Vandaag kijken we naar een van de meer unieke cryptocurrencies die er zijn – Dogecoin en uitzoeken waar en hoe u Dogecoin kunt kopen.

In deze gids leert u wat Dogecoin is, waarvoor Dogecoin is gemaakt, waarvoor het vandaag wordt gebruikt en of u Dogecoin moet zien als een toekomstige cryptocurrency.

Daarna zal de volgende sectie kijken naar opties om Dogecoin te kopen. Dit deel behandelt: waar u Dogecoin kunt kopen, hoe u Dogecoin kunt kopen, hoe u Dogecoin kunt kopen met USD en hoe u Dogecoin kunt kopen met PayPal..

Om je de waarheid te zeggen, er is er een sterk aanbevolen platform dat u moet controleren wanneer Dogecoin kopenBinance! Aangezien Dogecoin momenteel in brand staat, kan dit een kans van je leven.

Aan het einde van de gids moet u het volgende weten:

 • Een korte geschiedenis van Dogecoin.
 • Waarvoor kan Dogecoin worden gebruikt?.
 • Of Dogecoin een goede of een slechte investering is.
 • Hoe Dogecoin te kopen.
 • Waar Dogecoin kopen.

Aan het einde zullen we alles samenvatten met een paar afsluitende gedachten. Zoals gewoonlijk valt er best veel te bespreken. Dus, zoals de doge zelf zou zeggen:

Wauw. Veel tijd. Hoe afval.

Zorg er ook voor dat u Dogecoin alleen op koopt de meest betrouwbare en betrouwbare uitwisselingen buiten! Binance is een goed voorbeeld van een dergelijke uitwisseling. Jij kan koop Dogecoin snel en zonder veel moeite HIER.

Koop Dogecoin: Dogecoin-prijs.

Koop Dogecoin NU op Binance!

Wat is Dogecoin?

Dogecoin is:

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

 • Open source: De code is gratis beschikbaar voor elke programmeur om zichzelf te wijzigen
 • Gedecentraliseerd: De blockchain of database bestaat op veel computers over de hele wereld
 • Peer-to-peer-valuta: Voor het verzenden en ontvangen van munten is geen centrale server of autoriteit nodig om met valuta te werken

Als je al een beetje over Bitcoin weet, zul je waarschijnlijk merken dat de beschrijving van Dogecoin veel op Bitcoin lijkt. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen.

Ten eerste zijn er veel meer Dogecoin dan Bitcoin. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, is dat zo meer dan 128 miljard DOGE en misschien koop je uiteindelijk Dogecoin. Een ander verschil is dat er geen ultieme limiet is voor het aantal Dogecoins dat zal worden gemaakt.


Een paar dagen terug, Dogecoin heeft zijn hoogste punt ooit bereikt en verhoogde het met meer dan 300%. Dat gezegd hebbende, het zou een van die zeldzame kansen kunnen zijn wanneer u uw inkomsten in slechts één dag zou kunnen vermenigvuldigen. Als u besluit dat te doen, moet u een bezoek brengen Binance voor de gemakkelijkste en snelste manier om Dogecoin te kopen.

Notitie: Wanneer u Dogecoin op beurzen ziet staan, gebruikt het vaak de “ticker” DOGE. Dit wordt op dezelfde manier gebruikt als BTC wordt gebruikt voor Bitcoin en ETH wordt gebruikt voor Ethereum’s eigen valuta, Ether.

Ten slotte gebruikt Dogecoin verschillende coderingen voor zijn mijnwerkers. Het is een beetje verwarrend en veel te technisch voor dit artikel. Het enige dat u echt moet weten, is dat gewone computers Dogecoin kunnen minen. Dit is anders dan Bitcoin.

Alleen gespecialiseerde computersystemen die zijn ontworpen voor cryptomining, kunnen tegenwoordig winstgevend Bitcoin minen. Deze systemen staan ​​bekend als Application-Specific Integrated Circuits of afgekort “ASIC’s”. Het verschil is dat CPU’s (de chips in normale computers) nog steeds Dogecoin kunnen minen.

Wat is het doel van Dogecoin??

