Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: een uitgebreide gids

Bitcoin, als cryptocurrency, is al geruime tijd onderwerp van mainstream debat. Mensen analyseren zijn verleden en speculeren over zijn toekomst om uiteenlopende redenen – sommige mensen willen de geschiedenis van cryptocurrencies weten, anderen zijn nieuwsgierig naar mogelijke investeringsmogelijkheden.

Wat uw reden ook is, in deze gids bespreken we verschillende manieren om dit te doen hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin.

We zullen het hebben over de verschillende manieren van hoe u kunt profiteren van Bitcoin – maar allereerst zullen we ons afvragen waarom Bitcoin überhaupt zo populair is. Als we dan het geschiedenis (of in ieder geval de superkorte versie ervan) van de opkomst en aan de macht komen van deze cryptocurrency, zullen we de kansen benutten.

Notitie: Het maakt niet uit of je doe een slimme investering en verdien er veel geld mee als je een onveilige portemonnee die gemakkelijk kunnen worden gehackt. Dat gezegd hebbende, kies een betrouwbare Bitcoin-portemonnee. De meest aanbevolen opties omvatten Ledger Nano S en Trezor Model T.

De korte versie van Bitcoin-geschiedenis

Bitcoin is in 2009 gemaakt door iemand (of een groep mensen) die bekend staat onder het pseudoniem van Satoshi Nakamoto. Op het moment dat het het levenslicht zag, had nog niemand van cryptocurrencies gehoord, laat staan ​​er een tegengekomen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

De baby- en tienerjaren van Bitcoin waren vrij ruw – het kreeg geen significante tractie en aandacht, ook al schommelden de prijzen voor wat (op dat moment) nogal wat leek. Niemand vroeg zich nog steeds af hoe je geld kon verdienen met Bitcoin.

Eindelijk, op de begin 2017 Bitcoin heeft het benchmark van $ 1000. In slechts een jaar tijd is het gelukt bijna de $ 20.000 bereiken vinkje.

Onnodig te zeggen dat dit enorm was – iedereen stond met hun kin op de grond of goot alles wat ze hadden in Bitcoin – het leek een niet te stoppen kracht die elke dag zijn momentum bleef vergroten. Als u echter onlangs de prijsgrafieken van Bitcoin heeft gecontroleerd, weet u dat de zaken een andere wending hebben genomen.

De val van Bitcoin (?)

Bij de begin 2018, De prijs van Bitcoin was ongeveer $ 11.000, bereikte toen een schokkend dieptepunt van bijna $ 6000. Op het moment dat deze handleiding werd geschreven, is Bitcoin momenteel $ 6400 waard.

UPDATE 2021Twee jaar later we kunnen zien dat Bitcoin dat is presteert redelijk goed. De huidige prijzen van de cryptocurrency is $ 10.292 en hoewel er enkele opvallende ups en downs zijn, lijkt de prijs behoorlijk hoog te blijven, net als begin 2018.

Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: een uitgebreide gids

Wat veroorzaakte een crash van deze omvang? Nou, er zijn veel speculaties.


Mensen die vaak kijken hoe ze geld kunnen verdienen met cryptocurrency, zullen het waarschijnlijk weten hoe de Bitcoin-prijsgrafiek eruit ziet

Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: een uitgebreide gids

Herinnert het u misschien aan iets? Een … tand misschien?

Dit type diagram wordt een ‘haaientand’ genoemd diagram. Het betekent dat de prijs van een cryptocurrency (in dit geval de prijs van Bitcoin) zo snel steeg en daalde dat het pad dat het op de kaart volgde, lijkt op een scherpe haaientand..

Dit wordt ook wel een “burst bubble” genoemd. Een beroemde econoom werd zelfs geciteerd die zei dat Bitcoin de “grootste zeepbel in de geschiedenis” was. Er wordt gespeculeerd dat de redenen hierachter de opgebouwde hype, gebrek aan ondersteuning voor de blockchain, marktmanipulaties en nog veel, veel meer.

Hoe het ook zij, het is duidelijk dat Bitcoin als niets anders een enorme duik waarvan het momenteel probeert te herstellen. Iedereen die op zoek is naar geld verdienen met Bitcoin, moet deze dingen waarschijnlijk in gedachten houden.

Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin?

Dus nu u een paar dingen weet over de opkomst en ondergang van Bitcoin, we kunnen eindelijk verhuizen naar de methoden om geld te verdienen.

Er zijn nogal wat methoden om geld te verdienen met de hulp van Bitcoin, maar in deze gids zal ik alleen de belangrijkste behandelen – als ik ze allemaal zou moeten opsommen, zou deze gids minstens driehonderd pagina’s lang zijn.

De lijst is niet in een specifieke volgorde samengesteld. Sommige methoden werken beter (of sneller) dan andere, maar – over het algemeen – hangt het van de persoon af.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Methode # 1 – Bitcoin kopen

Nee, ik maak geen grapje.

