Hoe NEM Cryptocurrency te kopen: een grondige gids

Dat is de afgelopen jaren duidelijk geworden cryptocurrencies zijn bekend geworden en gebruikt om veel meer verschillende redenen dan alleen om geld te verdienen. Zelfs de gemiddelde liefhebber van cryptocurrency is meestal geïnteresseerd in meer dan alleen de munt of token zelf – deze crypto’s vertegenwoordigen grote en vaak humanitaire doelen die veel breder zijn dan alleen financieel gewin.

Vandaag gaan we in deze tutorial het hebben over zo’n cryptocurrency – we zullen leren wat NEM is en hoe je NEM-cryptocurrency kunt kopen.

Allereerst zal ik dat doen voorstellen NEM in het algemeen – wat het is, welk doel dient het, enzovoort. Ik zal je ook vertellen over een zeer interessante beslissing die het bedrijf heeft genomen terwijl het voor een enorm probleem stond, en ik zal het hebben over de meest unieke functies van NEM. Daarna zullen we praten over wat is en hoe u XEM kunt kopen – het token achter NEM.

Herkennen van NEM Cryptocurrency

In het kort, NEM (New Economy Movement) is een peer-to-peer-platform dat is gemaakt om de vrijheid van economie die blockchains bieden, te versterken en te bevorderen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Een beetje verwarrend, is het niet?

De oorspronkelijke doel van de maker achter NEM was om een ​​volledig onafhankelijke, community-based cryptocurrency te creëren. De maker en ontwikkelaar (een gebruiker van het “Bitcoin Talk” -forum genaamd UtopianFuture) werd door geïnspireerd NXT – een cryptocurrency-betalingsnetwerk dat helemaal is bedacht terug in 2013.

Hoe NEM Cryptocurrency te kopen: NEM-startpagina.

UtopianFuture oorspronkelijk bedoeld om een ​​vork van NXT te maken, maar nadat hij had opgemerkt dat een originele, onafhankelijke code een beter idee was, ging hij lanceerde NEM begin 2014.

Sinds het begin was het platform gericht op het creëren van een blockchain dat zowel sneller als schaalbaarder zou zijn dan de oudere versies – dit zijn eigenlijk de twee enorme problemen die het meest geassocieerd worden met blockchain, in het algemeen.

Geschiedenis

Als u erover nadenkt hoe u NEM-cryptocurrency kunt kopen, zijn er een enkele belangrijke punten u moet weten over de geschiedenis van het platform.

Zoals ik al zei, de eerste versie van NEM werd geïntroduceerd op de begin 2014, maar een stabiele versie van het platform werd pas halverwege 2015 uitgebracht.

NEM begon grip te krijgen en werd in 2016 opgemerkt door een enorme exploitant van crypto-uitwisselingsplatforms in Japan Tech Bureau. Het bedrijf en de maker van NEM bereikten overeenstemming over een partnerschapsovereenkomst waarbij een nieuwe blockchain werd gecreëerd.


Denkt u eraan hoe u NEM-cryptocurrency kunt kopen? U moet nieuwsgierig zijn naar een zeer interessante ommekeer in de gebeurtenissen die begin 2018 plaatsvond. NEM is pas onlangs geïmplementeerd in een van de belangrijkste Japanse cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, Coincheck. Vanwege een slechte beveiligingsimplementatie tijdens de eerste overdracht, vond er een hacking plaats – de hackers stalen de waarde van NEM-munten $ 400 miljoen USD.

Hoe NEM Cryptocurrency te kopen: een grondige gids

Dit is echter niet het interessante deel. Wat echt interessant is, is wat het team achter NEM ervoor koos om eraan te doen. De logische route hier was om wat bekend staat als een harde vork in de NEM-blockchain. Harde vorken zijn extreme updates die de kern van de blockchain waarin ze zijn geïmplementeerd, veranderen.

