Vinden een levensvatbare cryptocurrency-portemonnee voor jezelf kan deze dagen een beetje gedoe zijn. Vaak zijn de keuzes eindeloos – het kiezen van de verkeerde kan het einde van uw cryptofondsen betekenen, en dat is waarschijnlijk niet iets dat u waarschijnlijk wilt. Nou, als je naar een deel van de gebruiker zou kijken Freewallet beoordelingen, zou u kunnen ontdekken dat deze specifieke portemonnee past bij uw wensen en behoeften.

Toegegeven, dat is niet echt iets dat je kunt ontdekken totdat je de portemonnee zelf daadwerkelijk gebruikt, toch? Nou ja, tot op zekere hoogte – hoewel je het zelf uitprobeert, je misschien een beter idee krijgt van de kernfuncties van het platform, weet je waarschijnlijk niet echt of Freewallet veilig is totdat er iets ergs gebeurt.

Tenzij u natuurlijk naar enkele Freewallet-recensies van gebruikers verwijst voor feedback – dat is precies wat u in de onderstaande gids zult vinden!

TL; DR: Freewallet is zeker een van de interessantere wallets op de markt. Het is een portemonnee voor mobiele apps en desktops, maar kan ook als online opslag worden gebruikt. Het heeft Changelly erin geïntegreerd voor eenvoudige uitwisselingen en ondersteunt meer dan 100 cryptocurrencies en tokens. Toch lijken sommige gebruikers onzeker te zijn over de beveiligingskant van de portemonnee.

Voordelen

  • Ondersteunt meer dan 100 cryptocurrencies
  • Fatsoenlijke beveiligingsmaatregelen (2FA, aangepaste pincodes)
  • Staat fiat-crypto-handel toe
  • Intuïtief, eenvoudig te gebruiken

Nadelen

  • Twijfelachtige klantenondersteuning
  • Een bewaarportemonnee – zorgen over de veiligheid

Freewallet Review: PROS

Voor degenen die nog nooit van het merk hebben gehoord, laat me zeggen – je hebt het juiste moment gekozen om de Freewallet-recensies van gebruikers te onderzoeken. De reden daarvoor is simpel – enige tijd geleden heb ik “Freewallet” opgezocht in de Play Store zou nogal wat verschillende resultaten opleveren – een van de meer negatieve aspecten die ook in gebruikersrecensies worden geclaimd!

Maar vanaf het moment dat ik deze Freewallet-recensie schreef, er is maar één versie die op het mobiele scherm verschijnt – Nou ja, dat was tenminste het geval toen ik het product in kwestie opzocht. Dat gezegd hebbende, als je de Play Store op desktop bezoekt, kun je nog steeds alle verschillende portefeuilles van het merk in kwestie zien.

Zie je, het merk zelf – Freewallet – had stand-alone wallets gemaakt voor enkele van de verschillende munten die het ondersteunt. Dit betekent dat u voor elke cryptomunt in uw bezit een aparte app zou moeten downloaden – niet ideaal!

Freewallet recensie

Op een bepaald moment besloot het in Estland geboren bedrijf dat dit niet echt de optimale manier was om het te doen, en creëerde de daadwerkelijke, volwaardige en titelloze opslagplaats voor cryptocurrencyde Freewallet.

Een van de grotere ideeën en doelen achter het product was gericht op de markt voor mobiele cryptocurrency-portemonnees – het bedrijf wilde Maak een eenvoudig te gebruiken, interactief en levensvatbare mobiele portemonnee. Vanaf nu is het ook beschikbaar in een online versie!

Ik loop echter voor op mezelf – laten we vanaf het begin beginnen en eens kijken naar de gebruikersrecensies van Freewallet die vermelden de daadwerkelijke munten die de portemonnee ondersteunt.

Ondersteunt meer dan 100 verschillende cryptocurrencies

Een van de grootste vragen die potentiële gebruikers hebben bij het bekijken van sommige crypto-portefeuilles, heeft te maken met het aantal cryptocurrencies dat de wallets ondersteunen. Het lezen van Freewallet-recensies van gebruikers, dit is ook iets dat vrij duidelijk is.

