Dus je hebt de beslissing genomen om vergroot uw cryptocurrency-portfolio en nu wil je weten hoe je Tron-munten koopt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wist je trouwens dat Tron zijn waarde met meer dan 33 keer in slechts 15 dagen terug in december 2017!?

Deze complete gids begint met een uitleg wat de Tron-munt is, en waarom het is gemaakt. Dan zal ik de top vijf uitwisselingen waar je het van kunt kopen, gevolgd door een eenvoudige stapsgewijze handleiding inclusief screenshots om het proces nog gemakkelijker voor je te maken!

Aan het einde van deze gids bent u klaar om uw allereerste Tron-munt te kopen.

Notitie: Het is cruciaal om te kiezen veilige crypto-uitwisselingen, of u TRX of een andere munt koopt. Coinbase en Binance zijn slechts enkele van de aanbevolen opties. Vergeet ook niet om uw cryptocurrencies te bewaren veilige portemonnees, zoals Ledger Nano S en Trezor Model T.

Laten we aan de slag gaan en kijken hoe Tron werkt!

Wat is Tron?


Tron was eind 2017 gemaakt door Justin Sun. Het is nog steeds een van de meest succesvolle ICO’s aller tijden, namelijk verhogen meer dan $ 81 miljoen van investeerders in cryptocurrency! In feite wilden zoveel mensen het kopen dat het de oorzaak was Binance uitwisseling om te crashen!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

NotitieICO staat voor initial coin offerings, en is een manier voor nieuwe cryptoprojecten om geld in te zamelen. In 2017 meer dan $ 5 miljard is op deze manier opgevoed! Hoeveel denkt u dat er in 2018 zal worden opgehaald??

Tron wil helemaal decentraliseren het internet door mensen toe te staan creëren en openen alledaagse media zonder tussenkomst van een derde partij. Dit is echt belangrijk omdat grote bedrijven niet alleen bepalen wat mensen kunnen zien, maar ook het grootste deel van de winst op zich nemen!

Denk bijvoorbeeld na over hoe YouTube werkt. Als je veel tijd besteedt aan het maken van een echt coole video en upload het vervolgens naar YouTube, u meteen geef de controle weg.

Hoe Tron te kopen: Tron-netwerk.

Hoewel je een kans maakt om geld te verdienen met je video als steeds meer mensen ernaar kijken, zal YouTube een groot percentage van uw winst. Dat is niet eerlijk, hè!?

Als YouTube om welke reden dan ook besluit dat ze je video niet langer willen hosten, kunnen ze deze op elk moment verwijderen!

Tron lost dit probleem op door een gedecentraliseerd platform te creëren dat niet door één persoon kan worden beheerd. In plaats daarvan, controle wordt gedistribueerd op duizenden verschillende computers.

De enige manier waarop iemand het netwerk kan hacken, is als iemand toegang krijgt tot elke afzonderlijke computer die het netwerk ondersteunt, wat vrijwel onmogelijk is!

Tron heeft zijn eigen cryptocurrency, die wordt genoemd TRX in het kort. TRX wordt gebruikt om te helpen bevestig transacties, en kunstenaars betalen voor hun werk. Naarmate steeds meer mensen Tron gebruiken als een gedecentraliseerd mediaplatform, zal de waarde van de munt toenemen.

Mensen die in het begin in Tron hebben geïnvesteerd, hebben het heel goed gedaan. Toen de munt voor het eerst werd uitgebracht, was hij alleen maar waard $ 0,002. Dat is minder dan 1 cent! In de eerste week van januari 2018 bereikte het bijna $ 0,25 per munt, waardoor sommige gelukkige investeerders veel winst maken.

UPDATE 2021: TRX is momenteel de moeite waard $ 0,035 USD.

Hoe Tron te kopen: Tron-munt.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen zoveel vertrouwen hebben in Tron, is dat de oprichter ervan, Justin Sun, is echt goed bevriend met Jack Ma. Ma creëerde een van de meest waardevolle bedrijven aller tijden, Alibaba, wat betekent dat hij veel belangrijke contacten heeft.

