In de wereld waar cryptocurrencies zijn constant groeiend in populariteit en erkenning, het is normaal dat mensen verschillende manieren proberen te vinden om ervan te profiteren. Vandaag zullen we het hebben over een van deze methoden en proberen de beste Ethereum-mijnsoftware te ontdekken die er is.

Als het om crypto’s gaat, zijn er veel verschillende manieren waarop mensen ervan kunnen profiteren. Je zou kunnen investeer in specifieke crypto en hoop dat het in prijs zal verdubbelen of verdrievoudigen, je kunt investeren in de blockchain-technologie of een aantal startups en bedrijven die eraan gerelateerd zijn.

Als u besluit om in Ethereum te investeren, zorg er dan voor dat u een betrouwbare crypto-uitwisseling kiest, zoals Coinbase, Binance en Coinmama. Houd uw activa ook beschermd in veilige hardwareportefeuilles!

Bovendien wilt u misschien zelf wat cryptocurrencies aanschaffen. Dat wordt mogelijk gemaakt door crypto-mijnbouw rigs en software.

In deze gids gaan we specifiek in op Ethereum-gerelateerde mijnbouwonderwerpen. We gaan op zoek naar de beste Ethereum-mijnwerker op de markt, bekijken ETHminer (Windows) en maken kennis met de Claymore Ethereum-mijnwerker.

Waarom Ethereum?

Eerste dingen eerst – waarom mijn Ethereum? Waarom niet Bitcoin, of Ripple, of Dogecoin? Nou, er zijn een paar redenen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Grijp je virtuele houweel - De beste Ethereum-mijnsoftware

Allereerst veel andere cryptocurrencies, startups en diverse projecten afhankelijk van Ethereum omdat ze zijn gebouwd op het Ethereum-netwerk. Ethereum is openlijk verkregen en maakt gebruik van slimme projecten voor de transacties die binnen plaatsvinden.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen Ethereum minen, is omdat het behoorlijk winstgevend is. Ethereum is relatief eenvoudig te ontginnen, maar vereist een specifiek type software – een Ethereum-mijnsoftware.

Voordat je de mijne

Wat is de mijnsoftware? Simpel gezegd, het is een programma dat uw GPU’s (grafische kaarten) als bronnen voor complexe wiskundige vergelijkingen oplossen. Nadat deze vergelijkingen zijn opgelost, worden uw gegevens aan het systeem toegevoegd (of met andere woorden, uw informatieblok wordt aan de blockchain toegevoegd). Dit type proces wordt een PoW (Proof of Work) en wordt gebruikt door de meeste mining-software die er is.

We zullen ons concentreren op Ethereum-mijnsoftware, wel.


Ethereum-mijnsoftware: Ethereum-mijnbouw.

Voordat je begint na te denken over de beste mijnsoftware die er is, zul je dat doen heb een paar dingen nodig

  • Mijnbouw hardware. Om uw inkomsten te maximaliseren (in sommige gevallen zelfs om überhaupt merkbare inkomsten te genereren), heeft u goede en goed uitgeruste mijnbouwhardware nodig. Hardware is buitengewoon belangrijk als het gaat om cryptocurrency-mijnbouw, omdat een goed apparaat dat zal doen maximaliseer uw inkomsten terwijl u tegelijkertijd uw kosten minimaliseert (d.w.z. elektriciteitsrekeningen).
  • Een portemonnee. En nee, de portemonnee die u in uw zak draagt, past niet. U heeft een specifiek type digitale portemonnee met cryptocurrency nodig. Elke valuta heeft doorgaans zijn portemonnee (dus in dit geval moet u een veilige en gerenommeerde Ethereum-portemonnee vinden). Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van het meest veilige opties, bekijk Ledger Nano X en Trezor Model T.
  • Een aangewezen mijnlocatie (optioneel). Dit is geen grote noodzaak, maar als je van plan bent om Ethereum op lange termijn te ontginnen, wil je misschien nadenken over het vinden van een aangewezen plek om dit te doen. De ideale plek moet ruim en koel zijn – op deze manier kun je er veel opbergen Ethereum-mijnbouwplatforms en houd ze ook behoorlijk koel zonder meer geld dan zou moeten investeren in koelapparatuur.

Nadat u uw essentiële zaken heeft, kunt u gaan nadenken over de beste Ethereum-mijnsoftware die u kunt gebruiken.

Mijnbouwpools

Voordat we echter in de eigenlijke software zelf ingaan, hebben we nog een ding te bespreken: mijnpools.

Ethereum-mijnsoftware: mijnbouw.

Mijnbaden zijn bronnen die gelijkelijk worden verdeeld en verdeeld tussen de miners van de respectieve cryptocurrency. Deze pools werden een ding toen individuele mijnbouw zo moeilijk werd dat het bijna onmogelijk was om een ​​blok te krijgen als een malafide mijnwerker.

