Gratis cloudmining: een uitgebreide gids

Als we een enkele blik werpen op de crypto wereld vandaag zullen we snel merken dat cloud-mining een erg populair onderwerp is binnen bepaalde cryptocurrency-mining-kringen. Steeds meer mensen willen er verschillende dingen over weten cloud mijnbouw – hoe het werkt, wie zijn de serviceproviders, wat zijn de kosten, enz. Natuurlijk worden veel mensen aangetrokken door gratis cloud mining, want het lijkt de meest aantrekkelijke optie die er is.

In deze tutorial gaan we het hebben over alles wat met cloud mining te maken heeft. We behandelen beide basisdefinities en de meer diepgaande dingen. Onderweg zal ik u enkele voorbeelden geven van de beste cloud mining-providers die er zijn, zowel betaald als gratis.

Sinds het debat van welke is beter – betaalde of gratis cloud mining – lijkt een voortdurend probleem te zijn, ik zal ook ingaan op enkele van de voor- en nadelen van beide opties.

Trouwens, zelfs gratis cloud mining is een optie, je kunt er ook voor kiezen om te investeren in cryptocurrencies en direct te beginnen met handelen door te kiezen voor betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen, zoals Coinbase, Binance en Coinmama..

Laten we nu meer te weten komen over cloud mining.

Wat is Cloud Mining?

Laten we, om een ​​volledig rond type gesprek en begrip te ontwikkelen, het van bovenaf bekijken en cloud mining definiëren.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Cloud mijnbouw wordt meestal simpelweg gedefinieerd als een afstandsbediening cryptocurrency-mijnbouw onderhoud. Deze dienst wordt geleverd door gastheren (mensen die de cloud mining-service bezitten en verkopen) die hebben boerderijen (enorme collecties mijnbouwplatforms, meestal gehouden in grote, aangewezen faciliteiten).

Gratis cloudmining: een uitgebreide gids

De gastheren zijn meestal grote bedrijven gespecialiseerd in cloud mining. Deze bedrijven kopen buitensporige hoeveelheden hardware voor mijnbouwinstallaties (GPU’s, moederborden, processors, enz.) En bouwen honderden installaties. Ze bevinden zich natuurlijk in respectievelijk grote gebouwen – enorme garages, magazijnen enzovoort. Het type gebouw doet er niet toe – de enige voorwaarden zijn goedkope elektriciteitsrekeningen en goede koeling en airconditioning.

Cloud mining wordt om een ​​aantal redenen steeds populairder.

Allereerst is het zeer toegankelijk. De gemiddelde persoon heeft meestal niet veel ruimte of middelen die nodig zijn voor een succesvolle mijnbouwoperatie. Met behulp van cloud mining kan echter bijna iedereen zijn aangewezen mijnbouwinstallaties die in de loop van de tijd inkomsten opleveren.

Een andere populaire reden is de kosten (of een gebrek eraan). Natuurlijk kunt u iemand betalen voor hun hostingservices. Gratis cloud-mining is echter ook een ding – met deze optie elimineert u mogelijke uitgaven. Veel mensen hebben geen duizenden dollars te besteden aan hun boorplatforms en hun onderhoud. In dergelijke scenario’s wordt gratis cloudmining een zeer verleidelijke optie.


Betaalde cloudmining versus gratis cloudmining

Aangezien Bitcoin de meest populaire cryptocurrency bij uitstek lijkt te zijn als het gaat om cloud mining, is dat de munt die ik vanaf dit punt ga gebruiken en waarnaar ik verwijs.

Gratis cloudmining: een uitgebreide gids

Het debat waarover een van de twee (betaalde en gratis cloud mining) is beter en waardevoller is een voortdurend onderwerp in de cryptogemeenschap. Hoewel er argumenten zijn dat hoe meer je speelt, hoe meer je verdient, gratis cloudminers benadrukken het gebrek aan initiële betaling als de belangrijkste factor. Laten we deze twee soorten Bitcoin-cloud mining-opties eens nader bekijken.

Wat u echter moet weten, is dat betaalde opties over het algemeen beter zijn dan gratis. Hetzelfde geldt voor portefeuilles met cryptocurrency. Het is beter om te betalen voor een veilige en betrouwbare hardware wallet, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T, kies dan voor een online optie.

Betaalde cloudmining: voor- en nadelen

Betaalde cloud-mining komt in verschillende plannen. Jij als klant, kies een plan die het beste bij u past (sommige sites en bedrijven bieden zelfs aangepaste abonnementen aan). Dan bepaal je eenvoudig een tijdlijn, tenzij er al een tijdlijn is gegeven.

Verschillende types van Bitcoin cloud mining-abonnementen bieden verschillende hash-tarieven. Een hash-snelheid is gewoon de indicator van hoe krachtig de rig is of, met andere woorden, hoeveel Bitcoin het op een bepaald moment kan minen..