Dus nu u een beetje geschiedenis over het project kent, gaan we kijken hoe u een Tron-munt kunt kopen!

Hoe Tron Coin te kopen?

Er zijn veel verschillende beurzen waar je Tron-munten kunt kopen, maar ik ga je de top vijf laten zien. Elke beurs heeft zijn eigen voor-en nadelen, dus lees ze allemaal door en beslis welke het beste voor u is – TRX kopen met een creditcard of betaalpas heeft de voorkeur, dus neem de tijd en beslis!

Binance

Pas in 2017 gemaakt, Binance is een van de meest betrouwbare crypto-uitwisselingen. Een van hun grootste nadelen is dat u geen geld kunt storten of opnemen met fiat-valuta, wat betekent dat u moet handelen met een andere cryptocurrency..

UPDATE 2021: Binance nu ondersteunt meerdere fiat-valuta’s, inclusief USD, EUR, RUB, TRY, enzovoort.

Opmerking: als u zich afvraagt ​​wat ik bedoel met “Fiat-valuta”, dan heb ik het over real-world cash. USD, EUR en GBP zijn allemaal voorbeelden van fiatvaluta. Centrale banken kunnen zoveel fiatvaluta drukken als ze willen, waardoor de waarde in de loop van de tijd afneemt!

Binance is echter erg populair omdat ze een lijst maken meer dan 100 verschillende munten, inclusief Tron. Elke keer dat u op Binance handelt, betaalt u een vergoeding van 0,1%, dat is een van de laagste. Nog beter, als u de Binance-munt, wat ook een cryptocurrency is, u krijgt 50% korting op alle kosten!

Binance is zo populair geworden dat eind 2017 ze stonden tijdelijk niet meer toe dat nieuwe klanten een account konden registreren omdat er te veel mensen lid werden!

Account de beveiliging bij Binance is ook goed, zoals je kunt instellen Google Authenticator. Ten slotte heeft Binance een basis- en een geavanceerd gedeelte, wat betekent dat het ideaal is voor zowel beginners als meer ervaren handelaren.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

HitBtc

HitBTC is een multi-valuta crypto-uitwisseling gevestigd in Estland en verleent zijn diensten sinds eind 2013. Het is perfect voor beginners, omdat u hiermee geld kunt storten met fiat-valuta’s zoals USD en EUR. Als u zich in Europa bevindt, is dit normaal gesproken via SEPA of SWIFT voor andere delen van de wereld.

Hoe Tron Coin te kopen: complete gids

Onthoud dat als u besluit uw bankrekening te gebruiken om te storten, u identiteitsdocumenten moet overleggen. Je zult ook een paar dagen moeten wachten op HitBTC om uw ID te verifiëren. Als je Tron snel moet kopen, is het misschien beter om te storten met een andere cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum.

HitBTC heeft bijna 200 verschillende cryptocurrencies om te kopen en verkopen, waaronder Tron. Net als Binance, handelskosten zijn erg laag met 0,1%. Afhankelijk van welke munt u wilt opnemen, kunnen de kosten echter behoorlijk hoog zijn.

Hoewel HitBTC verschillende beveiligingsfuncties heeft, zoals Google Authenticator toen de uitwisseling in 2015 werd gehackt, verloren sommige mensen hun munten.

OKEx

OKEx was gelanceerd in 2014 en ondersteunde oorspronkelijk alleen de Chinese taal. Naarmate ze echter populairder werden, boden ze ook Engels aan!

U kunt kopen meer dan 100 verschillende munten op OKEx en de website heeft veel handelsvolume. Hoewel ze een fiat-valutafaciliteit hebben, is dit om gevorderde handelaren in staat te stellen ingewikkelde financiële producten te kopen, dus dit zou niet geschikt zijn als u alleen Tron wilt kopen..

