Koop Bitcoin met PayPal: hoe doe je het snel?

In deze "Hoe te kopen Bitcoin met PayPal" gids, ik ga het je laten zien vijf verschillende platforms waarin deze optie beschikbaar is. Ik zal u ook enkele voor- en nadelen geven van elk gebruik.

Toen Bitcoin in 2009 werd gemaakt, was dat zo bijna onmogelijk te kopen tijdens de eerste jaren van handelen. Dit kwam doordat er nauwelijks beurzen waren die cryptocurrency verkochten! Zelfs als je het zou kunnen vinden een betrouwbare uitwisseling (zoals Coinbase), was het erg moeilijk om er een te vinden die echte betaalmethoden accepteerde.

Hoe Bitcoin met Paypal te kopen: een creditcard en een Bitcoin.

In 2021 is het echter nu heel makkelijk om Bitcoin te kopen met een bankpas / creditcard of een bankrekening. Maar wist u dat u ook met PayPal BTC kunt kopen? Nou, nu doe je dat, en vandaag ga ik je laten zien hoe!

Ik ga je dan een heel eenvoudige stapsgewijze handleiding geven! Als u dit leest, weet u hoe u Bitcoin met PayPal kunt kopen! Als u echter openstaat voor het kopen van Bitcoin op een andere manier, zou dat kunnen bezoek een high-end beurs, of zelfs koop Bitcoin via Simplex.

Nu, waar wacht je nog op? Laten we beginnen met uit te zoeken waarom het moeilijk is om PayPal te gebruiken bij het kopen cryptocurrencies.

Waar kunt u Bitcoin kopen met PayPal?

Het is belangrijk om dat te onthouden de meeste cryptocurrency-uitwisselingen accepteren geen PayPal. Zelfs een meerderheid van de beurzen waarmee u geld kunt storten met fiat valuta ondersteun het niet.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

De belangrijkste reden hiervoor is de manier waarop het terugboekingsbeleid van PayPal werkt. Wanneer mensen met PayPal voor producten betalen, krijgen ze in wezen iets aangeboden dat wordt genoemd "kopersbescherming". Dit betekent dat als ze niet tevreden zijn met het product dat ze hebben gekocht, ze een claim kunnen indienen bij PayPal in een poging om dit te doen krijgen hun geld terug.

In de meeste gevallen, als de verkoper niet kan bewijzen dat hij het item heeft geleverd, neemt PayPal het geld terug en stort het het terug aan de koper.!

Hoe Bitcoin met Paypal te kopen: LocalBitcoins.

Zoals u zich kunt voorstellen, is er geen manier om te bewijzen dat de koper de Bitcoin niet heeft ontvangen (zelfs niet als dat wel het geval was). Dit is de reden waarom uitwisselingen zich zorgen maken over het opnemen van PayPal in hun beschikbare betalingsmethoden.

Dat betekent echter niet dat je het niet kunt, want, zoals ik je ga laten zien, er zijn een paar verschillende manieren waarop je dat kunt. Laten we beginnen met LocalBitcoins.

LocalBitcoins


LocalBitcoins is een Peer naar peer uitwisseling waarmee mensen uit meer dan 200 verschillende landen om BTC te kopen en verkopen. Het werd opgericht in 2012 en het hoofdkantoor is gevestigd in Finland.

Het beste van LocalBitcoins is dat het ondersteunt meer dan 20 verschillende betaalmethoden – inclusief PayPal!

De manier waarop het werkt is simpel. Als iemand zijn Bitcoin wil verkopen, vermelden ze de prijs waarvoor ze het willen verkopen in hun lokale valuta, samen met een lijst met betaalmethoden die ze accepteren. Aangezien PayPal een wereldwijd betalingssysteem is, maakt het niet uit welk land u kiest!

Zodra u een verkoper heeft gevonden die graag Bitcoin accepteert, u voer het aantal BTC in dat u wilt kopen, en wacht vervolgens tot de koper het accepteert. Zodra ze dat doen, wordt hun Bitcoin opgesloten in een ‘escrow’. Dit beschermt zowel de koper als de verkoper tegen het verliezen van hun Bitcoin of betaling.

Zodra de PayPal-betaling is overgemaakt, brengt de koper de verkoper op de hoogte. Wanneer de verkoper kan zien dat de betaling op zijn PayPal-rekening staat, stelt hij LocalBitcoins op de hoogte en wordt de BTC onmiddellijk vrijgegeven!

Ik heb PayPal naar Bitcoin eerder gebruikt op LocalBitcoins, en het proces duurde niet langer dan 10 minuten. Er is echter één ding om te onthouden: PayPal brengt een klein risico met zich mee voor de verkoper, ze rekenen soms veel hogere tarieven!