Betaalde cloudminers zijn het erover eens dat de initiële kosten voor een contract kan wat (of erg) duur zijn. Ze benadrukken echter dat het allemaal afhangt van het type hash-snelheid dat u verkiest. Hoe groter de vooruitbetaling, hoe sneller de hash-snelheid die u ontvangt en, op zijn beurt, hoe eerder u winstgevende resultaten begint te zien.

Het vermogen om maak aangepaste plannen speelt hierin ook een grote rol. Een op maat gemaakt plan betekent dat je kunt kiezen hoeveel je wilt betalen of hoe snel je wilt dat het tuig de mijne krijgt. Sommige bedrijven bieden zelfs de mogelijkheid om kies het tijdstip van uw cloud mining-proces – je wilt misschien een maand of twee mijnen, gewoon om te zien hoe het is, of misschien zelfs een levenslang contract aangaan.

Prijzen

Als het gaat om de nadelen van betaalde cloud-mining, de eerste en voor de hand liggende zou waarschijnlijk de prijs moeten zijn. Betaalde cloud-mining wordt vaak behoorlijk duur. Afhankelijk van de hoeveelheid geld die u heeft besloten om in cloud mining te investeren, kunnen zelfs de toegangsplannen te duur lijken om aan te pakken.

Gratis cloudmining: een uitgebreide gids

Betaalde toegangsplannen voor cloudmining beginnen meestal vanaf ongeveer $ 200 – $ 300. Gezien de gebruikelijke prijsstijgingen voor de volgende abonnementsniveaus, is dit een redelijke prijs om mee te beginnen. Met een instapplan krijgt u de minimale hashsnelheid, terwijl de tijd van het plan kan variëren. Deze cloud mining-plannen op instapniveau zijn meestal ontworpen voor mensen met nooit enige eerdere ervaring gehad met cloud mining, en wil er gewoon een idee van krijgen.

Anderen die serieus zijn en vastgesteld dat cloud mining de toekomst is van hun financiële inkomsten hebben de neiging om vanaf het allereerste begin veel meer te investeren. Dit is op zich geen probleem, maar dergelijke investeerders moeten zich ervan bewust zijn en hun onderzoek doen!

Er zijn veel bedrijven die door slechte bedoelingen worden gedreven, die de lagere niveaus van contracten kunnen laten passeren. Dit zou simpelweg gebeuren omdat ze zouden hopen dat de persoon uiteindelijk zijn contract zou upgraden naar een duurder contract. Ze zullen echter een kans grijpen om grotere investeerders op te lichten.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Gratis cloudmining – voors en tegens

Als het aankomt op gratis Bitcoin-cloud-mijnbouw, de grootste discussie is of het het waard is of niet.

Gratis cloud mining biedt mensen de mogelijkheid om in het wereld van cryptocurrency-mijnbouw zonder dat u initiële kosten hoeft te investeren. Wanneer u op Google zoekt naar “Bitcoin cloud mining free”, verschijnen honderden sites die hun expertise en diensten aanbieden op het gebied van gratis cloud mining..

Hoe gratis cloud-mining werkt, is dat terwijl hosts vereist geen initiële kosten, ze nemen bepaalde delen van uw maandelijkse inkomsten op, naast de elektriciteitskosten en onderhoudskosten. Als je het hebt over Bitcoin-mijnbouw in de cloud, wordt dit een nog groter probleem.

Bitcoin staat bekend als een van de langzaamste (zo niet de langzaamste) cryptomunten om te minen. Dit komt door zijn populariteit en marktkapitalisatie. Veel mensen willen op zijn minst een klein aantal van Bitcoin. Sommigen van hen willen het gewoon vanwege het sentiment, anderen – om te pronken voor vrienden en collega’s.

Daarom, Bitcoin cloud-mijnbouw (gratis) wordt een bijna eeuwig proces. Het feit dat het gratis is, betekent al dat het langzaam zal zijn, dus als je Bitcoin (als langzame crypto aan de mijne) toevoegt aan de vergelijking, lijken er geen winsten te bestaan..

Oplichtingsprobleem

Een ander probleem met gratis cloud mining is dat dit gebied verzadigd is met oplichters en fraudeurs. Deze verhuurders vinden het meestal niet nodig om bewijs van hun werk te leveren (of simpelweg nep). Dat komt omdat ze hun diensten op de markt brengen als “*VRIJ​.

Deze jongens zullen mooie en glanzende homepages hebben en “veel positieve recensies”. Zodra u echter een soort persoonlijke informatie invoert, kunt u er zeker van zijn dat deze voorgoed verdwenen is.

Als u op zoek bent naar (gratis) serviceproviders voor Bitcoin-cloudmining, doe dan altijd uw onderzoek en kijk naar meer dan één plaats. Forums en online chatrooms zijn een geweldige plek om te beginnen. Hier bieden mensen meestal goed advies en tips om de bovengenoemde oplichters te vermijden.

Gratis Cloud Mining Sites

Nu je een algemeen idee hebt van wat betaalde en gratis Bitcoin-cloudmining is (en de voor- en nadelen van de twee soorten mijnbouw), kunnen we praten over enkele van de meer opvallende gratis cloud-mijnbouwbedrijven en -sites.

