Hoe IOTA te kopen: waar en hoe

Hoi hoi! Crypto-nieuwelingen! Welkom bij deze gids over het kopen van IOTA-cryptocurrency!

Heb je een vriend die niet stopt met praten over de volgende "groot ding" in crypto? Nou, ik ook!

Eerst hadden ze het over Bitcoin, daarna vertelden ze je over Litecoin. Vervolgens was het Ethereum, Ripple, EOS, Cardano, bla bla…

De lijst met cryptocurrencies wordt elke dag langer en langer! Wat als je de volgende keer dat je je vervelende vriend ziet, hem in plaats daarvan over het volgende grote ding vertelt??

Welnu, in deze gids ga ik het hebben over een van de meest opwindende cryptocurrencies, IOTA. Ik ga je vertellen wat IOTA anders maakt (als je dat nog niet wist) en dan vertel ik je enkele van de beste manieren om IOTA-munten te kopen.

Ik zal je ook laten zien hoe je IOTA kunt kopen met een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen die er zijn – Binance.

Ik moet je waarschijnlijk (kort) vertellen wat IOTA is voordat ik je vertel hoe je IOTA kunt kopen. Dus, wat is IOTA?

Een korte IOTA-toelichting

Hoe IOTA te kopen

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

IOTA werd in 2016 gelanceerd door David Sonstebo, Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener en Serguei Popov.

IOTA is een afkorting van, Internet of Things Application. IOTA is ontworpen om te worden gebruikt door alle machines en apparaten die met internet zijn verbonden.

Stel je voor dat! In de toekomst zou IOTA het netwerk kunnen zijn dat een chauffeurloze vrachtwagen helpt bij het bezorgen van melk bij u thuis die uw koelkast voor u heeft besteld! Het is ook een cryptocurrency met een groot verschil.

Hoe werkt IOTA?

IOTA heeft geen miners of beloningen, het heeft zelfs geen blockchain! In plaats daarvan gebruikt het een gerichte acyclische grafiek (DAG). Dat is een zeer gecompliceerde manier om te zeggen dat gebruikers elkaars transacties verifiëren. De DAG die IOTA gebruikt, wordt de Tangle genoemd.


Hoe IOTA-tangle werkt

Wanneer gebruikers een transactie uitvoeren met behulp van de Tangle, verifieert hun apparaat twee andere transacties voordat hun transactie wordt verwerkt. Het is een beetje alsof je een deur openhoudt om twee mensen door te laten voordat iemand anders de deur voor je openhoudt. Dus waarom is dit beter dan een blockchain te gebruiken??

IOTA heeft geen miners, dus geen transactiekosten. IOTA is gratis te gebruiken! Het is ook erg snel. IOTA kan ongeveer 1000 tp / s. IOTA is gratis, het is snel en het levert melk (soort van)!

Hoe dan ook, nu we dat hebben behandeld, laten we naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaan: waar en hoe IOTA te kopen.

IOTA kopen is niet hetzelfde als Bitcoin kopen, omdat niet alle crypto-uitwisselingen IOTA aanbieden om te handelen.

Hier zijn vier van de beste uitwisselingen om IOTA-munten te kopen. Ik begin met Binance …

Waar te koop IOTA: Binance

Hoe IOTA op Binance te kopen

Binance is een Chinese crypto-naar-crypto-handelsbeurs. Dit betekent dat u alleen cryptocurrencies kunt kopen of verkopen met andere cryptocurrencies.

Als u cryptocurrencies wilt kopen met uw lokale fiatvaluta, zoals Amerikaanse dollars of Japanse yen, moet u eerst een andere beurs bezoeken. Ik zou een ruil aanraden zoals Coinbase voor beginnende handelaren die cryptocurrencies willen kopen met behulp van fiat-valuta’s.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Binance handelsfuncties

Binance is een van ‘s werelds grootste crypto-uitwisselingen. Het is meer dan verwerkt 2,5 miljard Amerikaanse dollars aan transacties in de afgelopen 24 uur. Dit wordt het 24-uurs handelsvolume genoemd.

Binance biedt basis- en geavanceerde handelsfuncties. De geavanceerde instellingen zullen waarschijnlijk te ingewikkeld zijn voor de meeste nieuwkomers. Blijf bij de standaard handelsinstellingen en het komt wel goed. Als je zelfverzekerd bent en wilt leren, dan is de lay-out van Binance duidelijk en vol nuttige informatie.

Binance-kosten

U moet een storting doen voordat u de IOTA-munt koopt. Om dit te doen, zet u gewoon Bitcoin of Ethereum over van een andere centrale naar uw Binance-account. Hier zijn geen kosten voor en zodra uw account is gefinancierd, bent u klaar om IOTA-munten te kopen.

