Hoe u Bitcoin kunt krijgen: de eenvoudigste manieren om Bitcoin online en offline te krijgen

Iedereen heeft het over Bitcoin. Je weet er weinig van, maar genoeg om te begrijpen dat deze cryptocurrency de manier waarop we over geld denken verandert, en nu wil je weten hoe je aan Bitcoin kunt komen.

Heb ik gelijk? Ik dacht het al…

Elke Bitcoin is meer waard dan 7000 Amerikaanse dollars en sommige mensen denken dat ze meer waard kunnen zijn dan 60.000 Amerikaanse dollars tegen het einde van 2021. Dat is veel geld, dus laten we eens kijken hoe we aan Bitcoin kunnen komen!

Er zijn een paar verschillende manieren om aan Bitcoin te komen. U kunt Bitcoin kopen bij een online Bitcoin-uitwisseling en betalen met een creditcard. Of u kunt een verkoper persoonlijk ontmoeten en Bitcoin contant kopen. U kunt zelfs uw eigen Bitcoin maken via een proces dat mining wordt genoemd!

In deze gids leer ik je wat Bitcoin is, hoe het werkt en waar je het kunt vinden. Ik leer je ook de juiste manier om alle informatie op te slaan die je nodig hebt om veilig toegang te krijgen tot je nieuwe Bitcoin.

Het eerste dat alle beginners moeten weten, zijn: wat is Bitcoin en hoe werkt Bitcoin? Dus laten we beginnen…

Bitcoin Origins

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hoe Bitcoin Digital Currency te krijgen Digitale valuta: Het is geld dat alleen digitaal bestaat. Hoe u Bitcoin peer-to-peer krijgt Peer naar peer: Het wordt van de ene persoon naar de andere gestuurd. Er is geen bank of PayPal – dit worden tussenpersonen of derden genoemd. Bitcoin heeft geen tussenpersonen of derden. Hoe Bitcoin Public te krijgen

Openbaar: Alle Bitcoin-transacties worden geregistreerd in een openbaar grootboek dat een blockchain wordt genoemd. Alle gebruikers met toegang tot internet kunnen de Bitcoin-blockchain en alle Bitcoin-transacties die ooit zijn gedaan, bekijken.

Hoe u Bitcoin versleuteld kunt krijgen

Versleuteld: Transactie-informatie wordt versleuteld met behulp van cryptografie. Dit betekent dat speciale codes worden gebruikt om de accountinformatie van gebruikers te verbergen. Crypto betekent verborgen, dus Bitcoin is verborgen geld!

Hoe Bitcoin gedecentraliseerd te krijgen Gedecentraliseerd: Bitcoin heeft geen centrum. Het wordt beheerd door zijn gebruikers en computeralgoritmen. Geen enkele persoon, groep of regering bepaalt hoe het werkt. Hoe Bitcoin gedistribueerd te krijgen Gedistribueerd: Dit betekent dat de Bitcoin-blockchain is opgeslagen op duizenden computers (of knooppunten) over de hele wereld. Dit maakt het erg moeilijk om te hacken. Hoe Bitcoin onveranderlijk te krijgen Onveranderlijk: Dit betekent dat zodra een transactie is toegevoegd aan de Bitcoin-blockchain, deze niet meer kan worden gewijzigd of verwijderd. Ooit!

Dus als iemand u nu vraagt: “Wat is Bitcoin?” Je kunt ze vertellen dat het een gedecentraliseerde peer-to-peer digitale valuta is die een openbaar grootboek, een blockchain genaamd, gebruikt om al zijn transacties vast te leggen. Dit is wat Bitcoin is, maar hoe werkt Bitcoin?

Het antwoord op deze vraag is een heel belangrijk onderdeel van Bitcoin. Het is ook de eerste op onze lijst van hoe u aan Bitcoin kunt komen. Het heet mijnbouw – dus laten we gaan graven, zullen we?

Hoe werkt Bitcoin?


Laten we een voorbeeld gebruiken om dit wat leuker te maken…

Dionne is Warwick 10 US Dollars (USD) verschuldigd. Dionne heeft geen geld op haar rekening, maar ze probeert toch 10 dollar naar Warwick’s rekening over te maken. Het personeel van de bank controleert of Dionne 10 USD op haar rekening heeft staan. Ze stoppen de transactie als ze beseffen dat Dionne geen geld heeft om te verzenden.