Hoewel het mogelijk is handel anoniem op LocalBitcoins vragen sommige verkopers u om uzelf bij hen te verifiëren. Ze kunnen u erom vragen upload een kopie van uw identiteitsbewijs, Bevestig je e-mailadres en telefoonnummer voordat ze accepteren om met u te handelen. Als u PayPal gebruikt om Bitcoin te kopen, zal de LocalBitcoins-verkoper u waarschijnlijk vragen dit te doen.

duimen omhoog PRO’s

✓ Eenvoudig aanmeldingsproces

✓ Veel verkopers accepteren PayPal

✓ Beschermd door escrow

duimen omlaag Nadelen

✗ Verkopers rekenen vaak hogere Bitcoin-tarieven voor PayPal-betalingen

✗ Mogelijk moet u uzelf verifiëren (keuze van verkoper)

Dus nu je weet over LocalBitcoins, is het volgende deel van mijn ‘Koop Bitcoin met PayPal‘Gids gaat kijken VirWoX!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

VirWoX

De volgende optie op mijn lijst met verkopers waarmee u Bitcoin met PayPal kunt kopen, is een platform genaamd VirWoX. Dit bedrijf werd opgericht in 2007, en dat was twee jaar voordat Bitcoin werd gelanceerd!

Ze zijn gespecialiseerd in het verkopen van iets dat ‘Second Life Lindens’ of SLL in het kort. SLL is een virtuele valuta die wordt gebruikt in een online game genaamd Second Life. Verward? Laat het me uitleggen.

Het platform stelt je in staat koop SLL-munten met PayPal. U kunt vervolgens de ingebouwde uitwisseling gebruiken om de SLL-tokens om te wisselen voor Bitcoin. Zodra u dat heeft gedaan, kunt u de Bitcoin eenvoudig terug in uw portemonnee opnemen!

Zoals ik eerder zei, er is meer risico voor verkopers die PayPal accepteren, dus VirWoX heeft limieten geïnstalleerd. Wanneer u zich registreert, moet u enkele persoonlijke gegevens verstrekken, zoals uw volledige naam en nationaliteit.

Dit zal je toelaten koop elke 24 uur voor € 90 aan munten. Deze limieten worden verhoogd naarmate uw account ouder wordt. Het maximum dat u mag kopen is 1.000 per 24 uur, wat u kunt doen na 60 dagen na het registreren van een account.

Hoe Bitcoin met Paypal te kopen: limieten in EUR.

Een extra veiligheidsmaatregel betekent ook dat u, wanneer u voor het eerst een rekening opent, pas 48 uur BTC met PayPal kunt kopen..

Een ander ding om te overwegen is dat de kosten om Bitcoin met PayPal op VirWoX te kopen zijn hoog. Ten eerste worden er kosten in rekening gebracht 3,4% voor het gebruik van PayPal. Daarna kan de wisselkoers tussen SLL en BTC erg slecht zijn. Als dit echter de methode is waarvoor u wilt gaan, zullen de kosten altijd hoger zijn wanneer u PayPal gebruikt om Bitcoin te kopen.

duimen omhoog PRO’s

✓ Veel verkopers beschikbaar

✓ Directe PayPal-stortingen zijn beschikbaar

✓ Geen opnamelimieten

duimen omlaag Nadelen

✗ De kosten zijn erg hoog

✗ Moet 48 uur na registratie wachten voordat u kunt kopen

✗ Lage stortingslimieten

Dus nu u VirWoX kent, is het volgende deel van mijn ‘Koop Bitcoin met PayPal‘Gids gaat kijken eToro.

eToro

Het eToro-platform is een belangrijke marktplaats waar mensen dat kunnen een scala aan financiële producten kopen en verkopen. Dit bevat valuta’s uit de echte wereld (zoals USD / EUR), grondstoffen (zoals goud / olie), aandelen (zoals Apple), en natuurlijk, Bitcoin!

Bitcoin kopen met Paypal: eToro.

eToro is gemaakt in 2007 en heeft nu meer dan 5 miljoen klanten in meer dan 170 landen! Het platform is echter iets anders, omdat u niet echt de activa ‘bezit’ die u koopt of verkoopt. In plaats daarvan, u speculeert er puur over of de prijs van het activum zal stijgen of dalen.

eToro is volledig gereguleerd door verschillende nationale autoriteiten, waaronder de Financial Conduct Authority (in het VK) en de Cyprus Securities & Exchange Commission. Dit betekent dat uw geld tot een bepaald bedrag wordt beschermd!

