Investeren kan een risicovolle activiteit zijn, maar als u weet wat u doet, kunt u er behoorlijk wat van profiteren. Tegenwoordig zijn er honderdduizenden dingen waarin u zou kunnen investeren, en enkele van de meest populaire hiervan zijn cryptocurrencies. In deze gids wil ik het echter hebben over één specifieke cryptomunt – Rimpeling, en hoe u in Ripple kunt investeren.

Rimpeling onderscheidt zich van de andere cryptocurrencies om een ​​aantal redenen, die we kort zullen bespreken. Het is tenslotte verstandig om een ​​idee te krijgen van waar u precies in investeert.

Daarna ga ik je alles vertellen wat je moet weten Ripple kopen – hoe, waar, waarom, enz.

Aan het einde van deze gids zou u niet alleen moeten kunnen weten hoe te investeren in Ripple & waar je het kunt kopen, maar alle andere fijne kneepjes van deze cryptocurrency.

Ripple beschrijven

Een weinig bekend leuk feit – Rimpeling is de naam van het bedrijf dat gemaakt en ontwikkelde (doet nog steeds) de crypto-munt, niet de munt zelf. De munt heet XRP, maar iedereen raakte eraan gewend om het Ripple te noemen. Eenvoudigheidshalve ga ik in deze handleiding ook hetzelfde doen.


Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Ripple is een cryptocurrency die erg lijkt op Bitcoin en Litecoin als het gaat om de structuur en technische gegevens. Het heeft echter de bijnaam “Bitcoin-killer”. Waarom is dat?

Een gids over investeren in Ripple

Nou, allereerst, Ripple is sneller en streeft naar betere transacties dan Bitcoin, met behoud van hetzelfde (of zelfs hogere!) beveiligingsniveau. De ‘Bitcoin-killer’-tag is ontstaan ​​uit speculaties dat Ripple uiteindelijk Bitcoin omver zal werpen en de eerste plaats zal innemen op het gebied van de aanwezigheid van cryptocurrency-markten.

Terwijl het blijft niets meer dan speculaties Ripple slaagde er lange tijd in om op te klimmen naar de tweede plaats in de markt op een een bepaald moment in de tijd. Het lukte het echter niet om het vast te houden – op het moment van schrijven zit Ripple momenteel comfortabel in de Derde plaats op de markt.

Een ander ding dat Ripple uniek maakt, is dat het behoorlijk verschilt van de meeste andere populaire cryptocurrencies die er zijn. Ripple was gemaakt door een particulier bedrijf om ervan te profiteren (in tegenstelling tot andere open-source crypto’s). Alleen al dit feit herbergt veel speculaties over de toekomst van de munten en de prijs ervan.

Hoe te investeren in Ripple?

Nu u een idee heeft van waar Ripple over gaat, gaan we over op het investeringsgedeelte.

Waarom investeren in Ripple?

Als we de onderstaande grafiek bekijken, kunnen we de hele geschiedenis van de betreffende munt zien.

Ripple heeft een interessante reis achter de rug als het gaat om de schommelingen in de prijs.

De cryptomunt begon tegen een zeer lage prijs, net als de meeste andere cryptocurrencies die er zijn. Het heeft gedurende de langste periode geen verrassingen opgeleverd, en het is plotseling prijs explosie kwam in lijn met de stijging van bijna alle andere cryptoprijzen.

Een gids over investeren in Ripple

Op zijn hoogtepunt, Ripple had bijna een waarde van $ 4 per munt bereikt. Dit was enorm in vergelijking met de prijs van een half jaar geleden. Maar aan het einde van 2017, toen de cryptocurrency-markt een verwoestende crash meemaakte, deed Ripple dat ook – het daalde in prijs. Haar momenteel $ 0,3 per munt waard.

Zelfs na zo’n crash is de munt nog steeds volledig functioneel en levend. Bovendien is het in prijs gaan stijgen! Het proces is natuurlijk minuscuul, maar het kan een nieuw begin betekenen voor Ripple.

Nu de munt langzaam probeert omhoog te klimmen, is dit waarschijnlijk het beste moment om erin te investeren, als dat is wat u wilt doen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Methode # 1 – Kopen

Dus hoe te investeren in Ripple? Koop het gewoon.

Nee, ik maak geen grapje.

Het lijkt bijna voor de hand liggend, maar mensen vergeten vaak dat de eenvoudigste manier om in Ripple te investeren, is door het gewoon te kopen. Laten we zeggen, u koopt 100 XRP – op het moment dat u deze gids schreef, zou u ergens rond de $ 30 betalen. Dan moet je gewoon … wacht.

Hoe te investeren in Ripple: prijzen.