Dit heet verificatie. Het is een van de belangrijkste banen die een bank heeft. Bitcoin moet ook de transacties op zijn blockchain verifiëren. Dit zorgt ervoor dat alle transacties die aan de blockchain worden toegevoegd, echt en geldig zijn. Bitcoin heeft speciale gebruikers, miners genaamd, die transacties verifiëren. Dit is hoe het werkt aan de hand van het voorbeeld van Dionne en Warwick:

 1. Dionne heeft 10 BTC die ze naar Warwick wil sturen
 2. Mijnwerkers versleutelen deze informatie en voegen deze toe aan andere transactie-informatie. Ze blijven dit doen totdat ze voldoende informatie hebben om een ​​blokkering te vormen.
 3. Het nieuwe blok moet een codenummer krijgen dat het met de rest van de blockchain verbindt. Alle mijnwerkers werken heel hard om te raden wat dat aantal is. Het is als een loterij!
 4. Als het winnende nummer is gevonden, controleren alle andere miners de informatie in het nieuwe blok met de informatie die al op de blockchain staat. Als de informatie klopt, kan het nieuwe blok aan de blockchain worden toegevoegd.
 5. Warwick ontvangt 10 BTC van Dionne.

Bitcoin betaalt mijnwerkers niet om dit werk te doen, zoals een bank haar werknemers betaalt. In plaats daarvan wint de mijnwerker die het codenummer van het nieuwe blok raadt, nieuwe Bitcoin. Een beloning van 12,5 BTC wordt gegeven aan de winnende mijnwerker van elk nieuw transactieblok dat wordt geverifieerd en aan de blockchain wordt toegevoegd.

Zoals je kunt zien, is het worden van een Bitcoin-mijnwerker een geweldige manier om aan Bitcoin te komen!

Mijnbouw Bitcoin

Hoe bitcoin te krijgen door te mijnen

Bitcoin-miners hebben zeer krachtige computers nodig om het werk te doen dat nodig is om transacties te verifiëren en nieuwe blokken aan de blockchain toe te voegen. Krachtiger machines hebben een grotere kans om het winnende codenummer te raden dan thuiscomputers zoals laptops en pc’s.

De meeste Bitcoin-mijnwerkers gebruiken speciale apparatuur, ASIC’s genaamd, die zijn ontworpen om één klus te klaren: Bitcoin minen. ASIC-mijnwerkers zijn niet goedkoop! Laten we eens kijken naar enkele prijzen:

 • Bitmain Antminer V9: 15 Amerikaanse Dollar
 • Halong Mining Dragon Mint: 2.226,92 Amerikaanse Dollar
 • Bitmain Antminer S9: 5.999 Amerikaanse Dollar

De beloning voor elk gedolven blok is 12,5 BTC. Dat is ongeveer honderdduizend dollar waard! ASIC-mijnwerkers zijn echter duur, lawaaierig en worden erg heet! En zelfs met een Antminer S9 is uw kans om het codenummer zelf te raden vrij laag. Dit is de reden waarom de meeste mijnwerkers zich aansluiten bij mijnpools. Dus, wat zijn Bitcoins-mijnpools??

Mijnbouwpools

Mijnpools zijn groepen Bitcoin-mijnwerkers die hun gecombineerde rekenkracht gebruiken om Bitcoin te mijnen. Mijnwerkers delen vervolgens de beloning wanneer er nieuwe blokken worden gedolven. U hoeft zelfs geen mijnbouwapparatuur te kopen. U kunt mijnbouwstroom huren bij een zwembad op sites zoals HashFlare. Dit betekent dat u een deel van de beloning krijgt zonder al het harde werk!

Op welke manier je ook kiest hoe je aan Bitcoin komt, je hebt een plek nodig om de informatie op te slaan die je nodig hebt om toegang te krijgen tot je Bitcoin. Deze opslag wordt een Bitcoin-portemonnee genoemd. Portemonnees zijn behoorlijk belangrijk, dus laat me je meer vertellen …

Bitcoin-portefeuilles

Een Bitcoin-portemonnee bevat twee soorten informatie. Dit zijn de privésleutel en een openbare sleutel. Beschouw een Bitcoin-portemonnee als uw e-mailadres.

Als iemand je een e-mail wil sturen, gebruiken ze je e-mailadres, toch? Als iemand u Bitcoin wil sturen, gebruikt hij uw openbare sleutel. U kunt uw openbare sleutels met iedereen delen.

Als u uw e-mails wilt lezen of een nieuwe e-mail wilt sturen, gebruikt u uw wachtwoord om uw account te openen. Uw privésleutels zijn als een wachtwoord voor uw Bitcoin. Dit betekent dat alleen u uw privésleutels mag zien! Er zijn verschillende soorten Bitcoin-portefeuilles. Bitcoin-portefeuilles kunnen zijn:

Hoe u Bitcoin Mobile Wallet kunt krijgen Mobiel

U kunt een mobiele telefoon gebruiken om toegang te krijgen tot uw Bitcoin. Copay en Airbitz beide bieden mobiele Bitcoin-portefeuilles voor iOS- en Android-telefoons. Als u een mobiele Bitcoin-portemonnee gebruikt, heeft u een zeer goede reden om uw telefoon niet te verliezen!

