eToro recensie

Als u op zoek was naar een makelaar die dat zou toestaan handel in cryptocurrencies, je zou waarschijnlijk tegenkomen eToro vroeger of later. Daarom wil ik u vandaag een uitgebreide eToro-beoordeling, waarin we alle hoofdaspecten van dit makelaarsbedrijf behandelen.

In deze gids vertel ik je er alles over eToro en zijn bedrijfsmodel – we zullen praten over wat eToro in het algemeen is, de oorsprong en doelen van het bedrijf bespreken, kijken of we erachter kunnen komen of eToro USA iets is, enzovoort.

Hoewel eToro handelt in cryptocurrencies, zullen we binnenkort ook verschillende aspecten van zijn bedrijf moeten behandelen – alleen door dit te doen zullen we in staat zijn om een ​​volledig beeld te krijgen van het bedrijf in kwestie..

Voordelen

 • Copy trading service beschikbaar
 • Een verscheidenheid aan cryptocurrencies om uit te kiezen

Nadelen

 • Opnames kunnen traag zijn
 • Langzaam verificatieproces
 • Hoge eerste aanbetaling

Inzicht in eToro

Laten we deze eToro-beoordeling dus van bovenaf beginnen. Wat is eToro?

eToro is een In Israël gevestigd makelaarsbedrijf dat zich bezighoudt met verschillende financiële investeringen. In 2013 introduceerde het bedrijf een optie om in aandelen te handelen CFD’s.

eToro recensie

EEN CFD (Contract For Difference) is een handelsmethode gebruikt tussen een koper en een verkoper. Dit type methode laat speculaties toe – de algemene regel van CFD is dat de verkoper de koper een bedrag betaalt dat gelijk is aan het verschil tussen de huidige prijs van het object en de prijs waartegen het zal zijn tijdens de oprichting van de overeenkomst (contract).

Met bijna 5 miljoen investeerders wereldwijd is eToro er al geruime tijd in geslaagd zichzelf te vestigen en te versterken als een gerenommeerd makelaarsbedrijf. Het was opgericht in 2006 door drie jongens, waarvan twee broers. Tussen de oprichting en de huidige datum is het bedrijf erin geslaagd meer dan $ 160 miljoen ophalen van investeerders van over de hele wereld.

Een van de belangrijkste Kickstarter voor de bedrijfsgroei van het bedrijf wordt beschouwd als hun beslissing om een handel kopiëren functie op hun platform.

Deze functie is erg populair omdat het elimineert de noodzaak om uitgebreide hoeveelheden onderzoek te doen en om consequent de bewegingen van de markt te volgen – u zou gewoon een populaire en gevestigde belegger kiezen die u leuk vond en vervolgens de optie kiezen om volledig een transactie kopiëren die ze maken.

eToro recensie

Als de inruilvraag succesvol is, ontvangt u de winst en ontvangt de investeerder die u vertrouwt een bonus. Hiermee is iedereen blij en gestimuleerd om slimme transacties en transacties uit te voeren.

eToro Cryptocurrencies

Laten we eerlijk zijn – u kwam naar deze eToro-recensie voor crypto’s, niet waar?


Er zijn nogal wat eToro-recensies op internet, maar veel ervan lijken zich door het “cryptocurrency” -gedeelte van het bedrijf te haasten.

eToro staat bekend als zijn een van de eerste brokerage-sites dat zou zijn gebruikers de mogelijkheid bieden om handel in cryptocurrencies. Niet alleen dat, maar ze laten ook toe CFD-gebaseerd crypto-handel.

Dit wordt beschouwd als een zeer interessante zakelijke zet vanwege de vluchtigheid van cryptocurrencies. Hun prijzen hebben de reputatie bijna te zijn onvoorspelbaar – dit maakt CFD-gebaseerde cryptohandel zeer gunstig voor de klant, maar het bedrijf dat deze service aanbiedt (in dit geval – eToro) moet een zeer solide businessplan hebben om ervan te kunnen profiteren.

Het lijkt er echter op dat eToro dat wel heeft erin geslaagd om te slagen – in vergelijking met andere makelaars bieden ze gebruikers het breedste een verscheidenheid aan handelsopties voor cryptocurrency beschikbaar (zowel lange als korte termijn).

eToro-beoordeling: eToro-cryptocurrencies.

Zoals ik eerder heb vermeld, wordt dit vooral toegeschreven aan hun keuze voor introductie van de “Copy trading” -functie. Er zijn veel investeerders geweest analyseren cryptocurrencies (vooral de meer populaire zoals Bitcoin of Ethereum) sinds hun oprichting. Deze investeerders geloven meestal in de groei van de cryptomunt en zijn op zoek naar het meest gunstige tijdsbestekken investeren.

Gezien het feit dat cryptocurrencies de afgelopen jaren enorm in populariteit zijn gestegen, zijn steeds meer mensen op zoek naar manieren om te investeren in hen. Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken, maar voor de meeste moet u er veel uren in steken onderzoek naar het onderwerp. Veel mensen kunnen zich dit niet veroorloven, of het nu simpelweg is gebrek aan tijd of omdat het een veel te breed onderwerp is.

