GDAX recensie

Hallo daar, fans van cryptocurrency! Dus u wilt uw eerste miljoen cryptocurrencies verhandelen, maar eerst wilt u weten of GDAX is net zo goed als andere hervatte cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, zoals Coinbase, Binance en Kraken?

Geen zorgen – Ik heb alles geregeld! De cryptocurrency-handelsmarkten zijn nu een miljardenindustrie en tijdens zijn recordhoogte in december 2017 waren de dagelijkse handelsvolumes even hoog als de New York Stock Exchange!

In mijn GDAX-recensie ga ik dingen beantwoorden als ‘Is GDAX gebruiksvriendelijk?’, ‘Wat worden de GDAX-kosten in rekening gebracht’? en ‘Is GDAX veilig?’.

Ik ga je zelfs laten zien hoe je GDAX kunt gebruiken met een aantal echt handige schermafbeeldingen! Je moet nog veel leren, dus laten we beginnen door erachter te komen wat GDAX is!

Voordelen

 • Veilig
 • Makkelijk te gebruiken
 • Lage handelskosten

Nadelen

 • Onbehulpzame klantenondersteuning
 • Geen anonieme handel

Wat is GDAX? (Coinbase Pro)

GDAX is een cryptocurrency-uitwisseling dat stelt mensen in staat koop, verkoop en verhandel een reeks digitale munten. GDAX, gelanceerd in 2016, staat voor Global Digital Asset Exchange. De mensen die GDAX hebben gemaakt, maken deel uit van hetzelfde bedrijf dat Coinbase runt, dat nu een van de grootste beursmakelaars ter wereld is!

In wezen is het platform een tussenpersoon tussen kopers en verkopers en in ruil daarvoor – GDAX verdient zijn geld door transactiekosten in rekening te brengen. Als John bijvoorbeeld wat Bitcoin wil kopen en Jenny wil verkopen, worden ze allebei gematcht door de GDAX-beurs!

GDAX recensie

De oprichters wilden hun 13 miljoen Coinbase-gebruikers met een meer geavanceerd handelsplatform. De reden hiervoor is dat Coinbase u alleen toestaat om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Aan de andere kant stelt GDAX u in staat om ze in realtime te verhandelen met een een verscheidenheid aan verschillende handelsinstrumenten.

Hoewel GDAX zich richt op de meer ervaren handelaar, is het nog steeds mogelijk om echte betaalmethoden te gebruiken, zoals een bankrekening om geld te storten en op te nemen.!

Het mooie is dat als je een Coinbase-account hebt, je automatisch ook een GDAX-account hebt! Het enige dat u hoeft te doen, is dezelfde inloggegevens invoeren die u bij Coinbase gebruikt!

Net als Coinbase heeft GDAX nu een van de grootste handelsvolumes in de cryptocurrency-industrie. Op het moment van schrijven in juli 2018 is de uitwisseling gemiddeld ongeveer $ 100 miljoen aan dagelijkse transacties. Het hoogste bedrag dat ooit bij GDAX is verhandeld, is $ 650 miljoen in één dag, wat eind 2017 werd bereikt!

Dus nu je weet wat GDAX is en hoe ze zijn begonnen, gaat het volgende deel van mijn GDAX-recensie praten over hun recente rebranding naar Coinbase Pro!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

GDAX heet nu Coinbase Pro!?

GDAX kondigde in mei 2018 aan dat het zou gaan rebrand de uitwisseling naar ‘Coinbase Pro’! Coinbase Pro heeft alle dezelfde voordelen als GDAX, het team heeft echter een paar nieuwe functies toegevoegd om het nog beter te maken!


De nieuw platform is nu live, wat betekent dat als u toegang probeert te krijgen tot GDAX, u wordt doorgestuurd naar de nieuwe Coinbase Pro-website. Toen ik het voor het eerst testte, merkte ik een paar verschillen op.

Ten eerste is het platform veel schoner, wat betekent dat het dat ook is gemakkelijker te navigeren. Het stortings- en opnameproces is ook meer rechttoe rechtaan, wat geweldig is! Ik merkte ook dat de prijsgrafieken meer opties bieden, waardoor het veel gemakkelijker wordt om historische gegevens te bekijken.

GDAX-beoordeling: functies.

Ten slotte maakte het oude platform het enigszins moeilijk om uw portefeuille met munten te bekijken, maar dit is gewijzigd om het te maken veel gebruiksvriendelijker!

