Je hebt misschien gehoord van Bitcoin of Ethereum, en misschien zelfs van Ripple, maar in feite zijn er meer dan duizend verschillende munten en tokens beschikbaar. Volgens Wikipedia, er zijn wereldwijd meer dan 1.384 cryptocurrencies in gebruik. Dat zijn veel crypto’s! Dus, waarom niet toevoegen aan het pakket? Nou, misschien kan dat nadat ik je heb geleerd hoe je een cryptocurrency kunt maken.

Voordat we beginnen, zijn er echter drie dingen die u moet weten:

Logo van een idee Hoe maak je een cryptocurrency

JIJ HEBT NODIG

EEN GOED IDEE

Het bouwen van een token / munt om een ​​token / munt te bouwen is gedoemd te mislukken. Het moet een doel hebben (het moet waarde toevoegen aan de wereld).


Logo van het vertrouwen van mensen dat u zal helpen bij het maken van een cryptocurrency

JE MOET VERDIENEN

HET VERTROUWEN VAN MENSEN

Om dit te kunnen doen, moet je een ‘community’ opbouwen. Dit is een volgende voor uw cryptocurrency. Het onderhouden van een cryptocommunity is hard werken, dus besteed hier veel aandacht aan.

Logo van een insluiting over het maken van een cryptocurrency

JE HEBT CODERING NODIG & KENNIS VAN CRYPTO-VEILIGHEID

Ja, u kunt ‘talent’ inhuren, maar u moet begrijpen hoe uw token / munt zal werken.

Aan het einde van deze gids: u begrijpt de basisprincipes van het creëren van een cryptocurrency en het belang van het opbouwen van vertrouwen bij de mensen die uw cryptocurrency ondersteunen!

Deze gids zal je ook helpen begrijpen hoe belangrijk het is om een ​​goed idee en doel voor je crypto te hebben (en waarom je veel extra geld nodig hebt om dit project te financieren!).

Als u echter besluit dat in plaats van een cryptocurrency te maken, je wilt wat kopen, Ik heb een paar verschillende platforms die je kunt aanbieden: Coinbase, Binance en Coinmama. Terwijl u deze platforms gebruikt, kunt u direct Bitcoin, Ethereum of andere cryptovaluta kopen!

Kies ook altijd een betrouwbare en veilige cryptocurrency-portemonnee om uw vermogen te beschermen, of u nu besluit een cryptocurrency te creëren of gewoon wat munten te kopen. Het is aan te raden om voor te gaan hardware portefeuilles, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T.

Hoe te beginnen

Het echte ‘aan de slag’ begint met uw idee, maar daar komen we later op terug. Laten we het eerst hebben over technologie.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Er zijn twee primaire manieren om een ​​cryptocurrency te creëren:

 • Bouw je blockchain – deze krijgt zijn eigen ‘munt’
 • Gebruik NEO, Ethereum of een vergelijkbaar platform om een ​​applicatie te maken – deze heeft zijn eigen ‘token’

Het eerste dat u dus moet beslissen bij het uitzoeken hoe u een cryptocurrency maakt, is of u een “token” of een “munt” gaat bouwen. Gaat u helemaal opnieuw beginnen? Of bouw een token op technologie die al vertrouwd en beschikbaar is?

Munten en tokens zijn beide cryptocurrencies. Het verschil is: een munt hoort bij zijn blockchain, terwijl een token op een bestaande blockchain is gebouwd. Er kunnen dus duizenden tokens op een blockchain worden gebouwd, terwijl er maar één munt kan zijn.

Hier zijn enkele van de meest populaire munten:

Hoe u een cryptocurrency maakt

Sommige van deze blockchain-technologieën kunnen worden gebruikt om tokens te maken. De meest populaire blockchain voor het bouwen van applicaties en tokens is Ethereum.

