Voor elke cryptocurrency die er is, zijn er honderdduizenden enthousiastelingen die er een back-up van maken. Sommige mensen doen het puur voor financiële middelen, anderen geloven in de crypto’s toekomst en willen ondersteuning de oorzaak. Wat de redenering ook mag zijn, het is duidelijk dat iedereen een favoriet heeft.

Daarom wil ik u vandaag vertellen hoe u kunt kopen Rimpeling – een van de meest populaire en succesvolle cryptocurrencies ter wereld.

Om te beginnen, zal ik je wat vertellen over Ripple zelf. Ik weet zeker dat je misschien al aardig wat weet over deze cryptocurrency (je zou deze gids waarschijnlijk niet lezen als je dat niet deed), maar een leuke opfriscursus is goed voor een vlotte start. Daarna zullen we erover praten waarom en hoe om Ripple te kopen, waar om het te doen enzovoort.

Wat is Ripple?

Voordat we over Ripple beginnen te praten, is het belangrijk om één eenvoudig ding te onderscheiden: de cryptocurrency die we ‘Ripple’ noemen, wordt niet ‘Ripple’ genoemd..

Laatste Coinbase-coupon gevonden:


Het is verwarrend, ik weet het, maar wees geduldig.

Hoe Ripple te kopen: Ripple-startpagina.

Rimpeling is de naam van het systeem dat houdt de cryptomunt vast in kwestie. De munt zelf wordt genoemd XRP. Mensen raakten er echter zo aan gewend om de munt Ripple te noemen, dat het niemand meer kan schelen en iedereen begrijpt waar ze het over hebben. Dus omwille van de eenvoud en opruiming, zal ik in deze tutorial ook naar de munt verwijzen als Ripple (tenzij anders vermeld).

Nu we dat uit de weg hebben geruimd … Wat is Ripple?

In zijn meest eenvoudige vorm is Ripple dat wel een gecentraliseerde cryptocurrency dat in 2012 werd uitgebracht door Chris Larsen en Jed McCaleb. Let op het sleutelwoord in die zin – gecentraliseerd. Ripple is een van de zeldzame gecentraliseerde cryptocurrencies die het groot hebben gemaakt.

De term gecentraliseerd betekent dat Ripple behoort tot een bedrijf – de meeste cryptocurrencies zijn tegenwoordig gedecentraliseerd, waardoor iedereen die wil bijdragen aan zijn ontwikkelingspitch in.

Gedecentraliseerde crypto’s werden de industriestandaard – ze worden gezien als de toekomst van cryptocurrencies (de letterlijke belichaming van het woord gratis). Het is echter duidelijk dat Ripple het heeft gehaald … Hoe?

De voordelen van Ripple

Ripple werd lange tijd “de Bitcoin-killer” genoemd. Dat is een vrij gewaagde uitspraak, maar de munt had middelen om het te ondersteunen.

Allereerst omdat Ripple is gecentraliseerd, het gedijt in zijn eigen ontworpen en op maat gemaakt ecosysteem. Hierdoor kunnen de transacties die met de munt worden gedaan extreem snel zijn, vooral in vergelijking met de snelheden die Bitcoin biedt.

Hoe Ripple te kopen: Ripple-functies.

Een andere grote reden voor het succes van Ripple is de munt positie bankschroef. Ripple werkt samen met meer dan 100 banken over de hele wereld, waardoor de munt in de mainstream kan worden geaccepteerd. Als u enige kennis heeft over het onderwerp cryptocurrencies, begrijpt u hoe belangrijk dit is.

Momenteel zijn er regeringen in de wereld die cryptocurrencies uit hun land verbieden. Ripple is de enige cryptomunt met een groen licht – omdat het gecentraliseerd en gereguleerd is, zijn instellingen zoals banken er soepeler en betrouwbaarder tegenover.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Rimpelwaarde

Op het moment van schrijven van deze tutorial is Ripple momenteel gewaardeerd op $ 0,2270. Het bedrijf achter de munt beweert een systeem te hebben ontwikkeld om de prijs van Ripple geleidelijk te laten stijgen.

Het systeem is vrij eenvoudig: bij de release van Ripple, Er werden 1 miljard munten uitgegeven aan het publiek. Het protocol is zo ontworpen dat er geen munten meer kunnen worden gemaakt – dit betekent dat wanneer u XRP gebruikt in een transactie, het bedrag dat u heeft gebruikt voor altijd is verdwenen.

In dit scenario wordt het principe van schaarste toegepast – hoe minder Ripple-munten er zijn, hoe waardevoller ze worden, net als goud of diamanten.

