Hoe Stellar Lumens te kopen: volledige gids

Bent u op zoek om Stellar Lumens toe te voegen aan uw cryptocurrency-portfolio? Zoek niet verder, want vandaag ga ik je alles vertellen wat je moet weten over het kopen van Stellar Lumens!

Wist je trouwens dat de maker van Stellar Lumens ook eDonkey heeft gemaakt, een van de oorspronkelijke peer-to-peer platforms voor het delen van bestanden !? Gaaf he!

Hoe dan ook… Ten eerste ga ik je wat achtergrondinformatie geven over hoe Stellar Lumens begon en hoe het werkt.

Zodra we dat hebben behandeld, zal ik vijf verschillende beurzen bespreken waar u Stellar Lumens kunt kopen. Ik zal je een lijst geven met hun voor- en nadelen, zodat je kunt beslissen welke uitwisseling het beste bij je past.

Daarna zal ik u een stapsgewijze handleiding geven over het kopen van Stellar Lumens, samen met enkele handige afbeeldingen.

Laten we dus aan de slag gaan en erachter komen wat Stellar Lumens precies is!

Inzicht in Stellar Lumens

Stellar Lumens werd in 2014 opgericht door Jed McCaleb, die ook de mede-oprichter was van Ripple. Het idee van het project is om degenen die geen toegang hebben tot het dagelijkse bankieren te helpen door blockchain-technologie te gebruiken.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hoewel de oprichters van Stellar Lumens zeggen dat het geen vork is van de Ripple-blockchain, lijken de twee netwerken erg op elkaar..

Opmerking: een vork is wanneer een nieuwe blockchain de originele code van een oudere blockchain gebruikt, maar wijzigingen aanbrengt om deze te verbeteren. Er zijn veel vorken van populaire blockchains geweest, waarvan een van de bekendste Bitcoin Cash is, die Bitcoin heeft gevorkt!

Hier wordt het een beetje verwarrend: Stellar is de naam van het netwerk waarmee u snel en goedkoop geld kunt verzenden en ontvangen. Lumens, ook wel bekend onder het ticketsymbool ‘XLM’, is de naam van de cryptocurrency die op het Stellar-netwerk wordt gebruikt.

Bankieren in armere regio’s is vaak een langzaam en duur proces, dus Stellar Lumens probeert dit op drie verschillende manieren op te lossen.

 1. Directe Fiat-valutawissel. Met het Stellar-netwerk kunt u direct twee verschillende valuta’s wisselen. Als u bijvoorbeeld euro’s wilt inwisselen voor Amerikaanse dollars, en iemand anders wil Amerikaanse dollars inwisselen voor euro’s, kunt u dit allebei binnen enkele seconden doen via Stellar Lumens.!
 2. Lumens gebruiken als tussenpersoon. Als u valuta wilt wisselen, maar het bedrag komt niet overeen met een verkoper, dan kan het netwerk Lumens gebruiken om de twee valuta’s met elkaar te overbruggen. Het kan er ongeveer zo uitzien: Amerikaanse dollars>Lumen>Euro’s
 3. Conversieketen. Als het Stellar-netwerk geen van de twee bovenstaande opties kan uitvoeren, kan het een reeks conversies uitvoeren. Dit is wanneer meerdere valuta’s worden verhandeld om u de valuta te geven die u wilt. Het zou er ongeveer zo uit kunnen zien. Amerikaanse dollars>Ethereum>Yen>Euro’s

Deze tools zijn erg goed voor valuta’s die in armere landen worden gebruikt, omdat het vaak moeilijk is om ze op de internationale markten in te wisselen! Het beste is dat het netwerk in slechts enkele seconden automatisch de beste optie kan kiezen.

Bovendien is het verzenden van een transactie bijna gratis. Het netwerk rekent een klein percentage van 1 XLM per transactie aan, dat is minder dan een cent!


In tegenstelling tot andere cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum, gebruikt Stellar Lumens geen miners om transacties te bevestigen. In plaats daarvan zullen bedrijven die besluiten het systeem te gebruiken automatisch bijdragen door een zogeheten "Knooppunt" op hun servers.

