Investeren in Bitcoin: alles wat u moet weten om die Lambo te kopen

investeren in bitcoin - officieel logo

Bitcoin, de eerste cryptocurrency ooit, is uitgebracht in 2009. Satoshi Nakamoto creëerde en startte het blockchain-fenomeen. Blockchain bleef jarenlang onder de radar, maar het is nu een van de populairste onderwerpen op internet. Iedereen is nieuwsgierig naar crypto, maar weinigen begrijpen wat het is en hoe het werkt. Als u zich ooit heeft afgevraagd: “Moet ik in bitcoin investeren?”, Moet u eerst goed nadenken. Investeren in bitcoin is een vluchtige maar ook winstgevende activiteit. Als het goed wordt gedaan, tenminste.

Het goed doen is het moeilijkste deel.

De waarheid is dat de cryptoscene nieuw is en niemand weet hoe de markten precies werken. Aandelenbeleggers kunnen putten uit tientallen, zelfs eeuwen aan ervaring en knowhow.

Zoiets is er niet als u een bitcoin-investering wilt doen. De potentiële uitbetaling als u in bitcoin investeert en slaagt, is enorm, dus het is de moeite waard om er op zijn minst over na te denken.

In deze tutorial vertellen we je wat je moet weten om te beginnen met investeren in bitcoin of om te beslissen of het überhaupt iets voor jou is.

Satoshi Nakamoto – Mysterieuze Bitcoin-ontwikkelaar (s)

Bitcoin is de blockchain en bijbehorende cryptocurrency. Het is bedoeld om de mensheid te bevrijden van banken en andere traditionele financiële instellingen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Bitcoin probeert dat te doen door mensen in staat te stellen bitcoins te verhandelen en anoniem voor dingen te betalen.

Dit basisprincipe heeft de tand des tijds overleefd omdat we nog steeds niet weten wie Satoshi Nakamoto is. Niet omdat journalisten en Bitcoin-enthousiastelingen daar achter probeerden te komen.

Satoshi Nakamoto is misschien niet eens een enkele persoon.

Geschiedenis van Bitcoin

De officiële verjaardag van de Bitcoin-blockchain zou 3 januari 2009 kunnen zijn. Dit is de dag waarop Satoshi Nakamoto het eerste Bitcoin-blok heeft gedolven, waarmee de financiële revolutie begon die het potentieel heeft om de wereld te veranderen..

Het duurde even voordat Bitcoin echt zijn impact begon te maken.


Na de lancering waren bitcoins lange tijd helemaal niet waardevol. Een man heeft 10.000 bitcoins uitgegeven om een ​​paar pizza’s te kopen.

investin in bitcoin - grafiekIn het begin gebruikten mensen bitcoins om te betalen voor goederen op de zwarte markt op websites zoals Silk Road. Naarmate hun prijs steeg, raakten steeds meer mensen geïnteresseerd om ze als investering te verhandelen.

In 2013 beleefde de Bitcoin-blockchain zijn eerste geweldige jaar. De prijs begon bij $ 13,30 per bitcoin en steeg het hele jaar naar $ 770.

Op 17 december 2017 bereikte de prijs van bitcoins zijn hoogste punt ooit van $ 19.666. Toen China de handel in bitcoin verbood, kende het een enorme daling en herstelde het nooit.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Hoe werken bitcoins?

Privacy

Iedereen weet dat uw privacy bij het overboeken van bitcoins absoluut is. Maar hoe komt dat??

U gebruikt niet uw echte naam om bitcoins over te dragen. In plaats daarvan heb je een uniek adres. Uw adres bestaat uit cijfers en letters, zowel hoofdletters als kleine letters.

Het is eenvoudig en snel om uw unieke bitcoin-adres aan te maken. U kiest een willekeurige privésleutel en codeert deze met een klik op een knop, met behulp van een breed scala aan gratis tools.

U kunt dit adres openbaar maken. Het is bijna onmogelijk om uw privésleutel te reverse-engineeren. Waarom? Het is zwaar gecodeerd.

De Bitcoin Blockchain

Het hele Bitcoin-systeem is afhankelijk van zijn blockchain. Maar wat is het? De Bitcoin-blockchain is een grootboek van alle transacties die met bitcoins zijn gedaan.

Elke computer waarop de Bitcoin-software draait, bewaart een kopie van het volledige overzicht van transacties die in blokken zijn opgeslagen. Als er transacties binnenkomen, maakt het systeem een ​​nieuw blok aan.

Dit wordt een beetje ingewikkeld, dus wees geduldig.

Om de blockchain up-to-date en veilig te houden, moet iemand onderhoudswerk doen. Dit is wat bitcoin miners doen.

Als er nieuwe transacties binnenkomen, controleren mijnwerkers of de afzender voldoende geld heeft en registreren ze de transactie in het grootboek. Het grootboekblok is echter niet onbeperkt.

