Als u op zoek bent naar een veilige plek waar u cryptocurrencies kunt ‘opslaan’, bent u waarschijnlijk tegengekomen koude portefeuilles. Zo ja, dit KeepKey review is misschien precies wat u op dit moment nodig heeft.

KeepKey is een beter bekende hardware wallet. Is het echter echt goed en betrouwbaar? In deze KeepKey-recensie zal ik deze beantwoorden en veel meer vragen, inclusief de functionaliteit van de portemonnee, grote voor- en nadelen, prijzen, door KeepKey ondersteunde munten, enzovoort.

Bovendien vindt u alle benodigde informatie op hoe te installeren het apparaat, sturen en te ontvangen middelen.

Laten we deze KeepKey-portemonnee-beoordeling beginnen door meer over het bedrijf te weten te komen.

Oordeel in één oogopslag: KeepKey is een hardware wallet met een strak en modern ogend ontwerp. De portemonnee is gebruiksvriendelijk, biedt unieke beveiligingsmaatregelen en klantvriendelijke prijzen. De portemonnee zelf kan eenvoudig worden beheerd voor uw mobiele apparaat. Het belangrijkste probleem is echter dat het slechts 40 cryptocurrencies ondersteunt.

Voordelen

 • Veilige hardware-portemonnee
 • Makkelijk te gebruiken
 • Aantrekkelijke prijs

Nadelen

 • Ondersteunt slechts 40 cryptocurrencies
 • Kan zwaar zijn om mee te nemen

KeepKey Review: wat is ShapeShift?

Shapeshift was opgericht in 2014 in Zwitserland door Erik Voorhees. Het bedrijf slaagde erin om een ​​behoorlijke hoeveelheid financiering aan te trekken waardoor ShapeShift hun bedrijf een boost kon geven.

KeepKey recensie

Het bedrijf staat je toe ruil gratis Fox-tokes, het biedt u twee verschillende platforms – Bèta versie en Klassiek, evenals andere handige tools. Zoals u waarschijnlijk al geraden heeft, is het populairste product van ShapeShift KeepKey – een offline portemonnee dat zal helpen om uw cryptocurrencies te beschermen tegen hackers.

Wat ik echt interessant vind, is dat toen de KeepKey-portemonnee werd gemaakt, dat ook zo was in de detailhandel voor $ 239. De prijs is echter door de jaren heen aanzienlijk gedaald en nu kost KeepKey slechts $ 49.

Nu we deze informatie hebben besproken, gaan we naar de uitgebreide KeepKey-beoordeling.

Laatste KeepKey-coupon gevonden:

KeepKey Review: PROS

Laten we beginnen met de positieve punten.

Relatief veilig – Cold Wallet

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat als het gaat om het kiezen van de beste cryptocurrency-portemonnee voor uw behoeften, de meest kritische factor is veiligheid. Het maakt niet uit of de portemonnee visueel aantrekkelijk is of super gemakkelijk te navigeren is als uw activa in een oogwenk kunnen worden gestolen.


Beveiliging meestal hangt af van het type portemonnee. Om u te helpen het beter te begrijpen, wil ik u graag voorstellen aan verschillende soorten portemonnees buiten:

 • Online portemonnees. Online portemonnees zijn het minst veilig. Als u al uw munten online houdt, moet u echt op de aanbieder vertrouwen. Hoewel de meeste online portefeuilles uw privésleutels niet opslaan, betekent dit niet dat uw munten niet kunnen worden gestolen. Ook als het gaat om hacken, zijn online portefeuilles het kwetsbaarst. Dus, tenzij u zeer kleine hoeveelheden cryptocurrencies bewaart, moet u nadenken over een veiligere opslag.
 • Software / app-portefeuilles. Softwareportefeuilles zijn goed wanneer u dagelijkse transacties uitvoert. Ze zijn echter veiliger dan online, maar niet zo goed als hardwareportefeuilles.
 • Hardware portemonnees. Als u enorme hoeveelheden cryptocurrencies opslaat en deze niet wilt verliezen, is een hardware wallet een van de meest aanbevolen opties voor u. Omdat uw privésleutels offline worden opgeslagen, bent u beschermd tegen hacking.
 • Papieren portemonnees. Een papieren portemonnee wordt als de veiligste beschouwd, maar als u deze per ongeluk verliest, gaan ook al uw munten verloren.