Ethereum vs NEO: de meest populaire keuze voor tokens

Hoe u een cryptocurrency maakt

ETH

✓ Native virtuele machine

✗ Draait op Proof of Work-mining tot

voor Proof of Stake netwerkupgrade

✓ Gemiddelde desktopportemonnee

✓ Kwaliteitsopties van derden

✓ Hardware portemonnee

Hoe u een cryptocurrency maakt

NEO

✓ Native virtuele machine

✗ Knoop-, afgevaardigden- en stemsystemen

momenteel onvolledig, plannen onbekend

✓ Gemiddelde desktopportemonnee

✗ Minimale opties van derden

✗ Geen hardware-portemonnee

De tokens die op Ethereum zijn gebouwd, worden ERC-20-tokens genoemd. De Ethereum-blockchain is een geweldig speelveld voor mensen die proberen te leren hoe ze een cryptocurrency kunnen maken, omdat de Ethereum-blockchain de eerste was die deze service aanbood en zeer goed wordt vertrouwd..

NEO lijkt erg op elkaar, maar gebruikt in plaats daarvan de NEP-5 standaard token, en stelt mensen in staat om de NEO-blockchain te gebruiken om applicaties en tokens te maken. Het is het op een na populairste platform!

Ethereum heeft misschien het vertrouwen en populariteitsvoordeel, maar NEO heeft een eigen voordeel. Op NEO kun je bouwen met veel verschillende programmeertalen, waaronder C ++ en Java. Op Ethereum kun je alleen bouwen met Solidity (de programmeertaal van Ethereum).

Dit betekent dat ontwikkelaars die NEO gebruiken geen nieuwe taal hoeven te leren, en in plaats daarvan een taal kunnen gebruiken waarmee ze al vertrouwd zijn.

Dus, welke zou u het liefst leren hoe u een cryptocurrency maakt? Als je Ethereum wilt gebruiken, moet je Solidity leren. Als u NEO gebruikt, kunt u een reeds bestaande taal gebruiken waarmee u wellicht al bekend bent.

Het goede nieuws is: soliditeit hoeft niet moeilijk te zijn om te leren. Het is ontworpen om vergelijkbaar te zijn met Python, JavaScript en C ++ om het leren gemakkelijker te maken. Bovendien hebben we onze eigen interactieve Solidity-training die je de taal leert door je stap voor stap te laten zien hoe je je Solidity-game kunt maken. Het is een nieuwe, leuke manier om te leren: het heet Space Doggos.

Ook als u geïnteresseerd bent in het kopen van deze cryptocurrencies, je kunt dat doen op Coinbase of Binance.

Een ‘munt’ bouwen versus een ‘token’ bouwen

Bitcoin-logo

MUNT:

✓ Heeft zijn Blockchain

✗ Erg duur

✗ Kost veel tijd

Bitcoin-logo

TOKEN:

✓ Gebouwd op een bestaande blockchain

✓ Niet duur

✓ Kost niet veel tijd

Beslissen of je een munt of een token nodig hebt, is een grote keuze: het bepaalt veel dingen voor je project, inclusief de hoeveelheid geld die je moet uitgeven.

Leren hoe je een cryptocurrency kunt maken (waarvoor je helemaal opnieuw een blockchain moet bouwen) is erg duur en kost veel tijd. Je hebt ook een geweldig team van ontwikkelaars nodig!

Als u uw blockchain echter niet nodig heeft, kunt u gewoon een token maken. Op deze manier kun je in plaats van je blockchain te bouwen, gewoon een app bouwen die op een bestaande blockchain draait, zoals Ethereum of NEO.

Ja, het maken van een token en app (dApp / gedecentraliseerde applicatie) kost nog steeds veel tijd, geld en een geweldig team van ontwikkelaars. Maar het is veel gemakkelijker en goedkoper om te doen dan een munt maken / je blockchain bouwen!

Initial Coin Offerings (ICO’s)

Wanneer een traditioneel bedrijf besluit om naar de beurs te gaan, biedt het bedrijf een beursintroductie aan – een manier om geld in te zamelen in ruil voor aandelen.

