Satoshi Nakamoto creëerde de eerste Bitcoin in 2009. In de jaren daarna heeft Bitcoin de manier waarop de wereld over geld denkt veranderd. Tegenwoordig zijn alle Bitcoins ter wereld de moeite waard meer dan 156 miljard dollar!

Het kopen van uw eerste Bitcoins kan een verwarrende ervaring zijn, tenzij u daarvoor kiest betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling platforms, zoals Coinbase, Binance en Coinmama.

Er zijn veel verschillende plaatsen om Bitcoin te kopen. Al deze plaatsen bieden verschillende manieren om Bitcoin te kopen. Elke methode om Bitcoin te kopen heeft zijn eigen vergoedingen. Enkele van de dingen die van invloed kunnen zijn op de vergoedingen die u betaalt, zijn:

  • Waar woon je;
  • Hoe u betaalt;
  • Wat voor soort koper bent u.

In deze gids vertel ik je over de goedkoopste manier en de beste plaats om Bitcoin te kopen. Ik zal opnemen de beste site om Bitcoins te kopen, de goedkoopste Bitcoin-uitwisseling, en hoe u Bitcoin kunt kopen zonder kosten. Wanneer u deze handleiding heeft gelezen, kunt u beslissen waar u uw eerste Bitcoins wilt kopen. U weet ook hoe u ervoor wilt betalen.

Voordat ik begin, is het belangrijk dat u het weet wat voor soort Bitcoin-koper u bent.

Goedkoopste manier om Bitcoin te kopen: wat voor soort koper bent u?

Mensen hebben veel verschillende redenen om te kiezen waar en hoe ze Bitcoin kopen. Hier zijn enkele van de meest populaire redenen:

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

  • Anonimiteit – Bitcoin staat mensen toe geld rechtstreeks naar elkaar sturen, zonder tussenkomst van een bank en zonder persoonlijke gegevens met iemand te hoeven delen. Dit heet anonimiteit. Voor sommige kopers is anonimiteit de belangrijkste reden om Bitcoin te kopen. Dit betekent dat ze een plek moeten vinden om Bitcoin te kopen waar ze anoniem kunnen blijven!
  • Gemeenschap – Sommige kopers zijn echt geïnteresseerd in cryptocurrency en blockchain-technologie. Ze willen er deel van uitmaken de cryptogemeenschap. Voor deze kopers is het belangrijk om Bitcoin te kopen op een plek waar ze zich kunnen mengen met de Bitcoin-gemeenschap. Dit kan online of persoonlijk zijn.
  • Makkelijk te gebruiken – Hoe gemakkelijk Het kopen van Bitcoin is erg belangrijk voor crypto-beginners. Nieuwelingen moeten een plek vinden waar ze Bitcoin kunnen kopen gemakkelijk.
  • Veiligheid – Iedereen wil veilig zijn wanneer ze iets kopen. Sommige manieren om Bitcoin te kopen zijn veiliger dan andere!

Een ding dat al deze soorten kopers gemeen hebben, is dat ze dat willen vind de goedkoopste plaats om Bitcoin te kopen. Dus, wat voor soort koper u ook bent, ik kan u helpen de goedkoopste manier te vinden om Bitcoin te kopen die bij u past.

Een van de meest populaire plaatsen voor nieuwkomers om hun eerste Bitcoins te kopen, is Coinbase. Het is betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat Bitcoins kopen met fiatgeld. Is Coinbase echter de beste site om Bitcoins te kopen? Laten we eens kijken.

Coinbase – Koop nu Bitcoin

goedkoopste manier om bitcoin in Coinbase te kopen

Coinbase is een uitwisseling van Bitcoin-makelaars. Dit betekent het koopt Bitcoin voor u! Het enige wat u hoeft te doen is een rekening openen en bepaal hoeveel Bitcoin u wilt kopen. Om uw Bitcoin te betalen, heeft u er een paar nodig fiat valuta.