Zoals je waarschijnlijk kunt zien aan het bovenstaande logo, Dogecoin is oorspronkelijk gemaakt als een beetje een grapvaluta. Het is duidelijk dat het leuk is om Dogecoin te kopen. Het begon in 2013 en is gemaakt door Billy Markus en Jackson Palmer. Deze twee oprichters hebben het project inmiddels verlaten.

De naam zelf is ontleend aan een populaire vroege internet “meme”. De originele meme bevatte een Shiba Inu-hond (het kleinste hondenras uit Japan). De meme had een foto van een van deze honden met veelkleurige, komische sans (het lettertype) tekst geschreven in een soort gebroken Engels. Voorbeelden van deze tekst zijn te zien rond de hond afgebeeld in het Dogecoin-logo

“Plz de mijne, v rijk, erg valuta, wauw, veel munten, hoe geld, zo crypto”

Ondanks dat het begon als een grapvaluta, DOGE snel ontwikkelde een sterke gemeenschap eromheen. Deze community begon de valuta te gebruiken om andere internetgebruikers een fooi te geven voor hun inhoud op forums zoals Reddit. Deze vorm van fooien is het primaire doel van Doge geworden.

Sinds de oprichting is Doge dat ook gewend doneer geld aan goede doelen. Deze hebben inclusief het Jamaicaanse Bobslee-team van 2014 die het zich niet konden veroorloven om naar de Olympische Winterspelen in Sochi te gaan, een Nascar-coureur genaamd Josh Wise en een schoonwaterproject in Kenia genaamd Doge4Water.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Is Dogecoin een toekomstige munt?

Zoals met elk bezit, hangt het van de vraag of Doge een toekomstige munt is af van wanneer de persoon Doge voor het eerst heeft gekocht en wanneer ze besluiten om het te verkopen..

Koop Dogecoin: Dogecoin-prijs.

Als je me eerder dit jaar had gevraagd of Dogecoin een goede aankoop is, zou ik kunnen zeggen dat het, net als andere altcoins, onverwachts in prijs kan fluctueren en je snel inkomsten kan opleveren. Maar nu De prijs van Dogecoin is dit jaar met meer dan 1000% gestegen, en meer dan 300% vandaag, Het lijkt absoluut een van de betere munten voor toekomstige kansen!

Als je op deze trein wilt stappen en Dogecoin wilt kopen, moet je voor Binance gaan – een van de meest betrouwbare en veilige cryptocurrency-uitwisselingsplatforms! Het ondersteunt ook fiat-valuta’s, dus het is een van de gemakkelijkste manieren om Dogecoin te kopen.

Hoe Dogecoin te kopen

Het kopen van Dogecoin kan een beetje lastig zijn als u niet gewend bent om cryptocurrency te kopen. Er zijn echter een paar manieren om dit te doen. Hieronder vindt u instructies voor het kopen van Dogecoin met USD, het kopen van Dogecoin met een creditcard en het kopen van Dogecoin met PayPal..

Hoe Dogecoin te kopen met USD

Er zijn niet veel opties om Dogecoin rechtstreeks met USD te kopen. Sommige cryptocurrency-uitwisselingen bieden echter wel fiat-paren met DOGE. De meest gerenommeerde beurs voor het kopen van Dogecoin is

Voor enkele minder bekende, kleinere uitwisselingsalternatieven, kunt u kijken naar:

 • Exrates
 • YoBit
 • Livecoin

Volg de onderstaande stappen om Dogecoin met een van deze beurzen te kopen. Elke uitwisseling zal iets anders zijn, maar voor het grootste deel zijn deze stappen voor iedereen van toepassing.

 • Registreer je bij de door jou gekozen beurs. Ik zal gebruiken Binance voor dit voorbeeld. Klik gewoon op “Registreren” in de rechterbovenhoek van de uitwisselingspagina.

Vul het onderstaande formulier in:

Koop Dogecoin: Binance-registratie.

 • Eenmaal geregistreerd, storten. Klik op “Wallet” en vervolgens "Fiat en Spot" op de navigatiebalk rechtsboven op de website.
 • Klik op de knop “Storten”. U krijgt de onderstaande opties te zien. Klik op de stortingsvaluta die u wilt gebruiken om USD naar de beurs te sturen.

