Guarda Wallet recensie

Als je merkt dat je verschillende portefeuilles met cryptocurrency doorloopt, is het tijd om te stoppen en eindelijk een veilige portemonnee voor je activa te vinden. Dit Guarda Wallet-recensie zal u helpen om alles te weten te komen wat er hierover te weten valt multi-platform cryptocurrency-portemonnee.

Hoewel Guarda nog relatief nieuw is en niet zo bekend als portemonnees als Ledger Nano S, Trezor of Coinbase, is het de moeite waard om het een kans te geven.

In deze Guarda-portemonnee-recensie zal ik het bedrijf snel bekijken en u alle informatie geven technische details op de portemonnee, zijn voors en nadelen, bruikbaarheid, en extra Kenmerken die belangrijk zijn voor elke cryptoliefhebber.

Laten we, zonder verder oponthoud, er meteen op ingaan.

Vonnis bij a Oogopslag: Guarda is een multi-platform cryptocurrency-portemonnee die web-, desktop- en mobiele portefeuilles biedt. Guarda kan worden gesynchroniseerd met Ledger-hardwareportefeuille om de beveiliging te verbeteren, het slaat uw privésleutels niet op en is supergemakkelijk te gebruiken. Het enige probleem is dat Guarda relatief hoge handelskosten biedt.

Voordelen

 • Goede beveiligingsmaatregelen
 • Makkelijk te gebruiken
 • Live klantenondersteuning
 • Groot aantal ondersteunde cryptocurrencies

Nadelen

 • Nog een nieuw bedrijf
 • Relatief hoge tarieven

Guarda Wallet Review: de basisprincipes

Guarda portemonnee werd pas een paar jaar geleden gelanceerd, in 2017. De groep zeer ervaren specialisten richt zich sindsdien op het maken van blockchain-gerelateerde producten.

Als het gaat om Guarda crypto-portemonnee, was het belangrijkste doel om een digitale portemonnee dat gebruikers volledige beveiliging, moeiteloze crypto-opslag en eenvoudig activabeheer zou kunnen bieden. Sinds het bedrijf respecteert uw anonimiteit, ze niet bewaren uw back-upbestanden, privésleutels of andere gegevens die uw veiligheid kunnen bedreigen.

Guarda Wallet recensie

Hoewel het nog maar een paar jaar geleden is dat de portemonnee is gemaakt, heeft het bedrijf een lange weg afgelegd. In eerste instantie begonnen ze met een single valuta portemonnee, voegde vervolgens het webversie, iOS en Android versies, creëerde een token generator en zoveel meer.

Hoewel het bedrijf en het product zelf veelbelovend klinken, laten we eens kijken of het echt zo goed is.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Guarda Wallet Review: PROS

Zoals iedereen gewend is, zal ik deze Guarda-portemonnee-beoordeling beginnen vanaf de positieve aspecten. Ik zal de technische details met betrekking tot beveiliging bekijken, je kennis laten maken met verschillende Guarda-portefeuilleversies, je ondersteunde munten aanbieden en zelfs meer.

Aangezien elke functie van belang is bij het kiezen van een cryptocurrency-portemonnee, moet u ervoor zorgen dat u niets mist.

Goede beveiliging


Als u zou vragen welk aspect het belangrijkste is bij het kiezen van een crypto-portemonnee, zal elke specialist (zonder enige uitzondering) u vertellen dat dit het geval is veiligheid. Terwijl sommigen van jullie op zoek zijn naar makkelijk te gebruiken wallets of opties die het grootste aantal munten ondersteunen, het doet er allemaal niet toe als uw vermogen in een oogwenk kan worden gestolen.

