Als u Bitcoin of Ether wilt verkopen en kopen, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen, dit Gemini-uitwisselingsoverzicht zou u moeten helpen beslissen.

Er zijn veel van verschillende digitale valuta-uitwisselingen en elk heeft verschillende voordelen en nadelen. Sommige bieden veel verschillende munten, maar hebben een twijfelachtige beveiliging. Ondertussen bieden anderen slechts een paar digitale activa en hebben ze geweldige beveiligingsfuncties. Dit kan het kiezen van degene die bij je past behoorlijk lastig maken. Gelukkig is deze Gemini-recensie hier om te helpen!

In deze recensie van een van de meest vertrouwde cryptocurrency-uitwisselingen die er zijn, zal ik dat doen Bedek de volgende onderwerpen: wat de Gemini-crypto-uitwisseling is, een korte geschiedenis, voor- en nadelen van het platform, ondersteunde digitale valuta en alles over de Gemini-vergoedingen.

Eindelijk zullen er enkele zijn advies over het opzetten van een Gemini crypto-uitwisselingsaccount, gevolgd door suggesties voor wie het platform zou moeten gebruiken.

Aan het einde van deze Gemini-uitwisselingsbeoordeling zou u voor uzelf moeten kunnen beslissen of Gemini de juiste cryptocurrency-uitwisseling voor u is, evenals hoe u een account registreert en verifieert bij de Gemini crypto-uitwisseling.

Er zijn veel dingen die u moet behandelen om u een volledig begrip te geven van deze populaire en vertrouwde uitwisseling. Laten we dus eens kijken wat Gemini zijn gebruikers te bieden heeft in onze Gemini-uitwisselingsreview!

Voordelen

 • Sterke beveiliging
 • Rekeningen in Amerikaanse dollars zijn verzekerd
 • Makkelijk te gebruiken

Nadelen

 • Beperkte selectie van cryptocurrencies
 • Vereist veel persoonlijke informatie
 • Soms kan het offline gaan

Gemini Review: Wat is Tweelingen?

Tweelingen is een Bitcoin en Ether (de eigen valuta op de Ethereum-blockchain) uitwisselingsplatform. Het werd opgericht door de Winklevoss-tweeling terug in 2015. De naam zelf – Gemini – is een verwijzing naar het sterrenbeeld en sterrenbeeld met afbeelding van een tweelingpaar. Slimme naam, toch?

De Winklevoss-tweeling werd in 2004 beroemd na hen klaagde Mark Zuckerberg via Facebook aan. Tyler en Cameron beweerden dat Zuckerberg hun idee voor het populaire sociale netwerk had gestolen. Ze hebben ontvangen $ 65 miljoen aan schade.

Gemini-recensie: Gemini-app.

Het paar beroemd $ 11 miljoen geïnvesteerd in Bitcoin in april 2013. Destijds was elke munt slechts $ 120 waard. Tegenwoordig wordt hun investering geschat op meer dan $ 1 miljard!

De Gemini-uitwisseling is gevestigd in New York. Het is snel een van de meest gerespecteerde cryptocurrency-uitwisselingen in de digitale valutaruimte geworden. Het werd in 2016 ook ‘s werelds eerste etherbeurs met licentie.

De Gemini crypto-uitwisseling heeft momenteel 51 mensen in dienst en is momenteel de 39e grootste uitwisseling ter wereld volgens het 24-uursvolume dat wordt vermeld op Muntenmarktdop. Hoewel de handelsvolumes van Gemini Bitcoin en Gemini Ethereum hoog kunnen zijn, kan de beurs niet concurreren met die platforms die veel verschillende cryptocurrencies aanbieden., zoals Binance.

Gemini is een directe concurrent van mensen als Coinbase, Binance, en Kraken. Dit komt omdat het crypto biedt aan fiat betalingen evenals een BTC / ETH-markt.

Gemini-beoordeling: Gemini-prijzen.


Het platform van de Winklevoss-tweeling wordt ook vaak beschouwd als een van de veiligste uitwisselingen die er zijn. Dit komt omdat het verschillende extra functies biedt aan help gebruikers te beschermen tegen hackers. Het is zelfs zo veilig dat het wordt gebruikt als een van de uitwisselingen voor de CBOE Bitcoin-futures-schikking.

