ICX-prijsvoorspelling: de toekomst van ICX

Hallo en welkom bij dit artikel over ICX-prijsvoorspellingen. In deze gids voor ICON-prijsvoorspellingen voor munten, zal ik kijken naar een van de nieuwste en meest optimistische cryptocurrency-platforms die er zijn.

Wat u kunt verwachten in deze gids

Ik zal beginnen met kort uit te leggen wat ICX Coin is, voordat ik verder ga met een korte waarschuwing over hoe prijsvoorspellingen voor cryptocurrency moeten worden behandeld. Dit zal worden gevolgd door enkele van de beste ICX-prijsvoorspellingen voor de kortere termijn en enkele voor de langere termijn (2021 en daarna) te bekijken..

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Helaas was het, net als de ICON-cryptocurrency, ICO slechts negen maanden geleden, in september 2017, moeilijk om legitieme experts te vinden die prijsvoorspellingen doen. Deze komen vaker voor bij grotere crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum.

Ik heb ook enkele meningen gegeven over hoe om te gaan met technische analyse bij het overwegen van investeringen. Technische analyse is de naam die wordt gegeven aan de studie van eerdere prijsontwikkelingen om te proberen te bepalen of een prijs zal stijgen of dalen. Hoewel het zeker nuttig kan zijn voor handelaren, is het minder belangrijk voor beleggers in een grondstof of activum. Aangezien dit een artikel is waarin wordt gekeken naar de toekomst van ICX Coin, zal technische analyse van weinig nut zijn voor ICX-prijsvoorspellingen.

Hierna volgen enkele punten over de ICX-roadmap in relatie tot ICON ICX-muntprijsvoorspellingen. Ik zal uitleggen wat het team achter het project hoopt te bereiken, en ik zal proberen dit te relateren aan de prestaties van het digitale item.

Ten slotte heb ik enkele gedachten gegeven over de vraag of ICX een goede investering is. Dit zal niet en mag in geen geval worden beschouwd als beleggingsadvies. Het geeft je echter hopelijk de tools om om te gaan met de informatie die er is over het ICON-cryptocurrency-netwerk en zijn eigen munt ICX.

Voordat ik daar aan toe kom, zal ik beginnen met wat is ICX Coin.

(Als u al zeker bent van uw kennis over ICX Coin, ga dan gerust naar de volgende sectie).

Wat is de ICX-munt?

Voordat ik naar enkele ICX Coin-voorspellingen ga kijken, zou het eerst zinvol zijn om kort te bespreken wat ICX Coin eigenlijk is.

ICX Coin is de cryptocurrency die eigen is aan het ICON-netwerk. Het lijkt een beetje op Ether voor het Ethereum-netwerk, omdat veel van de functies die plaatsvinden op het ICON-cryptocurrency-netwerk moeten worden betaald met de ICX-valuta.

Het ICON-netwerk is al 2 jaar in ontwikkeling. Het is gemaakt door de Dayli Financial Group. De Dayli Financial Group is een Koreaans bedrijf dat gespecialiseerd is in financiële innovatie en technologie. Als u ooit de exchange Coinone heeft gebruikt, herkent u wellicht de naam van het bedrijf. Ze bezitten eigenlijk het Koreaanse platform waarmee gebruikers verschillende cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen.

Het idee achter het ICON-netwerk is om "hyperconnect de wereld". De Dayli Financial Group heeft een missie om het grootste gedecentraliseerde netwerk op te bouwen dat de planeet ooit heeft gekend.


Het team achter ICON probeert een platform te creëren waarop gebruikers kunnen communiceren tussen verschillende blockchains. Deze interactie zal gebeuren met behulp van complexe slimme contracten.

De ontwikkelaars noemen dit onderling verbonden netwerk het "ICON Republiek". De hoop is dat ICON ooit een netwerk zal zijn dat interactie mogelijk maakt tussen veel van de verschillende sectoren van het moderne leven. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot verzekeringen, gezondheidszorg, onderwijs, beveiliging en financiën.

De basis van de “ICON Republic” is Nexus. Deze blockchain verbindt alle verschillende kleinere blockchains die de Republiek zelf vormen. Deze kleinere blockchains staan ​​bekend als de ICON-community. Elk van deze individuele blockchains heeft zijn eigen regels. ICON heeft zelf geen controle over hoe elke gemeenschap werkt.