Als dit je allereerste crypto-portemonnee is die je wilt gebruiken, of als je helemaal nieuw bent in het onderwerp crypto, dan vraag je je in het algemeen af: waarom zou iemand in hemelsnaam geven om het aantal munten? een portemonnee ondersteunt? Je hebt niet maar een enkele cryptocurrency en dat is het dan?


Tabel: de ondersteunde munten van de Binance-portemonnee en Freewallet

Goed, Nee – vaak is dat niet echt het geval.

Zie je, met de tijd neemt het aantal cryptocurrencies dat er is behoorlijk dramatisch toe. Dit betekent dat er elke dag een nieuwe cryptomunt om de hoek kan verschijnen. Natuurlijk kan elk van deze munten betekenen nieuwe investeringsmogelijkheden.

Freewallet review: kenmerken van de Freewallet.

In veel gevallen doen ze dat – daarom hebben mensen tegenwoordig de neiging om aanzienlijke hoeveelheden verschillende cryptomunten tegelijkertijd vast te houden. Het zou logisch zijn dat ze dat zouden willen bewaar ze allemaal in één portemonnee, ook (hoewel dat niet altijd een goed idee is).

Hier komen de Freewallet-recensies van de gebruiker om de hoek kijken. Als je wat oudere recensies zou bekijken, zou je merken dat er enige tijd geleden maar een paar munten waren die Freewallet ondersteunde, en dat je een andere versie van de wallet-app moest downloaden om elk van de munten in op te slaan.

Zoals u zich kunt voorstellen, is dat nogal een gedoe.

Nu zijn de dingen veel meer geoptimaliseerd – u kunt opslaan tot 100 verschillende cryptocurrencies en ERC-20-tokens binnen een enkele Freewallet-app. Dat is nogal een verbetering!

Zoals u zich kunt voorstellen, is dit geweldig nieuws voor meerdere valuta’s HODLers – de meeste positieve Freewallet-recensies zullen dit ook nog eens bewijzen.

Ingebouwde Exchange-functies (Changelly)

Als er één ding is dat wij als mensen hoog waarderen met betrekking tot apps en computerprogramma’s, dan moet het dat wel zijn gemak.

Nou, dat is tenminste een manier om het te zeggen – met andere woorden, mensen vinden het leuk als ze kunnen meerdere acties uitvoeren op een enkele applicatie, zonder dat u daarvoor naar een andere plek op internet hoeft te gaan (of extra software hoeft te installeren).

Als het gaat om Freewallet-beoordelingen en cryptocurrencies, zou in het algemeen een van de grootste van dergelijke gemakken moeten zijn de mogelijkheid om cryptomunten rechtstreeks te kopen vanuit de portemonnee waarin u ze bewaart.

Freewallet recensie

Zeker, de Freewallet heeft ook een dergelijke functionaliteit.

Je zult merken dat er binnen de Freewallet is een geïntegreerde uitwisseling waarmee u naar believen cryptocurrencies kunt kopen en verhandelen. De uitwisseling in kwestie is Changelly – een van de meer populaire en vertrouwde crypto-uitwisselingen in de branche!

Hoewel dit, toegegeven, niets nieuws is als het gaat om crypto-portefeuilles (de meeste van de duurdere portemonnees hebben tegenwoordig geïntegreerde uitwisselingen), is het nog steeds geweldig om te weten dat een dergelijke mogelijkheid bestaat met Freewallet. Bovendien is het feit dat het merk gebruik maakt van de diensten van een betrouwbare beurs nog beter!

Fatsoenlijke beveiligingsfuncties

Zoals je misschien verwacht, beveiliging is de meest cruciale functie als het gaat om een ​​cryptocurrency-portemonnee – of u nu Freewallet-recensies of andere leest, u kunt er zeker van zijn dat het aspect van beveiliging cruciaal zal zijn als het gaat om het opslaan van uw cryptogeld in een portemonnee.