Dit is waarom het verlaten van de investeringsbeslissing aan een persoon die heeft jaren en jaren ervaring in het veld is zo’n geweldige optie. Dit geldt vooral als u dat ook kunt kies de expert die je wilt (op basis van hun prestaties). De investeerders weten ook dat ze dat zullen doen ontvang een bonus voor de juiste beslissingen die ze nemen, wat hen op zijn beurt motiveert om zorgvuldig en verstandig te investeren en zo de potentiële inkomsten te maximaliseren.

Waarom eToro?

Dus nu u meer weet over de oorsprong van het bedrijf en de cryptocurrency-scene … Waarom zou u ervoor kiezen om het te gebruiken?? Lees deze eToro-recensie verder en laten we het uitzoeken!

Op hun officiële site, eToro-lijsten verschillende redenen waarom u ze zou moeten vertrouwen en zo snel mogelijk op hun platform zou moeten handelen.

eToro recensie

Het allereerste dat het bedrijf garandeert, is veiligheid. Elke goede eToro-recensie zal u vertellen dat als het gaat om makelaardij, beveiliging een van de topprioriteiten moet zijn.

Ze beloven ook een grote verscheidenheid aan cryptocurrencies kiezen uit. Dit is waar – zoals ik eerder heb vermeld, heeft eToro de meeste cryptocurrencies die beschikbaar zijn om te verhandelen via een ander makelaarsbedrijf dat er is.

Alle andere voordelen die eToro biedt, leiden tot een vloeiende gebruikersinterface-ervaring, goede transactietarieven met geen verborgen kosten en een algemeen goed gemaakte site.

Tot nu toe heb je in deze eToro-recensie de voordelen van eToro en de sterke kanten van het bedrijf kunnen zien. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende klachten die het bedrijf ontvangt.

eToro recensie

Als je andere eToro-recensies of cryptocurrency-gerelateerde forums op internet hebt bekeken, zou je zien dat de mening van de algemene bevolking over eToro is best positief.

De factoren die er waarschijnlijk het meest toe bijdragen dat eToro positief wordt bekeken, zijn hun reputatieopbouwende vaardigheden. Het bedrijf heeft zich weten te vestigen als een gerenommeerd en betrouwbaar makelaar door de jaren van zijn bestaan.

eToro-beoordeling: eToro-voordelen.

Een van de belangrijkste klachten die mensen lijken te hebben als het om eToro gaat, is dat de afdeling klantenservice kan wel wat verbetering gebruiken. Er lijken veel problemen te zijn met betrekking tot de ondersteuning zelf, reactietimers en behulpzaamheid, enz.

Een ander groot ding dat vaak wordt genoemd met betrekking tot het feit dat eToro niet up-to-par is, is dat het platform zelf vaak de neiging heeft vast te lopen, schijnbaar zonder enige concrete reden. Dit kan simpelweg zijn vanwege technische problemen of serveronderhoud, maar het leent zich nog steeds als hinderlijk voor veel mensen.

De volgende stap die we in deze eToro-beoordeling behandelen, is het Amerikaanse platform.

eToro USA

eToro heeft zijn hoofdvestiging gevestigd in Israël, en er zijn nog twee faciliteiten in Cyprus en de UK. Het bedrijf bedient zowel de Britse als Europese klanten (hoewel sommige functies verschillen in prijzen en voorwaarden), maar hoe zit het met eToro USA?

Onlangs heeft eToro een nieuwe uitgebracht, BETA versie van een Amerikaanse marktplaats. Als u in de VS woont, kunt u nog steeds geen geld plaatsen en op die manier beginnen met handelen (hoewel het bedrijf belooft dat deze functie binnenkort beschikbaar zal zijn). Wat u wel kunt doen, is u registreren als officiële eToro-gebruiker en ontvang $ 100 duizend aan virtuele credits.

eToro recensie

Het bedrijf laat je met deze credits spelen en je geluk beproeven op de markt, zodat je al bekend zou zijn met hoe de dingen werken wanneer de echte in de VS gevestigde marktplaats wordt vrijgegeven. Dit is een slimme zakelijke en strategische zet – eToro kan potentiële klanten aantrekken zonder dat ze nog een echte service te bieden hebben. Er wordt beloofd dat het binnenkort aankomt, dus blijf op uw hoede – eToro USA komt eraan.

Overzicht

Tot zover hierin eToro recensie hebben we de geschiedenis van het bedrijf besproken, wat het doet, hoe het omgaat met cryptocurrencies en enkele van de voor- en nadelen ervan. Als je zover bent gekomen, denk ik dat een samenvatting van wat we hebben besproken zowel nuttig als nuttig zou zijn.

eToro doelen om de … te zijn toonaangevend bedrijf in makelaardij, inclusief makelaardij in cryptovaluta. Het bedrijf is gestart in 2006 en heeft veel ervaring op het gebied van financiële investeringen.