Gewone gebruikers kunnen verbinding maken met het ICON-netwerk met behulp van een zogenaamde Citizen Node. Deze knooppunten kunnen vervolgens worden gebruikt om te communiceren met de verschillende gedecentraliseerde toepassingen van het ICON-ecosysteem. De verschillende valuta’s van het netwerk zullen worden verhandeld met behulp van de eigen gedecentraliseerde beurs van ICON.

Een snelle waarschuwing over prijsvoorspellingen

Voordat ik begin met de focus van dit artikel, zou ik eerst een snelle waarschuwing moeten geven: prijsvoorspellingen voor cryptocurrency moeten met de nodige voorzichtigheid worden behandeld! Omdat het zo’n nieuwe technologische innovatie is, is het ongelooflijk moeilijk om te beoordelen wat zoiets baanbrekends waard is.

Uiteindelijk bepaalt de markt de waarde van elke valuta. Als veel mensen het kopen, is het veel waard. Als er maar weinig mensen in het project geloven, zal de prijs niet stijgen.

Er zijn tal van redenen waarom een ​​cryptocurrency-project zou kunnen mislukken. De belangrijkste zijn echter:

  • Wedstrijd
  • Regulatie
  • Technologisch
  • Oplichterij

CoinLiker’s ICX-prijsvoorspelling 2021

Oké, laten we beginnen met een vrij wilde. Een website genaamd CoinLiker heeft waarschijnlijk de meest optimistische (optimistische) ICX-prijsvoorspelling gepubliceerd die we de komende twaalf maanden hebben gezien.

Zoals je kunt zien, heeft deze naamloze auteur het gevoel dat ICX niet alleen naar de maan gaat, maar er ook recht langs snelt. Vermoedelijk zal de prijs blijven stijgen totdat hij een nog te noemen planeet bereikt in de diepste diepten van het universum …

icx-prijsvoorspellingen

Ja, dat klopt – bijna $ 4!

Er is helaas geen enkel bewijs geleverd voor deze interstellaire ICX-prijsvoorspelling. Coinliker beweert echter een ‘aangepast voorspellingsalgoritme’ te gebruiken dat ‘heeft ontdekt dat ICX een fantastische investering is’.

Volgens hun algoritme zal een investering van $ 200 tegen de huidige prijzen ongeveer $ 2.700 opleveren op basis van hun prognose voor één jaar hierboven.

Niet alle ICON ICX-prijsvoorspellingen zijn echter maanshoots …

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

WalletInvestor’s ICX-prijsvoorspelling 2021

Vanuit de regelrechte wildernis gaan we naar een iets redelijkere ICX-prijsvoorspelling. Portemonnee Investeerder is nogal nuchter op de prijsvoorspellingen van ICX.

Ze denken dat de prijs van ICX ongeveer stabiel zal blijven $ 0,753 in een tijdsbestek van één jaar. ICON is in januari 2021 $ 0,90 waard. Onnodig te zeggen dat dit veel redelijker lijkt. Het wordt echter niet erg overtuigend ondersteund. Dat gezegd hebbende, voegt WalletInvestor graag enkele grafieken toe om hun punt te illustreren.

ICX-prijsvoorspelling voor 2021 en 2022.

De stabiele basislijn in de rechtergrafiek lijkt de voorspelde stagnatie van de prijs van de munt gedurende het hele jaar weer te geven..

Helaas is er, net als de analyse op CoinLiker, niet veel bewijs dat de antwoorden van WalletInvestor op vragen als “Zal ICON crashen?”

In plaats daarvan houden ze het kort en krachtig: “Volgens onze analyse zal dit niet gebeuren.”

Vermoedelijk omvat hun analyse geen andere platforms die een betere service bieden dan ICON kan leveren, een toezichthouder die ICX illegaal maakt of een codebrekingsfout in de software zelf..

Nieuws dat van invloed kan zijn op de prijsvoorspellingen van 2021 voor ICX

Als je kijkt naar de ICX-prijsvoorspellingen die ik je tot nu toe heb gegeven, zou je denken dat er letterlijk helemaal geen nieuws is over het project. Dat is echter helemaal niet het geval!

ICON werkt samen met een social media-applicatie genaamd LINE. LINE is momenteel het grootste sociale mediaplatform in Japan. De berichten-app heeft elke maand meer dan 200 miljoen gebruikers. Dit is mogelijk een geweldige gebruikersgroep voor de gedecentraliseerde applicaties van ICON wanneer deze worden ontwikkeld.