Opmerking: een fiatvaluta is het legale geld van een land. De fiatvaluta van Frankrijk is bijvoorbeeld de euro (EUR).

Coinbase is gevestigd in de VS., en is beschikbaar in 32 landen over de hele wereld. Ze bevatten Canada, Australië, Singapore, de Verenigde Staten en tal van Europese landen die zich in de SEPA.


Opmerking: SEPA is de Single Euro Payments Area. Als u in SEPA woont, kunt u snel en gemakkelijk euro’s tussen SEPA-landen verzenden. Als u echter in een SEPA-land woont dat de euro niet als fiatvaluta gebruikt, zoals Groot-Brittannië, kan uw bank u kosten in rekening brengen voor het omrekenen van valuta voor het gebruik van SEPA-diensten..

Coinbase-kosten

Jij betaalt minstens 1,49% van uw aankoopbedrag als vergoeding wanneer u Bitcoin koopt met Coinbase. U betaalt dit als u fiat-valuta op uw Coinbase-account stort voordat u Bitcoin koopt. Coinbase brengt geen kosten in rekening voor stortingen van fiatgeld via bankoverschrijving.

Coinbase zal opladen minimaal 3,99% van uw aankoopbedrag als u een creditcard of betaalpas gebruikt om Bitcoin te kopen.

Opmerking: als u Coinbase in Canada of Australië gebruikt, kunt u Bitcoin alleen met een creditcard of betaalpas kopen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Is Coinbase de beste plaats om Bitcoins te kopen?

Sommige critici vinden dat Coinbase te veel als een online winkel-app werkt. Als je de hardcore cryptogemeenschap wilt ontmoeten, is dat waarschijnlijk niet bij Coinbase! Coinbase is ook niet voor gebruikers die anonimiteit willen. In februari 2018 gaf Coinbase de Amerikaanse fiscus de rekeninggegevens van 13.000 van zijn gebruikers!

Echter, Coinbase is een heel eenvoudig platform om te gebruiken. Het heeft ook een geweldig veiligheidsrecord. Coinbase is nooit gehackt en ongeveer 98% van zijn fondsen wordt opgeslagen offline. Het is de perfecte plek voor de meeste crypto-nieuwelingen om Bitcoin te kopen.

Laten we eens kijken naar de kosten van een aantal andere effectenbeurzen om te zien of Coinbase de goedkoopste manier is om Bitcoin te kopen.

Andere effectenmakelaars

Er zijn een paar andere makelaars die vergelijkbare diensten aanbieden als Coinbase. Maar wat is de goedkoopste Bitcoin-uitwisseling?

CEX.IO – Koop nu Bitcoin

CEX is een effectenbeurs gevestigd in Londen. Het biedt diensten aan in 99% van de landen ter wereld, en 24 staten van de VS. (het werkt niet in New York).

goedkoopste manier om bitcoin te kopen op cex

CEX brengt 7% in rekening om Bitcoin te kopen met een creditcard of betaalpas. CEX berekent lagere kosten als u geld op uw rekening stort voordat u koopt.

U kunt stortingen doen via bankoverschrijving met Amerikaanse dollars (AMERIKAANSE DOLLAR), Britse ponden (GBP) en Euro’s (EUR) gratis. CEX-vergoedingen worden vervolgens gebaseerd op het feit of u een maker of een nemer bent.

EEN maker is iemand die bereid is Bitcoin te kopen of verkopen voor een prijs die nog niet op de beurs wordt aangeboden. Een nemer is iemand die Bitcoin wil kopen of verkopen voor een prijs die al wordt aangeboden. Een nemer krijgt zijn bestelling voor Bitcoin onmiddellijk gevuld. Een maker zal moeten wachten tot een nemer zijn prijs accepteert.