Voor degenen die zich afvragen of Freewallet veilig is, houd er rekening mee dat er enkele aspecten van dit product zijn die het een beetje een riskante keuze maken – daar komen we echter te zijner tijd op terug. Laten we eerst enkele maatregelen noemen die Freewallet heeft genomen en die er zijn om het welzijn van uw munten te garanderen.

Freewallet lijkt al uw cryptomunten te bewaren een koude opslaglocatie – dat is goed. De term “koude opslag” verwijst in feite naar een plaats die heeft geen verbinding met internet – aan de andere kant worden online en software- / app-gebaseerde wallets ‘hot wallets’ genoemd.

Freewallet review: beveiligingsfuncties van de Freewallet.

Maar wacht … Freewallet is toch een app-gebaseerde portemonnee? Maakt dat het niet tot een ‘hot storage’ -optie?

Ja, het doet.

Dus … hoe worden de munten dan in de koelcel bewaard??

Simpel – terwijl al uw valuta op koude opslaglocaties wordt bewaard, is de Freewallet eenvoudig toont het saldo dat u in de app heeft. Met andere woorden, gebruikersrecensies van Freewallet zullen u vertellen dat, terwijl uw munten veilig worden bewaard, de app eenvoudig het saldo in de portemonnee laat zien.

Freewallet maakt ook gebruik van tweefactorauthenticatie – dit is geweldig nieuws. Hoewel het iets is dat als ‘normaal’ moet worden beschouwd als het gaat om elke soort crypto-opslaglocatie, is het helaas nog steeds niet het geval – er zijn genoeg portemonnees die geen 2FA gebruiken.

Eerlijk gezegd, als u zich afvraagt ​​of Freewallet veilig is, kunt u erop vertrouwen – terwijl de portemonnee geen bekende geschiedenis heeft als “gehackt”, Maakt het ook gebruik van 2FA, wat de veiligheid nog verder verzekert.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Freewallet recensie: CONS

Nu we enkele van de meest prominente functies (en voordelen) van de Freewallet hebben besproken en enkele van de Freewallet-recensies van gebruikers hebben bekeken, laten we ook enkele van de minder positieve aspecten van de portefeuille in kwestie bespreken.

Een ‘Hot Wallet’, bewaarportefeuille – uw privésleutels zijn niet van u

De belangrijkste zorg die in de meeste Freewallet-recensies wordt geuit, heeft te maken met de beveiligingskant van de dingen. Namelijk het feit dat Freewallet een custodial service provider is.

Op het gebied van cryptocurrency wordt de term “custodial” eigenlijk gezien in een nogal negatief licht. De reden daarvoor is ook vrij eenvoudig: als een portemonnee “custodial” is, betekent dit eenvoudigweg dat alle privésleutels die erin worden gevonden, zijn niet van jou – in plaats daarvan worden ze door het bedrijf achter de portemonnee bewaard.

Freewallet recensie

Laat ik het zo zeggen – uw crypto-besparingen zijn overgeleverd aan de portemonneeproviders en u moet erop vertrouwen dat ze integer en eerbiedig zullen handelen.

Niet erg geruststellend, toch? Welnu, nu kunt u zien waar het probleem vandaan komt.

Het is waar dat je, als je de Freewallet-recensies van gebruikers leest, zult merken dat er niet echt klachten zijn met betrekking tot ‘er gebeurt echt iets’ met iemands cryptovaluta. Toch zullen alle cryptoliefhebbers je vertellen dat dit nog steeds iets is u moet op uw hoede zijn – bewaarportemonnees moeten door en door worden onderzocht.

Twijfelachtige klantenondersteuning

Dit is eigenlijk een behoorlijk interessant punt als het gaat om de meer negatieve gebruikersrecensies van Freewallet.

De klantenondersteuning van Freewallet is actief – dat valt niet te ontkennen. Je zult hun agenten zien reageren op schijnbaar elk stukje kritiek of zelfs enkele van de meer algemene opmerkingen op internet. Actief zijn, betekent echter niet altijd dat u dat ook bent nuttig zijn.

