Hallo iedereen. Welkom bij een andere stapsgewijze handleiding, vandaag ga ik je laten zien hoe je Electroneum kunt kopen!

Met zoveel verschillende cryptocurrencies om uit te kiezen, kan het lastig zijn om te weten in welke je moet investeren. Ik denk echter dat je door dit artikel te bezoeken, hebt besloten dat de Electroneum-munt je investering waard is! Nou, ik heb goed nieuws voor je – je bent bij ons aan het juiste adres.

Wist je trouwens dat je Electroneum kunt minen met een mobiele telefoon! Gaaf he? Dit is waarom het zo populair wordt!

Zoals bij alle cryptocurrencies, is er nooit enige garantie dat een project zal slagen. Dus eerst dacht ik dat ik wat achtergrondinformatie met je zou delen voordat ik je zou laten zien hoe je Electroneum kunt kopen.

Vervolgens zal ik drie van de beste beurzen bekijken om Electroneum te kopen, gevolgd door een eenvoudige stapsgewijze handleiding die je precies laat zien hoe je Electroneum voor de eerste keer kunt kopen..

Dus waar wacht je op? Laten we erin springen!


Wat is Electroneum?

Electroneum werd opgericht in september 2017. Zijn ICO (initial coin offer) eindigde vroeg toen het zijn harde kaart van $ 40 miljoen bereikte. Interessant genoeg was Electroneum het eerste Britse team dat een nieuwe cryptocurrency lanceerde.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Opmerking: een hard cap is het maximale bedrag dat een nieuw cryptobedrijf wil inzamelen. Een softcap is een minimaal bedrag dat moet worden opgehaald om het project van start te laten gaan.

Het Electroneum-platform is gemaakt door de Monero-code te forken. Er is momenteel slechts 6,698 miljard Electroneum in omloop 21 miljard kan ooit worden gemaakt.

Opmerking: als ik het heb over het “forking” van een andere blockchain, betekent dit dat de originele code is gekopieerd, maar gewijzigd om verbeteringen aan te brengen. Beroemde voorbeelden van forking zijn Ethereum Classic (van Ethereum) en Bitcoin Cash (van Bitcoin).

Het idee van het Electroneum-teamproject is om een ​​cryptocurrency te creëren die kan worden gebruikt door iedereen met een mobiele telefoon. Dit is erg handig voor mensen die in armere landen wonen, aangezien de meeste mensen geen toegang hebben tot een pc of laptop.

De reden dat het project groot wil worden in ontwikkelingslanden, is dat het momenteel veel geld kost om internationaal geld te sturen. Als u bijvoorbeeld Western Union gebruikt om $ 200 over te boeken naar Afrika, kost een gemiddeld 12% aan vergoedingen, wat betekent dat de ontvanger $ 24 zou verliezen. Dit is veel geld voor veel mensen, vooral voor degenen die in armoede leven.

Door de gebruiksvriendelijke mobiele app Electroneum te downloaden, kunnen mensen ETN-munten in slechts enkele minuten verzenden en ontvangen voor minder dan een dollar. Dat is een enorme besparing, toch ?! En een van de antwoorden op het kopen van een Electroneum-vraag.

Een andere echt coole functie is dat je met de Electroneum-app munten kunt minen vanaf je mobiele telefoon! Mijnbouw is het proces waarbij rekenkracht wordt gebruikt om transacties op de blockchain te verifiëren. Bij het delven van populaire munten zoals Bitcoin heb je echter erg dure hardware nodig die veel elektriciteit verbruikt.

Het enige dat u hoeft te doen om Electroneum te minen, is de app downloaden, inloggen en op Start mining klikken. Dat is het! Geen speciale hardware, geen programmeerkennis en geen dure elektriciteitsrekeningen!

De prijsprestaties van Electroneum zijn nogal inconsistent sinds de lancering. Toen het voor het eerst begon met handelen, was het geprijsd op $ 0,09 per munt en bereikte het begin januari 2018 een hoogte van $ 0,22.