Nou, Initial Coin Offerings (ICO’s) lijken erg op elkaar. ICO’s zijn de manier waarop blockchain-slimme bedrijven geld inzamelen voor hun cryptoprojecten. Maar in plaats van dat de investeerders aandelen kopen, ontvangen ze ‘tokens’.

INTERESSANT FEIT

Proberen uit te vinden hoe je een cryptocurrency kunt maken, dus ICO’s kunnen heel, heel nuttig zijn. En omdat de crypto-sector momenteel erg populair is, zou dit een goed moment kunnen zijn om er een te starten!

Laptop met een ICO- en Bitcoin-logo

Het winnen van vertrouwen speelt een grote rol in het succes van een ICO. De meest succesvolle ICO’s zijn degenen met een sterk team van ontwikkelaars / oprichters en een solide roadmap. Een stappenplan vertelt investeerders wat het project van plan is in de toekomst te bereiken en hoe ze van plan zijn de fondsen te gebruiken.

Laten we nu eens dieper ingaan op de creatie van cryptocurrency. Maar eerst ga ik enkele aannames doen.

 1. Je hebt geen miljoenen dollars op de bank om je eigen blockchain-cryptocurrency “munt” te creëren
 2. U neemt liever de gemakkelijkere route en maakt dApp en token door voort te bouwen op een bestaande, vertrouwde blockchain

Dus ik blijf bij de minder technische, goedkopere en minder extreme versie van het maken van een cryptocurrency. Hier is hoe u een ‘token’ maakt.

Het begin

ICO’s bieden een snelle manier om geld in te zamelen voor uw project, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Om met succes een nieuwe cryptocurrency te starten via een ICO, heeft u het volgende nodig:

 • Een ‘groot idee’ – hoe kan uw blockchain-project een specifieke branche helpen? Welk probleem zal het oplossen?
 • Een sterk ontwikkelingsteam om uw ERC-20- of NEP-5-tokens te maken
 • Een sterk ontwikkelingsteam om uw slimme ICO-contract te creëren – wanneer gebruikers crypto naar uw slimme contract sturen, stuurt het slimme contract de juiste hoeveelheid van uw token naar hen
 • Een professionele externe audit – dit is om te controleren of uw token en smart contract veilig zijn, zodat u niet wordt gehackt
 • Een goedgeschreven whitepaper – dit is een document dat uw idee, het probleem dat het oplost, de routekaart en hoe het werkt / de technologie die het gebruikt, presenteert
 • Een marketingcampagne – website, sociale media, pre-&-gemeenschapsontwikkeling, forums en media na de verkoop
 • Een community management team

Laten we eens kijken waarom u al deze dingen nodig heeft om een ​​succesvol cryptocurrency-project te maken.

Het grote idee van het maken van een cryptocurrency

Dit is het middelpunt van uw project! U moet nadenken over hoe uw dApp zal helpen in de branche waarop u zich richt. Bent u van plan om een ​​huidige tussenpersoon (zoals een bank of een makelaar) te verwijderen? Bent u op zoek naar het oplossen van problemen uit de echte wereld (zoals armoede of gebrek aan onderwijs)?

Je moet nadenken over een echt probleem en hoe blockchain-technologie dit kan oplossen. Als uw project geen echt voordeel oplevert, waarom zou iemand het dan willen investeren of gebruiken? Als je waarde wilt creëren, moet je waarde toevoegen.

Hier zijn enkele industrieën die uw hersenen kunnen laten stromen met ideeën: bestandsopslag, inhoudsservices, verzekeringen, marketing peer-to-peer communicatie, financiën, medische zorg en energie / elektriciteit. Al deze industrieën kunnen massaal worden geholpen met behulp van blockchain-technologie via dApps.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Het ontwikkelingsteam

Een van de grootste onderdelen van het maken van een cryptocurrency is het kiezen van de juiste ontwikkelaar (s) voor uw token en smart contract kan het verschil zijn tussen succes en mislukking. Je moet heel voorzichtig zijn en een ontwikkelaar kiezen die je kunt vertrouwen om goed werk te leveren.

