Gatehub recensie

Er zijn meerdere crypto-portefeuilles vandaag op de markt, maar om erachter te komen welke van de beste voor uw behoeften is, moet u meer over elk van hen te weten komen.

In deze GateHub recensie, ik zal een kijkje nemen op de achtergrond van het bedrijf, portemonnee Kenmerken en hoe te gebruiken. Ik ga ook zaken als vergoedingen, klantenondersteuning en ondersteunde munten behandelen.

Daarna zal ik de beveiligingsfuncties van GateHub bekijken en de vraag beantwoorden "is GateHub veilig?". Ten slotte zal ik je een heel eenvoudig geven stapsgewijze handleiding over hoe u het moet instellen en hoe u het moet gebruiken!

Na deze GateHub-beoordeling heeft u alle benodigde informatie om te beslissen of dit de juiste portemonnee voor u is!

Dus waar wacht je op? Laten we eens kijken of GateHub net zo goed is als andere aanbevolen crypto-wallets, zoals Ledger, Coinbase en Trezor.

Voordelen

 • Gebruikersvriendelijk
 • Ingebouwde betalingsgateway
 • Relatief veilig

Nadelen

 • Beveiligingsprobleem in het verleden
 • Gebrek aan beveiliging – hete portemonnee

Wat is de GateHub Wallet?

De GateHub-platform was opgericht in 2014 door een Brits bedrijf. Toen het voor het eerst werd gelanceerd, was het gebouwd specifiek voor de Rimpeling (XRP) cryptocurrency ondersteunt nu ook andere munten. GateHub heeft twee hoofdfuncties omdat het niet alleen mensen toestaat winkel hun munten, maar het staat mensen toe handel zij ook!

Gatehub-recensie: startpagina.

De portemonnee stelt je in staat cryptocurrencies verzenden en ontvangen, en bewaar ze. Het is ook mogelijk om munten naar een andere GateHub-gebruiker te sturen door hun gebruikersnaam, wat het super rechttoe rechtaan maakt in vergelijking met veel andere portemonnees. De portemonnee is online geraadpleegd via een webbrowser, die beschikbaar is via een desktopapparaat, Android of iOS.

Dus nu u weet wat het GateHub-platform is, gaat het volgende deel van mijn GateHub-recensie kijken hoe goed de portemonnee is!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Hoe goed is de GateHub-portemonnee?

Uit mijn GateHub-recensie bleek dat de portemonnee gebruikersvriendelijk en de website is erg eenvoudig te gebruiken. Dit maakt het perfect voor beginners. Een van de beste eigenschappen is dat het niet alleen meerdere cryptocurrencies ondersteunt, maar ook echt geld! Ja, dat klopt – het ondersteunt fiat valuta, zoals USD, enz.

De GateHub-portemonnee is oorspronkelijk gebouwd om Ripple (XRP) te ondersteunen, maar nu ondersteunt in totaal 8 verschillende munten, die ik hieronder heb opgesomd.

Gatehub-recensie: cryptocurrencies

De GateHub-portemonnee heeft ook een ingebouwde betalingsgateway waarmee u echt geld kunt storten! Voordat u dit kunt doen, moet u een verificatie proces, waarvoor u uw persoonlijke gegevens moet invoeren en vervolgens kopieën van uw ID kaart en bewijs van adres.


Wees gewaarschuwd dat het enkele dagen kan duren voordat uw account is geverifieerd, dus als u snel munten moet kopen, kunt u overwegen om een ​​cryptocurrency te storten. Als u dit graag doet, kunt u geld op uw rekening storten met behulp van een bankrekening, wat dat ook kan zijn door SEPA of SNEL.

Op het moment van schrijven is de betalingsgateway ondersteunt USD, EUR, CNY en JPY. Over het algemeen maakt de beschikbaarheid van zowel cryptocurrencies als fiatgeld, evenals het feit dat het platform heel eenvoudig te gebruiken is, GateHub een uitstekende keuze voor beginners.