Het Gemini crypto-uitwisselingsplatform is beschikbaar in bijna alle Amerikaanse staten, evenals Canada, Hong Kong, Puerto Rico, Singapore, Zuid-Korea en het VK.

Welke munten kun je kopen bij Gemini?

De Gemini-uitwisseling ondersteunt alleen Bitcoin en Ethereum. Dit komt waarschijnlijk omdat Gemini een zeer vertrouwde en institutionele uitwisseling wil zijn. Veel nieuwere cryptocurrencies zijn maar om zichzelf te bewijzen gedurende een voldoende lange periode en als Gemini om welke reden dan ook gedwongen zou worden om een ​​asset te verwijderen, zou het platform er minder geavanceerd en volwassen uitzien.

Welke stortingsmethoden worden geaccepteerd bij Gemini?

UPDATE 2021: Tweelingen accepteert nu een fiat valuta (alleen USD) evenals verschillende digitale activa, zoals BTC, ETH, LTC, BCH, BAT, LINK en anderen.

Tweelingen accepteert stortingen gedaan door ACH (automatisch verrekenkantoor) in de VS, en overschrijvingen ergens anders. Het accepteert ook stortingen in Bitcoin en Ether. Er worden momenteel geen andere stortingsmethoden geaccepteerd.

Wat zijn de Gemini-vergoedingen?

Alle hierboven genoemde betalingsmethoden zijn volledig gratis te storten met van Gemini’s kant. Echter, overschrijvingen mogelijk worden onderworpen aan vergoedingen van de bank waarvandaan het geld wordt verzonden.

Bovendien zullen gebruikers een netwerkkosten voor zowel Gemini Bitcoin of Gemini Ethereum-afzettingen. Dit is echter hetzelfde als elke andere overdracht op een van beide digitale valutanetwerken.

Gemini-vergoedingen zijn een beetje anders dan die op andere platforms voor het uitwisselen van digitale activa. Ze zijn afhankelijk van uw handelsvolume van 30 dagen. Er zijn zes vergoedingen. Deze variëren van lichte handelaren tot degenen die enorme hoeveelheden Bitcoin en Ether uitwisselen. Elke dag om middernacht UTC worden de vergoedingen voor elk handelspaar herberekend.

De volgende tabel geeft een uitsplitsing van elk niveau

Gemini Exchange vergoedingen review

Opmerking: klanten die een order plaatsen die liquiditeit aan de markt toevoegt, worden in de bovenstaande tabel “makers” genoemd. Degenen die liquiditeit nemen, staan ​​bekend als ‘nemers’.

Gemini Exchange Review: accountverificatie

Omdat het Gemini-uitwisselingsplatform zo voldoet aan de bestaande regelgeving, verificatie is vereist om een ​​persoonlijk account aan te maken. Er zijn drie stappen om uw identiteit op dit punt te verifiëren: een mobiele telefoon nummer voor tweefactorauthenticatie, koppelen van een bankrekening, en tot slot het indienen van documenten om uw adres en identiteit te verifiëren.

Het verificatieproces is een essentieel onderdeel van het proces om een ​​persoonlijk account aan te maken. Om het nieuwe gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb ik alle onderstaande stappen op een rijtje gezet.

Een Gemini Personal-account aanmaken en verifiëren

 • Eerste bezoek Gemini.com.
 • Klik op “registreren” bovenaan de pagina.

  Gemini Exchange voorpagina recensie

 • Vul de gegevens op de volgende pagina in. Dit omvat uw volledige naam, uw e-mailadres, en een wachtwoord. Als u dit heeft voltooid, leest u de ‘gebruikersovereenkomst’ en ‘privacybeleid’.
 • Als u tevreden bent met de voorwaarden in deze documenten, vinkt u het selectievakje boven de link “mijn account maken” aan. Klik vervolgens op de link “maak mijn account”.