U betaalt een vergoeding van 0,1% van het handelsbedrag bij het kopen van IOTA bij Binance. Je krijgt een 50% korting op de vergoeding als u besluit uw geld om te zetten in Binance Coin (BNB) voordat u IOTA koopt. Dit betekent dat u slechts een vergoeding van 0,05% betaalt!

Als u uw IOTA wilt opnemen, worden er kosten in rekening gebracht 0,5 JOTA.

Nu weet je hoe goedkoop het is om IOTA-munten te kopen bij Binance. Maar hoe veilig is het?

Binance-beveiliging

Binance biedt zijn gebruikers tweefactorauthenticatie. De exchange werd aangevallen door hackers in maart 2018. Ze waren echter niet in staat om gebruikersgelden te stelen voordat het Binance-team hen tegenhield. Binance is in feite een veilig en betrouwbaar platform.

Hoe IOTA op Binance te kopen

Notitie: Bij tweefactorauthenticatie heeft het account van een gebruiker twee soorten wachtwoorden.

Vervolgens kijken we eens naar het kopen van IOTA met Bitfinex …

Bitfinex

hoe iota 5 te kopenBitfinex werd geopend in 2012 en is gevestigd in Hong Kong, China. Het biedt aan om te handelen met Amerikaanse dollars, euro’s en cryptocurrencies. Dit betekent dat u geld op uw account kunt storten zonder eerst een andere beurs te hoeven bezoeken.

Bitfinex handelsfuncties

Bitfinex verwerkte meer dan 1.5 miljard Amerikaanse dollars aan transacties in de afgelopen 24 uur.

Bitfinex biedt meer geavanceerde handelsfuncties dan de meeste beginners kunnen gebruiken. De beurs is bedoeld voor ervaren handelaren en handelsbedrijven. De meeste gebruikers zullen de site echter gemakkelijk genoeg vinden om te gebruiken om IOTA-munten te kopen.

Bitfinex-vergoedingen

Er zijn geen kosten verbonden aan het financieren van uw account met cryptocurrencies. Als nieuweling wilt u waarschijnlijk echter geld op uw account storten met USD of EUR. Om dit te doen, kunt u gebruik maken van een bankoverschrijving waarvoor kosten in rekening worden gebracht 0,1%.

U heeft de keuze hoe u IOTA met Bitfinex koopt. U kunt een maker of een nemer zijn. Nemers betalen hogere handelskosten dan makers. Voor transacties van minder dan 500 duizend USD wordt een vergoeding in rekening gebracht 0,2%. Voor dezelfde transactie wordt een maker in rekening gebracht 0,1%. De meeste beginners zullen IOTA-munten kopen als nemers. Het is een vlottere en gemakkelijkere manier om te handelen.

Notitie: Een maker is een handelaar die cryptocurrency verhandelt voor een prijs die nog niet op de beurs staat. Een nemer zal cryptocurrency verhandelen voor een prijs die al wordt vermeld. De bestelling van een afnemer wordt onmiddellijk uitgevoerd. Een maker moet misschien wachten tot een nemer zijn prijs accepteert.

Als u uw IOTA wilt opnemen, worden er kosten in rekening gebracht 0,5 JOTA. IOTA kopen met Bitfinex is dus iets duurder dan met Binance, maar wel veiliger?

Bitfinex-beveiliging

Bitfinex-prijsgrafiek

Bitfinex is meerdere keren gehackt. In mei 2015 heeft een hacker gestolen 1500 Bitcoin. Bij een andere aanval, 119.796 Bitcoin is gestolen. Het platform had geld teruggegeven aan alle gebruikers die in april 2017 geld hadden verloren. Bitfinex verbeterde ook veel beveiligingsfuncties. Tweefactorauthenticatie wordt aangeboden aan gebruikers en 99,5% van alle fondsen wordt offline opgeslagen.

Waar kan ik IOTA vervolgens kopen? Binance en Bitfinex hebben beide goedkope en gemakkelijke manieren om IOTA-cryptocurrency te kopen. Hoe zit het met Gate.io?

Gate.io

Hoe IOTA te kopen op gate.io

Gate.io is een crypto-naar-crypto-uitwisseling die in 2017 werd gelanceerd en beschikbaar is in het Engels en Chinees.

Gate.io probeert zijn gebruikers toegang te geven tot opwindende nieuwe cryptocurrency-projecten, zoals IOTA!