Koop Dogecoin: fiat storting op Binance.

 • Volg de instructies op het scherm het invoeren van de informatie waar Binance om vraagt.
 • Zoek daarna het “DOGE / USD” -paar. Typ hiervoor “Doge” in de zoekbalk. Klik op het “DOGE / USDT” -paar. USDT is een stablecoin – de prijs is altijd vastgezet op die van de Amerikaanse dollar (u wilt eerst USDT kopen met een verhouding van 1: 1 van uw gestorte USD). Tenslotte, voer het bedrag van Dogecoin in u wilt kopen, kiest u het tabblad Markt en klikt u op “Koop DOGE”.

Koop Dogecoin: koop op Binance met USDT.

 • Nadat u uw transactie heeft uitgevoerd, moet u uw DOGE onmiddellijk terugtrekken naar een portemonnee die geen uitwisseling is. Om dit te doen, klikt u op “Opnemen” naast uw DOGE-saldo. U moet dan uw beveiligde portemonnee-adres invoeren.

Notitie: Het is belangrijk om uw DOGE meteen over te nemen naar een portemonnee waarvan u de privésleutels beheert. Uitwisselingen zijn geen veilige plaatsen om cryptocurrency op te slaan. Ze worden vaak gehackt. Download een portemonnee met meerdere activa, zoals Jaxx. Sterker nog, gebruik een hardware wallet zoals de Ledger Nano X. Dit is van toepassing op alle onderstaande methoden om Dogecoin te kopen.

Elk van de beurzen waarmee gebruikers Dogecoin met USD kunnen kopen, accepteert verschillende USD-stortingsopties. Ik heb ze allemaal hieronder vermeld:

 • Binance: Visa / Mastercard, overschrijving, ACH bankoverschrijving, SWIFT, SEN.
 • Livecoin: Visa / Mastercard, Payeer, Perfect Money, Capitalist, AdvCash, Qiwi.
 • Exrates: Betaler, Perfect Money, AdvCash, NixMoney.
 • YoBit: OkPay, Payeer, AdvCash, PerfectMoney, Capitalist.

Voordelen en nadelen Dogecoin rechtstreeks kopen met USD

Voordelen:

 • Snel en gemakkelijk.
 • Je hoeft alleen maar registreren bij een beurs.

Nadelen (alleen gerelateerd aan kleinere beurzen

 • Kleine beurzen (zoals hierboven vermeld) zijn vaak volledig ongereguleerd. Dit betekent dat ze op elk moment kunnen verdwijnen en dat u er niets aan zou kunnen doen. Je verliest gewoon al het geld dat je op de beurs had opgeslagen! Onthoud: laat geen cryptovaluta achter op een beurs OOIT.
 • Deze kleine beurzen kunnen hoge kosten in rekening brengen voor het rechtstreeks storten met USD. Sommige van de bovenstaande methoden zijn gratis. Anderen rekenen misschien 1-2% aan.
 • Kleinere beurzen hebben doorgaans minder liquiditeit. Dit betekent dat als u een grote hoeveelheid Dogecoin wilt kopen, ze misschien niet genoeg hebben om u te verkopen. De onderstaande methoden zijn veel beter voor grotere bestellingen.
 • De wisselkoersen en de kosten die voor transacties in rekening worden gebracht, kunnen erg hoog zijn. U moet altijd het tarief vergelijken met een website zoals Coinmarketcap voordat u koopt.

Koop Dogecoin met een creditcard

Als u Dogecoin wilt kopen rechtstreeks met fiat-valuta’s (zoals USD of EUR), vervolgens Binance is uw beste gok. Deze cryptocurrency-uitwisseling biedt robuuste beveiliging, hoge liquiditeit, vriendelijke vergoedingen en meerdere andere voordelen!

Binance Deal op dit moment actief:

Er zijn maar weinig andere opties om Dogecoin te kopen met een creditcard of betaalpas. Livecoin claimt creditcardtransacties te accepteren. Omdat het een kleine, ongereguleerde beurs is, is het aan jou of je ze je creditcardgegevens wilt toevertrouwen.