Hoe u Bitcoin Desktop Wallet kunt krijgen Bureaublad Dit is een softwareportefeuille die u rechtstreeks op uw laptop of pc installeert. Electrum is een populaire desktopportemonnee die beschikbaar is voor Mac-, Linux- en Windows-systemen. Andere desktopportefeuilles die het overwegen waard zijn, zijn Exodus en wapenkamer. Desktopportefeuilles zijn zo veilig als de computer waarop ze zijn geïnstalleerd.

Hoe u Bitcoin Online Wallet kunt krijgen Online Dit soort portemonnee wordt meestal aangeboden door Bitcoin-uitwisselingen (en daar zal ik het zo over hebben!). Online wallets kunnen handig zijn bij het kopen en verhandelen van Bitcoin. U moet uw Bitcoin echter nooit in een online portemonnee achterlaten.

Hoe u Bitcoin Hardware Wallet kunt krijgen Hardware U kunt uw sleutels opbergen in een uitneembare hardware-portemonnee. Dit zijn als USB-sticks voor Bitcoin. Ze kunnen duur zijn, maar zijn ook erg veilig. Topmerken zijn onder meer de Ledger Nano S waarvoor u kunt kopen 80 USD of de Trezor portemonnee die ongeveer 100 USD is.

Hoe u Bitcoin Paper Wallet kunt krijgen Papier Een van de veiligste manieren om uw Bitcoin op te slaan, is met een papieren portemonnee. Dit zijn afdrukken van uw openbare sleutel en privésleutel. U kunt gratis een papieren portemonnee maken hier. Het mooie van papieren portemonnees is dat ze erg veilig zijn. Het slechte is dat ze van papier zijn gemaakt! Maak ze niet nat en laat de hond van je tante er niet mee spelen!

Elke soort portemonnee heeft voor- en nadelen. Daarom is het belangrijk om er meer dan één te hebben. Portemonnees die met internet zijn verbonden, worden hot storage genoemd. Portefeuilles die offline zijn, worden koude opslag genoemd. De beste manier om uw openbare en privésleutels op te slaan, is in een combinatie van warme en koude portefeuilles. En welke portemonnee je ook gebruikt, houd ze uit de buurt van die hond!

Laten we nu eens kijken naar enkele andere manieren om Bitcoins in uw portemonnee te krijgen …

Hoe u Bitcoin kunt krijgen: Bitcoin online kopen

De gemakkelijkste manier om aan Bitcoin te komen, is door er een paar te kopen. De meest populaire manier om Bitcoin te kopen, is op een Bitcoin-beurs. Dus, wat zijn Bitcoin-uitwisselingen??

Handelsplatforms voor cryptovaluta

Bitcoin-beurzen zijn online marktplaatsen waar u Bitcoin kunt kopen of verkopen. Verschillende Bitcoin-uitwisselingen bieden verschillende services. De meeste vereisen dat gebruikers zich registreren met persoonlijke informatie. Bitcoin-uitwisselingen brengen ook kosten in rekening voor hun diensten. Hier zijn enkele van de meest populaire uitwisselingen die u kunt proberen:

 • Coinbase is een online broker exchange, wat betekent dat het voor u Bitcoin koopt tegen een vaste prijs. Coinbase is een erg populair platform voor gebruikers die voor het eerst Bitcoin kopen. Het is een snelle en gemakkelijke manier om aan Bitcoin te komen. Het heeft ook geweldige beveiligingsfuncties, waaronder een eigen online portemonnee. Gebruikers kunnen Bitcoin kopen met fiat-valuta’s en andere cryptocurrencies zoals Litecoin of Ether. Notitie: Fiat-valuta’s zijn de officiële valuta’s van landen. Ze worden gesteund door nationale regeringen. Voorbeelden van fiat-valuta’s zijn de Japanse Yen (JPY), de Canadese Dollar (CAD) en de Poolse Zloty (PLN).
 • Bitfinex is een online handelsplatform waar kopers en verkopers Bitcoin kunnen verhandelen voor verschillende prijzen. Gebruikers kunnen Bitcoin kopen en verkopen met fiat-valuta’s en andere cryptocurrencies. Bitfinex biedt gebruikers meer geavanceerde handelsfuncties met veel verschillende munten die worden aangeboden om te handelen, zoals Ripple, EOS, Dash en Monero. Dit kan de uitwisseling voor nieuwe handelaren moeilijker maken om te gebruiken.
 • Bittrex is een andere online handelsbeurs die een enorme selectie cryptocurrencies biedt om te verhandelen. Het biedt echter geen fiat-valutahandel aan. Dit betekent dat het geen geweldige manier is om aan Bitcoin te komen, tenzij u al andere cryptocurrencies bezit. Nieuwkomers moeten beurzen zoals Bittrex vermijden totdat ze meer handelservaring hebben.