Tijdens de aankondiging onthulde GDAX ook dat ze dat hadden gedaan een bedrijf overgenomen genaamd Paradex. De technologie die Paradex heeft gebouwd, stelt Coinbase- en GDAX-gebruikers in staat overdracht ERC-20-token tussen portemonnees. Vergeet niet dat een ERC-20-token een cryptocurrency is die bovenop de Ethereum blockchain en in totaal zijn er honderden!

Om je dit te laten weten, zal ik Coinbase Pro nog steeds GDAX noemen voor de rest van mijn recensie, omdat ik je niet in verwarring wil brengen!

Dus nu je weet van de nieuwe merknaam van Coinbase Pro, gaat het volgende deel van mijn GDAX-recensie kijken naar wat Betaalmethoden u kunt gebruiken en de kosten die de beurs in rekening brengt!

Vergelijk GDAX zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk GDAX zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar ze zijn NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Betalingsmethoden en kosten

Het GDAX-team erkende het belang van het toestaan ​​dat mensen geld storten en opnemen met echt geld, wat betekent dat u uw bank kunt gebruiken om geld op uw rekening te storten.!

Voordat ik de vergoedingen bespreek, wilde ik dat duidelijk maken alleen bepaalde landen mogen een bankrekening gebruiken om geld te storten. Bovendien hangt het type betalingssysteem af van het land waarin u zich bevindt.

Als u zich in Europa bevindt, moet u SEPA gebruiken. GDAX rekent hiervoor geen kosten aan, wat geweldig is! De GDAX-opnamekosten voor SEPA bedragen slechts € 0,15!

Als u zich bevindt in de V.S.., u kunt geld storten via een Amerikaanse bankrekening, wat wel zal kosten 1,49% van de totale transactie.

GDAX recensie

De GDAX opnamekosten bij gebruik van een Amerikaanse bankrekening is ook 1,49%. Als alternatief kunnen Amerikaanse klanten een overschrijving, wat een vast bedrag van $ 10 om te storten en $ 25 om op te nemen.

Als u in Canada, Singapore of Australië bent gevestigd, kunt u nog steeds echt geld gebruiken om geld op uw GDAX-account te storten, maar op dit moment kunt u ze niet opnemen. Dit betekent dat u eventuele fiat-valutasaldi die u heeft, moet converteren naar cryptocurrency en vervolgens de cryptocurrency terug naar uw portemonnee moet terugtrekken..

Het is ook mogelijk om geld over te boeken van je Coinbase-saldo naar je GDAX-account. Dit is gratis en duurt slechts enkele seconden! Voor een gedetailleerde handleiding over hoe u dit moet doen, je kunt deze gedetailleerde tutorial bekijken!

Als u een storting wilt doen met een bankpas of creditcard, GDAX ondersteunt dit niet rechtstreeks, u kunt dit echter doen binnen het Coinbase-platform. De kosten hiervoor zijn 3,99% van het totale transactiebedrag en zodra u dit heeft gedaan, maakt u eenvoudig het geld over naar GDAX.

Als geen van deze opties bij u past, kunt u dat ook storten met behulp van een cryptocurrency! Hoewel GDAX u hiervoor geen kosten in rekening brengt, moet u nog steeds het blockchain transactiekosten. Dit is echter meestal minder dan een dollar en hangt af van de munt waarmee u stort. De GDAX-opnamekosten voor cryptocurrencies zijn dezelfde als die voor storten, wat niets is!

Als het gaat om handelskosten, is GDAX veel goedkoper dan Coinbase, die elke keer dat u koopt of verkoopt 1,49% in rekening brengt! De GDAX-kosten zijn afhankelijk van een aantal verschillende dingen, die ik hieronder zal uitleggen.

Ten eerste heeft GDAX een ander tarief voor ‘Market Makers’ en ‘Market Takers’. De market maker is de persoon die de beurs liquiditeit verschaft. In wezen, als de handelaar plaatst een bestelling tegen een hogere prijs of lager dan de huidige marktprijs, dan zijn ze a maker.

Als de huidige prijs van Bitcoin op GDAX bijvoorbeeld $ 6.800, maar u plaatst een bestelling om het te kopen bij $ 6.300, dan ben je een marktmaker omdat uw geld niet beschikbaar is totdat de order is uitgevoerd. Dit is belangrijk voor cryptocurrency-uitwisselingen omdat het ervoor zorgt dat er voldoende liquiditeit is voor andere handelaren.