Veiligheid bij OKEx is een van de beste in de branche, waarbij gebruikers verificatiestappen moeten voltooien elke keer dat ze inloggen, handelen of geld opnemen. Sommige mensen klagen over het aantal keren dat ze hun mobiele nummer moeten bevestigen, maar ik denk dat het goed is dat ze beveiliging zo serieus nemen!

Hoe Tron Coin te kopen: complete gids

Cryptocurrency storten in OKEx is gratis, maar elk handel kost tussen 0,02% – 0,2%, afhankelijk van de status van uw account. Je hoeft alleen maar leverings-ID als u in zeer hoge bedragen handelt, wat meer dan 100 bitcoin in 24 uur betekent!

Eindelijk is er live chat-ondersteuning 24 uur per dag, wat geweldig is als je in een andere tijdzone dan China woont!

Mercatox

Mercatox was opgericht in 2016 en is een peer-to-peer-uitwisseling (P2P). Dit betekent dat u Tron niet rechtstreeks bij de beurs koopt, maar bij de persoon die het wil verkopen. Denk aan P2P als persoon-tot-persoon!

Het financieren van uw account is heel eenvoudig zoals er zijn veel verschillende betalingsproviders die fiat-valutastortingen kunnen verwerken, zoals Perfect geld en Betaler! Dit omvat debet / credit kaart en bankrekening stortingen. Hoewel dit erg handig is, zal elke betalingsprovider zijn eigen kosten hebben, dus controleer dit voordat u stort.

De Mercatox-ruilaanbiedingen meer dan 100 verschillende cryptocurrencies kopen, verkopen en verhandelen. Elke transactie kost 0,25% aan transactiekosten voor zowel de koper als de verkoper, wat nog steeds vrij goedkoop is. Wanneer u een account registreert, wordt u gevraagd om tweefactorauthenticatie, e-mailverificatie en sms-verificatie in te stellen, waardoor uw account echt veilig is.

CoinEgg

Hoewel CoinEgg is veel kleiner dan de andere beurzen die ik heb vermeld, ze hebben een van de hoogste handelsvolumes voor Tron. Gevestigd in het VK, zijn er veel verschillende cryptocurrencies die u kunt kopen en verkopen.

Hoe Tron Coin te kopen: complete gids

Helaas staat CoinEgg geen stortingen toe met een bankpas / creditcard of bankrekening, maar u kunt in plaats daarvan populaire munten zoals Bitcoin en Ethereum gebruiken. Handel vergoedingen zijn erg laag met slechts 0,1%.

Als het om ondersteuning gaat, is er een live chat-faciliteit, of je kan dien een e-mailticket in. Beveiliging wordt bij CoinEgg zeer serieus genomen en u kunt pas handelen als u drie beveiligingsvragen heeft ingesteld.

Dus alsjeblieft, je weet nu waar je Tron-munten kunt kopen! Nu is het tijd voor mij om u te laten zien hoe u Tron-munten kunt kopen met stapsgewijze afbeeldingen!

Stapsgewijze instructies voor het kopen van Tron Coin

Hoewel ik heb vermeld enkele Tron-uitwisselingen waarmee u uw bankpas / creditcard of bankrekening kunt gebruiken, duurt het enkele dagen voordat u geverifieerd bent.

Als u dus snel wilt weten hoe u Tron-munten kunt kopen, moet u eerst een account bij Coinbase en koop wat Ethereum. Om erachter te komen hoe u zich kunt registreren, kunt u mijn volledige gids raadplegen hier. Als je klaar bent, kom dan terug naar dit deel van mijn gids “Hoe de Tron-munt te kopen”!

Hoe Tron te kopen: Koop ETH op Coinbase

Nu u uw Coinbase account en uw gegevens geverifieerd, is het tijd om wat Ethereum te kopen!

