Hoe Cardano te kopen en een ADA-portemonnee te krijgen

Wist je dat Cardano is gemaakt door dezelfde persoon die zowel Ethereum als BitShares mede-oprichtte? Nou, dat was het! Hoe dan ook, als u wilt leren hoe u Cardano kunt kopen en een ADA-portemonnee wilt krijgen, bent u op de juiste plek!

Het eerste deel van mijn Hoe de Cardano-gids te kopen, gaat je een beetje vertellen over wat Cardano (ADA) is, voordat ik je laat zien hoe en waar je het kunt kopen.

We gaan dan verder met hoe u een ADA-portemonnee kunt krijgen, zodat u uw Cardano na aankoop kunt bewaren.

Dus waar wacht je nog op? Laten we beginnen!

Wortels van Cardano

Hoe Cardano te kopen voor gedecentraliseerde applicatiesCardano werd voor het eerst gelanceerd in 2015 door een stichting genaamd Input-Output Hong Kong (IOHK), geleid door Charles Hoskinson.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Ze wilden een blockchain creëren die beter presteerde dan oudere blockchains zoals Bitcoin en Ethereum, die de oprichters eerste en tweede generatie blockchains noemen..

Het uiteindelijke doel is om een ​​platform te creëren dat kan fungeren als een wereldwijd betalingssysteem en dApp-netwerk door echt snelle, goedkope en schaalbare transacties te verwerken. Het team ontwikkelt een protocol dat in staat zal zijn om cross-chain slimme contracten te verwerken en een brug te slaan tussen de cryptofinancieringswereld en de traditionele financiële wereld..

Cardano-logo en ADA-muntsymboolMensen raken soms in de war over het verschil tussen Cardano en ADA, dus laat me het even ophelderen. De naam van de blockchain die transacties verwerkt en opslaat, is Cardano, terwijl de naam van de cryptocurrency ADA is. Zo simpel is het!

Bekijk onze voor meer informatie over het project van Cardano zelf Wat is Cardano gids.

Waar Cardano te kopen

Ik zal je laten zien waar je Cardano kunt kopen voordat ik je laat zien hoe je het kunt kopen. Dus als je al weet waar je het gaat kopen, ga dan gewoon door naar het gedeelte Cardano kopen.

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn er nu honderden verschillende cryptocurrency-uitwisselingen op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen.

Daarom dacht ik dat het een goed idee zou zijn om alle voor- en nadelen van elke uitwisseling die ik heb besproken door te nemen, zodat je zelf kunt beslissen welke het beste bij je past! Laten we beginnen met Binance!


Binance Exchange

Hoe Cardano op Binance te kopenHoewel Binance pas in 2017 is gestart, zijn ze nu de grootste beurs ter wereld voor het dagelijkse handelsvolume. Een van hun grootste voordelen is dat ze meer dan 100 verschillende cryptocurrencies vermelden

en ze zijn ook regelmatig de eerste beurs die een nieuwe populaire munt vermeldt nadat deze zijn ICO heeft voltooid.

Interessant is dat Binance verantwoordelijk is voor meer dan $ 1 miljard aan transacties per dag, maar ze staan ​​gebruikers niet toe om geld te storten of op te nemen met behulp van traditionele betaalmethoden zoals een bankpas / creditcard of bankrekening..

Dit kan behoorlijk frustrerend zijn als je Binance voor het eerst gebruikt en geen munten hebt om je account mee te financieren. Er worden echter geen kosten in rekening gebracht voor het storten met een cryptocurrency en het opnemen van Cardano kost slechts 1 ADA-munt, wat zeer redelijk is. Als het gaat om handelskosten, zijn deze ook laag, slechts 0,1% voor elke transactie.

De Binance-uitwisseling biedt gebruikers zowel een basisversie als een geavanceerde versie, waardoor het perfect is voor zowel beginners als meer ervaren handelaren.

Binance heeft een zeer goede staat van dienst in het veilig houden van hun uitwisseling, zonder dat er grote hacks zijn gemeld sinds ze zijn gemaakt. Om uw account veilig te houden, is het de moeite waard om hun Google Authenticator-functie te gebruiken, waarvoor u elke keer dat u inlogt een mobiele code moet invoeren.

Ten slotte, als het gaat om klantenservice, zijn er drie manieren om contact op te nemen met het Binance-team. Er is een livechatfaciliteit, e-mailondersteuning of u kunt een ticket indienen. Grote delen van de helpsectie zijn niet erg nuttig, omdat veel ervan slecht uit het Chinees is vertaald.