Tabel: De beveiligingsfuncties van de Ledger Nano X en Guarda

De beveiliging van cryptocurrency-portefeuilles meestal hangt af van het type portemonnee die u kiest. Laat mij je voorstellen aan elke voor een beter begrip:

 • Online portemonnees. Het is vrij duidelijk dat online portemonnees meestal de minst veilig. Hoewel ze over het algemeen heel gemakkelijk te gebruiken zijn, wordt het niet aanbevolen voor mensen die grotere hoeveelheden cryptocurrencies opslaan. Online portemonnees zijn het meest kwetsbaar voor hacking, dus u moet geen bedrag houden dat u bang zou zijn te verliezen.
 • Software / app-portefeuilles. Software- of app-portefeuilles zijn de middelste optie tussen beveiligde hardware portemonnees en kwetsbare online portefeuilles. Ze zijn meestal goed voor degenen die uur- of dagelijkse transacties uitvoeren. Het wordt echter nog steeds aanbevolen om een ​​groot deel van uw activa in een hardwareportefeuille te bewaren.
 • Hardware portemonnees. Zoals u waarschijnlijk al begrijpt, zijn hardwareportefeuilles dat wel een van de meest aanbevolen opties voor mensen die veiligheid waarderen. Omdat uw privésleutel offline is opgeslagen, hebben hackers er geen toegang toe.
 • Papieren portemonnees. Papieren portemonnees zijn beschouwd als de meest veilige optie. Het enige nadeel is dat als u het kwijtraakt, er geen manier is om uw vermogen terug te krijgen.

Guarda is een multi-platform cryptocurrency portemonnee, het heeft beide online en software portemonnees. Van de twee zou ik aanraden om de Guarda-software / app-portemonnee te kiezen die relatief veilig moet zijn. Het is echter niet zo betrouwbaar als hardwareportefeuilles, zoals Ledger Nano S of Trezor.

Guarda wallet review: Guarda wallet.

Veiligheidstechnisch, Er zijn een paar Kenmerken die Guarda te bieden heeft. Ten eerste biedt Guarda u gecodeerde back-ups die op uw apparaat zijn opgeslagen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om te gebruiken gezicht of ID-herkenning in plaats van wachtwoorden. Guarda is ook een niet-bewarende portemonnee, wat betekent dat het bedrijf uw privésleutels niet opslaat.

Het laatste beveiligingsaspect waar u op moet letten bij het kiezen van een portemonnee, is of de portemonnee dat wel is open source. Als u de term niet kent, kunt u dat met open-sourceportefeuilles doen zie de volledige code en controleer of die er zijn geen kwaadaardige codes die uw veiligheid in gevaar kunnen brengen en ertoe kunnen leiden dat u uw vermogen verliest.

Zoals u waarschijnlijk al weet, is de portemonnee van Garda open-source. Het betekent dat u kunt ontspannen en de Guarda-portemonnee kunt starten / blijven gebruiken zonder u zorgen te hoeven maken over beveiligingsrisico’s.

Alles bij elkaar genomen, Guarda’s portemonnee lijkt relatief veilig te zijn. Dus nu de beveiliging uit de weg is geruimd, is het tijd om meer te weten te komen over de verschillende soorten portemonnees die Guarda te bieden heeft.

Diverse Wallet-versies

Guarda heeft er drie verschillende portemonnee-versies

 • Web portemonnee
 • Desktop Portemonnee
 • Mobiele portemonnee

Net als elk ander online portemonnee De Guarda-webportemonnee is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Sinds Guarda-portemonnee is compatibel met Ledger (een van de meest veilige wallets op de markt), raad ik ten zeerste aan om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Guarda Wallet recensie

Guarda desktop portemonnee kan worden gesynchroniseerd met de Ledger-portemonnee naar de beveiliging verbeteren. Het is supergemakkelijk om te navigeren en kan worden gebruikt om cryptocurrencies op te slaan, te verzenden, te kopen en uit te wisselen. Het is voor beide beschikbaar ramen en macOS gebruikers.

Guarda mobiele portemonnee is superhandig en kan onderweg worden gebruikt. Het biedt dezelfde functionaliteit als een desktopportemonnee en gebruikt ook vingerafdruk of gezichtsherkenning. De mobiele Guarda-portemonnee is voor beide beschikbaar iOS en Android apparaten.