Het is echter nog steeds gedecentraliseerd, aangezien geen enkele server het netwerk beheert. Het is dus nog steeds echt veilig, en als iemand het netwerk wil hacken, moet hij elk knooppunt hacken dat wordt gebruikt.

In totaal zal er een maximale levering zijn van 100 miljard Stellar Lumens. De waarde heeft het erg goed gedaan sinds het werd uitgebracht in 2014 en het is nu een top tien-munt in de ranglijst van marktkapitalisatie.

Een belangrijk ding om te onthouden voordat u in Stellar Lumens investeert: aangezien het doel van Stellar is om zeer goedkope financiële transacties aan armere landen aan te bieden, wil het team niet dat de waarde van XLM te hoog wordt. Hierdoor zouden de transactiekosten kunnen stijgen, wat in strijd is met het doel van het project!

Dus, wat vind je van Stellar Lumens? Toch wil je doorgaan en zelf wat Stellar kopen?

Als je antwoord ja is, lees dan verder! Net als in de volgende sectie van deze “Hoe u Stellar Lumens koopt” -gids, zal ik vijf van de beste uitwisselingen bespreken waar u het kunt kopen!

Waar te koop Stellar Lumens

Aangezien Stellar Lumens een van de meest populaire munten is geworden, zijn er veel verschillende beurzen om het te kopen. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen – allemaal te maken met vergoedingen, betalingsmethoden en verificatie.

Binance

Als je al eerder in cryptocurrency hebt gehandeld, is de kans groot dat je er wel eens van had gehoord Binance – het werd al snel een van de meest populaire beurzen! Deze beurs heeft het grootste handelsvolume voor Stellar Lumens.

Binance is opgericht in 2017 en biedt nu meer dan 100 verschillende munten om te kopen en verkopen. De transactiekosten zijn ook laag: slechts 0,1% voor elke transactie. Het platform is geweldig voor zowel beginners als meer ervaren handelaren, omdat ze zowel een basisversie als een geavanceerde versie bieden.

Een nadeel van het gebruik van Binance is dat je niet kunt storten met fiatgeld, zoals Amerikaanse dollars. Dit betekent dat u uw bankpas / creditcard of bankrekening niet kunt gebruiken. Storten met een andere cryptocurrency is echter gratis. Stellar Lumens opnemen is ook erg goedkoop en kost je slechts 0,01 XLM!

De beveiliging is ook goed bij Binance en ze vereisen dat je Google Authenticator instelt. Elke keer dat u inlogt, handelt of intrekt, moet u de code bevestigen. Dit kan alleen worden verkregen via uw mobiele telefoon.

Een nadeel van het gebruik van Binance is dat hun klantenondersteuning niet erg goed is. Dit omvat de helpsectie, die vreselijk is vertaald van het Chinees naar het Engels.

Dus, om samen te vatten …

Voordelen

 • Meer dan 100 verschillende munten om te kopen en verkopen
 • Geen verificatie tenzij er in echt grote bedragen wordt gehandeld
 • Goede beveiliging
 • Lage tarieven

Nadelen

 • Geen fiat-aanbetalingsfaciliteiten
 • Klantenservice is niet goed

Dus nu je de voor- en nadelen van Binance kent, gaat het volgende deel van mijn “Hoe Stellar Lumens kopen” -gids je vertellen over de Kraken-uitwisseling!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Kraken

Gemaakt in 2011, Kraken is een van de oudste beursmakelaars die cryptocurrency verkoopt! Hun grootste voordeel is dat ze je toestaan ​​om te storten met fiat-valuta.

Hoewel de debet- of creditcardmethode hierbij niet is inbegrepen, kunt u eenvoudig geld storten met SEPA (E.U) of SWIFT. Om dit te doen, moet u in de VS, Canada, Japan, het VK of de EU wonen.!

Beveiliging is ook erg goed bij Kraken, en je moet je account verifiëren voordat je Stellar Lumens kunt kopen. Als u echter geld stort met een cryptocurrency, hoeft u alleen wat basisinformatie op te geven. Als u via een bankrekening wilt storten, moet u ook uw adres verifiëren.