Zie je, er zijn nogal wat klachten van gebruikers die praten over de klantenservice onbeleefd, of zelfs minachtend, soms. Zelfs in de openbare ruimtes online (d.w.z. Trustpilot), kun je mogelijk enkele interacties tussen gebruikers en klanten tegenkomen die … Nou, minder dan prettig zijn.

Freewallet recensie

Klantondersteuning is over het algemeen een behoorlijk controversieel onderwerp als het gaat om portefeuilles met cryptocurrency. Er lijken maar een paar portemonnees te zijn die werkelijk allround fatsoenlijke klantenondersteuning hebben – andere hebben het helemaal niet, of, nou ja … het ontbreekt aan ondersteuningsmogelijkheden.

Hoe dan ook, het is de moeite waard om te vermelden dat, als het gaat om daadwerkelijke technische problemen of specifieke vragen die gebruikers kunnen hebben als het gaat om de portemonnee in kwestie (dwz is Freewallet veilig en wat doet het om de veiligheid van uw geld te waarborgen?) , de klantenondersteuning inderdaad, lijken nuttig te zijn.

Tabel: Bedrijfsinformatie van de Ledger Nano X en Freewallet

Dat is zeker een goede zaak, hoor! Het maakt niet uit of het een positieve of negatieve Freewallet-recensie van een klant is – als u een technisch probleem met uw portemonnee tegenkomt, zou u de antwoorden en hulp moeten kunnen ontvangen die u nodig heeft.

Vergelijk Freewallet zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Freewallet zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Prijs

Voordat we verder gaan met het gedeelte “Hoe kan ik?” Van deze Freewallet-recensie, laten we het er snel over hebben de prijzen en Freewallet-vergoedingen – zoals u snel zult zien, is het niet echt een eenvoudig onderwerp om uit te pakken.

Zoals de naam van het product zou kunnen suggereren, is de Freewallet dat in feite, gratis te downloaden en te gebruiken. U hoeft niet te betalen om uw cryptogeld binnen de portemonnee te houden – dat is goed!

De moeilijkheden beginnen wanneer u ernaar kijkt de kosten die in rekening worden gebracht bij het maken van transacties vanuit de portemonnee.

Freewallet review: de kosten van Freewallet.

Zie je, net als bij elke andere portemonnee waarin een uitwisseling is geïntegreerd, zijn die er bepaalde specifieke kosten die van toepassing zijn wanneer u een transactie uitvoert. Deze vergoedingen zijn niet gemaakt, in de zin dat ze hoger zullen zijn in overeenstemming met de hoeveelheid cryptocurrency die u uitgeeft.

Volgens sommige Freewallet-recensies van gebruikers is het probleem hier dat het bedrijf rekent eigenlijk behoorlijk hoge Freewallet-kosten aan voor de transacties. Het bedrijf stelt zelf dat hun vergoedingsmodel ‘competitief’ is, maar dit is nog steeds een punt van discussie onder de gebruikers.

Hoe de Freewallet te gebruiken?

We hebben gedekt de voor- en nadelen van Freewallet, wat betekent dat u een redelijk goed idee moet hebben van de fijne kneepjes van de portemonnee en de meningen die gebruikers hebben met betrekking tot de portemonnee Diensten en functionaliteit.

Als je de Freewallet-recensie hebt gelezen en hebt besloten dat de portemonnee het proberen waard is, doe je er goed aan om erachter te komen hoe te gebruiken, voordat je met je hoofd in het installatieproces springt.

Hoe de Freewallet te installeren en in te stellen?

Omwille van de eenvoud en duidelijkheid zal ik je laten zien hoe je kunt creëren de desktopversie van de Freewallet. Dezelfde principes zijn ook van toepassing bij het maken van een mobiele portemonnee, dus u zou vrij gemakkelijk moeten kunnen volgen!

Stap 1: Bezoek De officiële website van Freewallet, en navigeer om een ​​nieuw account aan te maken.

