Hoe u Bitcoin kunt uitbetalen: hoe u het gemakkelijk kunt doen

Dus je hebt je miljoenen verdiend, en nu wil je het weten hoe u kunt uitbetalen Bitcoin? Welnu, deze gids zal u alles vertellen wat u moet weten!

Deze gids bevat methoden om Bitcoin in contanten om te zetten, zoals overschrijving, PayPal en zelfs door storting! Ik zal je laten zien hoe je Bitcoins kunt opnemen om contant geld te gebruiken een makelaar (namelijk, Coinbase) en door een peer-to-peer-uitwisseling. En om het u gemakkelijker te maken, zal ik ook enkele handige afbeeldingen toevoegen.

Aan het einde van deze handleiding kunt u beslissen welke methode het beste bij u past.

Cool feit: wist je dat er elke dag meer dan $ 2 miljard aan Bitcoin-transacties plaatsvindt?!

Verschillende uitbetalingsmethoden

Er zijn veel dingen overwegen bij het uitbetalen van Bitcoin. Hier zijn een paar:

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

 • Wilt u de het gemakkelijkst methode, of de goedkoopste methode?
 • Wilt u dat het geld op uw bankrekening of PayPal?
 • Hoe lang Wil je wacht om uw geld te ontvangen?
 • Welke valuta moet u uw Bitcoin wijzigen in?

Dit zijn enkele van de vragen die u uzelf moet stellen. Lees dus de volgende methoden voor het uitbetalen van bitcoin door en bepaal vervolgens welke het beste voor u is.

Externe uitwisselingen tussen makelaars

EEN externe makelaar is gewoon een andere naam voor een uitwisseling. Bij de meeste cryptocurrency-uitwisselingen kunt u geen geld storten met fiatgeld – sommigen doen dat echter wel.

Dit is hoe het werkt: u stort uw Bitcoin op de beurs, en zodra de beurs uw Bitcoin heeft ontvangen, kan dat een fiat-valuta-opname aanvragen. De meest gebruikelijke manier om dit te doen is via een (bank) overschrijving.

Om ervoor te zorgen dat makelaars niet breken geld witwassen wetten, moet u geld opnemen op dezelfde bankrekening waarmee u een storting heeft gedaan. Als u nog nooit een fiat op een effectenbeurs heeft gestort, dan zult u hoogstwaarschijnlijk eerst (ten minste) één storting moeten doen.

Hoe kunt u Bitcoin uitbetalen?

Dit kan vervelend zijn, ik weet het … maar zo gaat het.

Als u besluit uw Bitcoin te verzilveren met een makelaarsuitwisseling (zoals Coinbase), dan zal het normaal gesproken duren ongeveer 1-5 dagen voor het geld om op uw rekening te komen. Voor EU-klanten worden betalingen gedaan via SEPA (opnames betaald in euro’s). Als u echter Bitcoin voor USD wilt verkopen, gebruiken makelaars normaal gesproken de SWIFT-betaalmethode.

En dat is hoe u Bitcoin kunt verzilveren met behulp van een broker-uitwisseling – sla het volgende gedeelte over om instructies te volgen om dit te doen.


Maar als u dat liever heeft hoe anoniemer & minder tijdrovende aanpak, laten we eens kijken hoe we Bitcoin voor contant geld kunnen verkopen met een Peer naar peer platform!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Peer naar peer

Als u het niet prettig vindt om drie dagen te moeten wachten op het uitbetalen van Bitcoin, kunt u overwegen om een ​​peer-to-peer verkoopplatform te gebruiken, zoals LocalBitcoins.

Wanneer u Bitcoins aan andere mensen op LocalBitcoins verkoopt, kunt u beslissen welke betaalmethode u wilt dat de kopers gebruiken. Waaronder:

 • Storting: U kunt de koper om vragen stort contant geld op uw bankrekening. U moet ze er echter altijd om vragen identiteitsbewijs en betalingsbewijs voordat u uw Bitcoins aan hen vrijgeeft.
 • Overschrijving: U kunt de koper om vragen u een betaling via bankoverschrijving sturen. Voordat u deze methode voor het uitbetalen van Bitcoin uitprobeert, moet u altijd eerst een identiteitsbewijs van de koper vragen voordat u verder gaat. Zodra u het geld heeft ontvangen, kunt u de Bitcoins aan hen vrijgeven.
 • Ontmoet elkaar voor contant geld: U kunt een afspraak maken met een koper die bij u in de buurt is, en zij zullen u contant betalen voor uw Bitcoins.