Als gevolg, GDAX brengt geen handelskosten in rekening voor markt ‘makers’! Aan de andere kant, als een handelaar een munt koopt of verkoopt tegen de huidige marktprijs die door de beurs wordt aangeboden, dan is hij een ‘nemer’ van de markt.!

De kosten die voor marktdeelnemers in rekening worden gebracht, zijn afhankelijk van hoeveel u in één maand handelt. Het hoogste tarief dat in rekening wordt gebracht is slechts 0,30% van het totale handelsbedrag. Als u meer dan $ 10 miljoen handelt, wordt dit teruggebracht tot 0,20% en als u gek genoeg bent handel meer dan $ 100 miljoen, dit wordt teruggebracht tot 0,10%!

GDAX Review - Tariefvergoedingen

Dus nu u op de hoogte bent van de GDAX-betalingsmethoden en -kosten, gaat het volgende deel van mijn GDAX-recensie kijken naar welke munten u kunt kopen!

Welke munten kun je kopen op GDAX (Coinbase Pro)?

Een van de meest teleurstellende aspecten van het gebruik van GDAX is dat het aantal munten dat beschikbaar is om te kopen, verkopen en verhandelen echt beperkt is. In feite ondersteunt de exchange op het moment van schrijven in juli 2018 slechts vier cryptocurrencies.

Dit zijn Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH), wat hetzelfde is als Coinbase. Volgens het Coinbase- en GDAX-team hopen de beurzen zeer binnenkort meer munten te ondersteunen.

Dan Romero, wie is de general manager bij Coinbase, heeft onlangs uitgelegd dat het toevoegen van meer cryptocurrencies een topprioriteit is, maar dat ze de tijd nemen vanwege Amerikaanse regelgeving. Wat we echter wel weten, is dat Ethereum Classic (ETC) binnenkort de vijfde munt wordt die op GDAX wordt ondersteund, wat naar verwachting in de tweede helft van 2018 zal gebeuren.!

Cryptocurrency-projecten willen hun munt graag laten vermelden op Coinbase en GDAX omdat ze dat hebben gedaan meer dan 13 miljoen klanten en de platforms maken het gemakkelijk om echt geld te gebruiken.

Bijvoorbeeld, het team erachter Rimpeling (XRP) probeert al heel lang om hun munt op Coinbase en GDAX te krijgen, waarbij het team zelfs aanbiedt om de platforms $100 miljoen waarde van XRP! Toen geruchten de ronde deden dat de deal door zou gaan, werd de waarde van XRP waanzinnig! Toen echter werd onthuld dat Ripple niet zou worden toegevoegd, daalde de waarde ervan weer!

Als u in werkelijkheid op zoek bent naar een uitwisseling die veel verschillende cryptocurrencies ondersteunt, dan is GDAX misschien niet geschikt voor u. Er zijn andere uitwisselingen zoals Binance dat lijst honderden verschillende munten op, en er worden er steeds meer toegevoegd.

Om u dit te laten weten, is het ook mogelijk om de vier ondersteunde munten te verhandelen tegen fiat-valuta’s zoals USD en EUR, wat een coole functie is!

Dus nu je weet welke munten de uitwisseling ondersteunt, gaat het volgende deel van mijn GDAX-beoordeling kijken naar het aanmeldingsproces!

Is het gemakkelijk om u aan te melden?

Misschien herinner je je nog hoe ik dat eerder zei als je al een Coinbase-account hebt, heb je automatisch een GDAX-account. Als dit het geval is, kunt u doorgaan naar het volgende deel van mijn GDAX-recensie!

Zo niet, laat me dan snel het aanmeldingsproces uitleggen, dat hetzelfde is voor zowel Coinbase als GDAX.

GDAX-aanmeldingsformulieren voor beoordelingen

Omdat het platform in de VS is gevestigd, zijn ze neem accountbeveiliging zeer serieus. Dit betekent dat in tegenstelling tot sommige uitwisselingen, u kunt niet anoniem handelen. Als gevolg hiervan moet u een KYC (Know Your Customer) proces. Maar maak je geen zorgen, het is heel eenvoudig en duurt maar een paar minuten!

Ten eerste moet u de beurs voorzien van een scala aan persoonlijke gegevens. Dit omvat uw naam, nationaliteit en volledig adres. Hierna moet u het doen upload een identificatie om uw identiteit te bewijzen, zoals een paspoort of rijbewijs.