 1. Klik eerst op Kopen verkopen

  Hoe tron ​​te kopen op Coinbase

 2. Klik vervolgens op Ethereum

  Hoe tron-munten op Coinbase te kopen

 3. Scrol naar de onderkant van de pagina en voer de hoeveelheid Ethereum in die u wilt kopen. Omdat mijn rekening in euro’s is, heb ik 125 EUR ingevoerd. Het ETH-vak wordt dan bijgewerkt, afhankelijk van het bedrag dat u invoert.
 4. Klik ten slotte op Koop Ethereum direct om uw aankoop te voltooien. Gemakkelijk!

Hoe Tron te kopen: ETH naar een beurs sturen

Nu je wat Ethereum hebt gekocht, moet je ze overzetten naar een beurs die Tron verkoopt. Ik gebruik normaal gesproken Binance omdat ze het grootste volume hebben en hun vergoedingen erg laag zijn.

 1. Klik op Accounts bovenaan de beurs
 2. Vervolgens moet je naar beneden scrollen, selecteren Ethereum en klik op Sturen.
 3. U wordt vervolgens gevraagd om het portefeuilleadres in te voeren waarnaar u uw Ethereum wilt verzenden. Dit wordt je Binance-adres. Als je nog geen Binance-account hebt, klik dan hier om onze volledige gids te bekijken. Keer terug naar stap 4 zodra u klaar bent!
 4. Beweeg uw muis om uw Ethereum-portefeuilleadres op Binance te krijgen Fondsen en klik vervolgens op Deposito’s.
 5. Klik nu op de vervolgkeuzelijst en voer in ETH en klik vervolgens op Ethereum.
 6. Nu ziet u uw unieke Ethereum-portefeuilleadres voor Binance. Klik op Kopieer adres en ga dan terug naar Coinbase.
 7. Plak in Coinbase het Binance-portefeuilleadres en klik op Uw Ethereum-munten zouden Binance binnen 10 minuten moeten bereiken!

Hoe Tron te kopen: TRX kopen op Binance

Je bent zo ver gekomen en je bent nog een stap verwijderd van het kopen van je allereerste Tron-munten! Zodra je Binance-account wordt gefinancierd, volg dan de onderstaande stappen.

 1. Beweeg je muis over Uitwisseling en klik vervolgens op Basic.
 2. Klik aan de rechterkant van de pagina op ETH, zoeken naar TRX en klik vervolgens op TRX / ETH.
 3. Zoals u in de onderstaande schermafbeelding kunt zien, bevindt u zich nu op het hoofdhandelsscherm voor de Tron / Ethereum-koppeling.
 4. Scroll naar beneden onder de grafiek en zoek naar Koop TRX. Klik vervolgens op het Markt. Als u op de markt klikt, krijgt u de huidige marktprijs voor Tron te zien, zodat uw bestelling meteen wordt verwerkt!
 5. Nu moet u het aantal Tron invoeren dat u wilt kopen. Als u alle Ethereum die u van Coinbase heeft overgedragen wilt gebruiken, klikt u op 100%.
 6. Klik ten slotte op Koop TRX om uw handel te voltooien.

Gefeliciteerd! U weet nu hoe u Tron Coin kunt kopen Binance! Hoe gemakkelijk was dat?

Hoe Tron te kopen: conclusie

Als je dit hebt gelezen “Hoe koop je Tron Coin?” gids van begin tot eind, u zou er nu een goed begrip van moeten hebben hoe het project werkt.

Onthoud gewoon dat het belangrijk is om altijd voor betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen te kiezen bij het kopen van TRX. Het wordt ten zeerste aanbevolen om tussen te kiezen Coinbase en Binance.

Zorg er ook voor dat u een veilige portemonnee aanschaft, zoals Ledger Nano S en Trezor Model T. Of u kunt ze in uw Coinbase portemonnee.

Hopelijk heb je genoten van mijn “Hoe koop ik Tron Coin?” gids. Ik zou graag horen wat je van Tron vindt en waarom je denkt dat het een goede munt is om te kopen. Misschien weet je iets wat ik niet weet !? Laat me je opmerkingen achter en laat het me weten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me