Naarmate de term “cryptocurrency” in populariteit toeneemt, lijken veel mensen op zoek te zijn naar een munt die het beste bij hun wensen en behoeften past. Sommigen vertrouwen op Bitcoin, anderen wenden zich tot de minder bekende altcoins. De laatste tijd een merkbaar interesse in EOS is opgemerkt binnen de cryptogemeenschappen over de hele wereld. Veel mensen vragen zich af hoe ze EOS-munten kunnen kopen – en dat is precies waar we het in deze tutorial over zullen hebben.

Ik zal het kort houden introduceren wat EOS is in het algemeen – de maker achter het project, het bedrijf, software, etc. Praat daarna goed over hoe je EOS-valuta kunt kopen en bespreek de meest aanbevolen cryptocurrency-uitwisselingen.

Laten we geen tijd verspillen en meteen de tutorial ingaan!

EOS begrijpen

Om de zaken begrijpelijker te maken, zal ik u een voorbeeld geven dat veel mensen kennen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Je weet wel Ethereum, Rechtsaf? De op een na populairste cryptocurrency na Bitcoin? Een van de belangrijkste redenen waarom Ethereum zo populair is, is dat het is niet alleen een “Cryptocurrency” – Ethereum is enorm blockchain-gebaseerd netwerk waarmee andere cryptocurrencies zich kunnen ontwikkelen, groeien en uitbreiden in hun ecosysteem.

EOS.IO is hetzelfde.

Hoe EOS Coin te kopen: een uitgebreide zelfstudie

Gewoon om te onderscheiden, EOS is de cryptovaluta (token), while EOS.IO is de feitelijk netwerk waarop het token is gebaseerd. Hoewel dit een tutorial is over het kopen van EOS-munten, is het ook belangrijk om over de software te weten.

De natuurlijke vraag daarna zou waarschijnlijk als volgt klinken: dus wat is er zo speciaal aan EOS?

Het is een volkomen normale vraag om te stellen. Omdat Ethereum zo groot en populair is als het is, lijkt het erop dat er bijna geen ruimte meer is voor een ander, opkomend crypto-netwerk. EOS.IO wil echter de enige uitzondering zijn. Het is momenteel een software gebouwd op het Ethereum-netwerk (ERC-20) die streeft naar een revolutie in de blockchain.

EOS.IO streeft naar los de meeste problemen op die worden geassocieerd met de term “blockchain”. De meeste mensen denken erover na nadat ze die term hebben gehoord snelheid, flexibiliteit, en schaalbaarheid. Dit zijn de drie belangrijkste pijlers van blockchain-ontwikkeling – en ook de belangrijkste obstakels die moeten worden aangepakt.

Bedrijven en individuele ontwikkelaars zijn al jaren op zoek naar manieren om de snelheid en schaalbaarheid van blockchains als geheel te verbeteren, flexibeler te maken en aan te passen aan de steeds veranderende technologieën en innovaties. EOS.IO is een van deze bedrijven.

De manier waarop EOS.IO het aanpakt, is dat ze informatie en gegevens in kleinere blokken scheiden. Op deze manier hopen ze dat te doen vermijd overmatige belasting van het netwerk zelf, waardoor het systeem sneller werkt.


Het bedrijf was opgericht door Daniel Larimer en is gericht op gedecentraliseerde, commercieel gedreven applicaties (dApps). Als u wilt weten hoe u EOS-munten kunt kopen, is deze informatie essentieel om te begrijpen hoe het bedrijf werkt en waarom het doet wat het doet.

Waarom zou u EOS kopen??

Als er zoveel cryptocurrencies zijn circuleren op de markt, het wordt moeilijk om te kiezen welke het waard zijn om in te investeren en welke u gewoon moet negeren. Zelfs als je de meest voor de hand liggende kanshebbers weggooit, heb je nog steeds veel onzekerheid.

Met dat gezegd zijnde, rijst een voor de hand liggende vraag: waarom zou je EOS kopen? Is het het zelfs waard, of is het gewoon weer een oplichterij die zich voordoet als iets anders? Het is belangrijk om deze dingen uit te zoeken voordat u nadenkt over hoe u een EOS-munt kunt kopen.

Hoe EOS Coin te kopen: een uitgebreide zelfstudie

Maar zo te zien, EOS lijkt legitiem te zijn (dit omvat zowel EOS.IO als het EOS-token zelf). Het was in staat om behoorlijk wat aandacht te trekken op zijn Eerste uitgaveICO), en het team lijkt hard te werken om de innovativiteit van het platform te ontwikkelen en te bevorderen.

Hoewel EOS.IO zichzelf een aantal ambitieuze doelen heeft gesteld, lijkt het erop dat ze ernaar toe werken. Bovendien lijkt het bedrijf een duidelijke visie te hebben van wat ze willen bereiken en hoe ze dat van plan zijn.

