Nu de wereld zo snel beweegt als hij is, wordt het steeds moeilijker om de technologie bij te houden. Twintig tot dertig jaar geleden was ‘internet’ nog een mysterieus en ontzagwekkend onderwerp. Tegenwoordig kunnen de meesten van ons zich geen dag meer zonder voorstellen. En als al die jaren geleden investeerders zouden vragen “hoe moet ik investeren in olie?”, Lijken mensen zich nu af te vragen hoe ze in blockchain kunnen investeren..

Als je nu – op dit moment – in blockchain zou investeren, hoe zou je dat dan doen? Als je geen idee hebt (of misschien wat aanvullend onderzoek doet), ben je hier aan het juiste adres!

Blockchain kan een moeilijk onderwerp zijn, dus we zullen proberen het rustig aan te doen en vanaf het begin te beginnen. We behandelen de basisdefinities om op peil te zijn – daarna duiken we meteen in de blockchain-technologieaandelen en -investeringen.

Inleiding – Alles over blockchain

Laten we dus bovenaan beginnen. Als u deze handleiding leest, is de kans groot dat u waarschijnlijk weet wat een blockchain is. Maar laten we voor de zekerheid even kort samenvatten.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

In zijn meest eenvoudige vorm is blockchain een steeds groter wordende lijst met informatie. Deze informatie is gemaakt van blokken – al deze blokken zijn met elkaar verbonden door middel van cryptografie. Ze bevatten verschillende informatie – tijdstempels, specifieke coderingen en vooral voor een cryptoliefhebber – informatie over de verschillende transacties die plaatsvinden binnen.

Blockchain stelt de twee partijen (tussen wie de transactie plaatsvindt) in staat om een ​​derde partij te vermijden – vaker wel dan niet een bank. De gegevens van de transactie worden versleuteld bewaard in de blokken die vrij moeilijk te wijzigen en te spelen zijn.

Sinds 2014 bestaat blockchain 2.0. Dit is een meer geavanceerde versie van zijn voorganger – met blockchain 2.0 kan de gebruiker complexere slimme contracten maken, die op hun beurt veiligere, beter geoptimaliseerde transacties mogelijk maken..

Investeren in blockchain

DISCLAIMER: Voordat u een investering doet, dient u altijd een financieel expert of adviseur te raadplegen. Elke transactie of investering die u doet, is volledig voor uw eigen risico.

Nu we dat uit de weg hebben geruimd, kunnen we meteen beginnen met investeren.

Allereerst, waarom zou iemand in blockchain investeren? De vraag lijkt eenvoudig genoeg, maar er zijn veel verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen hun geld in de handen van cryptovaluta te leggen.

Grote bedrijven hebben de neiging om voorop te lopen als het gaat om blockchain-investeringen. De meeste van deze bedrijven zijn gevestigd in de VS – alleen de 5e grootste investeerder komt uit Beijing, China (Node Capital).

Individuele mensen hebben een breed scala aan redenen om in blockchain te investeren. Sommigen zien een mooie toekomst in de crypto-wereld – deze mensen hebben de neiging om te denken dat cryptocurrencies de juiste keuze zijn en dat ze uiteindelijk andere soorten valuta’s in het algemeen zullen elimineren.


Anderen voelen zich meer aangetrokken tot de financiële kant van de zaak – cryptocurrencies hebben de neiging sterk in prijs te fluctueren. Een dagspecifieke cryptovaluta kan centen waard zijn en dan van de ene op de andere dag in prijs stijgen. Dit soort pieken maakt de cryptogemeenschappen over de hele wereld vaak wakker – talloze artikelen praten over en geven voorbeelden van hoeveel geld je in Bitcoin had moeten investeren toen het voor het eerst miljonair werd..

Ook hier zijn veel verschillende redenen te bedenken om in blockchain te investeren. Maar wanneer u uiteindelijk besluit uw spaarvarken leeg te maken en naar de dichtstbijzijnde “Blockchain Trading Booth” te haasten, realiseert u zich plotseling dat zoiets niet bestaat..

Dus … hoe te investeren in blockchain, dan?

Methode nr. 1 – Voorraden

Aandelen zijn waarschijnlijk een van de meest voorkomende gedachten die in iemands hoofd opkomen wanneer ze proberen te achterhalen hoe ze in blockchain kunnen investeren. En met een goede reden!

Aandelen zijn een redelijk goede plek om te beginnen als u denkt aan blockchain-investeringen. Nu ga ik je vertellen over drie solide plaatsen die het waard zijn om in te investeren als het gaat om aandelen in blockchaintechnologie.

360 Blockchain Inc.

360 Blockchain Inc is waarschijnlijk een van de eerste bedrijven die in je opkomt als je nadenkt over hoe je in blockchain-technologie kunt investeren.

Volgens de officiële website is het de missie van 360 Blockchain om blockchain-technologieën te versterken met hun kapitaal om de beste kansen voor haar aandeelhouders te creëren. Ze zijn gevestigd in Canada en zijn tegenwoordig een van de weinige op CSE gebaseerde bedrijven die hun jaarlijkse inkomsten publiceren voor openbare vertoning.

