Hoogstbetalende Bitcoin-kranen: welke u moet kiezen

Als je deze gids bent tegengekomen, is de kans groot dat je er niet alleen enigszins bekend mee bent Bitcoin maar zijn ook op zoek naar manieren om te profiteren van deze cryptocurrency.

Veel mensen weten er nog steeds niets van Bitcoin kranen – dit betekent dat deze mensen hun potentiële inkomsten niet maximaliseren. Daarom wil ik je vandaag vertellen over de best betalende Bitcoin-kraanopties.

We zullen samen aan deze reis beginnen – eerst zal ik je vertellen over het concept van een Bitcoin-kraan in het algemeen. Zoals ik al zei, weten niet veel mensen zoiets, dus het is misschien goed om eerst de basisinformatie te bespreken.

Hierna bekijken we een lijst die ik heb samengesteld. Ik noem het de “best betalende Bitcoin-kranen” -lijst. We zullen het hebben over de voor- en nadelen van elke kraan en proberen de beste BTC-kraan te kiezen die er is.

Wat is een Bitcoin-kraan?

Als u zou googlen “wat is een Bitcoin-kraan?”, Dan is het meest algemene antwoord dat u zou krijgen “een beloningssysteem”. Hoewel dit technisch waar is, is het zoveel meer dan dat. Laat me uitweiden met een metaforisch voorbeeld.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Stel je een lekkende kraan voor – je hebt er waarschijnlijk ooit in je leven een gehad (of in ieder geval gezien). Misschien doet je keukenkraan het niet helemaal goed en blijft hij langzaam maar zeker water druppelen?

De best betalende Bitcoin-kraan: druipende Bitcoin.

Als u nu een kom onder die kraan zou zetten, wat zou er dan gebeuren? Nou, in het begin niets spectaculairs, dat is zeker, maar stel je voor dat je de kom daar laat staan voor een paar maanden. Wat zou de situatie nu zijn?

Als je denkt dat het zou overlopen met water, heb je gelijk. Dit is hetzelfde principe als het gaat om Bitcoin-kranen, alleen deze lekken satoshis in plaats van Bitcoin.

Zoals je misschien hebt gehoord, niemand weet wie Bitcoin heeft gemaakt. De persoon (of groep mensen) deed dat onder de bijnaam Satoshi Nakamoto. Tot op de dag van vandaag blijft de persoon (personen) anoniem.

Dit is waar de term satoshi vandaan komt. Satoshi is de kleinst mogelijke eenheid van Bitcoin.

Om u een idee te geven van hoe klein deze eenheid is: de huidige prijs van Bitcoin is bijna $ 6400. $ 1 is gelijk aan 15.536 satoshis. Ja, zo klein.

Zelfs de best betalende Bitcoin-kranen bieden het zeer kleine bedrag aan inkomsten als je de dingen in perspectief bekijkt. Maar ik loop voor op mezelf – ik heb niet eens goed uitgelegd wat een Bitcoin-kraan is!


EEN Bitcoin kraan is een programma (website) dat gebruikers kleine hoeveelheden Bitcoin (de eerder genoemde satoshis) betaalt voor verschillende taken. Het is in wezen gratis geld als je erover nadenkt.

Toegegeven, de hoeveelheid betaalde Bitcoin is erg klein en bijna niet merkbaar. Echter, net zoals een gewone kraan een kom gedurende een lange tijd met water vult, tellen ook alle satoshis op.

Geschiedenis

U kunt de best betalende Bitcoin-kraan niet vinden zonder het verhaal van de allereerste te kennen, toch??

De allereerste (zelfbenoemd) Bitcoin kraan werd precies een jaar na de eerste van Bitcoin uitgebracht lancering in 2009. 2010 was eerlijk gezegd een vreemde tijd als het ging om de release van een BTC-kraan – tegen die tijd had niet alleen nog niemand van Bitcoin gehoord, maar het was ook waardeloos.

De best betalende Bitcoin-kraan: Bitcoin-kraan.

Een man met de naam Gavin Andresen zag op de een of andere manier potentieel in de opkomst van cryptocurrency en besloot naar zijn onderbuikgevoel te handelen. Opgemerkt moet worden dat hij onmiddellijk een voorstander was van de crypto-zaak – de heer Andresen geloofde in de toekomst van Bitcoin en blockchain-ontwikkeling (hij doet dat nog steeds tot op de dag van vandaag) en was verbaasd over het concept van een gedecentraliseerde, gecodeerde digitale valuta.