Gatehub-beoordeling: handelen

Dus nu u weet wat de GateHub-portemonnee kan doen, gaat het volgende deel van mijn GateHub-recensie kijken naar hun klantenondersteuning.

Vergelijk GateHub zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk GateHub zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Klantenservice

De meeste portemonneeproviders hebben echter geen klantenondersteuning, aangezien GateHub dat ook is een uitwisseling, er zijn meerdere manieren om contact met hen op te nemen. De gemakkelijkste manier om contact op te nemen met de klantenservice is door een e-mail te sturen. Volgens online beoordelingen reageert het ondersteuningsteam echter vrij traag.

Het GateHub-team zit ook op verschillende sociale mediaplatforms, zoals Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn. Hoewel het platform een ​​ondersteuningsteam heeft, is het belangrijk om te onthouden dat als u zowel uw authenticatiesleutel als wachtwoord verliest of uw geld wordt gehackt; er is niets dat GateHub kan doen.

Nu u op de hoogte bent van de beschikbare klantenondersteuning bij GateHub, gaat het volgende deel van mijn GateHub-recensie kijken naar GateHub-kosten!

GateHub-kosten

Het eerste dat u moet overwegen bij het gebruik van GateHub, is dat als u op zoek bent naar Rimpeling (XRP), moet u een minimaal 20 XRP. U kunt deze munten op geen enkele manier gebruiken, het is gewoon om uw portemonnee te activeren. Als u bijvoorbeeld 50 XRP overzet naar uw GateHub-portemonnee, kunt u slechts 30 XRP gebruiken. Dit is hetzelfde systeem voor alle Ripple-portefeuilles, dus je kunt het op geen enkele manier vermijden!

Gatehub-beoordeling: vergoedingen.

Afgezien hiervan zijn er geen GateHub-kosten voor het verzenden en ontvangen van geld, behalve de transactiekosten voor de blockchain. Het platform maakt hun geld van handels-, stortings- en opnamekosten. U vindt alle bovenstaande informatie.

Dus nu u weet wat de GateHub-kosten zijn, gaat het volgende deel van mijn GateHub-recensie kijken naar de beveiliging van de portemonnee!

Beveiligingsoverzicht: Is GateHub veilig?

Om uw GateHub-portemonnee te helpen beschermen, heeft het platform bepaalde beveiligingsfuncties. Ten eerste wordt u geadviseerd om in te stellen Twee-factorenauthenticatie, waarvoor u een code moet invoeren die elke keer dat u probeert in te loggen, naar uw telefoon wordt gestuurd.

Bovendien, als u probeert in te loggen vanaf een nieuw IP-adres of apparaat, moet u dit doen bevestig uw e-mailadres opnieuw. Het platform versleutelt ook al zijn gegevens, waardoor uw persoonlijke gegevens verder worden beschermd.

GateHub heeft nooit toegang tot uw privésleutels, aangezien deze op een aparte server van het hoofdplatform zijn opgeslagen. Hoewel dit ook een extra beveiligingsniveau toevoegt, betekent het ook dat als u ze verliest, u uw geld nooit meer kunt terugkrijgen..

Gatehub-beoordeling: analyse.

Echter, in 2017 er was een beveiligingsprobleem dat resulteerde in het stelen van munten bij mensen. De gecentraliseerde servers van GateHub werden gehackt, waardoor de criminelen ermee konden wegkomen meer dan $ 5 miljoen in cryptocurrency. Volgens verschillende gebruikers zei GateHub dat ze het gestolen geld niet zouden terugbetalen.

De officiële GateHub-verklaring over de hack die is gebeurd, is als volgt:

"Er is geen geld gestolen uit de portemonnee van de gebruiker. GateHub ontdekte dat een crimineel misbruik had gemaakt van een fout in een ondersteunende stortingsverwerkingsdienst, alle transacties werden volledig gehonoreerd. Het is waar dat er beweringen zijn dat er geld is verdwenen, maar dat kwam door het hacken van persoonlijke accounts."