Daarnaast is er nieuws dat ICON een samenwerking is aangegaan met Samsung. Rapporten geven aan dat de technologiegigant het Chain ID-systeem van ICON gaat gebruiken voor een project dat ze ontwikkelen, genaamd Samsung Pass.

Dit is duidelijk een positieve ontwikkeling voor het team, maar het is onduidelijk of dit zich zal vertalen in een vraag naar ICX-munten zelf. Als het geen extra vraag creëert, wordt de prijs van elke ICON-munt natuurlijk helemaal niet beïnvloed door het partnerschap. Het is echter nog steeds goed voor de algehele reputatie van de ICON.

Laat experts ICX-prijsvoorspellingen doen?

Helaas zijn er tegenwoordig niet echt experts die prijsvoorspellingen doen voor altcoins. Sinds John McAfee verklaarde dat hij kandidaat was voor het presidentschap en zijn eigen cryptocurrency lanceerde, lijkt het erop dat John McAfee is gekalmeerd door voorlopig prijsoproepen te doen.

Bij afwezigheid van de internetbeveiligingsgoeroe lijkt er een gat in de vorm van een expert te zijn. Er zijn tal van websites zoals MarketInvestor en CoinLiker waar we naar kunnen kijken voor een ICX-prijsvoorspelling voor 2021. De afhaalboodschap zou echter gewoon zijn dat ik herhaal dat feiten, partnerschappen en ontwikkelingen luider spreken dan cijfers die uit het niets worden gehaald.

Er zijn ook tal van YouTube-video’s over het onderwerp. Deze kampen echter met dezelfde problemen als websites voor prijsvoorspelling. De meeste makers houden de munten die ze zelf oppompen vast en hopen zo opwinding rond een project te creëren. Dergelijke video’s mogen niet worden gebruikt als beleggingsadvies.

Het is veel beter om zelf zo goed mogelijk geïnformeerd te worden. Kijk naar projecten die succesvol zijn geweest. Probeer erachter te komen waardoor ze de winsten hebben behaald die mensen rijk hebben gemaakt. Wat nog belangrijker is, probeer te achterhalen waardoor ze die winsten hebben behouden in plaats van alleen maar pomp-en-dumpprojecten te worden, zoals meer dan 90% van de crypto-industrie is.

Bekijk teamleden, routekaarten (later meer over de routekaart van ICX), doelen en whitepapers. Beslis zelf of je denkt dat de wereld zo’n project nodig heeft. Dit is een veel betere manier om een ​​investering te doen in plaats van erop te vertrouwen dat een niet met naam genoemde auteur een stuk schrijft met veel hoge procentuele winsten, maar weinig om ze te ondersteunen.

Technische analyse gebruiken om prijsvoorspellingen te doen

Sommige websites die ICX-prijsvoorspellingen aanbieden, zullen zeggen dat ze technische analyse hebben gebruikt om te bellen. Het probleem hiermee is echter dat technische analyse een discipline is die een zorgvuldige en constante analyse van grafieken vereist.

Wat was een bullish chart (optimistisch), kan heel snel bearish worden (pessimistisch) en vice versa? Technische analyse kan zeer effectief worden gebruikt voor daghandel (kortetermijnhandel, laag kopen en hoog verkopen). In een markt die de klok rond, zeven dagen per week draait, zullen de volgende grafieken echter een enorme inzet met zich meebrengen.

Voor beleggingsdoeleinden op de langere termijn is fundamentele analyse de beste indicator. Bij fundamentele analyse wordt gekeken naar het probleem dat een project claimt te kunnen oplossen. U moet zich dan afvragen of de markt om een ​​dergelijke oplossing vraagt ​​en hoe goed het bedrijf of team is geplaatst om hun beloften na te komen.

ICX-prijsvoorspelling 2021 en daarna

Als het maken van prijsvoorspellingen voor een jaar problematisch was, is het nog lastiger om ze nog verder in de toekomst te maken. Nogmaals, ik heb gekeken naar een aantal van de meest succesvolle websites die prijsvoorspellingen voor cryptocurrency aanbieden. Helaas, bij gebrek aan legitieme experts die ICX-prijsvoorspellingen doen, zullen deze websites het moeten doen!

Een toekomstige prijsvoorspelling die meer is dan alleen cijfers?