  Aanmeldingsformulier Gemini Exchange

 • Vul uw telefoonnummer op de volgende pagina. Het is belangrijk om uw juiste nummer te gebruiken, aangezien dit deel uitmaakt van het verificatieproces. U ontvangt een code naar uw telefoon om te controleren of dit uw daadwerkelijke nummer is. U moet dit invullen in het daarvoor bestemde vak.

  Welkom bij Gemini Exchange

 • De volgende stap is om uw bankrekening te koppelen aan uw Gemini-uitwisselingsaccount. Dit zal het toevoegen van Amerikaanse dollars aan uw account in de toekomst veel sneller maken. Vul gewoon de antwoorden op de vragen in wanneer daarom wordt gevraagd.

  Voeg een bankrekening toe op Gemini Exchange

 • Nadat u uw bankrekening heeft toegevoegd, moet u uw identiteit verifiëren. Dit omvat het indienen van verschillende vormen van documentatie. Het is standaard voor ‘ken uw klant’ en nalevingscontroles, maar het zal ongetwijfeld een aantal potentiële klanten afschrikken om zich aan te melden.

  Document uploaden op Gemini Exchange

 • Zoals je kunt zien in de bovenstaande schermafbeelding, wil Gemini zowel een foto-ID en een bewijs van adres van nieuwe klanten. Ze zijn vrij streng met betrekking tot de vormen van identiteitsbewijs met foto die ze accepteren – alleen een paspoort is voldoende! Ze aanvaarden echter een paar verschillende vormen van bewijs van adres. Deze omvatten een volledige scan van een energierekening, een bankafschrift, een kabelrekening en een mobiele telefoon- of internetrekening.
 • Het duurt tussen één en drie dagen om uw account volledig te verifiëren. Sommige functies zijn beschikbaar terwijl u wacht. Waaronder storten in cryptocurrency en transacties maken tussen de verschillende paren. Opnames en stortingen in fiat zijn echter uitgeschakeld totdat het account is geverifieerd.

Vergelijk Tweelingen zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Tweelingen zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Wie moet Tweelingen gebruiken?

Gemini is daar een geweldige uitwisseling voor die veiligheid boven alles waarderen. Dit maakt het zeer geschikt voor diegenen die grote hoeveelheden fiat-valuta inwisselen voor Bitcoin of Ether. Omdat het een volledige licentie heeft en de extra beveiligingsfuncties biedt, is het een van de veiligste uitwisselingen in de cryptocurrency-ruimte.

Gemini is ook ideaal voor gebruikers die dat willen maak dagelijks veel transacties. Professionele handelaren zullen zeker genieten van de verbeterde beveiligingsfuncties die zowel hun fiat- als digitale valutarekeningen beschermen. Dit zou hen meer vertrouwen moeten geven om de enorme sommen geld online te houden die ze nodig hebben om het omvangrijke transacties sommige professionele handelaren maken elke dag.

Wat meer is, de glijdende tarieven past ook bij deze stijl van handelaar. Het Gemini-vergoedingssysteem dat ik hierboven heb geschetst, begunstigt duidelijk degenen die veel transacties doen in plaats van degenen die slechts één kooporder van Bitcoin of Ether willen doen en het in de koude opslag willen plaatsen. Dat gezegd hebbende, de vergoedingen zijn zelfs op het laagste niveau goedkoop, dus eenmalige kopers mogen niet worden afgeschrikt!

Gemini-beoordeling: bitcoin.

Sinds velen beginnende handelaren, adoptanten of investeerders horen over Bitcoin en Ether als hun eerste kennismaking met cryptocurrency, is Gemini een prima plek om te beginnen. Ze kunnen echter worden afgeschrikt door het aantal persoonlijke gegevens dat ze aan de uitwisseling moeten geven, alleen om een ​​idee te krijgen van het kopen, verkopen en handelen in cryptocurrency..

Om deze reden, misschien degenen die dat wel zijn gloednieuw in de wereld van cryptocurrency zou beter zijn met een verschillende uitwisseling zoals Coinbase.

Bovendien, met alleen Bitcoin en Ethereum die worden aangeboden op Gemini, willen beginners veel van verschillende digitale activa misschien terughoudend om het platform te gebruiken.