Makelaars brengen makers en nemers bij elkaar. CEX rekent afnemers 0,25% aan. Dit is gebaseerd op een aankoop van minder dan 5 BTC (wat ongeveer $ 48.000 waard is). Kosten voor makers zijn lager (0,16%), maar de meeste beginners zullen liefhebbers zijn omdat het een gemakkelijkere ruil is.

CEX is een veilig platform, maar het is misschien iets te ingewikkeld voor beginners. De goedkoopste manier om snel Bitcoin te kopen, is nog steeds Coinbase. Laten we eens kijken Coinmama, en kijk of dit platform de goedkoopste manier is om Bitcoin te kopen.

Coinmama – Koop nu Bitcoin

goedkoopste manier om bitcoin te kopen op coinmama

Coinmama is een effectenbeurs gevestigd in Israël. Het biedt diensten aan meer dan 180 landen over de hele wereld. Coinmama biedt zeer vergelijkbare diensten aan Coinbase, maar wat is de beste site om Bitcoins te kopen?

U kunt geen geld storten op Coinmama, dus u moet betalen met een creditcard, pinpas of Western Union-betaling.

Jij kan alleen KOPEN Bitcoin met Coinmama. Als u het later wilt verkopen, moet u dat doen gebruik een andere centrale. Coinmama heeft zeer beperkte functies, maar hoe zit het met de kosten?

Coinmama valt aan een vergoeding van 5,9% voor elke aankoop van Bitcoin. Het voegt eraan toe nog eens 5% vergoeding voor aankopen met een creditcard of betaalpas. U kunt in totaal bijna 11% betalen.

Coinmama is een van de duurdere makelaars, maar het heeft ook een aantal goede eigenschappen. Coinmama is makkelijk te gebruiken en zijn snel. Kaartregistratie is niet nodig om een ​​aankoop te doen, en kaartgegevens worden niet opgeslagen op de hoofdsite. Dit maakt Coinmama een van de veiligste en meer anonieme plaatsen om Bitcoin te kopen.

Dat is de goedkoopste Bitcoin Exchange?

Coinbase is de snelste en goedkoopste manier om Bitcoin te kopen van de drie makelaars waar ik het over heb gehad. CEX heeft betere handelsopties, en Coinmama is beter voor privacy. Echter, Coinbase biedt enkele van de laagste tarieven op de markt voor directe aankopen met creditcards en betaalpassen.

Ik weet wat je denkt! Je denkt: “Hé, ik dacht dat Bitcoin een nieuw soort geld moest zijn? Waarom moet ik vergoedingen betalen voor uitwisselingen !? ” Veel Bitcoin-gebruikers denken zo. Bitcoin is een Peer naar peer valuta, dus je zou het van moeten kunnen kopen een peer-to-peer-uitwisseling. Maakt u zich geen zorgen, dat kan!

Opmerking: peer-to-peer betekent van de ene persoon naar de andere. Bitcoin is peer-to-peer omdat gebruikers elkaar Bitcoins kunnen sturen zonder een bank te gebruiken. Een bank is een derde partij of tussenpersoon. Bitcoin – en alle andere cryptocurrencies – hebben geen derde partijen nodig om te kunnen werken.

Wanneer u echter Bitcoin op een beurs koopt, zoals Coinbase, gebruikt u een derde partij. Sommige cryptofans willen helemaal geen gebruik maken van derden!

Zijn peer-to-peer-uitwisselingen de goedkoopste manier om Bitcoin te kopen? Dat zoeken we uit.

Bitcoins peer-to-peer kopen

Een van de meest populaire peer-to-peer-uitwisselingen is LocalBitcoins. LocalBitcoins is gevestigd in Finland en stelt gebruikers in staat om rechtstreeks Bitcoins met elkaar te verhandelen. Dit betekent dat u LocalBitcoins kunt gebruiken om Bitcoins te kopen van mensen in uw omgeving!

goedkoopste manier om bitcoin te kopen

LocalBitcoins heeft handelaren die Bitcoin willen verkopen meer dan 15.000 steden in 248 verschillende landen. De handelaren op LocalBitcoins betalen een vergoeding om hun Bitcoin te adverteren. Kopers betalen niets!

