

Net als meneer Schuster heeft Steven vertrouwen in Ethereum. Zijn Ethereum-voorspelling is niet zo groot als die van de heer Schuster, maar dat is het nog steeds heel positief – Steven heeft dat voorspeld de prijs van Ether had in 2018 kunnen verdrievoudigen. Nou, zoals we nu kunnen zien, is dat niet gebeurd.

Ethereum-oprichter, Vitalik Buterin

Vitalik heeft gezegd dat 2021 het jaar zal zijn van “ETH in actie”. Maar dat is alles wat hij heeft gezegd. Hij heeft geen bepaalde Ethereum-prijs voorspeld.

Dus hoewel de Ethereum-voorspelling van Vitalik Buterin voor 2021 geen prijs vermeldt, is het nog steeds een zeer goede zaak voor Ethereum. Als 2021 het jaar is van ETH in actie, kunnen we alleen maar raden dat de prijs ook een goed jaar zal hebben!

Zal Ethereum crashen?

Als het om discussiëren gaat "de Ethereum-crash", veel prijsvoorspellingen van Ethereum hebben de neiging er sceptisch naar te kijken. Velen beschouwen Ethereum als de bodem van cryptocurrency – er zijn zoveel dingen op gebouwd. Om deze redenen is het moeilijk voor te stellen dat Ethereum zal crashen zonder daarna te herstellen. Hiermee bedoelen we dat als Ethereum zou crashen, we denken dat de prijs uiteindelijk weer omhoog zou gaan.

Ethereum-prijsvoorspelling: ETH op een telefoon.

Dit betekent niet dat het niet zal gebeuren. Net als elke cryptocurrency, voorraad en grondstoffen (goud, zilver, olie etc.), kan Ethereum crashen.

…en raad eens?

Het is eerder gebeurd.

Laten we eens kijken naar de geschiedenis van Ethereum en zijn prijs.

De geschiedenis van Ethereum

De onderstaande grafiek illustreert de prijs van Ethereum voor 12 maanden – van juli 2019 tot juli 2020. De groene lijn is de prijs van Ethereum in dollars. Het begon rond $ 1416 op zijn hoogtepunt, en was ongeveer $ 300 medio 2020.

Ethereum-prijsvoorspelling: ETH-grafiek van 12 maanden.

Het zijn een paar gekke jaren geweest voor Ethereum. De investeerders die aan het begin van het jaar Ethereum kochten, hebben enorme verliezen geleden!

Laten we een andere grafiek bekijken:

Ethereum-prijsvoorspelling: Ethereum-grafieken vergeleken met Bitcoin.

Dit is een Ethereum-prijsgrafiek van juni 2017 tot juli 2017. 12 juni tot 16 juli om precies te zijn. De prijs van Ether ging van $ 397 tot $ 170. Ja … dit was niet zo geweldig voor investeerders.

Nou, het was prima voor de investeerders die hun Ether vasthielden en niet verkochten. Maar sommige investeerders raakten in paniek. Ze werden bang vanwege het slechte nieuws (dit is waar ik het eerder over had!) Dat over Ether werd gepubliceerd. Ze verkochten hun Ether en maakten een enorm verlies. Zoals u kunt zien, was de prijsvoorspelling van Ethereum op dit moment niet erg positief.

Als ze voor $ 397 hadden gekocht en voor $ 170 hadden verkocht, zouden ze het hebben verdiend een verlies van 57,2%.

Daarom praten veel beleggers over ‘beleggen met emoties’. Ze zeggen dat je niet moet investeren met je emoties (d.w.z. paniek bij verkopen / kopen), en in plaats daarvan gewoon moet investeren in wat je gelooft. Als je gelooft dat Ethereum de wereld verandert en dat de technologie nog lang zal bestaan, luister dan niet naar wat de markt zegt.

Laten we nu eens kijken naar een andere Ether-prijsgrafiek.Ethereum-prijsvoorspelling: Ethereum- en Bitcoin-prijsgrafiek in 2018.

Dus, wat is er hier gebeurd …? Dit was in februari 2018. Zoals je op de grafiek kunt zien, crashte de prijs van Ether opnieuw.

Het kwam niet zo laag als bij de crash van juni 2017 ($ 170), maar het daalde wel naar $ 644 (02.06.18). Slechts 5 dagen daarvoor (02.01.18) was de prijs van Ether $ 1.130. Dat is een grote crash! Ether verloor bijna de helft van zijn prijs in 5 dagen.

Het was echter niet alleen Ether die crashte – het was de hele cryptocurrency-markt. In feite verloren bijna alle cryptocurrencies de helft van hun prijs. Sommige investeerders zeggen dat de crash gebeurde vanwege slecht nieuws in China en Zuid-Korea​cryptocurrency is erg populair in beide landen.

Dus, wat betekende de Ether-crash van begin februari 2018 voor beleggers? Als je op 1 februari Ether voor $ 1.130 kocht en op 6 februari voor $ 644 verkocht, zou je een verlies van 43% hebben geleden. Het was dus niet zo erg als de crash van juni 2017 (een verlies van 57,2%), maar het was nog steeds slecht. Veel mensen hebben veel geld verloren.

Het goede nieuws is dat Ethereum begin 2021 opnieuw zijn hoogste punt ooit wist te bereiken en meer dan $ 1.400 waard was. Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, lijkt de toekomst van Ethereum erg rooskleurig. Hieronder vindt u de grafiek voor 22 januari 2021.

Ethereum-prijsvoorspelling: Ethereum-prijs 2021.

Gevolgtrekking

U weet nu hoe Ethereum-prijsvoorspellingen worden gedaan en wat de experts zeggen over de toekomst van Ethereum. Het is echter altijd belangrijk om te onthouden dat Ethereum-voorspellingen precies zijn wat ze zeggen dat ze zijn – voorspellingen. Niemand weet wat de toekomst is! Er is geen enkele persoon ter wereld die weet wat de prijs van Ether morgen, volgende week of volgend jaar zal zijn. Het is onmogelijk!

Het enige wat we kunnen doen is voorspellen. Door de informatie in deze gids te gebruiken en de voortgang van Ethereum te volgen, kunt u ook uw eigen Ethereum-prijsvoorspellingen doen! Als u zelf een Ethereum-voorspelling heeft, laat het ons dan weten! U kunt uw eigen voorspellingen vergelijken met die van ons, en kijken of er punten zijn die verschillen!

Als u wilt beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies, zorg er dan voor dat u alleen de beste uitwisselingen die er zijn!

Belangrijke opmerking: dat zou u moeten doen Spreek altijd met een financieel adviseur voordat u grote investeringen doet en investeer nooit meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen.

Disclaimer: Er zijn ook andere manieren om de prijs van Ethereum te voorspellen, zoals grafiekanalyse. Dit houdt in dat je veel grafieken en diagrammen moet lezen en ze moet gebruiken om te raden hoe de prijs zal veranderen. Ik raad het gebruik van diagramanalyse niet aan om te beslissen of je Ethereum wel of niet wilt kopen, daarom heb ik er in deze gids niet veel over gesproken. Ze zijn vaak moeilijk te begrijpen – je zou veel kennis over het onderwerp moeten hebben om ze te kunnen analyseren en de juiste voorspellingen te doen.

(Er is niets mis met het gebruik van diagramanalyse om voorspellingen te doen, maar ik raad u af om Ethereum te kopen of verkopen alleen vanwege hoe een diagram eruit zag!)

* Let op: dit artikel is een persoonlijke mening. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u een professional te raadplegen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map