Wanneer het blok zijn capaciteit bereikt, maakt het systeem een ​​nieuw blok aan. Het versleutelde record van alle transacties vanaf het begin van de blockchain wordt samen met inkomende nieuwe transacties in dit nieuwe blok bewaard. Vervolgens wordt het bijgewerkte grootboek naar iedereen op de blockchain gedistribueerd.

Mijnwerkers doen deze service niet gratis. Blockchain-records worden versleuteld met behulp van ongelooflijk moeilijke hash-algoritmen. De eerste miner die het vorige blok met succes heeft beveiligd, wordt gecompenseerd in bitcoins.

The Massive mislukt

De Bitcoin-wereld staat vol met verhalen over verbluffend succes en verpletterende mislukking. Als je achter een Lambo aan gaat door in bitcoin te investeren, moet je voorkomen dat je deze fouten herhaalt.

Verhalen zoals die van James Howells zijn een echt waarschuwend verhaal. Howells is een Welshman, die in 2009 met bitcoins begon te dobberen toen het niets waard was.

Later gooide hij de computer met alle bitcoins weg en verloor de gegevens. Het zou hem in 2017 rijk hebben gemaakt toen de prijs van bitcoins door het dak omhoog ging.

Als u iets met bitcoins op uw harde schijf te maken heeft, bescherm deze dan. Je kunt nooit weten of het in de toekomst een fortuin waard zal zijn.

Verschillende cryptocurrency-uitwisselingen die betrokken zijn bij het witwassen van geld, vormen nog een gevaar.

Er zijn meerdere gevallen geweest waarin mensen fortuinen verloren omdat ze hun munten op beruchte websites bewaarden. Uw bitcoins kunnen gewoon worden gestolen of de eigenaren kunnen worden gearresteerd en uw munten kunnen door de autoriteiten in beslag worden genomen.

Wat investeert?

Hoewel deze tutorial gaat over beleggen in bitcoin, moet je ook de oude schoolprincipes van de beurs kennen.

Wat is beleggen op korte termijn in bitcoin??

In zakelijk jargon is een kortetermijninvestering een investering die naar verwachting minder dan 12 maanden zal worden aangehouden.

In de traditionele financiële wereld kan er in een jaar veel gebeuren. Cryptocurrencies zijn zelfs nog vluchtiger.

Op 1 januari 2017 kostte een bitcoin $ 998, bereikte hij $ 19.666 tegen het einde van dat jaar en daalde vervolgens naar $ 5.920 kort na het Chinese handelsverbod voor bitcoin..

Beleggen op korte termijn in bitcoin houdt in dat je bitcoins koopt wanneer hun prijs een dieptepunt bereikt en dat je eraan vasthoudt, wachtend tot de prijs voldoende stijgt om in je investeringsstrategie te passen..

Als de prijs hoog genoeg is, verkoop je de bitcoins en verdien je de winst. Je gebruikt dat geld om meer bitcoins te kopen of een andere cryptocurrency om te spiegelen (verkopen) wanneer de tijd rijp is.

Handelen in cryptovaluta kan een uiterst winstgevende activiteit zijn omdat de markt volatiel is. Het betekent dat de prijsveranderingen van munten snel en significant zijn.

Het is niet allemaal zonneschijn en Lambo’s. Je moet veel weten over de cryptocurrency-markt. Je moet ook elk stukje crypto-nieuws religieus volgen. U moet kunnen voorspellen hoe relevant nieuws de bitcoinprijs zal beïnvloeden.

Wat is langetermijninvestering in bitcoin?

Investeren in bitcoin voor de lange termijn zou vergelijkbaar zijn, maar ook anders.

U moet bitcoins langer dan een jaar vasthouden voordat u verkoopt, zodat het meetelt als een langetermijninvestering in bitcoin. U moet echter nog steeds het nieuws volgen om voor de lange termijn in bitcoin te investeren. Het is niet nodig om het al te veel te doen, in ieder geval na een besluit over de vraag “Moet ik in bitcoin investeren?” in de eerste plaats.

Wanneer u voor de lange termijn in bitcoin investeert, bent u alleen geïnteresseerd in de lange termijn. Jaren en decennia in plaats van uren en dagen.

Nadat u op lange termijn in bitcoins heeft geïnvesteerd, hoeft u niet achter uw computer te zitten om de prijs bij te houden. Je verkoopt toch niet, dus wat heeft het voor zin?

HODL is een slangterm en een meme, wat betekent dat je je bitcoin vasthoudt, wat er ook gebeurt. Dat is wat u als langetermijninvesteerder in bitcoin doet.

Hoe ziet het leven van een bitcoin-investeerder eruit? Is het voor mij?