Er zijn enorme groepen mensen die “investeren” in Bitcoin door gewoon kopen. Dit is natuurlijk een riskante methode, maar waarschijnlijk de eenvoudigste om uit te voeren.

Er zijn een aantal soorten van dergelijke investeerders. Sommige mensen kopen gewoon een bepaalde hoeveelheid van de munt en vergeet het voor een jaar … of tien. Deze mensen hebben meestal Nee echte intentie om op korte termijn te profiteren – ze geloven vaak in de succesvolle toekomst van cryptocurrencies en hopen dat hun investering nu hen ooit een tienvoudige winst zal opleveren.

Een ander type Bitcoin-investeerders zijn de mensen die dat wel doen heel veel onderzoek, lees alle beschikbare voorspellingen over hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency en besteed weken aan het analyseren van gegevens en statistieken. Deze mensen hebben de neiging om een ​​zeer specifiek tijdsbestek in gedachten – meestal willen ze investeren korte termijn en moet gewoon weten wanneer je het moet doen.

Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: een uitgebreide gids

Ook deze investeringen zijn meestal kleiner in vergelijking met de lange termijn – mensen investeren immers nadat ze vooraf heel veel onderzoek hebben gedaan, maar als hun investering mislukt, kunnen ze gewoon doorgaan naar het volgende tijdsbestek.

Als je erover nadenkt hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin of hoe u in het algemeen geld kunt verdienen met cryptocurrency, Bitcoin kopen kan een geweldige starter zijn – of een rampzalige. Het kan u heel snel enorme hoeveelheden geld opleveren of u naar de rand van de schulden brengen. Het hangt allemaal af van één enkele factor: de hoeveelheid onderzoek die u van tevoren heeft gedaan.

Tip: Je moet niet de hoeveelheid geld investeren die je niet aankunt om te verliezen.

Methode # 2 – Accepteer betaling in Bitcoin

Heb je gehoord van Fiverr? Het is een site waar mensen $ 5 betalen voor een soort service van andere freelancers. Neem nu hetzelfde concept, maar stel je voor dat Bitcoin in de plaats komt van USD.

Alles wat u hoeft te doen om deze methode te laten werken is als volgt:

  • Bedenk een vaardigheid waar je goed in bent. Dit kan eerlijk gezegd van alles zijn – van copywriting en digitale marketing tot schilderen of zingen. Kies je sterkste kwaliteit (of kwaliteiten) en bedenk manieren waarop je er geld mee kunt verdienen.
  • Maak een cryptocurrency-portemonnee. Als u een handleiding leest over hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin, is de kans groot dat deze stap voor de hand ligt en dat u het al lang geleden hebt gedaan. Maar voor het geval dat, laat dit dienen als een herinnering: een portemonnee met cryptomunten houdt uw cryptocurrencies veilig en klaar voor gebruik, net als een portemonnee voor uw fysieke geld. Als je er nog geen hebt – onderzoek het en maak het zo snel mogelijk! Voor het geval u geïnteresseerd bent in het vinden van de meest veilige cryptocurrency-portefeuilles op de markt, check out Ledger Nano S en Trezor Model T.
  • Vind een manier om mensen aan te rekenen. Een goede plek om te beginnen is om uw diensten op onlinefora en marktplaatsen, waarin staat dat u alleen betalingen accepteert in de vorm van Bitcoins of andere cryptocurrencies. Doe dit lang genoeg, en misschien wil je uiteindelijk een speciale website maken voor hetzelfde doel en anderen leren hoe ze geld kunnen verdienen met Bitcoin..

Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: een uitgebreide gids

Als je erover nadenkt hoe je van Bitcoin kunt profiteren (en als je het serieus meent), onderzoek doen zal onvermijdelijk zijn. Zonder dit is het alsof je ‘s nachts in een auto probeert te rijden met de koplampen uit – zeker, je zou het kunnen redden, maar de kans is het risico niet waard.

Methode # 3 – Mijnbouw

Een van de meest populaire manieren om van Bitcoin te profiteren is Bitcoin-mijnbouw. Er kunnen twee vormen van mijnbouw zijn: uw eigen, persoonlijke mijnbouw of cloud mijnbouw.

Als je de mijne wilt individueel (wat betekent, met uw mijnbouwinstallatie), het is misschien niet de beste manier om geld te verdienen met Bitcoin. Bitcoin wordt beschouwd als een van de moeilijkere cryptocurrencies om te minen aangezien het een onderwerp is van mainstream succes en veel mensen willen meedoen aan de hype, maar het aanbod is beperkt.

EEN enkele rig, zo goed als het zou kunnen zijn, zou het moeilijk kunnen zijn om aanzienlijke winsten te genereren, vooral als u kijkt naar de elektriciteits- en onderhoudsprijzen.