Dit zou de makers van de cryptocurrency in staat hebben gesteld om alles wat ze wilden binnen het systeem te veranderen. In plaats van dat te doen, kozen ze er echter voor om een ​​automatisch tagging-systeem te installeren.

Dit nieuwe systeem tagde NEM-munten die waren gestolen en volgde de transactie waarin ze werden gebruikt. Na slechts enkele maanden voltooide het NEM-team dit project – ze hadden genoeg informatie om de lokale wetshandhavingsautoriteiten te voorzien van.

Als u iemand bent die op zoek is naar het kopen van NEM-cryptocurrency, zou deze informatie voor u van groot belang moeten zijn. Het bedrijf achter NEM koos een zeer ongebruikelijke route om een ​​enorm probleem op te lossen – en het heeft wonderen verricht.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Waarom is NEM uniek?

Voordat we verder gaan, moet ik één ding vermelden: wanneer u online zoekt naar hoe u NEM-cryptocurrency kunt kopen, kunt u andere mensen tegenkomen die zoeken naar hoe ze XEM kunnen kopen.

Houd in gedachten dat jullie het allebei over hetzelfde hebben – dat is het gewoon NEM is de naam van de hele project, terwijl XEM is de naam van de werkelijke cryptocurrency. Het zou echter geen probleem moeten zijn – mensen zijn gewend de munt ook NEM te noemen.

Hoe NEM Cryptocurrency te kopen: xem-voordelen.

Wat maakt NEM nu uniek en onderscheidt zich van de enorme massa andere vergelijkbare cryptocurrencies? Welnu, een van de grootste dingen zou waarschijnlijk het bewijs van belangrijkheid moeten zijn.

PoF

Zoals u wellicht weet, zijn cryptocurrencies meestal gebaseerd op twee contracten – Bewijs van werk en Bewijs van inzet.

Bewijs van werk in momenteel de meest populaire. Munten zoals Bitcoin, Ethereum en andere reguliere cryptocurrencies gebruiken PoW-contracten in hun blockchains. De manier waarop deze contracten werken, is dat ze het minen van cryptomunten mogelijk maken – uw systeem doet het werk (mijnen), en daarvoor wordt een kleine hoeveelheid cryptocurrency beloond.

Dit was de originele manier om cryptocurrencies te verwerven (Bitcoin is gebaseerd op dit contract), maar nu wordt het de slechtste methode om dit te doen – PoW-contracten vereisen enorm mijnbouw apparatuur (boerderijen) en een onvoorstelbare hoeveelheid elektriciteit om efficiënt te zijn.

De Bewijs van inzet contract wordt beschouwd als het betere en meer haalbare alternatief – het elimineert mijnbouw en beloont cryptomunthouders voor het uitzetten van hun munten en biedt zo mediums voor transacties die binnen de blockchain plaatsvinden. Er worden veel nieuwe cryptocurrencies geïmplementeerd PoS – zelfs Ethereum gaat er ook langzaam naar over.

Er is echter een derde optie die veel mensen die op zoek zijn naar het kopen van NEM-cryptocurrency, vergeten – Bewijs van belang. Met dit contract worden de deelname van munthouders binnen de gemeenschap en de transacties zelf beloond met diezelfde cryptomunt (in dit geval de NEM-munt).

Hoe NEM Cryptocurrency te kopen: NEM-ecosysteem.

Het is een ietwat ingewikkeld proces en ik ga niet diepgaand in om het uit te leggen (dat zou erg lang duren), maar wat ik kan zeggen is dat als je een actief lid van de NEM-community, je zult moeten verwerven 10000 XEM-munten en wacht tot ze investeren (ze doen dit passief terwijl ze in je portemonnee blijven).

Door dit te implementeren heeft het huidige team achter NEM hoopt een revolutie teweeg te brengen in de blockchain en baren een nieuw en sterker platform. Als u op zoek bent naar hoe u NEM-cryptocurrency kunt kopen, moet u zeker meer tijd investeren om dit uitgebreid te onderzoeken.