Het goede is dat de documentverificatie is geautomatiseerd, wat betekent dat het systeem uw identiteit kan bevestigen zonder dat een GDAX-medewerker dit handmatig hoeft te doen! Toen ik het proces doorliep, kostte het me in totaal maar 10 minuten!

Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw bankpas / creditcard of bankrekening en maak meteen een aanbetaling!

Onthoud dat gewoon als u dat wilt neem meer dan $ 10.000 op in één dag moet u de uitwisseling aanvullende informatie verstrekken. Dit hangt af van waar u zich bevindt en kan een telefonische verificatie zijn of een verzoek om een ​​bewijs van uw adres (zoals een bankafschrift).

Dus nu je weet van het eenvoudige aanmeldingsproces, gaat het volgende deel van mijn GDAX-recensie kijken naar het exchange’s klantenondersteuning!

GDAX-klantenondersteuning

Wanneer ik erover nadenk om voor het eerst een cryptocurrency-uitwisseling te gebruiken, is een van de belangrijkste dingen waar ik naar op zoek ben, welke klantenondersteuning beschikbaar is. Als er iets misgaat, wil ik weten dat ik het kan snelle en efficiënte hulp krijgen, daarom heb ik besloten om het in mijn GDAX-recensie te behandelen!

Klantenservice bij GDAX is een van de beste in de branche! Ten eerste is de klantenservice van GDAX telefonisch bereikbaar. Deze service is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8 uur ‘s ochtends en 17:00 uur (Pacific tijd).

Als u contact moet opnemen met het team buiten deze uren, je kunt ze 24 uur per dag een e-mail sturen. Als alternatief kunt u ook contact opnemen met GDAX op verschillende sociale mediakanalen zoals Twitter. Als u besluit deze route te volgen, zorg er dan voor dat u geen gevoelige accountgegevens publiceert!

Het enige negatieve aspect van het GDAX-klantenserviceteam is dat ze geen live chatfunctie hebben. Als u echter problemen met uw account ondervindt, reageert het GDAX-team meestal erg snel!

Dus nu je meer weet over klantenondersteuning, zal het volgende deel van mijn GDAX-recensie ontdekken dat GDAX veilig is!

Is GDAX veilig?

Zoals GDAX en Coinbase zijn beide eigendom van hetzelfde bedrijf, ze gebruiken allebei dezelfde beveiligingsmaatregelen. Ik noemde dat eerder elke GDAX-gebruiker moet zichzelf identificeren voordat ze kunnen beginnen met handelen, wat betekent dat elke frauduleuze activiteit direct kan worden herleid tot het individu.

GDAX is verantwoordelijk voor honderden miljoenen dollars aan cryptocurrency, dus ze moeten ervoor zorgen dat ze het geld van klanten veilig houden. 98% van al het geld wordt gekoeld bewaard, wat betekent dat ze altijd offline worden gehouden. Dit maakt het praktisch onmogelijk voor een online hacker om er toegang toe te krijgen!

Coinbase slaat op deze manier 98% van het geld van de klant op, de overige zijn verzekerd. We moedigen alle uitwisselingen aan om deze beveiligingsmaatregelen toe te passen.

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 3 augustus 2016

De de resterende 2% van het geld wordt online gehouden, waarmee de uitwisseling klantorders kan verwerken. GDAX biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om tweefactorauthenticatie (2FA). Zodra je een 2FA-configuratie hebt, moet je een unieke code invoeren die naar je mobiele telefoon wordt gestuurd, elke keer dat je wilt inloggen.

GDAX heeft ook een echt geïnstalleerd goede beveiligingsfunctie genaamd de ‘Vault’. Als u besluit uw munten in de kluis op te slaan, is het geld dat wel niet vrijgegeven tot 48 uur na uw opnameverzoek. Dit fungeert als een extra beveiligingsniveau, want als een hacker toegang zou krijgen tot uw account, zou u 48 uur de tijd hebben om de transactie te annuleren.

GDAX recensie

GDAX biedt ook iets genaamd meervoudige goedkeuring. Dit is waar meer dan één persoon is vereist om een ​​opnameverzoek te bevestigen. Dit is een fantastische beveiligingsfunctie omdat het voor niemand praktisch onmogelijk is om uw geld te stelen! Als u bijvoorbeeld iemand die u vertrouwde als tweede goedkeurder heeft gebruikt, kan niemand uw geld opnemen totdat u dit allebei heeft bevestigd.!