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot het idee van een snellere blockchain met verbeterde schaalbaarheid en algehele prestaties. Het enige dat EOS.IO nog rest, is zichzelf bewijzen, en dat is precies wat ze hebben geprobeerd te doen.

Hoe EOS Coin te kopen?

Voordat u nadenkt over het kopen van EOS-valuta, moet u dit eerst doen beslissen over een portemonnee. Eerlijk gezegd is veiligheid het enige criterium dat u moet volgen bij het kiezen van een geschikte portemonnee. Als uw EOS-portemonnee niet esthetisch is of niet duizend verschillende functies heeft, maakt dat niet uit, zolang uw EOS-munten dat wel zijn veilig en wel.

Voor de eenvoud verwijs ik naar MyEtherWallet in deze gids – het is een van de meest populaire wallets die alle munten ondersteunen die zijn gebouwd op het ERC-20 (Ethereum) -netwerk. EOS is geen uitzondering – mensen die nadenken over hoe ze EOS-munten kunnen kopen, kiezen deze portemonnee vaak zelf.

Zodra u uw portemonnee heeft ingesteld en uw portefeuilleadres heeft, kunt u doorgaan met de daadwerkelijke aankoop van de munt.

Opgemerkt moet worden dat het kopen van EOS-munten een te lastig proces kan blijken te zijn. Zie je, het is een teken dat niet gemakkelijk is kopen met fiat-valuta’s. In plaats daarvan moet u Ethereum echter kopen met fiat-valuta’s en vervolgens ETH gebruiken om EOS te kopen.

Hoe EOS Coin te kopen: een uitgebreide zelfstudie

In het begin lijkt het misschien verwarrend, maar het proces is dat wel veel gemakkelijker dan het lijkt.

Kies allereerst een gerenommeerde cryptocurrency ruilplatform. Coinbase, Binance en Kraken zijn om er maar een paar te noemen bekende en gerenommeerde. Er zijn eerlijk gezegd drie belangrijke dingen waar u op moet letten als het gaat om het kiezen van het juiste handelsplatform: beveiliging, snelheid en kosten..

Veiligheid spreekt voor zich. Er is niets belangrijker als het gaat om cryptohandel dan te weten dat uw munten veilig zijn voor, tijdens en na de proces van een transactie. Als dit betekent dat u iets meer moet betalen of dat het langer duurt dan normaal, maakt niet uit! Zolang het proces soepel verloopt, worden eventuele problemen aan het eind van de dag vermeden.

Als het aankomt op snelheid, het is meestal een handelsartikel in plaats van een vereiste. Natuurlijk zijn er bepaalde situaties en scenario’s waarin snelheid erg belangrijk is, maar meestal zijn langzame transacties niets meer dan hinderlijk.

De vergoedingen dat het aanbod van cryptocurrency-handelsplatforms ook behoorlijk belangrijk is. Er zijn veel uitwisselingen die wachten om mensen op te lichten, vooral nieuwkomers in de branche die misschien niet weten wat de standaardprijzen zijn.

Binance, biedt bijvoorbeeld een vergoeding van 0,1% of lager van elke transactie. Dit is een verbazingwekkend lage belasting. Het platform ondersteunt ook fiat-valuta’s, dus u hoeft geen extra transacties te doen om EOS te kopen.

Hoe EOS Coin te kopen: een uitgebreide zelfstudie

Changelly biedt een vast 0,25% transactiekosten en staat betaling toe fiat valuta’s (je koopt ETH en koopt daarmee EOS). Nogmaals, het is volkomen preferentieel: sommige mensen betalen liever een hogere vergoeding voor de mogelijkheid om dingen op de eenvoudige en ouderwetse manier te doen, terwijl anderen het niet erg vinden om wat tijd te besteden en wat geld te besparen in het proces.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Het betalingsproces

Afhankelijk van het platform dat je hebt gekozen, moet je nu EOS bij beide aanschaffen cryptovaluta (waarschijnlijk Bitcoin of Ethereum) of fiat valuta’s. De beste manier om een ​​EOS-munt te kopen, is waarschijnlijk door in Ethereum te betalen. Omdat de EOS-munt is gebaseerd en ontwikkeld op het Ethereum-netwerk, is de kans groot dat je daarbij een vloeiend proces hebt.

Zodra u de vraag ‘hoe EOS-munten kopen’ heeft beantwoord? en hebben uw eerste transactie bevestigd – dat is alles! Nu hoef je alleen maar te blijven wachten tot de EOS-munten je portemonnee raken.

EOS in de VS.

Veel mensen vragen zich online af hoe ze iets kunnen kopen EOS in de VS.. Eerlijk gezegd is het proces vergelijkbaar met dat van het ergens anders kopen van de munt.