G. Andresen had niet de intentie om de best betalende Bitcoin-kraan te creëren – die was er geen competitie vroeger. Nee, zijn bedoelingen waren heel anders. De heer Andresen wilde het bewustzijn verspreiden en mensen informeren over de onderwerpen Bitcoin en blockchain. En wat is een betere manier om het te doen dan door een deel van die Bitcoin aan mensen aan te bieden om te leren?

Ten tijde van de start van de eerste Bitcoin-kraan werden 5 Bitcoins aangeboden aan gebruikers voor hun deelname aan enkele kleine activiteiten.

Ja, dat heb je goed gelezen. 5 Bitcoins.

Destijds was het maar een paar cent. Volgens de huidige maatstaven zou je echter kunnen zeggen dat mensen meer dan $ 30.000 kregen aangeboden om een ​​paar stukjes captcha op te lossen. Als dat feit alleen niet geweldig is, dan weet ik niet wat het is.

Na verloop van tijd kwamen er steeds meer Bitcoin-kranen in opkomst. Plots waren mensen nu op zoek naar de best betalende Bitcoin-kranen – het werd een hele zaak op zich.

Tegenwoordig zou u honderden, zo niet duizenden Bitcoin-kraanlijsten online kunnen vinden. Ze beweren allemaal het best betalende Bitcoin-kranen – deze tutorial is geen uitzondering.

De best betalende Bitcoin-kraan: Bitcoin-kraan.

Maar met al het geroezemoes rond dit concept, valt één vraag vaak op: hoe verdienen eigenaren van Bitcoin-kranen in de wereld geld??

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Bitcoin-kranen als een zakelijke beslissing

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen als ik zeg dat het moeilijk is om geld te verdienen met Bitcoin-kranen. Ik bedoel, je geeft gratis geld weg zonder (vrijwel) iets terug te vragen. Klinkt gek, nietwaar?

Nou, de meeste Bitcoin-kranen die dat zijn werkt nog steeds hebben tot op de dag van vandaag een soort van extern verdienmodel. Dit betekent dat wanneer een gebruiker aan de kraan komt of zijn dagelijkse inkomsten komt innen, hij wordt begroet met advertenties van derden die tot doel hebben een soort product of dienst te verkopen.

Met dit affiliate-achtige bedrijfsmodel hopen kraanbezitters op zijn minst break-even te draaien, en misschien zelfs een beetje te profiteren in het proces.

Technische informatie

We kunnen niet in de Bitcoin-kraanlijst springen zonder de technische kant van de dingen, dus laten we daar maar snel mee omgaan.

Stel je voor dat je hebt besloten om je Bitcoin-kraan te maken. De opties zijn echt vrij breed – de esthetiek van de interface kan alles zijn wat je maar wilt, van kranen met dierenthema tot sport- en gamingthema’s. Een goede vuistregel voor een succesvol concept is te denken aan iets boeiend en visueel aantrekkelijks.

Nu, wat u moet doen is het opzetten van een gerenommeerde en goed geoptimaliseerde Bitcoin-portemonnee. Plaats daarna veel Bitcoins die je leuk vindt erin en bevestig de portemonnee aan je kraan.

Sommige programma’s en scripts omgaan met de satoshi-distributie en dat alles technische dingen. U zult ook een manier moeten bedenken om de taken te optimaliseren die uw gebruikers zullen moeten uitvoeren om hun deel van satoshis te krijgen.

Er zijn veel meer dingen als het gaat om het hebben van een succesvolle Bitcoin-kraan (model om geld te verdienen, site-optimalisatie, advertentiebeheer, enz.), Maar ik denk dat je het algemene idee erachter had moeten begrijpen.

Dat gezegd hebbende, kunnen we nu eindelijk rechtstreeks in de best betalende Bitcoin-kraanlijst duiken. Deze lijst is niet in een specifieke volgorde opgenomen, maar de belangrijkste criteria die ik probeerde te volgen tijdens het maken ervan, waren veiligheid, reputatie, stabiliteit en uiteraard, te betalen bedrag.