Een extra beveiligingsfunctie bij GDAX is hun FDIC-overeenkomst. Dit betekent dat als Coinbase zijn fondsen had gehackt of als het bedrijf failliet ging, uw fondsen dat ook zouden zijn beschermd tot $ 250.000! Onthoud echter dat om te worden beschermd door FDIC, uw geld dat moet zijn in uw GDAX USD-portemonnee.

Alles klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Nou, er was een klein probleem waar ik met je over wilde praten! Op 21 juni 2018 kwam de prijs van Ethereum op GDAX plotsklaps ging van $ 319 naar $ 0,10! De reden hiervoor is dat een handelaar voor miljoenen dollars aan ETH heeft verkocht, wat gedurende een paar seconden resulteerde in een prijscrash.

Dit betekende dat sommige handelaren veel geld verloren omdat de prijsdaling verschillende orders activeerde. Sommige mensen denken dat dit een poging was om de markt te manipuleren, maar dit moet nog worden bewezen. Niettemin, als iemand het geluk had om $ 380 aan ETH uit te geven als het tijdelijk was ging naar 10 cent toen de prijs hun investering weer opliep zou meer dan $ 1 miljoen waard zijn geweest!

Afgezien van dit eenmalige evenement, is GDAX een van de veiligste beurzen in de branche.

Dus nu je weet dat GDAX veilig is, gaat het volgende deel van mijn GDAX-review kijken voor wie de uitwisseling geschikt is!

Voor wie is GDAX bedoeld??

De Het GDAX-platform is iets complexer dan Coinbase omdat het gebruikers in staat stelt om cryptocurrencies te verhandelen, in plaats van ze alleen te kopen en verkopen. Dit betekent dat je een beetje ervaring nodig hebt over hoe cryptocurrency-uitwisselingen werken.

De markten zijn volatiel en prijzen kunnen snel stijgen of dalen, dus ik zal ervoor zorgen dat u enkele van de belangrijkste kenmerken. De cryptocurrencies die u wilt verhandelen, worden ‘Pairings’ genoemd. Bijvoorbeeld als u dat wilt handel Bitcoin met Ethereum, dan moet je toegang tot de BTC / ETH-koppeling. U kunt ook in cryptocurrencies handelen fiat-valuta’s op GDAX, zoals een BTC / USD-koppeling.

De eenvoudigste optie wordt een ‘Marktorder’ genoemd, wat betekent dat u een munt koopt of verkoopt tegen de huidige marktprijs. Als u voor deze optie kiest, wordt uw transactie normaal gesproken binnen een paar seconden uitgevoerd.

De volgende optie die bij GDAX beschikbaar is, is hun ‘Limietorder’ -optie. Dit is waar jij kies een prijs die u wilt verhandelen. De bestelling wordt pas voltooid als de huidige marktprijs de door u gekozen prijs bereikt.

Als de huidige prijs van Litecoin was $ 100, maar je voelde dat de prijs zou dalen, je zou een limietorder voor $ 85. Als de huidige marktprijs daalt tot $ 85, wordt uw transactie automatisch uitgevoerd. De bestelling kan worden geannuleerd als de prijs uw limietorder niet bereikt.

Een andere optie die beschikbaar is bij GDAX is hun ‘Stop Loss Order’. Dit beschermt uw transactie tegen te veel geld verliezen als de prijs van uw munt daalt. Als u bijvoorbeeld Bitcoin heeft gekocht voor $ 7.000, kunt u een stop zetten bestel voor $ 5.000. Als de prijs van Bitcoin zou crashen, zou het systeem uw munten automatisch verkopen voor $ 5.000.

Het is belangrijk dat u leert hoe u alle bovenstaande functies kunt gebruiken, aangezien ze het verschil kunnen zijn tussen het verdienen of verliezen van geld!

Dus nu je weet voor wie het platform geschikt is, zal het volgende deel van mijn GDAX-review snel alle voor- en nadelen samenvatten die ik heb besproken.

De voor- en nadelen

Laten we eens kijken naar de positieve en negatieve punten van GDAX.