Dat gezegd hebbende, beginnende investeerders die gewoon een fatsoenlijke positie willen innemen in Bitcoin of Ethereum en daarbij het hoogste niveau van beveiliging eisen, worden aangeraden om Gemini te proberen..

Gemini Exchange Review: voor- en nadelen

Vervolgens zal ik in deze Gemini-uitwisselingsreview de voor- en nadelen van deze uitwisseling schetsen.

PROS Nadelen
 • Aanvullende beveiligingsmaatregelen – slechts een klein percentage van de Bitcoin bij Gemini wordt online gehouden. De meeste worden offline gehouden om mogelijke verliezen door hacks te minimaliseren. Dit betekent echter niet dat u uw cryptocurrency voor de lange termijn op Gemini moet opslaan.
 • Rekeningen in Amerikaanse dollars zijn verzekerd door de Federal Deposit Insurance Corporation en al het geld wordt veilig bewaard bij een in New York gevestigde gecharterde bank.
 • Volledig geregistreerd en in overeenstemming met banknormen. Dit maakt het geschikt voor zowel institutionele klanten als particulieren.
 • Professionele en hoogwaardige service.
 • Geweldige klantenondersteuning. Er is een blog en een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen om problemen op te lossen. Als geen van deze dingen voldoende is, worden klachten en problemen via e-mail afgehandeld. De uitwisseling antwoordt meestal binnen enkele uren, in plaats van dagen.
 • Gebruiksvriendelijk en goed ontworpen. Het heeft een eenvoudige interface waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.
 • Gemini Bitcoin en Gemini Ethereum-aankopen zijn gemakkelijk te doen dankzij de gebruiksvriendelijke basisaankoopopties. De beurs heeft ook een meer geavanceerde marktplaats. Dit maakt Gemini ook geweldig voor gebruikers met verschillende ervaringsniveaus.
 • Lage kosten voor het uitwisselen van activa. Cryptocurrency-, bank- en bankstortingen zijn ook gratis. Bovendien zijn de eerste 30 opnames per maand ook gratis.
 • Het vereist veel informatie om te registreren. De Winklevoss-tweeling heeft geprobeerd hun uitwisseling zo conform mogelijk te maken. Dit betekent helaas dat er veel persoonlijke gegevens op het platform moeten worden ingediend.
 • Gaat vaak offline bij extreem hoge volumes. Het is echter veel waarschijnlijker dat de storingen te wijten zijn aan overbelaste servers dan aan enige vorm van marktmanipulatie.
 • Een beperkte selectie van financieringsmethoden.
 • Er is een beperkte selectie munten beschikbaar om te kopen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Gemini Review: conclusie

Dit is het einde hiervan Gemini-uitwisselingsoverzicht. Ik hoop dat je veel hebt geleerd over een van ‘s werelds meest veilige en vertrouwde cryptocurrency-uitwisselingen. Het is misschien niet het grootste in termen van dagelijks volume. Met steun van onder meer de Chicago Board Options Exchange voor hun financiële product Bitcoin-futures is het duidelijk een van de meest gerespecteerde!

Het platform is geschikt voor verschillende soorten investeerders en handelaren. Hopelijk heb je opgemerkt dat het niet ideaal is voor diegenen die in en uit verschillende cryptocurrencies willen wisselen, maar geweldig is voor grote volumes en eenmalige aankopen. Dit komt omdat het platform een ​​hoog niveau biedt veiligheid.

Onthoud gewoon dat het nog steeds geen goed idee is om uw cryptocurrency op een uitwisselingsplatform te laten staan. Gewoon omdat de meeste Tweelingen BTC en ETH worden offline gehouden, wat het niet immuun maakt voor hacking!

Je moet ook andere betrouwbare beurzen bekijken, zoals Binance, Coinbase en Kraken. Ze bieden meer fiat-valuta’s en flexibelere platforms.

Dus dat is alles voor deze Gemini-uitwisselingsreview. Met al je nieuw opgedane kennis over de Gemini-uitwisseling, denk je dat je het platform in de toekomst zult gebruiken om cryptocurrencies te kopen en verkopen??

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of enige andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me