De bestbetalende Bitcoin-kraanlijst

Laten we deze lijst beginnen met een enigszins uniek merk: BonusBitcoin.

BonusBitcoin

Hoogstbetalende Bitcoin-kranen

BonusBitcoin is enigszins origineel doordat het veel andere Bitcoin-kranen verenigt onder één merknaam. Als het op gebruikerservaring aankomt, is er niets beters – u hoeft geen tijd te verspillen aan het springen van de ene kraan naar de andere, ze moeten ze allemaal onthouden en wachten op extra laadtijden. Met BonusBitcoin heeft u toegang tot uw dagelijkse rotatie van kranen in slechts een paar klikken.

Natuurlijk, net als andere kranen, biedt BonusBitcoin zijn gebruikers gelieerde beloningen en dagelijkse bonussen. Als het gaat om de best betalende Bitcoin-kraan situatie, is dit merk een van de best betalende – een enkele claim kan een gebruiker opleveren 5000 satoshis, terwijl claims ongeveer elke 15 minuten plaatsvinden (tot de dagelijkse limiet natuurlijk).

Al met al wordt het over het algemeen een geweldige optie genoemd als u op zoek bent naar de best betalende Bitcoin-kranen.

Bitcoin Aliens

Hoogstbetalende Bitcoin-kranen

Een van de beter bekende Bitcoin-kranen, Bitcoin Aliens is een leuke en interactieve optie om satoshis te verdienen.

Bitcoin Aliens bieden u de mogelijkheid om games te spelen als een manier om uw deel van Bitcoin te verdienen. Er zijn veel processen en acties die u kunt doen om uw uitbetaling te maximaliseren.

Deze kraan is ook mobiel: hij is beschikbaar op zowel Android- als Apple-apparaten. Dit is geweldig omdat je je dagelijkse rotatie bijna overal kunt doen – je hebt alleen je telefoon, een Bitcoin-portemonnee en een internetverbinding nodig.

Bitcoin Aliens bieden gebruikers rond 4000 satoshis voor hun deelname aan de processen binnen de kraan. Deze hoeveelheid satoshis vertaalt zich ruwweg naar ongeveer $ 0,25 – dit is redelijk goed!

Als u op zoek bent naar de best betalende Bitcoin-kraan, moet u Bitcoin Aliens overwegen als het gaat om uw dagelijkse rotaties.

Maan Bitcoin

Hoogstbetalende Bitcoin-kranen

Een van de oudste en meest bekende Bitcoin-kranen die er zijn, Maan Bitcoin heeft een paar geweldige manieren om je te overtuigen om terug te blijven komen naar hun site en satoshis te claimen.

Allereerst is het vermeldenswaard dat Moon Bitcoin een enkele verschillende cryptocurrencies (zoals Ethereum en Litecoin) die u kunt kiezen om een ​​andere claim dan Bitcoin te claimen. Dit is een vrij flexibele optie voor mensen die misschien op zoek zijn naar de best betalende Bitcoin-kraan, maar meer geïnteresseerd zijn in andere cryptomunten dan in Bitcoin..

Bovendien biedt Moon Bitcoin een enorme verscheidenheid aan verschillende bonussen, van aangesloten bonussen tot bonussen voor “tijd besteed op de site”..

Wat ook cool is aan Moon Bitcoin, is dat het biedt de gebruikers van de kraan een loyaliteitsbonus – als je blijft terugkomen naar de kraan zonder een dag te missen, worden je potentiële beloningen elke keer met een bepaald percentage verhoogd. De kraan heeft ook “mysterieuze geschenken”, waarbij het gebruikers een willekeurige hoeveelheid satoshis geeft, als verrassingsgeschenk.

Eerlijk gezegd, geen best betalende Bitcoin-kraanlijst zou compleet zijn zonder Moon Bitcoin – geef deze kraan een cheque!

FreeBitcoin

Hoogstbetalende Bitcoin-kranen

FreeBitcoin is mogelijk de meest bekende naam op deze lijst. Het wordt algemeen beschouwd als de meest populaire en gebruikte Bitcoin-kraan ter wereld.

Waarom is het zo populair en geliefd? Welnu, er zijn een paar belangrijke redenen die bijdragen aan het succes van deze kraan.