P2P verkopen is veilig als u weet wat u doet. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van fraudeurs. LocalBitcoins bieden een goed veiligheidsniveau vanwege hun escrow-service. Hierdoor blijven uw Bitcoins vergrendeld totdat u bevestigt dat de betaling van de koper is ontvangen.

Hoe u Bitcoin kunt uitbetalen: LocalBitcoins.

Ik wed dat je nog steeds een beetje in de war bent over wat een escrow is, dus laten we een voorbeeld gebruiken:

 1. John wil 1 Bitcoin kopen. Omdat hij uit het VK komt, zoekt hij naar verkopers in zijn land.
 2. John ziet dat Mike 1 Bitcoin tegen een goede prijs verkoopt, en hij accepteert ook bankoverschrijving als betalingsmogelijkheid.
 3. John stuurt zijn verzoek om 1 Bitcoin naar Mike, en Mike accepteert.
 4. Mike zet zijn 1 Bitcoin in de borg. Dit houdt de Bitcoin vast totdat John het geld aan Mike overmaakt.
 5. John maakt het afgesproken bedrag over op de bankrekening van Mike.
 6. Wanneer Mike de betaling heeft ontvangen, geeft hij de Bitcoins vrij van de escrow, die vervolgens naar de rekening van John wordt gestuurd.

Dat is het! Nu weet u hoe u Bitcoin voor contant geld kunt verkopen met behulp van een P2P-uitwisseling!

Hoe u Bitcoin kunt laten uitbetalen met behulp van een brokeruitwisseling

Dus nu u het verschil kent tussen de twee favoriete methoden, zal ik u nu laten zien hoe u dat moet doen neem Bitcoins op om geld op te nemen met behulp van makelaarsuitwisselingen!

Coinbase

Coinbase is de meest populaire brokerbeurs voor het kopen en verkopen van Bitcoin. Ze verwerken meer Bitcoin-transacties dan welke andere makelaar dan ook en hebben een enorm klantenbestand van 13 miljoen.

 • Herroepingsmethoden: Met Coinbase kun je verkoop Bitcoins voor contant geld, die u vervolgens kunt opnemen op uw bankrekening. U kunt uw Bitcoin alleen laten uitbetalen op een bankrekening die u al heeft gebruikt om cryptocurrency op Coinbase te kopen. Dus als je dit nog niet hebt gedaan, raad ik je aan om eerst een kleine hoeveelheid cryptocurrency te kopen.
 • Vergoedingen: De kosten zijn afhankelijk van het land waarin uw bank is gevestigd. Als u bijvoorbeeld Bitcoin voor USD wilt verkopen, is een overboeking $ 25. Bent u gevestigd in de EU en heeft u SEPA, dan kost dit slechts $ 0,15!
 • Cash-out tijden: De uitbetalingstijden zijn ook afhankelijk van het land waarin uw bank is gevestigd. Opnames in de VS duren normaal gesproken tussen 4-6 werkdagen, terwijl EU-opnames duren 1-3 werkdagen.

Verander Bitcoin in contanten met Coinbase

Om het je wat gemakkelijker te maken, laat ik je nu zien hoe je Bitcoin kunt verzilveren bij Coinbase.

1. Ten eerste moet u open een account bij Coinbase, koppel uw bankrekening en maak een storting. Als u hulp nodig heeft om dit te doen, bekijk dan onze gids hier. Als u dit al heeft gedaan, gaat u verder met stap 2!

2. Nadat u uw account heeft ingesteld, moet u dit doen stuur uw Bitcoin naar uw Coinbase Bitcoin-adres! Om dit te doen, klikt u op het tabblad accounts, opent u uw Bitcoin-portemonnee en klikt u op “Te ontvangen​U krijgt dan uw Bitcoin Coinbase-portefeuilleadres te zien. Dit is het adres waar u uw Bitcoin naartoe moet sturen.

3. Als u klaar bent, klikt u op Kopen verkopen bovenaan de pagina.

Bitcoin uitbetalen: Coinbase kopen / verkopen.

4. Klik vervolgens op Verkopen.Hoe u Bitcoin kunt uitbetalen: Coinbase koopt / verkoopt Bitcoin.

5. De volgende stap voor het uitbetalen van Bitcoin is in de portemonnee. Ervan uitgaande dat u nu uw Bitcoin naar uw Coinbase-portemonnee heeft gestuurd, zou u hier uw Bitcoin-portemonnee en uw standaard fiat-valuta moeten zien. In de onderstaande voorbeeldafbeelding heb ik een rekening geopend vanuit de EU, dus mijn stortingsportefeuille is in euro’s (EUR).