Laten we eerst eens kijken naar de ICX-prijsvoorspelling van CoinCheckUp. Deze website gebruikt een paar verschillende redeneringen achter de cijfers die het geeft voor 2021 tot 2024, waaronder speculeren over de prijs als de groei van het ICON overeenkomt met die van Google, Facebook, het internet zelf of de theorie van de wet van Moore volgt..

Het probleem met deze ICX-prijsvoorspellingen is dat er absoluut niets is dat erop wijst dat ICON zal groeien in overeenstemming met de wet van Moore. Evenzo is er geen reden om aan te nemen dat adoptie zal volgen op die van internet of Google.

ICX-prijsvoorspelling

De website biedt echter in ieder geval een disclaimer over zijn prijsvoorspellingen:

“Voorspellingen zijn geen garantie voor de toekomst. Gebruik alle gegevens op CoinCheckup voor informatieve doeleinden. Informatie mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. “

Een maximum- en minimumprijsvoorspelling voor 2021?

Een schrijver op een website genaamd TradingBeasts heeft zelf een aantal nummers bedacht. Net als de eerdere prijsvoorspellingen die ik heb gepresenteerd, ontbreekt hier elke vorm van fundamentele of technische analyse. De schrijver is er echter in geslaagd om een ​​maximale en minimale ICON ICX-prijsvoorspelling voor 2021 en daarna te bepalen.

Zoals u kunt zien, verwacht TradingBeasts dat de prijs van ICON-tokens gedurende 2021 voortdurend zal stijgen.Dit ondanks het feit dat geen enkele cryptocurrency die al meer dan een jaar bestaat erin is geslaagd om elke maand consequent in waarde te stijgen..

ICX-routekaart

Met doelen zo groot als die ICON voor de toekomst heeft, heeft het team duidelijk een moeilijke weg voor de boeg. Op hun website zetten ze hun doelen voor 2021 op een rij. Het lijkt erop dat ze hopen dat hun project tegen het einde van 2021 volledig is voltooid. Dit verschilt van de roadmaps van sommige blockchain-platforms die van plan zijn om meer dan een decennium te voltooien..

De ICON-website somt een paar verschillende secties op waarop ze zich zullen concentreren. Dit zijn effecten, verzekeringen, banken, universiteiten en ziekenhuizen. Elke sectie heeft de doelen voor het komende jaar vermeld. Hier zal ik ze een voor een bekijken.

ICX-prijsvoorspelling

Effecten

ICON hoopt dat zijn technologie in 2018 wordt gebruikt in de clearing- en settlements-industrie. Hierna hoopt ICON in 2019 ook in de handelssector te worden gebruikt..

ICX-prijsvoorspelling

Verzekering

ICON beweert dat hun loopchain-technologie al door veel topverzekeraars wordt gebruikt. In 2018 zeggen ze dat hun service beschikbaar zal komen voor het publiek. Dit omvat de vorming van belangrijke partnerschappen in de industrie.

ICX-prijsvoorspelling

Banken

In 2018 is ICON van plan om een ​​prepaid betalingssysteem te lanceren dat volledig digitaal is. Dit zal worden gevolgd door het ontwikkelen van relaties met niet nader genoemde partners.

ICX-prijsvoorspelling

Universiteiten

De roadmap van de universitaire sector omvat eerst proof-of-concept-stukken, gevolgd door de ontwikkeling van “Smart Vending Machines”. Deze zullen door studenten worden gebruikt om betalingen en overboekingen te doen terwijl ze op school zijn.

ICX-prijsvoorspelling

Ziekenhuizen

ICON heeft ook tot doel de gezondheidszorg te verbeteren. Dit omvat de ontwikkeling van een systeem voor digitale handtekeningen dat is gebaseerd op de blockchain. Volgens de website wordt dit baanbrekend voor medisch informatiemanagement. Het omvat ook de lancering van een gegevensuitwisselingsplatform voor gezondheidsinformatie.

Hoe kan de roadmap de prijs van ICX beïnvloeden??

Het klinkt allemaal erg indrukwekkend en de afbeeldingen op de webpagina die aan de roadmap is gewijd, zijn erg visueel aantrekkelijk. Een geweldige website betekent echter niet noodzakelijk dat het team zulke grote doelen kan behalen.

Dat gezegd hebbende, als ze hun beloften kunnen nakomen, zal ICON met succes zijn geïntegreerd in enkele van de grootste sectoren van het moderne leven. Als het native token in al deze industrieën wordt gebruikt, zal er zeker veel vraag naar zijn en zou de prijs dienovereenkomstig moeten stijgen.