Er zijn veel verschillende betaalmethoden beschikbaar op LocalBitcoins. U kunt traders betalen met PayPal, bankdeposito’s, bankoverschrijvingen, kredietkaarten, en zelfs contant geld!

LocalBitcoins is een van de weinige uitwisselingen die moedigt zijn gebruikers aan om elkaar persoonlijk te ontmoeten om Bitcoin te kopen en verkopen. Dit maakt het een geweldig platform voor gebruikers die deel willen uitmaken van de cryptocommunity. Voor de veiligheid heeft LocalBitcoins een functie voor gebruikersbeoordeling. Het heeft ook goede klantenservice. Deze omvatten conflictoplossing en escrow-holding.

Het is belangrijk voor doe voorzichtig bij het kopen van Bitcoins peer-to-peer. Leer zoveel mogelijk over de verkoper voordat u koopt. Als je een verkoper persoonlijk ontmoet, doe dat dan altijd op een openbare plaats en neem een ​​maatje mee!

Is LocalBitcoins de goedkoopste manier om Bitcoin peer-to-peer te kopen?

Er zijn geen kosten, en u hoeft geen persoonlijke informatie te geven wanneer u Bitcoin koopt met LocalBitcoins. Gebruikers kunnen anoniem blijven en de cryptocommunity ontmoeten! Verkopers rekenen echter vaak meer voor Bitcoins dan sommige beurzen. Dit betekent dat LocalBitcoins niet altijd de goedkoopste manier is om Bitcoin te kopen.

Andere peer-to-peer Bitcoin-uitwisselingen omvatten de Muur van munten, Paxful, en BitQuick. Deze uitwisselingen hebben doorgaans hogere kosten dan LocalBitcoins en bieden minder diensten. Wall of Coins is bijvoorbeeld alleen beschikbaar in 12 landen en BitQuick brengt kopers kosten in rekening een vergoeding van 2%.

LocalBitcoins is de beste en goedkoopste manier om Bitcoin peer-to-peer te kopen.

Ik weet dat als ik wat geld wil, ik naar de geldautomaat ga. Laten we eens kijken waar u Bitcoin bij een geldautomaat kunt kopen.

Bitcoin kopen bij een geldautomaat

Een Bitcoin-geldautomaat is een geldautomaat waar u Bitcoin kunt kopen. CoinATMRadar geeft een overzicht van de locaties van Bitcoin-geldautomaten in meer dan 60 verschillende landen. Bitcoin-geldautomaten kunnen volledig anoniem. Ze zijn ook een veiligere manier om Bitcoins te kopen dan peer-to-peer. Bitcoin-geldautomaten kunnen echter veel meer kosten dan andere manieren om Bitcoin te kopen. Laten we een voorbeeld gebruiken om het verschil te zien:

Mario woont in San Diego, Californië, en wil 1 BTC kopen. Mario gebruikt Coinbase en betaalt met een creditcard. Coinbase biedt 1 BTC aan voor $ 9.633. Mario betaalt ongeveer $ 10.018 na een vergoeding van 3,99% wordt toegevoegd.

Mario’s broer, Wario, woont ook in San Diego en wil 1 BTC kopen. Hij gaat naar de Bitcoin-geldautomaat in The Cage Smoke Shop op El Cajon Boulevard. De geldautomaat rekent Wario af 10.420,36. Dat is meer dan $ 400 meer dan Mario heeft betaald!

Bitcoin kopen bij geldautomaten is snel, anoniem, en veilig. Het is echter niet de goedkoopste manier om Bitcoin te kopen.

Als je Bitcoin koopt, heb je een plek nodig om het op te slaan. Om een ​​van de methoden te gebruiken waar ik het over heb, heb je nodig een Bitcoin portemonnee.