De handelskosten zijn afhankelijk van de munt die u wilt kopen en hoeveel u handelt, maar om u een voorbeeld te geven: het verhandelen van Stellar Lumens met Amerikaanse dollars kost u tussen 0,02% -0,26%..

Het platform is ook heel gemakkelijk te gebruiken, dus het is geweldig voor beginners. Als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met Kraken via livechat of e-mail! Je kunt ze echter niet bellen.

Voordelen

 • Stort via een bankrekening
 • Uitstekende beveiliging
 • Makkelijk te gebruiken
 • Live chat-ondersteuning

Nadelen

 • Stortingen op bankrekeningen zijn alleen toegestaan ​​voor sommige landen
 • Een kleine selectie munten

De volgende uitwisseling die ik ga bespreken in mijn gids “Hoe Stellar Lumens te kopen” is HitBTC!

HitBTC

Gemaakt in 2013, HitBTC is een ander gevestigd beursaanbod Stellar Lumens. Ze zijn gevestigd in Estland en stellen u in staat om meer dan 200 verschillende cryptocurrencies te kopen en verkopen!

De reden dat ik ze heb gekozen, is dat ze veel verschillende betaalmethoden hebben om uit te kiezen. Door bijvoorbeeld geld te storten via een externe betalingsprovider zoals PerfectMoney, kunt u een debet- / creditcard, bankrekening of een contante tegoedbon gebruiken (alleen geselecteerde landen).

Onthoud gewoon dat als u met fiatgeld wilt storten, u uw account moet verifiëren door de vereiste documenten in te dienen. Sommige mensen hebben gemeld dat dit erg lang duurt, dus als u Stellar Lumens snel moet kopen, is dit misschien niet de beste optie voor u.

Hoewel HitBTC zegt dat ze echt een goede beveiliging hebben, is het belangrijk om te onthouden dat ze in 2015 zijn gehackt, waarbij van sommige mensen hun munten zijn gestolen. Het is ook moeilijk om de HitBTC-ondersteuningspagina te vinden. Als je het eenmaal hebt gevonden, kun je ze e-mailen. Er is echter geen livechat of telefonische ondersteuning.

Voordelen

 • Veel verschillende betaalmethoden om uit te kiezen
 • Meer dan 200 verschillende munten
 • Lage handelskosten
 • Extra tools voor gevorderde handelaren

Nadelen

 • Meldingen van dure opnames
 • Geen live chat of telefonische ondersteuning
 • Servers zijn in 2015 gehackt

U heeft nu dus drie verschillende uitwisselingen om uit te kiezen. Heb je besloten welke je wilt gebruiken of wil je horen waar je Stellar Lumens nog meer kunt kopen? Geen probleem! De volgende uitwisseling van mijn gids “Hoe Stellar Lumens te kopen” is Bittrex!

Bittrex

De Bittrex exchange is opgericht in 2014 en is gevestigd in de VS. Als het gaat om handelsvolume, hebben ze een van de hoogste. Ze hebben ook een hele goede selectie aan munten om uit te kiezen, waaronder Stellar Lumens.

Een groot voordeel van het gebruik van Bittrex is dat ze een uitstekende beveiliging hebben. Bovendien betaalt u bij een opname alleen de transactiekosten voor de blockchain!

Als het echter om het storten van geld gaat, kunt u geen fiat-valuta gebruiken. Hoewel ze van plan zijn dit in de toekomst aan te bieden, moet je een storting doen met een cryptocurrency (die gratis is). Handelskosten zijn een beetje hoger dan de andere beurzen die ik heb beoordeeld, en kosten 0,25% per transactie.

Hoewel de uitwisseling ideaal is voor beginners, zijn er ook enkele handige tools voor meer ervaren handelaren.

Als u ondersteuning nodig heeft, kunt u contact opnemen met Bittrex door een online ticket aan te maken. Er is geen live chatfunctie, maar als je geluk hebt, krijg je misschien snel antwoord op hun Facebook- of Twitter-pagina. Vergeet niet om daar geen privéaccountgegevens op te plaatsen!