Een van de meer populaire keuzes als het gaat om Ethereum-mijnbouwpools is Ethermine. Dit "mijnbouw zwembad" stelt de gebruiker in staat anoniem te blijven en tegelijkertijd een miezerig 1% mijnvergoeding.

Ethermine levert zijn diensten in de EU, de VS en heel Azië. Ze ondersteunen ook enkele van de meest populaire keuzes van mijnwerkersoftware, zoals ETHminer of Claymore.

Ethereum-mijnbouwsoftware

Nu we alle voorbenodigdheden en de benodigde terminologie behandelde, kunnen we direct in het lijst met de beste Ethereum-mijnsoftware. Deze lijst wordt niet in een bepaalde volgorde gemaakt en probeert ook niet als eenzijdig over te komen.

De Ethereum-mijnsoftware die hieronder wordt vermeld, is met de hand uitgekozen en geanalyseerd, met hun meest aantrekkelijke functies erop geschreven.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

ETHminer

Als u een Microsoft Windows-gebruiker bent, is een van de beste weddenschappen die u hebt als het gaat om Ethereum-mijnsoftware ETHminer (Ramen).

Als een van de meest populaire en beste Ethereum-mijnwerkers biedt ETHminer (Windows) de opties ‘Earnings per Minute’ en ‘Earnings per Day’, evenals vier verschillende niveaus van aangesloten programma’s, variërend van een bonus van 10% tot 100% bonus!

Ook al biedt hun officiële site weinig tot geen informatie over de makers van de software en zelfs de software zelf, een downloadlink en een bestand zijn gemakkelijk te vinden op Github.com

Als ETHminer (Windows) klinkt als de Ethereum-mijnsoftware waarnaar u op zoek was en als u Windows als uw besturingssysteem gebruikt, probeer het eens!

Claymore

De Claymore Ethereum mijnwerker is een andere populaire keuze als u iemand bent die op zoek is naar goede Ethereum-mijnsoftware.

Ethereum-mijnsoftware: Claymore-startpagina.

Claymore Ethereum-mijnwerker staat bekend als zijn goed geoptimaliseerd en om constant te krijgen nieuwe updates. Momenteel ondersteunt de miner een “dual mining” -optie – volgens de makers kun je nu zowel Ethereum ALS een ander, een specifiek type crypto (Decred, Lbry, Pascal of Siacoin) tegelijkertijd minen.

Het team achter Claymore heeft ook de mijnbouwsnelheden opgevoerd, nieuwe Ethereum-vorken geopend en is constant bezig werken aan het ondersteunen van verschillende soorten besturingssystemen (Claymore is momenteel beschikbaar op Windows en Linux).

Gezien alle moeite die in deze Ethereum-mijnsoftware wordt gestoken, is het waarschijnlijk veilig om te zeggen dat het de moeite waard is om het uit te proberen!

CGMiner

CGMiner werd ongeveer zes jaar geleden gecreëerd en aan het publiek voorgesteld. Deze Ethereum-mijnsoftware is gebouwd met behulp van de programmeertaal C ++, waardoor deze op grote schaal beschikbaar en acceptabel is voor de meeste machines die er zijn.

CGMiner is specifiek ontworpen als Ethereum-mijnsoftware. Een van de meest opvallende en geprezen kenmerken is dat het u toestaat werken met meerdere apparaten en mijnbouwpools. Dit is uitermate handig als u van plan bent uit te breiden en u niet beperkt tot mijnbouw met één apparaat.

CGMiner is supergemakkelijk te gebruiken (alles wat je nodig hebt is je gebruikersnaam, wachtwoord, URL en je bent goed!) En zeer intuïtief. Het is perfect voor een beginnende cryptocurrency-mijnwerker.

WinETH

WinETH is een ander Ethereum mijnbouwsoftware voor ramen. Het werkt op Windows-apparaten met grafische kaarten van AMD en Nvidia.

Een van de beste functies die WinETH biedt, is dat het zo is vrij intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. De software-updates zelf hebben automatisch een aangewezen “achtergrond” mining-modus die een minimale hoeveelheid stroom vereist en de optie om alleen te minen wanneer uw computer niet actief is.

Grijp je virtuele houweel - de beste Ethereum-mijnsoftware

Jij kan downloaden WinETH Ethereum-mijnsoftware rechtstreeks vanaf hun officiële site, en ze hebben ook een tutorial over hoe je het moet installeren en gebruiken. Bovendien bieden ze hun steun aan – u hoeft alleen maar contact op te nemen.

WinETH verdient een plekje op de beste Ethereum-softwarelijst, of het nu is vanwege de eenvoud van hun mijnsoftware of hun bereidheid om u hun ondersteuning te bieden.

Minergate

Minergate het wordt beschouwd als een van de beste mijnsoftware voor Mac-gebruikers. Ze stellen je in staat om van de Ethereum-blockchain te minen en de ASIC-pool te gebruiken.