Hieronder heb ik de algemene voor- en nadelen van het kopen van Cardano bij Binance op een rijtje gezet.

PRO’s

✓ Meer dan 100 verschillende munten vermeld

✓ Lage handelskosten

✓ Grote liquiditeit

✓ Perfect voor zowel beginners als meer ervaren handelaren

✓ Gratis stortingen en goedkope vergoeding om ADA op te nemen

✓ Uitstekende beveiliging

✓ Live chat-faciliteit

Nadelen

✗ Accepteert geen stortingen met echt geld

✗ Help-sectie voor klantenondersteuning is slecht vertaald

Dus nu je een goed begrip hebt van wat Binance je te bieden heeft, zal het volgende deel van mijn “Hoe Cardano kopen” -gids KuCoin bespreken.!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

KuCoin Exchange

KuCoin-uitwisseling is in mei 2017 opgericht door een groep specialisten die eerder aan projecten zoals Ant Financial en iBox PAY hebben gewerkt.

Hoe Cardano te kopen: KuCoin-logo.

KuCoin is een zeer gebruiksvriendelijk platform dat wordt aanbevolen voor diegenen die op zoek zijn naar de gemakkelijkste manier om Cardano te kopen. De KuCoin-app is beschikbaar op zowel Android als iOS en is zeker geschikt voor beginners.

Kucoin ondersteunt ongeveer 100 cryptocurrencies en meer dan 400 handelsparen. Het platform biedt lage tarieven en geweldige producten, zoals Spot Trade, Marin Trade, Contract Futures, Pool-X, Staking en Lending. Deze functies worden aanbevolen voor meer gevorderde gebruikers.

KuCoin wordt geleverd met sterke beveiligingsmaatregelen, maar het wordt nog steeds aanbevolen om uw activa in een veilige hardware-portemonnee te bewaren.

PRO’s

✓ Meer dan 100 verschillende munten vermeld

✓ Lage handelskosten

✓ Geschikt voor beginners en gevorderde handelaren

✓ Sterke beveiliging

Nadelen

✗ Relatief laag handelsvolume

HitBTC Exchange

Hoe Cardano op HitBTC te kopenHitBTC, gevestigd in Estland en gelanceerd in 2013, bestaat al veel langer dan Binance. Met het platform kunnen gebruikers meer dan 200 verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen, waaronder Cardano.

Een van de grootste voordelen van het kopen van ADA-munten van HitBTC is dat u met de uitwisseling kunt storten en opnemen met echt geld. Ze hebben zelfs een van de breedste selectie methoden als het gaat om het storten van geld op uw account. Door bijvoorbeeld een derde betalingsprovider PerfectMoney te gebruiken, kunt u een debet- / creditcard of een bankrekening gebruiken.

Er is een verificatieproces bij HitBTC als u besluit te storten met echt geld, wat hetzelfde is voor alle uitwisselingen. Hiervoor moet u enkele persoonlijke gegevens verstrekken (zoals uw volledige naam / adres enz.) En een identificatie uploaden (zoals uw paspoort).

Storten en opnemen met echt geld is vrij duur bij HitBTC, waarbij elke betalingsverwerker zijn eigen bedrag in rekening brengt. Ze maken ook de structuur van hun opnamekosten voor cryptovaluta nogal onduidelijk, maar gebruikers hebben gemeld dat deze ook hoog zijn.

Als het gaat om handelskosten, betalen de nemers 0,1%, terwijl de maker niets betaalt. In het geval dat u het niet weet, is de maker de persoon die de beurs van liquiditeit voorziet (d.w.z. limietorders indient) en de nemer is de persoon die de aangeboden prijs ‘accepteert’..

Het platform is meer geschikt voor ervaren handelaren, omdat de interface soms niet erg duidelijk is, dus als dit de eerste keer is dat je cryptocurrency koopt, is het misschien het beste om een ​​andere uitwisseling te proberen..

Een laatste punt om over na te denken is veiligheid. De beurs heeft in 2015 een grote hack ondergaan, waarbij de slechteriken erin slaagden veel munten te stelen. Hoewel er niets is gebeurd sinds het zorgwekkend is dat de servers van de exchange niet veiliger waren. Daarom is het belangrijk om uw munten rechtstreeks in uw ADA-portemonnee op te nemen!