Ondersteunt een redelijk aantal munten en tokens

Een ander belangrijk onderdeel dat in deze Guarda-portemonnee-recensie moet worden besproken, zijn ondersteunde munten.

Als u de voorkeur geeft aan de meest populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum, u zult geen problemen hebben met een gewone cryptocurrency-portemonnee. Als je echter van houdt minder bekende tokens, u zult grondiger onderzoek moeten doen om een ​​portemonnee te vinden die die specifieke cryptocurrency ondersteunt.

Omdat het nu een Guarda-portemonnee-recensie is, is het redelijk om te zeggen dat de meerderheid van de mensen een munt of token kan vinden waarnaar ze op zoek zijn. Guarda ondersteunt meer dan 40 munten en duizenden van tokens inclusief ERC20s, BEP-2, en andere populaire activa. Het aantal is behoorlijk hoog in vergelijking met sommige andere cryptocurrency-portefeuilles.

Guarda Wallet recensie

Hier zijn enkele van de munten die worden ondersteund door Guarda:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Rimpeling
 • Tezos
 • Dash
 • Kosmos

Dit is natuurlijk een heel klein deel van de ondersteunde cryptocurrencies, maar het kan zijn dat u al de cryptocurrency vindt waarnaar u op zoek bent.

Handige klantenondersteuning

Als je ooit eerder een cryptocurrency-portemonnee hebt gebruikt en wat problemen hebt ondervonden, weet je waarschijnlijk dat goede klantenondersteuning niet zo gemakkelijk te vinden is. In de meeste gevallen is het duurt dagen om een ​​antwoord te krijgen (als je het überhaupt krijgt).

Gebaseerd op meerdere Guarda portemonnee recensies, de situatie is anders met deze portemonnee. De klantenondersteuning van Guarda is erg hulpzaam en wil los alle problemen op die je ervaart (als je die hebt).

De klantenondersteuning van Guarda staat voor je klaar 24/7, dus als u vragen heeft voordat u het platform gaat gebruiken, of als u zich zorgen maakt over het gebruik ervan, aarzel dan niet om het te stellen.

Vergelijk Guarda zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Guarda zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Guarda Wallet Review: CONS

Tot nu toe lijken alle aspecten met betrekking tot de Guarda-crypto-portemonnee redelijk goed, maar nu is het tijd om de meer belangrijke nadelen te bekijken..

Relatief hoge tarieven

Als het gaat om portefeuilles met software voor cryptocurrency, de meeste zijn gratis. Het is echter duidelijk dat ze op de een of andere manier geld moeten verdienen. Dat is de reden waarom de meesten van hen een specifiek bedrag in rekening brengen voor het verhandelen van de ene cryptocurrency naar de andere of gewoon voor het verzenden van activa.

U bent misschien in de war, we hebben het over de Guarda-portemonnee, dus wat heeft het te maken met het uitwisselen van cryptocurrencies? Zoals ik al zei, gratis portemonnees moeten op de een of andere manier geld verdienen, dus de meeste bieden cryptocurrency-uitwisselingsservices die vergoeding voor het handelen.

Guarda Wallet recensie

De situatie is vergelijkbaar met de Guarda-portemonnee. Hoewel u een account kunt maken, de app kunt downloaden en volledig gratis kunt gebruiken, moet u een 3,5% vergoeding bij gebruik van de ingebouwde omruilservice.

3,5% vergoeding is relatief hoog vergeleken met wat andere cryptocurrency-uitwisselingen te bieden hebben. Daarom is het een van de belangrijkste tekortkomingen van de Guarda-portemonnee.

Nog steeds een nieuw bedrijf

Het laatste aspect dat ik in deze Guarda-portemonnee-recensie zou willen opnemen, is geen grote fout, maar iets waar u aan moet denken.

Guarda was slechts een paar jaar geleden opgericht, dus het is een naar verhouding nieuw portemonnee vergeleken met de industriereuzen. Dit betekent dat de portemonnee niet zo beproefd aangezien het concurrenten zijn, zoals Ledger, Coinbase en Trezor die zijn opgericht in de periode 2012-2014.