Met Minergate heb je toegang tot hun rekenmachine en heb je zelfs een cloud-mining-service. Je kunt hun diensten ook volgen via een ingebouwde sectie op de site of hun laatste blogberichten lezen over wat er binnen de community gebeurt.

Minergate is er ook trots op een bedrijf te zijn dat alleen bestaat uit liefhebbers van cryptocurrency en een 24-uurs ondersteuningsdienst heeft. Ze hebben opgericht in 2014 en zijn sindsdien in het bedrijfsleven gegroeid.

Als je een Mac-gebruiker bent en op zoek bent naar de beste Ethereum-mijnwerker, zou dat ook zo zijn gerenommeerd en hebben 24/7 ondersteuning, Bekijk dan zeker Minergate.

Ik heb mijn software – wat nu?

Op dit moment heeft u waarschijnlijk de beste mijnsoftware gekozen die het beste bij uw wensen en behoeften past. Super goed! Laten we nu eens kijken naar de hele basisprincipes voor het gebruik ervan.

Ethereum-mijnsoftware: ETH-mijnbouw.

Een keer gedownload, de meeste software wordt een installatie met één klik. Software zoals WinETH bieden een snelle en gemakkelijke gids om het proces te vergemakkelijken (en ze kunnen zelfs alles automatisch voor u regelen!), anderen hebben dat gedaan tutorials of wizards op het scherm dat kan u ook door het proces leiden.

U heeft dus de beste software geïnstalleerd en aan de slag – wat nu??

Allereerst is het belangrijk om dat te weten Ethereum (en cryptocurrency in het algemeen) mijnbouw is een erg traag en enigszins kostbaar proces. Als u geen specifiek ontworpen en professioneel gebouwde machine heeft, is de kans groot dat het enige tijd zal duren voordat u merkbare resultaten bereikt.

“Kosten” is een ander woord om over na te denken. De Ethereum-mijnsoftware, hoe goed ze ook zijn, zal de elektriciteitskosten die nodig zijn om een ​​succesvolle Ethereum-mijnoperatie te hebben, bijna nooit minimaliseren.

Het zou waarschijnlijk ook een goed idee zijn om uw Ethereum-mining-software te gebruiken wanneer u niet achter uw computer zit (onthoud de WinETH-functie die ervoor zorgt dat de software alleen begint met minen als de machine niet actief is?). De reden hierachter is simpel – als uw Ethereum-mijnsoftware is actief als je iets op je computer probeert te doen, lukt dat niet – de pc wordt zeer langzaam en onmogelijk om mee te werken.

Nadat u klaar bent met mijnbouw, is de volgende logische stap om te verkopen wat u heeft weten te verzamelen.

Ethereum-mijnsoftware: ETH-munt.

Verkopen is vrij eenvoudig – u hoeft alleen maar een gerenommeerde en betrouwbare handelaar en toegang hebben tot uw Ethereum-portemonnee. Of misschien kies je de tegenovergestelde route en besluit je wat je hebt verzameld te behouden in de hoop dat Ethereum binnenkort in prijs omhoog zal schieten?

Gevolgtrekking

Er zijn er genoeg Ethereum-mijnsoftware om uit te kiezen, maar het kan echt moeilijk zijn om de beste te kiezen. U kunt het beste zoeken naar software die gemakkelijk te gebruiken is (met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface, duidelijke instructies, enz.), hoge beveiliging en onderhoudsfactoren en beschikt ook over aanvullende aanpassingsfuncties (d.w.z. de inactieve mijnbouwfunctie van WinETH).

Maar het kiezen van een goede Ethereum-mijnsoftware is dat wel pas het begin – er zijn veel verschillende dingen betrokken bij het bouwen en onderhouden van uw eigen Ethereum-mijnbouwimperium.

Het hebben van goede hardware en een miningpool is een goed begin, maar er komt nog veel meer bij kijken. Je moet een behoorlijke hoeveelheid kennis over de cryptocurrency-wereld in het algemeen. Het is bijvoorbeeld niet voldoende om de huidige prijs van Ethereum te kennen. Vergeet ook niet om een betrouwbare cryptocurrency-portemonnee, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T.

Ledger Wallet-deal nu actief:

Je moet begrijpen hoe de cryptomarkt werkt, wat HODLing is (en waarom het überhaupt een ding is), hoe je weet wanneer de prijzen van sommige crypto’s zullen stijgen of dalen (en, nog belangrijker, hoe dat van invloed zal zijn op andere cryptocurrencies), wat is een “bubbel” en een “haaientand”, enz.

Dus zoals je kunt zien, is het hebben van de beste Ethereum-mijnwerker nog maar het begin. Hoewel de waarheid moet worden verteld, is het om te beginnen een stuk beter een solide, betrouwbare mijnsoftware in plaats van een schetsmatige software die je ergens in het deep web hebt gevonden en die elke tien seconden om je sofi-nummer vraagt..

Ik hoop dat deze gids nuttig was en nu weet je hoe je de beste kunt kiezen Ethereum-mijnbouw software (en wat te doen daarna)!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me