Het idee is de eerste sleutelfactor, maar het is nutteloos zonder een goed team. Je hebt een getalenteerd team nodig om je idee tot leven te brengen! Ik zou aanraden om alleen mensen aan te nemen met jarenlange ervaring in het werken met blockchain-technologie.

Om de contacten te leggen die u nodig heeft, moet u ernaar streven om meer betrokken te raken bij de blockchain-gemeenschap. Ik stel voor om naar blockchain-evenementen te gaan, contact te maken met nieuwe mensen en relaties op te bouwen binnen de branche. Dit zal u helpen om de juiste mensen te vinden voor uw project!

Slim contract

Slimme contracten spelen een grote rol als het gaat om het creëren van een cryptocurrency. Voor degenen die niet weten wat een slim contract is, wil ik het kort uitleggen:

Een slim contract is als een traditioneel contract; behalve dat het digitaal is, op de blockchain draait, automatisch wordt uitgevoerd en niet kan worden gewijzigd.

Slimme contractvisualisatie

Binnen een slim contract worden regels geschreven. In een slim ICO-contract kunnen de regels zoiets zijn als ALS een gebruiker 1 ETH naar het slimme contract stuurt, DAN stuurt het slimme contract 100 tokens naar die gebruiker.

Omdat het slimme contract automatisch werkt, is er geen derde partij die het controleert. Dit betekent dat de gebruiker u niet hoeft te vertrouwen.

In plaats daarvan vertrouwen ze op het slimme contract, dat slechts code is. Als de code correct is, kan deze u niet bedriegen. De gebruiker weet dus dat ze altijd het juiste aantal tokens zullen krijgen en dat ze ze op tijd zullen ontvangen.

De regels van het slimme contract zijn geschreven door uw ontwikkelaars, dus u moet deze regels beslissen, afhankelijk van hoe u wilt dat uw ICO werkt.

Voor meer informatie over slimme contracten, zie mijn Wat is een slim contract gids.

Een professionele externe audit

Zoals ik zojuist al zei, slimme contracten zijn slechts code. Dit is hetzelfde voor tokens. Uitzoeken hoe u een cryptocurrency maakt, omvat ook het uitzoeken van de veiligheid ervan. Dus als een gebruiker de code wil vertrouwen, moet hij weten dat deze veilig is. Daarom heeft u een professionele audit nodig.

Het betekent niet alleen dat de gebruiker / investeerder zich veilig kan voelen, maar het betekent ook dat u zich veilig kunt voelen – u zou niet al dat geld willen uitgeven aan slimme contracten en tokenontwikkeling, alleen om gehackt te worden, zou u?

Het is een belangrijke stap die uw project legitimiteit geeft. Deze audits worden vaak ICO-beveiligingsaudits genoemd en u kunt ze krijgen van bedrijven zoals Praktische zekerheid. Zorg er altijd voor dat het auditbedrijf dat u kiest, geloofwaardig is en een lange geschiedenis heeft.

Door uw ICO te laten verifiëren met een professionele audit, kunt u uw cryptocurrency-project promoten. Het bevordert het feit dat uw project voldoet aan de industrienormen en het gegevensbeschermingsbeleid – voegt extra waarde toe aan uw project. Het is een cruciale stap!

Goedgeschreven whitepaper over het maken van een cryptocurrency

Als u wilt leren hoe u uw cryptocurrency maakt, moet u weten hoe u een goede whitepaper kunt maken. Als ik goed zeg, bedoel ik goed – een whitepaper is wat investeerders zullen gebruiken om uw project te beoordelen.

White paper-stap over het maken van een cryptocurrency

INTERESSANT FEIT

Het maken van een goede whitepaper om aan het publiek te presenteren, zou een van uw topprioriteiten moeten zijn. Als een ICO live is maar geen whitepaper heeft, moet u er erg op uw hoede zijn!