Hoe te investeren in blockchain - Blockchain-grafiek

Wat 360 Blockchain als bedrijf uniek maakt, is dat ze uitsluitend in de blockchain investeren. Een ander ding om in gedachten te houden als u nadenkt over hoe u in blockchain kunt investeren en als dit bedrijf bij u lijkt te passen, is dat ze zich ook richten op het investeren in technologieën die blockchain gebruiken op een soort van nieuwe, innovatiegedreven manieren..

Hierboven heb ik de aandeleninformatie van de 360 ​​Blockchain van de afgelopen 6 maanden opgenomen. Zoals je in de grafiek kunt zien, zit het bedrijf in een kleine malaise. Dit is helemaal niet vreemd als je bedenkt dat de meeste cryptocurrency-prijzen de afgelopen maanden laag zijn geregistreerd.

Over het algemeen is 360 Blockchain Inc de moeite van het bekijken waard als u erover nadenkt hoe u in blockchain-technologie kunt investeren. Ook al bevindt hun aandeel zich momenteel in een crashperiode, het zou waarschijnlijk een goed idee zijn om ze in de gaten te houden – je weet nooit wanneer ze meteen weer terugkomen.

IBM

IBM is de houders van hun blockchain-technologie, die ze beweren superieur te zijn. Het bedrijf heeft zich aangesloten bij het Hyperledger-project (een gezamenlijk open-sourceproject dat tot doel heeft de op blockchain gebaseerde grootboeken verder te ontwikkelen) om de eerdere versies van de blockchain te helpen ontwikkelen en vooruit te helpen..

hoe te investeren in blockchain - gewone aandelen van IBM

Het bedrijf benadrukt hoe geweldig en winstgevend hun blockchain-technologie is voor bedrijven. Ze hebben onlangs een proefversie van blockchain gepresenteerd als platform voor banken. Het is duidelijk dat IBM serieus is met wat ze doen, en ze geloven echt in de toekomst van blockchain – hun hele bedrijfsmodel is er tenslotte op gebaseerd..

Ik heb een aandelengrafiek voor u toegevoegd om de aandelenwaarde van het bedrijf van de afgelopen zes maanden beter te kunnen zien. Uit de grafiek blijkt duidelijk dat IBM hun bedrijfsmodel serieus neemt en dat ze de cijfers hebben om dit te bewijzen.

Samenvattend is IBM van plan om bedrijven te revolutioneren met zijn blockchain-technologie. Als ze dit tempo volhouden, zijn ze misschien de moeite waard om naar te kijken wanneer ze nadenken over hoe ze in blockchain kunnen investeren.

Hive Blockchain-technologieën

Hive Blockchain-technologieën (vanaf dit punt: Hive) is een vrij gebruikelijke keuze bij het nadenken over hoe te investeren in blockchain-technologie. Zoals ze het zelf zeggen, is de Hive “een brug aan het bouwen van de blockchain-sector naar traditionele kapitaalmarkten” (hiveblockchain.com/corporate).

Het bedrijf heeft momenteel vier sectoren (twee in IJsland en twee in Zweden). Deze sectoren worden voornamelijk gebruikt om Ethereum te mijnen. Hive is er trots op dat ze proberen milieuvriendelijk te zijn. Het bedrijf heeft zijn sectoren op koele jurisdictie gebouwd om de effecten van grote koelmachines op het milieu te minimaliseren.

hoe te investeren in blockchain - Hive blockchain-technologiegrafiek

Hive is toegewijd aan het bouwen en ontwikkelen van de blockchain-infrastructuur. Ze proberen dit te bereiken door samen te werken met Genesis Mining Ltd. en 24/7 cryptocurrencies te delven. Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, is het bedrijf alleen bezig met het delven van Ethereum. Ze willen echter ook uitbreiden naar Bitcoin-mijnbouw.

Net als bij 360 Blockchain zijn de aandelenkoersen van Hive al een tijdje gedaald. Nogmaals, dit is logisch als je kijkt naar de recente Ethereum-prijzen (de cryptocurrency van het bedrijf).

Hoewel de aandelen van Hive crashen, is het waarschijnlijk de moeite waard om dit bedrijf in de gaten te houden voor langetermijninvesteringen. Hive heeft een aantal grote investeerders en adviseurs aan zijn zijde. Dit kan ervoor zorgen dat de zaken op elk moment naar de positieve kant gaan voor mensen die willen investeren in blockchain.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Methode nr. 2 – Cryptocurrencies

Als je aan blockchain-investeringen denkt, maar aandelen zijn niet jouw ding, dan is de op één na beste (en meest gebruikelijke) optie om simpelweg cryptocurrencies te kopen.

Ja, ik ben serieus.

Hoewel deze methode vaak over het hoofd wordt gezien door mensen die nadenken over hoe ze in blockchain kunnen investeren, is deze methode erg populair. Hoewel mensen uit de cryptocurrency-gemeenschappen meestal crypto’s kopen om andere redenen (d.w.z. handelen), is het een vrij bekende manier om in blockchain te investeren.