MinerFarm

MinerFarm is een van de meer bekende gratis cloud-mining-sites. Het heeft een gevestigde reputatie als betrouwbaar, benaderbaar en gebruiksvriendelijk.

Gratis cloudmining: een uitgebreide gids

Hoe MinerFarm werkt, is dat ze u een gratis 100Gh / s voor het eenvoudig registreren op hun site. Als dit te laag lijkt, kunt u uw abonnement altijd upgraden om meer te verdienen. Opnames zijn gemakkelijk en snel, en ze bieden ook klantenondersteuning.

Multimining

Terwijl ze worden betaald aan aanbieders van cloudmining, Multimining heeft hun versie van gratis cloud mining. Ze bieden je aan 30 GH / s als levensplan voor het registreren op hun site.

Wat cool is aan multimining, is dat ze ook een verwijzingsprogramma hebben: als je meer mensen naar hun site haalt, begin je meer crypto te verdienen. Het bedrijf is een gevestigde gratis cloud-mijnsite, dus bekijk ze eens!

EOBOT

EOBOT is iets minder bekend dan de andere gratis Bitcoin-cloudmining-sites op deze lijst. Desalniettemin is de site de moeite waard om te bekijken en te bekijken.

Hoewel ze niet inherent gratis zijn, EOBOT biedt fatsoenlijke cloud-mijnbouwplannen voor bijna onmerkbare vergoedingen. Het bovenstaande voorbeeld toont een van hun plannen (als u ervoor kiest om in USD te betalen).

Gratis cloudmining: een uitgebreide gids

Ook al is EOBOT niet zo bekend, ze zijn genoemd in meer dan een paar artikelen over gratis Bitcoin cloud mining, dus aarzel niet om ze zelf te bezoeken!

Een korte samenvatting

Met de opkomst van cryptocurrencies was het slechts een kwestie van tijd dat innovatieve mensen aan verschillende denken bedrijfsplannen om geld te verdienen van hen. Cloud mining is een van de resultaten van dergelijke ideeën.

Met crypto’s die langzaam maar zeker de wereld overnemen, willen steeds meer mensen meedoen. Sommigen kiezen ervoor om blockchain-ontwikkelaars te worden, anderen lezen gewoon alle informatie die ze online vinden. Cloud Bitcoin-mijnbouw is voor mensen slechts een manier om dat niet alleen te doen word lid van de gemeenschap van cryptoliefhebbers maar ook wat passieve winst maken aan de kant.

Als het aankomt op betaalde cloud Bitcoin-mijnbouw services, alles is vrij eenvoudig. U kiest gewoon een plan en ziet hoe de service werkt. Het lastigste hier is waarschijnlijk om de juiste host te kiezen.

Altijd controleer de achtergrond van de gastheer – observeer hun website (of websites), lees alle recensies die u kunt vinden. Controleer ook of ze een soort van bewijs van werkstatistieken (en als ze dat doen, controleer ze dan nogmaals via andere verschillende sites).

Gratis cloud-mijnbouw is een beetje lastiger. In vergelijking met betaalde cloud-mining, je zou veel meer onderzoek moeten doen. Alleen dan kunt u een langdurige zakelijke relatie aangaan met uw cloud mining-serviceprovider.

Er is echter één ding dat leuk is aan gratis cloud-mining. U krijgt de kans om de site uit te testen voordat u besluit er iets in te investeren. Als de keuzes voor klantenondersteuning, beveiliging of hash-snelheid niet bij u passen, kunt u zich altijd gewoon afwenden en op zoek gaan naar een nieuwe host voor cloud mining.

Gevolgtrekking

Of het nu gaat om gratis of betaalde cloud-mining, neem altijd de tijd een fatsoenlijke gastheer kiezen. Een van de manieren om dit te doen, is door te kijken naar hun beveiligingsmaatregelen. Sommige bedrijven bieden een slechte beveiliging of hebben zelfs de reputatie in het verleden te zijn ingebroken of gehackt.

In dergelijke gevallen maakt het niet uit of de hash-tarieven van die bedrijven door het dak gaan of dat het de mooiste interfaces biedt – ze zijn niet betrouwbaar.

Als al uw winsten en inkomsten worden gestolen, maakt het niet uit hoe de site eruitziet, toch? Stel je voor dat je dat had gedaan betaald voor een cloud mining-service. In dit geval zou u het risico lopen niet alleen uw cryptocurrency verliezen, maar ook jouw creditcard wordt gehackt!

Houd er rekening mee dat als u uw cryptocurrencies wilt beschermen, u moet kiezen betrouwbare hardware wallets, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T.

Ledger Wallet-deal nu actief:

Al met al heb je nu hopelijk een breder begrip van gratis cloud-mining. Er zijn veel opties op de markt – begrijpelijkerwijs kan het moeilijk zijn om er maar één te kiezen. Doe je onderzoek, heb een kritische ingesteldheid en je zou vast moeten zitten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map