Stap 2: Voer uw e-mailadres in en maak een wachtwoord. Zorg ervoor dat het een nieuw wachtwoord is dat u nergens anders eerder heeft gebruikt!

Freewallet recensie

Stap 3: Je krijgt de kans om te creëren een gewoonte, 4-cijferige pincode. Dit is een extra extra beveiligingslaag.

Freewallet recensie

Stap 4: Dat is het – u bevindt zich op de startpagina van Freewallet!

Freewallet review: de voorpagina van Freewallet.

Zoals u zelf kunt zien, is het proces voor het maken van sites van Freewallet erg makkelijk – het enige dat nodig is, zijn 4 kleine stappen en u bent klaar!

Hoe cryptomunten over te dragen naar de Freewallet?

Als u uw bestaande geld naar de betreffende portemonnee wilt overboeken, zullen gebruikersrecensies van Freewallet u vertellen dat dit proces ook vrij vanzelfsprekend is. De stappen om dit te doen zijn als volgt:

Stap 1: Van de homepage van Freewallet, navigeer naar de “Te ontvangen” sectie.

Stap 2: Kies de cryptocurrency die u wilt ontvangen. In mijn geval kies ik Ethereum.

Freewallet-beoordelingen: kies de cryptomunt die u wilt ontvangen.

Stap 3: Bij het uitkiezen van een cryptocurrency die u graag zou willen ontvangen, krijgt u een aangepast crypto-portemonnee-adres, en in staat zijn om uw cryptogeld over te boeken naar de betreffende portemonnee. U kunt dit ook doen met een gebruikers-ID, en kan zelfs andere overdragen Ethereum-gerelateerde valuta’s (lezen: Munten), ook!

Freewallet-beoordelingen: de verschillende manieren om crypto's te ontvangen.

Nogmaals – eenvoudig en duidelijk!

Hoe u cryptocurrencies kunt kopen op de Freewallet?

Laten we tot slot eens kijken naar het koopproces voor cryptocurrency op de Freewallet.

Stap 1: Van de voorpagina van de portemonnee, navigeer naar de “Koop met kaart” sectie.

Freewallet-beoordelingen: cryptomunten kopen met een kaart.

Stap 2: Kies de cryptomunt die u wilt kopen. Nogmaals, ik kies Ethereum omwille van dit voorbeeld.

Freewallet-beoordelingen: kies de munt die u wilt kopen.

Stap 3: Nu kunt u het bedrag van ETH of USD invoeren dat u respectievelijk wilt ontvangen of uitgeven. Wat hier echt handig is, is dat u ook de kans krijgt om te zien hoeveel uw transactie gaat kosten!

Freewallet recensie

Stap 4: Als dat eenmaal is gebeurd, bent u dat ook doorgestuurd naar een partnerwebsite naar FreewalletSimplex. Maak je geen zorgen, want het is een zeer betrouwbare ‘tussenpersoon’ tussen crypto-uitwisselingsplatforms en crypto-ontvangers.

Freewallet-beoordelingen: betalingsgegevens invoeren.

U zult waarschijnlijk uw identiteit moeten verifiëren, maar zodra dat is gebeurd, is uw transactie voltooid. Dat is het – u bezit nu cryptocurrency!

Conclusies

Met dat alles gezegd en uit de weg, blijft er maar één vraag over – is Freewallet het bekijken en uitproberen waard?

Nou, hoewel het een moeilijke beslissing is, zou ik dat zeggen Jamaar wees op uw hoede.

Zie je, het product zelf is geweldig – eenvoudig te gebruiken, ondersteunt een hele reeks valuta’s, enzovoort. Elke Freewallet-recensie van een gebruiker kan u hetzelfde vertellen (behalve misschien voor enkele bovengemiddelde Freewallet-kosten).

Is Freewallet echter veilig? Nou, dat is de vraag – hoewel het een aantal hoogwaardige beveiligingsfuncties gebruikt, is het feit dat het is een bewaarproduct kan nog steeds sommige mensen afschrikken. Maar nogmaals: de portemonnee zelf is geweldig!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of enige andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me