Omdat de cryptomarkt zo volatiel is, is dat zo moeilijk te zeggen of dit principe werkt of niet. Het feit dat Ripple nog steeds zo populair is en dat mensen blijven zoeken naar hoe ze Ripple kunnen kopen, zou waarschijnlijk een goede indicator moeten zijn..

Hoe Ripple te kopen?

Dus … Hoe Ripple cryptocurrency te kopen?

Het kopen van Ripple kan een meer uitdagende taak blijken te zijn dan, laten we zeggen, het kopen van Bitcoin. En dat is niet alleen omdat Bitcoin zo populair is.

Omdat Ripple is gecentraliseerd, niet alle populaire cryptocurrency-uitwisselingssites vermelden de munt als een beschikbare optie. Veel mensen die op zoek zijn naar waar ze Ripple kunnen kopen, kunnen behoorlijk snel tegen een muur aanlopen als ze zien dat hun favoriete crypto-handelsplatforms de munt niet hosten.

Mensen kijken ook naar hoe u Ripple in de VS kunt kopen – er zijn een paar sites die goede wisselkoersen en transactiekosten bieden voor in de VS gevestigde burgers.

Ik heb een lijst gemaakt van enkele van de meest populaire methoden en platforms om Ripple te kopen. Deze lijst is niet in een bepaalde volgorde gerangschikt, tenzij anders vermeld.

BitStamp

Als je erover nadenkt hoe je Ripple kunt kopen, BitStamp (door de publieke opinie) wordt beschouwd als een van de meest populaire en gemakkelijke manieren om het te doen.

Zelfs op de officiële website van Ripple (ripple.com) staat BitStamp bovenaan de lijst in het gedeelte ‘XRP Koopgids’. Dus, hoe je Ripple op dit platform kunt kopen?

Hoe Ripple te kopen: Bitstamp-startpagina.

Allereerst heb je nodig een account. Een naam, achternaam, e-mailadres en land van verblijf zijn vereist om een ​​profiel op de site aan te maken. Daarna krijg je een uniek gebruikers-ID en wachtwoord voor uw rekening. Onthoud deze informatie – u heeft ze nodig om in te loggen op uw account!

Er is nog een grote stap die u ervan weerhoudt Ripple te kopen – dat moet u doen Verifieer uw account. Dit wordt gedaan door een legitiem bewijs van uw identiteitsbewijs te verstrekken.

Eerlijk gezegd schuwen veel mensen het idee om hun ID’s te verifiëren als het gaat om cryptocurrencies. Deze mensen willen gewoon hun zaken doen in een privéaangelegenheid, en ID-verificatie is het tegenovergestelde daarvan. Houd er echter rekening mee dat Ripple een gecentraliseerde cryptocurrency.

Het is volledig officieel en legaal om het te kopen, te verhandelen en te verkopen (tenzij anders vermeld door de regering van uw land of andere autoriteiten). In dit scenario zijn dergelijke verificatieprocessen volkomen normale procedures.

Opmerking: voor extra beveiliging kunt u ook een tweestapsverificatieproces instellen op uw nieuw aangemaakte account, hoewel dit niet nodig is.

Als u klaar bent met dit proces, kunt u dat doen storting fiat valuta’s in uw BitStamp-account en gebruik ze om Ripple op het platform te kopen.

Overweegt u hoe u Ripple in de VS kunt kopen? BitStamp heeft u gedekt – het platform biedt het diensten aan klanten in zowel de EU als de VS. gelijk.

Kraken

Een andere zeer populaire optie voor het kopen van Ripple in de VS en de EU, Kraken is een van de meer gerespecteerde en gerenommeerde crypto-handelsplatforms op de markt.

Hoe Ripple te kopen: een uitgebreide gids

Kraken wordt al heel lang erkend als het meest betrouwbare Bitcoin-handelsplatform ter wereld. Gevestigd in San Fransisco, werd Kraken voor het hele publiek vrijgegeven terug in 2011 – slechts twee jaar na de start van Bitcoin. Onnodig te zeggen dat het bedrijf dat is gelukt een reputatie opbouwen.

Hoe koop ik Ripple cryptocurrency op Kraken? Welnu, het proces lijkt behoorlijk op dat van BitShare’s. U maak een account aan, verifieer het en ga verder met het verifiëren van uw ID en dat is het – u kunt beginnen met handelen! U moet ook een fiat-valuta op het platform storten om Ripple te kopen. De meest gebruikte fiat-valuta op Kraken is natuurlijk USD.