Laten we dus eens kijken wat een briljante ICO-whitepaper maakt. Volgens VentureBeat-onderzoek, een whitepaper moet dit formaat volgen:

 • Alle whitepapers moeten in pdf-indeling zijn – pdf-whitepapers zijn toegankelijk op verschillende systemen en browsers zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over indeling / structuur en lay-outproblemen.
 • Aantal pagina’s – alle whitepapers moeten twee versies hebben. Een gewoon whitepaper (20-100 pagina’s) en een licht papier (ongeveer 2-8 pagina’s). Een late paper is slechts een verkorte versie van de whitepaper – het belicht alle belangrijke informatie.
 • Goede grammatica is een must – Als u hier problemen mee heeft, waarom zou u dan geen externe proeflezers voor whitepaper inhuren??
 • Talen – uw whitepaper moet in meerdere talen zijn opgesteld. Huur vertalers in zodat u uw whitepaper in de meest populaire talen kunt publiceren. Ik raad Engels, Mandarijn, Spaans, Japans en Koreaans aan. Als je meer kunt doen, ga ervoor!
 • Beantwoord de volgende vragen:
 • Wat is jouw idee?
 • Waarom is uw idee / oplossing nodig??
 • Waar worden de ICO-fondsen voor gebruikt??
 • Wanneer worden de tokens vrijgegeven, zodat ze kunnen worden verhandeld en op beurzen kunnen worden genoteerd?
 • Wanneer wordt het project afgerond? (Laat een gedetailleerde tijdlijn zien van de stappen die u van ICO neemt om een ​​succes te maken!)
 • Wie is jouw team? Wat hebben ze in het verleden gedaan? Hoe zijn ze gekwalificeerd voor de baan??

Marketing voor uw ICO

Een ander belangrijk onderdeel van het maken van een cryptocurrency is het creëren van een marketingstrategie ervoor. U moet steun en vertrouwen opbouwen bij een lokale gemeenschap. Je hebt een website, een goed domein en een goede aanwezigheid op sociale media nodig. Ook zijn er tal van verschillende marketing- en verkoophulpmiddelen online die u kunnen helpen bij het adverteren van uw ICO.

Sociale media

Ik zou op zijn minst Facebook, Twitter en LinkedIn aanbevelen. Als je sociale media serieus neemt, zou ik ook Instagram en Snapchat adviseren, hoewel het allemaal afhangt van de aard van je project.

U kunt dit zelf beheren of een team inhuren om het voor u te doen. Hoe dan ook, je moet een sterke social media-campagne opzetten die de populariteit van je ICO een boost geeft.

Sociale mediasite van B2B-marketeers

Vergelijkingstabel voor sociale mediaplatforms

druk op & Media

Dit is waar uw ICO echte geloofwaardigheid krijgt, en aangezien ICO een groot deel uitmaakt van het succesvol creëren van een cryptocurrency, is de geloofwaardigheid van cruciaal belang. Als artikelen over uw project worden gepubliceerd op bekende, gerespecteerde mediawebsites (zoals Forbes, Business Insider, enz.), Zal uw ICO veel betrouwbaarder zijn.

U kunt proberen om deze deals zelf te maken, of nogmaals, u kunt een team inhuren om het voor u te doen. Hoe populairder de website, hoe meer het artikel (meestal) kost. Kijk dus wat er beschikbaar is en bepaal vervolgens wat het beste voor u is.

Gesponsorde inhoud

Facebook-advertenties en Google-advertenties waren geweldig voor ICO’s, maar cryptogerelateerde advertenties zijn nu door deze twee providers verboden. Dit komt door onverantwoorde uitgaven van gebruikers aan ICO’s die niet erg goed hebben gepresteerd. Ik zou aanraden om in plaats daarvan naar LinkedIn- en Twitter-advertenties te kijken. Aangezien deze twee platforms meer zakelijk georiënteerd zijn dan de andere, kan dit veel voordelen opleveren voor uw plan voor het creëren van een cryptocurrency..