Dit is natuurlijk niet zeker. Zelfs als het team erin slaagt de doelen te bereiken die ze voor ogen hadden, kunnen ze worden verslagen door een efficiënter, beter ontworpen systeem. Er zijn ook andere struikelblokken die de acceptatie van ICON kunnen belemmeren. Technologische problemen en regelgevingskwesties zijn slechts twee gebieden waarop ICX in waarde zou kunnen dalen ondanks het voltooien van hun routekaart.

Is ICX een goede investering?

ICX-prijsvoorspelling 1 jaargrafiek

Het is erg moeilijk om te zeggen of een ICON een goede investering is of niet in zo’n vroege ontwikkelingsfase.

ICON bestaat misschien niet eens tegen het einde van 2021. Als alternatief kan het zelfs de wildste voorspellingen van de meest optimistische voorspellers vele malen waard zijn. Als u in 2017 bekend was met cryptocurrency, zult u zich waarschijnlijk herinneren dat mensen werden uitgelachen omdat ze zeiden dat er dat jaar een Bitcoin van $ 10.000 zou zijn. De prijs bereikte uiteindelijk bijna het dubbele van die voorspelling!

Denk er vooral aan om voorzichtig om te gaan met alle prijsvoorspellingen en doe altijd voldoende onderzoek voor uzelf. Fundamentele analyse van investeringen is koning!

Gevolgtrekking

Zoals u waarschijnlijk wel kunt zien, is het meer dan een beetje moeilijk om nauwkeurige ICX Coin-prijsvoorspellingen te doen. We hebben te maken met een geheel nieuwe activaklasse en het ontdekken van waarde zal enige tijd in beslag nemen. Gedurende die tijd zullen er verliezers zijn en zullen er winnaars zijn.

Er zijn veel dingen die goed kunnen gaan voor een platform als ICON. Het maakt een kans om de ruggengraat te worden van een volledig gedigitaliseerde en gedecentraliseerde toekomst. Het kan absoluut noodzakelijk worden en elk ICX-token kan vele honderden of duizenden dollars waard zijn.

Dat gezegd hebbende, er kan ook veel misgaan.

Ten eerste zou er een andere technologie kunnen worden ontwikkeld die absoluut elke waarde vernietigt die het ICON-netwerk zou hebben gehad.

Zelfs als het ICON-netwerk eigenlijk het best ontworpen en meest indrukwekkende op blockchain gebaseerde platform is, wil dat nog niet zeggen dat het op de lange termijn succesvol zal zijn. Kijk bijvoorbeeld naar Betamax en VHS. In de jaren tachtig en negentig was het Betamax-platform aantoonbaar beter. Het zou een veel hogere kwaliteit videobeeld kunnen leveren bij de gebruikers thuis. Heeft het gewonnen in de home video-oorlogen? Nee. VHS kwam uiteindelijk naar voren als de favoriet van de mensen. Het bood misschien niet dezelfde hoge kwaliteit, maar het was veel betaalbaarder. De markt sprak in haar voordeel.

Er zijn ook regelgevingskwesties die moeten worden overwonnen, en we hopen dat het team achter het ICON-netwerk technisch in staat is om hun roadmap waar te maken..

En tenslotte…

Zoals bij elke investering in cryptocurrency, is het spel met een hoog risico en een hoge beloning. Omdat het zo vroeg is, voordat er enige vorm van wijdverspreide acceptatie heeft plaatsgevonden, kunnen de voordelen enorm zijn. Evenzo zou het project volledig waardeloos kunnen worden.

Dit betekent dat voorzichtigheid geboden is bij het investeren in een dergelijk project. U mag nooit meer investeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen en verwacht niet met pensioen te gaan van de winsten die u maakt. Als u toch wilt investeren, doe dat dan omdat u in het project gelooft. Neem een ​​heel klein percentage van uw nettowaarde en koop een ICX-token. Negeer dan de dagelijkse marktbeweging. Dit zal veel gemakkelijker zijn als u echt in het project gelooft.

Dat is alles waar er tijd voor is in deze ICX-prijsvoorspellingsgids. Ik hoop dat je iets hebt geleerd over dit cryptocurrency-platform. Nu we allemaal klaar zijn, wat denk je ervan? Hoeveel denk je dat de ICX-munt over twee jaar waard zal zijn? Heeft iemand een eigen ICX-prijsvoorspelling??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map