Als je specifiek op zoek bent naar manieren om Ripple in de VS te kopen, dan is Kraken waarschijnlijk een van de beste plaatsen waar je terecht kunt – het is niet alleen gerenommeerd en betrouwbaar, maar het is ook in de VS gevestigd. Dit maakt het proces van het verifiëren van uw account en het kopen van Ripple veel sneller en gemakkelijker.

Cex

Cex.io is nog een andere handelsplatform voor cryptovaluta dat veel wordt gebruikt door mensen die op zoek zijn naar hoe ze Ripple online kunnen kopen. Hoewel niet zo populair als de andere platforms op deze lijst, is Cex erin geslaagd een reputatie op te bouwen van een goed en betrouwbaar crypto-uitwisselingsplatform.

Hoe Ripple: Cex-startpagina te kopen.

De reden waarom je misschien nog nooit van Cex hebt gehoord, is dat het meestal wordt gebruikt door Europese en Britse cryptoliefhebbers. Cex dient als zowel een cryptocurrency ruilplatform en een crypto-muntenportemonnee – dit maakt de processen van kopen, verhandelen en ruilen van munten op de site veel eenvoudiger en vloeiender.

Het platform werd uitgebracht in 2013 en wordt beschouwd als super beginnersvriendelijk in gebruik. Een andere geweldige functie die Cex biedt, is dat ze het geld van gebruikers opslaan in offline opslaggebieden – dit dient als een extra extra beveiligingslaag.

Het proces van het kopen van Ripple op Cex is vrij eenvoudig en in lijn met de andere marktplaatsen op deze lijst. Registreer, verifieer uw account en ID en stort fiat-valuta’s of populaire crypto’s zoals Bitcoin of Litecoin – en dat is alles! U bent klaar om te handelen en Ripple te kopen.

Coinbase

Lange tijd konden mensen Ripple niet kopen op Coinbase. Alles veranderde echter in 2019, toen het nieuw beschikbare cryptocurrencies presenteerde, waaronder Ripple.

Coinbase is niet alleen bekend als een van de meest betrouwbare uitwisselingsplatforms voor cryptocurrency maar ook als een aanrader crypto portemonnee waar u uw munten kunt bewaren. Hoewel Coinbase een softwareportefeuille aanbiedt, is het bekend dat deze zeer veilig is.

Hoe Ripple te kopen: een uitgebreide gids

Ripple kopen op Coinbase is supereenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is u registreren en uw account verifiëren. Stort vervolgens fiat-valuta’s en begin met handelen in Ripple.

Conclusies

Zoals u waarschijnlijk zelf kunt zien, cryptocurrencies veroorzaken nog steeds grote golven van opwinding over de hele wereld. Mensen kijken niet alleen waar Ripple te kopen – elke populaire cryptocurrency op de markt krijgt dit en soortgelijke vragen werden naar hen geworpen. En eerlijk gezegd: dit is een steeds groeiend proces.

De natuurlijke gedachtegang is dat een dergelijke situatie zou zijn dat voornamelijk gedecentraliseerde cryptocurrencies de leidende posities innemen als het gaat om het algemeen belang. Het hele concept van een cryptocurrency is tenslotte gebaseerd op vrijheid en decentralisatie. Dan komen we echter Ripple tegen.

Ripple’s succesvolle positionering op de top van de markt kan verschillende dingen betekenen. Het zou kunnen betekenen dat mensen stil zijn daarin geïnteresseerd, dat de makers aan iets groots werken voor de toekomst, dat de cryptocurrency breder geaccepteerd wordt in de gedecentraliseerde-cryptocurrency-fan-gemeenschappen … Maar het laat zeker zien dat Ripple nog lang niet vergeten is.

In deze tutorial was het doel niet alleen om eenvoudige vragen te beantwoorden, zoals ‘hoe koop je Ripple?’ of “waar kan ik Ripple kopen?”. Ik wilde dat je het grotere plaatje zag – niet alleen om meer te weten te komen over het koopproces, maar ook om het te begrijpen waarom duizenden mensen over de hele wereld zijn op zoek naar “hoe Ripple cryptocurrency kopen?”.

Omdat het vinden van een betrouwbaar cryptocurrency-uitwisselingsplatform moeilijk kan zijn, moet je Coinbase, Binance en Kraken eens bekijken.

Welnu, we hebben het einde bereikt van de “Hoe Ripple te kopen?”Zelfstudie. Ik hoop dat je de informatie die je hebt geleerd, zult gebruiken om het beste Ripple-handelsplatform te vinden!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me