Hoe u Bitcoin zonder kosten kunt kopen

Weet je nog toen ik je dat vertelde Coinbase brengt geen kosten in rekening voor stortingen? Coinbase heeft een zusterbedrijf genaamd GDAX. Wanneer u zich aanmeldt voor een Coinbase-account, krijgt u ook toegang tot GDAX. GDAX brengt geen makerskosten in rekening. Dit betekent dat u Bitcoin kunt kopen zonder kosten te betalen!

Goedkoopste manier om Bitcoin te kopen: GDAX.

Om dit te doen, moet u geld overmaken van Coinbase naar GDAX (gratis). Vervolgens moet u een kooporder indienen die nog niet beschikbaar is op de beurs. Dit is een makerorder. Het kan even duren voordat uw bestelling is verwerkt. Wanneer de bestelling is voltooid, ontvang je de Bitcoin die je hebt besteld. Zonder kosten!

Dit is de goedkoopste manier om Bitcoin te kopen zonder kosten te betalen!

Bitcoin-opslag

Bitcoin-portefeuilles Hier bewaar je alle codes die je nodig hebt om toegang te krijgen tot je Bitcoin. Een portemonnee kan zijn software, hardware, online, of offline. Het kan zelfs een stuk papier zijn! Het wordt aanbevolen om meer dan één soort portemonnee te gebruiken om uw Bitcoin op te slaan.

Momenteel zijn de meest aanbevolen portemonnees hardware-exemplaren, inclusief producten als Ledger Nano X en Trezor Model T.Ze zijn zeer veilig en betrouwbaar omdat uw privésleutels offline worden bewaard!

Portemonnees zijn erg belangrijk, dus bewaar ze goed!

Volgende stappen

In deze gids heb ik je verteld over de goedkoopste plaats om Bitcoin te kopen. U heeft ook geleerd hoe u zonder kosten Bitcoin kunt kopen. Er zijn echter nog andere plaatsen om te proberen. Naarmate u meer zelfvertrouwen krijgt, kunt u proberen Bitcoin te kopen op een professionele handelsbeurs zoals Bitstamp of Kraken.

Als u klaar bent om als een professional te gaan handelen, bekijk dan onze Kraken versus Bitstamp-vergelijking.

Laten we eindigen met een paar laatste gedachten.

Gevolgtrekking

Als je de woorden googelt, “koop Bitcoin laagste kosten”, krijg je duizenden resultaten. De meeste sites die beweren de laagste Bitcoin-kosten te hebben, liegen! De waarheid is dat het kopen van Bitcoin vrij duur is.

Maak u dus niet al te veel zorgen over de goedkoopste manier om Bitcoin te kopen. Proberen te vinden de beste plaats om Bitcoin voor u te kopen. De eerste plaats waar u Bitcoin koopt, moet veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Coinbase is beide dingen en het is goedkoop. Dat is de reden waarom zoveel mensen Coinbase aanbevelen aan nieuwkomers.

Sommige kopers geven misschien meer om privacy dan vergoedingen. Voor deze mensen zou ik willen voorstellen om een ​​peer-to-peer-uitwisseling te gebruiken, zoals LocalBitcoins. Of, als u het gedoe helemaal wilt vermijden, kunt u gewoon BTC kopen via Simplex, met een creditcard. Ze zijn ook een geweldige manier om betrokken te raken bij de wereld van crypto. Onthoud dat Bitcoin meer is dan alleen geld. Bitcoin is een nieuwe manier voor mensen om met elkaar in contact te komen.

Vergeet ook niet kies een veilige portemonnee voor uw Bitcoin. Ledger Nano X en Trezor Model T behoren tot de meest aanbevolen opties.

Ledger Wallet-deal nu actief:

Laat het me weten wanneer u uw eerste aankoop van Bitcoin heeft gedaan. Ik zou graag horen welke methode je hebt gebruikt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me