Bloggen

Dit is super belangrijk! U moet uw community up-to-date houden, en dit is een geweldige manier om dit te doen. Je kunt posten op een site zoals Medium, of gewoon posten op een blog op je website. Hoe dan ook, de inhoud die u plaatst, moet relevant zijn voor de voortgang van uw project.

Email reclame

Dit is erg effectief en ik zou altijd aanraden om dit vanaf het begin van je project te doen.

U moet de e-mailadressen van uw supporters verzamelen, zodat u ze via e-mail op de hoogte kunt houden. Elke keer dat u nieuws of een nieuwe promotie heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen door hen een e-mail te sturen.

Om hun e-mailadressen te verzamelen, zijn er veel verschillende methoden die u kunt gebruiken. Ik zou aanraden om een ​​nieuwsbriefinschrijving voor uw website in te voegen. Op die manier kan iedereen die geïnteresseerd is in uw ICO, zijn e-mailadres opgeven en uw updates rechtstreeks in zijn e-mailinbox ontvangen.

Promoties

Op uw pad om een ​​cryptocurrency te maken, moet u deze veel promoten. Promoties kunnen dingen omvatten als nieuwe bonussen op uw ICO en nieuwe premiebeloningen. Met ‘bonussen’ bedoel ik dat ICO’s hun symbolische verkoop vaak structureren om een ​​bonus (zoals een korting) voor vroege kopers op te nemen.

U kunt bijvoorbeeld een bonus van 20% instellen voor de eerste week van uw ICO. Dat zou betekenen dat iedereen die uw token koopt in de eerste week van uw ICO, 20% meer tokens ontvangt dan waarvoor ze hebben betaald. Dus als John in de eerste week 100 tokens koopt, stuurt het slimme contract hem 120 tokens.

Met ‘bounty-beloningen’ bedoel ik dat u gratis tokens kunt aanbieden aan mensen die uw ICO promoten. U kunt bijvoorbeeld 5 tokens aanbieden aan iedereen die uw ICO-link deelt met Facebook en Twitter.

Dit kan een zeer goedkope manier zijn om uw ICO op de markt te brengen! Vooral omdat het geen kosten vooraf vereist.

Je community beheren

De community kan een krachtig iets zijn om jezelf mee te omringen terwijl je leert hoe je een cryptocurrency kunt maken. Je hebt ook een plek nodig waar je community met elkaar kan praten en je vragen kan stellen. De meest populaire app om hiervoor te gebruiken is Telegram. Het is een instant messaging-app, zoals WhatsApp of Facebook Messenger. Het staat echter bekend om zijn veiligheid en is een zeer vertrouwde, favoriete app in de cryptowereld geworden.

Telegram is niet bedoeld om inkomsten te genereren,

het zal nooit advertenties verkopen.

Telegram

Dus naar mijn mening is het opzetten van een goed beheerde Telegram-groep essentieel! Het zal helpen bij het bevorderen van een goede betrokkenheid van de gemeenschap en u helpen relaties op te bouwen met uw supporters.

Je zou ook forums moeten gebruiken. Veel investeerders zoeken forums bij het onderzoeken van een project – ze willen graag zien wat mensen over een project zeggen en hoe goed het team reageert op de vragen.

Of je nu forums gebruikt om je pad te delen over het maken van een cryptocurrency, groepschats of beide: je hebt waarschijnlijk een communitymanagementteam nodig. Dit hangt af van hoe populair uw ICO zal zijn, maar hoe dan ook, het is beter om uzelf tijd te besparen. Wilt u het liever zelf beheren of een deel van uw budget besteden aan het krijgen van een team om het voor u te beheren??

Houd er rekening mee dat uw gemeenschap u meer zal vertrouwen als u snel op berichten reageert. Het lijkt geloofwaardiger en betrouwbaarder!

Aangezien uw community waarschijnlijk uit mensen van over de hele wereld zal bestaan, wilt u misschien ook een team dat over de hele wereld is gevestigd. Als ze externe personeelsleden hebben die in verschillende tijdzones zijn gevestigd, kunt u een 24/7 community management systeem hebben!