Het goede nieuws is dat KeepKey is een hardware portemonnee, dus het is een van de veiligste opslag voor uw middelen. Dat gezegd hebbende, zelfs als uw computer is geïnfecteerd met malware, kunnen hackers uw cryptocurrencies niet stelen.

KeepKey-beoordeling: KeepKey-portemonnee.

Behalve dat het de koude portemonnee is, biedt KeepKey u ook een Pincode en herstel zaden. Ledger Nano S en andere betrouwbare hardwareportefeuilles hebben dezelfde beveiligingsmaatregelen.

KeepKey-portemonnee heeft deze unieke functie waar het schakelt uw PIN-codenummers om van tijd tot tijd. Op deze manier kan malware uw code niet kopiëren en uw cryptocurrencies stelen.

Als het gaat om de herstelfase, het is belangrijk om te begrijpen dat als iemand die specifieke te weten komt 24 woorden, die persoon kan herstel je waller en steel al uw bezittingen. Dat gezegd hebbende, moet u uw seed-zin veilig verborgen houden.

Laat me dit nu voor de duidelijkheid uitleggen, ook al is het hoogst onwaarschijnlijk. Als een hacker op de een of andere manier online toegang krijgt tot uw portemonnee en uw bezittingen wil stelen, is er deze knop op het apparaat waarop u moet drukken en houd ingedrukt om de transactie te bevestigen.

Notitie: als u om beveiliging geeft, moet u nooit hardwareportefeuilles van externe leveranciers kopen, want als u een geknoeid apparaat ontvangt, kunt u al uw geld verliezen.

Ik kon geen verdere details vinden over technische aspecten met betrekking tot beveiliging, maar we komen nog een keer op dit onderwerp terug in deze KeepKey-recensie.

Gebruiksvriendelijk, strak design

De meerderheid van hardware portefeuilles zijn relatief lastig te gebruiken. Bruikbaarheid is een van de voordelen dat is het waard om in deze KeepKey-recensie vermeld te worden.

Het bijzondere aan KeepKey is dat het maar één knop heeft. Deze knop wordt gebruikt om het apparaat aan en uit te zetten. Alle andere processen kunnen worden beheerd via de mobiele app. Dat omvat het invoeren van uw pincode en het instellen van het herstelzaad.

KeepKey-beoordeling: voordelen van KeepKey-portemonnee.

Nu heb je waarschijnlijk gemerkt dat KeepKey dat is een van de grootste cryptocurrency-portefeuilles op de markt. In vergelijking met Trezor en Ledger is het meer dan twee keer zo groot. Hier zijn de KeepKey’s afmetingen

 • Hoogte: 38,0 mm
 • Breedte: 93,5 mm
 • Diepte: 12,2 mm

Een van de belangrijkste voordelen die KeepKey heeft ten opzichte van andere hardwareportefeuilles is een breedbeeld. Hiermee kunt u het volledige cryptocurrency-adres zien zonder heen en weer te hoeven scrollen. Gebaseerd op de koude portemonnee-gebruikers, is dit een van de aspecten die sterk zijn verbetert de bruikbaarheid.

Vanwege het feit dat KeepKey een enorm scherm heeft, is dat zo meer vatbaar voor krassen. Maar aangezien het scherm is beschermd door een behuizing van polycarbonaat, u hoeft zich geen zorgen te maken over de fysieke schade die de functionaliteit van het apparaat kan beïnvloeden.

KeepKey recensie

Als je de voorkeur geeft aan bredere schermen, kun je ook Ledger Nano X bekijken. In tegenstelling tot de eerste versie van het bedrijf, heeft het een groter scherm waarop je het volledige cryptocurrency-adres kunt zien. Net als KeepKey.

Eindelijk, de KeepKey installatieproces is relatief snel. Bovendien is het niet moeilijk om items te verzenden en te ontvangen. Ik zal u aan het einde van deze KeepKey-beoordeling door deze processen leiden.

Aantrekkelijke prijs

Op dit moment kost de KeepKey-portemonnee slechts $ 49, Er waren echter dagen dat u voor hetzelfde apparaat meer dan $ 200 moest betalen. Het bedrijf heeft waarschijnlijk de prijzen verlaagd als gevolg van concurrentie.