Allereerst is dit een van de weinige best betalende Bitcoin-kranen die bovendien rente betalen voor uw saldo. Het bedrag aan betaalde rente zou altijd zijn minstens 30.000 satoshis.

Bovendien biedt FreeBitcoin zijn gebruikers veel mogelijkheden om hun Bitcoin-saldo te vergroten. Loterijen, gokspellen en beloningspunten komen vaak voor als het om deze kraan gaat. Er is voor elk wat wils – gokken kan uw voorraad verdubbelen of verdrievoudigen, maar het kan u ook blut en met lege handen achterlaten.

Als gokken niet jouw ding is, kun je deelnemen aan reguliere loterijen en hi-lo-spellen. De laatste kan u maximaal 1 BTC opleveren!

Het is vrij duidelijk dat FreeBitcoin een exponentieel populaire kraan is. Het is niet alleen een van de best betalende Bitcoin-kranen die er zijn, maar het dient ook als een geweldig gok- en loterijplatform.

Bitcoin Zebra

Hoogstbetalende Bitcoin-kranen

Bitcoin Zebra is een geweldig voorbeeld van een kraan die tegelijkertijd esthetisch en interactief is.

Het beginverhaal van deze Bitcoin-kraan is best interessant. De maker van Bitcoin Zebra hield van het idee van Bitcoin-kranen, maar toen hij er zelf een paar uitprobeerde, werd hij teleurgesteld door de kwaliteit en prestaties die hij ontving. Wat was hiervan het resultaat??

Een frisse, nieuwe Bitcoin-kraan was geboren.

In Bitcoin Zebra moet u in bepaalde periodes inloggen om ‘de zebra te voeden’ – het is een interactieve, gamified ervaring waarvoor je wordt beloond door satoshis te ontvangen.

De maker van Bitcoin Zebra, teleurgesteld door het gebrek aan kwaliteit en in het algemeen face-value presentatie van veel kranen op de markt, heeft tot doel deze kraan te ontwikkelen om een ​​van de beste (zo niet de beste) en best betalende Bitcoin-kranen te worden die er zijn. Een ambitieuze claim, maar de hele Bitcoin-kranengemeenschap kijkt er naar uit om de resultaten van deze onderneming te zien.

Gevolgtrekking

Het is geen geheim dat nieuw is Bitcoin kranen komen elke dag op de markt. Nu de concurrentie toeneemt, proberen oudere kraanbezitters hun aanbiedingen te versterken of verschillende wedstrijden (of beide) toe te passen. Met zo’n grote verscheidenheid om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om de best betalende Bitcoin-kranen te vinden.

In deze tutorial heb ik slechts enkele van de belangrijkste kranen gepresenteerd. Afhankelijk van wat u precies zoekt, vindt u misschien dat heel andere soort kranen bij u passen – het heeft allemaal de voorkeur.

Hoe het ook zij, vergeet niet dat voordat u iets doet met betrekking tot de kranen zelf, u een juiste Bitcoin-portemonnee. Het enige dat u uit uw portemonnee nodig heeft, is veiligheid. Het kan traag zijn en geen fraaie functies hebben, zolang het op het beveiliging van het hoogste niveau. Als u in Bitcoins handelt, moet u ook een betrouwbaar crypto-uitwisselingsplatform.

Ook bij het zoeken naar het best betalende Bitcoin-kraan, Vergeet niet dat er veel oplichting is om alleen uw geld en Bitcoin te stelen. Wees voorzichtig en vertrouw alleen sites met een betrouwbare en stabiele achtergrond.

Een laatste tip: kies de kranen die u wilt gebruiken en maak een “BTC-kraanlijst” – dit zal uw gemakkelijke referentie zijn voor wanneer u rotaties uitvoert. Iets tussen 5 en 10 kranen zou een goed nummer moeten zijn om te beginnen. En maak je geen zorgen als het in het begin vervelend lijkt – het vergt veel oefening en ervaring om de rotaties effectief uit te voeren.

Welnu, dit is de zelfstudie ‘Hoogstbetalende Bitcoin-kraan’ geweest. Ik hoop dat je iets nieuws hebt geleerd en dat deze informatie je zal helpen in de BTC-kraanbranche!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map