BitDegree, ons gamified onderwijsplatform, is gekruid met blockchain-technologieën. Wat betekent dat specifiek??

Nou, BitDegree wil het een leuke en veilige leerervaring creëren, daarom hebben we dit geïmplementeerd veilige gedecentraliseerde oplossing om sponsors aan te moedigen om veilig studiebeurzen te geven aan onze studenten, om vervalsingsvrije blockchain uit te geven certificaten voor onze gebruikers. Bovendien hebben we ons eigen token dat onze diensten verbindt en ook door andere bedrijven kan worden gebruikt: BitDegree-token.

U kunt dergelijke cryptocurrency-uitwisselingen gebruiken als Coinbase en deze converteren naar ETH.

Wat is BitDegree Token?

Terwijl BitDegree zich voorbereidde om de onderwijswereld op zijn kop te zetten met blockchain, we zijn onze ICO gestart in december 2017 om de benodigde financiële middelen voor deze missie te verzamelen. Om ervoor te zorgen dat we het project zo snel mogelijk konden opschalen en implementeren, zodat meer mensen dat konden voordelen behalen van hen hebben we besloten om een ​​symbolisch verkoopmodel te gebruiken. En zo werd BitDegree-token gemaakt!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:


BitDegree-token vertegenwoordigt BitDegree, en u kunt het gebruiken in ruil voor BitDegree-services (en partnerbedrijven). In totaal waren er 660 miljoen BDG-tokens in omloop, waarvan 51% (336,6 miljoen) aan het publiek werd aangeboden en aan het einde van de crowd-sale werd verkocht. Je kunt het geheel zien distributie in de afbeelding hieronder

bitdegree token distributie

Opmerking om te onthouden: aangezien BitDegree-token een hulpprogramma is, betekent dit ook dat het niet dezelfde regels volgt als een beveiligingstoken. Dat betekent dat als u BitDegree-tokens bezit, je doet niet

  • Aandeelhoudersrechten hebben;
  • Deelnemen aan het delen van inkomsten;
  • Ontvang dividenden.

Dat gezegd hebbende, zelfs als je de crowd-uitverkoop hebt gemist, zijn er manieren om vandaag BitDegree-token te verdienen.

Hoe wordt BitDegree-token verdiend?

Het belangrijkste doel van BitDegree is om studenten in staat te stellen meer te leren. Wij zijn van mening dat de beste manier om leren te stimuleren, het vermogen is om uw vooruitgang te zien en er erkenning voor te krijgen. Dat is de reden waarom u bij het leren van cursussen op het BitDegree-platform niet alleen kunt zie je statistieken, vergelijk ze met je vrienden, maar doe ook ervaring, levels en tokens op.

De belangrijkste manier van tokens krijgen voltooit uw 7-daagse leerreeks en toegang krijgen tot de beloningskist waarin prijzen zoals XP-punten of tokens verborgen zijn.

bitdegree kist met beloningen

Als je tokens krijgt, worden ze niet onmiddellijk omgezet in blockchain-token, maar je kunt ze als korting gebruiken bij het kopen van een nieuwe cursus (token waardeveranderingen op de markt​De magie gebeurt als je 50000 BDG-tokens verzamelt.

Zodra u 50000 BDG-tokens heeft, kunt u ze naar uw Ethereum laten sturen portemonnee. Dus op het BitDegree-platform leer je niet alleen, maar verdien je ook (als je veel leert)!

BDG-tokens gebruiken als korting voor andere services

BitDegree-tokens kunnen niet alleen op het BitDegree-platform worden gebruikt, maar ook op partnerwebsites. Hoe werkt het? Welnu, als een persoon BitDegree-tokens op het platform heeft verdiend, kunnen ze een partnerlink volgen en deze tokens gebruiken als korting voor de samenwerkende websiteservices.

Een goed voorbeeld is BitDegree en Hostinger-partnerschap. Hostinger is met BitDegree overeengekomen om een ​​bepaalde lijst met services beschikbaar te hebben met een korting voor BitDegree-gebruikers (voor een bepaalde periode) als ze ermee instemmen BDG-tokens te gebruiken:

  • Web- of VPS-hosting;
  • Dagelijkse backup;
  • Domeinnamen, privacybescherming, overdracht;
  • SSL-installatie.

Hoe is het nuttig voor Hostinger? Nou, BitDegree heeft een overvloed aan cursussen die de belangrijkste doelgroep van Hostinger interesseren: startende webontwikkelaars en website-eigenaren. Deze studenten beginnen te leren over websites, hun hosting, en willen een plek waar ze het geleerde praktisch kunnen implementeren. Dit is waar Hostinger binnenkomt met zijn diensten.

Hebben deze partnerbedrijven een stem in cursussen?? Ja! Ze kunnen zelfs een specifieke cursus maken die hun doelgroep zou interesseren, hen aantrekken en opleiden met een cursus en later beloon ze met een korting via hun verdiende BitDegree-tokens.

Hoe kunnen andere websites kortingen implementeren met BitDegree-tokens?

Als u een bedrijf bent dat uw doelgroep via BitDegree wil aantrekken en hen kortingen wil geven met BitDegree-tokens, is er een oplossing. Je zal moeten Neem contact op erover en later de CoinPayments.net-oplossing op uw website implementeren. U kunt de volledige tutorial vinden over hoe u dit moet doen hier.

Als u vragen heeft over het proces, u kunt contact met ons opnemen via deze e-mail: [e-mail beveiligd].

Tijd om samen te werken!

Terwijl BitDegree-token wordt meestal gebruikt op de BitDegree-website, jij kunt er ook deel van uitmaken. Trek uw belangrijkste doelgroep aan via cursussen, leer ze de nodige informatie en beloon ze met kortingen voor uw diensten.

Werk samen met BitDegree en laten we samen een revolutie teweegbrengen in het onderwijs!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me