Een bedrijf dat deze service aanbiedt, is Ga sociaal. Ze zijn gevestigd in het VK, hebben veel ervaring met het beheren van succesvolle ICO’s en kunnen een breed scala aan nuttige services bieden, waaronder communitybeheer.

Ik zou aanraden om een ​​bedrijf als Go Social te zoeken met een goede reputatie, anders zou je terecht kunnen komen bij een bedrijf dat je slecht vertegenwoordigt en je er slecht uitziet!

Het geldaspect bij het maken van een cryptocurrency

Grote stapel Bitcoin-munten

Geld geld geld. Je hebt geld nodig om te betalen voor het slimme contract en de ontwikkeling van tokens, de website, de audit, de whitepaper, de marketing en de PR (communitybeheer).

Ik kan niet tegen je liegen – het is duur. Slimme contract- en token-ontwikkelaars kunnen veel geld vragen, omdat er niet veel zijn in vergelijking met het aantal ICO’s dat ze zijn. U kunt verwachten dat de tarieven beginnen bij ongeveer $ 100 / uur, hoewel sommigen veel meer kunnen vragen.

Hoe lang het duurt voordat een ontwikkelaar het slimme contract en token heeft voltooid, kan variëren, afhankelijk van wat u nodig heeft. Voor een algemene schatting zou ik 2 weken toestaan ​​(van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur). Dat is een totaal van $ 8.000 als u $ 100 / uur zou betalen!

De audits zijn ook niet goedkoop – meestal variërend van $ 3.000 – $ 10.000. Nogmaals, het hangt allemaal af van wat u nodig heeft.

Ik zou door kunnen gaan over prijzen en je gemiddelde kosten etc. geven, maar het heeft geen zin. Het hangt allemaal af van wat je wilt en wie je kent.

Als u contact maakt met de juiste mensen, kunt u het proces van het maken van een cryptocurrency een stuk goedkoper maken. Dus wat ik zou adviseren, is om veel onderzoek te doen en met veel mensen te praten.

Conclusie: het belangrijkste onderdeel en uw eerste stap!

Deze ‘make your cryptocurrency’-tutorial heeft het technische en niet-technische werk doorlopen dat je moet doen om een ​​succesvolle cryptocurrency te creëren via een ICO. Maar we blijven teruggaan naar een belangrijk punt. Je project zal alleen slagen als je een goed idee hebt! Volgens muntenmarktkapje, er zijn momenteel meer dan 1.500 cryptocurrencies (03.15.18). Om op te vallen, moet je een sterk doel hebben – je hebt een geweldige oplossing nodig voor een belangrijk probleem.

BitDegree is bijvoorbeeld een oplossing voor het onderwijssysteem. Vóór BitDegree moesten studenten hoge kosten betalen om cursussen te volgen en kwalificaties te behalen. Nu kunnen ze BitDegree gebruiken om te leren en ervoor worden betaald, omdat in het BitDegree-ecosysteem studenten en docenten worden betaald door toekomstige werkgevers.

De werkgevers beïnvloeden de cursussen, wat betekent dat wanneer de studenten gekwalificeerd zijn, ze alle attributen hebben die nodig zijn voor de baan bij de werkgever. Het scheelt de werkgevers veel geld omdat het voor hen veel duurder is om de traditionele opleidingstraject af te leggen.

Dit biedt veel kansen voor werkgevers, studenten en docenten – het lost een groot probleem op! Dat is precies wat uw idee moet doen. Als je meer hulp nodig hebt bij het maken van een eigen cryptocurrency, ga dan naar de BitDegree-tutorials en cursussenpagina en leer van de besten!

Als u na het lezen van deze gids besluit om een ​​gemakkelijkere manier te kiezen om aan cryptocurrencies te komen, moet u ervoor zorgen dat u voor de meest betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen kiest, zoals Coinbase en Binance. Bewaar uw activa ook te allen tijde in veilige hardwareportefeuilles!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me