Koop Dogecoin met Bitcoin

Ik heb het vermeld hieronder hoe u Dogecoin met Bitcoin kunt kopen. In dit voorbeeld gebruiken we Coinbase:

 • Ga naar Coinbase en klik op aanmelden.
 • Vul het registratiepagina.

Coinbase maakt een accountformulier aan

 • Bij registratie moet u voeg uw creditcardgegevens toe.
 • Dan naar koop Bitcoin, klik op het tabblad “Kopen / verkopen”, zoals hieronder weergegeven.

Coinbase Bitcoin kopen

 • Je moet dan wel voer het bedrag in Bitcoin in u zou willen kopen.
 • Kies je betaalmethode (creditcard) en vul je gegevens in om de verkoop af te ronden.
 • Klik op het tabblad “Accounts” en je zou de hoeveelheid Bitcoin moeten zien die je zojuist in je Bitcoin-portemonnee hebt gekocht.

Vervolgens moet je ruil je Bitcoin in voor DOGE. Voor dit voorbeeld gebruik ik Binance. Nogmaals, de stappen zijn hieronder:

 • Vul uw gegevens in op de standaard registratiepagina.
 • Eenmaal geregistreerd, klikt u op “Fondsen” en vervolgens "Deposito’s" op het bovenste menu. Als u een storting met Bitcoin kiest, krijgt u uw Bitcoin-ontvangstadres.

Koop Dogecoin: Binance BTC-adres.

 • Kopieer dit adres en ga terug naar Coinbase.
 • Als u bent ingelogd op Coinbase, klikt u op het tabblad “Accounts”.

Coinbase-accounts

 • Onder “Uw accounts” ziet u uw Bitcoin portemonnee. Dit is waar je gaat zie de hoeveelheid Bitcoin je hebt gekocht op Coinbase. U moet op “Verzenden” klikken, zoals hieronder wordt weergegeven. (Voor dit voorbeeld hebben we geen Bitcoin gekocht. Daarom is de optie ‘Verzenden’ grijs. Als u hier Bitcoin heeft, zou u erop moeten kunnen klikken.)

BTC-muntbasis op portemonnee

 • Nadat u op “Verzenden” hebt geklikt, zou u het volgende venster moeten zien.

Cryptocurrency naar de ontvanger sturen

 • In de Ontvanger doos, jij moet plak het Binance-adres je hebt eerder gekopieerd.
 • Voer de hoeveelheid Bitcoin in die u wilt overboeken naar uw Binance-portemonnee.
 • Klik op ‘Geld verzenden’
 • Over een paar minuten zou je dat moeten doen ontvang uw BTC bij Binance.
 • Ga terug naar Binance en klik op het "Markten" knop bovenaan de pagina.
 • Typ “DOGE” in het zoekvak en druk op enter. Druk vervolgens op de DOGE / BTC-paar.
 • U wordt doorgestuurd naar een nieuwe handelspagina. Druk op het tabblad Markt onderaan het scherm en voer het bedrag in Bitcoin in dat u aan DOGE wilt besteden.
 • Dan hoef je alleen nog maar op te drukken "Koop DOGE".

Koop Dogecoin: koop op Binance via BTC.

 • Het kan enkele minuten duren voordat uw bestelling is voltooid. Als het klaar is, verschijnt uw DOGE in het portefeuillegedeelte.
 • Het is dan belangrijk om uw DOGE in een beveiligde portemonnee te plaatsen. Ik zou een hardwareportefeuille aanbevelen. U kunt echter een softwareportefeuille gebruiken als u slechts kleine hoeveelheden DOGE opslaat voor online fooien.

Dat is alles, u hebt het proces van het kopen van Dogecoin voltooid.

Koop Dogecoin met PayPal

Zelfs minder cryptocurrency-uitwisselingen accepteren PayPal dan creditcards. Dit komt doordat gebruikers de transactie eenvoudig aan PayPal kunnen melden en hun geld terug kunnen claimen. Beurzen willen natuurlijk niet dat mensen cryptocurrency van hen stelen. Om deze reden zijn PayPal-stortingen zeldzaam. Er zijn echter manieren om Dogecoin te kopen met PayPal.