Hier is hoe het werkt wanneer u Bitcoin koopt met PayPal op eToro. Eens je hebt heeft een account aangemaakt, u kunt direct PayPal-stortingen doen. U kunt dan wedden dat de prijs van Bitcoin stijgt (of daalt). Als u op enig moment de transactie wilt sluiten en een opname wilt doen, wordt uw transactie omgezet naar echte fiatvaluta.

U kunt dan trek het gewoon terug naar uw PayPal-rekening! Een nog groter voordeel van het gebruik van eToro om BTC met PayPal te kopen, is dat u dat kunt koop tot $ 2.250 aan Bitcoin zonder uw account te verifiëren!

duimen omhoog PRO’s

✓ Volledig gereguleerd in meerdere landen

✓ Lage tarieven

✓ Hoogwaardige beveiliging

✓ Goede limieten voor starters

✓ Direct PayPal naar Bitcoin-stortingen

duimen omlaag Nadelen

✗ Je bent niet echt de ‘eigenaar’ van de Bitcoin

✗ Alleen aanbevolen voor gebruikers die begrijpen wat ze doen

Dus nu je er weet van hebt LocalBitcoins, VirWoX en eToro, in het volgende deel van mijn gids ga ik je geven stapsgewijze instructies voor het kopen van Bitcoin met PayPal. Ik zal je laten zien hoe je kunt kopen met behulp van alle drie de platforms. Nogmaals, laten we beginnen met LocalBitcoins!

Bitcoin kopen met PayPal

LocalBitcoins

1. Bezoek de LocalBitcoins-website door door op deze link te klikken.

2. Klik op de green Schrijf je gratis in knop, en volg het registratieproces van het account. Ik zou je adviseren voer nauwkeurige informatie in, omdat u eerder een verkoper zult vinden die graag een Paypal-betaling van u accepteert.Hoe Bitcoin met Paypal te kopen: LocalBitcoins.

3. Zodra uw account is ingesteld, klikt u op Koop Bitcoins bovenaan de pagina.Hoe Bitcoin met Paypal te kopen: koop Bitcoins op LocalBitocins.

4. Voer de waarde van uw Bitcoin in de lokale valuta in die u wilt kopen, en selecteer vervolgens het land waaruit u wilt kopen. Hoewel ik het Verenigd Koninkrijk heb geselecteerd, kunt u elk land kiezen dat u maar wilt. Klik daarna op het alle online aanbiedingen vervolgkeuzelijst en selecteer Zoeken.Hoe Bitcoin te kopen met Paypal: LocalBitcoins PayPal-keuze.

5. U ziet nu een lange lijst met verkopers die u in staat stellen Bitcoin te kopen met PayPal. De resultaten worden gerangschikt op basis van de prijs die de verkoper wil accepteren. Naast de gebruikersnaam ziet u ook het totale aantal transacties dat de verkoper heeft voltooid, samen met hun feedbackscore.Hoe Bitcoin te kopen met Paypal: LocalBitcoins kopers en verkopers.

Zoals u zult zien, is de bestseller voltooid meer dan 500 transacties en ze hebben een feedbackscore van 100% (dit is superbelangrijk). Niet alleen dit, maar dat zijn ze ook PayPal aan Bitcoin aanbieden tegen het goedkoopste tarief! Zodra u een verkoper heeft geselecteerd, klikt u op Kopen.

6. U bent nu in de laatste fase voordat uw handelsverzoek naar de verkoper wordt gestuurd. Controleer of de informatie correct is, inclusief het tarief en het bedrag dat u wilt kopen. Aan de rechterkant ziet u enkele individuele voorwaarden gespecificeerd door de verkoper.

In dit voorbeeld vraagt ​​de verkoper dat de koper het heeft voltooid minstens 30 transacties. Aangezien ik LocalBitcoins al vele jaren gebruik, voldoe ik aan zijn voorwaarden, zodat ik door kan gaan naar de volgende stap. Als u dat niet doet, gaat u gewoon terug en kiest u een andere verkoper!Hoe Bitcoin met Paypal te kopen: prijs van het kopen van Bitcoin op LocalBitcoins.

7. Nu hoeft u alleen maar op te klikken Verzend een handelsverzoek.Hoe u Bitcoin met Paypal kunt kopen: hoeveel wilt u kopen.

8. Zodra de verkoper uw Bitcoin met PayPal-verzoek accepteert, hun munten zullen in bewaring worden gegeven. U krijgt het PayPal-adres waarnaar u het geld moet overmaken. Zodra u dit heeft gedaan, klikt u op Betaling verzonden.

9. De verkoper krijgt dan bericht dat u de betaling heeft verzonden. Ze zullen hun PayPal-account controleren en zodra ze het zien, wordt de Bitcoin vrijgegeven aan uw LocalBitcoins-portemonnee! U kunt ze vervolgens eenvoudig terugtrekken in uw portemonnee!