Als je veel tijd over hebt en je nergens heen haast, is het kopen van Ripple en het gewoon ‘vergeten’ de beste manier om het te doen. Zeker, dit is een investering op lange termijn, maar het kan op uw manier enorme winsten opleveren.

Stel je voor dat Ripple over vijf jaar $ 8 per munt waard zou zijn. Dit is niet onmogelijk, en sommige speculaties suggereren dat de munt veel meer waard zal zijn.

In dit scenario, als u dat zou doen investeer vandaag $ 30, je zou in vijf jaar tijd meer dan $ 2600 kunnen terugkrijgen zonder niets te doen!

Het is een risicovolle manier om te investeren, voor niemand weet zeker hoeveel Ripple in de toekomst waard zal zijn, maar het is ook de gemakkelijkste. Hoewel het bij Ripple iets gecompliceerder is dan bij de meeste andere populaire cryptocurrencies.

Ripple kan worden gekocht met fiat-valuta’s, waaronder USD en EUR. U kunt er ook een bepaald aantal kopen andere cryptovaluta (bij voorkeur Bitcoin) en VERVOLGENS, met Bitcoin, koop het bedrag van Ripple dat je wilt. Het is een beetje ingewikkelder dan simpelweg cryptocurrency kopen met bijvoorbeeld USD, maar het is niet verbijsterend.

Waar je Ripple kunt kopen?

coinbase.com wordt beschouwd als een van de beste plaatsen om Ripple te kopen. Het bevindt zich in San Francisco, Californië. Op Coinbase kun je niet alleen Ripple kopen, maar ook meerdere andere munten, inclusief Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, enzovoort.

Hoe Ripple te kopen: Coinbase-startpagina.

Volgens de populaire mening zou Coinbase uw favoriete keuze moeten zijn als u nadenkt over waar u Ripple kunt kopen.

Methode # 2 – Startups, bedrijven, enz.

Dit is een minder bekend (of in ieder geval een minder gebruikt) methode van hoe u in Ripple kunt investeren.

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe startup-projecten ontstaan ​​uit de cryptocurrency-scene. Naarmate de tijd verstrijkt, raken steeds meer mensen geïnteresseerd in de cryptowereld, wat nieuwe, creatieve en unieke ideeën doet ontstaan..

Deze ideeën manifesteren zich vaak in de vorm van gloednieuwe bedrijven die ernaar streven een revolutie teweegbrengen of op een andere manier invloed hebben op de cryptoscène.

Hoewel niet zo populair als simpelweg Ripple kopen, investeren in bedrijven en startups gerelateerd aan crypto is een geweldige manier om uw potentiële inkomsten te vergroten.

Met Ripple is het echter een beetje lastig. Zoals ik eerder heb vermeld, is Ripple een gecentraliseerde valuta – de makers bezitten en dicteren de regels van het spel. Momenteel zijn er 100 miljard XRP op de markt, en de manier waarop dit werkt, is dat zodra u een hoeveelheid XRP gebruikt in een transactie of op een andere manier, deze verdwijnt.

Een gids over investeren in Ripple

Dat betekent dat de hoeveelheid XRP dat bestaat is lager worden met de minuut, waardoor de waarde van de resterende rimpel toeneemt.

Bovendien betekent dit dat niemand bijvoorbeeld Ripple kan minen. Hetzelfde geldt voor eventuele manipulatie door derden – het is gewoon niet mogelijk.

Wat u in dit soort situaties wilt doen, is simpelweg investeer in een startup waarvan u denkt dat het de potentieel om op een dag groot en winstgevend te worden. Crypto-startups zijn erg idee-gedreven: terwijl sommige ideeën vaak te vergezocht zijn, zijn andere zeer veelbelovend en succesvol. In het begin is het misschien moeilijk, maar met voldoende onderzoek en goede deductievaardigheden kun je op zijn minst een paar fatsoenlijke kanshebbers bedenken.

Als de startup winstgevend blijkt te zijn en u een eerlijk deel van de winst heeft behaald, koop dan gewoon Rimpeling. Eerlijk gezegd, dit is een van de weinige methoden die er zijn om in deze cryptocurrency te investeren, het is de beste gok die je hebt.

Verkrijgen en bewaren van een stapel van deze munten zou zeer winstgevend kunnen blijken te zijn in de langetermijnsplan. Maar het zou ook verstandig zijn om nooit te stoppen met zoeken naar het op één na beste – zoals ik al zei, er komen elke dag veel nieuwe startups bij. Je weet nooit wat er om de hoek kan komen.

Voordat u investeert – de toekomst

U weet nu hoe u in Ripple moet investeren … Maar zou u?