Snel en schaalbaar

Een andere reden waarom NEM als uniek wordt beschouwd, is dat het zo is relatief snel en schaalbaar, vooral in vergelijking met de oudere cryptocurrencies op de markt. Dit komt om een ​​paar redenen, maar de belangrijkste zijn allemaal gecentreerd rond de manier waarop dit platform is gemaakt en ontwikkeld.

Nu we alle technische zaken uit de weg hebben geruimd, kunnen we beginnen te praten over hoe we NEM kunnen kopen – of liever, hoe XEM te kopen. Laten we om te beginnen eens kijken naar de feitelijke situatie van NEM op de markt voor cryptocurrency – het zijn prijsschommelingen en waarschijnlijke scenario’s voor de toekomst.

NEM-prijs

Hieronder ziet u de XEM-prijs door de jaren van zijn bestaan.

Hoe NEM Cryptocurrency te kopen: een grondige gids

Het is duidelijk dat NEM een ietwat trage start had – dit kan te wijten zijn aan het gebrek aan publiciteit van het project of het oorspronkelijke idee van de maker. U kunt waarschijnlijk zien dat de De XEM-prijs kende een paar schommelingen – de grootste crash vond plaats in januari 2018. Daar zijn eigenlijk een aantal redenen voor.

Onnodig te zeggen, Coincheck wordt gehackt en zulke enorme hoeveelheden van de gestolen munt hadden zeker een behoorlijke impact op de XEM-prijs. Maar het gebeurde zo dat deze inbraak plaatsvond op een moment dat de cryptocurrency-markt als geheel het erg slecht deed – tijdens de overgangsperiode van 2017 naar 2018 kende de markt een crash als nooit tevoren. De meeste cryptocurrency-prijzen kelderden – sommige zijn nooit gestopt met crashen.

Dit kan echter niet echt over NEM worden gezegd. Als je nog steeds nadenkt over hoe je NEM-cryptocurrency kunt kopen, zou dit heel goed nieuws moeten zijn – de NEM-munt is eigenlijk niet meer in prijs gedaald en begint zich te stabiliseren. Bekijk deze NEM-prijsvoorspellingsgids om erachter te komen wat u in de toekomst kunt verwachten.

Bij het schrijven van deze tutorial, de huidige XEM-prijs is $ 0,04USD. Het valt gemakkelijk in de categorie van penny-munten – munten die minder dan een dollar waard zijn en geweldig zijn voor beginnende beleggers die op zoek zijn naar hoe ze XEM kunnen kopen.

Hoe NEM Cryptocurrency te kopen?

Nu al die informatie is verstrekt en uit de weg is, kunnen we eindelijk praten over hoe we NEM-cryptocurrency kunnen kopen. Natuurlijk zul je dat waarschijnlijk willen doe het met een creditcard of betaalpas, in het belang van gemak – het is tenslotte de beste manier om NEM te kopen! Maar daarvoor is het allereerste dat u moet doen, een NEM cryptocurrency-portemonnee.

NEM-portemonnee

Het kiezen van een goede NEM-portemonnee moet uw eerste prioriteit zijn. Er is niets belangrijker dan een veilige en beveiligde cryptocurrency-portemonnee – als al uw XEM-munten worden gestolen vanwege een zwakke portemonnee, zult u zeker niet geïnteresseerd zijn in het kopen van NEM-cryptocurrency.

Gelukkig is er een geweldige portemonnee beschikbaar – de NEM Nano-portemonnee. Deze portemonnee is speciaal ontworpen voor de XEM-munten – hij wordt ondersteund door de meeste besturingssystemen (het is een desktopportemonnee, dus er zouden geen problemen moeten zijn voor Windows-, iOS- of Linux-gebruikers), heeft een directe ruiloptie via het Changelly-handelsplatform en , het allerbelangrijkste, is veilig.