Ik heb hieronder een overzicht gegeven van alle voor- en nadelen van HitBTC.

PRO’s

✓ Een van de grootste selecties van real-world geldstortingsmethoden

✓ Meer dan 200 verschillende cryptocurrencies vermeld

✓ Zeer lage handelskosten

Nadelen

✗ Het zeer trage verificatieproces voor stortingen uit de echte wereld

✗ Meldingen van dure en trage opnames

✗ Slechte klantenservice

✗ Het platform is niet ideaal voor beginners

✗ In 2015 een hack meegemaakt

✗ Lage liquiditeit op sommige van hun munten

Dus, wat vind je van de eerste twee ADA-muntenbeurzen die ik tot nu toe heb genoemd? Als u nog steeds niet zeker bent, gaat het volgende deel van mijn “Hoe Cardano kopen” -gids over Bittrex!

Bittrex Exchange

Bittrex, opgericht in 2014, is een in de VS gevestigde cryptocurrency-exchange. Ze hebben een van de grootste dagelijkse handelsvolumes, wat betekent dat u nooit moeite zult hebben om liquiditeit te vinden. Ze vermelden alle belangrijke munten zoals Bitcoin, Ethereum en natuurlijk Cardano, evenals enkele kleinere munten.

Hoe Cardano Bittex te kopen

Helaas is het, net als bij Binance, niet mogelijk om geld te storten met traditionele betaalmethoden zoals een bankrekening of bankpas / creditcard, dus je moet geld op je account storten met een andere cryptocurrency. Dit is echter gratis, net als opnames, dus u hoeft alleen de transactiekosten voor de blockchain te betalen.

Tenzij u van plan bent om in zeer grote bedragen te handelen (het equivalent van 1 BTC / dag), hoeft u geen ID in te voeren. Als u tweefactorauthenticatie instelt, neemt dit toe tot het equivalent van 3 BTC / dag.

Omdat het een in de VS gevestigde beurs is, neemt Bittrex accountbeveiliging zeer serieus en bewaart het meeste van hun geld in koude opslag.

Een ander nadeel van het gebruik van het Bittrex-platform is dat hun klantenservice echt beperkt is. Er is geen livechat of telefonische ondersteuning, dus u moet een ticket indienen. Sommige gebruikers hebben snellere responstijden gemeld via hun sociale mediakanalen, dus u kunt dat ook proberen als u onmiddellijke hulp nodig heeft.

Hieronder heb ik alle voor- en nadelen van Bittrex samengevat.

PRO’s

✓ Groot aantal cryptocurrencies beschikbaar

✓ Lage stortings- en opnamekosten bij gebruik van cryptocurrency

✓ Perfect voor zowel beginners als meer ervaren handelaren

✓ Uitstekende beveiliging

Nadelen

✗ Accepteert geen echt geld

✗ Handelskosten zijn iets hoger dan bij andere beurzen

✗ Geen livechat of telefonische ondersteuning

Ik heb nu drie verschillende beurzen besproken waar je Cardano kunt kopen. Welke past volgens u het beste bij uw behoeften? Het volgende deel van mijn Hoe de Cardano-gids te kopen gaat over Gate.io.

Gate.io Exchange

Hoe Cardano te kopen op gate.ioGate.io, opgericht in 2017, is een van de nieuwste cryptocurrency-uitwisselingen die op de markt zijn gekomen. Het platform bevat meer dan 250 cryptocurrency-paren, waarvan er vele minder populaire altcoins zijn

die elders soms moeilijk te vinden zijn.

Een van de beste eigenschappen van Gate.io is dat het een van de meest gebruiksvriendelijke uitwisselingen is die er zijn, met duidelijke en scherpe kleuren waardoor het gemakkelijk is om te navigeren. Hoewel hun handelsvolumes veel minder zijn dan die van Binance, is er nog steeds een goede hoeveelheid liquiditeit beschikbaar op Gate.io.

Het is niet mogelijk om geld op je account te storten met fiat-valuta, wat betekent dat je een storting moet doen met een cryptocurrency, wat gratis is. De transactiekosten bedragen 0,2% voor elke transactie die u doet, maar dit wordt verlaagd wanneer u in grotere bedragen handelt.

Volgens de kostenstructuur van Gate.io betaalt u slechts 0,1 ADA-munten om uw Cardano op te nemen, wat erg goedkoop is!