Als u erover nadenkt hoe u Bitcoins online kunt krijgen, dan is Coinbase de beste plaats voor u. Het is de perfecte site voor nieuwkomers in de cryptovaluta om snel, veilig en goedkoop Bitcoin te kopen.

Misschien wil je het huis uit en Bitcoin met contant geld kopen? Dan moet u weten hoe u Bitcoin bij u in de buurt kunt krijgen!

Bitcoin kopen … in de echte wereld!

Hoe u Bitcoin in de echte wereld kunt krijgen

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

LocalBitcoins

De beste plaats om te bezoeken als u wilt weten hoe u Bitcoin in uw omgeving kunt krijgen, is LocalBitcoins.com. Deze website helpt u mensen in uw woonplaats te vinden die Bitcoin willen verkopen.

LocalBitcoins is een peer-to-peer-uitwisseling en heeft handelaren die bereid zijn Bitcoin te verkopen in meer dan 15.000 steden in 248 verschillende landen. LocalBitcoins is een geweldige manier om de cryptogemeenschap te ontmoeten en tegelijkertijd Bitcoin te kopen! De prijs die u betaalt voor Bitcoin peer-to-peer, kan echter hoger zijn dan bij crypto-uitwisselingen.

Top Tip: Wees altijd voorzichtig bij het kopen van Bitcoins peer-to-peer. Als je een verkoper persoonlijk ontmoet, neem dan een vriend mee en doe dit altijd op een openbare plaats!

Bitcoin geldautomaat

Als je zin hebt om een ​​wandeling te maken, maar geen zin hebt om lid te worden van de cryptogemeenschap, is er nog een andere optie: Bitcoin-geldautomaten. Wat zijn echter Bitcoins-geldautomaten?

Nou, Bitcoin-geldautomaten zijn als normale geldautomaten, maar je stuurt Bitcoin naar een portemonnee in plaats van contant geld op te nemen. Muntautomaat-radar helpt u bij het vinden van een Bitcoin-geldautomaat bij u in de buurt. De site geeft een overzicht van Bitcoin-geldautomaten in meer dan 70 landen dus neem een ​​kijkje.

Het enige wat je nodig hebt, is een bankpas, een Bitcoin-portemonnee en een kaart! Houd er echter rekening mee dat Bitcoin-geldautomaten een vrij dure manier zijn om Bitcoin te kopen.

Nu weet u hoe u Bitcoins kunt krijgen met mijnbouw, online uitwisselingen, contant geld en zelfs geldautomaten. Vervolgens wil ik je vertellen over een paar andere manieren om aan Bitcoin te komen …

Bitcoin verdienen

Een geweldige manier om aan Bitcoin te komen, is door het te verdienen. Het wordt gemakkelijker voor mensen om Bitcoin te accepteren als betaling voor hun werk. Dus als u een bedrijf runt of als zelfstandige werkt, vraag dan uw klanten om u in Bitcoin te betalen. Er is veel hulp beschikbaar voor bedrijven die in Bitcoin willen worden betaald. Een service die ten zeerste wordt aanbevolen, is BitPay.

Hoe u Bitcoin BitPay kunt krijgen

Een andere manier die iedereen kan gebruiken om Bitcoin te verdienen, zijn Bitcoin-kranen. Dus, wat zijn Bitcoins-kranen? Bitcoin-kranen zijn websites of apps die gebruikers belonen met Bitcoin voor het voltooien van een captcha of taak. Het kan net zo eenvoudig zijn als het bekijken van advertenties, maar het kan ook zo saai zijn als het bekijken van advertenties!

Cointiply en AirDrips laat gebruikers Bitcoin verdienen door enquêtes in te vullen en games te spelen. Sommige critici denken dat Bitcoin-kranen oplichting zijn, dus wees voorzichtig. U kunt urenlang taken uitvoeren en niets krijgen!

Laatste gedachten

Nu weet u hoe u aan Bitcoin kunt komen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te beslissen welke manier het beste voor u is. Kies een dienst waarvan u zich prettig voelt.

Sommige crypto-nieuwelingen hebben geweldige technische vaardigheden. Ze willen misschien Bitcoin-mijnbouw proberen. Anderen zijn misschien goed in het uitstappen en het maken van vrienden. Voor hen zijn peer-to-peer-uitwisselingen misschien wel de beste plaats om Bitcoins te krijgen.

Voor de meeste crypto-nieuwelingen zijn online Bitcoin-uitwisselingen de beste plaatsen om Bitcoin te krijgen. Sites zoals Coinbase en Bitfinex zijn goedkoop, gebruiksvriendelijk en veilig.

Nu weet u hoe u aan uw Bitcoin-avontuur kunt beginnen. Hoe kom je aan Bitcoin? Welke manier u ook kiest, blijf veilig en laat me weten hoe het met u gaat!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map