Drie maanden later daalde het echter tot slechts $ 0,02. Dit is echter heel normaal voor cryptocurrencies, aangezien de prijzen vaak snel kunnen veranderen. Winst maken met beleggen in cryptocurrency heeft soms alles te maken met een goede timing!

Dus nu u weet wat het project doet, gaan we kijken waar u Electroneum kunt kopen!

Waar Electroneum kopen

Hoe u een Electroneum-vraag koopt, wordt altijd gevolgd door waar u Electroneum-een kunt kopen. Omdat de Electroneum-munt een vrij nieuwe cryptocurrency is, zijn er maar een paar beurzen waar je hem kunt kopen. Ik zal elk van deze uitwisselingen en hun voor- en nadelen behandelen, zodat u kunt beslissen welke het beste voor u is. Uw beslissing kan zijn gebaseerd op de beschikbare betalingsmethoden, de kosten of misschien iets anders.

Kucoin

De Kucoin-beurs is opgericht in mei 2017 en bevindt zich in Hong Kong. Hiermee kunnen gebruikers meer dan 70 verschillende cryptocurrencies kopen, verhandelen en verkopen, waaronder Electroneum. Helaas staat Kucoin niet toe dat u fiatgeld gebruikt om te storten of op te nemen, dus u moet geld op uw account storten met een andere cryptocurrency.

Als u ETN bij Kucoin wilt kopen, kunt u deze inwisselen met Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH). Het handelsvolume voor beide munten is goed, dus het zou geen probleem moeten zijn om een ​​verkoper te vinden!

Kucoin-vergoedingen zijn ook erg goed, en elke transactie kost u slechts 0,1%. Stortingen zijn altijd gratis, maar opnames kosten geld en het bedrag is afhankelijk van de cryptocurrency die u wilt opnemen.

U hoeft ook geen identificatie op te geven om te beginnen met handelen, zolang u niet meer dan 2 Bitcoin’s (of het equivalent daarvan) per dag wilt kopen of verkopen.!

Een ander voordeel van Kucoin is dat de klantenservice uitstekend is, waardoor gebruikers ondersteuning kunnen krijgen via telefoon, e-mail en zelfs livechat. Er is ook een fulltime beveiligingsteam bij Kucoin, dat ervoor zorgt dat uw geld veilig blijft.

Dus Kucoin krijgt een duim omhoog van mij!

Laten we nu eens kijken naar mijn tweede suggestie in deze gids “Hoe Electroneum te kopen”.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Cryptopia

Gelegen in Nieuw-Zeeland, Cryptopia biedt zijn wisseldiensten aan sinds 2014. Ze vermelden meer dan 500 verschillende cryptocurrencies om te kopen en verkopen, waardoor het een van de grootste uitwisselingen is om uit te kiezen.

Cryptopia heeft zelfs een online marktplaats (vergelijkbaar met eBay), waar je alles kunt kopen en verkopen, van elektronica tot boeken in ruil voor cryptocurrency!

De enige fiat-stortingen die Cryptopia toestaat, zijn Nieuw-Zeelandse dollar, en u kunt dit alleen rechtstreeks vanaf een Nieuw-Zeelandse bankrekening doen. Anders kun je gratis storten met een cryptocurrency zoals Ethereum.

Als u Electroneum met Cryptopia wilt kopen, kunt u deze inruilen voor Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) of Tether (USDT). Veel mogelijkheden dus om uit te kiezen!

Elke keer dat u handelt, betaalt u een vergoeding van 0,2% over de munt die u verkoopt. Als u bijvoorbeeld 2 Bitcoins voor Electroneum verkoopt, betaalt u een vergoeding van 0,004 BTC.

Cryptopia is geregistreerd bij de regering van Nieuw-Zeeland, wat betekent dat ze beveiliging zeer serieus moeten nemen. Als u alleen met cryptocurrency stort, hoeft u alleen maar uw e-mailadres te bevestigen. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u tot $ 5.000 per dag opnemen. Als u besluit dat u meer nodig heeft, kunt u dit verhogen tot $ 50.000 per dag door uw identiteit te verifiëren.

Een ander voordeel voor alle beginners is dat Cryptopia geen geavanceerde functies heeft, waardoor het heel gemakkelijk te gebruiken is!