Dit zal veranderen afhankelijk van waar u zich bevindt. Amerikaanse klanten hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om geld op te nemen in USD en Japanse gebruikers kunnen geld opnemen in JPY.

Hoe u Bitcoin kunt uitbetalen: Coinbase verkoopt Bitcoin onmiddellijk.

U zult ook zien uw opnamelimiet. Als u uw account al heeft geverifieerd, zullen uw limieten behoorlijk hoog zijn. Als u dit echter wilt verhogen, klikt u op Zie limieten en volg de aanvullende verificatie-instructies!

6. Voordat u zich kunt terugtrekken, moet u dit doen wissel uw Bitcoin in uw lokale valuta. In mijn voorbeeld ruil ik Bitcoin in Euro (EUR). Voer het bedrag van Bitcoin in dat u wilt verkopen en het equivalent van de fiat-valuta wordt bijgewerkt.

7. Zodra u op klikt Verkoop Bitcoin direct, uw geld staat nu in uw fiat-valutaportefeuille.

8. Oké, dus we zijn bij de laatste stap om Bitcoin op uw bankrekening te laten uitbetalen. Klik op uw fiat-valutaportefeuille (bijvoorbeeld EUR / USD / YEN) en klik op terugtrekken. Uw bankrekeninggegevens worden al opgeslagen van toen u deze eerder instelde.

Hoe Bitcoin te verzilveren: een Bitcoin op enkele euro's.

Gefeliciteerd! U weet nu hoe u Bitcoin in USD, EUR en andere fiat-valuta’s kunt veranderen met Coinbase! Vergeet niet dat er veel andere makelaars zijn die u kunt gebruiken. Een andere populaire keuze voor Bitcoin-verkopers is Kraken!

Kraken

Kraken is een andere populaire uitwisseling die fiat-valutastortingen en -opnames mogelijk maakt. Het bestaat al sinds 2011 en verwerkt de meeste transacties van Bitcoin naar Euro. Ze ondersteunen echter ook andere belangrijke valuta’s zoals USD, CAD en JPY!

 • Herroepingsmethoden: Als u uw Bitcoin met Kraken in contanten wilt omzetten, dan kan dat geld opnemen op uw lokale bankrekening.
 • Vergoedingen: De opnamekosten bij Kraken zijn heel laag. Een SEPA-uitbetaling is bijvoorbeeld slechts € 0,09! En als u Bitcoin voor USD wilt verkopen via een lokale Amerikaanse bank, is dat zo slechts $ 5,00!
 • Cash-out tijden: Het duurt tussen 1-5 werkdagen voor opnames van Kraken om op uw bankrekening te komen.

Verander Bitcoin in contanten met behulp van een peer-to-peer-uitwisseling

Nu u weet hoe u Bitcoin kunt verzilveren met behulp van een makelaar, zal ik u laten zien hoe u het kunt doen met een peer-to-peer-uitwisseling. Er zijn er een paar om uit te kiezen, maar degene die ik het meest aanbeveel, is Lokale Bitcoins.

LocalBitcoins is gemaakt in 2012 en ondersteunt nu bijna elk land ter wereld. Dus, waar u ook vandaan komt, u zou kopers moeten kunnen vinden om uw Bitcoin aan te verkopen.

Het mooie van P2P is dat je het kunt vraag elke gewenste betalingsmethode aan. Hier zijn enkele voorbeelden van de verschillende betaalmethoden die beschikbaar zijn op LocalBitcoins:

 • Lokale bankoverschrijving
 • Internationale bankoverschrijving
 • PayPal
 • Skrill
 • Payoneer
 • Western Union
 • Cadeaubonnen
 • Webgeld
 • Bank contante storting
 • Neteller

Verkopers die weten hoe ze Bitcoin moeten verzilveren, kunnen ook de prijs kiezen waarvoor ze hun Bitcoin willen verkopen. U kunt dit doen door het maken van een advertentie, die u een vergoeding van 1% van de totale verkoop in rekening brengt.

Als u echter verkoopt aan een koper die de prijs heeft vermeld die hij wil betalen, zijn er geen kosten.

Er is ook een beoordelingssysteem zoals eBay, waar je kunt laat feedback achter voor de koper of verkoper. Dit helpt u om veilig te blijven bij het kiezen van een koper. Als je een beginner bent, raad ik alleen aan om te verkopen aan kopers die dat wel hebben gedaan 100% positieve feedback.

Hoe kunt u Bitcoin uitbetalen?