Nu cryptocurrencies zo vluchtig zijn als ze zijn, wordt het steeds meer moeilijk om te voorspellen hun prijzen met zekerheid. Sommige crypto’s volgen de verwachte prijsontwikkelingen, maar vaker wel dan niet zien we chaos.

Ripple is geen uitzondering op deze regel. Het is eigendom van één enkel bedrijf dat elimineert een deel van de mogelijke speculatieve correcties, maar het is nog steeds erg moeilijk om zonder aarzelen over de toekomst te praten.

Volgens het plan MOET Ripple in prijs stijgen naarmate de tijd verstrijkt. Mensen inherent waarde schaars en exclusieve dingen, en dit zou de belangrijkste factor moeten zijn die de prijsgroei van Ripple zal beïnvloeden.

Een gids over investeren in Ripple

Hoewel Ripple inderdaad is best bijzonder (als het gaat om cryptocurrencies en hun structuur), is het belangrijk om in gedachten te houden dat het niet geïsoleerd is in een soort bubbel – het heeft zijn plaats in de cryptomarkt, waar de makers heel weinig kunnen doen invloed hebben op de prijs of distributie van de munt.

Ripple is echter, constant in het crypto-nieuws om veel positieve redenen. De verjonging van cryptocurrencies en de reis terug naar het leven maakten veel cryptoliefhebbers enthousiast en opgewonden. Dit zou op zijn beurt een nieuwe golf van Ripple-activiteit moeten veroorzaken, wat naar verwachting zal gebeuren.

Veel websites, blogs en nieuwsartikelen denken dat dit het keerpunt is voor Ripple – dat de prijs vanaf dit punt zal stijgen. Iemand die erover nadenkt hoe hij in Ripple kan investeren, moet hier rekening mee houden.

Overzicht

Laten we even kort een aantal dingen samenvatten die we in deze handleiding hebben besproken.

Rimpeling is een gecentraliseerde cryptocurrency, vergelijkbaar met Bitcoin en Litecoin in structuur. Het is gemaakt door een particulier bedrijf, dat met deze munt hoopt winst te maken.

De beste eigenschappen van Ripple zijn dat het snel (sneller dan Bitcoin) en veilig is, transacties gemakkelijk uitvoert en een vrij grote marktaanwezigheid heeft.

Een gids over investeren in Ripple

Het feit dat het gecentraliseerd is, voorkomt dat Ripple wordt gedolven of op een andere manier wordt verkregen in plaats van te worden gekocht of verhandeld. Dit is vaak een probleem voor mensen die op zoek zijn naar manieren om in Ripple te investeren.

Aan de andere kant maakt het de proces duidelijker en meer gestroomlijnd. U heeft geen keus, en het feit dat het bijna uitsluitend kan worden verkregen door te kopen of te handelen, stelt u in staat uw onderzoekspunten op een meer beknopte manier te concentreren..

Als u overweegt om in Ripple te investeren, bekijk dan de verschillende forums en online groepen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken van en praten over alles wat met Ripple te maken heeft. Zoek ook naar meningen van experts over de kwestie, analyseer de statistische trends, enz.

Gevolgtrekking

Rimpeling is een van de meer interessante cryptocurrencies, vanwege zijn unieke kenmerken en eigenschappen maken het een grotere uitdaging voor zowel potentiële investeerders als cryptoliefhebbers.

Er is een wijdverbreide mening in de cryptocurrency-gemeenschap dat als crypto nuttig is, het ongeacht de ontberingen die het zal moeten doorstaan, het nog steeds bovenaan zal komen en zal overleven. Gezien Ripple heeft opmerkelijke en duidelijke voordelen dat in de echte wereld kan worden toegepast, zou het logisch zijn om te denken dat het moet blijven groeien en zich ontwikkelen.

Nog een laatste opmerking over speculaties. Daar moet u altijd rekening mee houden speculaties zijn precies dat – speculaties. Niemand weet zeker of Ripple (of welke andere cryptocurrency dan ook) omhoogschiet in prijs of crasht zonder de kans te krijgen om weer op te staan. Als iemand je vertelt dat ze het weten … Nou, het zijn enorme leugenaars.

Neem speculaties, gissingen en meningen altijd met een korreltje zout. Doe je onderzoek, vorm een opgeleide en geïnformeerde mening en beheer uw financiën – investeer nooit meer dan u bereid bent te verliezen. Kies ook een betrouwbaar platform om Ripple te kopen. De meest aanbevolen opties zijn Coinbase, Binance en Kraken.

Ik hoop dat deze gids je heeft geholpen om beter geïnformeerd te raken over het onderwerp Ripple en de verschillende manieren om in Ripple te investeren. Als u besluit om te investeren – veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me