Gate.io handelsfuncties

Hoewel het een nieuwe uitwisseling is, is Gate.io een van de drukste. Het handelsvolume van 24 uur is

meer dan 2 miljard Amerikaanse dollars.

Gate.io biedt meer dan 250 verschillende handelsparen. Dit zal voor de meeste beginners een te grote keuze zijn. De beurs is echter goed ontworpen en de meeste handelaren zouden het eenvoudig te gebruiken moeten vinden.

Notitie: Handelsparen zijn de twee valuta’s waarvoor een wisselkoers wordt aangeboden. Een handelspaar ziet er zo uit; 1 BTC = 8.662 USD.

Gate.io-vergoedingen

U moet uw Gate.io-account financieren met cryptocurrency voordat u IOTA koopt. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Een aanklacht van 0,2% van het handelsbedrag zal worden gemaakt voor het kopen van IOTA.

Voor opnames van IOTA worden kosten in rekening gebracht 0.1 JOTA

Zoals u kunt zien, zijn Gate.io-vergoedingen eenvoudig te begrijpen, wat geweldig is voor nieuwkomers. Hoe veilig is het om IOTA-munten te kopen met Gate.io?

Gate.io-beveiliging

Gate.io is niet gehackt, wat goed is. Het is echter pas een jaar live, dus het zou me verbazen als het al gebruikersgelden had verloren! Het platform biedt tweefactorauthenticatie en sms-waarschuwingen. Het heeft ook aparte wachtwoorden voor toegang tot accounts en voor het verplaatsen van geld.

De uitwisselingen waarover ik je tot nu toe heb verteld, bieden een aantal geweldige manieren om IOTA te kopen. Maar is onze volgende uitwisseling beter dan de rest? Laten we HitBTC eens bekijken…

HitBTC

Hoe IOTA te kopen 8

De laatste uitwisseling op onze lijst van waar u IOTA kunt kopen, is HitBTC. HitBTC is gevestigd in Hong Kong, China en is live sinds 2013. Het is een andere crypto-naar-crypto-uitwisseling. Sorry, nieuwelingen! U moet Bitcoin kopen bij een effectenbeurs voordat u hier kunt handelen.

HitBTC-handelsfuncties

HitBTC is de kleinste uitwisseling waar ik het over heb. Het heeft een 24-uurs handelsvolume van ongeveer 323 miljoen Amerikaanse Dollar.

HitBTC is niet bedoeld voor beginners. Het heeft veel functies waar meer ervaren handelaren dol op zullen zijn. Deze omvatten margehandel en stop-limietorders. Het platform kan echter nog steeds worden gebruikt door nieuwkomers die IOTA kopen! Maar hoeveel gaat het kosten?

HitBTC-kosten

Het storten van Bitcoin op uw account kost 0.0006 BTC.

HitBTC gebruikt het maker / taker-systeem voor zijn handelskosten. Taker-transacties worden in rekening gebracht 0,1% van het handelsbedrag. Makers betalen niets!

Als u aanbiedt om IOTA te kopen voor een prijs die hoger is dan degene die op de beurs staan ​​vermeld, betaalt HitBTC u 0,01% van het handelsbedrag. Dit heet een korting. Best cool, he?

HitBTC-beveiliging

HitBTC is erg veilig! Het was het slachtoffer van een hack net nadat het werd geopend, maar is sindsdien zeer serieus bezig met de beveiliging van gebruikers. Het platform maakt gebruik van functies zoals het stoppen van een noodsessie en codering om gebruikersgegevens en geld te beschermen.

HitBTC heeft ook tweefactorauthenticatie en vertelt gebruikers wanneer hun account is geopend via een onbekend IP-adres.

Dus nu uw vraag "Waar kan ik IOTA kopen?" is beantwoord, u weet nu waar u IOTA kunt kopen met enkele van de beste beurzen op de markt. Laten we eens kijken welke uitwisseling het beste is, dan zal ik u laten zien hoe u IOTA kunt kopen met de winnende uitwisseling!

En de winnaar is…

Ik denk dat Binance de beste uitwisseling voor beginners is om te leren hoe ze IOTA kunnen kopen. Alle vier de uitwisselingen zijn geweldige platforms om te leren hoe u IOTA kunt kopen. Binance biedt gebruikers echter een veilige, goedkope en eenvoudige manier om IOTA-cryptocurrency te kopen.

Laten we dus eens kijken naar het aankoopproces van IOTA via Binance. Merk echter op dat andere uitwisselingsopties ook nog steeds vrij geldig zijn – het enige wat u hoeft te doen is neem een ​​diepere blik op elk van hen, en bepaal wat het beste bij je past!