Helaas is er geen livechat of telefonische ondersteuning als u ” twijfelt over hoe u Electroneum kunt kopen, maar u kunt wel een ondersteuningsticket op de website plaatsen.

Qryptos

De derde mogelijke uitwisseling om te overwegen in deze “Hoe Electroneum te kopen” -gids is Qryptos. Deze uitwisseling, ook gemaakt in 2017, heeft veel handelshulpmiddelen en is perfect voor meer ervaren handelaren in cryptocurrency.

Qrypto’s gebruiken echt geavanceerde software en kunnen tot 1 miljoen transacties per seconde verwerken! Wauwers …

Nogmaals, net als de andere beurzen die ik heb aanbevolen, zijn er geen fiat-stortingsfaciliteiten, dus u kunt uw bankpas of creditcard niet gebruiken! In plaats daarvan kunt u storten met een andere cryptocurrency.

Elke transactie kost u slechts 0,15%, wat echt een goede prijs is. Als u Electroneum van Qryptos wilt kopen, kunt u Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Qash (QASH) gebruiken.

Het handelsvolume op Electroneum is echter erg laag, dus het is misschien beter om Kucoin of Cryptopia te gebruiken.

Nu we die uitwisselingen hebben behandeld, bent u klaar om zelf wat Electroneum-munten te kopen ?! Super goed! Nou, laat me je door het stapsgewijze proces leiden …

Hoe Electroneum te kopen

Ik ga je nu laten zien hoe dat moet koop Electroneum van Kucoin. Persoonlijk is dit mijn favoriete uitwisseling van de drie hierboven genoemde. Het heeft het hoogste handelsvolume, de goedkoopste tarieven en het aanmeldingsproces is heel eenvoudig!

Vergeet echter niet dat u geen geld kunt storten met een bankpas of creditcard, dus u moet eerst een cryptocurrency kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is met Coinbase, aangezien u echt geld kunt gebruiken. Maar maak je geen zorgen, het hele koopproces duurt slechts ongeveer 10 minuten!

Ethereum kopen bij Coinbase

Ervan uitgaande dat u nu uw Coinbase-account heeft ingesteld, bent u nu klaar om wat cryptocurrency te kopen. Je kunt Ethereum ruilen voor Electrum bij Kucoin, dus volg deze stappen en ik zal je laten zien hoe je dat precies doet.

 1. Zodra u bent ingelogd op Coinbase, Klik op Kopen verkopen.

  Hoe Electroneum te kopen

 2. Klik nu op Ethereum

  Hoe Electroneum te kopen

 3. Onderaan het scherm zie je een vakje waarin je wordt gevraagd om de hoeveelheid Ethereum die je wilt kopen in te voeren. In mijn voorbeeld hieronder koop ik 125 euro, wat me 0,37961655 ETH oplevert. Als u tevreden bent met de weergegeven conversieratio, klikt u op ‘Ethereum direct kopen’.

  hoe elektroneum te kopen

Nadat u uw betaalmethode heeft toegevoegd, klikt u op bevestigen en uw ETH wordt op uw account gestort.

Open een account bij Kucoin

Uw Coinbase-account wordt nu gefinancierd met Ethereum. Dus nu moet je je Ethereum overzetten naar Kucoin. Maar eerst moet u een account openen!

 1. Bezoek de officiële Kucoin-website door door op deze link te klikken.
 2. Klik rechtsboven op de pagina op Aanmelden.

  Meld u aan op KuCoin

 3. U krijgt de algemene voorwaarden van Kucoin te zien. Ik raad u aan ze te lezen om er zeker van te zijn dat u het beleid van de website begrijpt. Vink het vakje aan als u tevreden bent Ga akkoord met de voorwaarden box en klik vervolgens op De volgende.

  Gebruiksovereenkomst

 4. Nu moet u uw e-mailadres invoeren en een sterk wachtwoord kiezen.

  Meld u aan op KuCoin

 5. U moet ook bevestigen dat u een mens bent. Verplaats de legpuzzel gewoon in de puzzel!

Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd, wordt u automatisch aangemeld.