Dus nu u weet hoe u Bitcoin met PayPal op LocalBitcoins kunt kopen, gaat het volgende deel van mijn stapsgewijze handleiding kijken naar VirWoX.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

VirWoX

BIJWERKEN: Vanaf januari 2021 heeft VirVox zijn activiteiten stopgezet. Het bedrijf beveelt aan BitPanda als een alternatief.

1. Bezoek de officiële VirWoX-startpagina via door op deze link te klikken.

2. Klik aan de linkerkant van de pagina op Nog niet geregistreerd.Hoe Bitcoin met Paypal te kopen: VirWox.

3. Volg de procedure voor het openen van een rekening. U moet een gebruikersnaam kiezen en uw e-mailadres, volledige naam en land van verblijf invoeren.

4. Nadat u zich heeft geregistreerd en ingelogd op uw nieuw aangemaakte account, klikt u op Storting aan de linkerkant van de pagina.

5. Je ziet nu een lange lijst met betaalmethoden. Scroll naar beneden en zoek naar PayPal. Voer het bedrag in dat u wilt storten en klik vervolgens op Betaal met Paypal. U wordt nu doorgestuurd naar uw PayPal-rekening om de transactie te voltooien.

6. Uw account wordt nu gefinancierd met de door u gekozen valuta (de mijne was USD, maar het kan ook EUR zijn). Zoek vervolgens naar Uitwisseling aan de linkerkant van de pagina en klik vervolgens op USD / SLL (of EUR / SLL).

7. Wissel uw USD / EUR in voor SLL-munten tegen de beste marktprijs. Dit moet onmiddellijk worden voltooid.

8. Nu u SLL-munten in uw account heeft, klikt u op BTC / SLL die is aan de linkerkant onderaan

9. Wissel uw SLL-munten in voor Bitcoin tegen de beste marktprijs. Nogmaals, dit zou onmiddellijk moeten worden verwerkt.

10. Uw account is nu gefinancierd met Bitcoin. Nu kunt u ze opnemen in uw Bitcoin-portemonnee!

Nu je weet hoe je Bitcoin met PayPal kunt kopen bij VirWoX, zal het laatste deel van mijn stapsgewijze handleiding je laten zien hoe je het moet doen met eToro!

eToro

1. Bezoek de officiële eToro-startpagina op door op deze link te klikken.

2. Klik bovenaan de pagina op Begin, gevolgd door Aanmelden.Bitcoin kopen met Paypal: aan de slag met eToro.

3. Volg de procedure voor het openen van een rekening, waarvoor u dit moet doen vul uw volledige naam en e-mailadres in. U moet ook een sterk wachtwoord kiezen.Bitcoin kopen met Paypal: lid worden van eToro.

4. Zodra uw account is aangemaakt en u bent ingelogd, klikt u op Stort geld. Voer het aantal fondsen in dat u wilt storten en selecteer vervolgens PayPal. U wordt doorgestuurd naar de PayPal-website. Log in op uw PayPal-rekening en voltooi de transactie.

5. Nu uw account is gefinancierd, zoekt u naar Bitcoin bovenaan de pagina en klik vervolgens op Handel.Bitcoin kopen met Paypal: Bitcoins verhandelen op eToro.

6. Voer het aantal Bitcoin dat u wilt kopen in uw lokale valuta in en klik op Kopen. Niet vergeten, u bezit niet de Bitcoin die u zojuist heeft gekocht. U gokt gewoon op de prijs die omhoog of omlaag gaat.

Ik zou deze optie alleen aanbevelen aan gebruikers die de risico’s van het gebruik van dit platform begrijpen en alle voorwaarden hebben gelezen.

Conclusies

En dat is het einde van mijn ‘Koop Bitcoin met PayPal‘ gids! Zoals u nu weet, probeert u Bitcoin te kopen met PayPal is niet zo eenvoudig als het gebruik van andere betaalmethoden, zoals een bankpas / creditcard of bankrekening. Het is echter zeer zeker mogelijk.

Elk van deze uitwisselingen heeft hun voors en tegens – het hangt allemaal af van wat u zoekt. Als u echter gewoon op zoek bent naar een uitwisseling met de laagste kosten, dan zou ik u aanraden LocalBitcoins. Zorg ervoor dat u alleen transacties opent met gerenommeerde handelaren. Raadpleeg mijn gids als u op zoek bent naar een plek om Bitcoin met een creditcard te kopen hier.

Als je echter hebt besloten dat PayPal niet echt de beste manier is om Bitcoin te kopen, vergeet dan niet dat je uitwisselingen kunt bekijken, zoals Coinbase, of zelfs gebruik maken van de diensten van Simplex!

Dus, welke uitwisseling ga je gebruiken? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map