Dit is zeer zorgwekkend en het zou een herinnering moeten zijn dat, ongeacht welke cryptocurrency-portemonnee u gebruikt, uw geld dat is nooit 100% veilig. Hoewel bekend is dat Ledger- en Trezor-hardwareportefeuilles zeer betrouwbaar zijn. Dus nu u het antwoord op ‘Is GateHub veilig?’ Weet, gaat het volgende deel van mijn GateHub-recensie kijken hoe u aan de slag kunt!

Gatehub recensie

Hoe u de GateHub-portemonnee instelt

Als je hebt besloten dat je het geluid van GateHub leuk vindt, ga ik het je nu geven stapsgewijze instructies over hoe u aan de slag kunt gaan!

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de officiële GateHub-website bezoeken.

2. U wordt vervolgens gevraagd of u zich wilt aanmelden. Klik in plaats daarvan op het Aanmelden

Gatehub recensie

3. Nu moet u uw e-mailadres invoeren en een sterk wachtwoord kiezen. U moet ook op het Ik ben geen robot box, evenals de Voorwaarden doos!

Gatehub recensie

4. U krijgt dan de herstelsleutel van uw portemonnee te zien. Dit is belangrijk omdat u dit nodig heeft als u ooit uw wachtwoord vergeet. Je kan of Schrijf het op (aanbevolen), of je kunt downloaden het naar uw apparaat als een tekstbestand.

Gatehub recensie

5. Nadat u uw herstelsleutel heeft opgeslagen, moet u uw e-mailadres bevestigen. U kunt dit doen door op het Activeer account knop in de e-mail die naar u is verzonden.

Gatehub recensie

6. Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u te horen dat u meer informatie moet verstrekken. Tenzij u een bedrijf bent, klikt u op het Individueel knop!

Gatehub recensie

7. Eerst moet u uw mobiel nummer. Zorg ervoor dat dit correct is, aangezien u dit moet verifiëren!

Gatehub recensie

8. Zodra u het SMS-code, voer het in het vak in.

Gatehub recensie

9. Als u uw nummer met succes heeft geverifieerd, klikt u op Doorgaan met.

Gatehub recensie

10. Vervolgens moet u een openbare gebruikersnaam. Dit lijkt erg op een Twitter-gebruikersnaam, maar wordt gebruikt om geld te ontvangen. Dit maakt het gemakkelijker om munten over te dragen binnen het GateHub-platform, omdat u geen lang wallet-adres hoeft in te voeren!

Gatehub recensie

11. Nu wordt u gevraagd om een foto! Als u dit niet wilt, kunt u op klikken Overslaan, ik doe dit later.

Gatehub recensie

Je portemonnee is nu ingesteld! Goed gedaan! Het volgende dat u moet doen, is Two-Factor Authentication instellen. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan je account, want elke keer dat je inlogt, moet je een code bevestigen die naar je telefoon wordt gestuurd! Hoewel u hiertoe niet wordt gedwongen, raad ik het ten zeerste aan!

1. Klik op Schakel 2-factorenauthenticatie in.

Gatehub recensie

2. U moet Google Authenticator downloaden op uw mobiele telefoon, die beschikbaar is op zowel ioS als Android.

3. Nu moet u uw Google Authenticator aan uw GateHub-account koppelen. U kunt dit doen door ofwel het Verificatiesleutel of door de QR-code te scannen.

Gatehub recensie

4. Nu u twee-factorenauthenticatie heeft ingesteld, is uw account veiliger!

Dus nu u weet hoe u uw portemonnee moet instellen, zal het volgende deel van mijn GateHub-recensie u laten zien hoe u deze kunt gebruiken!

Hoe de GateHub-portemonnee te gebruiken

Ik zal u een stapsgewijze handleiding geven over het gebruik van de GateHub-portemonnee.

1. Klik aan de linkerkant op Portemonnee.

Gatehub recensie

2. U krijgt nu uw portemonnee saldo, die standaard in Ripple (XRP) is. Zoals u zult zien, is uw portemonnee uitgeschakeld totdat u ten minste 20 XRP stort. Deze 20 XRP kan niet worden uitgegeven, overgedragen of opgenomen, wat betekent dat het een gratis te gebruiken portemonnee is. Helaas is dit hetzelfde voor alle Ripple (XRP) -portefeuilles.