Hoe NEM Cryptocurrency te kopen: een grondige gids

Een andere geweldige optie die de Nano-portemonnee biedt, is dat deze Trezor ondersteunt – een van de meest veilige en geliefde hardware-cryptocurrency-portefeuilles op de markt. Als je serieus op zoek bent naar hoe je XEM kunt kopen, zou je zeker moeten overwegen om Trezor aan te schaffen en je munten daar op te slaan.

De munt kopen

Nu je je portemonnee hebt, kun je gaan zoeken waar te kopen NEM. Het ding met deze cryptocurrency is dat het niet zo gemakkelijk is om te kopen als, laten we zeggen, Bitcoin. U kunt NEM niet kopen met fiatvaluta’s (dollars, euro’s, enz.). De beste en meest optimale manier om de XEM-munt te kopen, is door Ethereum te kopen (als je het nog steeds niet hebt) en het vervolgens te gebruiken om NEM te kopen.

Dus, waar kan je NEM kopen? Nou, dat is vrij eenvoudig – zoals ik al zei, als je de Nano portemonnee, het heeft een geïntegreerd Toegang tot Changelly-handel. Changelly is een van de meer populaire cryptocurrency-uitwisselingsplatforms die er zijn – het is gerenommeerd, veilig en heeft een vast bedrag van 0,5% per transactie (op cryptocurrency gebaseerde transactie, dat wil zeggen).

Als u echter nog steeds Ethereum moet kopen, kan het een beetje prijzig zijn om het met fiat-valuta’s te doen – Changelly benadrukt dit niet echt, en het is een van de belangrijkste problemen die mensen hebben met dit platform.

Zodra u Ethereum heeft gekocht, biedt Changelly Super goed ETH naar XEM wisselkoersen. Het proces moet relatief snel en soepel zijn – plaats gewoon een bestelling van het aantal XEM-munten dat u wilt en wacht – uw nieuwe munten zouden binnen een paar uur moeten arriveren! Als je andere cryptocurrency-uitwisselingen wilt bekijken, raad ik Coinbase en Binance ten zeerste aan.

Conclusies

Waarschijnlijk als u op zoek bent naar hoe u NEM kunt kopen cryptocurrency, je denkt na over hoe je het hele project kunt ondersteunen en niet alleen profiteert van de medaille, niet echt iets weet of om het platform zelf geeft.

Er zijn veel innovatieve en zelfs baanbrekende op cryptocurrency gebaseerde projecten die momenteel op de markt zijn en die de moeite waard zijn om op te letten – ook al is het misschien moeilijk om te kiezen, NEM is er zeker een van. De bedrijven aanpak van problemen en hun probleemoplossende methoden zijn hier een goede indicatie van – na de Coincheck-hack hadden ze gemakkelijk een hard fork kunnen implementeren.

Zeker, dit zou een schadelijke verandering zijn geweest en niemand wist echt waar het toe zou leiden, maar het zou het probleem hebben opgelost. Het team achter NEM koos echter voor de moeilijkere, maar slimmer uitweg – en het werkte.

In deze tutorial hebben we het gehad over wat NEM is, waar je NEM kunt kopen en waarom je het in de eerste plaats zou moeten overwegen. Als je nog steeds geïnteresseerd bent in hoe u NEM-cryptocurrency koopt, je moet zeker veel uitgebreid onderzoek doen en online met mensen chatten voordat je zelf besluit of de munt überhaupt de moeite waard is om te kopen.

Zoek ook online naar meningen van experts op het gebied van cryptocurrency – er zijn mensen die de voortgang van de munt (en die van het bedrijf) vanaf de eerste dag hebben gevolgd.

Welnu, we zijn aan het einde gekomen van de tutorial “Hoe NEM Cryptocurrency kopen”. Om samen te vatten – ontvang een veilige en betrouwbare portemonnee, vind een gerenommeerd crypto-handelsplatform (Coinbase en Binance zijn geweldige opties) en wissel je ETH in voor XEM. Veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map