Waarschijnlijk de gemakkelijkste en veiligste manier om Dogecoin te kopen met Paypal, is door het eerst te gebruiken om Bitcoin te kopen. Helaas accepteren Coinbase en enkele van de tot nu toe vermelde beurzen het niet. Echte peer-to-peer-uitwisselingen, zoals LocalBitcoins, hebben echter vaak handelaren die bereid zijn PayPal te accepteren. Je zou echter geschokt kunnen zijn over hoeveel ze voor de service in rekening brengen!

Ik heb de stappen voor vermeld Bitcoin kopen met PayPal hieronder

 • Ga naar LocalBitcoins.
 • Klik op “Gratis aanmelden” (zie hieronder).

Registreer het formulier op LocalBitcoins

 • Vul de gegevens in en log in.
 • Klik op de link met de tekst “Bitcoins kopen” (rode pijl hieronder) en gebruik vervolgens het scroll-omlaagvenster om PayPal (blauw) te selecteren. U zult merken dat de prijs een stuk duurder is dan de gemiddelde marktkoers van Bitcoin. Op het moment dat dit artikel werd geschreven en dat screenshot werd gemaakt, was het tarief voor Bitcoin op XE.com £ 4683,17. U kunt aan de onderstaande schermafbeelding zien dat PayPal-handelaren ongeveer 20% premie in rekening brengen. Dit komt omdat zo velen van hen worden opgelicht door mensen die terugboekingen doen. Het is een risico voor de handelaren om PayPal te accepteren, dus ze hebben compensatie nodig.

buy-dogecoin

 • Zodra u heeft besloten voor welke aanbieding u kiest, klikt u op ‘Kopen’. U krijgt dan instructies hoe u de verkoper betaalt.
 • Zodra de transactie heeft plaatsgevonden, moet u uw BTC terugtrekken naar een website zoals Binance. Kopieer hiervoor uw adres uit Binance (zie bovenstaande stappen voor meer informatie). Klik vervolgens op ‘portemonnee’ bij Local Bitcoins (rode pijl hieronder) en plak je Binance-adres in de balk (gele pijl).

Instructie voor het maken van een transactie op LocalBitcoins

Als u deze handleiding vanaf het begin heeft gevolgd, moet u de rest van de stappen al kennen. Ga terug naar Binance en volg de bovenstaande instructies voor het verhandelen van BTC voor DOGE.

Gevolgtrekking

Zoals je kan zien, Dogecoin is een beetje anders dan veel andere cryptocurrencies we hebben gedekt. Het is niet echt ontworpen als een deflatoire valuta (het aanbod wordt altijd groter). Dogecoin dient een nuttig doel, in tegenstelling tot veel cryptocurrencies die er tegenwoordig zijn.

Het heeft een mooie use case gevonden als munt om een ​​paar fracties van een cent te fooien aan internetgebruikers die leuke of interessante inhoud maken. De gemeenschap rondom DOGE en het huidige team van ontwikkelaars die de valuta gebruiken op de liefdadige manier die ze hebben gedaan, is ook een waardige use case.

Koop Dogecoin: Dogecoin-prijs.

Koop Dogecoin op Binance

Voordat mensen het zeiden dat het kopen van een paar Dogecoin je waarschijnlijk geen miljonair zal maken – tenzij de ontwikkelaars een harde limiet stellen aan het aantal beschikbare munten om te kopen. Dus als je wat crypto-plezier wilt hebben, kun je altijd Dogecoin kopen betrouwbare uitwisselingen, zoals Binance.

Echter, vandaag, zoals Dogecoin prijzen stegen met meer dan 1000% procent in één maand, het is eerlijk om te zeggen dat Dogecoin een toekomstige kansmunt was en nog steeds zou kunnen zijn.

vergelijk id ="4" type ="statistieken"​

Ik hoop dat deze gids je heeft geholpen bij het leren van wat meer over deze interessante digitale valuta. U moet nu de geschiedenis kennen, het doel ervan, waar u het kunt kopen, hoe u het met verschillende methoden kunt kopen en of het moet worden beschouwd als een toekomstige cryptocurrency. Zoals de doge zou zeggen

Wauw. Veel kennis. Heel leerzaam.

Dus, wat denk je ervan? Beschouw je Doge als een toekomstige cryptocurrency??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me