Hoewel dit gedeelte er misschien een beetje misplaatst uitziet, is het een van de belangrijkste in deze tutorial. Investeren in bitcoins lijkt misschien leuk, het lijkt misschien een geweldige manier om geld te verdienen, het ziet er misschien zelfs sexy uit.

Het is niet.

Investeren in bitcoin is moeilijk, het is moeilijk, het is riskant. Je zou uiteindelijk een roze Lambo kunnen kopen als je het goed doet. Je zou kunnen crashen en verbranden, en alles verliezen als je niet oppast.

Als u van plan bent om in bitcoin te investeren om te flippen, maak u dan klaar om uren achter uw computer te zitten. U volgt minuutprijsveranderingen en berekent of het een goed idee is om uw bitcoin onmiddellijk te verkopen.

Vervolgens speurt u het internet af op zoek naar elk stukje nieuws dat uw beslissingen zou kunnen beïnvloeden & zal de juiste en onmiddellijke beslissingen moeten nemen met harde gevolgen.

Het is moeilijk om te doen.

Om er goed in te zijn, is het niet voldoende om alles te weten wat er te weten valt over Bitcoin.

Je moet ook een bepaalde persoonlijkheid hebben. Wanneer u in bitcoin gaat investeren, wedt u op een voor u gunstige uitkomst.

Goede pokerspelers zouden goede kandidaten zijn om in bitcoin te investeren. Tenminste, als ze de nodige kennis hadden.

Beide activiteiten vereisen minachting voor geld. U moet de mogelijkheid hebben om u los te koppelen van de reële geldwaarde van uw beslissingen.

$ 5.000 inzetten op een Inside Straight Draw op de turn (je wedt dat je 1 van de 4 kaarten krijgt, een kans van 8 procent op dat moment in de hand) is vergelijkbaar met $ 5.000 uitgeven aan bitcoin terwijl de prijs daalt..

Maar dat is wat bitcoin-handelaren elke dag doen. Er is geen ruimte voor aarzeling, zenuwen of emotie. Het is een moeilijk maar buitengewoon winstgevend leven als het goed wordt gedaan.

Investeren op de lange termijn in bitcoin kan veel ontspannend zijn als u besluit om het zo te maken. U bent niet geïnteresseerd in het dagelijks omdraaien van bitcoin. U hoeft niet de hele dag achter uw computer te zitten.

Dat betekent niet dat het niet zo gevaarlijk is.

Als je eenmaal hebt besloten dat investeren in bitcoin iets is dat je zou willen doen na dagen en weken van zorgvuldig onderzoek, neem dan een geldbedrag dat je niet zou missen als je het verliest, lees dan dit artikel af en koop wat bitcoins. Verlies uw accountgegevens niet!

Sluit nooit een lening af om in bitcoin te investeren, want dat is een geweldige manier om je leven te verpesten. Een bitcoin-investering doe je het beste met het extra geld dat je kunt verliezen.

U moet rekening houden met het geld dat u gebruikte om bitcoin te kopen, vanaf dat moment voor u verloren. Minstens een jaar.

Als u het geld dat u gebruikte om een ​​bitcoin-investering te doen niet langer als uw eigendom beschouwt, zult u minder snel geobsedeerd raken door prijsschommelingen in bitcoin..

Door dit te doen, zult u veel minder snel in paniek raken door uw aandelen te verkopen wanneer de prijs met 50% daalt of zoiets belachelijks. Het is gewoon de bitcoin-markt. Het ding is vluchtig als … toffees.

Controleer echter af en toe hoe uw investering het doet. Het is misschien een goed idee om het winstgedeelte van uw investering te verzilveren om te voorkomen dat u alles verliest wat u heeft uitgegeven voor het geval de markt crasht..

Kijk dus goed naar jezelf en vraag: “Moet ik in bitcoin investeren?”

Kennis en vaardigheid versus lef en geluk

U kunt enorm veel geld verdienen door in bitcoin te investeren. Zowel de voorzichtige als de moedige aanpak kan je daar helpen. Je eerste miljoen verdienen vanwege een gewaagde zet die in jouw voordeel bleek, zou een beter verhaal opleveren dan jarenlang ijverig werken.

Maar.

We raden af ​​om snel geld te verdienen. De markt voor cryptovaluta is op zichzelf volatiel; er is geen reden om het probleem te vergroten door gewaagde bewegingen te maken.

Als je die Lambo wilt kopen door in bitcoin te investeren, begin dan klein. Reken af ​​met het bedrag dat u kunt verliezen, koop een klein deel van een bitcoin en blijf er een tijdje op zitten.

Probeer nadat u meer heeft geleerd sommen om te draaien die u niet zult missen, en kijk hoe het hele ding werkt.

Als je kennis en kunde hebt, komt de tijd voor lef en geluk. Hoe beter je bent, hoe beter je wordt.