Van alle makelaars die momenteel zijn aanbieden om te handelen cryptocurrencies, eToro heeft het breedste assortiment. Dit komt deels doordat ze dat heel snel deden spring in crypto’s toen deze valuta’s voor het eerst begonnen te verschijnen. Een andere belangrijke reden is dat het bedrijf lijkt te geloven in cryptocurrencies en de blockchain-technologie in het algemeen, zowel vanuit technologisch als financieel oogpunt..

eToro-beoordeling: eToro-handelsfuncties.

Een van de voordeligste zakelijke beslissingen die eToro heeft genomen, was het implementeren van de functie voor het kopiëren van handel in zijn platform. Het zal de kloof overbruggen tussen beginnende investeerders die geen tijd willen of hebben om hun onderzoek te doen en veteranen die al sinds het begin van Bitcoin in het spel zitten..

Er zijn bepaalde specifieke gebieden waarop het bedrijf nog wat werk te doen heeft (platformoptimalisatie, klantenondersteuning), maar dat is het algemene reputatie en jarenlange actieve ervaring zijn een hoofdbestanddeel van het bedrijf geweest positief vooruitzicht.

Hoewel ze hun diensten momenteel niet aanbieden aan potentiële klanten in de VS, heeft eToro een BETA-versie van hun VS-platform uitgebracht en werkt ze actief aan het brengen van het daadwerkelijke eindproduct naar hun live servers.

Voors en tegens

Het zou geen eToro-recensie zijn als het geen checklist had, dus laten we snel de voor- en nadelen van eToro samenvatten.

eToro PROS eToro CONS
 • Een gevestigde reputatie binnen de branche;
 • Een breed scala aan cryptocurrencies om uit te kiezen;
 • Handel kopiëren om te integreren.
 • Enigszins hoge vergoedingen;
 • Slechte klantenondersteuning;
 • Platform crasht zelden.

Al met al is het duidelijk dat de meeste eToro-beoordelingen correct waren – het bedrijf is goed ingeburgerd en heeft vele jaren ervaring om dit te ondersteunen. Hoewel bepaalde aspecten nog moeten worden aangepast, wordt het door velen beschouwd als een geweldig platform voor zowel cryptocurrency als een andere aandelenhandel..

Gevolgtrekking

Elke dag ziet de markt nieuwe, opkomende startups die vastbesloten zijn om het tempo van het spel te veranderen en hun eigen regels vast te stellen. eToro was precies een van die startups – het moet gezegd worden geslaagd in meer dan één afdeling.

Als je je geluk wilt uitproberen met cryptocurrency-handel, begin langzaam en investeer niet meer dan u bereid bent te verliezen. De crypto en de aandelenhandel wereld kan een zeer onvoorspelbare plek zijn – doe altijd goed onderzoek en weet waar u aan begint.

Als u al een investeerder bent en dit al een lange tijd doet, is eToro misschien de perfecte keuze plek om uw inkomsten te verhogen. Met het nieuwe “copy trading” -systeem zou u potentieel veel meer inkomsten kunnen verdienen zonder dat u echt iets anders hoeft te doen dan registreren uzelf en uw portfolio naar de site.

Projecten zoals Volg Coin hebben ook geprobeerd hetzelfde pad van “copy-trading” te volgen, maar zijn veel minder succesvol geweest. Er zijn veel redenen waarom dat zou kunnen zijn, maar het komt uiteindelijk allemaal neer op een gebrek aan ervaring en professionals in het veld (Follow Coin, als project, werd pas eind 2017 opgericht).

eToro-beoordeling: eToro-functies.

Als u een Amerikaans staatsburger bent, moet u het proberen eToro’s digitale markt. Het is volledig gratis en biedt een geweldige kans om erachter te komen hoe alles (opties, instellingen, verschillende interfaces, etc.) werkt voordat het bedrijf de live-versie lanceert.

Je kan ook begin te kijken naar verschillende cryptocurrency-experts van overal vandaan – misschien zijn sommigen van hen al geregistreerd op de site, bent u bekend met hun portfolio’s en trackrecords en kunt u verstandiger kiezen wanneer het tijd is.

Omdat eToro echter behoorlijk hoge kosten biedt en geen erg betrouwbare klantenondersteuning heeft, wilt u het misschien proberen andere sterk aanbevolen crypto-uitwisselingsplatforms, zoals Coinbase, Binance en Kraken.

Al met al hoop ik dat deze eToro-recensie nuttig voor u was om erachter te komen wat eToro is. Als u besluit om de site zelf uit te proberen, wens ik u veel succes met alle tradingen die komen gaan!

eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggingen in aandelen en cryptovaluta als het verhandelen van CFD’s aanbiedt.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico lopen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 75% van de particuliere beleggersrekeningen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Cryptoassets zijn vluchtige instrumenten die in zeer korte tijd sterk kunnen fluctueren en daarom niet geschikt zijn voor alle beleggers. Behalve via CFD’s is het verhandelen van crypto-activa niet gereguleerd en daarom niet onder toezicht van enig EU-regelgevingskader.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen vertegenwoordiging en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteitspecifieke informatie over eToro.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map