Zet Ethereum over van Coinbase naar Kucoin

Goed begin! Nu moet je het Ethereum dat je bij Coinbase hebt gekocht overzetten naar Kucoin!

 1. Ga naar uw Coinbase-account en klik op Accounts bovenaan de pagina.

  hoe elektroneum te kopen

 2. Scroll vervolgens naar beneden en klik op Ethereum. Klik vervolgens op Sturen.

  ETH walleton KuCoin

 3. Nu moet u het Kucoin-portefeuilleadres invoeren waarnaar u het geld wilt verzenden. Om dit te doen, moeten we teruggaan naar Kucoin!
 4. Klik in Kucoin op Middelen.

  KuCoin-activacategorie

 5. Typ in het zoekvak Ethereum en klik vervolgens op Storting.

  Ethereum deponeren op KuCoin

 6. U wordt nu gevraagd om Google Authenticator te installeren. Klik De volgende en volg daarna de instructies. Dit is belangrijk en voegt extra beveiliging toe aan uw account.

  Authenticator installeren

 7. Nadat u Google Authenticator heeft ingesteld, gaat u terug naar stap vijf door op te klikken Storting. U ziet dan het onderstaande waarschuwingsbericht. Dit is om ervoor te zorgen dat u de juiste munt stort (in ons geval Ethereum). Dan klikken Bevestigen.

  Ethereum-aankoopbevestiging

U ziet nu uw unieke Ethereum-portefeuilleadres voor Kucoin. Kopieer het naar je klembord.

Ethereum-portemonnee-adres

Notitie: gebruik dit adres niet. Gebruik uw eigen unieke adres.

Ga nu terug naar Coinbase en plak het adres in het vereiste veld. Zodra u klikt Sturen, je Ethereum-munten worden naar je Kucoin-account gestuurd. Dit kan tot 10 minuten duren.

Hoe Electroneum op Kucoin te kopen

 1. Bijna klaar! Er is nog maar één stap te gaan en je hebt je eigen Electroneum-munten. Zodra uw Kucoin-account is gefinancierd met Ethereum, klikt u op Markten bovenaan de pagina.

  KuCoin-categorieën

 2. Klik vervolgens op ETH en voer vervolgens in het zoekvak in ETN. Net als in de onderstaande afbeelding, klik dan op ETN / ETH.KuCoin-zoekvak
 3. U bevindt zich nu op het hoofdhandelsscherm voor de Electroneum / Ethereum-uitwisseling! Zoek het groene koopvak rechtsonder op de pagina.KuCoin cryptocurrency-markt
 4. Klik nu op het blauw Beste prijs link en voer het aantal Electroneum-munten in dat u wilt kopen. In mijn onderstaande voorbeeld koop ik 1000 ETN, wat me in totaal 0.049300 ETH kost. De prijs verandert afhankelijk van het bedrag dat u koopt.

  Hoe elektroneum op kucoin te kopen

 5. Klik ten slotte op de green om uw transactie te voltooien KOPEN Terwijl u op de beste marktprijs klikte, zou uw transactie binnen een paar seconden moeten zijn voltooid.

Gefeliciteerd! Je hebt nu je eigen Electroneum-munten!

Laatste woorden

Ik hoop dat je mijn handleiding voor het kopen van Electroneum nuttig hebt gevonden! Als je het helemaal hebt gelezen, heb je nu enige kennis van Electroneum en enkele van de voordelen die het zijn gebruikers biedt.

In het bijzonder vind ik het leuk dat Electroneum iets te bieden heeft aan derdewereldgeneraties. Hiermee kunnen gebruikers geld verdienen door te minen vanaf hun mobiele apparaat, wat ik best gaaf vind!

Dus als je mijn stapsgewijze handleiding voor het kopen van Electroneum hebt gevolgd, wens ik je veel succes met je investering, en ik ben blij dat ik kon helpen!

Hoe dan ook, ik zou graag uw mening over Electroneum willen horen … Wat is uw favoriete ding eraan? Is het je gelukt om vroeg of tijdens de ICO te kopen? Laat gerust hieronder uw opmerkingen achter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me