Ik ga ervoor! Wat moet ik nu doen?

Oké, laten we dit doen!

Wat heb ik nodig om te beginnen?

De eerste stap om te beginnen met investeren in bitcoin is om een ​​plek te hebben om je buit op te slaan.

Portefeuilles met cryptocurrency

Bitcoins worden opgeslagen in wallets. Er zijn verschillende soorten:

  • Elektronisch
  • Mobiel
  • Hardware
  • Papier

De veiligste manier om uw bitcoins op te slaan, is in een eersteklas hardware-portemonnee.

Hardware wallets zijn kleine apparaten ter grootte van een thumb drive.

Wanneer bitcoins moeten worden overgedragen, maken ze verbinding met internet, maar zijn ze over het algemeen offline, wat betekent dat ze meestal niet hackbaar zijn. Ledger Nano S is een favoriet voorbeeld van een hardware-cryptocurrency-portemonnee.

Het probleem met hardwareportefeuilles is dat ze kunnen worden gestolen of verloren kunnen gaan. Als u besluit om voor deze optie te kiezen, bewaar deze dan op de veiligste plaats die u kunt vinden!

De meest onkraakbare manier om bitcoins op te slaan, is de papieren portemonnee. Ironisch, is het niet? Het papier is natuurlijk heel gemakkelijk kwijt te raken en het brandt. Aan de andere kant is het gemakkelijk te krijgen; u typt gewoon uw privésleutel en openbaar adres in en drukt deze af.

De andere twee opties zijn afhankelijk van de beveiligingsmaatregelen van derden, waardoor ze gevoeliger zijn voor hacking. Ze zijn echter veel handiger.

Als je de beveiliging serieus neemt, en dat zou je ook moeten zijn als je die Lambo wilt, koop dan een goede hardware-portemonnee en rust gemakkelijker. Bewaar het gewoon op een veilige plaats!

Uitwisselingen

Oké, je weet waar je je bitcoins moet bewaren. Nu is het tijd om wat te kopen.

De eenvoudigste manier om bitcoins te kopen, is door een vertrouwde uitwisselingswebsite zoals coinbase.com of een andere website te gebruiken als deze er betrouwbaar uitziet. Zorg ervoor dat je het goed onderzoekt, feedback op Reddit controleert, google er maar uit. Het is altijd beter om sceptisch te zijn dan opgelicht te worden.

Houd er rekening mee dat de meeste bitcoin-uitwisselingen geen creditcards ondersteunen vanwege de terugboekingsfunctie die ze hebben.

Exchange-websites maken zich zorgen dat u een terugboekingsverzoek zult indienen nadat u de bitcoins hebt ontvangen. Het zou bijna onmogelijk zijn om te zeggen wie er in die situatie liegt. Blockchain-records zijn ontworpen om de echte identiteit te verbergen van de mensen die de transacties uitvoeren.

Zodra u het gewenste aantal bitcoins heeft gekocht (of 0.00014e van een bitcoin, dat is ook prima, het kleinste bedrag dat u kunt kopen is 1 Satoshi of 0.00000001 bitcoin), zet het dan over naar uw portemonnee en vergeet het een tijdje, tenzij u wil proberen om te draaien.

In dat geval, mag Lady Luck je toelachen?

Lambo, hier kom ik?

investeren in bitcoin - ranglijst van cryptocurrency

Oké, je weet wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met beleggen in bitcoin, maar een vraag blijft: hoe je in het algemeen in bitcoin kunt investeren?

Ten eerste moet u de prijzen en actuele gedachten over bitcoin-investeringen op internet bekijken. Hoewel dit artikel een goed startpunt is om u te helpen beslissen of u wilt beginnen met beleggen, verandert de cryptomarkt snel.

Vervolgens moet u een hardwareportefeuille aanschaffen en een account openen op een beurs die er het beste uitziet. Beslis daarna hoe u in bitcoin investeert – op korte of lange termijn.

We raden ten zeerste aan om voorlopig af te zien van kortetermijninvesteringen, in ieder geval totdat u meer ervaring opdoet in de markt voor cryptocurrencies..

Als u het ermee eens bent dat dit de beste manier is om voor u te gaan, volgt u de prijswijzigingen van bitcoin een tijdje. Lees en bekijk er inhoud over. Als je denkt dat de tijd rijp is, koop dan een paar echte bitcoins.

Minimaliseer het risico zoveel mogelijk. Koop geen hele bitcoins, tenzij u bereid bent het geld te verliezen en het echt kunt missen. Begin klein. Zien hoe het gaat.

Nu moet u alles weten wat u nodig heeft om in bitcoin te investeren. Als u besluit ervoor te gaan en het grote succes te behalen, vergeet dan niet uw Lambo langs onze kantoren te rijden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map