Dit is het, ik heb u alle belangrijke voor- en nadelen van de Guarda-portemonnee gegeven, zodat u al bepaalde aannames kunt doen over deze provider en zelfs kunt beslissen of deze geschikt is voor uw behoeften.

Hoe Guarda Wallet te gebruiken?

Guarda is heel gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt nog steeds vragen hebben over de bruikbaarheid ervan. Zo ja, laat me u dan vertellen hoe u de Guarda-portemonnee kunt gebruiken.

Hoe u een account aanmaakt?

Guarda-portemonnee kan in een paar eenvoudige stappen worden gemaakt:

Stap 1: Ga naar guarda.com/app.

Stap 2: Klik op “Maak een nieuwe portemonnee”. Zodra u dat doet, wordt u gevraagd om een ​​veilig wachtwoord te maken. U mag nooit persoonlijke informatie in uw wachtwoord opnemen. Als je geen ideeën hebt, maak dan gebruik van een wachtwoordgenerator.

Guarda Wallet recensie

Stap 3: Nadat u het wachtwoord heeft ingevoerd, dient u het op te schrijven en op “Ik heb het opgeschreven” te drukken.

Guarda wallet review: wachtwoord invoeren.

Stap 4: Download uw back-up. Opmerking: het is cruciaal dat u uw back-up nooit kwijtraakt, omdat u anders geen toegang heeft tot uw cryptocurrencies.

Guarda Wallet recensie

Hoe te verzenden?

Om crypto te verzenden, logt u in op uw portemonnee en selecteer “Sturen”. Nu moet je geef het portefeuilleadres op en de bedrag dat u wilt verzenden. Druk daarna op “Volgende”. Dat is het, u bent erin geslaagd uw munten te verzenden. Hieronder ziet u de afbeelding die het hele proces duidelijker zal uitleggen.

Guarda Wallet recensie

Laten we nu eens kijken hoe u munten kunt ontvangen.

Hoe te ontvangen?

Munten ontvangen is net zo eenvoudig als ze verzenden. Allereerst moet u Log in op jouw account, vervolgens selecteer crypto die u wilt ontvangen en druk op “Ontvangen”. Daarna, kopieer het portefeuilleadres en stuur je naar je munten naar dat adres. Nu hoeft u alleen maar te wachten tot de munten in uw portemonnee verschijnen.

Als je het moeilijk vindt om erachter te komen, kijk dan eens naar de onderstaande afbeelding.

Guarda Wallet recensie

Zoals ik al zei, heb je geen voorkennis nodig om de Guarda-portemonnee te gebruiken.

Dat is het zowat, deze beoordeling van de Guarda-portemonnee loopt ten einde. Laten we nu snel conclusies trekken.

Conclusies

Daarom, Guarda is een multi-platform cryptocurrency-portemonnee dat web-, desktop- en mobiele portefeuilles aanbiedt. Aangezien u kunt kiezen uit online en softwareportefeuilles, is het aan te raden om de laatste te kiezen.

Hoewel Guarda nooit zo veilig zal zijn als betrouwbare hardwareportefeuilles, zoals Ledger Nano S en Trezor, biedt het een aantal aantrekkelijke beveiligingsfuncties die uw bezittingen veilig moeten houden..

Tabel: de bedrijfsinformatie van de Guarda Wallet en Trezor Model T

Als je het leuk vindt hoe gemakkelijk het is om de Guarda-portemonnee te gebruiken, wil je dat wel verbeter uw veiligheid, je zou moeten weten dat het kan worden gesynchroniseerd met de Ledger-portemonnee. Het wordt ten zeerste aanbevolen als u grote hoeveelheden cryptocurrencies opslaat.

Ik hoop dat je deze Guarda-portemonnee-recensie nuttig vond en erin geslaagd bent te beslissen of deze portemonnee precies is wat je zoekt!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of enige andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map