Laten we de prijzen van concurrenten

 • Ledger Nano S – $ 59
 • Ledger Nano X – $ 119
 • Trezor One – $ 59
 • Trezor Model T – $ 159

Zoals u kunt zien, concurrenten handhaven vrij gelijkaardige prijzen als het gaat om hun eerste modellen. Als u echter meer geavanceerde versies wilt, kost dit $ 119 voor Ledger Nano X en $ 159 voor Trezor Model T.

Dat gezegd hebbende, behoudt KeepKey een enigszins lager dan gemiddeld prijspunt dat lijkt me volkomen eerlijk. Als het gaat om het kiezen van een betrouwbaar model met een vergelijkbaar prijspunt, zou ik Ledger Nano S zeker aanbevelen.

Vergelijk KeepKey zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk KeepKey zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

KeepKey Review: CONS

Nu we alle positieve aspecten van deze KeepKey-portemonnee-beoordeling hebben besproken, is het tijd om eens te kijken naar de nadelen van de portemonnee.

Beperkt aantal door KeepKey ondersteunde munten

Het is vrij duidelijk dat als het gaat om de meest populaire cryptocurrencies, het gemakkelijk is om portemonnees te vinden die deze ondersteunen. Als u echter van minder reguliere munten houdt, is het misschien niet zo eenvoudig.

KeepKey recensie

Het trieste is dat KeepKey slechts 40 cryptocurrencies ondersteunt. Terwijl je alle toonaangevende munten en tokens om uit te kiezen, is het zeer onwaarschijnlijk dat u minder populaire tokens kunt verzenden, opslaan en ontvangen. Hier zijn enkele van de ondersteunde munten

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • STREEPJE
 • Meerdere ERC-20-tokens
 • enz.

In vergelijking tot Ledger-portefeuilles die ondersteuning meer dan 1000 cryptocurrencies, dit lijkt misschien een klein aantal.

Als u echter een specifieke munt in gedachten heeft, kunt u KeepKey’s invullen Aanvraagformulier voor activa en verwacht dat er meer mensen zijn die geïnteresseerd zijn in die cryptocurrency. Hoewel het niet perfect is, is er in ieder geval een mogelijkheid.

Nu u alle informatie kent over door KeepKey ondersteunde munten, is het tijd om verder te gaan.

Zwaar om mee te nemen

Zoals ik eerder in deze KeepKey-recensie zei, is het zo groter dan elke andere cryptocurrency-portemonnee op de markt. Hoewel het enorme scherm de bruikbaarheid verbetert, is dat ook zo behoorlijk zwaar om mee te nemen.

Dit probleem is misschien niet zo belangrijk als u uw portemonnee thuis verborgen houdt, maar als u hem liever in uw zak draagt ​​(wat niet wordt aanbevolen), kan het een beetje ongemakkelijk zijn..

De KeepKey-portemonnee weegt 54 g, dus u moet zelf beslissen of dat een probleem is of niet.

Wat komt er in het pakket?

Als de KeepKey bij u wordt afgeleverd, is dat wat je vindt het in een pakket

 • KeepKey-portemonnee zelf
 • Een geweven nylon USB-kabel
 • Back-upkaart voor herstelzin
 • Garantie informatie
 • KeepKey gebruiken?

Nu we alle voor- en nadelen van deze KeepKey-portefeuillebeoordeling hebben besproken, is het tijd om erachter te komen hoe u deze kunt gebruiken. Ik zou willen beginnen met het je te laten zien hoe u KeepKey instelt en ga vervolgens naar het verzenden en ontvangen van middelen.

Beginnen met het gebruik van KeepKey?

Voordat u iets begint te doen, je moet hebben

 • Een computer
 • Chrome-browser (zorg ervoor dat u de nieuwste versie heeft)
 • KeepKey hardware portemonnee
 • USB-kabel
 • KeepKey Client-app (u kunt deze downloaden en openen via de Google Chrome App Store)
 • Herstelzinkaart (deze zit in het pakket)

Als je eenmaal alles hebt wat je nodig hebt, volg elk van de stappen

Stap 1: Download de KeepKey Client-app

Stap 2: Open de app en klik op “KeepKey initialiseren”

Stap 3: Uw apparaatnaam / -label toevoegen.