Beveiliging ziet er erg goed uit bij de uitwisseling, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben geboden om tweefactorauthenticatie op te zetten. Gate.io gebruikt ook koude opslag om het merendeel van het geld van klanten op te slaan, wat een extra beveiligingslaag toevoegt. Er lijkt echter heel weinig informatie op de website te staan ​​over waar de beurs zich daadwerkelijk bevindt of wie de eigenaar is, wat nogal zorgwekkend is.

Een ander nadeel van het gebruik van Gate.io is dat als het op klantenservice aankomt, er geen live chat of telefonische ondersteuning is, dus je moet een ticket indienen via je online account of een bericht sturen op Telegram..

Ik heb alle voor- en nadelen van Gate.io hieronder samengevat.

PRO’s

✓ Zeer goede selectie munten

✓ Ideaal voor beginners – gebruiksvriendelijk

✓ Lage handelskosten – hoe meer u handelt, hoe minder u betaalt

✓ Goedkope opnamekosten

Nadelen

✗ Klantenservice-opties beperkt

✗ Weinig bedrijfsinformatie beschikbaar op de website

✗ Accepteert geen fiat-stortingen

✗ Nog steeds een heel nieuwe beurs, andere hebben grotere handelsvolumes

Dus daar heb je het, vier van de beste uitwisselingen om Cardano te kopen! Welke vind je het leukst? Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen, dus het hangt er gewoon van af waar je het liefst prioriteit aan geeft.

Het volgende deel van mijn “Hoe Cardano kopen” -gids zal je laten zien hoe je ADA-munten kunt kopen, met stapsgewijze instructies!

Hoe Cardano te kopen

In mijn stapsgewijze handleiding laat ik je zien hoe je Cardano kunt kopen met behulp van de Binance-uitwisseling. Het platform heeft het grootste handelsvolume, de kosten zijn laag en het is over het algemeen heel eenvoudig om de site te gebruiken! Je kan ook koop ADA met creditcard of betaalpas op Kraken – aangezien het kopen van Cardano-munten met fiatgeld meestal de voorkeur heeft, is dit een goed alternatief!

Houd er rekening mee dat het proces erg vergelijkbaar is bij elk van de uitwisselingen die ik noemde in de sectie Cardano kopen.

Voordat je met Binance aan de slag kunt, moet je wat cryptocurrency aanschaffen, zodat je geld op je account kunt storten. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door Ethereum (ETH) van Coinbase te kopen, aangezien u eenvoudig uw bankpas / creditcard of bankrekening kunt gebruiken..

Er zijn andere uitwisselingsmakelaars die u dit ook toestaan, dus als u mijn gids over Coinbase-alternatieven wilt lezen, klik hier op de link!

Een account openen op Binance

  1. Eerst moet je de officiële Binance-website bezoeken, wat je kunt doen door door op deze link te klikken.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Registreren.

   Hoe Cardano op Binance te kopen

  3. Nu moet u uw e-mailadres invoeren, een sterk wachtwoord kiezen en het vakje algemene voorwaarden aanvinken. Dan klikken Registreren.

   hoe cardano te kopen op Binance

  4. Als veiligheidsmaatregel (om er zeker van te zijn dat u een mens bent en geen robot), moet u de schuifregelaar naar de overkant slepen en de puzzel aanpassen.

   Hoe Cardano op Binance te kopen

  5. Binance stuurt je dan een e-mail. Ga naar je inbox en klik op de bevestigingslink.

   Hoe Cardano op Binance te kopen

  6. Gefeliciteerd, je hebt nu een Binance-account!

   Hoe Cardano te kopen

  Stort geld in Binance

  Nadat u uw Binance-account heeft ingesteld, moet u er nu geld op storten. U moet uw Binance-stortingsadres hebben zodat u geld kunt overboeken. Ik zal je hieronder laten zien hoe je dat moet doen.

   1. Beweeg uw muis over nadat u bent ingelogd Fondsen (bovenaan de pagina) en klik vervolgens op Weegschalen.

   2. Je ziet nu een lange lijst met cryptocurrencies die Binance ondersteunt. Typ Ethereum in het zoekvak. Klik vervolgens op het Storting knop die zich in dezelfde rij bevindt.

    Hoe cryptocurrency op Binance te storten

   3. Uw unieke Binance-portefeuilleadres voor Ethereum-stortingen wordt nu weergegeven. Zorg ervoor dat u op het Kopieer adres knop.