De belangrijkste reden waarom deze vraag (en soortgelijke) steeds weer naar boven komt, is dat crypto-uitwisselingsplatforms meestal niet alle landen over de hele wereld ondersteunen. Bovendien krijgen mensen de neiging om betere deals te krijgen en meer vertrouwen te stellen in bedrijven die in hun regio zijn gevestigd.

Dus voor mensen die kijken hoe u EOS in de VS kunt kopen, het antwoord is vrij eenvoudig – het proces van het daadwerkelijke kopen is hetzelfde, maar u wilt misschien verschillende uitwisselingsplatforms kiezen, afhankelijk van waar u zich bevindt. Een paar van de meer populaire keuzes voor EOS-enthousiastelingen in de VS zouden zijn Coinbase en Binance.

Wanneer EOS Coin kopen?

Nu we hebben vastgesteld waar en hoe we EOS-munten kunnen kopen, moeten we een andere grote vraag behandelen – wanneer zou je het moeten doen?

Waarom is dit belangrijk? Welnu, of u nu winst wilt maken door de munt om te draaien of u wilt deze ondersteunen door de valuta vast te houden en zo een vermogenshouder te worden – u zult waarschijnlijk EOS willen kopen wanneer de prijs laag is. Door dit te doen, kunt u niet alleen veel geld besparen, maar kunt u onderweg ook een grote winst maken.

Hoe EOS Coin te kopen: een uitgebreide zelfstudie

Hierboven ziet u de EOS munt prijsgrafiek. Als u erover nadenkt hoe u EOS-cryptocurrency kunt kopen, zou deze grafiek een van de belangrijkste dingen moeten zijn waarop u uw aandacht moet richten.

Zoals je in de grafiek kunt zien, heeft EOS een paar prijspieken tijdens zijn leven, maar het was niet zo spectaculair of opmerkelijk. Het is duidelijk dat het token er niet in is geslaagd de grote marktcrash van eind 2017 te vermijden – als je kijkt naar hoe je EOS-munten kunt kopen, weet je er nu waarschijnlijk alles van.

Een ding dat de moeite waard is om te vermelden en in gedachten te houden als u erover nadenkt hoe u EOS-cryptocurrency kunt kopen, is dat het token alle grote valpartijen heeft vermeden die te zien zijn in de prijzen van andere cryptomunten. Het is inderdaad een bijzonder fenomeen, en waarschijnlijk wordt er meer dan één reden aan toegeschreven.

Momenteel, de prijs van de munt lijkt te zijn gestabiliseerd. Dit is ook een heel goed teken om te zien – het kan ontmoedigend zijn om te plannen hoe u EOS-valuta koopt wanneer de prijs ooit laag is.

Wat u wilt doen, is wachten op prijsdalingen. Natuurlijk zou je veel onderzoek moeten doen en veel nieuws moeten lezen over zowel de munt als het ERC-20-netwerk om te begrijpen hoe het werkt en van welke opkomende trends je op de hoogte moet zijn..

Ook, kijk wat experts te zeggen hebben – sommige mensen volgen het project vanaf de eerste dag en steken al hun tijd en energie in onderzoek naar EOS en EOS.IO.

Dus, om een ​​lang verhaal kort te maken – als je wilt weten hoe je EOS-munten kunt kopen, doe dan eerst je onderzoek!

Conclusies

Dus … Hoe EOS cryptocurrency te kopen?

In deze tutorial hebben we EOS en EOS.IO op een zeer algemene manier behandeld. Ik heb alleen het oppervlak van aangeraakt de software en het token erachter – er zijn nog veel, veel meer dingen die je zou moeten leren en onderzoeken als je dieper wilt ingaan op het kopen van EOS-munten.

Dat is echt de sleutel – Onderzoek. Als je genoeg onderzoek doet en diep genoeg graaft, zul je waarschijnlijk merken dat er patronen zijn – vooral als het gaat om prijzen van cryptocurrencies in het algemeen. Wijs ook de meningen van cryptodeskundigen niet zo licht af – zoals ik al eerder zei, sommige mensen hebben al hun vrije tijd besteed aan het onderzoeken en analyseren van één enkele cryptocurrency..

Onthoud dat het belangrijk is om een ​​veilige cryptocurrency-portemonnee en crypto-uitwisselingsplatform te kiezen, zoals Coinbase, Binance of Kraken.

Dus we hebben het einde bereikt van deze “Hoe EOS Coin te kopen”Zelfstudie. Ik hoop echt dat de bescheiden hoeveelheid informatie in deze gids je zal helpen beslissen over de beste methoden om waar, wanneer en hoe je EOS-munten kunt kopen. Veel succes met je toekomstige EOS-ondernemingen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me