Voordelen

 • Goede selectie van cryptocurrencies
 • Ideaal voor zowel beginners als gevorderde handelaren
 • Zeer goedkope opnames
 • Grote beveiliging

Nadelen

 • Handelskosten zijn niet zo goedkoop als andere beurzen
 • Geen livechat
 • Geen fiat-aanbetalingen

Het is nu tijd voor de laatste uitwisseling van mijn gids “Stellar Lumens kopen”!

Poloniex

Ook gevestigd in de VS.., Poloniex is een van de meest populaire beurzen om Stellar Lumens te kopen. Ze hebben een lange lijst met verschillende cryptocurrencies in de aanbieding en het platform is heel eenvoudig te gebruiken.

U kunt geen geld storten met een bankpas / creditcard of bankrekening, dus u moet in plaats daarvan een cryptocurrency gebruiken. Net als Bittrex zijn er geen kosten om munten op te nemen, behalve de transactiekosten van de blockchain.

U krijgt goedkopere handelskosten als u in grotere volumes handelt, die tussen de 0% -0,25% kunnen liggen.

U hoeft geen ID op Poloniex op te geven, tenzij u binnen 24 uur meer dan $ 2000 wilt opnemen, wat betekent dat u Stellar Lumens snel kunt kopen.

Hoewel Bittrex een in de VS gevestigd bedrijf is met een goede beveiliging, zijn hun servers in 2014 gehackt, waarbij de criminelen 12% van hun Bitcoin’s hebben gestolen..

Klantenservice is ook goed, aangezien u hulp kunt krijgen door middel van livechat.

Voordelen

 • Goede selectie van cryptocurrencies om te kopen en verkopen
 • Goedkopere transactiekosten naarmate u meer handelt
 • Betaal alleen de transactiekosten voor blockchain om op te nemen
 • Beveiliging wordt zeer serieus genomen
 • Live chat-faciliteit

Nadelen

 • Geen fiat-stortingen of -opnames
 • De server is in 2014 gehackt

Als u tot nu toe al mijn “Hoe u Stellar Lumens koopt” -gids hebt gelezen, zou u nu een goed begrip moeten hebben van hoe het project werkt. Je hebt ook vijf verschillende uitwisselingen om uit te kiezen! Welke ruil uit mijn “Waar te koop Stella Lumens” -sectie denk jij dat het beste bij je past?

In het volgende deel van mijn gids ga ik je stapsgewijze instructies geven voor het kopen van Stellar Lumens met Binance. De reden dat ik voor Binance heb gekozen, is dat ze veel handelsvolume hebben, je hoeft geen ID in te dienen en de kosten zijn erg laag.

Dus waar wacht je op? Laten we wat Stellar Lumens gaan kopen!

Instructies voor het kopen van Stellar Lumens

U kunt gaan en handel rechtstreeks op Binance, of je kunt ook eerst koop wat cryptocurrency bij een makelaar. Ik ga wat Ethereum kopen van Coinbase, omdat het snel en gemakkelijk is. Als u nog geen Coinbase-account heeft, Klik hier en stel er een in.

Koop ETH op Coinbase

Nadat u uw identiteit heeft geverifieerd en uw bankpas / creditcard heeft ingesteld, kunt u Ethereum kopen.

 1. Klik op Kopen verkopen.

  hoe je stellaire lumen kunt kopen op Coinbase

 2. Klik dan op Ethereum

  hoe je stellaire lumen op Coinbase kunt kopen

 3. Scroll naar beneden en voer de hoeveelheid fiat-valuta in die u naar Ethereum wilt wisselen. Ik koop 125 euro, maar uw account kan in een andere valuta zijn, zoals Amerikaanse dollars.