Met lokale Bitcoins kunt u ook anoniem blijven (bij het kiezen van betaalmethoden zoals webgeld of cadeaubonnen), vooral als u ook een betrouwbare en veilige VPN om uw verbinding te beveiligen. Sommige verkopers besluiten echter om nieuwe kopers (degenen die geen feedback hebben) te vragen om identificatie.

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het omzetten van Bitcoin in contanten met behulp van een peer-to-peer-uitwisseling:

Bitcoin uitbetalen met LocalBitcoins

1. U moet eerst een account openen bij Local Bitcoins. U kunt dit doen door hier klikken.

Hoe u Bitcoin kunt uitbetalen: LocalBitcoins.

2. Kies een gebruikersnaam en een sterk wachtwoord. U moet ook voer je e-mailadres in en bevestig het.

3. Als u eenmaal bent ingelogd, klikt u op Verkoop Bitcoins bovenaan de pagina.

Bitcoin uitbetalen: verkoop Bitcoins op lokale Bitcoins.

4. Vervolgens moet u het land kiezen waar uw ideale kopers zich bevinden. Ik raad je aan om (natuurlijk) je eigen land te gebruiken, maar dit is aan jou. In dit voorbeeld heb ik het VK geselecteerd. U moet ook het aantal Bitcoin invoeren dat u wilt verkopen.

Bitcoin uitbetalen: verkoop Bitcoins in het VK op LocalBitcoins.

5. Zoals u hieronder zult zien, zijn er veel verschillende manieren om uw Bitcoin te laten uitbetalen.

Hoe u Bitcoin kunt verzilveren: verkopers opzoeken op LocalBitcoins.

6. In dit voorbeeld zal ik het je laten zien hoe u Bitcoin kunt verzilveren met PayPal. Zoals u kunt zien, heeft de koper een feedbackscore van 100% en heeft hij meer dan 1000 transacties voltooid! Dit is een teken van een serieuze, legitieme koper.

7. Bevestig de hoeveelheid Bitcoin die u wilt verkopen en voer uw PayPal-e-mailadres in. Klik dan op Verzend een handelsverzoek.

Bitcoin uitbetalen: Bitcoins verkopen met PayPal op LocalBitcoins.Bitcoin uitbetalen: LocalBitcoins verkoopt instellingen.

8. Uw koper ontvangt dan een melding dat u uw Bitcoins aan hem wilt verkopen. Zodra ze accepteren, stuurt u uw Bitcoins naar de LocalBitcoins-escrow (ik heb eerder een escrow uitgelegd, weet u nog?). De koper zal uw Bitcoins dus niet ontvangen totdat ze u hebben betaald en u bevestigt dat ze dit hebben gedaan.

9. De koper dient contact met u op te nemen om u te laten weten dat het geld is overgemaakt. Controleer of het geld op uw PayPal-rekening is aangekomen en klik vervolgens op Betaling ontvangen, en je bent klaar.

Gefeliciteerd! U weet nu hoe u Bitcoin kunt verzilveren met behulp van een P2P-uitwisseling.

Als je er eenmaal meer ervaring mee hebt Lokale Bitcoins, je kunt oefenen met verkopen met verschillende betaalmethoden. Het goede is dat u met sommige betaalmethoden uw Bitcoins tegen een hogere prijs kunt verkopen, dus het is de moeite waard om eraan te wennen.

Het is ook een goed idee om een advertentie opzetten. Ook al kost het u 1% aan vergoedingen, u kunt uw eigen prijs instellen en uw eigen betaalmethode kiezen. In dat geval ontvang je van kopers een melding wanneer ze bij jou willen kopen.

LocalBitcoins is slechts een van de P2P-uitwisselingen waarmee u uw Bitcoin kunt laten uitbetalen – er zijn nog veel meer. Het belangrijkste om te onthouden is dat de uitwisseling een borg heeft, en NOOIT stuur uw Bitcoin naar een koper voordat ze hebben betaald!

Conclusies

Als je deze gids van begin tot eind hebt gelezen, zou je het nu moeten weten hoe u Bitcoin kunt verzilveren! We hebben u twee verschillende methoden laten zien – de manier van uitwisselen van makelaarsCoinbase), en ook de peer-to-peer manier.

Ze hebben allebei hun voor- en nadelen. Coinbase kan zijn handiger en veiliger voor beginners, terwijl LocalBitcoins u dat toestaat blijf anoniem en verkoop tegen een hogere prijs.

Dus, wat had je voorkeur? Gaat u een broker gebruiken voor het uitbetalen van Bitcoin, of een P2P-beurs??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map