GDAX PROS GDAX CONS
 • Accepteert stortingen en opnames van bankrekeningen
 • Lage stortings- en opnamekosten
 • Kan geld overboeken van Coinbase
 • Zeer lage handelskosten
 • Snel accountopeningsproces
 • Uitstekende beveiliging
 • Goede klantenondersteuning
 • Schoon en gebruiksvriendelijk platform
 • Moet debet- / creditcardstortingen verwerken via Coinbase
 • Slechts 4 cryptocurrencies worden ondersteund
 • Niet alle nationaliteiten mogen lid worden
 • Geen anonieme handel
 • Geen live chatfunctie

Nu ik de voor- en nadelen van het platform heb samengevat, zal het laatste deel van mijn GDAX-review je snel laten zien hoe je GDAX kunt gebruiken!

GDAX gebruiken: de interface testen

Voordat we beginnen, omdat de Coinbase Pro-website pas onlangs is gemaakt, wordt deze soms niet weergegeven op Google. Daarom kun je het vinden hier.

Een handelspaar vinden

Zodra u zich op het Coinbase Pro-platform bevindt, logt u in en klikt u vervolgens op Handel bovenaan de pagina.

GDAX Review - Coinbase pro-handel

Nu moet je op klikken Selecteer Markt. Er verschijnt een vervolgkeuzelijst. Als je de koppeling ziet die je wilt ruilen – geweldig! Als dit niet het geval is, selecteert u de cryptocurrency / fiat-valuta waarin u wilt handelen.

GDAX Review - Coinbase Pro-markt

Nadat u uw handelspaar heeft gekozen, wordt u naar het hoofdhandelsscherm geleid. Ik ga BTC / EUR selecteren!

GDAX recensie

Inzicht in het handelsscherm

Zoals u in de onderstaande grafiek zult zien, kunt u de historische prijsbewegingen voor uw koppeling bekijken. In mijn voorbeeld vertegenwoordigt elke balk een ‘5 minuten durende beweging’. Groen betekent dat het omhoog ging en rood betekent dat het naar beneden ging! U kunt dit wijzigen van 1 minuut tot 1 dag.

GDAX Review - Coinbase pro prijsgrafiek

U kunt de grafiek ook wijzigen van kandelaarstaven in lijnen. Bekijk de onderstaande schermafbeelding!

GDAX Review - Coinbase pro-grafiek

Hoe te handelen op GDAX

Als u eenmaal heeft besloten welke transactie u wilt doen, gaat u naar het bestelformulier aan de linkerkant van het scherm. Zoals u in mijn voorbeeld hieronder zult zien, kunt u ‘Marktorder’, ‘Limietorder’ of ‘Stop-verliesorder’ kiezen. Als je niet meer weet wat deze betekenen, ga dan terug naar het gedeelte ‘Wie zou GDAX moeten gebruiken?’ Van mijn GDAX-recensie!

GDAX Review - Order plaatsen door Coinbase pro

Als u voor een marktorder gaat, hoeft u alleen maar het aantal munten in te voeren dat u wilt kopen of verkopen. Als u een limiet- of stop-loss-order wilt doen, voer dan het aantal munten in dat u wilt kopen of verkopen en het bedrag waarop u de order wilt uitvoeren..

GDAX recensie

Zoals je aan het bovenstaande voorbeeld kunt zien, heb ik een limietorder gedaan. Ik heb aangegeven dat ik 1 BTC wil kopen als de prijs daalt tot 5.000 EUR. Zodra ik klik op Plaats kooporder, mijn transactie wordt alleen uitgevoerd als de prijs van BTC daalt tot 5.000 EUR!

GDAX Review: conclusie

En dat is het einde van mijn GDAX beoordeling! Ik weet dat ik je veel informatie heb gegeven, maar als je het van begin tot eind hebt gelezen, weet je nu alles wat er te weten valt over hen!

Dit omvat alles van GDAX-vergoedingen, klantenondersteuning, beschikbaarheid van munten, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en zelfs betaalmethoden! Ik heb je ook een aantal echt nuttige screenshots gegeven van hoe je GDAX voor het eerst kunt gebruiken!

Uiteindelijk denk ik dat GDAX een van de betere uitwisselingen in de industrie. Hoewel je maar vier verschillende munten kunt verhandelen, vind ik het leuk hoe het is gemakkelijk om geld te storten en op te nemen, en de beveiliging is ook geweldig. Ik hou ook van het feit dat er veel liquiditeit is!

Als je andere, meer aanbevolen uitwisselingen wilt bekijken, kan dat bekijk Coinbase, Binance en Kraken.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map