Cloud mijnbouw, is echter de laatste jaren erg populair geworden. Het is een geweldig alternatief als het op mijnbouw aankomt omdat jij U hoeft geen hardware of software te kopen, assembleren of zelfs maar iets DOEN – het enige dat u hoeft te doen, is een eenmalige vergoeding betalen voor een contract en dat is alles!

Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: BTC cloud mining.

Gewoonlijk ontvangt u aan het einde van elke maand uw inkomsten. Het bedrag zal zijn op basis van uw plan van keuze en de elektriciteitsrekening op de faciliteit waarop de cloud mining-service is gebaseerd.

Over het algemeen is cryptocurrency-mijnbouw een zeer populaire methode voor mensen die zoeken naar hoe ze geld kunnen verdienen met Bitcoin. Het vereist wel wat kennis en expertise in het veld om het succesvol uit te kunnen voeren (vooral als je je rig wilt bouwen), maar de resultaten zijn zeker de moeite waard.

Methode # 4 – Investeren

En nee, niet het type beleggen dat bitcoin koopt en vervolgens verkoopt.

Er zijn nogal wat keuzes die je hebt als het gaat om investeren in Bitcoin. U kunt geld verdienen met Bitcoin door te investeren in startups, bedrijven, aandelen of zelfs blockchain-ontwikkeling zelf.

Op blockchain gebaseerde startups zijn een zeer populaire keuze als het gaat om investeren in een cryptocurrency-gerelateerd veld. Enkele opmerkelijke startups hebben het al tot mainstream succes gemaakt (d.w.z. Brave’s Basic Attention Token).

Je zou wat moeten graven en erachter moeten komen wat het beste is, maar als je gelijk hebt en in de startup investeert terwijl deze nog in de kinderschoenen staat, zou je misschien de jackpot winnen en vergroot uw winst naar het dak.

Bedrijven die zich bezighouden met Bitcoin of blockchain-ontwikkeling (of onderzoek) zijn ook een goede optie voor investeringen. Je zou hun informatie moeten bekijken – White Paper, hun doelen en werkethiek, resultaten, statistieken, enz., En als hun algemene beeld aantrekkelijk lijkt, zou je kunnen overwegen om in hun projecten of in het bedrijf zelf te investeren.

Je zou moeten zijn voorzichtig met investeringen, echter – vooral als het gaat om cryptocurrencies. Het is geen geheim dat de markt voor cryptocurrency een zeer is onvoorspelbare plek.

Maak altijd uw huiswerk en onderzoek de objecten waarin u van plan bent te investeren, of anders de vraag “hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin?” zou kunnen veranderen in “hoe kom je uit de schulden (geen Bitcoin)?”.

Gevolgtrekking

Er zijn er heel veel verschillende methoden om geld mee te verdienen Bitcoin, zowel direct als indirect. Directe methoden zijn het kopen van de cryptocurrency of het verhandelen ervan, terwijl een voorbeeld van een indirecte methode dat zou zijn crypto-mijnbouw. Het is niet meer dan normaal als u in het begin in de war raakt – cryptocurrencies zijn moeilijk te kraken!

Zoals ik in het begin heb gezegd, liggen de voorkeuren voor elk van deze methoden plechtig bij de persoon die ze gebruikt. Als de een een cloud vindt die een geschenk van bovenaf ontgint, zou een ander kunnen denken dat het allemaal een grote oplichterij is en alles alleen willen doen.

Een adviesONDERZOEK. Doe veel onderzoek. Als je je best doet, kies je in een mum van tijd de juiste methode. Forums zijn een geweldige plek om te beginnen. Word lid van Facebook-groepen, neem deel aan hun chats. Wees niet bang om vragen te stellen.

Bovendien is het vermeldenswaard dat dit slechts een paar, zorgvuldig uitgekozen methoden waren van hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin. Als geen van deze methoden bij u past of aantrekkelijk lijkt, kunt u altijd proberen naar alternatieven te zoeken, zoals daghandel, cryptolening, enz. De keuzes zijn werkelijk onbeperkt. Wees niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen!

Ook al zijn crypto’s bestaan ​​al geruime tijd nu is de wereld van cryptocurrencies voor veel mensen nog steeds een mysterie. Elke dag zijn er nieuwe analyses, statistische info en zelfs nieuwe munten die de gemeenschap en de markt binnenkomen. Het is geen gemakkelijke opgave, maar als je besluit om door te gaan en een van deze methoden uitprobeert om geld te verdienen met cryptocurrencies (of, meer specifiek, Bitcoin), wens ik je veel succes!

Onthoud gewoon dat als u besluit om een ​​langetermijninvestering te doen, het cruciaal is om niet alleen te kiezen betrouwbare crypto-uitwisselingen (zoals Coinbase of Simplex) maar bewaar ook uw cryptocurrencies in veilige portemonnees, zoals Ledger Nano S en Trezor Model T. Het zijn beide hardwareportefeuilles en houden uw privésleutels offline.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map