3. Aan stort geld op uw account, scroll naar beneden en zoek naar uw portefeuilleadres. Als je al XRP hebt, is dit de gemakkelijkste manier gewoon overbrengen de munten rechtstreeks naar GateHub. Plak gewoon het GateHub-portefeuilleadres in het ontvangerveld van uw huidige portefeuille, verstuur de transactie en het geld zou binnen een minuut op uw GateHub-account moeten aankomen.!

Gatehub recensie

4. Als je momenteel geen XRP hebt, kun je storten met echt geld! Als alternatief kunt u ook storten met andere cryptocurrencies. Klik hiervoor op Storten / ontvangen.

Gatehub recensie

5. Als u momenteel een Europese bankrekening heeft, klikt u op EU-BANK, gevolgd door Sluit een gateway aan. Onthoud gewoon dat als u echt geld wilt gebruiken, u eerst uw identiteit moet verifiëren. Maakt u zich geen zorgen, mijn GateHub-recensie laat u hieronder zien hoe u dat moet doen!

6. Ten eerste moet u vul uw gegevens in. Dit omvat uw volledige officiële naam, geboortedatum, huisadres en geslacht.

Gatehub recensie

7. Nu moet u wat opgeven documentatie. Voor uw identiteitsbewijs kunt u een paspoort, rijbewijs of nationale identiteitskaart gebruiken. Voer het serienummer in het vak in en upload de afbeelding.

Gatehub recensie

8. Hierna moet u ook upload een bewijs van adres. Dit kan een energierekening, een bankafschrift, een belastingaangifte of een bewijs van ingezetenschap zijn.

Gatehub recensie

9. Zodra u klik op verzenden, het GateHub-team beoordeelt uw documenten en zodra ze deze hebben, kunt u geld storten met uw bankrekening! De tijd die het team nodig heeft om dit te doen, hangt af van hoe druk ze het hebben, dus wees voorbereid om een ​​paar dagen te wachten.

Gatehub recensie

Dus nu u weet hoe u uw GateHub-portemonnee moet instellen en hoe u uw account kunt verifiëren, gaat het volgende deel van mijn GateHub-beoordeling uitleggen hoe u geld naar een andere portemonnee kunt sturen.!

Verzenden / ontvangen

 • Klik eerst op het Portemonnee aan de linkerzijde.
 • Klik daarna op Stuur de betaling, gevolgd door Instant.
 • U moet nu uw GateHub invoeren wachtwoord.
 • Selecteer de cryptocurrency dat u wilt verzenden, samen met het bedrag.
 • Voer nu het portemonnee adres waar u het geld naartoe wilt sturen.
 • Om de transactie af te ronden, moet u ervoor zorgen dat u tevreden bent met het bedrag dat u overmaakt en vervolgens op klikken Bevestigen.

En dat is het. U heeft nu met succes uw eerste overdracht binnen de GateHub uitgevoerd!

GateHub Review: conclusie

En dat is het einde van mijn GateHub-recensie!

Over het algemeen denk ik dat GateHub een goede portemonnee voor beginners. Het ondersteunt niet alleen meerdere munten, maar u kunt ook fiat-valuta’s opslaan! Verder vind ik het leuk dat je GateHub kunt gebruiken om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen!

De enige probleem Ik heb met de GateHub-portemonnee dat het was gehackt in 2017 en heeft geen van de getroffen mensen terugbetaald. Hoewel er geen hacks zijn gebeurd, zou het een herinnering moeten zijn dat uw geld nooit 100% veilig is. In die zin is het misschien de moeite waard om een ​​papieren portemonnee of een hardware-portemonnee te overwegen, zoals Ledger en Trezor.

Ik hoop dat deze GateHub-recensie nuttig was en dat u al hebt besloten of deze geschikt voor u is.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map