  hoe je stellaire lumen op Coinbase kunt kopen

 4. Om uw aankoop af te ronden, klikt u op Koop Ethereum direct!

ETH overbrengen naar Binance

 1. Klik bovenaan het Coinbase-scherm op Accounts.

  hoe je stellaire lumen op Coinbase kunt kopen

 2. Selecteer vervolgens Ethereum en klik op Sturen.

  hoe je stellaire lumen op Coinbase kunt kopen

 3. Wanneer je je stortingsadres van Binance krijgt, plak je het hier hier. Open vervolgens een nieuw tabblad en maak een account aan bij Binance.
 4. Zodra u Binance heeft ingesteld, beweegt u uw muis over Fondsen en klik vervolgens op Deposito’s.

  hoe je stellaire lumen kunt kopen op binance

 5. Typ in de vervolgkeuzelijst ETH en klik vervolgens op Ethereum.

  hoe je stellaire lumen kunt kopen op binance

 6. Je zult nu een lang stortingsadres zien dat zowel letters als cijfers zal bevatten. Klik op Kopieer adres en ga terug naar je Coinbase-tabblad.hoe je stellaire lumen kunt kopen op binance
 7. U moet nu het portefeuilleadres plakken dat u zojuist hebt gekopieerd. Klik vervolgens op Sturen. De munten zouden binnen 10 minuten in uw Binance-account moeten worden bijgewerkt.

Hoe u Stellar Lumens op Binance kunt kopen

Als uw Binance-account nu wordt gefinancierd met Ethereum, kunt u Stellar Lumens kopen!

 1. Beweeg je muis over Uitwisseling en klik vervolgens op Basic.

  hoe je stellaire lumen kunt kopen op binance

 2. Klik aan de rechterkant van het scherm op ETH. Zoeken naar XLM en klik vervolgens op XLM / ETH.

  hoe je stellaire lumen kunt kopen op binance

 3. U bevindt zich nu op het handelsscherm voor de Stellar Lumens / Ethereum-koppeling!
 4. Scroll naar beneden onder de grafiek en zoek naar het Koop XLM handelsdoos. Klik nu op het Markt. Wanneer u de marktoptie gebruikt, betekent dit dat u de beste Stellar Lumens-prijs krijgt die op dat moment beschikbaar is!
 5. U moet nu het aantal Stellar Lumens invoeren dat u wilt kopen. Zoals je kunt zien in mijn screenshot hieronder, koop ik 1000 munten. Als u echter al uw Ethereum-saldo wilt gebruiken, klikt u op 100%.

Klik ten slotte op Koop XLM! Gefeliciteerd, u heeft met succes uw eerste Stellar Lumens gekocht!

Hoe gemakkelijk was dat ?! Vergeet ook niet dat als u uw Stellar-munten voor een lange tijd wilt bewaren, u ze in een beveiligde portemonnee moet opnemen. Zie mijn gids hier voor meer informatie over het kiezen van een veilige portemonnee!

Gevolgtrekking

Welnu, dat is het einde van mijn gids “Stellar Lumens kopen”. Ik hoop dat je het leuk vond! Als je het helemaal doorleest, zou je nu voldoende zelfvertrouwen moeten hebben om erop uit te gaan en wat Stellar Lumens voor jezelf te kopen.!

Dus, wat vind je het leukst aan Stellar Lumens? Is het dat transacties maar een paar seconden duren, of dat het praktisch gratis te gebruiken is? Ik vind het heel leuk hoe het team ook armere landen probeert te helpen!

Als je het uitwisselingsgedeelte van mijn gids leest, zou je ook een goed begrip moeten hebben van de voor- en nadelen van vijf verschillende beurzen die Stellar Lumens verkopen.

Heb je besloten om Binance te gebruiken zoals ik? Ik weet dat er andere beurzen zijn waar je met fiatgeld kunt storten, maar ik vind nog steeds dat Binance de snelste manier is om het te doen!

Hoe zit het met mijn stapsgewijze handleiding? Vond je het gemakkelijk om te volgen? ik hoop het!

Hoe dan ook, ik zou graag willen weten wat je van het Stellar Lumens-project vindt, welke beurs je hebt gebruikt en hoeveel munten je hebt besloten te kopen. Laat dus gerust hieronder uw opmerkingen achter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map