Notitie: In dit voorbeeld laat ik je zien hoe je IOTA met Bitcoin kunt kopen. Als u liever Ethereum gebruikt, volgt u de stappen, maar vervangt u het door Ethereum (ETH) waar Bitcoin (of BTC) staat..

Hoe IOTA te kopen met Binance: meld je aan

U heeft een Binance-account nodig voordat u leert hoe u IOTA kunt kopen. Om u aan te melden, gaat u naar de Binance-startpagina en klikt u op Registreren.

Hoe te registreren op Binance

Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord kiest en een e-mailadres met eigen instellingen voor tweefactorauthenticatie. Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​eenvoudige verificatietaak uit te voeren. En dat is het! U bent nu geregistreerd en geverifieerd. Nu laat ik je zien hoe je IOTA kunt kopen.

Snelle tip: U krijgt de mogelijkheid om tweefactorauthenticatie in te stellen wanneer u voor de eerste keer inlogt. Zorg ervoor dat je dit doet, het is erg belangrijk! U moet Google Authenticator downloaden, wat u kunt doen hier.

Financiering van uw account

Ga naar om uw account te financieren Fondsen en toen Stortingen / opnames. Vervolgens moet u de cryptocurrency selecteren die u op uw account wilt storten.

Hoe u geld kunt storten op uw account op Binance

Als u bijvoorbeeld Bitcoin heeft opgeslagen op een andere beurs en u wilt deze gebruiken om IOTA te kopen, selecteert u Storting binnen de Bitcoin rij. Binance zal je nu je Bitcoin-stortingsadres laten zien waar je je Bitcoin naartoe kunt sturen.

Nu moet je naar de beurs gaan waar je Bitcoin staat en Bitcoin naar het adres sturen dat Binance je heeft gegeven. Zodra uw account is gefinancierd, kunt u de 50% korting krijgen op de kosten waar ik het eerder over had. Ga hiervoor naar het Gebruikerscentrum in uw account en zorg ervoor dat de korting is Aan. Het ziet er zo uit;

Hoe IOTA te kopen 11

En nu, het moment waarop we allemaal hebben gewacht …

Handel doen

Binance heeft twee handelsinstellingen; basis en gevorderd. Gebruik de basisinstellingen totdat u meer ervaring heeft. Ga naar om uw handelsinstellingen te kiezen Uitwisseling en kies Basic. Laten we nu wat IOTA kopen!

U krijgt een lange lijst met handelsparen te zien op het basishandelsscherm. Vind IOTA / BTC. Selecteer dit paar. Het zal er zo uitzien;

Hoe IOTA-aandelen te kopen

Vul vervolgens het bestelformulier in met het aantal IOTA dat u wilt kopen. Zodra u dat heeft gedaan, klikt u op Koop IOTA en dat is het! U bent nu de trotse eigenaar van een van de snelst groeiende cryptocurrencies op de markt.

IOTA-saldo

Nu je weet hoe je IOTA moet kopen, moet je het ergens neerzetten. Het is een heel slecht idee om cryptocurrency op exchanges achter te laten. Binance brengt gebruikers daadwerkelijk een vergoeding in rekening met inactief geld. De beste plaats om alle cryptocurrencies te bewaren, is in uw eigen beveiligde portemonnee.

Notitie: Een portemonnee is waar u alle codes bewaart die u nodig heeft om toegang te krijgen tot uw cryptocurrency. Een portemonnee kan software, hardware, online of offline zijn. U moet proberen om meer dan één soort portemonnee te gebruiken om uw cryptocodes op te slaan. En onthoud: bewaar ze veilig! Portemonnees zijn erg belangrijk.

Gevolgtrekking

Aan het begin van deze gids vroeg je je af, “waar kan ik IOTA kopen?”, En nu weet je waar en hoe je IOTA kunt kopen. Het was toch niet zo moeilijk?

Wat ga je nu doen? Je moet eropuit gaan om je vervelende vriend te zoeken. Vertel ze alles over “The Next Big Thing in Crypto”. Je kunt ze vertellen wat IOTA is en wat de vier beste plaatsen zijn om het te kopen. Je kunt ze zelfs vertellen hoe ze IOTA met Binance kunnen kopen. Vertel ze gewoon niet over de korting op de kosten!

Als je deze handleiding gemakkelijk te volgen hebt gevonden en nu je eigen IOTA hebt gekocht, laat het me dan weten! Denk je ook dat IOTA de volgende Ethereum is? Of is het gewoon een hype? Is er een betere plek dan Binance om het te kopen? Tot de volgende keer crypto-nieuwelingen, tot ziens!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map