Ik ga u vertellen over drie van de meest voorkomende investeringen in cryptocurrencies, zodat u een duidelijker beeld krijgt van waar ik het over heb. Misschien zijn dit het startpunt voor u wanneer u overweegt om in blockchain te investeren.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin is waarschijnlijk de meest bekende cryptocurrency die er is. Het wordt beschouwd als de OG-munt, die langer standhoudt dan welke andere munt dan ook in het bedrijf.

Bitcoin heeft duizenden en duizenden enthousiastelingen en investeerders. Deze crypto heeft door de jaren heen een enorme aanhang opgebouwd, dankzij zijn bekendheid en – wat lijkt – een uitbarsting van de ene op de andere dag in de mainstream.

hoe te investeren in blockchain - bitcoin-prijsgrafiek

Uit de bovenstaande grafiek blijkt duidelijk dat Bitcoin op dit punt in een dalende trend zit. Ondanks dit feit geloven veel mensen nog steeds van harte in de toekomst van de medaille. Dit kan een van de belangrijkste factoren zijn voor het opnieuw verschijnen van deze Crypto.

Ethereum (ETH)

Een andere zeer populaire cryptocurrency, Ethereum neemt de tweede plaats in op de marktpositie naast Bitcoin. Net als zijn mededinger, is Ethereum een ​​zeer populaire en bekende cryptocurrency in de cryptowereld.

Een sterke kwaliteit die ETH heeft, is dat veel van de nieuwe startups en ideeën zijn gebaseerd op zijn netwerk. BAT (Basic Attention Token) is hier een goed voorbeeld van. Hierdoor denken veel mensen dat Ethereum op een dag Bitcoin zal inhalen op de ranglijst van marktposities.

Ethereum draagt ​​hetzelfde verhaal als zijn collega-cryptocurrencies – al een tijdje crasht het in prijs. Dit kan te wijten zijn aan verschillende factoren, maar één ding is zeker: ETH staat niet alleen in deze ondergang.

Alles bij elkaar genomen heeft Ethereum tot op de dag van vandaag een sterke aanhang die gelooft in de toekomst van deze crypto. Als u erover nadenkt hoe u in blockchain kunt investeren, doet u er waarschijnlijk goed aan deze munt niet te vergeten.

Rimpel (XRP)

Nog een andere zeer populaire cryptocurrency, Ripple houdt al geruime tijd stand. Het is erin geslaagd gelijke tred te houden met de grotere, meer bekende crypto’s op de markt.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen die in blockchain willen investeren, hun blik op Ripple richten, is de marktprijs. Op het moment van schrijven van dit artikel is de prijs van één XRP $ 0,28. Dit maakt de munt erg populair bij mensen die misschien niet het geld hebben om groot te worden, maar toch willen pitchen in de crypto-investeringswereld.

Ripple is sinds begin 2018 in prijs gedaald. Het is echter vermeldenswaard dat het crashproces van deze munt zeer stabiel is geweest en zonder plotselinge, onverwachte pieken..

Omdat XRP om verschillende redenen altijd in het nieuws komt, zou het niet gek zijn om te zeggen dat deze munt in de toekomst misschien weer omhoog gaat klimmen..

Methode nr. 3 – Startups

Hoewel niet zo voor de hand liggend als de andere twee, is deze methode behoorlijk populair als je erover nadenkt hoe je in blockchain kunt investeren.

De afgelopen jaren zijn er veel startups geweest die de wereld hebben verrast met hun innovatieve ideeën en doelen. Veel van hen hadden één ding gemeen: blockchain.

Houd bij het investeren in blockchain altijd je ogen gericht op startups die zijn gebouwd en gecentreerd rond de blockchain-technologie. Een goed voorbeeld hiervan is de eerder genoemde BAT (Basic Attention Token).

Dit token is gebouwd rond het Ethereum-netwerk. Het werkt momenteel in de Brave-browser, maar breidt zich uit. BAT heeft tot doel alle fraude tussen uitgevers, adverteerders en gebruikers te elimineren.

Het is echt een ambitieus project, maar het BAT-team heeft hard gewerkt en de resultaten zijn merkbaar!

Dit is slechts een voorbeeld van een op blockchain gebaseerde startup. Met een beetje graafwerk kun je veel verschillende projecten tegenkomen. Wie weet – misschien is een van hen precies wat u zocht?

Hoe te investeren in blockchain? – Gevolgtrekking

Blockchain (en de cryptocurrencies die erop zijn gebaseerd) wordt een steeds populairder, bijna onvermijdelijk onderwerp. Het is normaal dat investeerders zich tot dit onderwerp wenden en beginnen te ontrafelen hoe ze in blockchain kunnen investeren.

Er zijn veel verschillende manieren waarop u kunt kiezen om te beginnen met beleggen. In deze tutorial heb ik je er slechts drie laten zien – er zijn er nog veel meer om uit te kiezen als je dat wilt.

Dus om de afluistervraag ‘hoe te investeren in blockchain?’ Te beantwoorden, zou ik zeggen dat het afhangt van de persoon en zijn of haar wensen en behoeften. Iedereen is anders, en als je ervoor kiest om je in de wereld van crypto te verdiepen, wens ik je veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me