KeepKey recensie

Stap 4: Selecteer en bevestig uw pincode. Het kan uit maximaal 9 cijfers bestaan. Het wordt aanbevolen om er minimaal 6 op te nemen. Bekijk uw scherm nauwkeurig bij het kiezen van cijfers, want deze veranderen vóór de bevestiging.

KeepKey recensie

Stap 5: Het is tijd om uw herstelzin op te schrijven. De zin bestaat uit 12 woorden. Het is cruciaal dat u alle woorden correct opschrijft. Houd daarna de knop ingedrukt om te bevestigen.

Stap 6: Dat is het. Nu wordt u naar uw dashboard geleid.

Hoewel u al weet hoe u KeepKey moet gaan gebruiken, is deze KeepKey-beoordeling nog niet voorbij.

Hoe te verzenden?

Voordat u uw tegoeden verzendt, moet u ervoor zorgen dat u over het benodigde bedrag beschikt. Als dat het geval is, gaat u verder door deze handleiding te volgen:

Stap 1: Bovenaan de ShapeShift-pagina vindt u “Verzenden”, klik erop.

KeepKey recensie

Stap 2: Nu moet u een activum selecteren dat u wilt verzenden. U kunt het benodigde item vinden door de zoekfunctie te gebruiken of door eenvoudig door de beschikbare lijst te scrollen.

KeepKey-beoordeling: selecteer item.

Stap 3: Selecteer het item dat u wilt verzenden en klik op ‘Volgende’.

Stap 4: Vul de details in, inclusief het adres van de ontvanger en het bedrag dat u wilt verzenden en klik op “Doorgaan”.

KeepKey-beoordeling: vul details in.

Stap 5: Bevestig dat de verstrekte informatie correct is en klik op “Verzenden”.

KeepKey-beoordeling: details bevestigen.

Stap 6: Voer uw pincode in en klik op “Verzenden”.

KeepKey-beoordeling: voer de pincode in.

Zoals ik al zei, vereist het verzenden van cryptocurrencies met KeepKey minimale inspanning.

Hoe te ontvangen?

Het laatste aspect dat in deze KeepKey-beoordeling moet worden opgenomen, is het proces van het ontvangen van activa. Hier is hoe je dat doet:

Stap 1: Klik op “Ontvangen” bovenaan de ShapeShift-pagina.

KeepKey recensie

Stap 2: Vind, net als bij het verzenden van de munt, het benodigde activum, selecteer het en klik op ‘Volgende’.

KeepKey-beoordeling: kies een munt.

Stap 3: Nu moet u bevestigen dat het adres dat u op uw KeepKey ziet, overeenkomt met het adres op uw computerscherm.

KeepKey-beoordeling: bevestig het adres.

Stap 4: Kopieer het volledige adres en stuur het naar de persoon die u bezittingen zou moeten sturen.

KeepKey-beoordeling: kopieer het adres van de portemonnee.

Omdat KeepKey zo eenvoudig te gebruiken is, is het geen probleem om items te ontvangen.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Conclusies

Daarom heb ik, zoals aan het begin van deze KeepKey-recensie beloofd, alle belangrijke vragen over deze portemonnee beantwoord.

KeepKey is een hardware wallet die bij sommige wordt geleverd geweldige beveiligingsfuncties. Omdat het een koude portemonnee is en uw activa worden offline opgeslagen, het is een van de veiligste opslag voor uw middelen.

KeepKey is groter dan andere populaire cryptocurrency-portefeuilles. Hoewel het relatief zwaar is, verbetert een breed scherm de bruikbaarheid aanzienlijk. De portemonnee is eenvoudig in te stellen, te verzenden en te ontvangen.

Het belangrijkste probleem met KeepKey is dat het ondersteunt slechts 40 cryptocurrencies. Vergeleken met Ledger Nano S en X die meer dan 1000 munten en tokens ondersteunen, klinkt dat erg beperkt.

Ik hoop dat je deze KeepKey-recensie nuttig vond en al weet of deze portemonnee goed is voor je behoeften!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me