    ETH-aanbetalingsadres

   4. Ga naar je Coinbase-account (of welke exchange je ook besluit te gebruiken) en plak het adres erin. Zodra je de munten hebt verzonden, zouden ze binnen 10 minuten op je Binance-account moeten aankomen..

   Hoe Cardano op Binance te kopen

   Als je tot nu toe mijn stapsgewijze koopgids hebt gevolgd, zou je nu een volledig gefinancierd Binance-account moeten hebben.

   Het laatste deel van deze gids zal je laten zien hoe je Cardano kunt kopen.

    1. Beweeg uw muis boven aan de pagina van Uitwisseling en klik vervolgens op Basic.

     Hoe cryptocurrency uit te wisselen op binance

    2. Klik aan de rechterkant van het scherm op ETH en zoek vervolgens naar U zou de onderstaande schermafbeelding moeten zien.

     Hoe Cardano op binance te kopen

    3. Klik vervolgens op het ADA / ETH.

     Hoe Cardanoon Binance te kopen

    4. U bevindt zich nu op het hoofdhandelsscherm voor het koppelen van Cardano en Ethereum.

     Hoe Cardano op binance te kopen

    5. Scroll naar beneden onder de grafiek en zoek naar het Koop ADA handelsdoos. Zorg ervoor dat u op het Markt.

     Cardano Marketplace op Binance

    6. U moet nu het aantal munten invoeren dat u wilt kopen. Als u al uw Ethereum-saldo wilt gebruiken, klikt u op 100%. Als u dit niet doet, kunt u het gewenste bedrag in het vak invoeren. Klik ten slotte op Koop ADA om uw handel te voltooien.

    Dat is het, je hebt zojuist je eigen Cardano gekocht!

    Nu dan, waar bewaar je het??

    Waar Cardano te bewaren (Hoe een ADA-portemonnee te krijgen)

    In tegenstelling tot andere populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, is er eigenlijk maar één portemonnee waarin u uw ADA-munten kunt bewaren! Dit heet Daedalus en het is de officiële portemonnee gemaakt door het Cardano-team.

    De portemonnee heeft een aantal zeer sterke beveiligingsfuncties; het is echter nog niet op alle apparaattypen beschikbaar.

    U moet het downloaden naar uw computer, wat u kunt doen door naar de officiële Daedalus-webpagina te gaan. De site geeft u ook stapsgewijze instructies, mocht u hulp nodig hebben. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u de website bezoeken via door op deze link te klikken!

    Hoe Cardano te kopen The Daedalus Wallet Download gratis

    Nadat u het hebt geïnstalleerd, kunt u ADA-munten verzenden, vasthouden of ontvangen. Dit is de veiligste manier om ze op te slaan, dus probeer uw munten niet te lang in een ruil te laten liggen.

    De Cardano-ontwikkelaars werken momenteel aan andere functies binnen de portemonnee, zoals een Android- en iOS-app, evenals ondersteuning voor andere cryptocurrencies. Het team heeft ook aangekondigd dat ze binnenkort hopen ADA compatibel te maken met populaire hardwareportefeuilles, maar je zult moeten wachten tot ze verdere ontwikkelingen hebben doorgevoerd..

    Gevolgtrekking

    Ik hoop dat je genoten hebt van mijn gids “Hoe Cardano te kopen”! Als je het van begin tot eind leest, zou je nu een goed begrip moeten hebben van wat het project doet en wat het beoogt te doen.

    U weet niet alleen hoe u Cardano moet kopen, maar u kent nu ook vier van de beste beurzen om het te kopen, samen met al hun voor- en nadelen. De reden dat ik die specifieke uitwisselingen heb geselecteerd, is dat ze elk verschillende dingen bieden voor verschillende gebruikers.

    Als u bijvoorbeeld echt een bankpas wilt gebruiken om geld op uw account te storten, maar het niet erg vindt om een ​​paar dagen te wachten voordat uw account is geverifieerd, dan is HitBTC ideaal. Als u echter liever meteen aan de slag gaat en een beurs met veel liquiditeit wilt, dan is Binance waarschijnlijk geschikter! Hoe dan ook, het draait allemaal om persoonlijke voorkeur.

    Welke uitwisseling heb je uiteindelijk gebruikt? Vond u het gemakkelijk om uw munten te krijgen, of had u een probleem? Laat hieronder je opmerkingen achter, ik zou het graag willen weten!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map